Duygusallikmi heyecanmi panikmi daha cozemiyorum cidden her duygu var icimdeeee
cnm ben turkiyede degilim ya oranin belge falan isini bilmiyorum..bizim burda doguma girdiyim zaman elimde tum hamileliyim boyunca her ayin tahlil sonuclari sorunlarim falan olan bi dosya..onu da yasadigim bolgenin hastanesi veriyo..dogum dk.um benim hamileliyimle tanismasi icin bir nevi..cocuk dogunca kimliyi falan kolay hall edilsin diye hem..aslinca cok gereksiz bisey bence kendi dk.da vere bilir onu illa yasadigim yerin hstanesinden alma zorunlulugu cok gereksiz..neyse bos isler bunlaaarr
normal dogum istiyorum cnm oyle konustuk bebis ters donmezse baska sorun falan cikmazsa Allahin izniyle normal olucak...benim onceki sorunlarim icin normalin faydasi cok..kendi dk.um da normali oneriyo..Insallah hayirlisiyla en kolayindan nasip etsin..cok da normala odaklanmak istemiyorum..cute azeri normal diyodu son anda deyisti ya onun icin kendimi alistirmiyayim diyorum
Canım. nasıl oldun?
Oğlunun düzelmesi sevindim.
aaaa bak benimki de simdi hickiriyooo..ama onceler daha cok hickiriyodu simdi bikac gunden sonra ilk defa oliyo..onceler evet gunde 2kez falan oluyodu hergunkızlar bu bebeği günde iki kez hiçkırık tutuyor. baya da uzun sürüyor en az 5 dk.
sakıncası yok diyor nette. sizinkilerde de böyle oluyor muydu?
eflosum yaaaaa ne guzel anlatiyorsun Rabbim ne mucizelere kadir..durup durup ruyadamiyim nerdeyim diye bos bos bakiyorum..tum bunlar getcekmi diyeee..gecen ramazani hatirliyirum ne cok dua etmistim nr cok istemistimm geceler hep namaz hep duayla geciyodu simdi bu ramazan bebisim gelicek belki...ne mubarek ay Allahim...oyy maşallah süslü olacak kızınoyy misss gibi cennet kokacak annesi canım ek durulama yap yinede o köpürmez zaten, ilk bir sene öyle yaptım ben sonra saldım gitti
ohhh sefan olsun canım hakettin çalışkan annehem iş hem ev,şimdi sefanı sürme zamanı
kızz ne ağlatıyorsun sabah sabah zaten ota çöpe ağlar oldum bir haftadır şimdi ne yap biliyormusun eşinle kesinlikle bekarlığa veda yap çünkü inan doğduktan sonra eş neymiş diyeceksin vakit kalmayacak, gezmene izin varsa sinemaya gidin sevdiğiniz yerlere gidin evde sinema keyfi yapın ilk dört ay sırf bebiş olacak çünkü lohusalığıydı gazıydı ikinizde hem uykusuz hem çok mutlu olacaksınız, geceleri onu izlemekten uyuyamayacaksınız, her yerini tek tek inceliyceksiniz o elleri ayakları var ya doğurmak çok güzel inan çok harika bir duygu çok güçleneceksin dünyanın en güzel işini yapmış olacaksın hakkım varsa helal olsun sende et canım mutlaka haber ver tamam mı
aaaa bak benimki de simdi hickiriyooo..ama onceler daha cok hickiriyodu simdi bikac gunden sonra ilk defa oliyo..onceler evet gunde 2kez falan oluyodu hergun
eflosum yaaaaa ne guzel anlatiyorsun Rabbim ne mucizelere kadir..durup durup ruyadamiyim nerdeyim diye bos bos bakiyorum..tum bunlar getcekmi diyeee..gecen ramazani hatirliyirum ne cok dua etmistim nr cok istemistimm geceler hep namaz hep duayla geciyodu simdi bu ramazan bebisim gelicek belki...ne mubarek ay Allahim...
esim daha sbh diyo bu son gunlerimiz 2miz el ele rht evden ciktigimiz diyo biliyomusun cidden kapi onunde kaldim oyleee..gercekten son gunler evden panik olmadan kendi keyfimizce her 2miz kendimizi duzenleyip ciktigimiz son gunlercookk garip cok guzel bisey....bu mutlulugu bu heyecani herkesin yasamasini ne cok isterim Rabbimmm insallaaahhh herkesin duasi kabul olur herkes kavusur bu ramazan minigine...Insallahhhh
Benim oğlum gazman hala. Tüm gece ayaktaydim. Paşam şimdi kucagimda uyuyor. Yerine koyunca zipliyor. Biraz dalsa da ben de yatsam diyorum. Kulagim hala kapalı. Bu arada yeni tel geldi) firsat buldukça burdayım
yok cnm bizim buralar da oyleee ayiptir soylemesi sezeryan icin behane ariyolarCanım sen Türkiyede değilmisin bilmiyordum burdasın sanıyordum:) o zaman çok güzel normal doğurursun sen bir bizim ülkede sezaryene teşvik var
evet cnmmm onceki sorunum olmasa ne olursa olsun yeyerki bebisime kavusayim derdim hic sorgulamazdim..ama bildiyim bisey varki sezeryanla sonra adet duzene girmesini temizlenmesini bekleyemem yine tedaviler ferekicek..ama normal olursa buyuk ihtimal isim cok kolaylasicak belki artik tedavilere gerek kalmiycak..ondan yani normal isteyim..yoksa kendi korkumdan secimimden deyil her 2sine haxirim dusunmuyorum o konuda desem daha dogru olur..En güzeli canım. Kendini her iki doğum şekline de hazırla.
Ayy. Azcık kaldı kavuşmaniza :))
azeriyim cnm ben..bizimkiler de malesef oyleee..sezeryancilar diye dk.lar kategoriye bolunuyoookız ben seni türkiyede biliyorum. hatta sanki sordum sana.
demek orda bu işler daha detaylı ne kadar güzel.
inş bir avazda kurtulursun cANIM. yurt dışındaysan zaten normali desteklerle bizimkiler gibi şak diye sezaryene almazlar.
inş vaktinde ve en kolay şekilde doğumun olur
oyyy cnm benim gazli ruzgar kucak kusu olmussBenim oğlum gazman hala. Tüm gece ayaktaydim. Paşam şimdi kucagimda uyuyor. Yerine koyunca zipliyor. Biraz dalsa da ben de yatsam diyorum. Kulagim hala kapalı. Bu arada yeni tel geldi) firsat buldukça burdayım
; ((Allah şifa versin canım.hamdolsun canım sıkıntım yok gibi yatmaktan bunalıma girdim iki gün önce bir güzel ağladımbiraz ev içinde yürüsem karnım kasılıyor şok oluyorum bu aylarda olması mümkün olmayan bir şey, magnezyum içiyorum dr verdi, oğlum geri hasta oldu canım yalancı iyileşmeymiş dün akşam yine çıkardı yemiyor bir şey mecburen artık antibiyotiğe başladım istemeyerek ben seni merak ettim alerjinin etkisi geçti mi kulağın rahatsız olmuştu? Rüzgar bey nasıl?
aaaa bak benimki de simdi hickiriyooo..ama onceler daha cok hickiriyodu simdi bikac gunden sonra ilk defa oliyo..onceler evet gunde 2kez falan oluyodu hergun
eflosum yaaaaa ne guzel anlatiyorsun Rabbim ne mucizelere kadir..durup durup ruyadamiyim nerdeyim diye bos bos bakiyorum..tum bunlar getcekmi diyeee..gecen ramazani hatirliyirum ne cok dua etmistim nr cok istemistimm geceler hep namaz hep duayla geciyodu simdi bu ramazan bebisim gelicek belki...ne mubarek ay Allahim...
esim daha sbh diyo bu son gunlerimiz 2miz el ele rht evden ciktigimiz diyo biliyomusun cidden kapi onunde kaldim oyleee..gercekten son gunler evden panik olmadan kendi keyfimizce her 2miz kendimizi duzenleyip ciktigimiz son gunlercookk garip cok guzel bisey....bu mutlulugu bu heyecani herkesin yasamasini ne cok isterim Rabbimmm insallaaahhh herkesin duasi kabul olur herkes kavusur bu ramazan minigine...Insallahhhh
2 bi kac isim var cnm esimin sectigi (benim sevdiyim isimler hep kuzenlerde falan ya benim hic onerim yok) o da esim de daha karar veremiyo dogsun yuzune bakariz hangisi yakisir onu koyariz diyoo..bakalim bizim minik neye benziycekkkEvet canım Rabbim çok büyük ne güzel olmuş geçen ramazan dua bu ramazan bebekcanım o evden çıkma telaşları oooo anlatmakla bitmez koca bir çanta bebek için taşınacak hasta olsan bebek önceliğin olacak şak diye gidemeyeceksin doktora:) akşam dokuz dedin mi hatta sekiz evde derin bir sessizlik kapıya dikkat bebek uyuyor yazısı, her şey ona göre planlanacak ama sanki o hep hayatında varmış gibi olacak daha öncesi yokmuş gibi olacak böyle tuhaf işte adı ne olacaktı canım?
Cokkk dogru yazmissin cnmmEvet canım Rabbim çok büyük ne güzel olmuş geçen ramazan dua bu ramazan bebekcanım o evden çıkma telaşları oooo anlatmakla bitmez koca bir çanta bebek için taşınacak hasta olsan bebek önceliğin olacak şak diye gidemeyeceksin doktora:) akşam dokuz dedin mi hatta sekiz evde derin bir sessizlik kapıya dikkat bebek uyuyor yazısı, her şey ona göre planlanacak ama sanki o hep hayatında varmış gibi olacak daha öncesi yokmuş gibi olacak böyle tuhaf işte adı ne olacaktı canım?
Kuzum. Dr gerek gormedi ilaca. Alerji hapi yetrr dedi.oyyy gazmana bak sal gitsin paşa şu gazları yorma anneyi:)) babamda benimkine gazman derdisenin gibi anneyi bulmuş bırakır mı biliyor onun için ne fedakarlığa katlandığını yeni telin hayırlı olsun yokluğun belli canım zaten yaz geldi herkes kaçak kulağın için antibiyotik mi lazım acaba benim paşayada öyle olmuştu Rabbim şifa versin
Saol kuzum.yok cnm bizim buralar da oyleee ayiptir soylemesi sezeryan icin behane ariyolar
azcik dedi kodu yapayim
yani burda dk arastirirken hakkinda yorumlar shoyleki normal dogumcu yok o sezeryanci yok o normal dogumcu gozukup sezeryana yonlendiren diye tanimlaniyor dk.lar
onun icin dk.u normal dogumcu dediklerinden sectim gerisi onun insafina kalmis kandirmasa bariii
evet cnmmm onceki sorunum olmasa ne olursa olsun yeyerki bebisime kavusayim derdim hic sorgulamazdim..ama bildiyim bisey varki sezeryanla sonra adet duzene girmesini temizlenmesini bekleyemem yine tedaviler ferekicek..ama normal olursa buyuk ihtimal isim cok kolaylasicak belki artik tedavilere gerek kalmiycak..ondan yani normal isteyim..yoksa kendi korkumdan secimimden deyil her 2sine haxirim dusunmuyorum o konuda desem daha dogru olur..
azeriyim cnm ben..bizimkiler de malesef oyleee..sezeryancilar diye dk.lar kategoriye bolunuyooo
ama dk secimi ve konusmalar tabiki daha etkili..
oyyy cnm benim gazli ruzgar kucak kusu olmussayy cok yoruluyosundur cuteeee cnm benim yaaa bitib tukenmisdindir sen...yardim eden varmi ??
Yeni tel.saglikla kullan cnm pasanin bol bol fotosuyla hos anisiyla dolsun insallahhh
anaaa azerisin demek avrupada bir ülkedeysen dedim sözümü geri aldımyok cnm bizim buralar da oyleee ayiptir soylemesi sezeryan icin behane ariyolar
azcik dedi kodu yapayim
yani burda dk arastirirken hakkinda yorumlar shoyleki normal dogumcu yok o sezeryanci yok o normal dogumcu gozukup sezeryana yonlendiren diye tanimlaniyor dk.lar
onun icin dk.u normal dogumcu dediklerinden sectim gerisi onun insafina kalmis kandirmasa bariii
evet cnmmm onceki sorunum olmasa ne olursa olsun yeyerki bebisime kavusayim derdim hic sorgulamazdim..ama bildiyim bisey varki sezeryanla sonra adet duzene girmesini temizlenmesini bekleyemem yine tedaviler ferekicek..ama normal olursa buyuk ihtimal isim cok kolaylasicak belki artik tedavilere gerek kalmiycak..ondan yani normal isteyim..yoksa kendi korkumdan secimimden deyil her 2sine haxirim dusunmuyorum o konuda desem daha dogru olur..
azeriyim cnm ben..bizimkiler de malesef oyleee..sezeryancilar diye dk.lar kategoriye bolunuyooo
oyyy cnm benim gazli ruzgar kucak kusu olmussayy cok yoruluyosundur cuteeee cnm benim yaaa bitib tukenmisdindir sen...yardim eden varmi ??
Yeni tel.saglikla kullan cnm pasanin bol bol fotosuyla hos anisiyla dolsun insallahhh
; ((Allah şifa versin canım.
Ruzgar cok gazli canim.gece mahvolduk.artik kafayi yiyecektim.simdi de uyumaya calisiyr. Kulagim.hala.kapali cnm. Alerji hapini 7gundur iciyrm.onu da bırakacağım. Bakalim ne olacak.
Anam. Evden cikmak artik işkence olacak cnm ,)
Size tavsiye.lohusalik zamaninda emzirmek icin dugmeli buluz alin. Ben almamisim dr.a ilk kontrole ne giyecegim diye saf saf dolanmistim evde. Daha dun alisverise gidebildim 52 gunde. Onda da kosa kosa aldim bisiler oglwn durmazsa diye
canım belki sürekli yatmaya alışık olmadığından kasılıyordur. ben de uzun süre yatınca kalkarken çok ağrıyor kasıklarım.hamdolsun canım sıkıntım yok gibi yatmaktan bunalıma girdim iki gün önce bir güzel ağladımbiraz ev içinde yürüsem karnım kasılıyor şok oluyorum bu aylarda olması mümkün olmayan bir şey, magnezyum içiyorum dr verdi, oğlum geri hasta oldu canım yalancı iyileşmeymiş dün akşam yine çıkardı yemiyor bir şey mecburen artık antibiyotiğe başladım istemeyerek ben seni merak ettim alerjinin etkisi geçti mi kulağın rahatsız olmuştu? Rüzgar bey nasıl?
canım benim yaaaa. bak eşimin de kapandı teki. belki bu aylar allerji ayları olduğundandır.Benim oğlum gazman hala. Tüm gece ayaktaydim. Paşam şimdi kucagimda uyuyor. Yerine koyunca zipliyor. Biraz dalsa da ben de yatsam diyorum. Kulagim hala kapalı. Bu arada yeni tel geldi) firsat buldukça burdayım
yok cnm bizim buralar da oyleee ayiptir soylemesi sezeryan icin behane ariyolar
azcik dedi kodu yapayim
; ((Allah şifa versin canım.
Ruzgar cok gazli canim.gece mahvolduk.artik kafayi yiyecektim.simdi de uyumaya calisiyr. Kulagim.hala.kapali cnm. Alerji hapini 7gundur iciyrm.onu da bırakacağım. Bakalim ne olacak.
Anam. Evden cikmak artik işkence olacak cnm ,)
Size tavsiye.lohusalik zamaninda emzirmek icin dugmeli buluz alin. Ben almamisim dr.a ilk kontrole ne giyecegim diye saf saf dolanmistim evde. Daha dun alisverise gidebildim 52 gunde. Onda da kosa kosa aldim bisiler oglwn durmazsa diye
hadi bakalım ferhan ismini severim ben:))2 bi kac isim var cnm esimin sectigi (benim sevdiyim isimler hep kuzenlerde falan ya benim hic onerim yok) o da esim de daha karar veremiyo dogsun yuzune bakariz hangisi yakisir onu koyariz diyoo..bakalim bizim minik neye benziycekkk
miran ugur ferhan eren diye daha siraliyooo...ama kesin karar yok cnm..
Cokkk dogru yazmissin cnmm
Kuzum. Dr gerek gormedi ilaca. Alerji hapi yetrr dedi.
Saol kuzum.
artik yardim.eden yok cnm. Oglanla yalniziz biz. Gece o uyuyrken yemek yapiyrm. Baska da ev isi yapamiyrm. Vakit olmuyr. Yapamayincanda annem yolluyr. Zor isler bu isler ,)
sorma canım diyorumya bunalıma girdim bir güzel ağladım eşimde hep yatalak olanlar ne yapsın bir haftada hayat küstün diyor haklı, hayatım boyunca böyle uzun hiç yatmadım canım doğumdan sonra bile yatmadım ki ben fırsat olmamıştı hasta olsam yatmam inan bir saat yatarım iyi olunca işe bakarımcanım belki sürekli yatmaya alışık olmadığından kasılıyordur. ben de uzun süre yatınca kalkarken çok ağrıyor kasıklarım.
canım benim yaaaa. bak eşimin de kapandı teki. belki bu aylar allerji ayları olduğundandır.
rüzgarcık annesini çok seviyor. anne çocuğu daha. azcık hareketlensin bırak beni diye yırtınacak:)
demek orası da öyle. türklerin genetiğinde sezaryene meyil var demek ki
Cute onu sormaya birisini ariyodum cnm yaa bak ben sormadan cvpladin...cogu kisi diye emzirme atleti falan ise yaramiyo aldigimiz gibi duruyo ben de almamistim ama simdi bi kac gundur aklima takildi peki kendi sutyen bluzlar rahat edermiki..karar veremiyordum.o zaman alicam cnm cidden cok kararsizdim etrafimdakilar gereksiz diyince almamistim
ayy ben hic beceremem o zamanCokkk dogru yazmissin cnmm
Kuzum. Dr gerek gormedi ilaca. Alerji hapi yetrr dedi.
Saol kuzum.
artik yardim.eden yok cnm. Oglanla yalniziz biz. Gece o uyuyrken yemek yapiyrm. Baska da ev isi yapamiyrm. Vakit olmuyr. Yapamayincanda annem yolluyr. Zor isler bu isler ,)
sagol cnm..oglusuna cooook gecmis olsun cnm...sana da zor oluyordur hem oglus hem yatiyorsunn..anaaa azerisin demek avrupada bir ülkedeysen dedim sözümü geri aldıminşallah gönlünce olur canım
oyy kıyamam ikinizede az kalmış üç ayın dolmasına canım üç aylık olunca şak diye kesilir inşallah gazı, ahh o alışverişler nerde öyle keyfi yapmak artık hep koştur koşturbiz hala öyleyiz
ayy eveetttcanım belki sürekli yatmaya alışık olmadığından kasılıyordur. ben de uzun süre yatınca kalkarken çok ağrıyor kasıklarım.
canım benim yaaaa. bak eşimin de kapandı teki. belki bu aylar allerji ayları olduğundandır.
rüzgarcık annesini çok seviyor. anne çocuğu daha. azcık hareketlensin bırak beni diye yırtınacak:)
demek orası da öyle. türklerin genetiğinde sezaryene meyil var demek ki
Gercektenmii?? Bakalim benimcin fark etmiyo hepsine olumluyum bebise yakisan olucak artik....ferhan isminin anlami cok guzel ondan listeye girmesine onay aldiihadi bakalım ferhan ismini severim ben:))
inşallah şifa olur canım ilacın, bir hamileyken birde doğumdan sonra annelere destek birimi olmalıhem güzel hem zor iş
Sagolun cnm oneriler icin..alicam o zaman..sorma canım diyorumya bunalıma girdim bir güzel ağladım eşimde hep yatalak olanlar ne yapsın bir haftada hayat küstün diyor haklı, hayatım boyunca böyle uzun hiç yatmadım canım doğumdan sonra bile yatmadım ki ben fırsat olmamıştı hasta olsam yatmam inan bir saat yatarım iyi olunca işe bakarım
canım ben bir kaç tane emzirme sütyeni almıştım atleti yaka kısmı açık alınca yeterli oluyor kesinlikle sütyen şart rahat hem de
Cute onu sormaya birisini ariyodum cnm yaa bak ben sormadan cvpladin...cogu kisi diye emzirme atleti falan ise yaramiyo aldigimiz gibi duruyo ben de almamistim ama simdi bi kac gundur aklima takildi peki kendi sutyen bluzlar rahat edermiki..karar veremiyordum.o zaman alicam cnm cidden cok kararsizdim etrafimdakilar gereksiz diyince almamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?