Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya ben geçmişi tam okuyamadım ama aklımda öyle kalmış
emin değilim, "galiba" yazdım ona da zaten.

ben anlamıyorum canım.
inşallah bebeğinize kavuşursunuz tez zamanda.
ay evet:) çok rahatladım.
son güne kadar evrak çıkardılar yaa var mı böyle bir şey.
iki ay rahatız:) ben koca göbekle yeni döneme başlayacağım ve okulumuz değişti onun stresi var şimdiden.
ama düşünmemeye çalışıyorum.
şimdi küçük kuzunun her şeyini hazırlarsın yavaş yavaş:) çok heyecanlı bir süreç. allahım isteyen herkese nasip etsin.
merhaba kizlar
çok yogun geciyr günlerim ramazanda boyle oluyr pek giremiyorum
hepiniz de iyisinizdir inş
sana da hayırlı ramazanlar canım.
şükür iyiyim, sen de iyisindir umarım.

geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin oğluna
sağol canım amin
sağol canım iyileşsin kendimi unuttum onun halini görünce, lekelenmem oldu canım ciddi risk vardı bebek rahim ağzına inmişti düştü düşecek dedi dr sonra iki gün full istirahat çıkmış biraz yukarı şimdi yatıyorum, progestan kullanıyorum birde haftada bir proluton depot
sağol canım aynen bana gelsin diyorum zaten alıştım bulantıya
Canim gecmis olsun o serumlar onu toparlar allahin izniyle sen kendinede dikkat et bugun sizin icin ramazanin hurmetine guzel bi gun olsun
sağol canım amin
canım benim çok geçmiş olsun.
enfeksiyon almış demek kuzun. tez zamanda iyileşsin inş..
yorma kendini çok. üzülme dicem üzülceksin ama iyileşir en kısa zamanda çocuklar bizden daha dayanıklılar.
evet canım öyle olmuş kv gil sağolsun hep yardım ediyorlar bende dinleniyorum
merhaba kizlar
çok yogun geciyr günlerim ramazanda boyle oluyr pek giremiyorum
hepiniz de iyisinizdir inş
kolay gelisn canım

Rabbime şükürler olsun,bir Ramazan ayına daha Kavuştuk. Dualarımız,ibadetlerimiz,oruçlarımız kabul olsun inşallah..

kızlar öncelikle hayırlı ramazanlar... 3-4 aydır nete girip forum takip etmeyi bıraktım, oluruna bırakabilmek için.. 1 senedir bekleyenlerdenim bende.. bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım. bugün çatlatma iğnesinden sonraki 9.gündü. dayanamadım test yaptırdım 5.45 cıktı hcg degeri. çatlatma iğnesinin etkisiyle kalmış olabilir bu değer biliyorum. ne yapmamı önerirsiniz, pazartesi yeniden mi yaptırayım kan testi

oyy kıyamam ya
çok dikkatli ol canım, senin küçükle zor ama dinlen, yorma kendini sakın.

Cnm çok geçmiş olsun oğluna çok iyi anliyorum seni benimde oğlum hasta oldukça benim mide bulantilarim artti Allah yardim etsin ama 2. Hamilelik her yönüyle zormus bunu anladim sen yine yatmaya bak cnm oglunuda al beraber yatin çizgi film izleyin biz gibi

Rabbime şükürler olsun,bir Ramazan ayına daha Kavuştuk. Dualarımız,ibadetlerimiz,oruçlarımız kabul olsun inşallah..
amin canım sağol
iğneden dolayı canım 14. güne kadar beklemen lazım iğnenin etkisinin geçmesi için
oyy kıyamam ya
çok dikkatli ol canım, senin küçükle zor ama dinlen, yorma kendini sakın.
dinleniyorum canım sağol, kv gil geliyor ama çok zoruma gidiyor sürekli yatanlara Allah sabır versin muhtaç olmak çok zormuş, dün iftar öncesi sinirim boşaldı ağladım rahatladım biraz
sağol canım beni en iyi sen anlarsın, normalde mümkün değil yatmaz ama bu sefer yatıyor benden etkilendi kesin sürekli yatmam üzdü onu

Teşekkür ederim canım.. Ben adet gününü bekliyim en iyisi... Allahım hepimizin dualarını kabul etsin bu mübarek günlerde, hepimizin kucaklarını doldursun insallah

Kuzuumm geçmiş olsun yaa,yeni farkettim yazılanlardan.ogluşun mu hastalandı!! Kıyamam ben ona,iyileşir hemencecik inşallah. Sen de kendine dikkat et,biliyorum sorumluluğun 2 kat büyük.,zor..Rabbim sana kolaylık versin,sağlık sıhhat versin iki yavruna da.

merhaba kızlar. yarın kızın çamaşırlarını yakayıp dolap yapıcam.
sizlerin yardımına ihtiyacım var.
öncelikle tüm kıyafetlerim pamuklu. bu durumda 50 derece mi 60 derece mi uygun olur.
ikinci sorum benim deterjanım haci şakir granül olandan.
bilenler bana su bardağı üzerinden ölçü versin lütfen. çünkü benim deterjan ölçüm bi garip. üzerinde değişik birimler yazıyor. sanırım benim iki ölçüm bi su bardağı yapıyor. siz bana su bardağı üzerinden söyleyin. çok koymamak lazım sanırım. arkasındakileri okudum ama somut tecrübeler benim için daha önemli.

Amaniiinn nehir dora'nın dolabı da hazırlanıyooooo,geliyoo geliyoo ) kız ne kadar az kalmış doğuma. Maşallah subhanallah,sağlıcakla gelsin inşallah.Bu konu hakkında ben sana yardımcı olamıcam malum sen öğren,ben de böylece kafama yazayım,lazım olur belki bi gün Nesdoşum kuzucanımm.

kuzum inş senin de bebeğinin çamaşırlarını yıkadığın günleri görücez.
az kaldı gerçekten. sabırsızlanıyorum.

Cnm onlar zaten temiz camasir sadece hani tozunu almis gibi oluyosun bana sorarsan 50 yeterli sabun tozuda yarim su bardagi yeterli olur çünkü üzerlerinde sut lekesi yada kusmuk falan yok bide sabun tozunun kokusu baya yoğun oluyor çok koyup bebisin genuzleri yanmasin gelir gelmez benimki dalanin kiydi ama aynidir sanirsam kullanimi

Hamilelerde yada ilk hamileliğini hatırlayanlar ben hatirlamiyorum çünkü detayli olarak
Sabah kalktigimdan beri sol bacak ve kasık yerinde adet sancisi gibi zonklama var nedirki buda normal midir ki ??

Ben geldimmmm
Sonunda yerleştim ama hala inanamıyorum.bi anda hayatımız değişti.hala inanamıyorum artık istanbuldayım.aileme 15 dk uzaklıktayım.arabaya atlıyıp gidiyoruz.o kapıdan her çıktığımda annemle gözlerimiz buğulanırdı şimdi vedalaşırken bi garip oluyoruz.şu gün görüşürüz diyebiliyoruz
Ne kadar şükretsek az gerçekten.
Bi eksiğimiz yavrumuz kaldı.oda süpriz yapıcak biliyorum.
İnsan hayatı süprizlerle dolu işte.

Siz anlatın yaa.ben yokken gelişmeler olmuştur.
En son cute doğurmuştu eflalde hamileydi.
Şimdi siz anlatın bakalım

tamam canım çok sağol evet zor durulanıyormuş ben o yüzden iki kez durulama yapayım diyorum. pişman oldum hacışakir aldığıma herkes dalan roxy diyor ama burda bulamadım. merkezde bi yerde buldum iş işten geçmiş oldu. bitince ona geçerim.
Hamilelerde yada ilk hamileliğini hatırlayanlar ben hatirlamiyorum çünkü detayli olarak
Sabah kalktigimdan beri sol bacak ve kasık yerinde adet sancisi gibi zonklama var nedirki buda normal midir ki ??
canım bende de oluyor kaç gündür.
benim de sağ bacak kasık ve kalçama vuruyor. böbreğimin yansıma ağrısı diye düşünmekteyim. ama normal bunlar büyüdü bebekler iyice.

canım çok güzel senin adına çok sevindim.
hem büyük şehir hem ailenlesin.
geriye bebek işi kalıyor. o iş de inan kafa rahat olunca kolaylaşır.
bizde haberler vizyon doğurdu çınar bebek.
sırada ece var.

Bende olmuştu.cok zor bişey.benim cok şiddetli idi.dr.catin taşımakta zorlanıyor demisti.pelvis kemiklerimin kuvvetsiz oldunu soylemisti.yuruyeemmzdim aglardim ben cok agirdi benim durumum

Teşekkür ederim canım.. Ben adet gününü bekliyim en iyisi... Allahım hepimizin dualarını kabul etsin bu mübarek günlerde, hepimizin kucaklarını doldursun insallah
tamam canım bekle, aminnn
sağol canım benim amin, yerleşebildin mi azcık
kuzum iki derecede çok ben narin programda yıkamıştım ilk, 40 ya da 30 derece, diğer türlü çekme yapabilir, deterjanı çok çok az koyacaksın şöyle ki, su bardağının dörtte biri yeterli, çamaşır üstünde kalıntı kalıyor yoksa, granül daha çok kalıntı bırakıyor toz daha az, lekeli çamaşırda bile ölçüm öyleydi, daha önce yazmıştım en zoru kaka lekesidir:) onla karşılaşınca önce beyaz banyo sabunu var ya onunla çitile sonra makinaya at yoksa sarı sarı kalır lekesi:) dalan roxy bulduğun an stokla en güzeli bence o, kolay gelsin canım yorma kendini
canım çok normal olur
ayy ne güzel canım mutluluğun daim olsun bebekle taçlansın

Bende olmuştu.cok zor bişey.benim cok şiddetli idi.dr.catin taşımakta zorlanıyor demisti.pelvis kemiklerimin kuvvetsiz oldunu soylemisti.yuruyeemmzdim aglardim ben cok agirdi benim durumum

Ayy hamileliginde bu tarafına hastayim basimiza ne gelirse gelsin hamileliktendir o diyoruz ya ilk zamanlar midem bulanirdi Ee ya mide mikrobu kaptiysamda ondan bulaniyosa Nasi anlicaz falan
Anneme sordum dedim sancim var sol kasikta oda öyle diyo " olur oyleeee" Allah beterinden saklasin bi alemiz hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…