- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
hadi hayirlisi canim dpo9 olmus bile
az kaldi guzel haberler ver bize insallah
sorma canim yuruyusten geldim dondu bacaklar karnim iyi giyinmeme ragmen
ama yok yine buna sukur ne guzel disari cikip yurume dolasma sansim vardiger tarafta su an oyle bir hava var ki uffff
BAT:14 OCAK yani yarın ama yumurtlayalı 7 gün oldu.28.günde yumurtladım 35 günde bir adet oluyorum.tabloma bakabilir misiniz sizler tecrübelisiniz.bu ay çok rahhattım ve içimden bir ses bu ay olacağını söylüyordu belkide rüyamda kızımın old.gördüğümden belki toplu dualar yaptık ondan çok ama çok rahattım ve zannederim tabloma görede hamile gibi gözüküyorum.inşallah öyleyimdir ve inşallah Rabbim sizlerede isteyen herkesede sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim nasip eder.göğüslerde hassasiyet ağızda demir yalamış hissi kasıklarda iğne batması gibi belirtilerim var.testte yapmak istemiyorum daha 7 gün oldu yumurtlayalı diye.yani geç döllenme old.belli ya ayrıca ben tansiyon ve pıhtılı briiyim.iğnelerle hamileleiğim sürecek ve ilk bebeğimi preeklempsi geçirdiğim için 26,5 haftalıkken kaybettim.
41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım tabi türkiyeyle orası kıyas olmaz hem biraz düzeldi sanki havalar bizim burda bugün hava güzel biraz da evi filan havalandırdım..
every cim sen bu tabloya göre en son kaça kadar ilişki önerirdin???
canim atesini yine cok olcmemissin ama sonucta catladigin gunu biliyoruz
bir de 36.4 zaten senin catlama atesindir yani 12. gun kesindir, 13. ve 14. gun de iliski olmasi iyi olur
ama sonucta olacaksa hic farketmiyor oncesindeki sonarsinda iliskide bir sekilde oluyor
canım geçmiş olsun ilk bebeğin için öncelikle,
diğer aylarına göre bu ay biraz geç yumurtlamışsın belli ki tablolar yana söylemez, test yapma sakın çıkmaz çünkü, boşuna moral bozmasın şimdi, dpo 14'ten sonra testleri düşün derim, inşallah bebeğin seninledir :)
hep bunu yapıyorum dimi..
tembel öğrenciler gibiiyim çalışmıyorum çalışmıyorum sonra vicdan yapıyorumsana soruyorum
bize hemşire 13 ve 15 dedi bir de 17 dedi sanırım ama 17 den pek emin olamadım
every...
sanki bu sefer olcak mı ne bi anda böyle diyesim geldi..
hep bunu yapıyorum dimi..
tembel öğrenciler gibiiyim çalışmıyorum çalışmıyorum sonra vicdan yapıyorumsana soruyorum
bize hemşire 13 ve 15 dedi bir de 17 dedi sanırım ama 17 den pek emin olamadım
every...
sanki bu sefer olcak mı ne bi anda böyle diyesim geldi..
canım keseyi görmene çok sevindim.bu arada ben de ilk ultrasonumda tek kese gördüm bir hafta sonra iki kese göründü.umudunu kaybetme bakarsın ikiz çıkar seninki de.ama senin de dediğin gibi te çift kız erkek fark etmez sağlıkla gelsin de ....umarım iyisinizdir kızlar,
dün benm kese için kontrol günümdü ,ama ondan önceki gece yüreğim ağzıma geldi,
gece 11 de iki damla pembe renkte kan gördüm ,sonra yerini kahverengi lekeye bıraktı ,sabaha kadar kabuslar gördüm ne ağlayabildim ne başka bişeye konduralbildim sabah oldu hemen dr aradım ,bişey olmaz ama yinede hemen iğneyi getirin yapalım dedi ,düşük riski olunca yapılan bi iğne,neyse gittik hemen yaptırdım iğneyi ,dr a girdim dua ederek keseyi görürüm inşAllah diye,neyse dr alttan baktı ben daha ekrana bakıyorum anlamak için drun asistanı gülümsedi o zaman bende rahatladım sonra dr gösterdi burda bebeğiniz diye öyle rahatladımki Rabbim kucağıma almayıda nasip etsin inşallah sağlıkla
dr a 2 damla kan geldi dedim daha devamını getirmeden kendi devam etti hatta kahverengide gelebilir onlar çok normal endişe edecek bişey yok biz iğnemizide yaptık herhalukarda dedi ,korkulcak bişey yok dedi,bebek yerini temizlemiş dedi dr
hamd olsun ,
bu arada 1 kese gördük kızlar değerim yüksekti ama nasip böyleymiş demekki ,sağlıkla gelsinde bebeğim 1-2 erkek kız fark etmez yeterki ayıpsız kusursuz özürsüz gelsin yawrum:26:
hergün dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın kızlar
İnşallah canım bana da yakın geliyor bu aşılama olsun ya da olmasın. sanki bi problemimiz olmayınca olcak gibi geliyor içime.. yaza kadar bekliycem tüp için.icimden cok yakin diyor senin icin
inan bana gonulden soyluyorum cok cok yakin gibi geliyor
olmus olsun insallah karanfilcecim cosalim burda haberinle
canım sen aşılama yaptırmamış mıydın ne ilişki önerisi ben anlamadım???
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.ben hep geç yumurtlıyom ki zaqten....
ya canım sanki bugün ateşim düştü benimkızlar yağmur bugün de yüksek ateş girmiş, tablosuna baktım, adet olamamış, DPO 18 de :) topiğe bir hamiş daha geliyor galibaaa :)
onu yarın direkt olarak kan testine gönderelim bence :)
kızlar günaydın ... daha önce 17si çatlatma olarak gösteriyordu. ama bugün 20sine çekti. ben ne zaman çatladım
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com yoksa çatlama olmadı mı? yardım edinnnnn
hmmmm anladım canımm adet bitiğinden bugüne kadar 2güne bir çalışma yaptık inşallah tutmuştur bu ayyy nolur tutmuş olsun20 si bence canım, çatlama kesin kesikli çizgi bile değil düz kırmızı çizgi çekmiş, 17. ve 20. de çalışma varsa sıkınt yokk, ilerleyen günlerdeki ateşine göre kesinleşir 17. gün mü 20. gün mü çatladığı
günaydın herkese
ya canım sanki bugün ateşim düştü benimsabah alarmdan bi saat erken uyandım baktım telefonun şarjı bitmiş onu alıp şarja taktım falan. sona geri yattım ateşimi ölçtüm hemen 36.4 tü. :26: kalkmamın ve bi saat erken olmasının bu ölçümde etkisi var mıdır yoksa ateşim düşüyor mu bugün benim oysa dün bütün gün midem bulandı. göğüs uçlarım ağrıyor dokununca ama belki de hepsi psikolojik
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?