Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

alıŞmadık..... Don durmazmışlara döndü bu muhabbet yine hayalli falan cümleler kuruluyo benim daha 10 günüm var evde hamiş hamiş dolanıyom ne hayali yaaa

Son düzenleme:
alıŞmadık..... Don durmazmışlara döndü bu muhabbet yine hayalli falan cümleler kuruluyo benim daha 10 günüm var evde hamiş hamiş dolanıyom ne hayali yaaa

ya sorma öyle çok varken bende hamiş geziyom kafada :))))))
yaklaştıkça umut tükeniyo tükeniyoooo bitiyo yaa ondan böyle oluyo sen şimdi umudun tavan yaptığı yerdesin

Son düzenleme:
Dema öyle dema öyle ilk defa bu ay adamı buldum çarpabildiğim kadar çarptım accayip umutluyum, bu geçici bir durum mu yanii
ya sorma öyle çok varken bende hamiş geziyom kafada :))))))
yaklaştıkça umut tükeniyo tükeniyoooo bitiyo yaa ondan böyle oluyo sen şimdi umudun tavan yaptığı yerdesin

Dema öyle dema öyle ilk defa bu ay adamı buldum çarpabildiğim kadar çarptım accayip umutluyum, bu geçici bir durum mu yanii

bana öyle oluyo seni bilmem
adet yaklaştıkça bakıyom aynı tas aynı hamam temam yok bi nane diyom öyle de oluyo
insan hissetmez mi be yavvvv

slm kızlar c.tesi doktora gittim bütün tedavımı anlattım elşimdede sorun olduğu için bana direk tüp bebek dedi uzun zamandır korunmadığımız için yada istersenız aşılama yapalım dedi 5kez ilaç kullandığım için 2kez klomen 3kez serophene ilaç hakkım bitmiş iğneli tedavı yapıp aşılama yapcaz dedi adettin 3 günü gel rahme bır bakalım sonra iğneli tedavıye geçip aşılama yapalım dedi 2-3 kez aşılama şansın var dedi olmazsa tüp bebek dedi eşimle konustuk buay herşey yolunda giderse aşılama yaptırcaz belkı daha sonra birdaha aşılama yaptrıcaz ve sonra yanı yaz sonu gibi tüp bebeğe geçicez inş. gerek jkalmaz bende durumlar böyle bugun adet oldum salı kontrolum var bakalım ne diycek doktorcum bende durumlar böyle kızlar dün çok ağladım doktor aşılama için geç bile kalmışsınız dedi sinirlerim boşaldı oturdum ağladım sonnra eşim benı yemeğe ve sinemaya götürdü biraz moralımı düzeltti sonra eve geldim ağlamakdan başım ağrıdığı için yattım uyudum sabahda ağrıyla kalktım hasta olmusum iyiki hasta oldum biran önce tedaviye başlamak istiyorum çünkü allah yardımcımız olsun hepinizi öpüyorum çok

hee bu arada bana kılo aldınmı dedi doktorum bende evet aldım 50kıloydum evlenmeden önce dedim şimdşi 65 kıloyum dedım ve zor zayıflıyorum dikkat ettiğim halde aldım dedi tamam dikkat et yeemene içmene dedi diğer doktorum gibi git 53-54 kıloya düş 1 sene deene gel demedi allahtan :)) neyse iğneli tedaviye başlayacam allahın izniyle benım için dua edın kızlar :))

hiç bi fikrim yok hiç kür denemedim ben hayatımda
çatlamada olurmu hep ağrın?
ben de hiç olmazdı bu ay yumurtalığım ağrıdı ilk kez ama sebebi ne bilinmez tabi ağrının

Ağrı olur bende de yumurta oluşurkenmi oluyor yoksa çatladığı içinmi onu merak ettim ben:26:

Kızlar bugün sağlıkocağında kan verdim yarın çıkcak sonuçlar sizi bilgilendiririm yarın

Ağrı olur bende de yumurta oluşurkenmi oluyor yoksa çatladığı içinmi onu merak ettim ben:26:

Genellikle soylenen ve bilinen yumurta catladiginda hangi yumurtalikta ise o tarafin kasik tarafinda agri olmasidir.

Doktorlar kizabilir ama hasa onlar allah degil hamile kalinca aaa nasil oldu diyemezler o allahin isi. Kesinlikle hamile kalacaksin inanmak cok onemli. Niye boyle tepki gosterdegime gelince; evlendikten 3 ay sonra 5 cm lik cikolata kistim cikti kac dr a gittim olmaz dediler bir tanesi bosuna bekliyorsun bana gelip ameliyat olcaksin dedi, ustune esimde varikosel , morfoloji %5 ve prostat iltihabi cikti o zaman hemen size tup bebek yapalim o bile olmayabilir dediler agla aglaya bi hal oldum, sonra bi dr bana soyle dedi diger yumurtaligin saglam esinin sperm sayisi yeterli iltihabi kurturuz dedi ve iki ay sonra hamile kaldim. Hic kimse nasil oldu diyemedi diyemezki oldu iste allahin takdiri yumurtam spermle bulustu. Sana tavsiyem hep umutlu ol sonucta olacak belki bu ay ))

haklısın cnaım rabbım ol dedikden sonraa hersey olur yazın için teşekkürler hep umudum var zaten canım olcak inş. :))

canım sana da çok geçmiş olsunnn
bol bol ılık şeyler tüket sıvı al ve yatıp dinlen yoksa ki geçmiyor lanet hastalık

çok geçmiş olsun canım benimde boğazım şişmiş :2::2:

ciddimisin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
canımmmm çok teşekkür ederimm
sana da geçmiş olsun ay kış geldi hepimiz döküldük valla yaaa

ecrincim bişeylere başlamak bana hep umut vermiştir.
boş beklemektense bi yerlerden başlamak lazım.
iğneli tedavi olman güzel inşallah kaliteli yumoşların olacak ve aşılaman sana bebişini getirecek.
hakkında hayırlısı olsun canımmm

Kızlar bugün sağlıkocağında kan verdim yarın çıkcak sonuçlar sizi bilgilendiririm yarın

inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canımmm

anladım canım yaa ama bende hep adet belirtileri yaşamıştım adet ağrıısı çekiyordum ara ara keşke seninde bebişten olsa bu ağrılar baakalım belli mi olur haberlerini bekliyorum senin

Günaydın kızlar,
Benim adetimin 26. ve 27. günlerinde ovulasyon testleri pozitif verdi, kasık ağrılarım oldu ve o günlerde de ilişki oldu, ama bugün 30. gün ateşim 0,1'er derece artıyor kafayı yiyeceğim en sonunda. Ovulasyon testi mi hatalı, ateşim mi sizce??

3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydınnn kızlarrrrr..................

canım benim ilk ayım biliyosun çok anlamıyorum ama kendimin tablosunda yumurtlama günün sonra çiziyo diye 5 gün önceden başladım çalışmaya , sende çalış şüphelendiğin hiç bir günü boş geçme bence inşallah bebiş göbüşü doldurur

haklısın canım ama eşim şehir dışına çıktı bugün, inşallah ovulasyon testleri doğrudur da yumyumlar boşa gitmez :)

günaydın kızlar dün gece çok acayip adet sancıları belirtileri vardı dedim oluyorum galiba sabah kalktım hala kimse yok dım dım dım dım dım sonuçlara son 1,5 saat dua edin kızlar lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…