Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kız ben seni türkiyede biliyorum. hatta sanki sordum sana.
demek orda bu işler daha detaylı ne kadar güzel.
inş bir avazda kurtulursun cANIM. yurt dışındaysan zaten normali desteklerle bizimkiler gibi şak diye sezaryene almazlar.
inş vaktinde ve en kolay şekilde doğumun olur

Canım. nasıl oldun?
Oğlunun düzelmesi sevindim.

hamdolsun canım sıkıntım yok gibi yatmaktan bunalıma girdim iki gün önce bir güzel ağladım biraz ev içinde yürüsem karnım kasılıyor şok oluyorum bu aylarda olması mümkün olmayan bir şey, magnezyum içiyorum dr verdi, oğlum geri hasta oldu canım yalancı iyileşmeymiş dün akşam yine çıkardı yemiyor bir şey mecburen artık antibiyotiğe başladım istemeyerek ben seni merak ettim alerjinin etkisi geçti mi kulağın rahatsız olmuştu? Rüzgar bey nasıl?

kızlar bu bebeği günde iki kez hiçkırık tutuyor. baya da uzun sürüyor en az 5 dk.
sakıncası yok diyor nette. sizinkilerde de böyle oluyor muydu?
aaaa bak benimki de simdi hickiriyooo..ama onceler daha cok hickiriyodu simdi bikac gunden sonra ilk defa oliyo..onceler evet gunde 2kez falan oluyodu hergun

eflosum yaaaaa ne guzel anlatiyorsun Rabbim ne mucizelere kadir..durup durup ruyadamiyim nerdeyim diye bos bos bakiyorum..tum bunlar getcekmi diyeee..gecen ramazani hatirliyirum ne cok dua etmistim nr cok istemistimm geceler hep namaz hep duayla geciyodu simdi bu ramazan bebisim gelicek belki...ne mubarek ay Allahim...
esim daha sbh diyo bu son gunlerimiz 2miz el ele rht evden ciktigimiz diyo biliyomusun cidden kapi onunde kaldim oyleee..gercekten son gunler evden panik olmadan kendi keyfimizce her 2miz kendimizi duzenleyip ciktigimiz son gunler cookk garip cok guzel bisey....bu mutlulugu bu heyecani herkesin yasamasini ne cok isterim Rabbimmm insallaaahhh herkesin duasi kabul olur herkes kavusur bu ramazan minigine...Insallahhhh

Benim oğlum gazman hala. Tüm gece ayaktaydim. Paşam şimdi kucagimda uyuyor. Yerine koyunca zipliyor. Biraz dalsa da ben de yatsam diyorum. Kulagim hala kapalı. Bu arada yeni tel geldi ) firsat buldukça burdayım

Evet canım Rabbim çok büyük ne güzel olmuş geçen ramazan dua bu ramazan bebek canım o evden çıkma telaşları oooo anlatmakla bitmez koca bir çanta bebek için taşınacak hasta olsan bebek önceliğin olacak şak diye gidemeyeceksin doktora:) akşam dokuz dedin mi hatta sekiz evde derin bir sessizlik kapıya dikkat bebek uyuyor yazısı, her şey ona göre planlanacak ama sanki o hep hayatında varmış gibi olacak daha öncesi yokmuş gibi olacak böyle tuhaf işte adı ne olacaktı canım?

Benim oğlum gazman hala. Tüm gece ayaktaydim. Paşam şimdi kucagimda uyuyor. Yerine koyunca zipliyor. Biraz dalsa da ben de yatsam diyorum. Kulagim hala kapalı. Bu arada yeni tel geldi ) firsat buldukça burdayım

oyyy gazmana bak sal gitsin paşa şu gazları yorma anneyi:)) babamda benimkine gazman derdi senin gibi anneyi bulmuş bırakır mı biliyor onun için ne fedakarlığa katlandığını yeni telin hayırlı olsun yokluğun belli canım zaten yaz geldi herkes kaçak kulağın için antibiyotik mi lazım acaba benim paşayada öyle olmuştu Rabbim şifa versin

Canım sen Türkiyede değilmisin bilmiyordum burdasın sanıyordum:) o zaman çok güzel normal doğurursun sen bir bizim ülkede sezaryene teşvik var
yok cnm bizim buralar da oyleee ayiptir soylemesi sezeryan icin behane ariyolar
azcik dedi kodu yapayim
yani burda dk arastirirken hakkinda yorumlar shoyleki normal dogumcu yok o sezeryanci yok o normal dogumcu gozukup sezeryana yonlendiren diye tanimlaniyor dk.lar
onun icin dk.u normal dogumcu dediklerinden sectim gerisi onun insafina kalmis kandirmasa bariii

En güzeli canım. Kendini her iki doğum şekline de hazırla.
Ayy. Azcık kaldı kavuşmaniza :))
evet cnmmm onceki sorunum olmasa ne olursa olsun yeyerki bebisime kavusayim derdim hic sorgulamazdim..ama bildiyim bisey varki sezeryanla sonra adet duzene girmesini temizlenmesini bekleyemem yine tedaviler ferekicek..ama normal olursa buyuk ihtimal isim cok kolaylasicak belki artik tedavilere gerek kalmiycak..ondan yani normal isteyim..yoksa kendi korkumdan secimimden deyil her 2sine haxirim dusunmuyorum o konuda desem daha dogru olur..

azeriyim cnm ben..bizimkiler de malesef oyleee..sezeryancilar diye dk.lar kategoriye bolunuyooo
ama dk secimi ve konusmalar tabiki daha etkili..

oyyy cnm benim gazli ruzgar kucak kusu olmuss ayy cok yoruluyosundur cuteeee cnm benim yaaa bitib tukenmisdindir sen...yardim eden varmi ??
Yeni tel.saglikla kullan cnm pasanin bol bol fotosuyla hos anisiyla dolsun insallahhh

; ((Allah şifa versin canım.
Ruzgar cok gazli canim.gece mahvolduk.artik kafayi yiyecektim.simdi de uyumaya calisiyr. Kulagim.hala.kapali cnm. Alerji hapini 7gundur iciyrm.onu da bırakacağım. Bakalim ne olacak.

Anam. Evden cikmak artik işkence olacak cnm ,)
Size tavsiye.lohusalik zamaninda emzirmek icin dugmeli buluz alin. Ben almamisim dr.a ilk kontrole ne giyecegim diye saf saf dolanmistim evde. Daha dun alisverise gidebildim 52 gunde. Onda da kosa kosa aldim bisiler oglwn durmazsa diye

2 bi kac isim var cnm esimin sectigi (benim sevdiyim isimler hep kuzenlerde falan ya benim hic onerim yok) o da esim de daha karar veremiyo dogsun yuzune bakariz hangisi yakisir onu koyariz diyoo..bakalim bizim minik neye benziycekkk
miran ugur ferhan eren diye daha siraliyooo...ama kesin karar yok cnm..

Cokkk dogru yazmissin cnmm
Kuzum. Dr gerek gormedi ilaca. Alerji hapi yetrr dedi.

Saol kuzum.
artik yardim.eden yok cnm. Oglanla yalniziz biz. Gece o uyuyrken yemek yapiyrm. Baska da ev isi yapamiyrm. Vakit olmuyr. Yapamayincanda annem yolluyr. Zor isler bu isler ,)

anaaa azerisin demek avrupada bir ülkedeysen dedim sözümü geri aldım inşallah gönlünce olur canım

oyy kıyamam ikinizede az kalmış üç ayın dolmasına canım üç aylık olunca şak diye kesilir inşallah gazı, ahh o alışverişler nerde öyle keyfi yapmak artık hep koştur koştur biz hala öyleyiz

canım belki sürekli yatmaya alışık olmadığından kasılıyordur. ben de uzun süre yatınca kalkarken çok ağrıyor kasıklarım.
canım benim yaaaa. bak eşimin de kapandı teki. belki bu aylar allerji ayları olduğundandır.
rüzgarcık annesini çok seviyor. anne çocuğu daha. azcık hareketlensin bırak beni diye yırtınacak:)

demek orası da öyle. türklerin genetiğinde sezaryene meyil var demek ki

Cute onu sormaya birisini ariyodum cnm yaa bak ben sormadan cvpladin...cogu kisi diye emzirme atleti falan ise yaramiyo aldigimiz gibi duruyo ben de almamistim ama simdi bi kac gundur aklima takildi peki kendi sutyen bluzlar rahat edermiki..karar veremiyordum.o zaman alicam cnm cidden cok kararsizdim etrafimdakilar gereksiz diyince almamistim

hadi bakalım ferhan ismini severim ben:))

inşallah şifa olur canım ilacın, bir hamileyken birde doğumdan sonra annelere destek birimi olmalı hem güzel hem zor iş

sorma canım diyorumya bunalıma girdim bir güzel ağladım eşimde hep yatalak olanlar ne yapsın bir haftada hayat küstün diyor haklı, hayatım boyunca böyle uzun hiç yatmadım canım doğumdan sonra bile yatmadım ki ben fırsat olmamıştı hasta olsam yatmam inan bir saat yatarım iyi olunca işe bakarım

canım ben bir kaç tane emzirme sütyeni almıştım atleti yaka kısmı açık alınca yeterli oluyor kesinlikle sütyen şart rahat hem de

ayy ben hic beceremem o zaman kolay gelsin cnm ben annemle kv.mi bize tasiyayim o zaman

sagol cnm..oglusuna cooook gecmis olsun cnm...sana da zor oluyordur hem oglus hem yatiyorsunn..

ayy eveettt
galibaaa

hadi bakalım ferhan ismini severim ben:))

inşallah şifa olur canım ilacın, bir hamileyken birde doğumdan sonra annelere destek birimi olmalı hem güzel hem zor iş
Gercektenmii?? Bakalim benimcin fark etmiyo hepsine olumluyum bebise yakisan olucak artik....ferhan isminin anlami cok guzel ondan listeye girmesine onay aldii

Sagolun cnm oneriler icin..alicam o zaman..
eflosum sen evde yalniz olsan yatmaya cok ta takmazdin...oglun icin bu dayanamaman normal duzenin degistiyi icin..misal biri bize gelince kesinliklr yatamam ya kv.le gitsrk kesinlikle uzanamam dusun komsu olsalar napardim bu aylari...kv ondan diyo size kimseye gelmeye izin yok birisini gorunce soz dinlemiyorsun diye..simdi senin oglun var hep onda aklin duzeninin degismesi seni yoruyo...evine gelen giden olmasa kimsenin sama ihtiyaci olmadigini bilsen emin olsan yatarsin..ama aksi cookk zorr...ablam bikac gunluk yardima gelmisti kiz cabucak gittiki beni gorup yatmiyo faydam olacagina zarar edicem kiza diyee..

Tatlim. Hastaneye sadece emzirme atleti gotur. Sutyen meme ucunu acitir. Ben hala emzirme atletiyle geziyrm. Sutyen hic takmadim. Icine de ped takiyrm. Bebedor markaninkini cokkkk beg3ndim. Lansinohu sevmedim. Bir de dis giyim yani gomlek ya da dugmeli tisort alin. Ben onu unutmusun cok zor oldu. Daha dun alabildim cnm.

kızlar ben 1 adet emzirma atleti 1 adet sütyeni aldım. belki takamam diye 1 er tane aldım.
şimdi ek olarak bir tane atlet mi alayım sütyen mi sizce.

bu arada böyle çamaşırcı dükkanlarının önündeki sergilerde babaanne sütyenleri olur. böyle arkaları kendiliğinden vardır. kopçası vs si yok. penye. iki tane de ondan aldım çok rahat tavsiye ederim.

emzirme atleti ve sütyenini anılın kini aldım en güzeli oymuş ama maşallah çok pahalı. 25 tl ye aldım burda tanesini. ucuz olsa çokça alınır da kullanıp kullanmayacağımından emin olamadığım için azcık tutumlu olayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…