kızlar ben 1 adet emzirma atleti 1 adet sütyeni aldım. belki takamam diye 1 er tane aldım.
şimdi ek olarak bir tane atlet mi alayım sütyen mi sizce.
bu arada böyle çamaşırcı dükkanlarının önündeki sergilerde babaanne sütyenleri olur. böyle arkaları kendiliğinden vardır. kopçası vs si yok. penye. iki tane de ondan aldım çok rahat tavsiye ederim.
emzirme atleti ve sütyenini anılın kini aldım en güzeli oymuş ama maşallah çok pahalı. 25 tl ye aldım burda tanesini. ucuz olsa çokça alınır da kullanıp kullanmayacağımından emin olamadığım için azcık tutumlu olayım dedim.
Herkese günaydınlar, iyi haftalar
Oğlum ve ben geldikkkkkkk
Hoşbuldukkkk cutemmmHoşgeldiniz bal kupleri
Hoşbuldukkkk cutemmm
Nasılsın? Bal oğlun nasıl?
Hadi yaa, gaz ilaçlarına rağmen mi böyle peki?:26: E sen böyle yemek yemeye vakit bulamazsan elbet zayıflarsınGazli cnmm hala kucagimda gece 3 ten beri. Azcik inse yemek yiyecegim ,) hayat boule geciyr.
Hadi yaa, gaz ilaçlarına rağmen mi böyle peki?:26: E sen böyle yemek yemeye vakit bulamazsan elbet zayıflarsın
Ben yumurta takibi yapip catlatma ignesi vuruldum yarin adet gunum bir haftadir ates olcuyorum 36.4 son iki gundur 36, 8 iyimi zaten igneden sonra yarin adet olmam gerekiyor eger bebek yoksa atesim ne zaman duser eger cevaplarsaniz beni cok mutlu edersiniz simdiden tesekurler
o zaman tek sütyen yeter ben iki atlet daha alayım. canım normal ölçüm 80 benim. ama hepsini 85 aldım.Cnm iki atlet daha al.hastanede cok lazim olacak. Ayri a lohusa teri denen gercek var. Üzerini cok degistireceksin cnmm. Dedigim gihi ben daha sutyen kullanmadim.
Burda da 25_30 arasi fiyatlar cnm. Bir de diyelim.suan sutyen 80 normal sana. Atleti 85 al. Cunku sut dolacak ve sisecek cnm.
iğne vurulduktan 12 gün sonra testte çıkar.Ben yumurta takibi yapip catlatma ignesi vuruldum yarin adet gunum bir haftadir ates olcuyorum 36.4 son iki gundur 36, 8 iyimi zaten igneden sonra yarin adet olmam gerekiyor eger bebek yoksa atesim ne zaman duser eger cevaplarsaniz beni cok mutlu edersiniz simdiden tesekurler
Ilaclara ragmen cnm ; (
Birak yemegi wc ye gidemiyorum.
anam ben çok çişliyimdir ne yapıcam:26::26::26::26::26::26:
Fikrim yok canım. ..hepinize mutlu haftalar diliyorumm :)
hafta sonu çook yoruldum yavaş yavaş temiizlik yapmama rağmen bel ağrısından kaçamadımbirde misafirlerim vardı :)
sizler iyisinizdir inş ?
bu arada protein C ve PROTEİN S tahlil sonuçlarım çıktı
PROTEİN C AKTIVITI - 63.3 % 60 - 130
PROTEİN S AKTIVITI - 42.9 % 60 - 130
PROTEIN S DÜŞÜK ?
Fikrim yok canım. ..
hoş geldinnn:)Ben geldimmmm
Sonunda yerleştim ama hala inanamıyorum.bi anda hayatımız değişti.hala inanamıyorum artık istanbuldayım.aileme 15 dk uzaklıktayım.arabaya atlıyıp gidiyoruz.o kapıdan her çıktığımda annemle gözlerimiz buğulanırdı şimdi vedalaşırken bi garip oluyoruz.şu gün görüşürüz diyebiliyoruz
Ne kadar şükretsek az gerçekten.
Bi eksiğimiz yavrumuz kaldı.oda süpriz yapıcak biliyorum.
İnsan hayatı süprizlerle dolu işte.
Siz anlatın yaa.ben yokken gelişmeler olmuştur.
En son cute doğurmuştu eflalde hamileydi.
Şimdi siz anlatın bakalım
evet pozitif.kızlar bu ovulasyon testi pozitif dimi
Eki Görüntüle 1172614
Eki Görüntüle 1172615
bu da ateş tablom
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
geçmiş olsun canım.Kizlar kardesim 5+6 hamile babetleri yuzunden merdivenden kaymis popo ustu dusmus dogum hastanesine gitmis kanamasi felan olmadi orda da ilgilenmemisler bisey olmamistir dimi kizlar
ay evetttt çok güzel keşke hiç bitmese tatil:)kızlar evde olmak çok keyifli. sabah sabah kalktım kocama kahvaltı hazırladım. garibime gebeliğimden beri hazırlayamıyordum çünkü o benden 1 saat erken çıkıyordu. beraber kahvaltı yapmak bile iyi geldi. işlerime başladım.
ayy ne çabuk geçti zaman...Bu hafta heyecanliyim kizlaaarrr biraz duygusala bagladim
Devletde evrak falan isleri icin kayit icin son gunumdu gitdim son tahlillerimi yaptirmaya...tahlillerimi yaptirdim geldim 2gun sonra dogum belgesini alicam artik her an dogura bilirim diye
Yarinsa kendi dk.ma gidicem 1bucuk yildir her ay gidiyorum dertlesiyordum simdi vedalasmaya gidicemcok duygulaniyorum gece ay temmuzda gel son ay vedalasalim dedi beni orda aglamak tutunca kahkalar atmisdilar kv.le...sadece soze aglamistim simdi vedalasmaya gidiyorum bittimi gercekten bu surec inanamiyorum...artik dogum dk.la devam edicem o da iyi biri ama..nebileyim benimcin garip hafta..her ay gittiyim 3hstne var simdi her 3ne sonuncu kez gidisim..
Yarin bebisimi de gorucem Insallah herseyi iyidir..
Ayyy kizlar gercekten azicik kalmissss dogurasim yok dahaaminicik daha niye cikiyokiii
Offf bi garip duygular icindeyim sevinsemmi heyecanlansammi uzulsrmmi duygusala mi baglasam korksammi paniklesemmi
Yoksa kocisla bekarliga vedami yapsak bilemiyorum inanamiyorummm
Rabbimmm herkese yasatsin bu heyecani insallahhhh..kizlar insallah hepiniz en kisa zamanda kavusursunuz meleklerinize..
Hakkinizi helsl edin herseye cok yardimci oldunuz her animda yanimdasiniz ne kadar borcluyum size allah biliyo..rabbim karsiligini saglikli miniklerle versin Insallah..
Hakkinizi helal edin canlarim..
Ayyy yine duygusala bagladim vedalasirmis gibiiidaha 1ayim varrr ama yine de bu hafta dk.yogunlugundayim gec gele bilirim
Rabbiiimmmm heeerkeesiiinnn gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin
hehe çok gülüyorum şu hıçkırığa ben:) ilk duyduğumda çokk şaşırmıştım hissediliyor diye.kızlar bu bebeği günde iki kez hiçkırık tutuyor. baya da uzun sürüyor en az 5 dk.
sakıncası yok diyor nette. sizinkilerde de böyle oluyor muydu?
senin gazman büyümüş maaşallah.Benim oğlum gazman hala. Tüm gece ayaktaydim. Paşam şimdi kucagimda uyuyor. Yerine koyunca zipliyor. Biraz dalsa da ben de yatsam diyorum. Kulagim hala kapalı. Bu arada yeni tel geldi) firsat buldukça burdayım
hoş geldinizzz:)Herkese günaydınlar, iyi haftalar
Oğlum ve ben geldikkkkkkk
sana da canım.hepinize mutlu haftalar diliyorumm :)
hafta sonu çook yoruldum yavaş yavaş temiizlik yapmama rağmen bel ağrısından kaçamadımbirde misafirlerim vardı :)
sizler iyisinizdir inş ?
bu arada protein C ve PROTEİN S tahlil sonuçlarım çıktı
PROTEİN C AKTIVITI - 63.3 % 60 - 130
PROTEİN S AKTIVITI - 42.9 % 60 - 130
PROTEIN S DÜŞÜK ?
maaşallah canım.bu arada cuma günü devlette 2 li tarama sonuçlarım çıktı dr.uma gösterdim çok şükür iyi çıktı. usg de de bakalım dedi bu dr.umda kıza benzio ama 2 hafta snra geldiğinde tekrar bakalım dedi :)
hoş geldinnn:)
çok güzel Allah ayırmasın sizi canım.
inşallah yavrun da gelecek bu mutluluğun üstüne.
bu anı bekliyordu minik
evet pozitif.
bugün yarın çatlar.
geçmiş olsun canım.
bir şey olsaydı belli ederdi kendini kanama gibi ama yine de ihmal etmesin.
ay evetttt çok güzel keşke hiç bitmese tatil:)
kolay gelsin canım.
ayy ne çabuk geçti zaman...
çok az kaldı canım ya, Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin, kolay bir doğum olur inşallah.
hehe çok gülüyorum şu hıçkırığa ben:) ilk duyduğumda çokk şaşırmıştım hissediliyor diye.
çok güzel tadını çıkar bencezararı yoktur, doğal bir şey sonuçta.
senin gazman büyümüş maaşallah.
uykusu pek hafif onun sanırım.
kulağını da bilmiyordum canım geçmiş olsun.
hoş geldinizzz:)
sana da canım.
temizlik çok yoruyor beni de. normalde bile bel ağrısı olurken hamileyken çok daha fazla oluyor maalesef.
ben iyiyim tatilin tadını çıkarıyorum. evde olmak çok güzel:)
maaşallah canım.
ne güzel yaa sizin doktorrlarınız söylüyor bir şeyler benimki söylemiyor kesin emin olana kadar
erkek olsaydı kesin söylerdi gibi geliyor.
erkeklere yeni gelin geldi:))))
Damara denk geliyrdur cnmm azcik daha kaydirarak yap.canım şimdi dr.uma ulaştım bu tahlil gebeyken yanlış çıkıyor gebelikten önce yapılması gerekiyordu zaten gebelikte protein s düşer dedi.
içim rahatladı biraz. zaten iğne yapıyorum inş şifa olur
cutem birde göbekten yapıyorum iğnemi ama göbeğimin sağ tarafı çok morarıyor sol tarafım hiç morarmıyor ?
hoş geldinnn:)
çok güzel Allah ayırmasın sizi canım.
inşallah yavrun da gelecek bu mutluluğun üstüne.
bu anı bekliyordu minik
evet pozitif.
bugün yarın çatlar.
geçmiş olsun canım.
bir şey olsaydı belli ederdi kendini kanama gibi ama yine de ihmal etmesin.
ay evetttt çok güzel keşke hiç bitmese tatil:)
kolay gelsin canım.
ayy ne çabuk geçti zaman...
çok az kaldı canım ya, Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin, kolay bir doğum olur inşallah.
hehe çok gülüyorum şu hıçkırığa ben:) ilk duyduğumda çokk şaşırmıştım hissediliyor diye.
çok güzel tadını çıkar bencezararı yoktur, doğal bir şey sonuçta.
senin gazman büyümüş maaşallah.
uykusu pek hafif onun sanırım.
kulağını da bilmiyordum canım geçmiş olsun.
hoş geldinizzz:)
sana da canım.
temizlik çok yoruyor beni de. normalde bile bel ağrısı olurken hamileyken çok daha fazla oluyor maalesef.
ben iyiyim tatilin tadını çıkarıyorum. evde olmak çok güzel:)
maaşallah canım.
ne güzel yaa sizin doktorrlarınız söylüyor bir şeyler benimki söylemiyor kesin emin olana kadar
erkek olsaydı kesin söylerdi gibi geliyor.
erkeklere yeni gelin geldi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?