Genellikle soylenen ve bilinen yumurta catladiginda hangi yumurtalikta ise o tarafin kasik tarafinda agri olmasidir.
bence iyi gidiyor, inşallah gelmesin o BATlar hatta batsın bu BATlar, bitsin bu BATlar
Hadi biz beklerizde siz nasil bekleyeceksiniz:))) gec olsun sonu hamiss olsun insallahhh.
hadı baklım inş. güzel haberler alırız :)
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canımmm
anladım canım yaa ama bende hep adet belirtileri yaşamıştım adet ağrıısı çekiyordum ara ara keşke seninde bebişten olsa bu ağrılar baakalım belli mi olur haberlerini bekliyorum senin
hadi canım güzel haberler ile gel inşlhh
günaydın kızlar dün gece çok acayip adet sancıları belirtileri vardı dedim oluyorum galiba sabah kalktım hala kimse yok dım dım dım dım dım sonuçlara son 1,5 saat dua edin kızlar lütfen
burdan okuduklarıma göre sabit ateş umut vaadediyor inşallah güzel haberler verirsin bize
ateş gayet iyiinşallah düşmeden böle gider ve bebeşinin haberini alırsın canım
Bir hafta sürdü benim ağrılarım.Hemde bütün bel ve her iki kasığımda da.Bu ay bi haller oldu ya bana hadi hayırlısı.10.gün yumurtlayan ben bu ay 16.günden beri ateşim yükseliyor. Kafam çorba oldu.Daha çizgi çekilmedi tabloya.Yarına da yüksek ateş girdiğimde 18.güne çekiyor çizgiyi.Ama ağrı sızı kramp 7. ve 15.günler arası vardı şu an yok denecek kadar az.. :26::26::26::26: 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayy inşlhh ya canım valla bi ümit ediyorum bi karamsarlık valla gerçekten gelirse ne güzel olur yaaneolur dua et arkadaşımm
canım inşlhh dşmez; önce senden bugün güzel haber alalım sonrada bizden gelsin
aylar arasında yumurtlama günü bir kaç gün oynayabiliyor canım hatta 25. günü yumurtlama günü olan bir kadım bir sonraki ay 11. gün yumurtlayabiliyor, belki öyle olmuştur senin de, ama en önemli gün ölçü girmemişsin tabloya o yüzden pek yorum yapamıyorum, ama ya 16. gün ya 17. gün yumurtlaman bence.
ağrılar da genelde yumurtlama zamanı olurmuş bir de yerleşme zamanında yani yumurtlamadan 8-9 gün sonra :) şu an herhangi bir ağrının sızının olmaması normal
Lilum canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin
canım inşallah istediklerini hakkında hayırlı eyler rabbim , aklen ruhen bedenen sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder, ve bu en kısa zamanda olur inşallah mesela 4 gün sonraaaaa
şimdiden heycandan titremeye başladım Rabbim inşallah nasip etmiştir hayırlı bir evlat inşallah bebeğim benimledir nasıl gitcem sağlıkocağına kadar bilemiyorum
malesef kızlar iyi haber yok yine hüsran yine hüsransonuç NEGATİF Allahım yalvarırım en kısa sürede hayırlı bir evlat nasip et
malesef kızlar iyi haber yok yine hüsran yine hüsransonuç NEGATİF Allahım yalvarırım en kısa sürede hayırlı bir evlat nasip et
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım
herkesin keyfi yerindedir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?