hakkinda hayırlısı nesdemim dora akıllı kiz ins zamaninda sağlıklı ve problemsiz gelecek dualarımız seninle.ben geldim kızlar.
pek iyi hissetmiyorum kendimi.
böbreğim 1 mm daha büyümüş. 23 mm olmuş. dr artık içim hiç rahat değil dedi.
20 mm nin üzerinde takılması gerekiyor ama seni de bebeğini de düşünüyorum kolay bi işlem değil dedi.
32. hafta benim için çok önemli ama keşke böbreğin dayansa da 34 ü görsek doğacaksa da sorunsuz olsa dedi.
böbreğimdeki durum kalıcı hasar olucakmış. elbette bu kadar şişmiş olmıcakmış ama yine de böbrek fonksiyonlarım yetersiz olucakmış. önemli değil tek böbrekle de yaşanır dedi. çok nadir vakalarda tamamen toparlanır şansın varsa toparlanır dedi.
adam açık açık burası küçük yer hastalarımla duygusal bağ geliştirebiliyorum. bu yüzden sana haftalar önce takmadım çünkü erken doğurmanı istemedim dedi. ama üniversitede olsaydım hiç düşünmez takardım bebeği düşünmezdim böbrekçiyim ben sonuçta dedi. önce anne ilkesi varmış tıpta.
radyoloğumuz 2 aylık izne ayrılıyor. bundan sonra ölçüm için 50 km yol yapıcam kızlar.
kafam allah bullak. her hafta öyle yoruluyorum ki anlatamam. bu hastane evime 3 km olmasına rağmen çok bulalıyordum şimdi o kadar yol yapıcam karnım burnumda ve de çok gerginim artık stres basııyor.
deli şeytan taktır kurtul diyor ama dr ısrarla beklediğine göre bebek için önemli diye düşünüyorum.yoksa adam bana bu çileyi neden çektirsin.kendi de yoruluyor her hafta.
canim gececek bi günler beterin beteri var ins en kisa zamanda normale donersin.Sen o yatmanin ve ilaclarin etkilerini gelde bana sor.bir aydır yatiyorum.artık etlerim ağrıyor.çok bunaldim.ilaçlar zaten beni mahvetti.bide tiksinti ler basladi.daha anlatayimmi
cnm ben yazamadim.iyi geceler
masallah kuzum size.
sadece wc ye kalk.hazir yemegide isitip kendin alma.kizarim bak.yat sen.Allah sabrini veriyr merak etme cnm.
ne vuslati anacim. kanam bitti ama sirtim tutuldu bu kez de. anammm bi dogurdum curudum resmen
sen hicccc korkma kuzum. Allahin izniyle sen de yavrun da saglikla kurtulacaksiniz. bobreginde eski haline donecek eminim.
34 di degil 36 yi bile goreceksin yavrum. icini ferah tutmaya calis.
Tühh ya kaçırdım, stoklar tükenmişkızlar eczanemizde.com diye bi site var.
bephantol çatlak çnleyici 9.90 tl ye düşmüş ama son kullanması eylül ayı.
zaten bir şişesi bana 3.5 ay filan gitti. kaldı ki ben günde bi kez sürdüm normalde 2 kez sürülüyor. düşünen varsa alsın ben aldım daha önce orddan 30 tl ye almıştım. site güvenilir.
ben şu ana kadar çatlamadım. sadece kalçam çatladı oraya da sürmemiştim. kremin etkisine inanıyorum.
normal fiyatı 60 tl.
olsun cnm, iyi geceler ve tekrar günaydıncnm ben yazamadim.iyi geceler
ne kadar kalacak ki kızı? bir de kaç yaşında?Giremiyorum kizlar siteye hem cok ypgunum hemde burda bebek fikrine daha.cok sapli kaliyorum diye fazla takilmayim diyorm ama sizleride merak ediyorum.okudugum kadariyla EFLALIM Kanaman olmus.gecmis olsun atlatmis guzel haberler almissin.rabbim korusun su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine cemi cumlesini sakinsin.NESDEM senin icinde dua ettim.allah yardimcin olsun.sorunsuz atlaticaksin insallah.rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin.cutem sanada gecmis olsun.
Bana gelince hic keyfim yok.hicbisey tat vermiyor artik.esimin kizi geldi.cok sıkıntili bir cocuk.nasil davranicagimi sasirdim.surekli babasinin pesinde geziyor.psikoljsini anlamaya calisiyorum ama beceremiyorum sanirim.aksam olunca annemi ozlwdim diye basliyor aglamaya uzuluyorum oyle olunca psikolojim alrust oldu kizlar hic iyi degilim.yemek begenmiyor.ark cocuklari geliyor cani siklmasin diye cagiriyoruz.kendi kafasina gore buyuk insan isleriyle ugrasiyor.sizce kalma suresini kisaltmalimiyiznasjl davranmaliyim.sizide sorunlarimla bunaltmak istmyrm ama bi akil verrsnz sevinirim.hepiniz allaha emanet olun.iyi gecelr diliyorum.
Aldim kaydetti tele listeyi ramazanda sonra bi kerede alirim diyorum hepsini inş tskler tümbilgiler ve kisayollar iiçin
Giremiyorum kizlar siteye hem cok ypgunum hemde burda bebek fikrine daha.cok sapli kaliyorum diye fazla takilmayim diyorm ama sizleride merak ediyorum.okudugum kadariyla EFLALIM Kanaman olmus.gecmis olsun atlatmis guzel haberler almissin.rabbim korusun su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine cemi cumlesini sakinsin.NESDEM senin icinde dua ettim.allah yardimcin olsun.sorunsuz atlaticaksin insallah.rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin.cutem sanada gecmis olsun.
Bana gelince hic keyfim yok.hicbisey tat vermiyor artik.esimin kizi geldi.cok sıkıntili bir cocuk.nasil davranicagimi sasirdim.surekli babasinin pesinde geziyor.psikoljsini anlamaya calisiyorum ama beceremiyorum sanirim.aksam olunca annemi ozlwdim diye basliyor aglamaya uzuluyorum oyle olunca psikolojim alrust oldu kizlar hic iyi degilim.yemek begenmiyor.ark cocuklari geliyor cani siklmasin diye cagiriyoruz.kendi kafasina gore buyuk insan isleriyle ugrasiyor.sizce kalma suresini kisaltmalimiyiznasjl davranmaliyim.sizide sorunlarimla bunaltmak istmyrm ama bi akil verrsnz sevinirim.hepiniz allaha emanet olun.iyi gecelr diliyorum.
amin cnmhakkinda hayırlısı nesdemim dora akıllı kiz ins zamaninda sağlıklı ve problemsiz gelecek dualarımız seninle.
arkadaşımda da var sağ böbreği büyüyor haftaniz da ayni ona dr 36.haftaya kadar gelsen yeter demiş onun da sancisi falan oluyr allah yardımcınniz olsun
canim gececek bi günler beterin beteri var ins en kisa zamanda normale donersin.
ah cutem allah guc kuvvet versin sen de epey badireler atlattin bundan sonra cok rahat ol ruzgarinla ins.
gunaydin balim.Tühh ya kaçırdım, stoklar tükenmiş
olsun cnm, iyi geceler ve tekrar günaydın
ne kadar kalacak ki kızı? bir de kaç yaşında?
Aldim kaydetti tele listeyi ramazanda sonra bi kerede alirim diyorum hepsini inş tskler tümbilgiler ve kisayollar iiçin
Cnm bana sorarsan fazla üstüne düşme aman rahat etsin mutlu olsun diye kasma yani normal davran kaç yasinda bilmiyorum ama Birakk kendiliğinden yaklassin sana
Allah yardimcin olsun bu arada kolay isler değil tekrar tekrar tebrik ediyorum seni
sağol canım cümlemizi korusun hepimizin yuvasınıAman maşallah maşallah efloşumAllah kem gözlerden korusun sizi
Sen yine de çok anlatma canım benimBabana ablanlara fln da çok geçmiş olsun bu arada :26: Hepsi üst üste gelmiş
o kocalar aynı canım başkasını da alsan değişmez
süpersiniz kızlarNe kadar yontsanda ham maddeleri odundur derler :111:
kuzum senle ilgili hala kötü bir his yok içimde dora zamanında gelecek inanıyorum Allah'ın izniyle, bizim sitede senin durumla ilgili bir konu var orda epey bir şey paylaşmışlar bakmak istersen, dün biraz okudum 30 mm den sonra yazıyordu, doktorun çok iyi canım seni rahatlatıyor açıkça söylüyor, yol sıkıntısı kötü olmuş Rabbim sabrını kolaylığını verir umarımben geldim kızlar.
pek iyi hissetmiyorum kendimi.
böbreğim 1 mm daha büyümüş. 23 mm olmuş. dr artık içim hiç rahat değil dedi.
20 mm nin üzerinde takılması gerekiyor ama seni de bebeğini de düşünüyorum kolay bi işlem değil dedi.
32. hafta benim için çok önemli ama keşke böbreğin dayansa da 34 ü görsek doğacaksa da sorunsuz olsa dedi.
böbreğimdeki durum kalıcı hasar olucakmış. elbette bu kadar şişmiş olmıcakmış ama yine de böbrek fonksiyonlarım yetersiz olucakmış. önemli değil tek böbrekle de yaşanır dedi. çok nadir vakalarda tamamen toparlanır şansın varsa toparlanır dedi.
adam açık açık burası küçük yer hastalarımla duygusal bağ geliştirebiliyorum. bu yüzden sana haftalar önce takmadım çünkü erken doğurmanı istemedim dedi. ama üniversitede olsaydım hiç düşünmez takardım bebeği düşünmezdim böbrekçiyim ben sonuçta dedi. önce anne ilkesi varmış tıpta.
radyoloğumuz 2 aylık izne ayrılıyor. bundan sonra ölçüm için 50 km yol yapıcam kızlar.
kafam allah bullak. her hafta öyle yoruluyorum ki anlatamam. bu hastane evime 3 km olmasına rağmen çok bulalıyordum şimdi o kadar yol yapıcam karnım burnumda ve de çok gerginim artık stres basııyor.
deli şeytan taktır kurtul diyor ama dr ısrarla beklediğine göre bebek için önemli diye düşünüyorum.yoksa adam bana bu çileyi neden çektirsin.kendi de yoruluyor her hafta.
geçecek canım inşallah ne yapalım yavrularımız için katlanıcazSen o yatmanin ve ilaclarin etkilerini gelde bana sor.bir aydır yatiyorum.artık etlerim ağrıyor.çok bunaldim.ilaçlar zaten beni mahvetti.bide tiksinti ler basladi.daha anlatayimmi
kalmamış canım sağol yine dekızlar eczanemizde.com diye bi site var.
bephantol çatlak çnleyici 9.90 tl ye düşmüş ama son kullanması eylül ayı.
zaten bir şişesi bana 3.5 ay filan gitti. kaldı ki ben günde bi kez sürdüm normalde 2 kez sürülüyor. düşünen varsa alsın ben aldım daha önce orddan 30 tl ye almıştım. site güvenilir.
ben şu ana kadar çatlamadım. sadece kalçam çatladı oraya da sürmemiştim. kremin etkisine inanıyorum.
normal fiyatı 60 tl.
geçmiş olsun canım inşallah toparlanırsıncnm ben yazamadim.iyi geceler
masallah kuzum size.
sadece wc ye kalk.hazir yemegide isitip kendin alma.kizarim bak.yat sen.Allah sabrini veriyr merak etme cnm.
ne vuslati anacim. kanam bitti ama sirtim tutuldu bu kez de. anammm bi dogurdum curudum resmen
sen hicccc korkma kuzum. Allahin izniyle sen de yavrun da saglikla kurtulacaksiniz. bobreginde eski haline donecek eminim.
34 di degil 36 yi bile goreceksin yavrum. icini ferah tutmaya calis.
ayy cutem senin yerinde olmak isterdimbuarada kizlar. 11 kg almistimm 14 kg vermisim. siz kendinize dikkay edin.benim gibi hizli vermeyin. o da insani gucten dusuruyr cunku
sağol canım,bence çok üstüne düşme normal bir şekilde davran derimGiremiyorum kizlar siteye hem cok ypgunum hemde burda bebek fikrine daha.cok sapli kaliyorum diye fazla takilmayim diyorm ama sizleride merak ediyorum.okudugum kadariyla EFLALIM Kanaman olmus.gecmis olsun atlatmis guzel haberler almissin.rabbim korusun su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine cemi cumlesini sakinsin.NESDEM senin icinde dua ettim.allah yardimcin olsun.sorunsuz atlaticaksin insallah.rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin.cutem sanada gecmis olsun.
sosyal kendi sayfasına yazıyor canım dün merak edip baktım daamin cnm
gunaydin balim.
sosyal ne yapiyr cnm?
rica ederim cnm.
Kizlar moralim bozuldu ya bu seker di bilmem neydi diyetti 2 kilo vermisim cok uzuldum ya
sağol canım cümlemizi korusun hepimizin yuvasını
süpersiniz kızlar
kuzum senle ilgili hala kötü bir his yok içimde dora zamanında gelecek inanıyorum Allah'ın izniyle, bizim sitede senin durumla ilgili bir konu var orda epey bir şey paylaşmışlar bakmak istersen, dün biraz okudum 30 mm den sonra yazıyordu, doktorun çok iyi canım seni rahatlatıyor açıkça söylüyor, yol sıkıntısı kötü olmuş Rabbim sabrını kolaylığını verir umarım
geçecek canım inşallah ne yapalım yavrularımız için katlanıcaz
kalmamış canım sağol yine de
geçmiş olsun canım inşallah toparlanırsın
ayy cutem senin yerinde olmak isterdim
sağol canım,bence çok üstüne düşme normal bir şekilde davran derim
sosyal kendi sayfasına yazıyor canım dün merak edip baktım da
canım üzülme bebişin iyi olsun önemli olan o, bende kilo vermişim
Bu aylarda hizli kilo alinabilir yaziyo ona takildim ben veriyorum sinir oldum bebegimin olculeri zaten kucuktu yeni kilo almaya baslamisti
sosyalin kardeşi evlenecekmiş o yüzden izmir'e gitti, detaylı usgyi de orada çektirdi, iyiymiş herşey yolundaymış çok şükür cnm.amin cnm
gunaydin balim.
sosyal ne yapiyr cnm?
rica ederim cnm.
canım ya olsun üzülme, çok değil verdiğin kilo. Hem belki de şeker için vermiş olman daha iyidirKizlar moralim bozuldu ya bu seker di bilmem neydi diyetti 2 kilo vermisim cok uzuldum ya
sağol canım cümlemizi korusun hepimizin yuvasını
süpersiniz kızlar
kuzum senle ilgili hala kötü bir his yok içimde dora zamanında gelecek inanıyorum Allah'ın izniyle, bizim sitede senin durumla ilgili bir konu var orda epey bir şey paylaşmışlar bakmak istersen, dün biraz okudum 30 mm den sonra yazıyordu, doktorun çok iyi canım seni rahatlatıyor açıkça söylüyor, yol sıkıntısı kötü olmuş Rabbim sabrını kolaylığını verir umarım
geçecek canım inşallah ne yapalım yavrularımız için katlanıcaz
kalmamış canım sağol yine de
geçmiş olsun canım inşallah toparlanırsın
ayy cutem senin yerinde olmak isterdim
sağol canım,bence çok üstüne düşme normal bir şekilde davran derim
sosyal kendi sayfasına yazıyor canım dün merak edip baktım da
canım üzülme bebişin iyi olsun önemli olan o, bende kilo vermişim
İnsallah dedigin gibidir oglusuna gecmis olsun insallah bi cirpida duzelsincanım sen kilo verdin diye bebeğin vermez anladığım kadarıyla şeker için diyet yapıyorsun ondan vermiştirsin üzülme sakın, hem bu kriterler herkeste aynı olmuyor
Saol insallah caninsosyalin kardeşi evlenecekmiş o yüzden izmir'e gitti, detaylı usgyi de orada çektirdi, iyiymiş herşey yolundaymış çok şükür cnm.
canım ya olsun üzülme, çok değil verdiğin kilo. Hem belki de şeker için vermiş olman daha iyidir
Aminnn canımcım, ee keyifler nasıl?
Ececim cok tatlisin odemdi dogru soyluyorsun :) :)Nesdem cnm Rabbim Insallah her 2nizi de korur ...hakkinda hayirlisi olsun cnm insallah kalici da hasar falan kslmaz..bebisin de 36 38leri de gorur..Uzulme lutfensorunsuz hamilelik geciren kalmamis nerdeyse yine de sukurler olsun bebislerimizin sagligiyla ilgili sorunumuz yok insallah omru boyunca da olmaz
eflosum kuzuna gecmis olsun cnm..sen de disardan yemesen olmazmi cnm yaaa :26: Bebisin ciksin daha yukari Insallah rahatlasin gonlun..
kutsalcim kilo verdiyin icin uzulme normal faydali gerekli yemeyini yiyorsan bebek etkilenmez cnm korkma..belki de o odemdi sislikti dietinle beraber odem attin olmazmi??:26:
Cuteee o kilocuklar nasil gitti yaaagiden kilolarin darisi basimaaa..sma benim kilo alimim durmuyo cok hizli artiyooo Inssllah 15i gecmem Insallahhhhh
kizlar hepiniz iyisinizdir Insallahhhhh
olursun canım bugünde olabilirsin
bariz bir düşüş var reglin geliyor
evet bugun yarın beklıyorum tşkler :)
evet geliyoooooooooooooo :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?