Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hakkinda hayırlısı nesdemim dora akıllı kiz ins zamaninda sağlıklı ve problemsiz gelecek dualarımız seninle.
arkadaşımda da var sağ böbreği büyüyor haftaniz da ayni ona dr 36.haftaya kadar gelsen yeter demiş onun da sancisi falan oluyr allah yardımcınniz olsun
Sen o yatmanin ve ilaclarin etkilerini gelde bana sor.bir aydır yatiyorum.artık etlerim ağrıyor.çok bunaldim.ilaçlar zaten beni mahvetti.bide tiksinti ler basladi.daha anlatayimmi
canim gececek bi günler beterin beteri var ins en kisa zamanda normale donersin.

ah cutem allah guc kuvvet versin sen de epey badireler atlattin bundan sonra cok rahat ol ruzgarinla ins.

Tühh ya kaçırdım, stoklar tükenmiş

cnm ben yazamadim.iyi geceler
olsun cnm, iyi geceler ve tekrar günaydın

ne kadar kalacak ki kızı? bir de kaç yaşında?

Aldim kaydetti tele listeyi ramazanda sonra bi kerede alirim diyorum hepsini inş tskler tümbilgiler ve kisayollar iiçin

Cnm bana sorarsan fazla üstüne düşme aman rahat etsin mutlu olsun diye kasma yani normal davran kaç yasinda bilmiyorum ama Birakk kendiliğinden yaklassin sana
Allah yardimcin olsun bu arada kolay isler değil tekrar tekrar tebrik ediyorum seni

amin cnm

Tühh ya kaçırdım, stoklar tükenmiş

olsun cnm, iyi geceler ve tekrar günaydın

ne kadar kalacak ki kızı? bir de kaç yaşında?
gunaydin balim.
sosyal ne yapiyr cnm?

rica ederim cnm.

Aman maşallah maşallah efloşum Allah kem gözlerden korusun sizi
Sen yine de çok anlatma canım benim Babana ablanlara fln da çok geçmiş olsun bu arada :26: Hepsi üst üste gelmiş
sağol canım cümlemizi korusun hepimizin yuvasını
o kocalar aynı canım başkasını da alsan değişmez

Ne kadar yontsanda ham maddeleri odundur derler :111:
süpersiniz kızlar
kuzum senle ilgili hala kötü bir his yok içimde dora zamanında gelecek inanıyorum Allah'ın izniyle, bizim sitede senin durumla ilgili bir konu var orda epey bir şey paylaşmışlar bakmak istersen, dün biraz okudum 30 mm den sonra yazıyordu, doktorun çok iyi canım seni rahatlatıyor açıkça söylüyor, yol sıkıntısı kötü olmuş Rabbim sabrını kolaylığını verir umarım
Sen o yatmanin ve ilaclarin etkilerini gelde bana sor.bir aydır yatiyorum.artık etlerim ağrıyor.çok bunaldim.ilaçlar zaten beni mahvetti.bide tiksinti ler basladi.daha anlatayimmi
geçecek canım inşallah ne yapalım yavrularımız için katlanıcaz
kalmamış canım sağol yine de
geçmiş olsun canım inşallah toparlanırsın
buarada kizlar. 11 kg almistimm 14 kg vermisim. siz kendinize dikkay edin.benim gibi hizli vermeyin. o da insani gucten dusuruyr cunku
ayy cutem senin yerinde olmak isterdim
sağol canım,bence çok üstüne düşme normal bir şekilde davran derim
amin cnm

gunaydin balim.
sosyal ne yapiyr cnm?

rica ederim cnm.
sosyal kendi sayfasına yazıyor canım dün merak edip baktım da
Kizlar moralim bozuldu ya bu seker di bilmem neydi diyetti 2 kilo vermisim cok uzuldum ya

canım üzülme bebişin iyi olsun önemli olan o, bende kilo vermişim

Bu aylarda hizli kilo alinabilir yaziyo ona takildim ben veriyorum sinir oldum bebegimin olculeri zaten kucuktu yeni kilo almaya baslamisti

kızlar benim bal oğlum hasta oldu kustu iki kere bebekken bile kusmamıştı, canım sıkkın aile hekimi bir şey vermedi tekrarlarsa doktora götürücez, sanırım üzüntüden oldu ilgilenemedim düzeni değişti hep karnım ağrıyor dedim ya etkilendi gibi geliyor( salgın var inşallah ondan değildir çok dikkat ettim bu günlerde dışarı bile çıkarmamıştım ishali yok neyse ki, dua edin teyzeleri olur mu

Bu aylarda hizli kilo alinabilir yaziyo ona takildim ben veriyorum sinir oldum bebegimin olculeri zaten kucuktu yeni kilo almaya baslamisti

canım sen kilo verdin diye bebeğin vermez anladığım kadarıyla şeker için diyet yapıyorsun ondan vermiştirsin üzülme sakın, hem bu kriterler herkeste aynı olmuyor

amin cnm

gunaydin balim.
sosyal ne yapiyr cnm?

rica ederim cnm.
sosyalin kardeşi evlenecekmiş o yüzden izmir'e gitti, detaylı usgyi de orada çektirdi, iyiymiş herşey yolundaymış çok şükür cnm.

Kizlar moralim bozuldu ya bu seker di bilmem neydi diyetti 2 kilo vermisim cok uzuldum ya
canım ya olsun üzülme, çok değil verdiğin kilo. Hem belki de şeker için vermiş olman daha iyidir

Aminnn canımcım, ee keyifler nasıl?

Nesdem cnm Rabbim Insallah her 2nizi de korur ...hakkinda hayirlisi olsun cnm insallah kalici da hasar falan kslmaz..bebisin de 36 38leri de gorur..Uzulme lutfen sorunsuz hamilelik geciren kalmamis nerdeyse yine de sukurler olsun bebislerimizin sagligiyla ilgili sorunumuz yok insallah omru boyunca da olmaz

eflosum kuzuna gecmis olsun cnm..sen de disardan yemesen olmazmi cnm yaaa :26: Bebisin ciksin daha yukari Insallah rahatlasin gonlun..

kutsalcim kilo verdiyin icin uzulme normal faydali gerekli yemeyini yiyorsan bebek etkilenmez cnm korkma..belki de o odemdi sislikti dietinle beraber odem attin olmazmi??:26:

Cuteee o kilocuklar nasil gitti yaaa giden kilolarin darisi basimaaa..sma benim kilo alimim durmuyo cok hizli artiyooo Inssllah 15i gecmem Insallahhhhh

kizlar hepiniz iyisinizdir Insallahhhhh

canım sen kilo verdin diye bebeğin vermez anladığım kadarıyla şeker için diyet yapıyorsun ondan vermiştirsin üzülme sakın, hem bu kriterler herkeste aynı olmuyor
İnsallah dedigin gibidir oglusuna gecmis olsun insallah bi cirpida duzelsin
Saol insallah canin
Ececim cok tatlisin odemdi dogru soyluyorsun :) :)

Slm canlar nasılsınız.kendimi okadar yorgun hissediyorumki geçmişe bakamıyorum yazmakta bile zorlaniyorum.napicaz böyle sicaklarda bastirdi

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz?İSİMLER YUKARDAKİ LİNKİMİZDE.ALLAH RAZI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…