- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
bir iki gün daha yüksek ateş değerini girdinmi çeker çizgiyi canım inşallah çalışmalar vardır çizgi çekilir meraklanma hemen öle ilk yükseldiği güne çekmiyo bekliyo yüksek devam ederse çekiyo
en geç çatladığım ay 29 gün sürmüştü en uzun 29 gün bugüne randevu alamıyomuşum yarına aldım inşallah iş çıkışı gideceğim hamileliğe ihtimal vermiyorum da başka birşey olmasından korkuyorum inşallah kötü birşey çıkmaz
Hayırlısı lsun hakkında , bende 28 günde bir oluyodum şuan geçen ay 34 ondan önceki ay 32 günde oldum, ama benimki tamamen stresti biliyorum ama bi türlü gelmeyince de oda ayrı bir stres oluyo.........
Vücut hamileliğe hazırlandığı için adet gecikmeleri olurmuş bunu biliyormuydun?
duymuştum bunu ama bi açıklaması varmı acaba ki
Valla ben doktoruma dedim 1 gün gecikti diye.1-2 gün havadan ilaçlardan değişebilir ama 4-5 gün gecikmeyle adet gelmesi vücudun bebeğe hazırlık yaptığını gösterir demişti...
karanfilim yok değilim değilim de dün dışardaydık sabah da açmamıştım evden çıkarken bilgisayarıikizler öğlenci galiba
ateşi çok geç giriyor
çok büyük ihtimal çatlamış ama 2 günde bir çalışmayı ihmal etme çizgin çekilene kadar2 gündür netten uzaktım.Ateşimde bugün sabah itibariyle bi fırlama oldu.Ama hala kırmızı çizgi neyim yok tabloda..Nedendir kızlar bu durum?408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com Bi yardımcı olurmusunuz???
ikizler5 durumun nasıl yarın büyük gün mü
sorma yaa
ateşimi de öğrenemedim
hastalandım
artık bekelyip görcez ne zaman gelecek hain adet
%90 yarın damlar hiç gecikmez gıcık
sorma yaa
ateşimi de öğrenemedim
hastalandım
artık bekelyip görcez ne zaman gelecek hain adet
%90 yarın damlar hiç gecikmez gıcık
diline biber sürerim amabişeyi çağıracaksan bebişini çağır kırmızıyı görmeden ümit kesilmez ümitli olalım lütfennnn ................
sür valla ben hak ediyorum
çağırıyorum o zaman ben adet olamayacağım zaten ayrıca göğüslerim de şiş
kesin hamileyim
bir belirtim daha olaydı iyiydi
çok geçmiş olsun canım benimde boğazım şişmiş :2::2:hastayım kuşum ben çok hastayımmm
Ben çörekotu bal kürü yaptım bu ay.6 ile 15.günler arası bel ve kasık ağrıları çektim.Yumurta çatlayınca ağrı kesilirmi?karanfilim yok değilim değilim de dün dışardaydık sabah da açmamıştım evden çıkarken bilgisayarı
bugün ise ateşimi pek doğru ölçemedim
bende bahar la aynı kaderi paylaşıyorum çok hastayım
gece 4 bi uyandım ter içinde eşimde bi sarılmış bana kaplan gibi o da terletmiş
ateşi ölçtüm 36,5
tamam adet geliyor yani
ama normalde 6 da ölçüyordum 4 teki ni girsem olur mu
sonra 30-40 dakka uyuyamadım evde gezdim falan tekrar uyudum ama 1 saat uykudan sonra 6 gibi bi daha ölçtüm 36,8
ikiside gerçek ateşim değil
zaten hastalıktan doğru ölçüm yapılmaz vücut sapıtık
işte böyle en kritik günlerde ateşimi bilmiyorum
çok büyük ihtimal çatlamış ama 2 günde bir çalışmayı ihmal etme çizgin çekilene kadar
bu arada 16 yı girmemişsin 16 veya 17 de çatlamış olabilirsin
evet evet kesinlikle bende zaten 35,5 görünce dedim kesin geliyolar terlemek de zaten düşen vücut ısısından kaynaklanıyor sanırımikizler neyse canım yarın ölçersin artık doğru şekilde.
ama ben ter içinde uyanmayı hiç sevmem.
bende direk adet belirtisi oluyor
bekleyip göreceğiz. İnşallah hayırlısını verir Rabbim bizlere.
bu arada 4 deki ateşi gir saatini de yaz zaten içi boş gösterir. senin için yine de rehber olur.
belki bebiş yerleşiyordur.
Rabbim için hiç bişey zor değil
belirtiler 5 hafta çıkıyomuş acele etme hamişliğin tadını çıkarohh yandan yandan :118::118:
Ben çörekotu bal kürü yaptım bu ay.6 ile 15.günler arası bel ve kasık ağrıları çektim.Yumurta çatlayınca ağrı kesilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?