Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ileri hızlısı güzel sayıda güzel morfolojide %60 normal gayet iyi masallah:)) benimde esimde hız %3 neler yaptınız ilaçlamı yoksa amelyatmı oldu esin...

kızlar kaç gün oldu unuttum bile yazamadım hiç, kusura bakmayın.
bugün seminerlerimiz bitti artık tatillll..

sizler iyisinizdir umarım.
ben iyiyim Allaha şükür, cinsiyetimiz belli olmadı henüz.
aslında gitsem bugünlerde belli olur ama ayın 11 inde randevum
yeni haberim yok maalesef geçmişe bakayım neler kaynattınız:)

canım ileri hızlısı güzel sayıda güzel morfolojide %60 normal gayet iyi masallah:)) benimde esimde hız %3 neler yaptınız ilaçlamı yoksa amelyatmı oldu esin...

bacım ileri hangisi oluyo? ben pek anlamıyorumda :26: vla bacım eşim bu gün test yaptrdı birde ultrasyona girdi sonuç iyi deil galiba saat 5 de girdi dr gitmişti uroloji dr u hiç bişi anlamadık yazanlardan inş aranızda anlayanlar cıkar inşş yardımlarınızı bekliyorum canlar
SKROTAL RENKLİ DOPPLER US İNCELEMESİ
Gri skalada yapılan incelemede ,sağ testis 49x20x34 mm sol testis 47x 21x 29 mm boyutlarındadır .
her iki epididimboyutu ve eko yapısı normal konturları düzgündür parankimleri icerinsinde sınır ve eko farkı oluşturan kitle lezyonu saptanmadı .
Her iki hemiskrotumda sıvı fizyolojik sınırlardadır .
renli doppler us incelemesi hasta subin posizyonunda iken yapılmıştır.
Sağ PPVçapı istirahatte 2 mm valsalva manevrası sonrası 2,7 ölçülmüş olup ,valsalva manevrası sonrası reflü akım izlenmemiştir
Solda PPV çapı istirahette 2.3 mm valsalva manevrası sonrası 3 mm ölçülmüş olup . valsalva manevrası sonrası kısa süreli reflü akım İZLENMİŞTİR .
canlar acaba varikoselmi varki pazartesiye kaldı sonuçları ögrenmk içn ama egerki aranızda anlayan varsa yardımcı olursanız çok sevincem
bu arada aşk pastam soruna cvp vereyim bacım eşim hemen hemen 2 aydr cakşir kökü suyu erkek olanı ve k.boynuzu harbut özü içiyo sabah akşam k.bynuzu kürü sadece yatrken çok faydası var yanlız benm eşimde başka bi sorun var dr gidiyo kan verdi sperm testi verdi ultrsyon cektrdi ults sorun var gibi hayrlısı inşşş ne olacak bilmiyorum bu arada 1 aşılama oldum negatif 2 aşılama bayrmdan sonra düşünüyoruz ama bakalım sorun çıkmzsa eşimde inş aşı yaptrcam 1 defada kimyasal gebelik gecirdim RABBİM ne derse o ALLAH büyük bekliyoz işte
bacım sen daha yeni evlisin inşşş RABBİM tez zamnda göbüşüne melegini verir inşşş bacım

kocamannn Amiin cnm..Tum ihtiyaci olanlarin Rabbim yardimcisi olsun Insallahhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşş aminn
34 +5 hftdayiz...buyumusuz birazcik
Rabbim isteyen herkesin doldursun gobisini insallahhh
MAŞALLAH yerim ben kuzucunu

amin inş ben okurum bacım

Ramazan geldi huzur geldi :)) rabbim su gunlerin yuzu suyu hurmetine hepimizin duasini kabul etsin.hamisler saglikla bebislerini kucagina alsin insallah.bekleyenlerin kucagini tez zamanda doldursun.saglimizi huzurumuzu daimi kilsin kurban oldugum.amin..kendinize iyi bakin
hayirli geceler.

hamdolsun canım oğluş hasta ona canım sıkkın
dışardan yemiyorum canım kv yapıyor yemeği sağolsun, oğlum için sağol, canım kulağını çınlatıyorum eceme maşallah diyorum sabırlı kız bir haftadır yatıyorum çatladım
İnsallah dedigin gibidir oglusuna gecmis olsun insallah bi cirpida duzelsin

Saol insallah canin

Ececim cok tatlisin odemdi dogru soyluyorsun :) :)
sağol canım

sağol canım benim
ohhh söyle de içinde kalmasın iyi yapmışsın canım
canım ben anlamıyorum
canım sen en iyisini bilirsin bencede doktorun iyi, kuzum ateşide çıktı dün ağla ağla durmadı acile gittik serum taktılar ishal henüz yok ama enfeksiyondnmış
Kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi haftasonları, iyi akşamlar
Yarın oğluşumla randevumuz var bakalım nasılmış sıpam geçen haftadan beri
Herkesi öpüyorum
hadi gör bakalım paşanı yesinler onu selam söyle:)
34 +5 hftdayiz...buyumusuz birazcik
Rabbim isteyen herkesin doldursun gobisini insallahhh
maşallah canım kocaman olmuş kuzun, isim ne koyacaktın bu aralar kafam leyla:)
tamam canım
iyi tatilller canım tadını çıkar
aminn canım
Hayırlı ramazanlar diliyorum herkese

sana da

kızlar dün doktora götürdük oğlumu sürekli ağladı bir şey yemedi ateşide çıkınca gittik bende mecburen gittim eşim sen gelme dr yat dedi sana diye kızdı ama oğlum anne diye ağlayıp durdu onu nasıl bırakayım o halde iyi ki de gitmişim arabada çıkardı, 4 saat acilde kaldık iki serum takıldı , ağla ağla hem kendi perişan oldu hem biz, ben fırsat buldukça ayak ucuna uzandım boş yatak bulunca uzandım, o kadar ağlayan o değildi sanki serumu çıkardılar ben iyileştim değil mi anne hiç korkmadım değil mi dedi hastaneyi kim yıkmıştı acaba sürekli elim karnımda ya mübdi dedim hem karnımdakine korktum hem oğlumun hali üzdü, akşam eve zor düştüm hemen yattım babasıda oğlumu yatırdı hamdolsun gece sıkıntı olmadı şimdi yine ateşi var yemek istemiyor inşallah ilaçlar şifa olur.

geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin oğluna

Gecmis olsun canim benim, oglusun hemen iyilesir insallah. Kiyamam ben ona tatli dilli sipacik o :) konu evlat olunca ayiramiyor insan ikisi ile de esit ilgilenmek istiyor. Orada dinlenmissin ya bisey olmaz yavruna allah esirgesin.
Ben her seyi kacirdim tabi kanaman olmus sanirim ama bebegin saglikli allaha sukur. Oyle de gelecek annesinin kucagina:)

aminnnnnn inşşş pnarım seninde inş nasılsın pınarım
Hayırlı ramazanlar diliyorum herkese
ALLAH razı olsun seninde bacım

eflalimmmm çokk gecmiş olsun canım sıcakmı carpt acaba kıyamam yaa çoçuklar hasta olunca anne baba daha çok yıpranıyo ALLAH korusun meleklerini canım

günaydın azapcım nasılsın nerelerdesin göremedim seni baya dır :26::26::26:
günydın bacım daa sen nerelerdesin göremiyorum uzun zamndan beri insanbuluda göremiyom canım çoıkk sıkkın sen nasılsın canım

aaaa eflalim kanamasımı olmuş ALLAH korusun hepinizin bebeklerini inş

uroloji dr u yoktu hiç bişi anlamadık yazanlardan inş aranızda anlayanlar cıkar inşş yardımlarınızı bekliyorum canlar
SKROTAL RENKLİ DOPPLER US İNCELEMESİ
Gri skalada yapılan incelemede ,sağ testis 49x20x34 mm sol testis 47x 21x 29 mm boyutlarındadır .
her iki epididimboyutu ve eko yapısı normal konturları düzgündür parankimleri icerinsinde sınır ve eko farkı oluşturan kitle lezyonu saptanmadı .
Her iki hemiskrotumda sıvı fizyolojik sınırlardadır .
renli doppler us incelemesi hasta subin posizyonunda iken yapılmıştır.
Sağ PPVçapı istirahatte 2 mm valsalva manevrası sonrası 2,7 ölçülmüş olup ,valsalva manevrası sonrası reflü akım izlenmemiştir
Solda PPV çapı istirahette 2.3 mm valsalva manevrası sonrası 3 mm ölçülmüş olup . valsalva manevrası sonrası kısa süreli reflü akım İZLENMİŞTİR .
canlar acaba varikoselmi varki pazartesiye kaldı sonuçları ögrenmk içn ama egerki aranızda anlayan varsa yardımcı olursanız çok sevincem

Yusracim sonucumu ekledim simdi doktordan geldim gebelik sekerine normal diyabet gibi degerlendirilemez sen sik sik ye atistir sekerin dusmesin dedi sikinti yok

Yanliz idrar sonucuma gore bi mikrop uremis amoklavin 1000 mg sabah aksam.dedi doktorum cok zorda kalmadikca ilac veren bi adam.degil sizde bi bakarmisiniz sonucuma

Eklentiler

• $1403943792582.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 60

Canim gecmis olsun o serumlar onu toparlar allahin izniyle sen kendinede dikkat et bugun sizin icin ramazanin hurmetine guzel bi gun olsun

canım benim çok geçmiş olsun.
enfeksiyon almış demek kuzun. tez zamanda iyileşsin inş..
yorma kendini çok. üzülme dicem üzülceksin ama iyileşir en kısa zamanda çocuklar bizden daha dayanıklılar.

hoşgeldin canım. ben de sen de rahatladık şükür. artık evde bolca dinlenip yavrulara zaman ayırcaz. ben doğum çantası bile yapamamıştım. kıyafetleri olduğu gibi duruyordu nehirin. hafta başı halletcem bunları.
Canim 7yasina giricek fakat yasinda davranislari yok.bize karsi buyuk insan gibi davraniyo babasina bebek gibi.aslinda hic karismiyorum ama bu seferde ilgisiz gibi hissediyorum kendimi.okul acilana kadar kalicak.ama psikolojim altust oldu (
canım babasına öyle davranması normal çünkü ilgi istiyor. küçük gibi davranırsa babasının ona daha çok sevgi vereceğini, çocuk olduğu için kızmayacağını düşünüyor. bu bir savunma mekanizması. size karşı ise ben koca kızım diyerek kendini savunmaya çalışıyor. çok normal. yaşı gereği davranışlar böyle değişkenlik değiştirebilir. sen kendini ilgisiz gibi hissetme. onun ihtiyaçlarını karşıla ve sevgi dolu yaklaş yeter. eninde sonunda sevgiye tepki verecektir.

Canim solda varikosel var gorunuyo bu sonuclara gore-( reflu yani varikosele neden olan kanin geriye akmasi demek.benim esimdede var.solda.genelde solda oluyormus.bizde ultrasonda normal cikti.doktor eliyle kontrol etti.ve kesin var dedi.elle muayene varikoselde kesin tanidir.amelyat dedi bizede.bir yere daha gidicez oda amelyat derse olacak.amelyatida kolay bir amelyat.3 ay sonra degerler normale donuyo insallah.amelyattan sonra hamis kalan cok var....

Son düzenleme:
merhaba kizlar
çok yogun geciyr günlerim ramazanda boyle oluyr pek giremiyorum
hepiniz de iyisinizdir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…