Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman maşallah maşallah efloşum Allah kem gözlerden korusun sizi
Sen yine de çok anlatma canım benim Babana ablanlara fln da çok geçmiş olsun bu arada :26: Hepsi üst üste gelmiş

Canım bu arada zor da olsa karnımdan iğneyi kendim yaptım tabi sağlık ocağındaki ebe arkadaşla birlikte yaptık :) 5 dk sonra etrafı kızardı hemşire alerjik reaksiyon oluşturuyor iğne sana dedi .. sende böyle bir sorun oldumu ? ne yapmalıyım ?

ben geldim kızlar.
pek iyi hissetmiyorum kendimi.
böbreğim 1 mm daha büyümüş. 23 mm olmuş. dr artık içim hiç rahat değil dedi.
20 mm nin üzerinde takılması gerekiyor ama seni de bebeğini de düşünüyorum kolay bi işlem değil dedi.
32. hafta benim için çok önemli ama keşke böbreğin dayansa da 34 ü görsek doğacaksa da sorunsuz olsa dedi.
böbreğimdeki durum kalıcı hasar olucakmış. elbette bu kadar şişmiş olmıcakmış ama yine de böbrek fonksiyonlarım yetersiz olucakmış. önemli değil tek böbrekle de yaşanır dedi. çok nadir vakalarda tamamen toparlanır şansın varsa toparlanır dedi.

adam açık açık burası küçük yer hastalarımla duygusal bağ geliştirebiliyorum. bu yüzden sana haftalar önce takmadım çünkü erken doğurmanı istemedim dedi. ama üniversitede olsaydım hiç düşünmez takardım bebeği düşünmezdim böbrekçiyim ben sonuçta dedi. önce anne ilkesi varmış tıpta.

radyoloğumuz 2 aylık izne ayrılıyor. bundan sonra ölçüm için 50 km yol yapıcam kızlar.
kafam allah bullak. her hafta öyle yoruluyorum ki anlatamam. bu hastane evime 3 km olmasına rağmen çok bulalıyordum şimdi o kadar yol yapıcam karnım burnumda ve de çok gerginim artık stres basııyor.
deli şeytan taktır kurtul diyor ama dr ısrarla beklediğine göre bebek için önemli diye düşünüyorum.yoksa adam bana bu çileyi neden çektirsin.kendi de yoruluyor her hafta.

Canim endiseni anliyorum ama bu konuda doktorun seni cok iyi yonlendiriyor diye dusunuyorum daha once ki kontrollerinde ki yorumlarindan hep beraber dua edelim ki bahsettigi kalici hasar dedigi rabbim tarafindan bi mucize seklinde ihtimal yok oluversin dora bebekte saglikla dunyaya gelsin ve annesine bu stresli gunleri unuttursun

Canım bu benim düştüğü saymazsak 3.cü gebelik.ben diğerlerinde 3 buçuk aylıkken hissetmiştim.ve kimsedende duymadım 2 buçuk aylıkken kimildadini.ama oldu sadece birkez ama oldu

Sen o yatmanin ve ilaclarin etkilerini gelde bana sor.bir aydır yatiyorum.artık etlerim ağrıyor.çok bunaldim.ilaçlar zaten beni mahvetti.bide tiksinti ler basladi.daha anlatayimmi

sağol kuzum dualarınız çok işe yarıyor buna çok inanıyorum.
dr um iyi bir insan. benim için bir şans. belki başka dr a düşsem çoktan stenti takmıştı ve kuzum erken gelmişti.
tek tesellim 31. haftadayım. en azından büyük kısmı atlattık.

kızlar eczanemizde.com diye bi site var.
bephantol çatlak çnleyici 9.90 tl ye düşmüş ama son kullanması eylül ayı.
zaten bir şişesi bana 3.5 ay filan gitti. kaldı ki ben günde bi kez sürdüm normalde 2 kez sürülüyor. düşünen varsa alsın ben aldım daha önce orddan 30 tl ye almıştım. site güvenilir.

ben şu ana kadar çatlamadım. sadece kalçam çatladı oraya da sürmemiştim. kremin etkisine inanıyorum.
normal fiyatı 60 tl.

Geçmişi okuyamadım vaktim yok, çıkacağım, herkese günaydınlar kızlar
Cutem sana da günaydın, gördüm seni
cnm ben yazamadim.iyi geceler

masallah kuzum size.
sadece wc ye kalk.hazir yemegide isitip kendin alma.kizarim bak.yat sen.Allah sabrini veriyr merak etme cnm.

ne vuslati anacim. kanam bitti ama sirtim tutuldu bu kez de. anammm bi dogurdum curudum resmen

sen hicccc korkma kuzum. Allahin izniyle sen de yavrun da saglikla kurtulacaksiniz. bobreginde eski haline donecek eminim.
34 di degil 36 yi bile goreceksin yavrum. icini ferah tutmaya calis.

nesim. sana kotu haber )
bebek icerden ciktiktan sonra catlaklar meydana cikiyrmus ) test ettim onayladim.

buarada kizlar. 11 kg almistimm 14 kg vermisim. siz kendinize dikkay edin.benim gibi hizli vermeyin. o da insani gucten dusuruyr cunku

amin canım ağzından bal damlıyor.
kız sırtının tutulması geçer belki çivi çiviyi söker demişler

nesim. sana kotu haber )
bebek icerden ciktiktan sonra catlaklar meydana cikiyrmus ) test ettim onayladim.

kuzum onu duydum bu yüzden doğumdan sonra da kremi sürün en az 1 ay diyorlar. çünkü mor renkteki çatlakların kremlerle az da olsa hafifleme şansı varmış. ama beyazlaşanların geri dönüşü yokmuş. zira benim çatlayan kısımlarım azaldı bi nebze.

Cnm çok geçmiş olsun ya baya bi stres altindasin Allah en kisa zamanda sifani versin inş bi sorun cikmayacak boyle sartlandir kendini dualarimdasin inanki moralini yüksek tut

buarada kizlar. 11 kg almistimm 14 kg vermisim. siz kendinize dikkay edin.benim gibi hizli vermeyin. o da insani gucten dusuruyr cunku
evet ama işte ilk zaman insan uyumayınca yiyemeyince verir.
acep fazladan mı alsak cutem
Cnm çok geçmiş olsun ya baya bi stres altindasin Allah en kisa zamanda sifani versin inş bi sorun cikmayacak boyle sartlandir kendini dualarimdasin inanki moralini yüksek tut
sağol arkadaşım allah razı olsun.
gerilmemek elde değil her hafta kaygı dolu gidiyorum. son haftalarda hep büyüdükçe kaygım artıyor. yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal. derdi veren allah dermanını da verir diyorum.

ne civisi anam.kocayi gozum bike gormuyr gorgunluktan. bi de onunla mi ugrasacagim diyrm. icim cekilmis benim )

biraz bunye meselesi kuzum.herkes benim kadar hizli vermiyr. annelerinizin lohusaligi nasilsa sizinde oyle olacak. ona gore kilo aliminiza bakin derim.

Giremiyorum kizlar siteye hem cok ypgunum hemde burda bebek fikrine daha.cok sapli kaliyorum diye fazla takilmayim diyorm ama sizleride merak ediyorum.okudugum kadariyla EFLALIM Kanaman olmus.gecmis olsun atlatmis guzel haberler almissin.rabbim korusun su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine cemi cumlesini sakinsin.NESDEM senin icinde dua ettim.allah yardimcin olsun.sorunsuz atlaticaksin insallah.rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin.cutem sanada gecmis olsun.
Bana gelince hic keyfim yok.hicbisey tat vermiyor artik.esimin kizi geldi.cok sıkıntili bir cocuk.nasil davranicagimi sasirdim.surekli babasinin pesinde geziyor.psikoljsini anlamaya calisiyorum ama beceremiyorum sanirim.aksam olunca annemi ozlwdim diye basliyor aglamaya uzuluyorum oyle olunca psikolojim alrust oldu kizlar hic iyi degilim.yemek begenmiyor.ark cocuklari geliyor cani siklmasin diye cagiriyoruz.kendi kafasina gore buyuk insan isleriyle ugrasiyor.sizce kalma suresini kisaltmalimiyiznasjl davranmaliyim.sizide sorunlarimla bunaltmak istmyrm ama bi akil verrsnz sevinirim.hepiniz allaha emanet olun.iyi gecelr diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…