Ayy hamileliginde bu tarafına hastayim basimiza ne gelirse gelsin hamileliktendir o diyoruz yailk zamanlar midem bulanirdi Ee ya mide mikrobu kaptiysamda ondan bulaniyosa Nasi anlicaz falan
Anneme sordum dedim sancim var sol kasikta oda öyle diyo " olur oyleeee"Allah beterinden saklasin bi alemiz hee
kızlar bu ovulasyon testi pozitif dimi
Eki Görüntüle 1172614
Eki Görüntüle 1172615
bu da ateş tablom
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
yumurtlamıssın bu gece ve yarın çalışmalara başla :112:
7 gündür çalışıyoruz kuzum bi 3 gün daha çalışır sonra keyfime bakarım
Ayy bi hoş oldum geneekuzum inş senin de bebeğinin çamaşırlarını yıkadığın günleri görücez.
az kaldı gerçekten. sabırsızlanıyorum.
tamam canım bekle, aminnn
sağol canım benim amin, yerleşebildin mi azcık
kuzum iki derecede çok ben narin programda yıkamıştım ilk, 40 ya da 30 derece, diğer türlü çekme yapabilir, deterjanı çok çok az koyacaksın şöyle ki, su bardağının dörtte biri yeterli, çamaşır üstünde kalıntı kalıyor yoksa, granül daha çok kalıntı bırakıyor toz daha az, lekeli çamaşırda bile ölçüm öyleydi, daha önce yazmıştım en zoru kaka lekesidir:) onla karşılaşınca önce beyaz banyo sabunu var ya onunla çitile sonra makinaya at yoksa sarı sarı kalır lekesi:) dalan roxy bulduğun an stokla en güzeli bence o, kolay gelsin canım yorma kendini
canım çok normal olur
ayy ne güzel canım mutluluğun daim olsun bebekle taçlansın
evet pozitif yumurtlama bugün yarın gerçekleşir.kızlar bu ovulasyon testi pozitif dimi
Eki Görüntüle 1172614
Eki Görüntüle 1172615
bu da ateş tablom
canım allahın izniyle olmamıştır. henüz mm düzeyinde bebek. hani kütle arttığı oranda sarsıntı olur dye düşünüyorum. kesesinin binde biri kadar sonuçta. tabi fizik bilgime çok güvenmiyorum. ama tahminim bu yönde.Kizlar kardesim 5+6 hamile babetleri yuzunden merdivenden kaymis popo ustu dusmus dogum hastanesine gitmis kanamasi felan olmadi orda da ilgilenmemisler bisey olmamistir dimi kizlar
ay harika. ana kız takılın bolca.Ayy bi hoş oldum geneeinşallah canım benim,inşallah müjdeli haberi vericem allahın izniyle..Dora'yı çok merak ediyorumm,doğsa da görsek tabii vakti zamanında inşallah..
Yerleştim kuzuumm,annem sağolsun,çok yardımcı oldu ya.simdi de göndermiyorum,ramazanın 1 haftasını bari beraber geçirelim diye.ankarayı fethetmeye bile başladık:)) iftardan sonra çıkıveriyoz.
tamam canım bekle, aminnn
sağol canım benim amin, yerleşebildin mi azcık
kuzum iki derecede çok ben narin programda yıkamıştım ilk, 40 ya da 30 derece, diğer türlü çekme yapabilir, deterjanı çok çok az koyacaksın şöyle ki, su bardağının dörtte biri yeterli, çamaşır üstünde kalıntı kalıyor yoksa, granül daha çok kalıntı bırakıyor toz daha az, lekeli çamaşırda bile ölçüm öyleydi, daha önce yazmıştım en zoru kaka lekesidir:) onla karşılaşınca önce beyaz banyo sabunu var ya onunla çitile sonra makinaya at yoksa sarı sarı kalır lekesi:) dalan roxy bulduğun an stokla en güzeli bence o, kolay gelsin canım yorma kendini
canım çok normal olur
ayy ne güzel canım mutluluğun daim olsun bebekle taçlansın
pozitif canım bu günleride değerlendir mutlakakızlar bu ovulasyon testi pozitif dimi
Eki Görüntüle 1172614
Eki Görüntüle 1172615
bu da ateş tablom
canım başka hastaneye gitsin benceKizlar kardesim 5+6 hamile babetleri yuzunden merdivenden kaymis popo ustu dusmus dogum hastanesine gitmis kanamasi felan olmadi orda da ilgilenmemisler bisey olmamistir dimi kizlar
Ayy bi hoş oldum geneeinşallah canım benim,inşallah müjdeli haberi vericem allahın izniyle..Dora'yı çok merak ediyorumm,doğsa da görsek tabii vakti zamanında inşallah..
Yerleştim kuzuumm,annem sağolsun,çok yardımcı oldu ya.simdi de göndermiyorum,ramazanın 1 haftasını bari beraber geçirelim diye.ankarayı fethetmeye bile başladık:)) iftardan sonra çıkıveriyoz.
ayy ece kıyamam sanaaaaa.Bu hafta heyecanliyim kizlaaarrr biraz duygusala bagladim
Devletde evrak falan isleri icin kayit icin son gunumdu gitdim son tahlillerimi yaptirmaya...tahlillerimi yaptirdim geldim 2gun sonra dogum belgesini alicam artik her an dogura bilirim diye
Yarinsa kendi dk.ma gidicem 1bucuk yildir her ay gidiyorum dertlesiyordum simdi vedalasmaya gidicemcok duygulaniyorum gece ay temmuzda gel son ay vedalasalim dedi beni orda aglamak tutunca kahkalar atmisdilar kv.le...sadece soze aglamistim simdi vedalasmaya gidiyorum bittimi gercekten bu surec inanamiyorum...artik dogum dk.la devam edicem o da iyi biri ama..nebileyim benimcin garip hafta..her ay gittiyim 3hstne var simdi her 3ne sonuncu kez gidisim..
Yarin bebisimi de gorucem Insallah herseyi iyidir..
Ayyy kizlar gercekten azicik kalmissss dogurasim yok dahaaminicik daha niye cikiyokiii
Offf bi garip duygular icindeyim sevinsemmi heyecanlansammi uzulsrmmi duygusala mi baglasam korksammi paniklesemmi
Yoksa kocisla bekarliga vedami yapsak bilemiyorum inanamiyorummm
Rabbimmm herkese yasatsin bu heyecani insallahhhh..kizlar insallah hepiniz en kisa zamanda kavusursunuz meleklerinize..
Hakkinizi helsl edin herseye cok yardimci oldunuz her animda yanimdasiniz ne kadar borcluyum size allah biliyo..rabbim karsiligini saglikli miniklerle versin Insallah..
Hakkinizi helal edin canlarim..
Ayyy yine duygusala bagladim vedalasirmis gibiiidaha 1ayim varrr ama yine de bu hafta dk.yogunlugundayim gec gele bilirim
Rabbiiimmmm heeerkeesiiinnn gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin
ohhh misss kocisle kahvaltiyi brn de cook severim..gec gec olunca oyle snlar kiymetli oluyo malumkızlar evde olmak çok keyifli. sabah sabah kalktım kocama kahvaltı hazırladım. garibime gebeliğimden beri hazırlayamıyordum çünkü o benden 1 saat erken çıkıyordu. beraber kahvaltı yapmak bile iyi geldi. işlerime başladım.
aysegul fistik dun dogumda kimlerin ismini sayicsm diye liste yapiyordum ilk aklima gelen sendin..diyorum acaba ayaysegul happymeal hifanur azapcicegi ve s.fslanmi diycem kabul olurmu keske isimlerini bilsem diyorum sonra da ya Allah biliyo ben zaten kimleri soyliycrm diye kendimle sohbet ediyordummAyy bi hoş oldum geneeinşallah canım benim,inşallah müjdeli haberi vericem allahın izniyle..Dora'yı çok merak ediyorumm,doğsa da görsek tabii vakti zamanında inşallah..
cnm kanama ve agri yoksa bisey olmamistir bence..Ama yine de dk.a gorunmekte fayda var..hani dk.lara bi yere carptim falan diyince kanama ve agri yoksa yok bisey diyolar ya ondan diyorum..Insallah korusun Rabbim minigiKizlar kardesim 5+6 hamile babetleri yuzunden merdivenden kaymis popo ustu dusmus dogum hastanesine gitmis kanamasi felan olmadi orda da ilgilenmemisler bisey olmamistir dimi kizlar
anlamamkii bu testlerden..insallah gelir bebiskızlar bu ovulasyon testi pozitif dimi
Eki Görüntüle 1172614
Eki Görüntüle 1172615
bu da ateş tablom
Hosgeldin fistikkkBen geldimmmm
Sonunda yerleştim ama hala inanamıyorum.bi anda hayatımız değişti.hala inanamıyorum artık istanbuldayım.aileme 15 dk uzaklıktayım.arabaya atlıyıp gidiyoruz.o kapıdan her çıktığımda annemle gözlerimiz buğulanırdı şimdi vedalaşırken bi garip oluyoruz.şu gün görüşürüz diyebiliyoruz
Ne kadar şükretsek az gerçekten.
Bi eksiğimiz yavrumuz kaldı.oda süpriz yapıcak biliyorum.
İnsan hayatı süprizlerle dolu işte.
Siz anlatın yaa.ben yokken gelişmeler olmuştur.
En son cute doğurmuştu eflalde hamileydi.
Şimdi siz anlatın bakalım
oyy maşallah süslü olacak kızınevet pozitif yumurtlama bugün yarın gerçekleşir.
canım allahın izniyle olmamıştır. henüz mm düzeyinde bebek. hani kütle arttığı oranda sarsıntı olur dye düşünüyorum. kesesinin binde biri kadar sonuçta. tabi fizik bilgime çok güvenmiyorum. ama tahminim bu yönde.
ay harika. ana kız takılın bolca.
ankara sana iyi geldi ayşecim.
zamanla daha da alırşırsın.
inş yavrum sağlıkla ve vaktinde gelir sizlerle de paylaşırım elbette.
sağol canım benim. aynen dediğin oranda ve 30 dereceye attım. 4 makina çıktı kıyafeti cimcimenin. yalnız deterjan köpürmüyor gibime geldi. çift durulama yapayım diyorum ne dersin. kalıntı kalmasın hiç.
ohhh sefan olsun canım hakettin çalışkan annekızlar evde olmak çok keyifli. sabah sabah kalktım kocama kahvaltı hazırladım. garibime gebeliğimden beri hazırlayamıyordum çünkü o benden 1 saat erken çıkıyordu. beraber kahvaltı yapmak bile iyi geldi. işlerime başladım.
Bu hafta heyecanliyim kizlaaarrr biraz duygusala bagladim
Devletde evrak falan isleri icin kayit icin son gunumdu gitdim son tahlillerimi yaptirmaya...tahlillerimi yaptirdim geldim 2gun sonra dogum belgesini alicam artik her an dogura bilirim diye
Yarinsa kendi dk.ma gidicem 1bucuk yildir her ay gidiyorum dertlesiyordum simdi vedalasmaya gidicemcok duygulaniyorum gece ay temmuzda gel son ay vedalasalim dedi beni orda aglamak tutunca kahkalar atmisdilar kv.le...sadece soze aglamistim simdi vedalasmaya gidiyorum bittimi gercekten bu surec inanamiyorum...artik dogum dk.la devam edicem o da iyi biri ama..nebileyim benimcin garip hafta..her ay gittiyim 3hstne var simdi her 3ne sonuncu kez gidisim..
Yarin bebisimi de gorucem Insallah herseyi iyidir..
Ayyy kizlar gercekten azicik kalmissss dogurasim yok dahaaminicik daha niye cikiyokiii
Offf bi garip duygular icindeyim sevinsemmi heyecanlansammi uzulsrmmi duygusala mi baglasam korksammi paniklesemmi
Yoksa kocisla bekarliga vedami yapsak bilemiyorum inanamiyorummm
Rabbimmm herkese yasatsin bu heyecani insallahhhh..kizlar insallah hepiniz en kisa zamanda kavusursunuz meleklerinize..
Hakkinizi helsl edin herseye cok yardimci oldunuz her animda yanimdasiniz ne kadar borcluyum size allah biliyo..rabbim karsiligini saglikli miniklerle versin Insallah..
Hakkinizi helal edin canlarim..
Ayyy yine duygusala bagladim vedalasirmis gibiiidaha 1ayim varrr ama yine de bu hafta dk.yogunlugundayim gec gele bilirim
Rabbiiimmmm heeerkeesiiinnn gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin
kızlar bu bebeği günde iki kez hiçkırık tutuyor. baya da uzun sürüyor en az 5 dk.
sakıncası yok diyor nette. sizinkilerde de böyle oluyor muydu?
Duygusallikmi heyecanmi panikmi daha cozemiyorum cidden her duygu var icimdeeeeayy ece kıyamam sanaaaaa.
sen iyice duygusala bağlamışsın.
cidden az kaldı artık sen her an pörtletebilirsin şekerim
devlet için böyle bir şey mi gerekiyor bu arada hiç bilmiyordum.
normal mi doğurcan sezeryan mı kuzum.
uzun zamandır doğum olmuyordu sıra sende sonra da bende
Duygusallikmi heyecanmi panikmi daha cozemiyorum cidden her duygu var icimdeeee
cnm ben turkiyede degilim ya oranin belge falan isini bilmiyorum..bizim burda doguma girdiyim zaman elimde tum hamileliyim boyunca her ayin tahlil sonuclari sorunlarim falan olan bi dosya..onu da yasadigim bolgenin hastanesi veriyo..dogum dk.um benim hamileliyimle tanismasi icin bir nevi..cocuk dogunca kimliyi falan kolay hall edilsin diye hem..aslinca cok gereksiz bisey bence kendi dk.da vere bilir onu illa yasadigim yerin hstanesinden alma zorunlulugu cok gereksiz..neyse bos isler bunlaaarr
normal dogum istiyorum cnm oyle konustuk bebis ters donmezse baska sorun falan cikmazsa Allahin izniyle normal olucak...benim onceki sorunlarim icin normalin faydasi cok..kendi dk.um da normali oneriyo..Insallah hayirlisiyla en kolayindan nasip etsin..cok da normala odaklanmak istemiyorum..cute azeri normal diyodu son anda deyisti ya onun icin kendimi alistirmiyayim diyorum
En güzeli canım. Kendini her iki doğum şekline de hazırla.Duygusallikmi heyecanmi panikmi daha cozemiyorum cidden her duygu var icimdeeee
cnm ben turkiyede degilim ya oranin belge falan isini bilmiyorum..bizim burda doguma girdiyim zaman elimde tum hamileliyim boyunca her ayin tahlil sonuclari sorunlarim falan olan bi dosya..onu da yasadigim bolgenin hastanesi veriyo..dogum dk.um benim hamileliyimle tanismasi icin bir nevi..cocuk dogunca kimliyi falan kolay hall edilsin diye hem..aslinca cok gereksiz bisey bence kendi dk.da vere bilir onu illa yasadigim yerin hstanesinden alma zorunlulugu cok gereksiz..neyse bos isler bunlaaarr
normal dogum istiyorum cnm oyle konustuk bebis ters donmezse baska sorun falan cikmazsa Allahin izniyle normal olucak...benim onceki sorunlarim icin normalin faydasi cok..kendi dk.um da normali oneriyo..Insallah hayirlisiyla en kolayindan nasip etsin..cok da normala odaklanmak istemiyorum..cute azeri normal diyodu son anda deyisti ya onun icin kendimi alistirmiyayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?