Progestan kulkaniyor musun yada kullandin mi benim ki muhtemelen progestanda artti dr progestani biraktigimda degerlerim dusmeye basladi sonrasinda ben gitmedim zaten su an icin bi sorun gorulmuyor sende bi dahiliye uzmanina gorun bence
Sosyalin ALT AST yüksek çıkınca korkup doktoruma sormuştum, ben de bir sürü ilaç iğne kullanıyorum, karaciğer enzimlerime düzenli baktıralım mı diye, hayır kafa karıştırmaya gerek yok dedi, sadece 1 kez baktı, o da normal çıktı. Belki sonradan ilaç miktarları arttıkça yükselmiştir, ama baktırmadı doktorum, heralde ben evham yapıcam diye.Merhaba bende senin gibi kan sulandırıcı kullanıyorum alt değerim 186 çıktı sende nasıldı doktorun önerileri neler oldu beni iç hastalıkları uzmanına yönlendirdi yardımcı olursan çok sevinirim
kizlar bulantılarim yok denecek kadar azaldi şükür ama normal mi?. göğüslerim cok fena dokunamiyrm bile bu ne kadar sürer aceba hamilelik boyunca mi.
oruca niyetlendim üç gundur tutabiliyrm ve cok rahatim yerken daha kötüydum. dr um da ben sormayı unutmustum arkadaşim gittiginde beni de sordu tutabilir demiş. arkadaş son aylarinda oldugu icin sen tutamazsin demiş. hayirlisi bakalım....
canlarım geçmişe şöyle bi baktım çok yorgunum
efloş paşa nasıl oldu sen nasılsın
cutem kulağın hala kapalıymış biran önce geçer inşallahhh
ecem az kaldı sağlıkla kavuş oğluşuna
deryam doktor ne dedi paşa ne kadar olmuş
nesdem kıyafetleri yıkıyacakmışsın kolay gelsin Dora sağlıkla giyinsin
Duha canım Allah kabul etsin rahat geçirirsin inşallah
topikcanlarım kucaklıyorumhepinizi hiç halim yok kısaca günümü anlatayım:
bugün benim üniversite hastanesinde nöroloji kontorülüm vardı çok yoruldum eeg falan derken sabahtan saat 2 de işim bitti ordanda işe mahvoldum başım patlıyor
ama nöroloji sonuçlarım iyi doğumu ve emzirmeyi sordum şuan için normal bile olsa olur sıkıntı yok ama kadın doğumcun kara verecek dedi ve bebeğimi ialç kullanıdığım için emzirememekten korkuyordum emzirebilirmişim gerekirse dozu doğum sonrası azaltırız dedi.
tabi gitmişken ordada kadın doğumcuya uğramadan edemezdim (asistanlar acaip gıcıklar hiç bişey göstermediler) sağlıklı bi bebek haftasıyla uyumlu dediler yolladılar gıcıklar
Esimin neti bitti 10 gündür yazamadım
Nasılsıniz güzel yureklilerim Cutem Nesdemim Eflalim Azapcicegim Sosyalim Aysegulum Hifanurum Pinarim Rose canım Deryam Denizim Yusram Baranim Miissim Ececim Kutsalim Happcim Duham Azerim...vee her zaman yuregimde duamda olup suanlik hatirima gelmeyen tüm güzel yureklilerim insaallah hepiniz iyisinizdir Rabbim bu mübarek günlerde gonlunuzun isteklerini hakkinizda hayırlı eylesin...
Teyzelerimiz geçen hafta şeker yuklememiz yapıldı sonuclarimiz temiz çıktı hamdolsun Ahmet Asım geçen hafta tam 26 haftalik oldu kilomuz 890 gram boyumuz 33 cm doktorumuz çok güzel maasallah dedi
Benim b12 degerim ignelerle 60 dan 206ya yükselmiş igneye ara verebiliriz dedi doktorumuz kan degerim iyi ama kandaki demir depolarim bosmus doktorum bu ayda hapla duzelmezse kan serumu takabiliriz dedi.
Ahmet Asım 2gun cok hareketliydi bugün durgun tedirgin oluyorum böyle olması normal mi acaba kızlar hani bi hareketli bi durgun.
Dün gece çok fena sirt bel ve kaburga kemiklerim ağrıdı resmen ayrildi kemiklerim Cutemm seni andim ağrı çekerken diyordun ya normal bu ağrılar diye o yüzden panik olmadim ama bayağı rahatsiz ediciymis :)
Bizden de haberler böyle güzel yureklilerim artık netimiz geldi ugrarim yanınıza insaallah sık sık ...
Kizlar gece sahura kadar bel bacak ve regl agrisi gibi bir agri cektim resmen kivrandim hala daha da regl agrisi gibi var ilk kez bu kadar siddetli oldu
canım ben de hemşireyim biliyorsun :) ömrümde en az 7-8 kez tetanoz aşısı oldum ben, bu yüzden bağışıklığımın oluştuğunu düşünüyorum. Bir kadın doğurganlık dönemi boyunca 5 kez aşılanmalıdır, benimki 5i geçti zatendoktorum benim riskli hamile olmamdan dolayı ve de tetanoz aşısını normal gebelerde de gerekli görmediğinden yaptırmıyor. Eski zamanlarda insanlar pis ve kötü ortamlarda, tarlada bahçede evde ilkel şartlarla doğum yaptıkları için gerekliymiş, bebeklerin yenidoğan tetanozuna yakalanmaması için. Ama ben ömrümde hiç yeni doğan tetanozu görmedim dedi doktor. Kendi eşime de yaptırmadım, ama istiyorsan yaptırabilirsin yine de dedi. Yok dedim istemiyorum :)
hoşbulduk duham, naber nasılsın
normal normal canım endişelenme, azalır artık yavaş yavaşoruç tutuyorsan iftarla sahur arası çokkkk su içmen lazım canım benim, tüm gün kaybettiğin suyu kısa zamanda yerine koymalısın, yoksa çok tehlikeli olur
kıyamam ya, Allah şifa evrsin canım benim
yusram biz iyiyiz kuzum, paşa da iyi büyümüş maşallah 294gr olmuş
hehehehoşgeldin sosyalim, boşver geçmişi geleceğe bakalım nasıl geçti bakalım yolculuk tatil düğün
canım benim, paşa nasıl paşa
canım bu aylarda normal diyordu sanki cute, ama çok şiddetliyse yine de dr a sor walla:26:
Allah ( c.c ) razi olsun bacim kendi adima iyiyim cok sukur....Esimin neti bitti 10 gündür yazamadım
Nasılsıniz güzel yureklilerim Cutem Nesdemim Eflalim Azapcicegim Sosyalim Aysegulum Hifanurum Pinarim Rose canım Deryam Denizim Yusram Baranim Miissim Ececim Kutsalim Happcim Duham Azerim...vee her zaman yuregimde duamda olup suanlik hatirima gelmeyen tüm güzel yureklilerim insaallah hepiniz iyisinizdir Rabbim bu mübarek günlerde gonlunuzun isteklerini hakkinizda hayırlı eylesin...
Cok sagol ablam...paşam daha iyi canım hamdolsun bende yatıştayım hala:) güzel haberlerine çok sevindim canım
oku canım 3 ay sürmez doğru düzgün yazılmıyor herkes tatilde
canım sana kusur olmaz yeni doğan bakımı zor
amin canım, maşallah Ahmet asımakocaman olmuş annesi, canım bazen az hareket edebilir onu sayısı vardı aklımdan çıkmış günd eşu kadar hareket diye bulursam yazarım, öyle olunca bol bol konuş tatlı ye dinlen
Oglum gayet iyi teyzesi cok sagol...canım ben de hemşireyim biliyorsun :) ömrümde en az 7-8 kez tetanoz aşısı oldum ben, bu yüzden bağışıklığımın oluştuğunu düşünüyorum. Bir kadın doğurganlık dönemi boyunca 5 kez aşılanmalıdır, benimki 5i geçti zatendoktorum benim riskli hamile olmamdan dolayı ve de tetanoz aşısını normal gebelerde de gerekli görmediğinden yaptırmıyor. Eski zamanlarda insanlar pis ve kötü ortamlarda, tarlada bahçede evde ilkel şartlarla doğum yaptıkları için gerekliymiş, bebeklerin yenidoğan tetanozuna yakalanmaması için. Ama ben ömrümde hiç yeni doğan tetanozu görmedim dedi doktor. Kendi eşime de yaptırmadım, ama istiyorsan yaptırabilirsin yine de dedi. Yok dedim istemiyorum :)
normal normal canım endişelenme, azalır artık yavaş yavaşoruç tutuyorsan iftarla sahur arası çokkkk su içmen lazım canım benim, tüm gün kaybettiğin suyu kısa zamanda yerine koymalısın, yoksa çok tehlikeli olur
hehehehoşgeldin sosyalim, boşver geçmişi geleceğe bakalım nasıl geçti bakalım yolculuk tatil düğün
canım bu aylarda normal diyordu sanki cute, ama çok şiddetliyse yine de dr a sor walla:26:
sen doktoruna sor öyle karar ver canımcım, ben kararsızdım, sağlık ocağındaki ebeme demiştim, doktoruma sorayım öyle haber veririm diye. Doktorum da böyle deyince vazgeçtim. Hiçbir zararı yok ama gerekli görmüyorum ben dedi. Sen de sor doktoruna canımaa tatlım hemşire olduğunu bilmiyordum :) ben tetenoz aşısı olup olmadığımı hatırlamıyorum ... okulda yapılan aşıların içindeyse olmuşumdur :)))
sadece 2009 da kızamıkçık aşısı olduğumu hatırlıyorum :)
hımm ozaman bende yaptırmıyım ..
Allah kardeşini de mesut etsin canımcımMeliscigim bi dahiliye uzmanina gozuk canim o sana en dogru yolu gosterecektir ama hic korkma ben korkulacak bi durum mu diye sordugumda hayir demisti dr
Deryacimmmhersey cok guzeldi sen ne yapiyorsun minnosun nasil detaylin nasil cikti tatlim:26:
Oyy maşallah ona yaaAllah ( c.c ) razi olsun bacim kendi adima iyiyim cok sukur....
Sadece uykusuzum o kadar
Masaallah senin oglunda baya buyumus
Cok sagol ablam...
Bakimi gercekten zormus...
Birde ben kimseye dokundurtmuyorum..
Kendim bakiyorum dogdugundan bu yana...
Kv de cok soyleniyo neymis kendi cocuklarini kv si buyutmus buda hep is yapmis evin islerini...
Yahu banane oyle boyle kendi evimi temizleyebiliyorum sukur...
Sende kalk kendi evini toparla banane senin kv denden....
Ben buyutucem cocugumu Rabb' IM ne kadar omur bicti ise ....
Bu arada senin adina sevindim ablam bebegin yukari cikmisti en son hatirladigim kadariyla
Saglicakla al kucagina
Oglum gayet iyi teyzesi cok sagol...
Cuma 2 aylik olacagiz ins.
Masaallah senin pasaya buyutmussun[
Saglucakla kucagina al ins.
sen doktoruna sor öyle karar ver canımcım, ben kararsızdım, sağlık ocağındaki ebeme demiştim, doktoruma sorayım öyle haber veririm diye. Doktorum da böyle deyince vazgeçtim. Hiçbir zararı yok ama gerekli görmüyorum ben dedi. Sen de sor doktoruna canım
Ben okulda yapılanların haricinde 2 kere köpek ısırdı, kuduz aşısıyla birlikte tetanoz da yaptılar, bi kere kedi tırmaladı yine yaptılar2 kere de kesik yüzünden yaptılar.
Allah kardeşini de mesut etsin canımcımBen de iyiyim, minnoşum da iyi maşallah, detaylı çok güzel geçti, kuzumun yüzünü hiç bu kadar net görememiştim, hep arkasını dönüyordu, o gün yüzü dönüktü gördük diğer organlar fln de gelişimi de herşey güzel çıktı maşallah, herhangi bir risk görmedi dr.
Oyy maşallah ona yaaBüyümüş bile
Sağol canım amin inşallah, evet bizimki de büyümeye çalışıyor bakalıminşallah biz de kucağımıza aldığımız o güzel günleri görürüz
Cok sevindim deryosum insallah hep boyle giderde kucagina aldigin gunleride gorursunbenimkide bi turlu gostermedi arkasi donuktu dr cok ugrasti donmesi icin ama babasi gibi inatci sanirim
Detaylida gozlerini burnunu ve dudaklarini gordum ama
canım olur öyle sancılar ama hala geçmediyse doktoruna sor birKizlar gece sahura kadar bel bacak ve regl agrisi gibi bir agri cektim resmen kivrandim hala daha da regl agrisi gibi var ilk kez bu kadar siddetli oldu
sağol canım hamdolsun daha iyi, canım çok sıkkın her şey üst üste geliyor var başımızda bir şeycanım ben de hemşireyim biliyorsun :) ömrümde en az 7-8 kez tetanoz aşısı oldum ben, bu yüzden bağışıklığımın oluştuğunu düşünüyorum. Bir kadın doğurganlık dönemi boyunca 5 kez aşılanmalıdır, benimki 5i geçti zatendoktorum benim riskli hamile olmamdan dolayı ve de tetanoz aşısını normal gebelerde de gerekli görmediğinden yaptırmıyor. Eski zamanlarda insanlar pis ve kötü ortamlarda, tarlada bahçede evde ilkel şartlarla doğum yaptıkları için gerekliymiş, bebeklerin yenidoğan tetanozuna yakalanmaması için. Ama ben ömrümde hiç yeni doğan tetanozu görmedim dedi doktor. Kendi eşime de yaptırmadım, ama istiyorsan yaptırabilirsin yine de dedi. Yok dedim istemiyorum :)
Allah ( c.c ) razi olsun bacim kendi adima iyiyim cok sukur....
Sadece uykusuzum o kadar
Masaallah senin oglunda baya buyumus
Cok sagol ablam...
Bakimi gercekten zormus...
Birde ben kimseye dokundurtmuyorum..
Kendim bakiyorum dogdugundan bu yana...
Kv de cok soyleniyo neymis kendi cocuklarini kv si buyutmus buda hep is yapmis evin islerini...
Yahu banane oyle boyle kendi evimi temizleyebiliyorum sukur...
Sende kalk kendi evini toparla banane senin kv denden....
Ben buyutucem cocugumu Rabb' IM ne kadar omur bicti ise ....
Bu arada senin adina sevindim ablam bebegin yukari cikmisti en son hatirladigim kadariyla
Saglicakla al kucagina
Oglum gayet iyi teyzesi cok sagol...
Cuma 2 aylik olacagiz ins.
Masaallah senin pasaya buyutmussun[
Saglucakla kucagina al ins.
İnşallah canım hepimizin inşallahCok sevindim deryosum insallah hep boyle giderde kucagina aldigin gunleride gorursunbenimkide bi turlu gostermedi arkasi donuktu dr cok ugrasti donmesi icin ama babasi gibi inatci sanirim
Detaylida gozlerini burnunu ve dudaklarini gordum ama
evet epeyce canımohhoo kaç tane tetanoz olmuşsun canım ben dr.uma sorarım saol :)
Ayy hadi yaa çok geçmiş olsun, gerçekten bi kurşun mu döktürseniz acaba:26: Bu arada akdeniz anemisi olsaydı ablan evlenirken ortaya çıkardı canım ya, çok uzun yıllardır bunun testleri yapılıyor. Bende de taşıyıcılığı var. Ve bu öyle nöbet geçirmesine sebep olmaz. Elektroforez testi yapılmadıysa yapılsın mutlaka, var mı yok mu anlaşılır. Kaç yaşında ki ablan, bu yaşa kadar ciddi belirti vermemesi de ilginç bu arada. İnşallah kötü bişeyler çıkmaz canım, çok geçmiş olsun. Babana da geçmiş olsuncanım olur öyle sancılar ama hala geçmediyse doktoruna sor bir
sağol canım hamdolsun daha iyi, canım çok sıkkın her şey üst üste geliyor var başımızda bir şey( şimdi de gurbetten gelen diğer ablamda sıkıntı çıktı geçen bana gelmişlerdi eve gidince bayılmış nöbet gibi olmuş gözlerini dikmiş tavana ( ertesi gün doktora götürmüşler akdeniz anemisinden şüphelenmişler cilt renginden dolayı birde kasığında bayılmadan sonra ağrı kalmış daha öncede orda ağrısı oluyormuş, şimdi mr tomografi eeg ultrason aklına gelirse bakacaklar bu hafta inşallah bir şey çıkmaz, babamın kolu alçıda ağrıyordu sebebi belli değil büyük ihtimal ameliyat olacak, çok bunaldım Rabbim feraha çıkarsın inşaalllah
ovulasyonda bağışıklık düşer. ben 5 ay üst üste ovulasyonda hastalandım dr öyle demişti.herkese hayırlı ramazanlar. Kızlar 2 sorum var, beni aydınlatırsanız sevinirim.
Ovulasyon gününden beri hastayım. 16. günün gecesinde ateşim 38 idi. Birde hastalıktan dolayı düzensiz uyudum uyandım. Hasta olduğumuz günleri dikkate almalı mıyım? Aksi gibi ovulasyon zamanına denk geldi. http://www.fertilityfriend.com/home/50759d
2. sorumda; her sabah 7:15 de ateşimi ölçüyorum. Ancak malum ramazan sahura kalkıyoruz. Uyku bölünüyor. Burada da ateşi kaydederken en uzun süre uyuduğum zamanı mı baz almalıyım?
Teşekkür ederim.
gelsin bade hatun o halde:)evet diğer hastanedeki dr.umda % 60 kız demişti 12.haftamda.
prensesler çoğalıyorrr :)
benimde şuan için içime sinen tek isim BADE. :)
yok anam kompedan burda. anılınkini alırım yine memnunum ben o markanın ürünlerinden.canım duygularıma tercüman olmuşsun
canım cutem atlet diyor ben hiç atletini almadım 3 tane emzirme sütyenim vardı zaten gebeyken kullanmaya başladım çok rahattı,bir beden büyük aldım hatta iki beden:) malum ped de konuluyor, sen bilirsin ben memnundum sütyenden, birde çok terlediğin için emizirme atletini bolca almak lazım o da çok para demek, gün içinde çok değişiyordum ben süt kokucam falan diyekompedan mağazası var mı bilmem orda çok uygun ben 10 liraya almıştım zaten emzirme bitince attım hepsini şimdi yeni alıcam:) 15 olmuştur en fazla
hoş geldiniz nasılmış oğluşun
12-16. gün arası değişir adet günü de düşebilir
çok yorma canım aman, tahlil hakkında bilgim yok
e bende kız demiştim:)bu tutsun bari
canım yanlış anlama ama bu isimler bana göre değil:) sana kalmış
yükseltir diye biliyorum keseceğini sanmam
o günleri discarted yap, sahurdan sonra 3 saat uyuyorsan yine aynı saatte ölçüm yapabilirsin 7:15 de
canım ben de yaptırmadım. beni de az önce izleme çağırdılar telden söyledim değerlerimi hiç çıkamam taaa sağlık ocağına.Benimki de bence yaptırma, ama yine de sana bırakıyorum dedi. Ben kendi eşime yaptırmadım dedi. Az önce sağlık ocağından aradılar da yaptıracak mısın diye, yaptırmıcam dedim. Sen de yaptırmadığına göre iyi etmişim o zaman
canım arada azalır. benim de 10. haftamda bulantılarım kesildi ama öğürmem 13-14 ü bulmuştu.kizlar bulantılarim yok denecek kadar azaldi şükür ama normal mi?. göğüslerim cok fena dokunamiyrm bile bu ne kadar sürer aceba hamilelik boyunca mi.
oruca niyetlendim üç gundur tutabiliyrm ve cok rahatim yerken daha kötüydum. dr um da ben sormayı unutmustum arkadaşim gittiginde beni de sordu tutabilir demiş. arkadaş son aylarinda oldugu icin sen tutamazsin demiş. hayirlisi bakalım....
kuzum çok sevindim senin adına. yavrunu emzirebilceksin. çok güzel maşallah.canlarım geçmişe şöyle bi baktım çok yorgunum
efloş paşa nasıl oldu sen nasılsın
cutem kulağın hala kapalıymış biran önce geçer inşallahhh
ecem az kaldı sağlıkla kavuş oğluşuna
deryam doktor ne dedi paşa ne kadar olmuş
nesdem kıyafetleri yıkıyacakmışsın kolay gelsin Dora sağlıkla giyinsin
Duha canım Allah kabul etsin rahat geçirirsin inşallah
topikcanlarım kucaklıyorumhepinizi hiç halim yok kısaca günümü anlatayım:
bugün benim üniversite hastanesinde nöroloji kontorülüm vardı çok yoruldum eeg falan derken sabahtan saat 2 de işim bitti ordanda işe mahvoldum başım patlıyor
ama nöroloji sonuçlarım iyi doğumu ve emzirmeyi sordum şuan için normal bile olsa olur sıkıntı yok ama kadın doğumcun kara verecek dedi ve bebeğimi ialç kullanıdığım için emzirememekten korkuyordum emzirebilirmişim gerekirse dozu doğum sonrası azaltırız dedi.
tabi gitmişken ordada kadın doğumcuya uğramadan edemezdim (asistanlar acaip gıcıklar hiç bişey göstermediler) sağlıklı bi bebek haftasıyla uyumlu dediler yolladılar gıcıklar
hoşgeldin tatlım özlettin kendini. yavrun nasılllll adı ne olucak bıdığımızın.Yogun bi trafigin ardindan buradayim nasilsiniz guzellerrrrrherkesler iyidir insallah gecmise bakmaya kalkarsam 3 aydan once gelemem yaniniza
canım benim de o şekilde oldu tam senin aylarında. sanırım açılma oluyor. iki güne geçer. korkulcak bir şey değil.Kizlar gece sahura kadar bel bacak ve regl agrisi gibi bir agri cektim resmen kivrandim hala daha da regl agrisi gibi var ilk kez bu kadar siddetli oldu
:)) aman tek sağlıklı olsun da geçmesin canım benim.Beni bulantıların geçeceği yok kızlar ful devam,iştahım bile azaldı hayretgerçi o bunalımdan oldu
Ohh daha da rahatladım şimdi nesdemimcanım ben de yaptırmadım. beni de az önce izleme çağırdılar telden söyledim değerlerimi hiç çıkamam taaa sağlık ocağına.
hadi ya tüh :26: benim doktor hem dopplerle bakıyor hem de 4d bakıyor her gidişimizde. Bu aralar çok sık gördüm bebişi, o yüzden ilk defa kendiliğimden epey geçe randevu aldımDeryam gostermedi ki iste 4 boyutluda sadece dopplerde gosterdi dr da dudaklarinin falan sekilli oldugunu soyledi o kadar ben kimseye benzetemedim o heyecandan
Senin minnosunada masallah cok ozel pozlar veriyor annesine
evet kuzum 8 aya girdik biz.Nesdosummm bende sizleri ozledimmmm
Iyiyiz cok sukur canim sen nasilsin artik son duzluge girdin Rabbim bir avazda kurtarsin insallah seni
Minnosla ilgili ne isim belli ne de kiyafet biberon falan hic bi sey yapmadik son aylari bekliyoruz
arkadaşlar bugün adetimin 17.günü. ben pkoluyuım.yumurta takibindeydim ramazan ayına kadar ama ramzan arya girdi diye bıraktım.çünkü doktorum alttan bakıyor ve ben oruçlu olduğum için içim rahat etmezdi orucum noksanlaşır mı dinen caiz midir değilmidir orucum bozulur mu vs düşüncelere kapılıdğm için yumurta takibini bıraktım.en son cuma günü yumurtam 19-20 mm olmuştu.doktorum çatlatma iğnesi dedi ama ben yok kendiliğnden çatlasın dedim.doktorum da o zaman gün aşırı ilişki yapın bir hafta boyunca dedi.
normalde hiç akıntım yoktur ama dün sabah lavaboya gittiğimde akıntım olduğunu farkettim,akşam da biraz vardı.akşam ilişkiye girdik yumurta çatlamış olabilir düşüncesiyle.
ateşölçerle de ateşimi ölçüyorum sabahları.sürekli her sabah saat 6 da ölçerdim ve 35,9-36,2 arası hep değişirdi.ama ramazana girdiğimizdden beri sabahları 9 da ölçüyorum.ramzan ayından itibaren ateş değerlerim:
36,5
36,4
36,3
36,5(bu sabahki ateşim) yumurtam çatlamış olabilr mi????
Hadi ya, keşke gösterseymiş sıpa yüzünü:26: Neyse bugün de hasret giderirsin biraz, iyi gelirBenim burada gittigim dr da 4 boyutlusu yok canim izmir benim icin bi firsatti ama kismet degilmis iste
Bugun saat 2 de randevum var hem detaylinin sonuclarini goturecegim hemde bakar sanirim ultrasonda
Bu arada hareketlerini hissediyoruz ya ondan 4 haftada almissindir yoksa hergun gel deseydi giderdin sende benim gibi
Fetal ekoya girdin mi bu arada bebegin kalp ritimlerine bakiyorlarmis ya belki ben ismini yanlis yazmisimdir:26:
arkadaşlar bugün adetimin 17.günü. ben pkoluyuım.yumurta takibindeydim ramazan ayına kadar ama ramzan arya girdi diye bıraktım.çünkü doktorum alttan bakıyor ve ben oruçlu olduğum için içim rahat etmezdi orucum noksanlaşır mı dinen caiz midir değilmidir orucum bozulur mu vs düşüncelere kapılıdğm için yumurta takibini bıraktım.en son cuma günü yumurtam 19-20 mm olmuştu.doktorum çatlatma iğnesi dedi ama ben yok kendiliğnden çatlasın dedim.doktorum da o zaman gün aşırı ilişki yapın bir hafta boyunca dedi.
normalde hiç akıntım yoktur ama dün sabah lavaboya gittiğimde akıntım olduğunu farkettim,akşam da biraz vardı.akşam ilişkiye girdik yumurta çatlamış olabilir düşüncesiyle.
ateşölçerle de ateşimi ölçüyorum sabahları.sürekli her sabah saat 6 da ölçerdim ve 35,9-36,2 arası hep değişirdi.ama ramazana girdiğimizdden beri sabahları 9 da ölçüyorum.ramzan ayından itibaren ateş değerlerim:
36,5
36,4
36,3
36,5(bu sabahki ateşim) yumurtam çatlamış olabilr mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?