Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nesdemmmmmmmmmmmmm kızz bacım 2 ayın kalmışş aboww RABBİM yAR ve yardımcın olsun inşşş ALLAHIM dogum kolaylıgı versin kucagına almayı nasip etsin melegini inşş

İnş bir problem olmaz canım folbiol kullanıyordum onu bırakayım bari
inşallah olmaz canım, ama folbiolu de doktorun bırak demeden bırakma bence, pıhtılaşmada folbiol önemli

evet yaa süper bişey canım sen bilirsin ama perşembeye bişey kalmıyor zaten pazartesiden sonra

saOL bitanem eşimin sorunlarıyla ugraşıyom off bide karman çorman olmuş yazdıklarım off off yine saaol bitanemm özledim hepinizi yaa

ben de özledim ya, eskisi gibi gelemiyor kimse

şimdi oldu.
değerleri çok normal.
sadece enfeksiyon var.

derruşumm ALLAH izin verirse ben artık hepppp burdayımm bu gün yarın adetim gelcek bu arada aslanpencesi civanpercemi içiyorum bol adetim gelsin diye sanki faydasını görüyom gibi benden afedersiniz akıntı çogaldı bakalım bayrmdan sonrada aşılama var inş gerk kalmazda bu ay hamile kalırım inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Slm canlar nasılsınız.kendimi okadar yorgun hissediyorumki geçmişe bakamıyorum yazmakta bile zorlaniyorum.napicaz böyle sicaklarda bastirdi
pişicek bizim tonsisin poposu bu sicaklarda diyorum sizinkiler gobisde bizimki dogucak bakalim pismese bariii

yok cnm gunler azaldikca heyecan artiyo hem dk 8aydan sonra yuruyeceksin demusti..gelicek hafta gidiyorum dk 8ay tamamlamis olarak bakalim izni koparayim deymeyin keyfimeee

bazen bebisler sadece burdayim demek icin bir iki vuruyo bu kadar bazen de oyle kivraniyoki icerde acaba bisrymi oldu diyorum...iyi olsunlar da icerdeee naparsa yapsinn minikler
Isim konusunda da duydugum bisey var Allahin anne babaya bebekleri icin isim koymsk gibi hakk tanidigi..yani gerekseydi o hakk kv.kpe verilirdi..evet fikir olarak soyleye bilirler ama istediyin ismi evladina koymak en dogal hakkin..

Azapcim sonuclar biraz karisik yani bir duzeyde degil tam anlasilmiyo..ama anladigim kadaroyla gebelik icin engel degil ama hepsi normalin sinirinda..bu da engel degil bence..dk.un daha dogru yorumlar
Hakkinizda hayirlisi olsun

şimdi oldu.
değerleri çok normal.
sadece enfeksiyon var.

nesdemim kıı ben eskisini bide bu gün küleri yazdım çorba oldu son yazdıklarım bu günkülerdi dedimya balım ben ceriksizim balım eşim 6 ay öncekini göstermiş bide bu günküleri dr çok iyi eskisinden bu arada hemn hemn 2 ayrdr cakşir k.bynuzu harbut özü hiç aksatmıyoz bacılarrr hepiniz duyun yani hamile kalmk isteyenler bu cakşirn k. bynuzunun büyük fonksiyonu var bayagı arttı spermler inşş hepimz emegimizi alırız RABBİM hepmzin kucagını göbegini doldurur inşş

çokk tşk etim canlarr cvp için ALLAH razı olsun ecem sen nasılsın yaw sohbetinizi çok özlemişim bebişin nasıl

deruşumm kız balım özürdilerim senin melegiz nasıl annesii unutum kıı

kızlarr canımsınız yaa vlaaa ben karıştrdım çorba ettim beceriksiz benn yukardaki bu gün çıkanlar bi bakrmısınızz :26:
bu arada nasılsınızz
bacım bugünkü değerler bana çok iyi geldi ama yine de anlayanlar yorum yapsa daha iyi olur, hadi inşallah bu sefer olsun

ay ay az kalmışş kkızzzz bütün yattıklarının acısını çıkartırsın artık izin çıkınca

Canım 13 hafta oldum çok şükür sen kaçıncı hafta bırakmıştın folbiolü hatırlıyormusun şimdi neler kullanıyorsun
Canım tam hatırlamıyorum ama 12 ya da 16. haftamda kontrole gittiğimde doktorum tamam artık bırakabilrsin dedi, öylelikle bıraktım. Ama hamile kalmadan önce ben 1 yıl kadar kullandım folbiolu, o yüzden folik asit depolarım dolup dolup taşmıştı, normal değerlerin çok üstündeydi benim kanımdaki oran

Kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi haftasonları, iyi akşamlar
Yarın oğluşumla randevumuz var bakalım nasılmış sıpam geçen haftadan beri
Herkesi öpüyorum

k. bkma bacım sana zahmet şu eski testede bakarmısın ilerleme olmuş diyo dr ama bide senden duyum istedim
14.11.2013 6 ay önceki
test sonuçlar ref.degerler wo 5th h
hacim 3,0 ml >=1,5
vizkozite normal
ph 7,0 >=7,2
lokositkons. > 1 M/ml <1
spermkonsantrasyonu 17,6 m/ml >=15
toplm har.(pr+np) 56,0 % > = 40
ileri har.(pr)34,0 % >=32
yerinde.har. 22,0 &
hareketsiz(ım) 44,0 %
morf.norml/ kruger 7,0 % > =4
harktli sperm kons. 9,8 M _ ml
morf.norml/ kruger 7,0 % > =4
harktli sperm kons. 9,8 M _ ml
ileri hark .sperm.kons .5,9 M -ml
fonk sperm kons. 1,0 m_ml
sperm hark indexi 31,0
toplm sperm sayısı 52,8 m >=39,0
hark sperm 29,4 m
toplm ileri har.sperm 17.7 m
fonksiyonel sperm 3,0 m
morf .norml sperm 3,7 m
canım bu eskisi 6 ay önceki
bunlarda bu günkü

^sonuç birim referans
hacim 10 ml ml H (1.5-5)
renk opak gri opak_ gri
pH 7.5 N(7-8)
sperm sayısı 30 milyon_ ml 20 milyon ml
canlı sperm oranı % 60 % 60
hareketlilik ( 1 saate ileri hızlı ) % 40 > 50
hareketlilik progresi . % 20
morfolofi % 10 baş,boyun,kuyruk anomalisi >%60 normal yapıda
likefaksiyon süresi 10 dk 5-25 dk
lökosit sayısı 1.6 milyon - ml < 1 milyon - ml ohhh yapa bildim yaww sinr olduydumm vla k. bakma senide yoruyorum dr bide hap vermiş eşime sperm artıcıymış ALLAHIM inş benimde yüzümü güldürür balımm inş yaa

çok güzel canım. çakşırlar keçi boynuzu şifa zaten.

Herkesi öpüyorum
selametle bacımm sanada iyi hafta sonları oyy yerim senin ogluşunuu hadi hayrlı güzel haberlerle gel inş
çok güzel canım. çakşırlar keçi boynuzu şifa zaten.

nesdemm kıı sözde özeline atmıştım yaw noldu bügün bna herşeyi karıştırıyom vla dedigin gibi balım şifa şifaa durmak yok aşılama olana kadr devam bu aşılama benim son şansım başka yaptıramacagız hayr mubarek ay yüzü suyu hürmetine RABBİM güldürsün yüzümüzü inşş

çokk tşk etim canlarr cvp için ALLAH razı olsun ecem sen nasılsın yaw sohbetinizi çok özlemişim bebişin nasıl
Evet cnm yaa onceki qirqirlar az oluyo artik...maalum artik dogan bebisler annelerine izin vermiyo..bizimkiler de dogunca bizi buralara hasret koymasin...Insallah gun gelir hic birimiz bebis elinden giremeyiz buraya..
dudunun ayda bir geliyoruz naber bebislet nasil diyeee Ay insallahhhhh
Evet cnm bu hftadan basladim ben kalkmaya..evin tozlarini sliyorum yemek falan yapiyorum kucuk utu islerini yapiyorumm.ev isinin beni bu kadar mutlu edeceyini hiiic dusunmemistim..:44:
Herkesi öpüyorum
oglusa biz teyzoslardan opucukler yolla cnm yaa..Insallah hersey guzel gecer

ALLAH kolaylık versin annelere ne güzel konuştun ecem inşş inşş sizin hamilelik kervanına bnde katılırım inşş
bu arada seninde cok az kalmış bacım :18: ALLAH kolaylık versin RABBİM bi avazda dogurmk nasip etsin in ş

kocamannn Amiin cnm..Tum ihtiyaci olanlarin Rabbim yardimcisi olsun Insallahhh

Canim 7yasina giricek fakat yasinda davranislari yok.bize karsi buyuk insan gibi davraniyo babasina bebek gibi.aslinda hic karismiyorum ama bu seferde ilgisiz gibi hissediyorum kendimi.okul acilana kadar kalicak.ama psikolojim altust oldu (

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? isim listemiz topiğimizde yazıyor. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…