Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar bulantılarim yok denecek kadar azaldi şükür ama normal mi?. göğüslerim cok fena dokunamiyrm bile bu ne kadar sürer aceba hamilelik boyunca mi.
oruca niyetlendim üç gundur tutabiliyrm ve cok rahatim yerken daha kötüydum. dr um da ben sormayı unutmustum arkadaşim gittiginde beni de sordu tutabilir demiş. arkadaş son aylarinda oldugu icin sen tutamazsin demiş. hayirlisi bakalım....

) iyi yapmisin canim.

cuteheart içimi rahatlattın benim Alt 186 çıkmış senin bu kadar yüksekmiydi ne demişti hatırlıyormusun doktor bana iç hastalıkları uzmanı git dedi

Benimdr alt yuksekti. Ama degeri i hatirlamiyrm. Yapcak bisi yok demisti benim dr.

Sosyalsorumsuzun her ikisi de yukseldi. O da igne kullaniyor. Ona da birsey yapmadilar.

Cnm. Bulanti 12 de biter normalde..yani senin suan normal.
Gogus hassasiyetin ara ara azalip artar.

ayy ne güzel:)) sağol canım daha iyi gibi her hastalıkta huyu değişiyor çok asabi benim zaten sinirler laçka
canım nie yanlış anlıyım :) sizin fikirlerinize de açığım yeni isimlerede :)
bu arada nasılsın canım ?
hamdolsun canım idare ediyorum

normal de canım sevinme benim öyle arttı ki halim yaman tekrar olabilir inşallah olmasın tabi benim göğüs acım 6. haftada bitti sadece ucuna dokununca acıyor, oğluşda 12 hafta sürmüştü, orucunu Allah kabul etsin keşke bende tutabilsem ama yok açlığa dayanamıyorum:)

canlarım geçmişe şöyle bi baktım çok yorgunum
efloş paşa nasıl oldu sen nasılsın
cutem kulağın hala kapalıymış biran önce geçer inşallahhh
ecem az kaldı sağlıkla kavuş oğluşuna
deryam doktor ne dedi paşa ne kadar olmuş
nesdem kıyafetleri yıkıyacakmışsın kolay gelsin Dora sağlıkla giyinsin
Duha canım Allah kabul etsin rahat geçirirsin inşallah
topikcanlarım kucaklıyorum hepinizi hiç halim yok kısaca günümü anlatayım:
bugün benim üniversite hastanesinde nöroloji kontorülüm vardı çok yoruldum eeg falan derken sabahtan saat 2 de işim bitti ordanda işe mahvoldum başım patlıyor
ama nöroloji sonuçlarım iyi doğumu ve emzirmeyi sordum şuan için normal bile olsa olur sıkıntı yok ama kadın doğumcun kara verecek dedi ve bebeğimi ialç kullanıdığım için emzirememekten korkuyordum emzirebilirmişim gerekirse dozu doğum sonrası azaltırız dedi.
tabi gitmişken ordada kadın doğumcuya uğramadan edemezdim (asistanlar acaip gıcıklar hiç bişey göstermediler) sağlıklı bi bebek haftasıyla uyumlu dediler yolladılar gıcıklar

Ohhh maşallah canim. Ne güzel haberlerle gelmissin.

pozitif canım bu günleride değerlendir mutlaka

canım başka hastaneye gitsin bence

ohhhh sefanız olsun yoruldunuz tadını çıkarın
Sefamız olsunn valla,hakettik
Oyyy kuzuumm beniimm,Allah razı olsunn,ne güzel aklına,diline düşmek Benim ismim Ayşegül,sıkıntı yok Hamişlerin duası kabul olurmuşş,inşallahh burda herkes herkesin duasında,ne mutlu
Kııızz hakkaten şimdiden iyi geldi burası bana.Tek sıkıntım,yalnızımm,hiçkimseyi tanımıyorum.Ramazandan sonra çalışmayı düşünüyorum,tabi işe alan olursa
Ohhhh şükürler olsun,Nesdoşş artık evdeeee Keyifle bekleyin bakalım meleğinizii

Çok duygulandımm kız okurkeeennn Canım beniiimm,yüreğin ne kadar güzel senin Hakkım varsa sonuna kadar helal olsun,Allah'ın izniyle yavrunu kucağına alıp bize de göstereceksin en kısa zamandaaaa

Yavruuuummm,toprağaamm naber,nasılsınnn.Özledim senii Bay gazlı nasıllar acabaa,keyfi yerinde mii

Yogun bi trafigin ardindan buradayim nasilsiniz guzellerrrrr herkesler iyidir insallah gecmise bakmaya kalkarsam 3 aydan once gelemem yaniniza

S.a. ablalarim kardeslerim
Sizleri unuttum sanmayin
Kusuruma bakmayin pek yazamiyorum sizlere...
Gerci tam yazmaya niyetleniyorum hooop benim oglan alarm veriyor sonradan da yazmak aklimdan cikiyor...
Ara ara tabi okuyorum hep ....
Bu arada ben hamilelikten once ovulasyon testleri almistim netten...
Kullanmak nasip olmadi aldigim gunun hwmen sonrasi hamile oldugumu ogrenmistim...
Diyecegim su ki kullanan bacilarimdan biri bana ozelden ulasabilirse sevinirim...
Saglicakla kalin ...

Esimin neti bitti 10 gündür yazamadım
Nasılsıniz güzel yureklilerim Cutem Nesdemim Eflalim Azapcicegim Sosyalim Aysegulum Hifanurum Pinarim Rose canım Deryam Denizim Yusram Baranim Miissim Ececim Kutsalim Happcim Duham Azerim...vee her zaman yuregimde duamda olup suanlik hatirima gelmeyen tüm güzel yureklilerim insaallah hepiniz iyisinizdir Rabbim bu mübarek günlerde gonlunuzun isteklerini hakkinizda hayırlı eylesin...

Teyzelerimiz geçen hafta şeker yuklememiz yapıldı sonuclarimiz temiz çıktı hamdolsun Ahmet Asım geçen hafta tam 26 haftalik oldu kilomuz 890 gram boyumuz 33 cm doktorumuz çok güzel maasallah dedi
Benim b12 degerim ignelerle 60 dan 206ya yükselmiş igneye ara verebiliriz dedi doktorumuz kan degerim iyi ama kandaki demir depolarim bosmus doktorum bu ayda hapla duzelmezse kan serumu takabiliriz dedi.
Ahmet Asım 2gun cok hareketliydi bugün durgun tedirgin oluyorum böyle olması normal mi acaba kızlar hani bi hareketli bi durgun.
Dün gece çok fena sirt bel ve kaburga kemiklerim ağrıdı resmen ayrildi kemiklerim Cutemm seni andim ağrı çekerken diyordun ya normal bu ağrılar diye o yüzden panik olmadim ama bayağı rahatsiz ediciymis :)
Bizden de haberler böyle güzel yureklilerim artık netimiz geldi ugrarim yanınıza insaallah sık sık ...

paşam daha iyi canım hamdolsun bende yatıştayım hala:) güzel haberlerine çok sevindim canım
Yogun bi trafigin ardindan buradayim nasilsiniz guzellerrrrr herkesler iyidir insallah gecmise bakmaya kalkarsam 3 aydan once gelemem yaniniza
oku canım 3 ay sürmez doğru düzgün yazılmıyor herkes tatilde
canım sana kusur olmaz yeni doğan bakımı zor

amin canım, maşallah Ahmet asıma kocaman olmuş annesi, canım bazen az hareket edebilir onu sayısı vardı aklımdan çıkmış günd eşu kadar hareket diye bulursam yazarım, öyle olunca bol bol konuş tatlı ye dinlen

Kizlar gece sahura kadar bel bacak ve regl agrisi gibi bir agri cektim resmen kivrandim hala daha da regl agrisi gibi var ilk kez bu kadar siddetli oldu

Aynen bende senin gibiydim canim bide regl agrisi eklendi cok kotu bi gece gecirdim

Merhaba bende senin gibi kan sulandırıcı kullanıyorum alt değerim 186 çıktı sende nasıldı doktorun önerileri neler oldu beni iç hastalıkları uzmanına yönlendirdi yardımcı olursan çok sevinirim

Progestan kulkaniyor musun yada kullandin mi benim ki muhtemelen progestanda artti dr progestani biraktigimda degerlerim dusmeye basladi sonrasinda ben gitmedim zaten su an icin bi sorun gorulmuyor sende bi dahiliye uzmanina gorun bence

canım banada hemşire arkadaşlarım yaptır dedi daha dr.uma sormadım neden yaptırılmasını istemediler ki? zararlı mı?
canım ben de hemşireyim biliyorsun :) ömrümde en az 7-8 kez tetanoz aşısı oldum ben, bu yüzden bağışıklığımın oluştuğunu düşünüyorum. Bir kadın doğurganlık dönemi boyunca 5 kez aşılanmalıdır, benimki 5i geçti zaten doktorum benim riskli hamile olmamdan dolayı ve de tetanoz aşısını normal gebelerde de gerekli görmediğinden yaptırmıyor. Eski zamanlarda insanlar pis ve kötü ortamlarda, tarlada bahçede evde ilkel şartlarla doğum yaptıkları için gerekliymiş, bebeklerin yenidoğan tetanozuna yakalanmaması için. Ama ben ömrümde hiç yeni doğan tetanozu görmedim dedi doktor. Kendi eşime de yaptırmadım, ama istiyorsan yaptırabilirsin yine de dedi. Yok dedim istemiyorum :)

hoşbulduk duham, naber nasılsın

normal normal canım endişelenme, azalır artık yavaş yavaş oruç tutuyorsan iftarla sahur arası çokkkk su içmen lazım canım benim, tüm gün kaybettiğin suyu kısa zamanda yerine koymalısın, yoksa çok tehlikeli olur
kıyamam ya, Allah şifa evrsin canım benim

yusram biz iyiyiz kuzum, paşa da iyi büyümüş maşallah 294gr olmuş

hehehe hoşgeldin sosyalim, boşver geçmişi geleceğe bakalım nasıl geçti bakalım yolculuk tatil düğün

canım benim, paşa nasıl paşa

Kizlar gece sahura kadar bel bacak ve regl agrisi gibi bir agri cektim resmen kivrandim hala daha da regl agrisi gibi var ilk kez bu kadar siddetli oldu
canım bu aylarda normal diyordu sanki cute, ama çok şiddetliyse yine de dr a sor walla:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…