geçmiş olsun canım TSH hapla hemen düşüyor bildiğim kadarıyla. LH benim de FSH den biraz yüksekti ama pko yok demişti doktorum. bana da klomen+ duphaston vermişti. ama ben o ay adet olmayınca doktorumu değiştirdim kullanmadım klomen :44: bakalım bende tekrar doktora gitcem adetim gecikirse :18: hala gelen giden yok. ateşim de aynı seyrinde devam ediyor tablo aşağıda
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
umarım en yakın zamanda değerlerin normale dönerde hamile kalırsın kusum
bu arada herkese GÜNAYDIIIIN......
bilmiyorum ki olabilir mi canım ama akıntı sanki 15-16 da olmuştu ama :44: 24 ünde var ilişki amaCanim senin acaba 23 den sonrami yumurtlama gerceklesti umarim ozamanlarda iliski vardir
Kızlar bugün kanımı verdim sonucumu aldım ve doktora gösterdim, kısa keseyim de Aydın Havası olsun :)
Adetin 2. günü yapılan
TSH 5,12 (doktor yüksek dedi bu değerle gebe kalman çok çok zor dedi endokrinden bir doktora yönlendirdi)
FSH 5,73 (normal)
LH 14,11 (adetin ikinci günündeyim ama vulasyonda gibi yüksek çıktı LHDoktorum LH, FSH'tan fazla olunca yumurtlama zayıf diyoruz dedi, seninkiler bırak fazla olmayı 3 katı çıkmış dedi)
Prolaktin 16,74 (normal)
E2 43,38 (normal)
Sonuç olarak 50 mg klomenle başlayacağız dedi, 21 ocakta yumurta takibi var
benden bu kadar kızlar, ben genel olarak üzüldüm, moralim yerlerde, her şeyim sorunlu çıktı
bilmiyorum ki olabilir mi canım ama akıntı sanki 15-16 da olmuştu ama :44: 24 ünde var ilişki amane bilim hiç umudum yok keşke bi mucize olsa :26:
geçmiş olsun canım TSH hapla hemen düşüyor bildiğim kadarıyla. LH benim de FSH den biraz yüksekti ama pko yok demişti doktorum. bana da klomen+ duphaston vermişti. ama ben o ay adet olmayınca doktorumu değiştirdim kullanmadım klomen :44: bakalım bende tekrar doktora gitcem adetim gecikirse :18: hala gelen giden yok. ateşim de aynı seyrinde devam ediyor tablo aşağıda
benim de bugün baktım hafif idrar yolları sancım başladı klasik, bi de vajinal jel kullanıyorum ya olması kaçınılmaz zaten.
hemen suya dayandım geçirttim şükür.
geçmiş olsun canım atlatmışsın şükür.ama çok dikkat etmelisin.
benim de bugün baktım hafif idrar yolları sancım başladı klasik, bi de vajinal jel kullanıyorum ya olması kaçınılmaz zaten.
canım geçmiş olsun. ben de vajinal jel kullanıyorum. senin dr kaç gün kullan dedi. aşılamadan sonra doktorum söylemişti ama %0 morfolojinin şaşkınlığı ile duymamışım.:26:
merhaba kızlar
iki gündür yarım yamalak baktım
bugün kötü bir akşam geçirdim. hiç o konuya giresim yok
bi de güzel bir haber aldım hala oluyorum. abimin eşi 5 haftalık hamile. bebeğim erkenden abi olacak tabii ileride aynı yaş olacaklar ve umarım çok iyi anlaşacaklar kardeş gibi
canım üzülme sonuçta çaresi var hem herkesde olan şeyler bunlar sonuçta doktora gidebiliyorsun bir çözüm bulabiliyorsun... bak gör ilaç çok işe yarayacak ve allahın izniyl gelecek bebişin
bende burda clomid kullanıyorum günde 2 tane sabah akşam içinde 10 tane var zaten yarın son 5 günde bitiyor... seninki nasıl canım? birde adetinin kaçıncı günü başlayacaksın ilaca kimisi 5 günü başlatıyormuş kimisi 3. gün ben geçen ay 5. günde başladım olmadı bu ay 4. günde başladım. ama fransada yaşan bir arkadaşta kullanıyormuş bu ilacı ona doktora 2. günü başlatmış yani herkes ayrı günde başlıyor... seninkini merak ettim canım ve inşallah bu ay hayırlısıyla sağlıkla bebişine kavuşursun morelini bozma tatlım...
ateşin hala çok güzel canım belkide testte çıkmadı yada teste geçecek kadar yükselmedi.
pazartesiye kadar böle giderse bence bi kan testine git.
ateşim bu şekilde olup yumurtlamamama ihtimalim olabilir mi kızlar. ya da ne bilim eğer gebelik yoksa bu kadar ateşte olabilir mi ? :26: yani bu tablonun boş olma ihtimali nedir.. :44:canım bana da 23 falan gibi gelmedi ama yine de belli olmaz biraz daha bekle bakalım
inş. canım TSH hapla çözülsün de belki o düzelince LH da düzelir
canım bu arada ateşin çok güzel ya DPO 17 olmuşsun artık hamiş tabloları gibi tablon bu haftasonu da adetsiz geçerse git tatlım doktora, hemen kan testi ister zaten belki de hamişsindir :)
canım ben pazartesi başlıyorum yani 5. günü. sabah akşam günde iki taneden 5 günde 10 tane içeceğim, sonra ilaçların bitiyor iki gün sonra yani sonraki pazartesi de (21 ocakta) yumurta takibi var, gelişirse yumurtalar çatlama iğnesi ve doktorun önerdiği günlerde ilişki. inş. olur ama bir yandan da klomene başladığım gün endokrine gideceğiz TSH için, bakalım neler olacak, an be an sizinle paylaşacağım kızlar tabii ateş ölçmeye de devam edeceğim tabloyla birlikte yorumlarız :)
ateşim bu şekilde olup yumurtlamamama ihtimalim olabilir mi kızlar. ya da ne bilim eğer gebelik yoksa bu kadar ateşte olabilir mi ? :26: yani bu tablonun boş olma ihtimali nedir.. :44:
insallah canımbilmiyorum umudu kestim ama
canım herşey düzelir merak etme benim çok yakın bir arkadaşımda yaşadı tsh çok yüksekti ilaçla düzeltiler çok sıkma canını hemen atlatırsın inşallah hayılısıyla klomende işe yarayacak yumuşlar belki kendiliğinde çatlayacak iğneye bile gerek kalmaya bilir allahın izniyle tutuncak bebeğin.. allah hepimizin yardımcısı olsun canım güzel haberlerini bekliyorum... sağlıcakla kal :)
arada dakika olarak farklı ölçtüğüm oldu ondan bişe olur mu blmiyorum. ama genelde aynı saatte ölçtüm. bi de son günlerde uykm bölük pörçük o 36.6 olanlar varya erken uyanıp ölçtüklerim. yoksa 6.15-6,30 arası ölçeyim hep 36.7 oluyor günlerdir. bi de ben bazen akşamda ölçüyorum 37 lerde oluyor hep. bi öğrenemedim şu yöntemi.canım tablo doğrudur bence eğer aynı saatlerde ölçüyorsan ve dikkatli ölçüyorsan
ben mesela bir ara yumurtladım sandım iki gün yüksek çıktı, ama biraz da gribal enf. vardı, sonra yine düşük seyretti ateş anladım ovulasyon olmadığını, senin bir kere bile düşmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?