Aman maşallah maşallah efloşum
yapıyorum canım nazın alasını haketti değil micanım kv sabah eşim gitmeden geliyor kahvaltımı önüme getiriyor sağolsun yediriyor bir güzel yatağımı topluyor mutfağı hallediyor oğlumu alıp aşağı indiriyor paşanında canına minnet onun işine yaradı bu durum öğlen getiriyor halası, uyuyor bıdık iki saat sonra uyanınca tekrar aşağı:) eşim geliyor o zamanda o bakıyor, görümcem sık sık geliyor ihtiyacın var mı diye daha yeni kalkıp yemeğimi kendim alıyorum pişmiş yemek alıp yiyorum sonra yatış benim eşimin ailesi maşallah bambaşka canım diyorum ya eşimden çok bana faydaları Allah razı olsun, dün çok utandım sıkıldım onlar iş yaptıkça, evli görümcem aramış yatıyor değil mi sakın kalkmasın bak o da senin gibi duramaz demiş annesine kv de iki sene önce bir hastalanmıştı görümcem okula gidiyordu o zaman ben başka evdeydim her gün gelip bakmıştım işini yemeğini yapmıştım 3-4 gün o da çok değil hala onu söylüyor kadın sanki aylarca bakmışım, bende hep uğraşırım onlar için ihtiyaçları olunca eşime aldırırım sevdikleri yemeği pişirir gönderirim, şimdi meyvesini topluyorum Rabbim bozmasın, pis nefis çok canım üstümüzde yazmıştım daha önce, pazar günü annemlerdeydim, oğlum ablamın kızının elini kapıya sıkıştırmıştı akşama eli şişmiş acile gitmişler, diğer ablamda biz eve geldikten sonra ayağını burkmuş onlarda gitmiş acile alçıya almışlar iki gün durdu( gurbetten geldiler annemdeler) babamın kolu ağrıyordu onu da alçıya almışlar ertesi günde ben acillik oldum işte.
Ne zaman bir araya gelsek bir şey olur, kv gille de ne zaman balkona çıksak otursak geçen sene hep sıkıntı oldu komşuların gözü hep üstümüzde aynı binadayız ya iyi anlaşıyoruz ya hayret ediyorlar, bu sene bahçeyi dedim kp re baba paşan artık durmuyor dışarı çıkmak istiyor bahçe güzel düzenlensede otursak evde bunalıyoruz dedim sağolsun boyadı masa yaptırdı branda gerdi falan, tam boya bitti masa geldi benim bu durum çıktı ortaya bir kaç kere öncesinde oturmuştuk hep beraber kahvaltı yaptık falan, elin tavuğu ele kaz görünüyor yan komşu sizin bahçe güzel diyor kendi bahçesi daha güzel halbu ki, küçük görümcem diyor yenge sen bir şeye niyetlenme ne zaman niyetlensen naip olmuyor diye kv bahçe için bile bana dua ediyor sen olmasan baban yapmazdı oturtmazdı bizi diye çok tutucuda
amin canım:) hereksin şansı başka yönden benimde koca odunailem için sağol canım
o kocalar aynı canım başkasını da alsan değişmez
Ne kadar yontsanda ham maddeleri odundur derler :111:
ben geldim kızlar.
pek iyi hissetmiyorum kendimi.
böbreğim 1 mm daha büyümüş. 23 mm olmuş. dr artık içim hiç rahat değil dedi.
20 mm nin üzerinde takılması gerekiyor ama seni de bebeğini de düşünüyorum kolay bi işlem değil dedi.
32. hafta benim için çok önemli ama keşke böbreğin dayansa da 34 ü görsek doğacaksa da sorunsuz olsa dedi.
böbreğimdeki durum kalıcı hasar olucakmış. elbette bu kadar şişmiş olmıcakmış ama yine de böbrek fonksiyonlarım yetersiz olucakmış. önemli değil tek böbrekle de yaşanır dedi. çok nadir vakalarda tamamen toparlanır şansın varsa toparlanır dedi.
adam açık açık burası küçük yer hastalarımla duygusal bağ geliştirebiliyorum. bu yüzden sana haftalar önce takmadım çünkü erken doğurmanı istemedim dedi. ama üniversitede olsaydım hiç düşünmez takardım bebeği düşünmezdim böbrekçiyim ben sonuçta dedi. önce anne ilkesi varmış tıpta.
radyoloğumuz 2 aylık izne ayrılıyor. bundan sonra ölçüm için 50 km yol yapıcam kızlar.
kafam allah bullak. her hafta öyle yoruluyorum ki anlatamam. bu hastane evime 3 km olmasına rağmen çok bulalıyordum şimdi o kadar yol yapıcam karnım burnumda ve de çok gerginim artık stres basııyor.
deli şeytan taktır kurtul diyor ama dr ısrarla beklediğine göre bebek için önemli diye düşünüyorum.yoksa adam bana bu çileyi neden çektirsin.kendi de yoruluyor her hafta.
Canim endiseni anliyorum ama bu konuda doktorun seni cok iyi yonlendiriyor diye dusunuyorum daha once ki kontrollerinde ki yorumlarindan hep beraber dua edelim ki bahsettigi kalici hasar dedigi rabbim tarafindan bi mucize seklinde ihtimal yok oluversin dora bebekte saglikla dunyaya gelsin ve annesine bu stresli gunleri unuttursun
cnm ben yazamadim.iyi gecelerGeçmişi okuyamadım vaktim yok, çıkacağım, herkese günaydınlar kızlar
Cutem sana da günaydın, gördüm seni
masallah kuzum size.Günaydın güzellergüzel haberler getirdim dün gittim bebişimi gördüm biraz yukarı çıkmış yatış işe yaramış bir hafta daha yatıcam sonra kontrol, dr ilk geldiğinde çok kötüydü tam rahim ağzındaydı dedi, hep yattım dedim hahhh böyle devam işe yaramış dedi, iğne haftada bir vurunucam proluton depot beş hafta, progestana devam, magnezyum yazdı birde rahim için, ikili teste ısrar ediyor yok dedim yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım, ya sakat olursa dedi bende çaresi var mı dedim yokk dedi o zaman niye strese gireyim dedim, en azından ense kalınlığını ölçeyim burun kemiğine bakayım dedi, bir sıkıntı mı gördü ondan mı ısrar ediyor anlamadım, haftaya inşallah öğrenicem, dua eden herkesten Allah razı olsun destek oldunuz sağolun
ne vuslati anacim. kanam bitti ama sirtim tutuldu bu kez de. anammm bi dogurdum curudum resmenmaşallah canım bebeğineyatıcaksın canım çok zor ama başka çare yok
canım her zaman vardır bir hayır diye düşün maddi mesele olunca bir şey diyemiyorum Allah sıkıntınızı gidersin bir an önce
canım iğneler şifa olsun
bana da verildi dr a sordum tavsiye etmem dei gerçi o gıcığa daha gitymiycem:) haftaya en son gittiğime ve kendi doktoruma sorucam:) ay ne çok dr oldu benimde:)) devlette kendi dr um devlette yeni bulduğum ikinci doktorum:) birde özelde ki tabi birde tıp merkezinde ki gıcık var
yorum için daha erken canım:)
canım önümüzdeki ay gelsin bebişin inşaallah
canım bence kilon çok değil, zayıf hamile kaldıysan 18 e kadar yolu var:) ama benim gibi kiloluysan 11 en fazla:)
canım görmemişim, yattıkça sizi anıyorum cutem ece nasıl dayandı diyorum
canım burun kanaması normal gebelikte
aa tabi canım spiral bazısında çok kanam yapar ara kanamalar yapar, kanam bitti deyince vuslat geldi aklımane ayıp eflal ne ayıp
bazen erkenden şişebilir göğüsler
canım kanama değilde işte acile gittiğimiz akşam pembe leke gelmişti afedersin peçeteye silincesonra ertesi sabah aynı öyle oldu, zaten içerde kanama alanı yoktu rahim ağzından oldu sanırım, aslında benim vajina da hep bir sızı acı oluyor doktora onu sorucam rahim ağzında mı sıkıntı var acaba diye
oyy çok yorma kendini ağırlaştın artık canım kolay gelsin
canım mutlaka çektir iyi yaparsın
ayyy senin kv de bir çeşit kaç aylık mı diyor pes yani ne ilgiliymiş öyle, eksik olsun yardımıen iyisini yapıyorsun canım annende olsa eşinle sensin artık üçüncü kişi tabi bebişiniz hariç:) olmuyor uzun süre misafir olarak sıkıntı yapıyor
Canım kolay gelsin yeni evin sana huzur versin bebekler gelsin o eve
sağol canm
:)) ee ben deyince erken diyordunuz:)) hissediliyor bebekle gaz çok farklı:)
canım link açılmıyor
günaydın canım
sen hicccc korkma kuzum. Allahin izniyle sen de yavrun da saglikla kurtulacaksiniz. bobreginde eski haline donecek eminim.ben geldim kızlar.
pek iyi hissetmiyorum kendimi.
böbreğim 1 mm daha büyümüş. 23 mm olmuş. dr artık içim hiç rahat değil dedi.
20 mm nin üzerinde takılması gerekiyor ama seni de bebeğini de düşünüyorum kolay bi işlem değil dedi.
32. hafta benim için çok önemli ama keşke böbreğin dayansa da 34 ü görsek doğacaksa da sorunsuz olsa dedi.
böbreğimdeki durum kalıcı hasar olucakmış. elbette bu kadar şişmiş olmıcakmış ama yine de böbrek fonksiyonlarım yetersiz olucakmış. önemli değil tek böbrekle de yaşanır dedi. çok nadir vakalarda tamamen toparlanır şansın varsa toparlanır dedi.
adam açık açık burası küçük yer hastalarımla duygusal bağ geliştirebiliyorum. bu yüzden sana haftalar önce takmadım çünkü erken doğurmanı istemedim dedi. ama üniversitede olsaydım hiç düşünmez takardım bebeği düşünmezdim böbrekçiyim ben sonuçta dedi. önce anne ilkesi varmış tıpta.
radyoloğumuz 2 aylık izne ayrılıyor. bundan sonra ölçüm için 50 km yol yapıcam kızlar.
kafam allah bullak. her hafta öyle yoruluyorum ki anlatamam. bu hastane evime 3 km olmasına rağmen çok bulalıyordum şimdi o kadar yol yapıcam karnım burnumda ve de çok gerginim artık stres basııyor.
deli şeytan taktır kurtul diyor ama dr ısrarla beklediğine göre bebek için önemli diye düşünüyorum.yoksa adam bana bu çileyi neden çektirsin.kendi de yoruluyor her hafta.
kızlar eczanemizde.com diye bi site var.
bephantol çatlak çnleyici 9.90 tl ye düşmüş ama son kullanması eylül ayı.
zaten bir şişesi bana 3.5 ay filan gitti. kaldı ki ben günde bi kez sürdüm normalde 2 kez sürülüyor. düşünen varsa alsın ben aldım daha önce orddan 30 tl ye almıştım. site güvenilir.
ben şu ana kadar çatlamadım. sadece kalçam çatladı oraya da sürmemiştim. kremin etkisine inanıyorum.
normal fiyatı 60 tl.
amin canım ağzından bal damlıyor.cnm ben yazamadim.iyi geceler
masallah kuzum size.
sadece wc ye kalk.hazir yemegide isitip kendin alma.kizarim bak.yat sen.Allah sabrini veriyr merak etme cnm.
ne vuslati anacim. kanam bitti ama sirtim tutuldu bu kez de. anammm bi dogurdum curudum resmen
sen hicccc korkma kuzum. Allahin izniyle sen de yavrun da saglikla kurtulacaksiniz. bobreginde eski haline donecek eminim.
34 di degil 36 yi bile goreceksin yavrum. icini ferah tutmaya calis.
nesim. sana kotu haber)
bebek icerden ciktiktan sonra catlaklar meydana cikiyrmus) test ettim onayladim.
evet ama işte ilk zaman insan uyumayınca yiyemeyince verir.buarada kizlar. 11 kg almistimm 14 kg vermisim. siz kendinize dikkay edin.benim gibi hizli vermeyin. o da insani gucten dusuruyr cunku
sağol arkadaşım allah razı olsun.Cnm çok geçmiş olsun ya baya bi stres altindasin Allah en kisa zamanda sifani versin inş bi sorun cikmayacak boyle sartlandir kendini dualarimdasin inanki moralini yüksek tut
ne civisi anam.kocayi gozum bike gormuyr gorgunluktan. bi de onunla mi ugrasacagim diyrm. icim cekilmis benimamin canım ağzından bal damlıyor.
kız sırtının tutulması geçer belki çivi çiviyi söker demişler
kuzum onu duydum bu yüzden doğumdan sonra da kremi sürün en az 1 ay diyorlar. çünkü mor renkteki çatlakların kremlerle az da olsa hafifleme şansı varmış. ama beyazlaşanların geri dönüşü yokmuş. zira benim çatlayan kısımlarım azaldı bi nebze.
evet ama işte ilk zaman insan uyumayınca yiyemeyince verir.
acep fazladan mı alsak cutem
sağol arkadaşım allah razı olsun.
gerilmemek elde değil her hafta kaygı dolu gidiyorum. son haftalarda hep büyüdükçe kaygım artıyor. yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal. derdi veren allah dermanını da verir diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?