Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok teşekkürler şirincim, Allah kimsenin boynunu bükük bırakmasın inşallah, hayali bile üzüyor beni
güzel dileklerin için teşekkür ederim

rica ederim tatlımm
rabbim gönlüne göre verecektir...inşallah hepimizin yüzü gülecek
bende ateş ölçüyorum bu ay ilk kez tam olarak 5 ocak adet günümün 1.günü başladım bakalım neler olacak yorumlanması için bayaa ölçmem lazım galiba dimi şuan 8 günlük bişey belli olurmu ki yumurta oldumu çatladımı sanırım benim erken çatlıyor 6 aydır hep 14 günü itbariyel başlıyorduk bu sefer taktik değiştiriyorum :) bu akşam itibariyle başlıcam bakalım belki böyle gelir :)

işte öyle birden yüklenme 10bardakla
arada arada sürekli içmeye çalış.neyseki çözümü kolay ilaçsız geçirilen bişey.
nedir bu kadınların çektiğii her şey bizim başımıza geliyor.
neyse buna da şükür tabi.

bu tabloya göre yumurtlamamış olman zor canım.yani belli bi yükseliş ve ardından bi istikrar var.
bence senin testin hatalıydı yada kana geçmedi.
ben öyle düşünüyorum öyle umut ediyorum

sağol baharcım inşallah öyledir bende öyle umut etmek istiyorum bi kaç gün daha bakayım yenilerim testi

yok canım mesela günde 2-3 saat aralıklarla 1 su bardağı kesin içerim. bu benim normalime yakın olanı, günde 5-6 bardak yapıyor.
ama ben özellikle aklıma geldikçe yani susadıkça değil de yine de içmek istiyorum. bazen bunu unutuyorum işte.

neyse yaa eskiden ne ağrılı sancılı geçiriridim şimdi tuvalete girdim yanma hissetim mi tamam o zaman içiyorum 10 bardak suyu korkumdan

ben kış aylarında neler çektiğimi bilirim kanlı idrarlar

bugün kont. vardı çok şükür bebeğim iyi
ben de iyiyim ama duanıza ihtiyacım var
suyum çok fazkaymış ve doktor her an patlayabilir korkma hemen benı ara dedi
eğer ki inşallah her şey normal giderse 26 ocak çok büyük ihtimal doğum tarihi olacak
nolur dua edin dayansın tospam
sizi seviyorum merak etmeyin benı haber veriririm mutlaka

canim guzel haberlerini bekliyoruz
zamani geldiginde hayirlisiyla rahatca dogurup Metu aramiza katildi diyceksin
guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyoruz
dularimiz seninle
Allah saglikli hayirli bir dogum nasip etsin

Dualarımız seninle canım minik tosbaan inşallah sabreder 26 ocağa kadar

sağol baharcım inşallah öyledir bende öyle umut etmek istiyorum bi kaç gün daha bakayım yenilerim testi

Evet cAnim baharin dedigi gibi idrar testindede cikmamis olabilir
İnsallH hamissindir
Tablona ilk baktigim zamanlar 21 22 23 te yerlesme olmus gibi gordum ama
Sen teste cikmadi deyince acaba ozaman daha yenimi yumurtladin die dusundum
Gonlune gore olsun tatlim

BAT:14 OCAK yani yarın ama yumurtlayalı 7 gün oldu.28.günde yumurtladım 35 günde bir adet oluyorum.tabloma bakabilir misiniz sizler tecrübelisiniz.bu ay çok rahhattım ve içimden bir ses bu ay olacağını söylüyordu belkide rüyamda kızımın old.gördüğümden belki toplu dualar yaptık ondan çok ama çok rahattım ve zannederim tabloma görede hamile gibi gözüküyorum.inşallah öyleyimdir ve inşallah Rabbim sizlerede isteyen herkesede sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim nasip eder.göğüslerde hassasiyet ağızda demir yalamış hissi kasıklarda iğne batması gibi belirtilerim var.testte yapmak istemiyorum daha 7 gün oldu yumurtlayalı diye.yani geç döllenme old.belli ya ayrıca ben tansiyon ve pıhtılı briiyim.iğnelerle hamileleiğim sürecek ve ilk bebeğimi preeklempsi geçirdiğim için 26,5 haftalıkken kaybettim.

41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hadi hayirlisi canim dpo9 olmus bile
az kaldi guzel haberler ver bize insallah

sorma canim yuruyusten geldim dondu bacaklar karnim iyi giyinmeme ragmen
ama yok yine buna sukur ne guzel disari cikip yurume dolasma sansim var diger tarafta su an oyle bir hava var ki uffff

Regl günüme 5 gün var ve benim göğüslerimde tık yok, ne ağrı ne sancı :/
Ama 2 gündür sanki iğne olmuşum gibi sağ popomdan sağ bacağım kasılıyo, ağrı yapıyo hatta sağ tarafıma dönüp, yan yatamadım bu gece, ilk defa böyle bişi yaşıyorum. 2 gündürde hatta bugün 3. gün geçmedi. Bu konuda bilgileriniz nedir kızlar?
Tablomda aşağıdaki gibi, yorumlarınız?

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tablon çok güzel canım. hayırlısı olsun.

canım adetin biter bitmez başla zaten bu yumyumlara belli olmaz vallahi erken yumurtlama falan olabilir tabii ki
ateş konusunda da ne zaman yumurtlayacağını bilmezsin ama yumurtladıktan üç gün sonra hangi gün yumurtladığını anlayabilirsin, aşağı yukarı yumurtlamanı bilbilmen için de bir kaç ay ölçmen lazım canım, sadece yumurtladıktan sonra anlayabiliriz hangi gün yumurtladığını, o yüzden çalışmalara devammmmm

canımm dualarımız seninle, doktorunun da dediği gibi korkma, güzel düşün, inşallah sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…