Damara denk geliyrdur cnmm azcik daha kaydirarak yap.
Saol cnm. Kulagim idar3 ediyr.
Gazmanda buyuur cok sukur.
pozitif canım bu günleride değerlendir mutlaka
evet pozitif.
bugün yarın çatlar.
günydın bacım daa sen nerelerdesin göremiyorum uzun zamndan beri insanbuluda göremiyomcanım çoıkk sıkkın sen nasılsın canım
aaaa eflalim kanamasımı olmuş ALLAH korusun hepinizin bebeklerini inş
evet pozitif yumurtlama bugün yarın gerçekleşir.
anlamamkii bu testlerden..insallah gelir bebis
sana öncesinde de kız demişti di mi dr yanlış mı hatırlıyorum.bu arada cuma günü devlette 2 li tarama sonuçlarım çıktı dr.uma gösterdim çok şükür iyi çıktı. usg de de bakalım dedi bu dr.umda kıza benzio ama 2 hafta snra geldiğinde tekrar bakalım dedi :)
bence bade çok güzel. boşver yan anlamını.kızlar bebğim erkek olursa ismi belli zaten
ama içime sinen kız ismi yok fikir verebilir misiniz?
benim hoşuma giden isimler
-BADE (aslında çok istiyorum bade koymayı ama biyerde anlamı içki,şarap demek farklı biyerde anlamı : aşk ve kutsal sevgi o yüzden çok karasızım)
-ÇAĞLA
-TANEM
-ASYA
-MASAL
sana öncesinde de kız demişti di mi dr yanlış mı hatırlıyorum.
15. haftada yanılmaz zannetmiyorum.
topiğin 3. prensesi oldu senin cimcime:)
bence bade çok güzel. boşver yan anlamını.
masal da güzel.
kızlar kan sulandırıcı iğneler karaciğer enzimlerini yükseltebilir mi benim yüksek çıktı doktorum iğneyi keser diye korkuyorum
canım duygularıma tercüman olmuşsunSagolun cnm oneriler icin..alicam o zaman..
eflosum sen evde yalniz olsan yatmaya cok ta takmazdin...oglun icin bu dayanamaman normal duzenin degistiyi icin..misal biri bize gelince kesinliklr yatamam ya kv.le gitsrk kesinlikle uzanamam dusun komsu olsalar napardim bu aylari...kv ondan diyo size kimseye gelmeye izin yok birisini gorunce soz dinlemiyorsun diye..simdi senin oglun var hep onda aklin duzeninin degismesi seni yoruyo...evine gelen giden olmasa kimsenin sama ihtiyaci olmadigini bilsen emin olsan yatarsin..ama aksi cookk zorr...ablam bikac gunluk yardima gelmisti kiz cabucak gittiki beni gorup yatmiyo faydam olacagina zarar edicem kiza diyee..
canım cutem atlet diyor ben hiç atletini almadım 3 tane emzirme sütyenim vardı zaten gebeyken kullanmaya başladım çok rahattı,bir beden büyük aldım hatta iki beden:) malum ped de konuluyor, sen bilirsin ben memnundum sütyenden, birde çok terlediğin için emizirme atletini bolca almak lazım o da çok para demek, gün içinde çok değişiyordum ben süt kokucam falan diyekızlar ben 1 adet emzirma atleti 1 adet sütyeni aldım. belki takamam diye 1 er tane aldım.
şimdi ek olarak bir tane atlet mi alayım sütyen mi sizce.
bu arada böyle çamaşırcı dükkanlarının önündeki sergilerde babaanne sütyenleri olur. böyle arkaları kendiliğinden vardır. kopçası vs si yok. penye. iki tane de ondan aldım çok rahat tavsiye ederim.
emzirme atleti ve sütyenini anılın kini aldım en güzeli oymuş ama maşallah çok pahalı. 25 tl ye aldım burda tanesini. ucuz olsa çokça alınır da kullanıp kullanmayacağımından emin olamadığım için azcık tutumlu olayım dedim.
hoş geldiniz nasılmış oğluşunHerkese günaydınlar, iyi haftalar
Oğlum ve ben geldikkkkkkk
12-16. gün arası değişir adet günü de düşebilirBen yumurta takibi yapip catlatma ignesi vuruldum yarin adet gunum bir haftadir ates olcuyorum 36.4 son iki gundur 36, 8 iyimi zaten igneden sonra yarin adet olmam gerekiyor eger bebek yoksa atesim ne zaman duser eger cevaplarsaniz beni cok mutlu edersiniz simdiden tesekurler
çok yorma canım aman, tahlil hakkında bilgim yokhepinize mutlu haftalar diliyorumm :)
hafta sonu çook yoruldum yavaş yavaş temiizlik yapmama rağmen bel ağrısından kaçamadımbirde misafirlerim vardı :)
sizler iyisinizdir inş ?
bu arada protein C ve PROTEİN S tahlil sonuçlarım çıktı
PROTEİN C AKTIVITI - 63.3 % 60 - 130
PROTEİN S AKTIVITI - 42.9 % 60 - 130
PROTEIN S DÜŞÜK ?
e bende kız demiştim:)bu tutsun baribu arada cuma günü devlette 2 li tarama sonuçlarım çıktı dr.uma gösterdim çok şükür iyi çıktı. usg de de bakalım dedi bu dr.umda kıza benzio ama 2 hafta snra geldiğinde tekrar bakalım dedi :)
canım yanlış anlama ama bu isimler bana göre değil:) sana kalmışkızlar bebğim erkek olursa ismi belli zaten
ama içime sinen kız ismi yok fikir verebilir misiniz?
benim hoşuma giden isimler
-BADE (aslında çok istiyorum bade koymayı ama biyerde anlamı içki,şarap demek farklı biyerde anlamı : aşk ve kutsal sevgi o yüzden çok karasızım)
-ÇAĞLA
-TANEM
-ASYA
-MASAL
yükseltir diye biliyorum keseceğini sanmamkızlar kan sulandırıcı iğneler karaciğer enzimlerini yükseltebilir mi benim yüksek çıktı doktorum iğneyi keser diye korkuyorum
herkese hayırlı ramazanlar. Kızlar 2 sorum var, beni aydınlatırsanız sevinirim.
Ovulasyon gününden beri hastayım. 16. günün gecesinde ateşim 38 idi. Birde hastalıktan dolayı düzensiz uyudum uyandım. Hasta olduğumuz günleri dikkate almalı mıyım? Aksi gibi ovulasyon zamanına denk geldi. http://www.fertilityfriend.com/home/50759d
2. sorumda; her sabah 7:15 de ateşimi ölçüyorum. Ancak malum ramazan sahura kalkıyoruz. Uyku bölünüyor. Burada da ateşi kaydederken en uzun süre uyuduğum zamanı mı baz almalıyım?
Teşekkür ederim.
evet pozitif yumurtlama bugün yarın gerçekleşir.
canım allahın izniyle olmamıştır. henüz mm düzeyinde bebek. hani kütle arttığı oranda sarsıntı olur dye düşünüyorum. kesesinin binde biri kadar sonuçta. tabi fizik bilgime çok güvenmiyorum. ama tahminim bu yönde.
ay harika. ana kız takılın bolca.
ankara sana iyi geldi ayşecim.
zamanla daha da alırşırsın.
inş yavrum sağlıkla ve vaktinde gelir sizlerle de paylaşırım elbette.
sağol canım benim. aynen dediğin oranda ve 30 dereceye attım. 4 makina çıktı kıyafeti cimcimenin. yalnız deterjan köpürmüyor gibime geldi. çift durulama yapayım diyorum ne dersin. kalıntı kalmasın hiç.
pozitif canım bu günleride değerlendir mutlaka
canım başka hastaneye gitsin bence
ohhhh sefanız olsun yoruldunuz tadını çıkarın
Kizlar cok sukurr hic bi sorun yok kalp atislari bile olusmusssohhh misss kocisle kahvaltiyi brn de cook severim..gec gec olunca oyle snlar kiymetli oluyo malum
aysegul fistik dun dogumda kimlerin ismini sayicsm diye liste yapiyordum ilk aklima gelen sendin..diyorum acaba ayaysegul happymeal hifanur azapcicegi ve s.fslanmi diycem kabul olurmu keske isimlerini bilsem diyorum sonra da ya Allah biliyo ben zaten kimleri soyliycrm diye kendimle sohbet ediyordumm
cnm kanama ve agri yoksa bisey olmamistir bence..Ama yine de dk.a gorunmekte fayda var..hani dk.lara bi yere carptim falan diyince kanama ve agri yoksa yok bisey diyolar ya ondan diyorum..Insallah korusun Rabbim minigi
anlamamkii bu testlerden..insallah gelir bebis
Hosgeldin fistikkk
yeni ev yeni duzen bi de minik melekle taclanir Insallahhh...hakkinizda hayirlisi olsun cnm
Canim benim guclu vuruyo artik kizim lokk diye zipliyom birden ama hickirigi fark edemiyorumkızlar bu bebeği günde iki kez hiçkırık tutuyor. baya da uzun sürüyor en az 5 dk.
sakıncası yok diyor nette. sizinkilerde de böyle oluyor muydu?
kızlar kan sulandırıcı iğneler karaciğer enzimlerini yükseltebilir mi benim yüksek çıktı doktorum iğneyi keser diye korkuyorum
zannetmiyorum iğne çıkarmaz. Ben kızımda kullandım hamile kalırsam yine kullanıcam. Kalp doktoru bir prof. doktor bu iğne çok faydalı keşke her normal insanda kullansa, bebeğede sanada zararı yok demişti.
kıyamam yaIlaclara ragmen cnm ; (
Birak yemegi wc ye gidemiyorum.
iyimiş canım çok şükür, bu sefer pipisini ben de gördümcanım duygularıma tercüman olmuşsun
canım cutem atlet diyor ben hiç atletini almadım 3 tane emzirme sütyenim vardı zaten gebeyken kullanmaya başladım çok rahattı,bir beden büyük aldım hatta iki beden:) malum ped de konuluyor, sen bilirsin ben memnundum sütyenden, birde çok terlediğin için emizirme atletini bolca almak lazım o da çok para demek, gün içinde çok değişiyordum ben süt kokucam falan diyekompedan mağazası var mı bilmem orda çok uygun ben 10 liraya almıştım zaten emzirme bitince attım hepsini şimdi yeni alıcam:) 15 olmuştur en fazla
hoş geldiniz nasılmış oğluşun
12-16. gün arası değişir adet günü de düşebilir
çok yorma canım aman, tahlil hakkında bilgim yok
e bende kız demiştim:)bu tutsun bari
canım yanlış anlama ama bu isimler bana göre değil:) sana kalmış
yükseltir diye biliyorum keseceğini sanmam
o günleri discarted yap, sahurdan sonra 3 saat uyuyorsan yine aynı saatte ölçüm yapabilirsin 7:15 de
kıyamam ya
Cutem sen tetanoz aşısı olmuş muydun?
iyimiş canım çok şükür, bu sefer pipisini ben de gördüm
Çok geçmişler olsun size de, tatlı oğşuşun hastaymışNasıl bugün, biraz daha iyidir inşallah efloş :26:
Benimki de bence yaptırma, ama yine de sana bırakıyorum dedi. Ben kendi eşime yaptırmadım dedi. Az önce sağlık ocağından aradılar da yaptıracak mısın diye, yaptırmıcam dedim. Sen de yaptırmadığına göre iyi etmişim o zamanBenim.dr istemedigi icin yaptirmadim canim
canım duygularıma tercüman olmuşsun
canım cutem atlet diyor ben hiç atletini almadım 3 tane emzirme sütyenim vardı zaten gebeyken kullanmaya başladım çok rahattı,bir beden büyük aldım hatta iki beden:) malum ped de konuluyor, sen bilirsin ben memnundum sütyenden, birde çok terlediğin için emizirme atletini bolca almak lazım o da çok para demek, gün içinde çok değişiyordum ben süt kokucam falan diyekompedan mağazası var mı bilmem orda çok uygun ben 10 liraya almıştım zaten emzirme bitince attım hepsini şimdi yeni alıcam:) 15 olmuştur en fazla
hoş geldiniz nasılmış oğluşun
12-16. gün arası değişir adet günü de düşebilir
çok yorma canım aman, tahlil hakkında bilgim yok
e bende kız demiştim:)bu tutsun bari
canım yanlış anlama ama bu isimler bana göre değil:) sana kalmış
yükseltir diye biliyorum keseceğini sanmam
o günleri discarted yap, sahurdan sonra 3 saat uyuyorsan yine aynı saatte ölçüm yapabilirsin 7:15 de
Benimki de bence yaptırma, ama yine de sana bırakıyorum dedi. Ben kendi eşime yaptırmadım dedi. Az önce sağlık ocağından aradılar da yaptıracak mısın diye, yaptırmıcam dedim. Sen de yaptırmadığına göre iyi etmişim o zaman
iyiyce yaklastin ecem allah kurtarsin saglicakla al kucağına ins.eminim cok heyecanli zamanlardir.Duygusallikmi heyecanmi panikmi daha cozemiyorum cidden her duygu var icimdeeee
cnm ben turkiyede degilim ya oranin belge falan isini bilmiyorum..bizim burda doguma girdiyim zaman elimde tum hamileliyim boyunca her ayin tahlil sonuclari sorunlarim falan olan bi dosya..onu da yasadigim bolgenin hastanesi veriyo..dogum dk.um benim hamileliyimle tanismasi icin bir nevi..cocuk dogunca kimliyi falan kolay hall edilsin diye hem..aslinca cok gereksiz bisey bence kendi dk.da vere bilir onu illa yasadigim yerin hstanesinden alma zorunlulugu cok gereksiz..neyse bos isler bunlaaarr
normal dogum istiyorum cnm oyle konustuk bebis ters donmezse baska sorun falan cikmazsa Allahin izniyle normal olucak...benim onceki sorunlarim icin normalin faydasi cok..kendi dk.um da normali oneriyo..Insallah hayirlisiyla en kolayindan nasip etsin..cok da normala odaklanmak istemiyorum..cute azeri normal diyodu son anda deyisti ya onun icin kendimi alistirmiyayim diyorum
allah kolaylık versin cutem tatli telaşlar bunlar sağlık olsun da bu günlerde geçerCokkk dogru yazmissin cnmm
Kuzum. Dr gerek gormedi ilaca. Alerji hapi yetrr dedi.
Saol kuzum.
artik yardim.eden yok cnm. Oglanla yalniziz biz. Gece o uyuyrken yemek yapiyrm. Baska da ev isi yapamiyrm. Vakit olmuyr. Yapamayincanda annem yolluyr. Zor isler bu isler ,)
hosgeldiniz miniginle canım.Herkese günaydınlar, iyi haftalar
Oğlum ve ben geldikkkkkkk
bu arada cuma günü devlette 2 li tarama sonuçlarım çıktı dr.uma gösterdim çok şükür iyi çıktı. usg de de bakalım dedi bu dr.umda kıza benzio ama 2 hafta snra geldiğinde tekrar bakalım dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?