- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
canım ileri hızlısı güzel sayıda güzel morfolojide %60 normal gayet iyi masallah:))k. bkma bacım sana zahmet şu eski testede bakarmısın ilerleme olmuş diyo dr ama bide senden duyum istedim
14.11.2013 6 ay önceki
test sonuçlar ref.degerler wo 5th h
hacim 3,0 ml >=1,5
vizkozite normal
ph 7,0 >=7,2
lokositkons. > 1 M/ml <1
spermkonsantrasyonu 17,6 m/ml >=15
toplm har.(pr+np) 56,0 % > = 40
ileri har.(pr)34,0 % >=32
yerinde.har. 22,0 &
hareketsiz(ım) 44,0 %
morf.norml/ kruger 7,0 % > =4
harktli sperm kons. 9,8 M _ ml
ileri hark .sperm.kons .5,9 M -ml
fonk sperm kons. 1,0 m_ml
sperm hark indexi 31,0
toplm sperm sayısı 52,8 m >=39,0
hark sperm 29,4 m
toplm ileri har.sperm 17.7 m
fonksiyonel sperm 3,0 m
morf .norml sperm 3,7 m
canım bu eskisi 6 ay önceki
bunlarda bu günkü
^sonuç birim referans
hacim 10 ml ml H (1.5-5)
renk opak gri opak_ gri
pH 7.5 N(7-8)
sperm sayısı 30 milyon_ ml 20 milyon ml
canlı sperm oranı % 60 % 60
hareketlilik ( 1 saate ileri hızlı ) % 40 > 50
hareketlilik progresi . % 20
morfolofi % 10 baş,boyun,kuyruk anomalisi >%60 normal yapıda
likefaksiyon süresi 10 dk 5-25 dk
lökosit sayısı 1.6 milyon - ml < 1 milyon - ml ohhh yapa bildim yawwsinr olduydumm vla k. bakma senide yoruyorum dr bide hap vermiş eşime sperm artıcıymış ALLAHIM inş benimde yüzümü güldürür balımm inş yaa
canım ileri hızlısı güzel sayıda güzel morfolojide %60 normal gayet iyi masallah:))benimde esimde hız %3 neler yaptınız ilaçlamı yoksa amelyatmı oldu esin...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşş aminnkocamannn Amiin cnm..Tum ihtiyaci olanlarin Rabbim yardimcisi olsun Insallahhh
MAŞALLAH yerim ben kuzucunu34 +5 hftdayiz...buyumusuz birazcik
Rabbim isteyen herkesin doldursun gobisini insallahhh
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? isim listemiz topiğimizde yazıyor. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
hamdolsun canım oğluş hasta ona canım sıkkınsosyalin kardeşi evlenecekmiş o yüzden izmir'e gitti, detaylı usgyi de orada çektirdi, iyiymiş herşey yolundaymış çok şükür cnm.
canım ya olsun üzülme, çok değil verdiğin kilo. Hem belki de şeker için vermiş olman daha iyidir
Aminnn canımcım, ee keyifler nasıl?
dışardan yemiyorum canım kv yapıyor yemeği sağolsun, oğlum için sağol, canım kulağını çınlatıyorum eceme maşallah diyorum sabırlı kız bir haftadır yatıyorum çatladımNesdem cnm Rabbim Insallah her 2nizi de korur ...hakkinda hayirlisi olsun cnm insallah kalici da hasar falan kslmaz..bebisin de 36 38leri de gorur..Uzulme lutfensorunsuz hamilelik geciren kalmamis nerdeyse yine de sukurler olsun bebislerimizin sagligiyla ilgili sorunumuz yok insallah omru boyunca da olmaz
eflosum kuzuna gecmis olsun cnm..sen de disardan yemesen olmazmi cnm yaaa :26: Bebisin ciksin daha yukari Insallah rahatlasin gonlun..
kutsalcim kilo verdiyin icin uzulme normal faydali gerekli yemeyini yiyorsan bebek etkilenmez cnm korkma..belki de o odemdi sislikti dietinle beraber odem attin olmazmi??:26:
Cuteee o kilocuklar nasil gitti yaaagiden kilolarin darisi basimaaa..sma benim kilo alimim durmuyo cok hizli artiyooo Inssllah 15i gecmem Insallahhhhh
kizlar hepiniz iyisinizdir Insallahhhhh
sağol canımİnsallah dedigin gibidir oglusuna gecmis olsun insallah bi cirpida duzelsin
Saol insallah canin
Ececim cok tatlisin odemdi dogru soyluyorsun :) :)
sağol canım benimcanlarım sizleri çok özledim ben iş yerinde felaket yoğunum izinlisi ameliyatlısı vs derken çok zorlanıyoruz öğleden sonra başım batlıyor eee ayaklaklarımda şişiyor masanın altına sehpa koydum uzatıyorum ayakları. bebeğim iyidir inşallah çok az hareket ediyor benim kuzu ediyorda çok az sanki içerden dürüyo naber der gibi :)
NESDEM canım inşallah büyüme duru ve hiç bişeye gerek kalmaz
EFLOŞ canım okurken korktum sonunda güzel haberi verdin ama şükürler olsun paşanada geçmiş olsun
CUTEM kuzum geçmiş olsun kulak ağrında geçer inşallahhh Rüzgar nasıl
DERYAM sen nasılsın bitanem
BORAN yatmaya devam et sağlıkla kucağına alınca herşey gececek inşallahhh
ECEM nasılsın kuzum
NUKRAM evine geçmene sevindim kv de gitti manyak kadın
AYŞEGÜL hayırlı olsun yeni evin
AZAPÇİÇEĞİM sen nasılsın canım
HAPPY hakkınızda hayırlısı olsun
KUTSAL canım çok geçmiş olsun diyetle atlatırsın sonuçlarını yazarmısın sana zahmet
tüm topik canlarım hepiniz Allah a emanet olun gönlünüzden geçen şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine kabul olsun inşallahhhhhhh
ohhh söyle de içinde kalmasın iyi yapmışsın canımo kv olacak kadın beni deli etti isim konusunda ya ne oluyosa ona kavga ettik eşimlede tartıştık daha gitmeyecem onlara istediğiniz olmayacak dedim baya uzuncada şimdi başınızı ağrıtmayayım bunlar 2-3 gün önce oldu sinirim geçti daha sakinim yani
hem fazla anlatım onun günahını almak istemiyorum bi kaşık suda boğasım var yani
canım ben anlamıyorums.a topik canlar hepinizin mubarek cuma gününzü mubarek olsun hayrlı ramazanlar inş sevdiklernzle inşşşkızlar yüksek bilgilernizden yararlanmak istiyorum eşim bu gün sperm testi verdi ve sonuçlar
14.11.2013 6 ay önceki buda bu gün çıkanlar hiç anlamadım
^sonuç birim referans
test sonuçlar ref.degerler who 5th hacim 10 ml ml H (1.5-5)
hacim 3,0 ml >=1,5 renk opak gri opak_ gri
vizkozite normal pH 7.5 N(7-8)
ph 7,0 >=7,2 sperm sayısı 30 milyon_ ml 20 milyon ml
lokositkons. > 1 M/ml <1 canlı sperm oranı % 60 % 60
spermkonsantrasyonu 17,6 m/ml >=15 hareketlilik ( 1 saate ileri hızlı ) % 40 > 50
toplm har.(pr+np) 56,0 % > = 40 hareketlilik progresi . % 20
ileri har.(pr)34,0 % >=32 morfolofi % 10 baş,boyun,kuyruk anomalisi >%60 normal yapıda
yerinde.har. 22,0 & likefaksiyon süresi 10 dk 5-25 dk
hareketsiz(ım) 44,0 % lökosit sayısı 1.6 milyon - ml < 1 milyon - ml
ileri hark .sperm.kons .5,9 M -ml
fonk sperm kons. 1,0 m_ml
sperm hark indexi 31,0
toplm sperm sayısı 52,8 m >=39,0
hark sperm 29,4 m
toplm ileri har.sperm 17.7 m
fonksiyonel sperm 3,0 m
morf .norml sperm 3,7 m
sizlerlerden bilgi almk istiyorum şimdiden hepinize tşk ettim öpüyorum sizi topik canlar
canım sen en iyisini bilirsin bencede doktorun iyi, kuzum ateşide çıktı dün ağla ağla durmadı acile gittik serum taktılar ishal henüz yok ama enfeksiyondnmışbiz fanfiniyi gebe kalınca attık kafamızdan topikcekzavallı kocalar
sağol güzelim allah razı olsun.
inş sen de sağlkla sıhhatle yavruna kavuşursun.
eşinin kızı konusuna gelince bence sen kendini arada hissetme. kız kaç yaşında?
sonuçta sen onun annesi değilsin üstelik pek çok insandan daha merhametlisin ona karşı.
kalma süresine eşin ve kızı karar versin. aksi takdirde sen istemiyor olursun boşver karışma hiç. kolay bir şey değil yaşadığın herkes bu kadar anlayışlı sabrlı olmaz. ama sonuçta çocuk. zamanla senin sevgini hissedecektir. çocuklar sevgiye çok çabuk tepki verir. onun da zamana ihtiyacı var ama yaşı kaç bu çok önemli.
canım arkadaşın da inş sorunsuz atlatır. benim dr asla almam bebeği diyor 39-40 tan önce ama ben eğer gelişimi normalse 37 de alınsın isterim böbreğe müdahale edilmesindense. çünkü enfeksiyon riski var, vücudun kabul etmeme olasılığı var sonrasında çıkarılması var.
anam ne çabuk tükenmiş. e tabi 9 tl ye düşünce...siz yine de o siteyi takip edin 30 a bile alsanız kar ben 30 a almıştım.
ay bitmiş evet deryaw söyledi.
kısmet değilmiş.
efloşum o konuyu gördüm hatmettim. ama 30 mm üzeri çok ciddi risk. orda zaten yaşanan büyüme mutlaka böbreği tahrip eder. dr 20 mm üzeri takılır normalde diyo. benim son sınırım 25 miş 25 te mutlaka takıcam dedi. bu adama güveniyorum. burda başka bu kadar hassas bi dr bulamam canım. şimdi özel hastaneye gitsen anında takarlar sırf para kazanmak için diyo.
canım bence senin durumun midesine vurdu.
seni yatarken gördü. vücudu tepki veriyor aksi halde illaki ateşi olur, ishal olur. çok geçmiş olsun annesi.
aynen öyle. bir dahaki ay bebeğin gelsin inş...
kuzum her bebek ayrı. bazılar az hareket edermiş bu çok normal.
arkadaşım 8.5 aylık inan hala sadece dokunuyor hiç tekme yemedim diyor. ama son derece sağlıklı bir gebeliği var. sanırım rahmin darlığı da önemli.
canım çok karışık ama anladığım kadarıyla sayıda sorun yok. sadece morfolojide yani şekil olarak işlevi yüksek sperminiz az. mesela hareketli sperm sayınız fazla ama yapıları yetersiz. fakat gebeliğe engel değil bu sonuçlar.
hadi gör bakalım paşanı yesinler onu selam söyle:)Kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi haftasonları, iyi akşamlar
Yarın oğluşumla randevumuz var bakalım nasılmış sıpam geçen haftadan beri
Herkesi öpüyorum
maşallah canım kocaman olmuş kuzun, isim ne koyacaktın bu aralar kafam leyla:)34 +5 hftdayiz...buyumusuz birazcik
Rabbim isteyen herkesin doldursun gobisini insallahhh
tamam canımmerhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? isim listemiz topiğimizde yazıyor. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
iyi tatilller canım tadını çıkarkızlar kaç gün oldu unuttum bile yazamadım hiç, kusura bakmayın.
bugün seminerlerimiz bitti artık tatillll..
sizler iyisinizdir umarım.
ben iyiyim Allaha şükür, cinsiyetimiz belli olmadı henüz.
aslında gitsem bugünlerde belli olur ama ayın 11 inde randevum
yeni haberim yok maalesefgeçmişe bakayım neler kaynattınız:)
aminn canımRamazan geldi huzur geldi :)) rabbim su gunlerin yuzu suyu hurmetine hepimizin duasini kabul etsin.hamisler saglikla bebislerini kucagina alsin insallah.bekleyenlerin kucagini tez zamanda doldursun.saglimizi huzurumuzu daimi kilsin kurban oldugum.amin..kendinize iyi bakin
hayirli geceler.
Hayırlı ramazanlar diliyorum herkese
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşş aminn
MAŞALLAH yerim ben kuzucunu
amin inş ben okurum bacım
kızlar dün doktora götürdük oğlumu sürekli ağladı bir şey yemedi ateşide çıkınca gittik bende mecburen gittim eşim sen gelme dr yat dedi sana diye kızdı ama oğlum anne diye ağlayıp durduonu nasıl bırakayım o halde iyi ki de gitmişim arabada çıkardı, 4 saat acilde kaldık iki serum takıldı , ağla ağla hem kendi perişan oldu hem biz, ben fırsat buldukça ayak ucuna uzandım boş yatak bulunca uzandım, o kadar ağlayan o değildi sanki serumu çıkardılar ben iyileştim değil mi anne hiç korkmadım değil mi dedi hastaneyi kim yıkmıştı acaba sürekli elim karnımda ya mübdi dedim hem karnımdakine korktum hem oğlumun hali üzdü, akşam eve zor düştüm hemen yattım babasıda oğlumu yatırdı hamdolsun gece sıkıntı olmadı şimdi yine ateşi var yemek istemiyor inşallah ilaçlar şifa olur.
kızlar dün doktora götürdük oğlumu sürekli ağladı bir şey yemedi ateşide çıkınca gittik bende mecburen gittim eşim sen gelme dr yat dedi sana diye kızdı ama oğlum anne diye ağlayıp durduonu nasıl bırakayım o halde iyi ki de gitmişim arabada çıkardı, 4 saat acilde kaldık iki serum takıldı , ağla ağla hem kendi perişan oldu hem biz, ben fırsat buldukça ayak ucuna uzandım boş yatak bulunca uzandım, o kadar ağlayan o değildi sanki serumu çıkardılar ben iyileştim değil mi anne hiç korkmadım değil mi dedi hastaneyi kim yıkmıştı acaba sürekli elim karnımda ya mübdi dedim hem karnımdakine korktum hem oğlumun hali üzdü, akşam eve zor düştüm hemen yattım babasıda oğlumu yatırdı hamdolsun gece sıkıntı olmadı şimdi yine ateşi var yemek istemiyor inşallah ilaçlar şifa olur.
aminnnnnn inşşş pnarım seninde inş nasılsın pınarımRamazan geldi huzur geldi :)) rabbim su gunlerin yuzu suyu hurmetine hepimizin duasini kabul etsin.hamisler saglikla bebislerini kucagina alsin insallah.bekleyenlerin kucagini tez zamanda doldursun.saglimizi huzurumuzu daimi kilsin kurban oldugum.amin..kendinize iyi bakin
hayirli geceler.
ALLAH razı olsun seninde bacımHayırlı ramazanlar diliyorum herkese
günydın bacım daa sen nerelerdesin göremiyorum uzun zamndan beri insanbuluda göremiyomgünaydın azapcım nasılsın nerelerdesin göremedim seni baya dır :26::26::26:
Gecmis olsun canim benim, oglusun hemen iyilesir insallah. Kiyamam ben ona tatli dilli sipacik o :) konu evlat olunca ayiramiyor insan ikisi ile de esit ilgilenmek istiyor. Orada dinlenmissin ya bisey olmaz yavruna allah esirgesin.
Ben her seyi kacirdim tabi kanaman olmus sanirimama bebegin saglikli allaha sukur. Oyle de gelecek annesinin kucagina:)
canlarım sizleri çok özledim ben iş yerinde felaket yoğunum izinlisi ameliyatlısı vs derken çok zorlanıyoruz öğleden sonra başım batlıyor eee ayaklaklarımda şişiyor masanın altına sehpa koydum uzatıyorum ayakları. bebeğim iyidir inşallah çok az hareket ediyor benim kuzu ediyorda çok az sanki içerden dürüyo naber der gibi :)
NESDEM canım inşallah büyüme duru ve hiç bişeye gerek kalmaz
EFLOŞ canım okurken korktum sonunda güzel haberi verdin ama şükürler olsun paşanada geçmiş olsun
CUTEM kuzum geçmiş olsun kulak ağrında geçer inşallahhh Rüzgar nasıl
DERYAM sen nasılsın bitanem
BORAN yatmaya devam et sağlıkla kucağına alınca herşey gececek inşallahhh
ECEM nasılsın kuzum
NUKRAM evine geçmene sevindim kv de gitti manyak kadın
AYŞEGÜL hayırlı olsun yeni evin
AZAPÇİÇEĞİM sen nasılsın canım
HAPPY hakkınızda hayırlısı olsun
KUTSAL canım çok geçmiş olsun diyetle atlatırsın sonuçlarını yazarmısın sana zahmet
tüm topik canlarım hepiniz Allah a emanet olun gönlünüzden geçen şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine kabul olsun inşallahhhhhhh
hoşgeldin canım. ben de sen de rahatladık şükür. artık evde bolca dinlenip yavrulara zaman ayırcaz. ben doğum çantası bile yapamamıştım. kıyafetleri olduğu gibi duruyordu nehirin. hafta başı halletcem bunları.kızlar kaç gün oldu unuttum bile yazamadım hiç, kusura bakmayın.
bugün seminerlerimiz bitti artık tatillll..
sizler iyisinizdir umarım.
ben iyiyim Allaha şükür, cinsiyetimiz belli olmadı henüz.
aslında gitsem bugünlerde belli olur ama ayın 11 inde randevum
yeni haberim yok maalesefgeçmişe bakayım neler kaynattınız:)
canım babasına öyle davranması normal çünkü ilgi istiyor. küçük gibi davranırsa babasının ona daha çok sevgi vereceğini, çocuk olduğu için kızmayacağını düşünüyor. bu bir savunma mekanizması. size karşı ise ben koca kızım diyerek kendini savunmaya çalışıyor. çok normal. yaşı gereği davranışlar böyle değişkenlik değiştirebilir. sen kendini ilgisiz gibi hissetme. onun ihtiyaçlarını karşıla ve sevgi dolu yaklaş yeter. eninde sonunda sevgiye tepki verecektir.Canim 7yasina giricek fakat yasinda davranislari yok.bize karsi buyuk insan gibi davraniyo babasina bebek gibi.aslinda hic karismiyorum ama bu seferde ilgisiz gibi hissediyorum kendimi.okul acilana kadar kalicak.ama psikolojim altust oldu(
uroloji dr u yoktu hiç bişi anlamadık yazanlardan inş aranızda anlayanlar cıkar inşş yardımlarınızı bekliyorum canlar
SKROTAL RENKLİ DOPPLER US İNCELEMESİ
Gri skalada yapılan incelemede ,sağ testis 49x20x34 mm sol testis 47x 21x 29 mm boyutlarındadır .
her iki epididimboyutu ve eko yapısı normal konturları düzgündür parankimleri icerinsinde sınır ve eko farkı oluşturan kitle lezyonu saptanmadı .
Her iki hemiskrotumda sıvı fizyolojik sınırlardadır .
renli doppler us incelemesi hasta subin posizyonunda iken yapılmıştır.
Sağ PPVçapı istirahatte 2 mm valsalva manevrası sonrası 2,7 ölçülmüş olup ,valsalva manevrası sonrası reflü akım izlenmemiştir
Solda PPV çapı istirahette 2.3 mm valsalva manevrası sonrası 3 mm ölçülmüş olup . valsalva manevrası sonrası kısa süreli reflü akım İZLENMİŞTİR .
canlar acaba varikoselmi varki pazartesiye kaldı sonuçları ögrenmk içn ama egerki aranızda anlayan varsa yardımcı olursanız çok sevincem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?