ya ben geçmişi tam okuyamadım ama aklımda öyle kalmışgünydın bacım daa sen nerelerdesin göremiyorum uzun zamndan beri insanbuluda göremiyomcanım çoıkk sıkkın sen nasılsın canım
aaaa eflalim kanamasımı olmuş ALLAH korusun hepinizin bebeklerini inş
ben anlamıyorum canım.uroloji dr u yoktu hiç bişi anlamadık yazanlardan inş aranızda anlayanlar cıkar inşş yardımlarınızı bekliyorum canlar
SKROTAL RENKLİ DOPPLER US İNCELEMESİ
Gri skalada yapılan incelemede ,sağ testis 49x20x34 mm sol testis 47x 21x 29 mm boyutlarındadır .
her iki epididimboyutu ve eko yapısı normal konturları düzgündür parankimleri icerinsinde sınır ve eko farkı oluşturan kitle lezyonu saptanmadı .
Her iki hemiskrotumda sıvı fizyolojik sınırlardadır .
renli doppler us incelemesi hasta subin posizyonunda iken yapılmıştır.
Sağ PPVçapı istirahatte 2 mm valsalva manevrası sonrası 2,7 ölçülmüş olup ,valsalva manevrası sonrası reflü akım izlenmemiştir
Solda PPV çapı istirahette 2.3 mm valsalva manevrası sonrası 3 mm ölçülmüş olup . valsalva manevrası sonrası kısa süreli reflü akım İZLENMİŞTİR .
canlar acaba varikoselmi varki pazartesiye kaldı sonuçları ögrenmk içn ama egerki aranızda anlayan varsa yardımcı olursanız çok sevincem
ay evet:) çok rahatladım.hoşgeldin canım. ben de sen de rahatladık şükür. artık evde bolca dinlenip yavrulara zaman ayırcaz. ben doğum çantası bile yapamamıştım. kıyafetleri olduğu gibi duruyordu nehirin. hafta başı halletcem bunları.
canım babasına öyle davranması normal çünkü ilgi istiyor. küçük gibi davranırsa babasının ona daha çok sevgi vereceğini, çocuk olduğu için kızmayacağını düşünüyor. bu bir savunma mekanizması. size karşı ise ben koca kızım diyerek kendini savunmaya çalışıyor. çok normal. yaşı gereği davranışlar böyle değişkenlik değiştirebilir. sen kendini ilgisiz gibi hissetme. onun ihtiyaçlarını karşıla ve sevgi dolu yaklaş yeter. eninde sonunda sevgiye tepki verecektir.
sana da hayırlı ramazanlar canım.merhaba kizlar
çok yogun geciyr günlerim ramazanda boyle oluyr pek giremiyorum
hepiniz de iyisinizdir inş
sağol canım amingeçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin oğluna
sağol canım iyileşsin kendimi unuttum onun halini görünce, lekelenmem oldu canım ciddi risk vardı bebek rahim ağzına inmişti düştü düşecek dedi drGecmis olsun canim benim, oglusun hemen iyilesir insallah. Kiyamam ben ona tatli dilli sipacik o :) konu evlat olunca ayiramiyor insan ikisi ile de esit ilgilenmek istiyor. Orada dinlenmissin ya bisey olmaz yavruna allah esirgesin.
Ben her seyi kacirdim tabi kanaman olmus sanirimama bebegin saglikli allaha sukur. Oyle de gelecek annesinin kucagina:)
sağol canım aynen bana gelsin diyorum zaten alıştım bulantıyaaminnnnnn inşşş pnarım seninde inş nasılsın pınarım
ALLAH razı olsun seninde bacım
eflalimmmm çokk gecmiş olsun canım sıcakmı carpt acaba kıyamam yaa çoçuklar hasta olunca anne baba daha çok yıpranıyo ALLAH korusun meleklerini canım
sağol canım aminCanim gecmis olsun o serumlar onu toparlar allahin izniyle sen kendinede dikkat et bugun sizin icin ramazanin hurmetine guzel bi gun olsun
evet canım öyle olmuş kv gil sağolsun hep yardım ediyorlar bende dinleniyorumcanım benim çok geçmiş olsun.
enfeksiyon almış demek kuzun. tez zamanda iyileşsin inş..
yorma kendini çok. üzülme dicem üzülceksin ama iyileşir en kısa zamanda çocuklar bizden daha dayanıklılar.
kolay gelisn canımmerhaba kizlar
çok yogun geciyr günlerim ramazanda boyle oluyr pek giremiyorum
hepiniz de iyisinizdir inş
oyy kıyamam yasağol canım amin
sağol canım iyileşsin kendimi unuttum onun halini görünce, lekelenmem oldu canım ciddi risk vardı bebek rahim ağzına inmişti düştü düşecek dedi drsonra iki gün full istirahat çıkmış biraz yukarı şimdi yatıyorum, progestan kullanıyorum birde haftada bir proluton depot
sağol canım aynen bana gelsin diyorum zaten alıştım bulantıya
sağol canım amin
evet canım öyle olmuş kv gil sağolsun hep yardım ediyorlar bende dinleniyorum
kolay gelisn canım
Cnm çok geçmiş olsun oğluna çok iyi anliyorum seni benimde oğlum hasta oldukça benim mide bulantilarim artti Allah yardim etsin ama 2. Hamilelik her yönüyle zormus bunu anladim sen yine yatmaya bak cnm oglunuda al beraber yatin çizgi film izleyin biz gibikızlar dün doktora götürdük oğlumu sürekli ağladı bir şey yemedi ateşide çıkınca gittik bende mecburen gittim eşim sen gelme dr yat dedi sana diye kızdı ama oğlum anne diye ağlayıp durduonu nasıl bırakayım o halde iyi ki de gitmişim arabada çıkardı, 4 saat acilde kaldık iki serum takıldı , ağla ağla hem kendi perişan oldu hem biz, ben fırsat buldukça ayak ucuna uzandım boş yatak bulunca uzandım, o kadar ağlayan o değildi sanki serumu çıkardılar ben iyileştim değil mi anne hiç korkmadım değil mi dedi hastaneyi kim yıkmıştı acaba sürekli elim karnımda ya mübdi dedim hem karnımdakine korktum hem oğlumun hali üzdü, akşam eve zor düştüm hemen yattım babasıda oğlumu yatırdı hamdolsun gece sıkıntı olmadı şimdi yine ateşi var yemek istemiyor inşallah ilaçlar şifa olur.
amin canım sağolRabbime şükürler olsun,bir Ramazan ayına daha Kavuştuk. Dualarımız,ibadetlerimiz,oruçlarımız kabul olsun inşallah..
iğneden dolayı canım 14. güne kadar beklemen lazım iğnenin etkisinin geçmesi içinkızlar öncelikle hayırlı ramazanlar... 3-4 aydır nete girip forum takip etmeyi bıraktım, oluruna bırakabilmek için.. 1 senedir bekleyenlerdenim bende.. bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım. bugün çatlatma iğnesinden sonraki 9.gündü. dayanamadım test yaptırdım 5.45 cıktı hcg degeri. çatlatma iğnesinin etkisiyle kalmış olabilir bu değer biliyorum. ne yapmamı önerirsiniz, pazartesi yeniden mi yaptırayım kan testi
dinleniyorum canım sağol, kv gil geliyor ama çok zoruma gidiyor sürekli yatanlara Allah sabır versin muhtaç olmak çok zormuş, dün iftar öncesi sinirim boşaldı ağladım rahatladım birazoyy kıyamam ya
çok dikkatli ol canım, senin küçükle zor ama dinlen, yorma kendini sakın.
sağol canım beni en iyi sen anlarsın, normalde mümkün değil yatmaz ama bu sefer yatıyor benden etkilendi kesin sürekli yatmam üzdü onuCnm çok geçmiş olsun oğluna çok iyi anliyorum seni benimde oğlum hasta oldukça benim mide bulantilarim artti Allah yardim etsin ama 2. Hamilelik her yönüyle zormus bunu anladim sen yine yatmaya bak cnm oglunuda al beraber yatin çizgi film izleyin biz gibi
amin canım sağol
iğneden dolayı canım 14. güne kadar beklemen lazım iğnenin etkisinin geçmesi için
dinleniyorum canım sağol, kv gil geliyor ama çok zoruma gidiyor sürekli yatanlara Allah sabır versin muhtaç olmak çok zormuş, dün iftar öncesi sinirim boşaldı ağladım rahatladım biraz
sağol canım beni en iyi sen anlarsın, normalde mümkün değil yatmaz ama bu sefer yatıyor benden etkilendi kesin sürekli yatmam üzdü onu
merhaba kızlar. yarın kızın çamaşırlarını yakayıp dolap yapıcam.
sizlerin yardımına ihtiyacım var.
öncelikle tüm kıyafetlerim pamuklu. bu durumda 50 derece mi 60 derece mi uygun olur.
ikinci sorum benim deterjanım haci şakir granül olandan.
bilenler bana su bardağı üzerinden ölçü versin lütfen. çünkü benim deterjan ölçüm bi garip. üzerinde değişik birimler yazıyor. sanırım benim iki ölçüm bi su bardağı yapıyor. siz bana su bardağı üzerinden söyleyin. çok koymamak lazım sanırım. arkasındakileri okudum ama somut tecrübeler benim için daha önemli.
Amaniiinn nehir dora'nın dolabı da hazırlanıyooooo,geliyoo geliyoo) kız ne kadar az kalmış doğuma. Maşallah subhanallah,sağlıcakla gelsin inşallah.Bu konu hakkında ben sana yardımcı olamıcam malum sen öğren,ben de böylece kafama yazayım,lazım olur belki bi gün Nesdoşum kuzucanımm.
merhaba kızlar. yarın kızın çamaşırlarını yakayıp dolap yapıcam.
öncelikle tüm kıyafetlerim pamuklu. bu durumda 50 derece mi 60 derece mi uygun olur.
bilenler bana su bardağı üzerinden ölçü versin lütfen. çünkü benim deterjan ölçüm bi garip. üzerinde değişik birimler yazıyor. sanırım benim iki ölçüm bi su bardağı yapıyor. siz bana su bardağı üzerinden söyleyin. çok koymamak lazım sanırım. arkasındakileri okudum ama somut tecrübeler benim için daha önemli.
tamam canım çok sağol evet zor durulanıyormuş ben o yüzden iki kez durulama yapayım diyorum. pişman oldum hacışakir aldığıma herkes dalan roxy diyor ama burda bulamadım. merkezde bi yerde buldum iş işten geçmiş oldu. bitince ona geçerim.Cnm onlar zaten temiz camasir sadece hani tozunu almis gibi oluyosun bana sorarsan 50 yeterli sabun tozuda yarim su bardagi yeterli olur çünkü üzerlerinde sut lekesi yada kusmuk falan yok bide sabun tozunun kokusu baya yoğun oluyor çok koyup bebisin genuzleri yanmasin gelir gelmez benimki dalanin kiydi ama aynidir sanirsam kullanimi
canım bende de oluyor kaç gündür.Hamilelerde yada ilk hamileliğini hatırlayanlarben hatirlamiyorum çünkü detayli olarak
Sabah kalktigimdan beri sol bacak ve kasık yerinde adet sancisi gibi zonklama var nedirki buda normal midir ki ??
Ben geldimmmm
Sonunda yerleştim ama hala inanamıyorum.bi anda hayatımız değişti.hala inanamıyorum artık istanbuldayım.aileme 15 dk uzaklıktayım.arabaya atlıyıp gidiyoruz.o kapıdan her çıktığımda annemle gözlerimiz buğulanırdı şimdi vedalaşırken bi garip oluyoruz.şu gün görüşürüz diyebiliyoruz
Ne kadar şükretsek az gerçekten.
Bi eksiğimiz yavrumuz kaldı.oda süpriz yapıcak biliyorum.
İnsan hayatı süprizlerle dolu işte.
Siz anlatın yaa.ben yokken gelişmeler olmuştur.
En son cute doğurmuştu eflalde hamileydi.
Şimdi siz anlatın bakalım
Hamilelerde yada ilk hamileliğini hatırlayanlarben hatirlamiyorum çünkü detayli olarak
Sabah kalktigimdan beri sol bacak ve kasık yerinde adet sancisi gibi zonklama var nedirki buda normal midir ki ??
tamam canım bekle, aminnnTeşekkür ederim canım.. Ben adet gününü bekliyim en iyisi... Allahım hepimizin dualarını kabul etsin bu mübarek günlerde, hepimizin kucaklarını doldursun insallah
sağol canım benim amin, yerleşebildin mi azcıkKuzuumm geçmiş olsun yaa,yeni farkettim yazılanlardan.ogluşun mu hastalandı!! Kıyamam ben ona,iyileşir hemencecik inşallah. Sen de kendine dikkat et,biliyorum sorumluluğun 2 kat büyük.,zor..Rabbim sana kolaylık versin,sağlık sıhhat versin iki yavruna da.
kuzum iki derecede çok ben narin programda yıkamıştım ilk, 40 ya da 30 derece, diğer türlü çekme yapabilir, deterjanı çok çok az koyacaksın şöyle ki, su bardağının dörtte biri yeterli, çamaşır üstünde kalıntı kalıyor yoksa, granül daha çok kalıntı bırakıyor toz daha az, lekeli çamaşırda bile ölçüm öyleydi, daha önce yazmıştım en zoru kaka lekesidir:) onla karşılaşınca önce beyaz banyo sabunu var ya onunla çitile sonra makinaya at yoksa sarı sarı kalır lekesi:) dalan roxy bulduğun an stokla en güzeli bence o, kolay gelsin canım yorma kendinimerhaba kızlar. yarın kızın çamaşırlarını yakayıp dolap yapıcam.
canım çok normal olurHamilelerde yada ilk hamileliğini hatırlayanlarben hatirlamiyorum çünkü detayli olarak
ayy ne güzel canım mutluluğun daim olsun bebekle taçlansınBen geldimmmm
Sonunda yerleştim ama hala inanamıyorum.bi anda hayatımız değişti.hala inanamıyorum artık istanbuldayım.aileme 15 dk uzaklıktayım.arabaya atlıyıp gidiyoruz.o kapıdan her çıktığımda annemle gözlerimiz buğulanırdı şimdi vedalaşırken bi garip oluyoruz.şu gün görüşürüz diyebiliyoruz
Ne kadar şükretsek az gerçekten.
Bi eksiğimiz yavrumuz kaldı.oda süpriz yapıcak biliyorum.
İnsan hayatı süprizlerle dolu işte.
Siz anlatın yaa.ben yokken gelişmeler olmuştur.
En son cute doğurmuştu eflalde hamileydi.
Şimdi siz anlatın bakalım
Bende olmuştu.cok zor bişey.benim cok şiddetli idi.dr.catin taşımakta zorlanıyor demisti.pelvis kemiklerimin kuvvetsiz oldunu soylemisti.yuruyeemmzdim aglardim ben cok agirdi benim durumum
tamam canım çok sağol evet zor durulanıyormuş ben o yüzden iki kez durulama yapayım diyorum. pişman oldum hacışakir aldığıma herkes dalan roxy diyor ama burda bulamadım. merkezde bi yerde buldum iş işten geçmiş oldu. bitince ona geçerim.
canım bende de oluyor kaç gündür.
benim de sağ bacak kasık ve kalçama vuruyor. böbreğimin yansıma ağrısı diye düşünmekteyim. ama normal bunlar büyüdü bebekler iyice.
canım çok güzel senin adına çok sevindim.
hem büyük şehir hem ailenlesin.
geriye bebek işi kalıyor. o iş de inan kafa rahat olunca kolaylaşır.
bizde haberler vizyon doğurdu çınar bebek.
sırada ece var.
tamam canım bekle, aminnn
sağol canım benim amin, yerleşebildin mi azcık
kuzum iki derecede çok ben narin programda yıkamıştım ilk, 40 ya da 30 derece, diğer türlü çekme yapabilir, deterjanı çok çok az koyacaksın şöyle ki, su bardağının dörtte biri yeterli, çamaşır üstünde kalıntı kalıyor yoksa, granül daha çok kalıntı bırakıyor toz daha az, lekeli çamaşırda bile ölçüm öyleydi, daha önce yazmıştım en zoru kaka lekesidir:) onla karşılaşınca önce beyaz banyo sabunu var ya onunla çitile sonra makinaya at yoksa sarı sarı kalır lekesi:) dalan roxy bulduğun an stokla en güzeli bence o, kolay gelsin canım yorma kendini
canım çok normal olur
ayy ne güzel canım mutluluğun daim olsun bebekle taçlansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?