Benimki de bence yaptırma, ama yine de sana bırakıyorum dedi. Ben kendi eşime yaptırmadım dedi. Az önce sağlık ocağından aradılar da yaptıracak mısın diye, yaptırmıcam dedim. Sen de yaptırmadığına göre iyi etmişim o zaman
Igne yukseltir cnm. Bende de yukseltti. Ama igneyi kesmedik.
cuteheart içimi rahatlattın benim Alt 186 çıkmış senin bu kadar yüksekmiydi ne demişti hatırlıyormusun doktor bana iç hastalıkları uzmanı git dedi
kizlar bulantılarim yok denecek kadar azaldi şükür ama normal mi?. göğüslerim cok fena dokunamiyrm bile bu ne kadar sürer aceba hamilelik boyunca mi.
oruca niyetlendim üç gundur tutabiliyrm ve cok rahatim yerken daha kötüydum. dr um da ben sormayı unutmustum arkadaşim gittiginde beni de sordu tutabilir demiş. arkadaş son aylarinda oldugu icin sen tutamazsin demiş. hayirlisi bakalım....
ayy ne güzel:)) sağol canım daha iyi gibi her hastalıkta huyu değişiyor çok asabikıyamam ya
Cutem sen tetanoz aşısı olmuş muydun?
iyimiş canım çok şükür, bu sefer pipisini ben de gördüm
Çok geçmişler olsun size de, tatlı oğşuşun hastaymışNasıl bugün, biraz daha iyidir inşallah efloş :26:
hamdolsun canım idare ediyorumcanım nie yanlış anlıyım :) sizin fikirlerinize de açığım yeni isimlerede :)
bu arada nasılsın canım ?
kizlar bulantılarim yok denecek kadar azaldi şükür ama normal mi?. göğüslerim cok fena dokunamiyrm bile bu ne kadar sürer aceba hamilelik boyunca mi.
oruca niyetlendim üç gundur tutabiliyrm ve cok rahatim yerken daha kötüydum. dr um da ben sormayı unutmustum arkadaşim gittiginde beni de sordu tutabilir demiş. arkadaş son aylarinda oldugu icin sen tutamazsin demiş. hayirlisi bakalım....
canlarım geçmişe şöyle bi baktım çok yorgunum
efloş paşa nasıl oldu sen nasılsın
cutem kulağın hala kapalıymış biran önce geçer inşallahhh
ecem az kaldı sağlıkla kavuş oğluşuna
deryam doktor ne dedi paşa ne kadar olmuş
nesdem kıyafetleri yıkıyacakmışsın kolay gelsin Dora sağlıkla giyinsin
Duha canım Allah kabul etsin rahat geçirirsin inşallah
topikcanlarım kucaklıyorumhepinizi hiç halim yok kısaca günümü anlatayım:
bugün benim üniversite hastanesinde nöroloji kontorülüm vardı çok yoruldum eeg falan derken sabahtan saat 2 de işim bitti ordanda işe mahvoldum başım patlıyor
ama nöroloji sonuçlarım iyi doğumu ve emzirmeyi sordum şuan için normal bile olsa olur sıkıntı yok ama kadın doğumcun kara verecek dedi ve bebeğimi ialç kullanıdığım için emzirememekten korkuyordum emzirebilirmişim gerekirse dozu doğum sonrası azaltırız dedi.
tabi gitmişken ordada kadın doğumcuya uğramadan edemezdim (asistanlar acaip gıcıklar hiç bişey göstermediler) sağlıklı bi bebek haftasıyla uyumlu dediler yolladılar gıcıklar
Sefamız olsunn valla,hakettikpozitif canım bu günleride değerlendir mutlaka
canım başka hastaneye gitsin bence
ohhhh sefanız olsun yoruldunuz tadını çıkarın
Oyyy kuzuumm beniimm,Allah razı olsunn,ne güzel aklına,diline düşmekohhh misss kocisle kahvaltiyi brn de cook severim..gec gec olunca oyle snlar kiymetli oluyo malum
aysegul fistik dun dogumda kimlerin ismini sayicsm diye liste yapiyordum ilk aklima gelen sendin..diyorum acaba ayaysegul happymeal hifanur azapcicegi ve s.fslanmi diycem kabul olurmu keske isimlerini bilsem diyorum sonra da ya Allah biliyo ben zaten kimleri soyliycrm diye kendimle sohbet ediyordumm
cnm kanama ve agri yoksa bisey olmamistir bence..Ama yine de dk.a gorunmekte fayda var..hani dk.lara bi yere carptim falan diyince kanama ve agri yoksa yok bisey diyolar ya ondan diyorum..Insallah korusun Rabbim minigi
anlamamkii bu testlerden..insallah gelir bebis
Hosgeldin fistikkk
yeni ev yeni duzen bi de minik melekle taclanir Insallahhh...hakkinizda hayirlisi olsun cnm
Kııızz hakkaten şimdiden iyi geldi burası bana.Tek sıkıntım,yalnızımm,hiçkimseyi tanımıyorum.Ramazandan sonra çalışmayı düşünüyorum,tabi işe alan olursaevet pozitif yumurtlama bugün yarın gerçekleşir.
canım allahın izniyle olmamıştır. henüz mm düzeyinde bebek. hani kütle arttığı oranda sarsıntı olur dye düşünüyorum. kesesinin binde biri kadar sonuçta. tabi fizik bilgime çok güvenmiyorum. ama tahminim bu yönde.
ay harika. ana kız takılın bolca.
ankara sana iyi geldi ayşecim.
zamanla daha da alırşırsın.
inş yavrum sağlıkla ve vaktinde gelir sizlerle de paylaşırım elbette.
sağol canım benim. aynen dediğin oranda ve 30 dereceye attım. 4 makina çıktı kıyafeti cimcimenin. yalnız deterjan köpürmüyor gibime geldi. çift durulama yapayım diyorum ne dersin. kalıntı kalmasın hiç.
Ohhhh şükürler olsun,Nesdoşş artık evdeeeekızlar evde olmak çok keyifli. sabah sabah kalktım kocama kahvaltı hazırladım. garibime gebeliğimden beri hazırlayamıyordum çünkü o benden 1 saat erken çıkıyordu. beraber kahvaltı yapmak bile iyi geldi. işlerime başladım.
Bu hafta heyecanliyim kizlaaarrr biraz duygusala bagladim
Devletde evrak falan isleri icin kayit icin son gunumdu gitdim son tahlillerimi yaptirmaya...tahlillerimi yaptirdim geldim 2gun sonra dogum belgesini alicam artik her an dogura bilirim diye
Yarinsa kendi dk.ma gidicem 1bucuk yildir her ay gidiyorum dertlesiyordum simdi vedalasmaya gidicemcok duygulaniyorum gece ay temmuzda gel son ay vedalasalim dedi beni orda aglamak tutunca kahkalar atmisdilar kv.le...sadece soze aglamistim simdi vedalasmaya gidiyorum bittimi gercekten bu surec inanamiyorum...artik dogum dk.la devam edicem o da iyi biri ama..nebileyim benimcin garip hafta..her ay gittiyim 3hstne var simdi her 3ne sonuncu kez gidisim..
Yarin bebisimi de gorucem Insallah herseyi iyidir..
Ayyy kizlar gercekten azicik kalmissss dogurasim yok dahaaminicik daha niye cikiyokiii
Offf bi garip duygular icindeyim sevinsemmi heyecanlansammi uzulsrmmi duygusala mi baglasam korksammi paniklesemmi
Yoksa kocisla bekarliga vedami yapsak bilemiyorum inanamiyorummm
Rabbimmm herkese yasatsin bu heyecani insallahhhh..kizlar insallah hepiniz en kisa zamanda kavusursunuz meleklerinize..
Hakkinizi helsl edin herseye cok yardimci oldunuz her animda yanimdasiniz ne kadar borcluyum size allah biliyo..rabbim karsiligini saglikli miniklerle versin Insallah..
Hakkinizi helal edin canlarim..
Ayyy yine duygusala bagladim vedalasirmis gibiiidaha 1ayim varrr ama yine de bu hafta dk.yogunlugundayim gec gele bilirim
Rabbiiimmmm heeerkeesiiinnn gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin
paşam daha iyi canım hamdolsun bende yatıştayım hala:) güzel haberlerine çok sevindim canımcanlarım geçmişe şöyle bi baktım çok yorgunum
bugün benim üniversite hastanesinde nöroloji kontorülüm vardı çok yoruldum eeg falan derken sabahtan saat 2 de işim bitti ordanda işe mahvoldum başım patlıyor
ama nöroloji sonuçlarım iyi doğumu ve emzirmeyi sordum şuan için normal bile olsa olur sıkıntı yok ama kadın doğumcun kara verecek dedi ve bebeğimi ialç kullanıdığım için emzirememekten korkuyordum emzirebilirmişim gerekirse dozu doğum sonrası azaltırız dedi.
tabi gitmişken ordada kadın doğumcuya uğramadan edemezdim (asistanlar acaip gıcıklar hiç bişey göstermediler) sağlıklı bi bebek haftasıyla uyumlu dediler yolladılar gıcıklar
oku canım 3 ay sürmez doğru düzgün yazılmıyor herkes tatildeYogun bi trafigin ardindan buradayim nasilsiniz guzellerrrrrherkesler iyidir insallah gecmise bakmaya kalkarsam 3 aydan once gelemem yaniniza
canım sana kusur olmaz yeni doğan bakımı zorS.a. ablalarim kardeslerim
Sizleri unuttum sanmayin
Kusuruma bakmayin pek yazamiyorum sizlere...
Gerci tam yazmaya niyetleniyorum hooop benim oglan alarm veriyor sonradan da yazmak aklimdan cikiyor...
Ara ara tabi okuyorum hep ....
Bu arada ben hamilelikten once ovulasyon testleri almistim netten...
Kullanmak nasip olmadi aldigim gunun hwmen sonrasi hamile oldugumu ogrenmistim...
Diyecegim su ki kullanan bacilarimdan biri bana ozelden ulasabilirse sevinirim...
Saglicakla kalin ...
Esimin neti bitti 10 gündür yazamadım
Nasılsıniz güzel yureklilerim Cutem Nesdemim Eflalim Azapcicegim Sosyalim Aysegulum Hifanurum Pinarim Rose canım Deryam Denizim Yusram Baranim Miissim Ececim Kutsalim Happcim Duham Azerim...vee her zaman yuregimde duamda olup suanlik hatirima gelmeyen tüm güzel yureklilerim insaallah hepiniz iyisinizdir Rabbim bu mübarek günlerde gonlunuzun isteklerini hakkinizda hayırlı eylesin...
amin canım, maşallah Ahmet asımaTeyzelerimiz geçen hafta şeker yuklememiz yapıldı sonuclarimiz temiz çıktı hamdolsun Ahmet Asım geçen hafta tam 26 haftalik oldu kilomuz 890 gram boyumuz 33 cm doktorumuz çok güzel maasallah dedi
Benim b12 degerim ignelerle 60 dan 206ya yükselmiş igneye ara verebiliriz dedi doktorumuz kan degerim iyi ama kandaki demir depolarim bosmus doktorum bu ayda hapla duzelmezse kan serumu takabiliriz dedi.
Ahmet Asım 2gun cok hareketliydi bugün durgun tedirgin oluyorum böyle olması normal mi acaba kızlar hani bi hareketli bi durgun.
Dün gece çok fena sirt bel ve kaburga kemiklerim ağrıdı resmen ayrildi kemiklerim Cutemm seni andim ağrı çekerken diyordun ya normal bu ağrılar diye o yüzden panik olmadim ama bayağı rahatsiz ediciymis :)
Bizden de haberler böyle güzel yureklilerim artık netimiz geldi ugrarim yanınıza insaallah sık sık ...
Teyzelerimiz geçen hafta şeker yuklememiz yapıldı sonuclarimiz temiz çıktı hamdolsun Ahmet Asım geçen hafta tam 26 haftalik oldu kilomuz 890 gram boyumuz 33 cm doktorumuz çok güzel maasallah dedi
Benim b12 degerim ignelerle 60 dan 206ya yükselmiş igneye ara verebiliriz dedi doktorumuz kan degerim iyi ama kandaki demir depolarim bosmus doktorum bu ayda hapla duzelmezse kan serumu takabiliriz dedi.
Ahmet Asım 2gun cok hareketliydi bugün durgun tedirgin oluyorum böyle olması normal mi acaba kızlar hani bi hareketli bi durgun.
Dün gece çok fena sirt bel ve kaburga kemiklerim ağrıdı resmen ayrildi kemiklerim Cutemm seni andim ağrı çekerken diyordun ya normal bu ağrılar diye o yüzden panik olmadim ama bayağı rahatsiz ediciymis :)
Bizden de haberler böyle güzel yureklilerim artık netimiz geldi ugrarim yanınıza insaallah sık sık ...
Yogun bi trafigin ardindan buradayim nasilsiniz guzellerrrrrherkesler iyidir insallah gecmise bakmaya kalkarsam 3 aydan once gelemem yaniniza
canım ben de hemşireyim biliyorsun :) ömrümde en az 7-8 kez tetanoz aşısı oldum ben, bu yüzden bağışıklığımın oluştuğunu düşünüyorum. Bir kadın doğurganlık dönemi boyunca 5 kez aşılanmalıdır, benimki 5i geçti zatencanım banada hemşire arkadaşlarım yaptır dedi daha dr.uma sormadım neden yaptırılmasını istemediler ki? zararlı mı?
hoşbulduk duham, naber nasılsıniyiyce yaklastin ecem allah kurtarsin saglicakla al kucağına ins.eminim cok heyecanli zamanlardir.
allah kolaylık versin cutem tatli telaşlar bunlar sağlık olsun da bu günlerde geçer
hosgeldiniz miniginle canım.
gözünaydın olsun ne guzel bi kiz daha hadi hayirlisi.
normal normal canım endişelenme, azalır artık yavaş yavaşkizlar bulantılarim yok denecek kadar azaldi şükür ama normal mi?. göğüslerim cok fena dokunamiyrm bile bu ne kadar sürer aceba hamilelik boyunca mi.
kıyamam ya, Allah şifa evrsin canım benimayy ne güzel:)) sağol canım daha iyi gibi her hastalıkta huyu değişiyor çok asabibenim zaten sinirler laçka
hamdolsun canım idare ediyorum
normal de canım sevinme benim öyle arttı ki halim yamantekrar olabilir inşallah olmasın tabi benim göğüs acım 6. haftada bitti sadece ucuna dokununca acıyor, oğluşda 12 hafta sürmüştü, orucunu Allah kabul etsin keşke bende tutabilsem ama yok açlığa dayanamıyorum:)
yusram biz iyiyiz kuzum, paşa da iyi büyümüş maşallah 294gr olmuşcanlarım geçmişe şöyle bi baktım çok yorgunum
heheheYogun bi trafigin ardindan buradayim nasilsiniz guzellerrrrrherkesler iyidir insallah gecmise bakmaya kalkarsam 3 aydan once gelemem yaniniza
canım benim, paşa nasıl paşaS.a. ablalarim kardeslerim
Sizleri unuttum sanmayin
Kusuruma bakmayin pek yazamiyorum sizlere...
Gerci tam yazmaya niyetleniyorum hooop benim oglan alarm veriyor sonradan da yazmak aklimdan cikiyor...
Ara ara tabi okuyorum hep ....
Bu arada ben hamilelikten once ovulasyon testleri almistim netten...
Kullanmak nasip olmadi aldigim gunun hwmen sonrasi hamile oldugumu ogrenmistim...
Diyecegim su ki kullanan bacilarimdan biri bana ozelden ulasabilirse sevinirim...
Saglicakla kalin ...
canım bu aylarda normal diyordu sanki cute, ama çok şiddetliyse yine de dr a sor walla:26:Kizlar gece sahura kadar bel bacak ve regl agrisi gibi bir agri cektim resmen kivrandim hala daha da regl agrisi gibi var ilk kez bu kadar siddetli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?