Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merhaba canım ben izindeydim geçen hafta işe başladım hayrola neden canın sıtkın insanbulu bende hiç görmedim

bu arada cuma günü devlette 2 li tarama sonuçlarım çıktı dr.uma gösterdim çok şükür iyi çıktı. usg de de bakalım dedi bu dr.umda kıza benzio ama 2 hafta snra geldiğinde tekrar bakalım dedi :)
sana öncesinde de kız demişti di mi dr yanlış mı hatırlıyorum.
15. haftada yanılmaz zannetmiyorum.
topiğin 3. prensesi oldu senin cimcime:)
bence bade çok güzel. boşver yan anlamını.
masal da güzel.

kızlar kan sulandırıcı iğneler karaciğer enzimlerini yükseltebilir mi benim yüksek çıktı doktorum iğneyi keser diye korkuyorum

herkese hayırlı ramazanlar. Kızlar 2 sorum var, beni aydınlatırsanız sevinirim.
Ovulasyon gününden beri hastayım. 16. günün gecesinde ateşim 38 idi. Birde hastalıktan dolayı düzensiz uyudum uyandım. Hasta olduğumuz günleri dikkate almalı mıyım? Aksi gibi ovulasyon zamanına denk geldi. http://www.fertilityfriend.com/home/50759d
2. sorumda; her sabah 7:15 de ateşimi ölçüyorum. Ancak malum ramazan sahura kalkıyoruz. Uyku bölünüyor. Burada da ateşi kaydederken en uzun süre uyuduğum zamanı mı baz almalıyım?
Teşekkür ederim.

evet diğer hastanedeki dr.umda % 60 kız demişti 12.haftamda.
prensesler çoğalıyorrr :)
benimde şuan için içime sinen tek isim BADE. :)

kızlar kan sulandırıcı iğneler karaciğer enzimlerini yükseltebilir mi benim yüksek çıktı doktorum iğneyi keser diye korkuyorum

zannetmiyorum iğne çıkarmaz. Ben kızımda kullandım hamile kalırsam yine kullanıcam. Kalp doktoru bir prof. doktor bu iğne çok faydalı keşke her normal insanda kullansa, bebeğede sanada zararı yok demişti.

canım duygularıma tercüman olmuşsun
canım cutem atlet diyor ben hiç atletini almadım 3 tane emzirme sütyenim vardı zaten gebeyken kullanmaya başladım çok rahattı,bir beden büyük aldım hatta iki beden:) malum ped de konuluyor, sen bilirsin ben memnundum sütyenden, birde çok terlediğin için emizirme atletini bolca almak lazım o da çok para demek, gün içinde çok değişiyordum ben süt kokucam falan diye kompedan mağazası var mı bilmem orda çok uygun ben 10 liraya almıştım zaten emzirme bitince attım hepsini şimdi yeni alıcam:) 15 olmuştur en fazla
Herkese günaydınlar, iyi haftalar
Oğlum ve ben geldikkkkkkk
hoş geldiniz nasılmış oğluşun
12-16. gün arası değişir adet günü de düşebilir
çok yorma canım aman, tahlil hakkında bilgim yok
bu arada cuma günü devlette 2 li tarama sonuçlarım çıktı dr.uma gösterdim çok şükür iyi çıktı. usg de de bakalım dedi bu dr.umda kıza benzio ama 2 hafta snra geldiğinde tekrar bakalım dedi :)
e bende kız demiştim:)bu tutsun bari
canım yanlış anlama ama bu isimler bana göre değil:) sana kalmış
yükseltir diye biliyorum keseceğini sanmam

o günleri discarted yap, sahurdan sonra 3 saat uyuyorsan yine aynı saatte ölçüm yapabilirsin 7:15 de

pozitif canım bu günleride değerlendir mutlaka

canım başka hastaneye gitsin bence

ohhhh sefanız olsun yoruldunuz tadını çıkarın

Kizlar cok sukurr hic bi sorun yok kalp atislari bile olusmusss
kızlar bu bebeği günde iki kez hiçkırık tutuyor. baya da uzun sürüyor en az 5 dk.
sakıncası yok diyor nette. sizinkilerde de böyle oluyor muydu?
Canim benim guclu vuruyo artik kizim lokk diye zipliyom birden ama hickirigi fark edemiyorum

zannetmiyorum iğne çıkarmaz. Ben kızımda kullandım hamile kalırsam yine kullanıcam. Kalp doktoru bir prof. doktor bu iğne çok faydalı keşke her normal insanda kullansa, bebeğede sanada zararı yok demişti.

Igne yukseltir cnm. Bende de yukseltti. Ama igneyi kesmedik.

Ilaclara ragmen cnm ; (
Birak yemegi wc ye gidemiyorum.
kıyamam ya
Cutem sen tetanoz aşısı olmuş muydun?

iyimiş canım çok şükür, bu sefer pipisini ben de gördüm
Çok geçmişler olsun size de, tatlı oğşuşun hastaymış Nasıl bugün, biraz daha iyidir inşallah efloş :26:

Benim.dr istemedigi icin yaptirmadim canim

Benim.dr istemedigi icin yaptirmadim canim
Benimki de bence yaptırma, ama yine de sana bırakıyorum dedi. Ben kendi eşime yaptırmadım dedi. Az önce sağlık ocağından aradılar da yaptıracak mısın diye, yaptırmıcam dedim. Sen de yaptırmadığına göre iyi etmişim o zaman

canım nie yanlış anlıyım :) sizin fikirlerinize de açığım yeni isimlerede :)
bu arada nasılsın canım ?

canım banada hemşire arkadaşlarım yaptır dedi daha dr.uma sormadım neden yaptırılmasını istemediler ki? zararlı mı?

iyiyce yaklastin ecem allah kurtarsin saglicakla al kucağına ins.eminim cok heyecanli zamanlardir.
allah kolaylık versin cutem tatli telaşlar bunlar sağlık olsun da bu günlerde geçer
Herkese günaydınlar, iyi haftalar
Oğlum ve ben geldikkkkkkk
hosgeldiniz miniginle canım.

gözünaydın olsun ne guzel bi kiz daha hadi hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…