saol.cnm.Gecmis olsun arkadasim.Annem iki aydir urtiker den kurtulamadi..dr lar ilac yazdi ama fayda etmedi..bazi yiyeceklerede dikkat etmen lazim.Ibrahim Saracoglu bi kur soylemisti supurge tohumunu demleyip iciyorsun iki haftada geciyormus,biz yurtdisinda oldugumuz icin hic bir yerde supurge tohumunu bulamadik malesef.Eger ilaclar fayda etmezse ki insallah faydasini gorursun supurge tohumunu dene .Nasil yapildigini tam bilmiyorum ama netten bakabilirsin
Canım geçmiş olsun.dikkat et canım.olgusunu mincikla azcik benim yerime.
Maşallah pek bi ilgili alakalıymış kvyorulmamak elde mi şekerler. yemek yaaprken ayaktayım ama ütüde oturmama rağmen belim sırtım boynum kopuyo.
kv tutmuş annen gelse yanına şimdiden diyo. istersen ben geleyim ama biliyosun durumumu diyo yarım ağız.
dedim ben allah şükür yapıyorum işimi. annem doğuma 10 gün kala gelicek. çünkü allah bana güç verdiği müddetçe kimseyi yanımda istemiyorum dedim. eşimle son iki ayım dedim.allah elden ayaktan düşürür o zaman da annem gelir sana gerek yok dedim.
kadın bana ne sordu biliyo musunuz kaç aylık oldu bebekulan yeni mi aklına geldi. ama kendi giribini bir anlatışı var sanırsınız kötürüm olmuş. kendileri pek kıymetli bunların. biz allahın unuttuğu yerde tek başımıza mücadele veririz burnumuz yere düşse eğilip almayız. bunlar bi grip olur aman allahım..bi de beni çok aramak istiyomuş ama hep geç saatte aklına geliyomuşum uyandırmak istemiyomuş.
kuzum güçlü gareketler 28 de başlıyor.
can yakıyor baya.
benim iki gündür çok vuramıyor zira büyüdü iyice sıkıştı kaldı.28-30 arası çok vuruyor.
Günaydın güzellergüzel haberler getirdim dün gittim bebişimi gördüm biraz yukarı çıkmış yatış işe yaramış bir hafta daha yatıcam sonra kontrol, dr ilk geldiğinde çok kötüydü tam rahim ağzındaydı dedi, hep yattım dedim hahhh böyle devam işe yaramış dedi, iğne haftada bir vurunucam proluton depot beş hafta, progestana devam, magnezyum yazdı birde rahim için, ikili teste ısrar ediyor yok dedim yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım, ya sakat olursa dedi bende çaresi var mı dedim yokk dedi o zaman niye strese gireyim dedim, en azından ense kalınlığını ölçeyim burun kemiğine bakayım dedi, bir sıkıntı mı gördü ondan mı ısrar ediyor anlamadım, haftaya inşallah öğrenicem, dua eden herkesten Allah razı olsun destek oldunuz sağolun
maşallah canım bebeğineNehaaber kızlar herkez iyimi.ben kontrol den geldim.kızlar bebeyimin hareketlerini gösterdi dr..kıpır kıpırdi.kol ve bacaklari tam şekillenmemisti ama zipladi gövdeyi büktü.dr.tek tek gosterdi.gayret saglikli dedi.amaaaa kanama devam ediyor muş.dr.şöyle bir örnek verdi.ayagin şiddetle biryere carptini sisip morardini düşün dedi.o morartinin sebebi içten bi kanamadan olusmustur dedi.bu morluktan kurtulman için o kanamanin geçmesi bunun içinde o ayağın üstüne basmaman gerekir.ayak yeniden zorlanmamali yoksa kanama nukseder ve tehlike cogalir dedi.sendekide aynı kanama eyer beden dinlenirse kanamada kaybolur dedi.zaten hemen gitmez bu kanamalar dedi.23mm.olmuş çok hareketli dedi
canım her zaman vardır bir hayır diye düşün maddi mesele olunca bir şey diyemiyorum Allah sıkıntınızı gidersin bir an öncekızlar merhaba nasılsınız?
benim moralim çok bozuk.
hani demiştimya 350t ye hsg cekimi için yarına randevu aldım die.
eşimle konuştuk bugun sor bakalım kredi kartına taksit yapıolar mı dedi?
aradım sordum butun kartlara tek çekim dediler.
eşime mesaj attım o zaman biz bu çekimi ayın 5inden sonrasına (5i ikimizin de maaş günü) atalım dedi.
olmaz dedim tıbben adetten sonraki ilk 5 gun çektirebiliyorum dedim ayın 5inden sonrası geç olacak dedim.
o zaman bidahaki ay dedi.
ama dedim benim adetlerim zaten 35-40 gun dedim başlaması bitmesi derken bu sureci 50 gun ileri atmak oluyo dedim. aşılamayı ileri atmak oluyo butun süreci ileriye atmak oluyor dedim.
napalım paramız yok dedi.
kızlar moralim çok bozuk.
bilmiyorum belki de bu bi işarettir filan.
belki zaten kendiliğinden gebe kalıam bu ay ondan Allah istemio gitmemi. ama bilseydim bu ay klomen tedavimi tamamlardım. ona da geç kaldım bugun adetimin 7. gunu. gerçi dr a yumurta takibine gitmem yine para demek.
annemin kredi kartına taksit yaptırırız maaşlarda ben ona taksitle oderim diyordu.madem öyle bir secenek var o zaman annesinin kredi kartından tek cekelim maaslardan sonra direk nakit odeyelim. ama tabi bunu eşime söyleyemiyorum. yanlış anlar die ya da o bunu düşünsün die bekliyorum. ben dikte edio olmak istemiyorum. hayırlısı olsun. ama bugun bu haberden sonra yuzum dustu enerjim düştü hayırlısı olsun...
canım iğneler şifa olsunkızlar nasılsınız ?
hematoloji dr.um dediki hemen iğneye başlıyoruz hatta ilk başta sen bana gelseydin ben hiç tahlil bile yaptırmadan direk iğneye başlardık zaten azda olsa damar tıkanıklığın var dedi.rapor çıkarttı 1 yıllık doğumdan sonra 6 hafta daha iğneye devam edices sonrasında hangi hapa başlayacağımıza karAR veririz dedi. şimdi eczaneye verdim reçeteyi iğnenin ismini hatırlamıyorum alınca yazarım.
sonra kadın doum dr.uma ve kalp damar dr.uma gittim onlar da tmm iğneye başla dedi inş sorunsuz geçer Rabbimin izniyle
bana da verildi dr a sordum tavsiye etmem dei gerçi o gıcığa daha gitymiycem:) haftaya en son gittiğime ve kendi doktoruma sorucam:) ay ne çok dr oldu benimde:)) devlette kendi dr um devlette yeni bulduğum ikinci doktorum:) birde özelde ki tabi birde tıp merkezinde ki gıcık varkızlar sağlık ocağındaki hemşire devit-3 verdi günde 9 damla netten bakıyorum kullanımına gerekli olmadıkça gebelikte kullanılmamalıdır. yazıo kullanıymmı ? kullanmıyımmı şimdi bilemedim
yorum için daha erken canım:)Kızlar ben yine başladımDaha çok erken ama paylaşayım dedim bu tablo diğer tabloya göre çoook farklı
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
canım önümüzdeki ay gelsin bebişin inşaallahhttp://fertilityfriend.com/home/4fcf05
Kızlar cok şükür regl oldum bgün böle diyebiliyorum cnkü iki gündür kahve akıntım ve sancılarım yuzunden Allahım yoksa regli oluyım diye yalvardım ki oldum her bekadr ümitlensemde.ama dırmak yok devam edicem ateş olçmeye biraz ertelesemde bebişi devam edicem ama iki gün devam eden kahve lekelerimde ff de ne yazmam lazım spottın yazıyım mı yoksa bgün tam geldi bgunu mu regl olarak işaretlemeliyimm?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bence kilon çok değil, zayıf hamile kaldıysan 18 e kadar yolu var:) ama benim gibi kiloluysan 11 en fazla:)Kızlar desteğiniz dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Ben evime geldim pazar günü eşimin neti bittiği için yazamadım daha iyiyim hamdolsun.
nefes almakta zorlanıyorum artık vücudum ağırlaştı sanki baştan beri 7 kilo aldım nasıl sizce.Yarın rutin kan sayımlarım yapılacak bu sonuçlara göre doktorum b12 iğnesine tamam yada devam diyecek cuma günüde şeker yüklemesi yapılacak dualarınızı bekliyorum bizden haberler böyle güzel yüreklilerim
canım görmemişim, yattıkça sizi anıyorum cutem ece nasıl dayandı diyorumcnm. nasil oldun?
kuzum moralini sakin dusurme.saglikla gelecek kuzun.
canım burun kanaması normal gebeliktekızlar ben dün ilk iğnemi oldum ne kadar yakıyormuş meğer :18: ilk sol koldan vurdular hergün farklı yerden mi olacak birde yer önemli mi en etkili olacak yer neresi acaba ? karından olmaya korktum açıkçası kendim nasıl cesaret edip yapıcam bilemiyorum eşim hiç dayanamaz zaten hafta içi sağlık ocağında yaptırıcam ama hafta sonu bakıcas artık ..
bu arada 2 gündür burnum kanıyor öyle şakır şakır değilde silerken hep kanlı ? neden olabilir ki acaba ? bilginiz var mı?
aa tabi canım spiral bazısında çok kanam yapar ara kanamalar yapar, kanam bitti deyince vuslat geldi aklımasaol cnm. Allah kimseye yasatmasin.
nadirende olsa alerji yapiyrmus cnm. o da bana de k geldi.
bi de spiral alindi 47 gundur suren kanamam sak duyekesildi
bazen erkenden şişebilir göğüslerslm arkadaşlar.ben bişe sormak istiyorum.benim adetim 9 unda başladı.28 günde bir oluyorum ve adetim 7 gün sürüyo.bu ay 5 gün sürdü ve 11.gün benim göğüslerim şişti acımaya başladı.benim sorum ergen mi yumurtladım hemen göğüslerim şişermi ve ergenmi adet olucam ne oluyo şimdi.14 den önce başladı göğüslerim acımaya.hiç böyle olmazdı.bebek istiyoruz ama 1 yıldır olmuyo.cevap verirseniz sevinirim ...
canım kanama değilde işte acile gittiğimiz akşam pembe leke gelmişti afedersin peçeteye silincecutem geçmiş olsun tekrardan. inş geçecek uğultun da.
eflal canım kanama devam ediyor mu?
duha yazın çalışmak zor allah yardımcın olsun. bulantıların arada gelip gider.
ay kızlar bir hışım eve geldim yemeğe giriştim. ütüm var onu yapmam lazım. böbreğim fena ağrıyor. benim cimcime yan gibi duruyo yine hemen böbreğe vuruyor. yarın kontrolümüz var.
canım mutlaka çektir iyi yaparsınrahim filmi çektiren kadınların bırkac ay içinde gebe kalmaları mumkun oluyormus.eger bu ayda gebe kalamazsam onumuzde ay bende cektırıcem rahım filmi.en azından aklımda şüphesi kalmamış olur :44:
ayyy senin kv de bir çeşit kaç aylık mı diyor pes yani ne ilgiliymiş öyle, eksik olsun yardımıyorulmamak elde mi şekerler. yemek yaaprken ayaktayım ama ütüde oturmama rağmen belim sırtım boynum kopuyo.
kv tutmuş annen gelse yanına şimdiden diyo. istersen ben geleyim ama biliyosun durumumu diyo yarım ağız.
dedim ben allah şükür yapıyorum işimi. annem doğuma 10 gün kala gelicek. çünkü allah bana güç verdiği müddetçe kimseyi yanımda istemiyorum dedim. eşimle son iki ayım dedim.allah elden ayaktan düşürür o zaman da annem gelir sana gerek yok dedim.
kadın bana ne sordu biliyo musunuz kaç aylık oldu bebekulan yeni mi aklına geldi. ama kendi giribini bir anlatışı var sanırsınız kötürüm olmuş. kendileri pek kıymetli bunların. biz allahın unuttuğu yerde tek başımıza mücadele veririz burnumuz yere düşse eğilip almayız. bunlar bi grip olur aman allahım..bi de beni çok aramak istiyomuş ama hep geç saatte aklına geliyomuşum uyandırmak istemiyomuş.
kuzum güçlü gareketler 28 de başlıyor.
can yakıyor baya.
benim iki gündür çok vuramıyor zira büyüdü iyice sıkıştı kaldı.28-30 arası çok vuruyor.
Canım kolay gelsin yeni evin sana huzur versin bebekler gelsin o eveBugün evimizi taşıdık çok şükür. Tabii daha heryer heryerde.yorgunluktan bütün vücudum ağlıyoKeçiören-incirli'den bulduk evi.hepinizi çok özledim.bi kaç gün daha yoğun olurum.arada yokluyorum sizi Nesdeemmm senin böbrek sorununu merak ediyorum,naptın ? Hepiniz iyisinizdir inşallah. Öpüyorum kokulusundan
sağol canmGecmis olsun cnm.Rabbim bebegini korusun.Stres yapma iyi dusun ki iyi olsun hersey
:)) ee ben deyince erken diyordunuz:)) hissediliyor bebekle gaz çok farklı:)Kızlaaaarr... ben bugün bebis imi hisssettim.şimdi dicenizki ben olsam bende derdim bu ayda hissedemezsin diye.damardir bagirsaktir falan derdim.ama daha onceki gebeliklerimden fe hatirliyorum bu kimildamayi.uzaniyordum kıpır ti olunca sıçradım birden.annem bizde ona söyledim oda gayret normal olacak artık buyudu dedi.ayyy nasi kalbim attı heyecandan
canım link açılmıyorCANLARIM HAMİLE ARKADASLARDAN HAMİLE KALAMK İSTETYENLER İÇİN 1 AYETEL KÜRSİ OKUTUYORUZ İSTEYENLER BANA ADLARINI YOLLAYABİLİRLER VE HAMİŞLERDEN DUA BEKLİYORUZ İŞTE TOPİK:
http://www.kadinlarkulubu.com/showth...7#post35880817
Geçmişi okuyamadım vaktim yok, çıkacağım, herkese günaydınlar kızlar
Cutem sana da günaydın, gördüm seni
maşallah canim cok sevindim hadi gözünaydın.
ikili konusunda ben de cok kararsizim hayırlısı
benim iğnelerimde değişiklik olmadı canım, clexane başladık clexane devam ediyoruz 4000lik. Bir de coraspin 100. Ferramat demir ilacı her gün, elevit haftada 2 kez, magnezium diasporal kafama estikçeiçiyorum.
İlk iğne çok yakıyor, ben bide ilk kez kendime bir şey batırmanın psikolojisiyle sanki gözüm kararmıştıAma artık alıştım, yaptığım bölge morarana kadar yapıyorum, morarınca yer değiştiriyorum. Kol, bacak ve göbek rotasyon yapıyorum. Yer önemli değil, bu üçünden birine yap. En rahat bacağıma yapıyorum ben, göbeğimden daha az acıyor, ama cutenin de tam tersi bacağı daha çok acıyordu. Kendin yapmaya alış bir şekilde, çünkü başkalarını her zaman yanında bulamazsın, kendin yapman gerekebilir. Bir de mutlaka aynı saatte yap hergün.
aa iyi bari git bi görün bakalım ne diyecek
ayakta fazla kalmak etkilemiyor mu böbreğini canım ya, işlerini bir hışımla değil de, dinlene dinlene yapsan:26:
Bugün evimizi taşıdık çok şükür. Tabii daha heryer heryerde.yorgunluktan bütün vücudum ağlıyoKeçiören-incirli'den bulduk evi.hepinizi çok özledim.bi kaç gün daha yoğun olurum.arada yokluyorum sizi Nesdeemmm senin böbrek sorununu merak ediyorum,naptın ? Hepiniz iyisinizdir inşallah. Öpüyorum kokulusundan
Günaydın güzellergüzel haberler getirdim dün gittim bebişimi gördüm biraz yukarı çıkmış yatış işe yaramış bir hafta daha yatıcam sonra kontrol, dr ilk geldiğinde çok kötüydü tam rahim ağzındaydı dedi, hep yattım dedim hahhh böyle devam işe yaramış dedi, iğne haftada bir vurunucam proluton depot beş hafta, progestana devam, magnezyum yazdı birde rahim için, ikili teste ısrar ediyor yok dedim yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım, ya sakat olursa dedi bende çaresi var mı dedim yokk dedi o zaman niye strese gireyim dedim, en azından ense kalınlığını ölçeyim burun kemiğine bakayım dedi, bir sıkıntı mı gördü ondan mı ısrar ediyor anlamadım, haftaya inşallah öğrenicem, dua eden herkesten Allah razı olsun destek oldunuz sağolun
maşallah canım bebeğineyatıcaksın canım çok zor ama başka çare yok
canım her zaman vardır bir hayır diye düşün maddi mesele olunca bir şey diyemiyorum Allah sıkıntınızı gidersin bir an önce
canım iğneler şifa olsun
bana da verildi dr a sordum tavsiye etmem dei gerçi o gıcığa daha gitymiycem:) haftaya en son gittiğime ve kendi doktoruma sorucam:) ay ne çok dr oldu benimde:)) devlette kendi dr um devlette yeni bulduğum ikinci doktorum:) birde özelde ki tabi birde tıp merkezinde ki gıcık var
yorum için daha erken canım:)
canım önümüzdeki ay gelsin bebişin inşaallah
canım bence kilon çok değil, zayıf hamile kaldıysan 18 e kadar yolu var:) ama benim gibi kiloluysan 11 en fazla:)
canım görmemişim, yattıkça sizi anıyorum cutem ece nasıl dayandı diyorum
canım burun kanaması normal gebelikte
aa tabi canım spiral bazısında çok kanam yapar ara kanamalar yapar, kanam bitti deyince vuslat geldi aklımane ayıp eflal ne ayıp
bazen erkenden şişebilir göğüsler
canım kanama değilde işte acile gittiğimiz akşam pembe leke gelmişti afedersin peçeteye silincesonra ertesi sabah aynı öyle oldu, zaten içerde kanama alanı yoktu rahim ağzından oldu sanırım, aslında benim vajina da hep bir sızı acı oluyor doktora onu sorucam rahim ağzında mı sıkıntı var acaba diye
oyy çok yorma kendini ağırlaştın artık canım kolay gelsin
canım mutlaka çektir iyi yaparsın
ayyy senin kv de bir çeşit kaç aylık mı diyor pes yani ne ilgiliymiş öyle, eksik olsun yardımıen iyisini yapıyorsun canım annende olsa eşinle sensin artık üçüncü kişi tabi bebişiniz hariç:) olmuyor uzun süre misafir olarak sıkıntı yapıyor
Canım kolay gelsin yeni evin sana huzur versin bebekler gelsin o eve
sağol canm
:)) ee ben deyince erken diyordunuz:)) hissediliyor bebekle gaz çok farklı:)
canım link açılmıyor
günaydın canım
canım her zaman vardır bir hayır diye düşün maddi mesele olunca bir şey diyemiyorum Allah sıkıntınızı gidersin bir an önce
canım iğneler şifa olsun
bana da verildi dr a sordum tavsiye etmem dei gerçi o gıcığa daha gitymiycem:) haftaya en son gittiğime ve kendi doktoruma sorucam:) ay ne çok dr oldu benimde:)) devlette kendi dr um devlette yeni bulduğum ikinci doktorum:) birde özelde ki tabi birde tıp merkezinde ki gıcık var
canım bence kilon çok değil, zayıf hamile kaldıysan 18 e kadar yolu var:) ama benim gibi kiloluysan 11 en fazla:)
aa tabi canım spiral bazısında çok kanam yapar ara kanamalar yapar, kanam bitti deyince vuslat geldi aklımane ayıp eflal ne ayıp
canım kanama değilde işte acile gittiğimiz akşam pembe leke gelmişti afedersin peçeteye silincesonra ertesi sabah aynı öyle oldu, zaten içerde kanama alanı yoktu rahim ağzından oldu sanırım, aslında benim vajina da hep bir sızı acı oluyor doktora onu sorucam rahim ağzında mı sıkıntı var acaba diye
ayyy senin kv de bir çeşit kaç aylık mı diyor pes yani ne ilgiliymiş öyle, eksik olsun yardımıen iyisini yapıyorsun canım annende olsa eşinle sensin artık üçüncü kişi tabi bebişiniz hariç:) olmuyor uzun süre misafir olarak sıkıntı yapıyor
sağol canm
canım link açılmıyor
günaydın canım
nasılsın canım? keyfin nasıl? bebiş nasıl? oğlun nasılmaşallah canım bebeğineyatıcaksın canım çok zor ama başka çare yok
canım iğneler şifa olsun
sağol canm
canım link açılmıyor
günaydın canım
bazen hiç duymuyorum bile, bazen de çok yanıyor, hiç belli olmuyor yani, halbuki hep aynı şekilde yapıyorum ama..canım dün göbekten yaptırdım gerçektn çok az acıdı ve yandı. ama göbeğim hemen morardıbugün cesaret edebilirsem ben yapmaya çalışıcam inşş bacağıma deneyebilirim bende çünkü yapılabilecek en kolay yer
hayırlı olsun kolay gelsin canım dikkat et kendine :)
oyy maşallahhcanım çok sevindim gözünaydın 1 hafta daha sabret... ben yaptırdım 2li taramayı canm dr.un ileride sorun olmasın nie yaptırmadık deme diye ısrar etmiştir canım
amin canım saol :)
canım evin hayırlı olsun. sağlıkla oturun inş.Bugün evimizi taşıdık çok şükür. Tabii daha heryer heryerde.yorgunluktan bütün vücudum ağlıyoKeçiören-incirli'den bulduk evi.hepinizi çok özledim.bi kaç gün daha yoğun olurum.arada yokluyorum sizi Nesdeemmm senin böbrek sorununu merak ediyorum,naptın ? Hepiniz iyisinizdir inşallah. Öpüyorum kokulusundan
okudum güzelim.CANLARIM HAMİLE ARKADASLARDAN HAMİLE KALAMK İSTETYENLER İÇİN 1 AYETEL KÜRSİ OKUTUYORUZ İSTEYENLER BANA ADLARINI YOLLAYABİLİRLER VE HAMİŞLERDEN DUA BEKLİYORUZ İŞTE TOPİK:
http://www.kadinlarkulubu.com/showth...7#post35880817
sorma çok alakalıdır. bi de akıl vermesi yok mu deli oluyorum. çocuk doğdu okula başladı deseydim ciddenMaşallah pek bi ilgili alakalıymış kvKaç aylık sorusuna, doğdu doğdu da 2 aylık oldu deseydin
Kendi yorgunlukları, gripleri, bacak ağrıları... vs. her zaman herşeyden önemlidir onların. Tövbe tövbe sabah sabah gaza geldim okuyunca, neyse boşver sen beni nesdoş
ah çok şükür aklım sendeydi seminerdeydim okuyamadım topiği.Günaydın güzellergüzel haberler getirdim dün gittim bebişimi gördüm biraz yukarı çıkmış yatış işe yaramış bir hafta daha yatıcam sonra kontrol, dr ilk geldiğinde çok kötüydü tam rahim ağzındaydı dedi, hep yattım dedim hahhh böyle devam işe yaramış dedi, iğne haftada bir vurunucam proluton depot beş hafta, progestana devam, magnezyum yazdı birde rahim için, ikili teste ısrar ediyor yok dedim yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım, ya sakat olursa dedi bende çaresi var mı dedim yokk dedi o zaman niye strese gireyim dedim, en azından ense kalınlığını ölçeyim burun kemiğine bakayım dedi, bir sıkıntı mı gördü ondan mı ısrar ediyor anlamadım, haftaya inşallah öğrenicem, dua eden herkesten Allah razı olsun destek oldunuz sağolun
canım haftaya zaten ensesini ölçücek. her ihtimali düşünür dr lar.Sağol canım benimben emindim canım yaptırmıycam oğlumda hiç tereddüt etmedim dr niye ısrar ediyor anlamadım, adam çok iyi dr besmeleyle bakıyor namaz kılıyor çok şakacı cana yakın komik :) sevdim ama işte eşim ona devam ettirmez aslında eşim ettirirde ahhhh çevresi
canım evin hayırlı olsun. sağlıkla oturun inş.
kolay değil bilmediğin bi şehirden ev tutmak.
benim böbrek sorunu devam kuzum ama işte her hafta ölçümlerde durum değişiyor. bi hafta büyüyor bi hafta duruyor. bakalım bugün ne durumda. büyüdü gibime geliyor çünkü kızım çok bastırıyor o kısma ve ağrılarım arttı.
okudum güzelim.
sorma çok alakalıdır. bi de akıl vermesi yok mu deli oluyorum. çocuk doğdu okula başladı deseydim ciddeninsan kaç aylık diye soracağına doğum ayın kaçı gibi der ordan hesaplar. iki tane boncuklu yelek örmeyle babaanne olunmuyor maalesef.neyse böylesi daha iyi. uzak dursunlar benden.
ah çok şükür aklım sendeydi seminerdeydim okuyamadım topiği.
demek dinlencez ve iş yapmıcaz eflal. lütfen bu durum geçince de işe güce girişme. bilirim seni elin durmaz. bırak ev pis olsun ama yavrun sağlıklı olsun.
canım haftaya zaten ensesini ölçücek. her ihtimali düşünür dr lar.
ben de olsam ikli üçlü yaptırmazdım.
canım iğneler şifa olsun
sağol canm
canım link açılmıyor
günaydın canım
canım iğneler şifa olsun
sağol canm
canım link açılmıyor
günaydın canım
hamdolsun canım yatmaktan hemen sıkıldım sürekli yatanlara Allah sabır versin, başım dönüyor ilaçtan leyla gibiyimnasılsın canım? keyfin nasıl? bebiş nasıl? oğlun nasıl
bazen hiç duymuyorum bile, bazen de çok yanıyor, hiç belli olmuyor yani, halbuki hep aynı şekilde yapıyorum ama..
Neyse alıştım ben artık bebeğim için, sen de alışırsın zamanla canım
yok canım artık iş yapmam, dün kv görümce pakladılar evimi sağolsunlar yapmayın dedim ama dinlemediler, bugün ütümü yapıcak kv bir sürü birikmişti, ben yemek dışında bir şey yapmam artık eşim mecbur süpürecek itiraz edemezcanım evin hayırlı olsun. sağlıkla oturun inş.
kolay değil bilmediğin bi şehirden ev tutmak.
benim böbrek sorunu devam kuzum ama işte her hafta ölçümlerde durum değişiyor. bi hafta büyüyor bi hafta duruyor. bakalım bugün ne durumda. büyüdü gibime geliyor çünkü kızım çok bastırıyor o kısma ve ağrılarım arttı.
okudum güzelim.
sorma çok alakalıdır. bi de akıl vermesi yok mu deli oluyorum. çocuk doğdu okula başladı deseydim ciddeninsan kaç aylık diye soracağına doğum ayın kaçı gibi der ordan hesaplar. iki tane boncuklu yelek örmeyle babaanne olunmuyor maalesef.neyse böylesi daha iyi. uzak dursunlar benden.
ah çok şükür aklım sendeydi seminerdeydim okuyamadım topiği.
demek dinlencez ve iş yapmıcaz eflal. lütfen bu durum geçince de işe güce girişme. bilirim seni elin durmaz. bırak ev pis olsun ama yavrun sağlıklı olsun.
canım haftaya zaten ensesini ölçücek. her ihtimali düşünür dr lar.
ben de olsam ikli üçlü yaptırmazdım.
İnşallah bitanem sen nasılsııın???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hamdolsun canım yatmaktan hemen sıkıldım sürekli yatanlara Allah sabır versin, başım dönüyor ilaçtan leyla gibiyim
yok canım artık iş yapmam, dün kv görümce pakladılar evimi sağolsunlar yapmayın dedim ama dinlemediler, bugün ütümü yapıcak kv bir sürü birikmişti, ben yemek dışında bir şey yapmam artık eşim mecbur süpürecek itiraz edemezsüpürmem derse tehdit ederim ben süpürürüm diye onun dışında bulaşık zaten makinaya çamaşırda öyle onu astırırım kocişe ütüsünü artık bir zahmet yapar, oğlumu zaten kucağıma almıyorum babası bakıyor o işe:) iyi bari enseyi ölçsün ama tarama yaptırmycam ne zorluyorlarsa ben zaten paniğim gelemem o strese
bugünüme hamdolsun canım yatıyorum
Tamam işte progesteron uyku yapar, bol bolöuyu dinlenHemen sıkılma öyle, keyfini çıkar, naz yap kocana
Oğluna gündüz nasıl bakıyorsun peki canım?
Kv'ne de helal olsun
yapıyorum canım nazın alasını haketti değil micanım kv sabah eşim gitmeden geliyor kahvaltımı önüme getiriyor sağolsun yediriyor bir güzel yatağımı topluyor mutfağı hallediyor oğlumu alıp aşağı indiriyor paşanında canına minnet onun işine yaradı bu durum öğlen getiriyor halası, uyuyor bıdık iki saat sonra uyanınca tekrar aşağı:) eşim geliyor o zamanda o bakıyor, görümcem sık sık geliyor ihtiyacın var mı diye daha yeni kalkıp yemeğimi kendim alıyorum pişmiş yemek alıp yiyorum sonra yatış benim eşimin ailesi maşallah bambaşka canım diyorum ya eşimden çok bana faydaları Allah razı olsun, dün çok utandım sıkıldım onlar iş yaptıkça, evli görümcem aramış yatıyor değil mi sakın kalkmasın bak o da senin gibi duramaz demiş annesine kv de iki sene önce bir hastalanmıştı görümcem okula gidiyordu o zaman ben başka evdeydim her gün gelip bakmıştım işini yemeğini yapmıştım 3-4 gün o da çok değil hala onu söylüyor kadın sanki aylarca bakmışım, bende hep uğraşırım onlar için ihtiyaçları olunca eşime aldırırım sevdikleri yemeği pişirir gönderirim, şimdi meyvesini topluyorum Rabbim bozmasın, pis nefis çok canım üstümüzde yazmıştım daha önce, pazar günü annemlerdeydim, oğlum ablamın kızının elini kapıya sıkıştırmıştı akşama eli şişmiş acile gitmişler, diğer ablamda biz eve geldikten sonra ayağını burkmuş onlarda gitmiş acile alçıya almışlar iki gün durdu( gurbetten geldiler annemdeler) babamın kolu ağrıyordu onu da alçıya almışlar ertesi günde ben acillik oldum işte.
Ne zaman bir araya gelsek bir şey olur, kv gille de ne zaman balkona çıksak otursak geçen sene hep sıkıntı oldu komşuların gözü hep üstümüzde aynı binadayız ya iyi anlaşıyoruz ya hayret ediyorlar, bu sene bahçeyi dedim kp re baba paşan artık durmuyor dışarı çıkmak istiyor bahçe güzel düzenlensede otursak evde bunalıyoruz dedim sağolsun boyadı masa yaptırdı branda gerdi falan, tam boya bitti masa geldi benim bu durum çıktı ortaya bir kaç kere öncesinde oturmuştuk hep beraber kahvaltı yaptık falan, elin tavuğu ele kaz görünüyor yan komşu sizin bahçe güzel diyor kendi bahçesi daha güzel halbu ki, küçük görümcem diyor yenge sen bir şeye niyetlenme ne zaman niyetlensen naip olmuyor diye kv bahçe için bile bana dua ediyor sen olmasan baban yapmazdı oturtmazdı bizi diye çok tutucuda
ohh ne güzel eflal şanslısın :) nazar değmesin maşallahkıskananlar çatlasın.. ailene de çok geçmiş olsun gerçekten hepsi üst üste gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?