- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
inşallah olmaz canım, ama folbiolu de doktorun bırak demeden bırakma bence, pıhtılaşmada folbiol önemliİnş bir problem olmaz canım folbiol kullanıyordum onu bırakayım bari
evet yaa süper bişey canımcanım heyecanlı demi ay bende çok merak ediyorum paşamı pazartesi araştırmaya nörolojiye gitmişken bide kadın doğumcuya mı gitsem diye içimden geçiyo ama orasıda kalabalık ama perşembe günü randevumumuz
evet ya nasıl sinirlendim elim ayağım titredi pisler
hayırlı cumalar çiçeğim
canım ya bizde yaptırmıştık ama böyle karışık değildi anlamadım o yüzden ya kusura bakma
saOL bitanem eşimin sorunlarıyla ugraşıyom off bide karman çorman olmuş yazdıklarım off off yine saaol bitanemmözledim hepinizi yaa
buda bu gün çıkanlar
^sonuç birim referans
hacim 10 ml ml H (1.5-5)
renk opak gri opak_ gri
pH 7.5 N(7-8)
sperm sayısı 30 milyon_ ml 20 milyon ml
canlı sperm oranı % 60 % 60
hareketlilik ( 1 saate ileri hızlı ) % 40 > 50
hareketlilik progresi . % 20
morfolofi % 10 baş,boyun,kuyruk anomalisi >%60 normal yapıda
likefaksiyon süresi 10 dk 5-25 dk
lökosit sayısı 1.6 milyon - ml < 1 milyon - ml
inşallah olmaz canım, ama folbiolu de doktorun bırak demeden bırakma bence, pıhtılaşmada folbiol önemli
evet yaa süper bişey canımsen bilirsin ama perşembeye bişey kalmıyor zaten pazartesiden sonra
ben de özledim ya, eskisi gibi gelemiyor kimse
pişicek bizim tonsisin poposu bu sicaklarda diyorumSlm canlar nasılsınız.kendimi okadar yorgun hissediyorumki geçmişe bakamıyorum yazmakta bile zorlaniyorum.napicaz böyle sicaklarda bastirdi
yok cnm gunler azaldikca heyecan artiyo hem dk 8aydan sonra yuruyeceksin demusti..gelicek hafta gidiyorum dk 8ay tamamlamis olarak bakalim izni koparayim deymeyin keyfimeeekızz ecoşş naber nasılsın? canın sıkılıyor mu kuzu:26:
iyilik canım sen nasılsın? hava felaket ötesi yaa
canım vardı burada birkaç arkadaş, hatta o zaman da çok araştırmıştık, hamilelikte normal olarak yükselebiliyormuş, bir de ekstradan kullandığın ilaçlar da yapabilir. İğne de kullanıyordun sen di mi? moralini bozma
bazen bebisler sadece burdayim demek icin bir iki vuruyo bu kadar bazen de oyle kivraniyoki icerde acaba bisrymi oldu diyorum...iyi olsunlar da icerdeee naparsa yapsinn miniklercanlarım sizleri çok özledim ben iş yerinde felaket yoğunum izinlisi ameliyatlısı vs derken çok zorlanıyoruz öğleden sonra başım batlıyor eee ayaklaklarımda şişiyor masanın altına sehpa koydum uzatıyorum ayakları. bebeğim iyidir inşallah çok az hareket ediyor benim kuzu ediyorda çok az sanki içerden dürüyo naber der gibi :)
NESDEM canım inşallah büyüme duru ve hiç bişeye gerek kalmaz
EFLOŞ canım okurken korktum sonunda güzel haberi verdin ama şükürler olsun paşanada geçmiş olsun
CUTEM kuzum geçmiş olsun kulak ağrında geçer inşallahhh Rüzgar nasıl
DERYAM sen nasılsın bitanem
BORAN yatmaya devam et sağlıkla kucağına alınca herşey gececek inşallahhh
ECEM nasılsın kuzum
NUKRAM evine geçmene sevindim kv de gitti manyak kadın
AYŞEGÜL hayırlı olsun yeni evin
AZAPÇİÇEĞİM sen nasılsın canım
HAPPY hakkınızda hayırlısı olsun
KUTSAL canım çok geçmiş olsun diyetle atlatırsın sonuçlarını yazarmısın sana zahmet
tüm topik canlarım hepiniz Allah a emanet olun gönlünüzden geçen şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine kabul olsun inşallahhhhhhh
Azapcim sonuclar biraz karisik yani bir duzeyde degil tam anlasilmiyo..ama anladigim kadaroyla gebelik icin engel degil ama hepsi normalin sinirinda..bu da engel degil bence..dk.un daha dogru yorumlars.a topik canlar hepinizin mubarek cuma gününzü mubarek olsun hayrlı ramazanlar inş sevdiklernzle inşşşkızlar yüksek bilgilernizden yararlanmak istiyorum eşim bu gün sperm testi verdi ve sonuçlar
14.11.2013 6 ay önceki buda bu gün çıkanlar hiç anlamadım
^sonuç birim referans
test sonuçlar ref.degerler who 5th hacim 10 ml ml H (1.5-5)
hacim 3,0 ml >=1,5 renk opak gri opak_ gri
vizkozite normal pH 7.5 N(7-8)
ph 7,0 >=7,2 sperm sayısı 30 milyon_ ml 20 milyon ml
lokositkons. > 1 M/ml <1 canlı sperm oranı % 60 % 60
spermkonsantrasyonu 17,6 m/ml >=15 hareketlilik ( 1 saate ileri hızlı ) % 40 > 50
toplm har.(pr+np) 56,0 % > = 40 hareketlilik progresi . % 20
ileri har.(pr)34,0 % >=32 morfolofi % 10 baş,boyun,kuyruk anomalisi >%60 normal yapıda
yerinde.har. 22,0 & likefaksiyon süresi 10 dk 5-25 dk
hareketsiz(ım) 44,0 % lökosit sayısı 1.6 milyon - ml < 1 milyon - ml
morf.norml/ kruger 7,0 % > =4
harktli sperm kons. 9,8 M _ ml
ileri hark .sperm.kons .5,9 M -ml
fonk sperm kons. 1,0 m_ml
sperm hark indexi 31,0
toplm sperm sayısı 52,8 m >=39,0
hark sperm 29,4 m
toplm ileri har.sperm 17.7 m
fonksiyonel sperm 3,0 m
morf .norml sperm 3,7 m
sizlerlerden bilgi almk istiyorum şimdiden hepinize tşk ettim öpüyorum sizi topik canlar
şimdi oldu.
değerleri çok normal.
sadece enfeksiyon var.
inşallah olmaz canım, ama folbiolu de doktorun bırak demeden bırakma bence, pıhtılaşmada folbiol önemli
Canım 13 hafta oldum çok şükür sen kaçıncı hafta bırakmıştın folbiolü hatırlıyormusun şimdi neler kullanıyorsun
pişicek bizim tonsisin poposu bu sicaklarda diyorumsizinkiler gobisde bizimki dogucak bakalim pismese bariii
yok cnm gunler azaldikca heyecan artiyo hem dk 8aydan sonra yuruyeceksin demusti..gelicek hafta gidiyorum dk 8ay tamamlamis olarak bakalim izni koparayim deymeyin keyfimeee
bazen bebisler sadece burdayim demek icin bir iki vuruyo bu kadar bazen de oyle kivraniyoki icerde acaba bisrymi oldu diyorum...iyi olsunlar da icerdeee naparsa yapsinn minikler
Isim konusunda da duydugum bisey var Allahin anne babaya bebekleri icin isim koymsk gibi hakk tanidigi..yani gerekseydi o hakk kv.kpe verilirdi..evet fikir olarak soyleye bilirler ama istediyin ismi evladina koymak en dogal hakkin..
Azapcim sonuclar biraz karisik yani bir duzeyde degil tam anlasilmiyo..ama anladigim kadaroyla gebelik icin engel degil ama hepsi normalin sinirinda..bu da engel degil bence..dk.un daha dogru yorumlar
Hakkinizda hayirlisi olsun
bacım bugünkü değerler bana çok iyi geldi ama yine de anlayanlar yorum yapsa daha iyi olur, hadi inşallah bu sefer olsunkızlarr canımsınız yaa vlaaa ben karıştrdım çorba ettimbeceriksiz benn yukardaki bu gün çıkanlar bi bakrmısınızz :26:
bu arada nasılsınızz
ay ay az kalmışş kkızzzzpişicek bizim tonsisin poposu bu sicaklarda diyorumsizinkiler gobisde bizimki dogucak bakalim pismese bariii
yok cnm gunler azaldikca heyecan artiyo hem dk 8aydan sonra yuruyeceksin demusti..gelicek hafta gidiyorum dk 8ay tamamlamis olarak bakalim izni koparayim deymeyin keyfimeee
bazen bebisler sadece burdayim demek icin bir iki vuruyo bu kadar bazen de oyle kivraniyoki icerde acaba bisrymi oldu diyorum...iyi olsunlar da icerdeee naparsa yapsinn minikler
Isim konusunda da duydugum bisey var Allahin anne babaya bebekleri icin isim koymsk gibi hakk tanidigi..yani gerekseydi o hakk kv.kpe verilirdi..evet fikir olarak soyleye bilirler ama istediyin ismi evladina koymak en dogal hakkin..
Azapcim sonuclar biraz karisik yani bir duzeyde degil tam anlasilmiyo..ama anladigim kadaroyla gebelik icin engel degil ama hepsi normalin sinirinda..bu da engel degil bence..dk.un daha dogru yorumlar
Hakkinizda hayirlisi olsun
Canım tam hatırlamıyorum ama 12 ya da 16. haftamda kontrole gittiğimde doktorum tamam artık bırakabilrsin dedi, öylelikle bıraktım. Ama hamile kalmadan önce ben 1 yıl kadar kullandım folbiolu, o yüzden folik asit depolarım dolup dolup taşmıştı, normal değerlerin çok üstündeydi benim kanımdaki oranCanım 13 hafta oldum çok şükür sen kaçıncı hafta bırakmıştın folbiolü hatırlıyormusun şimdi neler kullanıyorsun
nesdemim kııben eskisini bide bu gün küleri yazdım çorba oldu son yazdıklarım bu günkülerdi dedimya balım ben ceriksizim balım eşim 6 ay öncekini göstermiş bide bu günküleri dr çok iyi eskisinden bu arada hemn hemn 2 ayrdr cakşir k.bynuzu harbut özü hiç aksatmıyoz bacılarrr hepiniz duyun yani hamile kalmk isteyenler bu cakşirn k. bynuzunun büyük fonksiyonu var bayagı arttı spermler inşş hepimz emegimizi alırız RABBİM hepmzin kucagını göbegini doldurur inşş
selametle bacımm sanada iyi hafta sonlarıKızlar ben çıkıyorum, herkese iyi haftasonları, iyi akşamlar
Yarın oğluşumla randevumuz var bakalım nasılmış sıpam geçen haftadan beri
Herkesi öpüyorum
çok güzel canım. çakşırlar keçi boynuzu şifa zaten.
Evet cnm yaa onceki qirqirlar az oluyo artik...maalum artik dogan bebisler annelerine izin vermiyo..bizimkiler de dogunca bizi buralara hasret koymasin...Insallah gun gelir hic birimiz bebis elinden giremeyiz buraya..çokk tşk etim canlarr cvp için ALLAH razı olsun ecem sen nasılsın yaw sohbetinizi çok özlemişimbebişin nasıl
Evet cnm bu hftadan basladim ben kalkmaya..evin tozlarini sliyorum yemek falan yapiyorum kucuk utu islerini yapiyorumm.ev isinin beni bu kadar mutlu edeceyini hiiic dusunmemistim..:44:bacım bugünkü değerler bana çok iyi geldi ama yine de anlayanlar yorum yapsa daha iyi olur, hadi inşallah bu sefer olsun
ay ay az kalmışş kkızzzzbütün yattıklarının acısını çıkartırsın artık izin çıkınca
Canım tam hatırlamıyorum ama 12 ya da 16. haftamda kontrole gittiğimde doktorum tamam artık bırakabilrsin dedi, öylelikle bıraktım. Ama hamile kalmadan önce ben 1 yıl kadar kullandım folbiolu, o yüzden folik asit depolarım dolup dolup taşmıştı, normal değerlerin çok üstündeydi benim kanımdaki oran
oglusa biz teyzoslardan opucukler yolla cnm yaa..Insallah hersey guzel gecerKızlar ben çıkıyorum, herkese iyi haftasonları, iyi akşamlar
Yarın oğluşumla randevumuz var bakalım nasılmış sıpam geçen haftadan beri
Herkesi öpüyorum
Evet cnm yaa onceki qirqirlar az oluyo artik...maalum artik dogan bebisler annelerine izin vermiyo..bizimkiler de dogunca bizi buralara hasret koymasin...Insallah gun gelir hic birimiz bebis elinden giremeyiz buraya..
dudunun ayda bir geliyoruz naber bebislet nasil diyeeeAy insallahhhhh
Evet cnm bu hftadan basladim ben kalkmaya..evin tozlarini sliyorum yemek falan yapiyorum kucuk utu islerini yapiyorumm.ev isinin beni bu kadar mutlu edeceyini hiiic dusunmemistim..:44:
oglusa biz teyzoslardan opucukler yolla cnm yaa..Insallah hersey guzel gecer
kocamannn Amiin cnm..Tum ihtiyaci olanlarin Rabbim yardimcisi olsun InsallahhhALLAH kolaylık versin annelere ne güzel konuştun ecem inşş inşş sizin hamilelik kervanına bnde katılırım inşş
bu arada seninde cok az kalmış bacım :18: ALLAH kolaylık versin RABBİM bi avazda dogurmk nasip etsin in ş
biz fanfiniyi gebe kalınca attık kafamızdan topikcekzavallı kocalar
sağol güzelim allah razı olsun.
inş sen de sağlkla sıhhatle yavruna kavuşursun.
eşinin kızı konusuna gelince bence sen kendini arada hissetme. kız kaç yaşında?
sonuçta sen onun annesi değilsin üstelik pek çok insandan daha merhametlisin ona karşı.
kalma süresine eşin ve kızı karar versin. aksi takdirde sen istemiyor olursun boşver karışma hiç. kolay bir şey değil yaşadığın herkes bu kadar anlayışlı sabrlı olmaz. ama sonuçta çocuk. zamanla senin sevgini hissedecektir. çocuklar sevgiye çok çabuk tepki verir. onun da zamana ihtiyacı var ama yaşı kaç bu çok önemli.
canım arkadaşın da inş sorunsuz atlatır. benim dr asla almam bebeği diyor 39-40 tan önce ama ben eğer gelişimi normalse 37 de alınsın isterim böbreğe müdahale edilmesindense. çünkü enfeksiyon riski var, vücudun kabul etmeme olasılığı var sonrasında çıkarılması var.
anam ne çabuk tükenmiş. e tabi 9 tl ye düşünce...siz yine de o siteyi takip edin 30 a bile alsanız kar ben 30 a almıştım.
ay bitmiş evet deryaw söyledi.
kısmet değilmiş.
efloşum o konuyu gördüm hatmettim. ama 30 mm üzeri çok ciddi risk. orda zaten yaşanan büyüme mutlaka böbreği tahrip eder. dr 20 mm üzeri takılır normalde diyo. benim son sınırım 25 miş 25 te mutlaka takıcam dedi. bu adama güveniyorum. burda başka bu kadar hassas bi dr bulamam canım. şimdi özel hastaneye gitsen anında takarlar sırf para kazanmak için diyo.
canım bence senin durumun midesine vurdu.
seni yatarken gördü. vücudu tepki veriyor aksi halde illaki ateşi olur, ishal olur. çok geçmiş olsun annesi.
aynen öyle. bir dahaki ay bebeğin gelsin inş...
kuzum her bebek ayrı. bazılar az hareket edermiş bu çok normal.
arkadaşım 8.5 aylık inan hala sadece dokunuyor hiç tekme yemedim diyor. ama son derece sağlıklı bir gebeliği var. sanırım rahmin darlığı da önemli.
canım çok karışık ama anladığım kadarıyla sayıda sorun yok. sadece morfolojide yani şekil olarak işlevi yüksek sperminiz az. mesela hareketli sperm sayınız fazla ama yapıları yetersiz. fakat gebeliğe engel değil bu sonuçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?