Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım tabi türkiyeyle orası kıyas olmaz hem biraz düzeldi sanki havalar bizim burda bugün hava güzel biraz da evi filan havalandırdım..

every cim sen bu tabloya göre en son kaça kadar ilişki önerirdin???

canım geçmiş olsun ilk bebeğin için öncelikle,
diğer aylarına göre bu ay biraz geç yumurtlamışsın belli ki tablolar yana söylemez, test yapma sakın çıkmaz çünkü, boşuna moral bozmasın şimdi, dpo 14'ten sonra testleri düşün derim, inşallah bebeğin seninledir :)

kızlar yağmur bugün de yüksek ateş girmiş, tablosuna baktım, adet olamamış, DPO 18 de :) topiğe bir hamiş daha geliyor galibaaa :)

onu yarın direkt olarak kan testine gönderelim bence :)

canım tabi türkiyeyle orası kıyas olmaz hem biraz düzeldi sanki havalar bizim burda bugün hava güzel biraz da evi filan havalandırdım..

every cim sen bu tabloya göre en son kaça kadar ilişki önerirdin???

canim atesini yine cok olcmemissin ama sonucta catladigin gunu biliyoruz
bir de 36.4 zaten senin catlama atesindir yani 12. gun kesindir, 13. ve 14. gun de iliski olmasi iyi olur
ama sonucta olacaksa hic farketmiyor oncesindeki sonarsinda iliskide bir sekilde oluyor

hep bunu yapıyorum dimi..
tembel öğrenciler gibiiyim çalışmıyorum çalışmıyorum sonra vicdan yapıyorum sana soruyorum
bize hemşire 13 ve 15 dedi bir de 17 dedi sanırım ama 17 den pek emin olamadım

every...
sanki bu sefer olcak mı ne bi anda böyle diyesim geldi..

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.ben hep geç yumurtlıyom ki zaqten....

icimden cok yakin diyor senin icin
inan bana gonulden soyluyorum cok cok yakin gibi geliyor
olmus olsun insallah karanfilcecim cosalim burda haberinle

canım sen aşılama yaptırmamış mıydın ne ilişki önerisi ben anlamadım???

canım keseyi görmene çok sevindim.bu arada ben de ilk ultrasonumda tek kese gördüm bir hafta sonra iki kese göründü.umudunu kaybetme bakarsın ikiz çıkar seninki de.ama senin de dediğin gibi te çift kız erkek fark etmez sağlıkla gelsin de ....

icimden cok yakin diyor senin icin
inan bana gonulden soyluyorum cok cok yakin gibi geliyor
olmus olsun insallah karanfilcecim cosalim burda haberinle
İnşallah canım bana da yakın geliyor bu aşılama olsun ya da olmasın. sanki bi problemimiz olmayınca olcak gibi geliyor içime.. yaza kadar bekliycem tüp için.
İnşallah da Rabbim o kadar bekletmez ve veriveririr yavrumuzu bize.
canım sen aşılama yaptırmamış mıydın ne ilişki önerisi ben anlamadım???

yine de önerdiler canım arkadan gelen yumurtalar için

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.ben hep geç yumurtlıyom ki zaqten....

canım ben de geç yumurtlarım epey geç hatta, TSH yüksek çıktı bende hipotiroidi hastası adayıyım yani
sen de ölçtüremediysen mutlaka ölçtür canım gebelikte çok önemli TSH

günaydın herkese

kızlar yağmur bugün de yüksek ateş girmiş, tablosuna baktım, adet olamamış, DPO 18 de :) topiğe bir hamiş daha geliyor galibaaa :)

onu yarın direkt olarak kan testine gönderelim bence :)
ya canım sanki bugün ateşim düştü benim sabah alarmdan bi saat erken uyandım baktım telefonun şarjı bitmiş onu alıp şarja taktım falan. sona geri yattım ateşimi ölçtüm hemen 36.4 tü. :26: kalkmamın ve bi saat erken olmasının bu ölçümde etkisi var mıdır yoksa ateşim düşüyor mu bugün benim oysa dün bütün gün midem bulandı. göğüs uçlarım ağrıyor dokununca ama belki de hepsi psikolojik

http://www.fertilityfriend.com/home/4122d7

Son düzenleme:
kızlar günaydın ... daha önce 17si çatlatma olarak gösteriyordu. ama bugün 20sine çekti. ben ne zaman çatladım

3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com yoksa çatlama olmadı mı? yardım edinnnnn

20 si bence canım, çatlama kesin kesikli çizgi bile değil düz kırmızı çizgi çekmiş, 17. ve 20. de çalışma varsa sıkınt yokk, ilerleyen günlerdeki ateşine göre kesinleşir 17. gün mü 20. gün mü çatladığı

hmmmm anladım canımm adet bitiğinden bugüne kadar 2güne bir çalışma yaptık inşallah tutmuştur bu ayyy nolur tutmuş olsun

Günaydın canlar,

İşte yine heyecan dolu günler başladı. Bu ay tuhaf bişiler var kızlar. Göğüs ağrısı namına hiçbişi yok bende, normalde regli öncesi 1 hafta kala başlardı sızlamalar, şişmeler. Bi de size bahsettiğim sağ popomdan başlayan kasılma hala var.Sağ bacağıma vuruyo ağrı. Bi akıl erdiremedik biz. Bakalım bu ay bizi neler bekliyo, ama lütfen artık bebiş gel...

3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com

merhaba arkadaşlar bu ay ateş ölçmeye başladım ve pek bişi anlamıorum yardım edermisiniz. En son 30 Ocakta hasta oldum ve 32 günlük bir düzenim var

ateş ölçme aletini yeni aldığım için adetin 9. günü ölçmeye başladım 36,8
10. gün 36,9
11.gün 36,6
12. gün 36,8
13. gün 36,9
14. gün 36,8
15. gün 37,0
16.gün 37,1
benim ateşim biraz yüksek sanırım evimiz sıcak oluyor bu sabah terli uyandım mesela acaba bu yükseklik ondan mı kaynaklanıyor. Ovulasyonu hesapladığımda aslında daha dört gün var ve akıntımda yok henüz ama ateş baya yüksek yardımcı olur musunuz?

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum benim sizlere bir sorum olacak kafama bişey takıldı.şimdi aşılamada diyelim 2 yumurtan oldu fakar sen 1 tutsun istiyorsun öyle bir imkanın varmı acaba tekine yapılabiliyor mu çok merak ettimde

canım tam doğru olmayabilir o ateş, sen adet olmadın bugün kan vermeye git artık, meraktan çatladım inan ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…