canın sağolsun sıkma canını
evet bugun yarın beklıyorum tşkler :)
evet geliyoooooooooooooo :S
üzülmemeye calısıyorum ama hemnde olsun istıyorum zaman kaybı gıbı gelıyo gercı daha 3 ay oldu calısmalara baslayalı ama tezcanlıyım ıste :)
seni anlıyorum canımbende aynı dertten müzdaribim.32 yaşındayım ve hemencik olsun istiyorum.geceleri uykularım kaçıyor düşünmekten cok stres yapıyorum cogu zaman.olmasada olur tabiki ama olsa güzel olur hani her kadın analık duygusunu yaşamak ister,bizlere daha anne karnındayken verilen bir lutuf annelik içgüdüsü.ama Allahım nasip edecekse olur.Nasip etmiyorsa vardır bildiği diyip tevekkül etmek lazım ben 3 yıl süren bir evliliğim olmuştu.her gününü bebek düşüncesiyle geçirdim, etmediğim dua kalmamıştı.yumurtlama takipleri aşılamalar hepsini denedim.erkek hormonlarında sorun oldugu ıcın gebe kalamadıgı soyluyordu doktorlar.gordugum kedı kopek yavrusunu bıle kıskanırdım.onlar bıle hamıle kalıyor ben kalamıyorum dıe uzulurdum ama o dönem neden böle oldugunu neden bana nasıp olmadıgını kestıremezdım.hep allahtan sonumuz hayırlı ise bize evlat ver die dua ederdim.nasip etmedi vermedi. 3 yılın ardından boşandım...işte o zaman allahın bana neden nasıp etmedıgını anladım.duamı kabul etmıştı ve sonumuz hayırlı olmadıgı için nasıp etmemıstı..şimdi 5 yıl bekarlık sürecinden sonra 1 aylık evliyim inş bu kez sonumuz hayırlıdırda allah bizede nasip eder bebek diyorum.yaşım 32 oldu doğurganlığım azalmadan hemen başladık çalışmalara mevlam isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
kızz ecoşş naber nasılsın? canın sıkılıyor mu kuzu:26:Nesdem cnm Rabbim Insallah her 2nizi de korur ...hakkinda hayirlisi olsun cnm insallah kalici da hasar falan kslmaz..bebisin de 36 38leri de gorur..Uzulme lutfensorunsuz hamilelik geciren kalmamis nerdeyse yine de sukurler olsun bebislerimizin sagligiyla ilgili sorunumuz yok insallah omru boyunca da olmaz
eflosum kuzuna gecmis olsun cnm..sen de disardan yemesen olmazmi cnm yaaa :26: Bebisin ciksin daha yukari Insallah rahatlasin gonlun..
kutsalcim kilo verdiyin icin uzulme normal faydali gerekli yemeyini yiyorsan bebek etkilenmez cnm korkma..belki de o odemdi sislikti dietinle beraber odem attin olmazmi??:26:
Cuteee o kilocuklar nasil gitti yaaagiden kilolarin darisi basimaaa..sma benim kilo alimim durmuyo cok hizli artiyooo Inssllah 15i gecmem Insallahhhhh
kizlar hepiniz iyisinizdir Insallahhhhh
iyilik canım sen nasılsın? hava felaket ötesi yaaSlm canlar nasılsınız.kendimi okadar yorgun hissediyorumki geçmişe bakamıyorum yazmakta bile zorlaniyorum.napicaz böyle sicaklarda bastirdi
canım vardı burada birkaç arkadaş, hatta o zaman da çok araştırmıştık, hamilelikte normal olarak yükselebiliyormuş, bir de ekstradan kullandığın ilaçlar da yapabilir. İğne de kullanıyordun sen di mi? moralini bozmaKızlar merhaba benim gibi karaciğer enzimleri yüksek olan varmı hamilelikte moralim çok bozuldu
tatlım benim, ben iyiyim sen nasılsın? yarın yine oğlumla randevum varcanlarım sizleri çok özledim ben iş yerinde felaket yoğunum izinlisi ameliyatlısı vs derken çok zorlanıyoruz öğleden sonra başım batlıyor eee ayaklaklarımda şişiyor masanın altına sehpa koydum uzatıyorum ayakları. bebeğim iyidir inşallah çok az hareket ediyor benim kuzu ediyorda çok az sanki içerden dürüyo naber der gibi :)
NESDEM canım inşallah büyüme duru ve hiç bişeye gerek kalmaz
EFLOŞ canım okurken korktum sonunda güzel haberi verdin ama şükürler olsun paşanada geçmiş olsun
CUTEM kuzum geçmiş olsun kulak ağrında geçer inşallahhh Rüzgar nasıl
DERYAM sen nasılsın bitanem
BORAN yatmaya devam et sağlıkla kucağına alınca herşey gececek inşallahhh
ECEM nasılsın kuzum
NUKRAM evine geçmene sevindim kv de gitti manyak kadın
AYŞEGÜL hayırlı olsun yeni evin
AZAPÇİÇEĞİM sen nasılsın canım
HAPPY hakkınızda hayırlısı olsun
KUTSAL canım çok geçmiş olsun diyetle atlatırsın sonuçlarını yazarmısın sana zahmet
tüm topik canlarım hepiniz Allah a emanet olun gönlünüzden geçen şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine kabul olsun inşallahhhhhhh
Hayret bişey yaa illa insanın sinirini hoplatacaklaro kv olacak kadın beni deli etti isim konusunda ya ne oluyosa ona kavga ettik eşimlede tartıştık daha gitmeyecem onlara istediğiniz olmayacak dedim baya uzuncada şimdi başınızı ağrıtmayayım bunlar 2-3 gün önce oldu sinirim geçti daha sakinim yani
hem fazla anlatım onun günahını almak istemiyorum bi kaşık suda boğasım var yani
Allah hakkında hayırlısını vermiş canım şimdi cokcokcok mutlu ol inşallah Allah benden önce sana bebş versin :)
bacım iyilik sen nasılsın? hayırlı cumalar hayırlı ramazanlars.a topik canlar hepinizin mubarek cuma gününzü mubarek olsun hayrlı ramazanlar inş sevdiklernzle inşşşkızlar yüksek bilgilernizden yararlanmak istiyorum eşim bu gün sperm testi verdi ve sonuçlar
14.11.2013 6 ay önceki buda bu gün çıkanlar hiç anlamadım
^sonuç birim referans
test sonuçlar ref.degerler who 5th hacim 10 ml ml H (1.5-5)
hacim 3,0 ml >=1,5 renk opak gri opak_ gri
vizkozite normal pH 7.5 N(7-8)
ph 7,0 >=7,2 sperm sayısı 30 milyon_ ml 20 milyon ml
lokositkons. > 1 M/ml <1 canlı sperm oranı % 60 % 60
spermkonsantrasyonu 17,6 m/ml >=15 hareketlilik ( 1 saate ileri hızlı ) % 40 > 50
toplm har.(pr+np) 56,0 % > = 40 hareketlilik progresi . % 20
ileri har.(pr)34,0 % >=32 morfolofi % 10 baş,boyun,kuyruk anomalisi >%60 normal yapıda
yerinde.har. 22,0 & likefaksiyon süresi 10 dk 5-25 dk
hareketsiz(ım) 44,0 % lökosit sayısı 1.6 milyon - ml < 1 milyon - ml
morf.norml/ kruger 7,0 % > =4
harktli sperm kons. 9,8 M _ ml
ileri hark .sperm.kons .5,9 M -ml
fonk sperm kons. 1,0 m_ml
sperm hark indexi 31,0
toplm sperm sayısı 52,8 m >=39,0
hark sperm 29,4 m
toplm ileri har.sperm 17.7 m
fonksiyonel sperm 3,0 m
morf .norml sperm 3,7 m
sizlerlerden bilgi almk istiyorum şimdiden hepinize tşk ettim öpüyorum sizi topik canlar
rica ederim canım, işte iğnelerden dolayı yükselebilir, normal yani, doktorlar öyle söylüyor. Genelde tedavi uygulamıyorlar, ama takip altında tutuyorlarDerya tşk ederim cevap için evet iğne kullanıyorum karaciğer enzimlerinde problem olan varmı aranızda arkadaşlar
bacım iyilik sen nasılsın? hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
Sperm testi sonucundan hiç anlamıyom bacım ya, eşleri yaptıran kızçeler vardı, onlar daha iyi yorumlarlar:26:
rica ederim canım, işte iğnelerden dolayı yükselebilir, normal yani, doktorlar öyle söylüyor. Genelde tedavi uygulamıyorlar, ama takip altında tutuyorlar
canım heyecanlı demi ay bende çok merak ediyorum paşamı pazartesi araştırmaya nörolojiye gitmişken bide kadın doğumcuya mı gitsem diye içimden geçiyo ama orasıda kalabalık ama perşembe günü randevumumuztatlım benim, ben iyiyim sen nasılsın? yarın yine oğlumla randevum varheyecanlıyımmm
Hayret bişey yaa illa insanın sinirini hoplatacaklarhamile kadınları üzerek ne kadar günaha girdiklerinin farkında değiller hiç
hayırlı cumalar çiçeğims.a topik canlar hepinizin mubarek cuma gününzü mubarek olsun hayrlı ramazanlar inş sevdiklernzle inşşşkızlar yüksek bilgilernizden yararlanmak istiyorum eşim bu gün sperm testi verdi ve sonuçlar
^sonuç birim referans
spermkonsantrasyonu 17,6 m/ml >=15 hareketlilik ( 1 saate ileri hızlı ) % 40 > 50
ileri har.(pr)34,0 % >=32 morfolofi % 10 baş,boyun,kuyruk anomalisi >%60 normal yapıda
sperm hark indexi 31,0
hark sperm 29,4 m
fonksiyonel sperm 3,0 m
morf .norml sperm 3,7 m
sizlerlerden bilgi almk istiyorum şimdiden hepinize tşk ettim öpüyorum sizi topik canlar
biz fanfiniyi gebe kalınca attık kafamızdan topikcekne civisi anam.kocayi gozum bike gormuyr gorgunluktan. bi de onunla mi ugrasacagim diyrm. icim cekilmis benim)
biraz bunye meselesi kuzum.herkes benim kadar hizli vermiyr. annelerinizin lohusaligi nasilsa sizinde oyle olacak. ona gore kilo aliminiza bakin derim.
sağol güzelim allah razı olsun.Giremiyorum kizlar siteye hem cok ypgunum hemde burda bebek fikrine daha.cok sapli kaliyorum diye fazla takilmayim diyorm ama sizleride merak ediyorum.okudugum kadariyla EFLALIM Kanaman olmus.gecmis olsun atlatmis guzel haberler almissin.rabbim korusun su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine cemi cumlesini sakinsin.NESDEM senin icinde dua ettim.allah yardimcin olsun.sorunsuz atlaticaksin insallah.rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin.cutem sanada gecmis olsun.
Bana gelince hic keyfim yok.hicbisey tat vermiyor artik.esimin kizi geldi.cok sıkıntili bir cocuk.nasil davranicagimi sasirdim.surekli babasinin pesinde geziyor.psikoljsini anlamaya calisiyorum ama beceremiyorum sanirim.aksam olunca annemi ozlwdim diye basliyor aglamaya uzuluyorum oyle olunca psikolojim alrust oldu kizlar hic iyi degilim.yemek begenmiyor.ark cocuklari geliyor cani siklmasin diye cagiriyoruz.kendi kafasina gore buyuk insan isleriyle ugrasiyor.sizce kalma suresini kisaltmalimiyiznasjl davranmaliyim.sizide sorunlarimla bunaltmak istmyrm ama bi akil verrsnz sevinirim.hepiniz allaha emanet olun.iyi gecelr diliyorum.
canım arkadaşın da inş sorunsuz atlatır. benim dr asla almam bebeği diyor 39-40 tan önce ama ben eğer gelişimi normalse 37 de alınsın isterim böbreğe müdahale edilmesindense. çünkü enfeksiyon riski var, vücudun kabul etmeme olasılığı var sonrasında çıkarılması var.hakkinda hayırlısı nesdemim dora akıllı kiz ins zamaninda sağlıklı ve problemsiz gelecek dualarımız seninle.
arkadaşımda da var sağ böbreği büyüyor haftaniz da ayni ona dr 36.haftaya kadar gelsen yeter demiş onun da sancisi falan oluyr allah yardımcınniz olsun
canim gececek bi günler beterin beteri var ins en kisa zamanda normale donersin.
ah cutem allah guc kuvvet versin sen de epey badireler atlattin bundan sonra cok rahat ol ruzgarinla ins.
Tühh ya kaçırdım, stoklar tükenmiş
olsun cnm, iyi geceler ve tekrar günaydın
ne kadar kalacak ki kızı? bir de kaç yaşında?
anam ne çabuk tükenmiş. e tabi 9 tl ye düşünce...siz yine de o siteyi takip edin 30 a bile alsanız kar ben 30 a almıştım.Kizlar moralim bozuldu ya bu seker di bilmem neydi diyetti 2 kilo vermisim cok uzuldum ya
ay bitmiş evet deryaw söyledi.sağol canım cümlemizi korusun hepimizin yuvasını
süpersiniz kızlar
kuzum senle ilgili hala kötü bir his yok içimde dora zamanında gelecek inanıyorum Allah'ın izniyle, bizim sitede senin durumla ilgili bir konu var orda epey bir şey paylaşmışlar bakmak istersen, dün biraz okudum 30 mm den sonra yazıyordu, doktorun çok iyi canım seni rahatlatıyor açıkça söylüyor, yol sıkıntısı kötü olmuş Rabbim sabrını kolaylığını verir umarım
geçecek canım inşallah ne yapalım yavrularımız için katlanıcaz
kalmamış canım sağol yine de
geçmiş olsun canım inşallah toparlanırsın
ayy cutem senin yerinde olmak isterdim
sağol canım,bence çok üstüne düşme normal bir şekilde davran derim
sosyal kendi sayfasına yazıyor canım dün merak edip baktım da
canım üzülme bebişin iyi olsun önemli olan o, bende kilo vermişim
canım bence senin durumun midesine vurdu.kızlar benim bal oğlum hasta oldu kustu iki kere bebekken bile kusmamıştı, canım sıkkın aile hekimi bir şey vermedi tekrarlarsa doktora götürücez, sanırım üzüntüden oldu ilgilenemedim düzeni değişti hep karnım ağrıyor dedim ya etkilendi gibi geliyor( salgın var inşallah ondan değildir çok dikkat ettim bu günlerde dışarı bile çıkarmamıştım ishali yok neyse ki, dua edin teyzeleri olur mu
aynen öyle. bir dahaki ay bebeğin gelsin inş...
kuzum her bebek ayrı. bazılar az hareket edermiş bu çok normal.canlarım sizleri çok özledim ben iş yerinde felaket yoğunum izinlisi ameliyatlısı vs derken çok zorlanıyoruz öğleden sonra başım batlıyor eee ayaklaklarımda şişiyor masanın altına sehpa koydum uzatıyorum ayakları. bebeğim iyidir inşallah çok az hareket ediyor benim kuzu ediyorda çok az sanki içerden dürüyo naber der gibi :)
NESDEM canım inşallah büyüme duru ve hiç bişeye gerek kalmaz
EFLOŞ canım okurken korktum sonunda güzel haberi verdin ama şükürler olsun paşanada geçmiş olsun
CUTEM kuzum geçmiş olsun kulak ağrında geçer inşallahhh Rüzgar nasıl
DERYAM sen nasılsın bitanem
BORAN yatmaya devam et sağlıkla kucağına alınca herşey gececek inşallahhh
ECEM nasılsın kuzum
NUKRAM evine geçmene sevindim kv de gitti manyak kadın
AYŞEGÜL hayırlı olsun yeni evin
AZAPÇİÇEĞİM sen nasılsın canım
HAPPY hakkınızda hayırlısı olsun
KUTSAL canım çok geçmiş olsun diyetle atlatırsın sonuçlarını yazarmısın sana zahmet
tüm topik canlarım hepiniz Allah a emanet olun gönlünüzden geçen şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine kabul olsun inşallahhhhhhh
s.a topik canlar hepinizin mubarek cuma gününzü mubarek olsun hayrlı ramazanlar inş sevdiklernzle inşşşkızlar yüksek bilgilernizden yararlanmak istiyorum eşim bu gün sperm testi verdi ve sonuçlar
^sonuç birim referans
sperm hark indexi 31,0
hark sperm 29,4 m
fonksiyonel sperm 3,0 m
morf .norml sperm 3,7 m
bacım iyilik sen nasılsın? hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
Sperm testi sonucundan hiç anlamıyom bacım ya, eşleri yaptıran kızçeler vardı, onlar daha iyi yorumlarlar:26:
rica ederim canım, işte iğnelerden dolayı yükselebilir, normal yani, doktorlar öyle söylüyor. Genelde tedavi uygulamıyorlar, ama takip altında tutuyorlar
canım heyecanlı demi ay bende çok merak ediyorum paşamı pazartesi araştırmaya nörolojiye gitmişken bide kadın doğumcuya mı gitsem diye içimden geçiyo ama orasıda kalabalık ama perşembe günü randevumumuz
evet ya nasıl sinirlendim elim ayağım titredi pisler
hayırlı cumalar çiçeğim
canım ya bizde yaptırmıştık ama böyle karışık değildi anlamadım o yüzden ya kusura bakma
biz fanfiniyi gebe kalınca attık kafamızdan topikcekzavallı kocalar
sağol güzelim allah razı olsun.
inş sen de sağlkla sıhhatle yavruna kavuşursun.
eşinin kızı konusuna gelince bence sen kendini arada hissetme. kız kaç yaşında?
sonuçta sen onun annesi değilsin üstelik pek çok insandan daha merhametlisin ona karşı.
kalma süresine eşin ve kızı karar versin. aksi takdirde sen istemiyor olursun boşver karışma hiç. kolay bir şey değil yaşadığın herkes bu kadar anlayışlı sabrlı olmaz. ama sonuçta çocuk. zamanla senin sevgini hissedecektir. çocuklar sevgiye çok çabuk tepki verir. onun da zamana ihtiyacı var ama yaşı kaç bu çok önemli.
canım arkadaşın da inş sorunsuz atlatır. benim dr asla almam bebeği diyor 39-40 tan önce ama ben eğer gelişimi normalse 37 de alınsın isterim böbreğe müdahale edilmesindense. çünkü enfeksiyon riski var, vücudun kabul etmeme olasılığı var sonrasında çıkarılması var.
anam ne çabuk tükenmiş. e tabi 9 tl ye düşünce...siz yine de o siteyi takip edin 30 a bile alsanız kar ben 30 a almıştım.
ay bitmiş evet deryaw söyledi.
kısmet değilmiş.
efloşum o konuyu gördüm hatmettim. ama 30 mm üzeri çok ciddi risk. orda zaten yaşanan büyüme mutlaka böbreği tahrip eder. dr 20 mm üzeri takılır normalde diyo. benim son sınırım 25 miş 25 te mutlaka takıcam dedi. bu adama güveniyorum. burda başka bu kadar hassas bi dr bulamam canım. şimdi özel hastaneye gitsen anında takarlar sırf para kazanmak için diyo.
canım bence senin durumun midesine vurdu.
seni yatarken gördü. vücudu tepki veriyor aksi halde illaki ateşi olur, ishal olur. çok geçmiş olsun annesi.
aynen öyle. bir dahaki ay bebeğin gelsin inş...
kuzum her bebek ayrı. bazılar az hareket edermiş bu çok normal.
arkadaşım 8.5 aylık inan hala sadece dokunuyor hiç tekme yemedim diyor. ama son derece sağlıklı bir gebeliği var. sanırım rahmin darlığı da önemli.
canım çok karışık ama anladığım kadarıyla sayıda sorun yok. sadece morfolojide yani şekil olarak işlevi yüksek sperminiz az. mesela hareketli sperm sayınız fazla ama yapıları yetersiz. fakat gebeliğe engel değil bu sonuçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?