Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim senin acaba 23 den sonrami yumurtlama gerceklesti umarim ozamanlarda iliski vardir

canım üzülme sonuçta çaresi var hem herkesde olan şeyler bunlar sonuçta doktora gidebiliyorsun bir çözüm bulabiliyorsun... bak gör ilaç çok işe yarayacak ve allahın izniyl gelecek bebişin
bende burda clomid kullanıyorum günde 2 tane sabah akşam içinde 10 tane var zaten yarın son 5 günde bitiyor... seninki nasıl canım? birde adetinin kaçıncı günü başlayacaksın ilaca kimisi 5 günü başlatıyormuş kimisi 3. gün ben geçen ay 5. günde başladım olmadı bu ay 4. günde başladım. ama fransada yaşan bir arkadaşta kullanıyormuş bu ilacı ona doktora 2. günü başlatmış yani herkes ayrı günde başlıyor... seninkini merak ettim canım ve inşallah bu ay hayırlısıyla sağlıkla bebişine kavuşursun morelini bozma tatlım...

bilmiyorum ki olabilir mi canım ama akıntı sanki 15-16 da olmuştu ama :44: 24 ünde var ilişki ama ne bilim hiç umudum yok keşke bi mucize olsa :26:

canım bana da 23 falan gibi gelmedi ama yine de belli olmaz biraz daha bekle bakalım

benim de bugün baktım hafif idrar yolları sancım başladı klasik, bi de vajinal jel kullanıyorum ya olması kaçınılmaz zaten.
hemen suya dayandım geçirttim şükür.

ateşin hala çok güzel canım belkide testte çıkmadı yada teste geçecek kadar yükselmedi.
pazartesiye kadar böle giderse bence bi kan testine git.

geçmiş olsun canım atlatmışsın şükür.ama çok dikkat etmelisin.

canım çok dikkat ediyorum ama olmuyor. yani illa ki oluyor. hele aşılamada illa ki oluyor.
su da içiyorum ama daldığım an gidiyor.
3-4 defa oldu hemen acıyı hissettiğim an bi 10 bardak su içiyorum 2 saat içinde.

benim de bugün baktım hafif idrar yolları sancım başladı klasik, bi de vajinal jel kullanıyorum ya olması kaçınılmaz zaten.

canım geçmiş olsun. ben de vajinal jel kullanıyorum. senin dr kaç gün kullan dedi. aşılamadan sonra doktorum söylemişti ama %0 morfolojinin şaşkınlığı ile duymamışım.:26:

canım geçmiş olsun. ben de vajinal jel kullanıyorum. senin dr kaç gün kullan dedi. aşılamadan sonra doktorum söylemişti ama %0 morfolojinin şaşkınlığı ile duymamışım.:26:

kutu bitene kadar 15 gün canım

Allah analı babalı büyütsün canım sen de hala oluyorsun ne güzel :) bebişe kardeş gibi olur bu şimdi çok hoş :)

inş. canım TSH hapla çözülsün de belki o düzelince LH da düzelir
canım bu arada ateşin çok güzel ya DPO 17 olmuşsun artık hamiş tabloları gibi tablon bu haftasonu da adetsiz geçerse git tatlım doktora, hemen kan testi ister zaten belki de hamişsindir :)

canım ben pazartesi başlıyorum yani 5. günü. sabah akşam günde iki taneden 5 günde 10 tane içeceğim, sonra ilaçların bitiyor iki gün sonra yani sonraki pazartesi de (21 ocakta) yumurta takibi var, gelişirse yumurtalar çatlama iğnesi ve doktorun önerdiği günlerde ilişki. inş. olur ama bir yandan da klomene başladığım gün endokrine gideceğiz TSH için, bakalım neler olacak, an be an sizinle paylaşacağım kızlar tabii ateş ölçmeye de devam edeceğim tabloyla birlikte yorumlarız :)

karanfilim dikkat et kendine aman iyi ol, geçmiş olsun tekrar :)

ateşin hala çok güzel canım belkide testte çıkmadı yada teste geçecek kadar yükselmedi.
pazartesiye kadar böle giderse bence bi kan testine git.

canım bana da 23 falan gibi gelmedi ama yine de belli olmaz biraz daha bekle bakalım
ateşim bu şekilde olup yumurtlamamama ihtimalim olabilir mi kızlar. ya da ne bilim eğer gebelik yoksa bu kadar ateşte olabilir mi ? :26: yani bu tablonun boş olma ihtimali nedir.. :44:

insallah canım bilmiyorum umudu kestim ama

canım herşey düzelir merak etme benim çok yakın bir arkadaşımda yaşadı tsh çok yüksekti ilaçla düzeltiler çok sıkma canını hemen atlatırsın inşallah hayılısıyla klomende işe yarayacak yumuşlar belki kendiliğinde çatlayacak iğneye bile gerek kalmaya bilir allahın izniyle tutuncak bebeğin.. allah hepimizin yardımcısı olsun canım güzel haberlerini bekliyorum... sağlıcakla kal :)

canım tablo doğrudur bence eğer aynı saatlerde ölçüyorsan ve dikkatli ölçüyorsan
ben mesela bir ara yumurtladım sandım iki gün yüksek çıktı, ama biraz da gribal enf. vardı, sonra yine düşük seyretti ateş anladım ovulasyon olmadığını, senin bir kere bile düşmemiş

çok teşekkürler şirincim, Allah kimsenin boynunu bükük bırakmasın inşallah, hayali bile üzüyor beni
güzel dileklerin için teşekkür ederim

arada dakika olarak farklı ölçtüğüm oldu ondan bişe olur mu blmiyorum. ama genelde aynı saatte ölçtüm. bi de son günlerde uykm bölük pörçük o 36.6 olanlar varya erken uyanıp ölçtüklerim. yoksa 6.15-6,30 arası ölçeyim hep 36.7 oluyor günlerdir. bi de ben bazen akşamda ölçüyorum 37 lerde oluyor hep. bi öğrenemedim şu yöntemi. yavaş yavaş öğrencem inşallah.. hadi hayırlısı kusum tedavin başlamış. belki bu ay bende klomene başlarım senin gibi. takibindeyim canım rabbim yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…