Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cnm iki atlet daha al.hastanede cok lazim olacak. Ayri a lohusa teri denen gercek var. Üzerini cok degistireceksin cnmm. Dedigim gihi ben daha sutyen kullanmadim.
Burda da 25_30 arasi fiyatlar cnm. Bir de diyelim.suan sutyen 80 normal sana. Atleti 85 al. Cunku sut dolacak ve sisecek cnm.

Ben yumurta takibi yapip catlatma ignesi vuruldum yarin adet gunum bir haftadir ates olcuyorum 36.4 son iki gundur 36, 8 iyimi zaten igneden sonra yarin adet olmam gerekiyor eger bebek yoksa atesim ne zaman duser eger cevaplarsaniz beni cok mutlu edersiniz simdiden tesekurler

Eger olcumleri kurallara uygun yaptiysaniz huyuk olasilikla hamilesiniz. Ates adet sabahi bil3 dusebilir buarada.

o zaman tek sütyen yeter ben iki atlet daha alayım. canım normal ölçüm 80 benim. ama hepsini 85 aldım.
iğne vurulduktan 12 gün sonra testte çıkar.
ateşin yumurtlamadan 10-16 gün arası düşer genelde.
bedenini tanımadığımız için kesin bir şey söylenemez. herkesin yumurtlamadan adete kadar geçen süre değişiktir.

Son düzenleme:
Güzeller fotograf ekledim. Bakın da hemen sileyim. Masallah deyin teyzoslar

hepinize mutlu haftalar diliyorumm :)

hafta sonu çook yoruldum yavaş yavaş temiizlik yapmama rağmen bel ağrısından kaçamadım birde misafirlerim vardı :)
sizler iyisinizdir inş ?

bu arada protein C ve PROTEİN S tahlil sonuçlarım çıktı

PROTEİN C AKTIVITI - 63.3 % 60 - 130

PROTEİN S AKTIVITI - 42.9 % 60 - 130

PROTEIN S DÜŞÜK ?

Fikrim yok canım. ..

bu arada cuma günü devlette 2 li tarama sonuçlarım çıktı dr.uma gösterdim çok şükür iyi çıktı. usg de de bakalım dedi bu dr.umda kıza benzio ama 2 hafta snra geldiğinde tekrar bakalım dedi :)

Fikrim yok canım. ..

canım şimdi dr.uma ulaştım bu tahlil gebeyken yanlış çıkıyor gebelikten önce yapılması gerekiyordu zaten gebelikte protein s düşer dedi.
içim rahatladı biraz. zaten iğne yapıyorum inş şifa olur

cutem birde göbekten yapıyorum iğnemi ama göbeğimin sağ tarafı çok morarıyor sol tarafım hiç morarmıyor ?

hoş geldinnn:)
çok güzel Allah ayırmasın sizi canım.
inşallah yavrun da gelecek bu mutluluğun üstüne.
bu anı bekliyordu minik
evet pozitif.
bugün yarın çatlar.
Kizlar kardesim 5+6 hamile babetleri yuzunden merdivenden kaymis popo ustu dusmus dogum hastanesine gitmis kanamasi felan olmadi orda da ilgilenmemisler bisey olmamistir dimi kizlar
geçmiş olsun canım.
bir şey olsaydı belli ederdi kendini kanama gibi ama yine de ihmal etmesin.
ay evetttt çok güzel keşke hiç bitmese tatil:)
kolay gelsin canım.
ayy ne çabuk geçti zaman...
çok az kaldı canım ya, Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin, kolay bir doğum olur inşallah.
kızlar bu bebeği günde iki kez hiçkırık tutuyor. baya da uzun sürüyor en az 5 dk.
sakıncası yok diyor nette. sizinkilerde de böyle oluyor muydu?
hehe çok gülüyorum şu hıçkırığa ben:) ilk duyduğumda çokk şaşırmıştım hissediliyor diye.
çok güzel tadını çıkar bence zararı yoktur, doğal bir şey sonuçta.
Benim oğlum gazman hala. Tüm gece ayaktaydim. Paşam şimdi kucagimda uyuyor. Yerine koyunca zipliyor. Biraz dalsa da ben de yatsam diyorum. Kulagim hala kapalı. Bu arada yeni tel geldi ) firsat buldukça burdayım
senin gazman büyümüş maaşallah.
uykusu pek hafif onun sanırım.
kulağını da bilmiyordum canım geçmiş olsun.
Herkese günaydınlar, iyi haftalar
Oğlum ve ben geldikkkkkkk
hoş geldinizzz:)
sana da canım.
temizlik çok yoruyor beni de. normalde bile bel ağrısı olurken hamileyken çok daha fazla oluyor maalesef.
ben iyiyim tatilin tadını çıkarıyorum. evde olmak çok güzel:)
bu arada cuma günü devlette 2 li tarama sonuçlarım çıktı dr.uma gösterdim çok şükür iyi çıktı. usg de de bakalım dedi bu dr.umda kıza benzio ama 2 hafta snra geldiğinde tekrar bakalım dedi :)
maaşallah canım.
ne güzel yaa sizin doktorrlarınız söylüyor bir şeyler benimki söylemiyor kesin emin olana kadar
erkek olsaydı kesin söylerdi gibi geliyor.
erkeklere yeni gelin geldi:))))

aynen canım
ohh miss ne güzel istediğini yap canım keyfine bak :)) dr.um baya uğraştı tek bacağını kıvırmış yavrum diğerini oynattı bir kaç kere ama pipi göremedim kıza benzio dedi bakalım inş canım sağlıklı olsunlar yeterki
senin bıdığınıda merak ediyorumm canım :) kontrol ne zaman ?

Damara denk geliyrdur cnmm azcik daha kaydirarak yap.

Saol cnm. Kulagim idar3 ediyr.
Gazmanda buyuur cok sukur.

kızlar bebğim erkek olursa ismi belli zaten

ama içime sinen kız ismi yok fikir verebilir misiniz?

benim hoşuma giden isimler

-BADE (aslında çok istiyorum bade koymayı ama biyerde anlamı içki,şarap demek farklı biyerde anlamı : aşk ve kutsal sevgi o yüzden çok karasızım)
-ÇAĞLA
-TANEM
-ASYA
-MASAL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…