Bugun ne derse dr ona gore yaptiracagim canim burada sadece devlet hastanesinde yapiliyormus, detaylida benimkininde kalbini dinledi ritmi falan iyi kalbi 4 odacikli gibi seyler soyledi dr dan cikarsam yazarim kuzum neler istedigini
sahurdan sonra uyuyorum o yüzden ölçüm saatlerini değiştirdim.en az 3-4 saat uyuyayım da öyle ölçüm yapayım diye.3.30 da uyuyorum ve sabah 9 da yatakta ateşimi ölçüyorum.doktorumun verdiği talimat.evet kuzum 8 aya girdik biz.
bence çok geçe bırakma son zamanlarda hiç güç kalmıyor uzun uzun alış verişe. ben parça parça tamamlamıştım 5. ayda.
şimdi bi mağazaya giriyorum ayaklarım ağrıyor hemen. bi de çok detay var son anda panikleme kuzum. arkadaşım da son aya bıraktı şimdi perişan vaziyette her şeyi yarım yamalak oldu uzun uzun araştıramadı benim gibi.
birincisi 9 da ölçüm olmaz. 6-8 arası olmak zorunda.
bir de tüm değerler lazım bize. 4 günlük değer veri değil.
Tamam canım sor öğren bakalım, bana da haber ver
EVET CANIM ÇOK ŞÜKÜR RABBİM HEPİMİZE GÜZEL HABERLER ALMAYI NASİP ETSİNOhhh maşallah canim. Ne güzel haberlerle gelmissin.
ooo sosyalim özledim kuzum ya nasıl geçti düğün kontrol mü var bugün hadi güzel haberlelrle gel inşallahhhhhhYogun bi trafigin ardindan buradayim nasilsiniz guzellerrrrrherkesler iyidir insallah gecmise bakmaya kalkarsam 3 aydan once gelemem yaniniza
canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın Ahmet Asım nasılEsimin neti bitti 10 gündür yazamadım
Nasılsıniz güzel yureklilerim Cutem Nesdemim Eflalim Azapcicegim Sosyalim Aysegulum Hifanurum Pinarim Rose canım Deryam Denizim Yusram Baranim Miissim Ececim Kutsalim Happcim Duham Azerim...vee her zaman yuregimde duamda olup suanlik hatirima gelmeyen tüm güzel yureklilerim insaallah hepiniz iyisinizdir Rabbim bu mübarek günlerde gonlunuzun isteklerini hakkinizda hayırlı eylesin...
canım Ali Yasin ve sen iyi olda fırsat buldukça yazarsınS.a. ablalarim kardeslerim
Sizleri unuttum sanmayin
Kusuruma bakmayin pek yazamiyorum sizlere...
Gerci tam yazmaya niyetleniyorum hooop benim oglan alarm veriyor sonradan da yazmak aklimdan cikiyor...
Ara ara tabi okuyorum hep ....
Bu arada ben hamilelikten once ovulasyon testleri almistim netten...
Kullanmak nasip olmadi aldigim gunun hwmen sonrasi hamile oldugumu ogrenmistim...
Diyecegim su ki kullanan bacilarimdan biri bana ozelden ulasabilirse sevinirim...
Saglicakla kalin ...
çok şkür canım iyi olsun paşa sende mecbur yatacaksın kuzum daraltma kendini geçecek bu günler rahatlayacan.paşam daha iyi canım hamdolsun bende yatıştayım hala:) güzel haberlerine çok sevindim canım
yusram biz iyiyiz kuzum, paşa da iyi büyümüş maşallah 294gr olmuş
canım ben fokal motor epilepsi hastasyım o yüzden günlük kullanmam gereken ilaç varcanım sen ne ilacı kullanıyordun ?
a.s selam canım şükür iyiyiz sen nasılsıns.a topik canlarr nasılsınızz
sağol bitanem bende çok sevindim hep ya izin vermezlerse ya zararlı olursa korkusu vardı bitti gitti o korkular şükürkuzum çok sevindim senin adına. yavrunu emzirebilceksin. çok güzel maşallah.
ALLAH iyilik versin canım çok şükür bnde iyim adet oldum bayrmdan sonra aşılama olcam inş gerk kalmadn bu ay hamile kalırım inşEVET CANIM ÇOK ŞÜKÜR RABBİM HEPİMİZE GÜZEL HABERLER ALMAYI NASİP ETSİN
ooo sosyalim özledim kuzum ya nasıl geçti düğün kontrol mü var bugün hadi güzel haberlelrle gel inşallahhhhhh
canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın Ahmet Asım nasıl
canım Ali Yasin ve sen iyi olda fırsat buldukça yazarsın
çok şkür canım iyi olsun paşa sende mecbur yatacaksın kuzum daraltma kendini geçecek bu günler rahatlayacan.
oyyy maşallah kuzuma ya kocaman olmuş isim düşündünüz mü kuzum
canım ben fokal motor epilepsi hastasyım o yüzden günlük kullanmam gereken ilaç var
a.s selam canım şükür iyiyiz sen nasılsın
çok şükür iyiydi bacım, sıpamızın poposunu görüp geldikderyam nasıl gecti konturolunüz yigenimz nasılmış
çok sevindim ablammm, hadi inşallah hayırlısıyla aşılamasız tüpsüz gelsin bebişlerbu gün adet oldum eşim dr gitmişti dr korkulcak birsey yok varikosel deilsin demiş çok şükür spermlerinde yüksek aşılama olmadnda çoçugunuz olur demiş RABBİM inş şu mubarek ramazan hayı hürmetine inş hamile kalırım inşşş bacılarbu ay çok ümitliyim sanki
adacayı hayt başladım bu gün RABBİM bilir gerisini inşş bu ay yüzüm güler inşş RABBİM şu mubarek ay yüzü suyu hürmetine herkezi hamile anne yapar inşş herkez burdan bagırır hamileyim diye inşş RABBİM kimseyi evlatsız bırakmasın evlat hasretiyle sınamasın
evet canım çok şükür büyüyorEVET CANIM ÇOK ŞÜKÜR RABBİM HEPİMİZE GÜZEL HABERLER ALMAYI NASİP ETSİN
ooo sosyalim özledim kuzum ya nasıl geçti düğün kontrol mü var bugün hadi güzel haberlelrle gel inşallahhhhhh
canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın Ahmet Asım nasıl
canım Ali Yasin ve sen iyi olda fırsat buldukça yazarsın
çok şkür canım iyi olsun paşa sende mecbur yatacaksın kuzum daraltma kendini geçecek bu günler rahatlayacan.
oyyy maşallah kuzuma ya kocaman olmuş isim düşündünüz mü kuzum
canım ben fokal motor epilepsi hastasyım o yüzden günlük kullanmam gereken ilaç var
a.s selam canım şükür iyiyiz sen nasılsın
çok şükür iyiydi bacım, sıpamızın poposunu görüp geldik
çok sevindim ablammm, hadi inşallah hayırlısıyla aşılamasız tüpsüz gelsin bebişler
evet canım çok şükür büyüyor
isim çok düşünmedik aslında, ama ihtimallerden en kuvvetli olanı Ali Eren
yerim senin sıpayı kııMAŞALLH çok şükür hep böyle güzel haberler aalasın inş bacım
çok tşk ederim balım sagol inşş inş gerek kalmz inşşş
sağol canım benim aminnn hepimiz her zaman güzel haberler alalım inşallah
Bu 4 boyutlu ultrasonu yaptiran, yaptirmayi düşünen ve fiyatlardan haberi olan varmidirr ?
canım benim Allah beterinden korusun, sen yavrun için yatıyorsun aklına başka şeyler getirip kendini darlama.amin canım sağol
iğneden dolayı canım 14. güne kadar beklemen lazım iğnenin etkisinin geçmesi için
dinleniyorum canım sağol, kv gil geliyor ama çok zoruma gidiyor sürekli yatanlara Allah sabır versin muhtaç olmak çok zormuş, dün iftar öncesi sinirim boşaldı ağladım rahatladım biraz
sağol canım beni en iyi sen anlarsın, normalde mümkün değil yatmaz ama bu sefer yatıyor benden etkilendi kesin sürekli yatmam üzdü onu
oyy yesinler onun bacağını:)))aynen canım
ohh miss ne güzel istediğini yap canım keyfine bak :)) dr.um baya uğraştı tek bacağını kıvırmış yavrum diğerini oynattı bir kaç kere ama pipi göremedim kıza benzio dedi bakalım inş canım sağlıklı olsunlar yeterki
senin bıdığınıda merak ediyorumm canım :) kontrol ne zaman ?
diğer anlamını boş ver canım, niyet önemli ne niyetle koyarsan ismini odur.kızlar bebğim erkek olursa ismi belli zaten
ama içime sinen kız ismi yok fikir verebilir misiniz?
benim hoşuma giden isimler
-BADE (aslında çok istiyorum bade koymayı ama biyerde anlamı içki,şarap demek farklı biyerde anlamı : aşk ve kutsal sevgi o yüzden çok karasızım)
-ÇAĞLA
-TANEM
-ASYA
-MASAL
hasta olduğun gündeki ateşini discarted et.herkese hayırlı ramazanlar. Kızlar 2 sorum var, beni aydınlatırsanız sevinirim.
Ovulasyon gününden beri hastayım. 16. günün gecesinde ateşim 38 idi. Birde hastalıktan dolayı düzensiz uyudum uyandım. Hasta olduğumuz günleri dikkate almalı mıyım? Aksi gibi ovulasyon zamanına denk geldi. http://www.fertilityfriend.com/home/50759d
2. sorumda; her sabah 7:15 de ateşimi ölçüyorum. Ancak malum ramazan sahura kalkıyoruz. Uyku bölünüyor. Burada da ateşi kaydederken en uzun süre uyuduğum zamanı mı baz almalıyım?
Teşekkür ederim.
ben hiç hatırlamıyorum oldum mu olmadım mı ama en son öğrenciyken olmuştum sanırımBenimki de bence yaptırma, ama yine de sana bırakıyorum dedi. Ben kendi eşime yaptırmadım dedi. Az önce sağlık ocağından aradılar da yaptıracak mısın diye, yaptırmıcam dedim. Sen de yaptırmadığına göre iyi etmişim o zaman
geçmiş olsun:) artık azalması normal.kizlar bulantılarim yok denecek kadar azaldi şükür ama normal mi?. göğüslerim cok fena dokunamiyrm bile bu ne kadar sürer aceba hamilelik boyunca mi.
oruca niyetlendim üç gundur tutabiliyrm ve cok rahatim yerken daha kötüydum. dr um da ben sormayı unutmustum arkadaşim gittiginde beni de sordu tutabilir demiş. arkadaş son aylarinda oldugu icin sen tutamazsin demiş. hayirlisi bakalım....
güzel haberlerle geldin demek, çokk sevindim canım.canlarım geçmişe şöyle bi baktım çok yorgunum
efloş paşa nasıl oldu sen nasılsın
cutem kulağın hala kapalıymış biran önce geçer inşallahhh
ecem az kaldı sağlıkla kavuş oğluşuna
deryam doktor ne dedi paşa ne kadar olmuş
nesdem kıyafetleri yıkıyacakmışsın kolay gelsin Dora sağlıkla giyinsin
Duha canım Allah kabul etsin rahat geçirirsin inşallah
topikcanlarım kucaklıyorumhepinizi hiç halim yok kısaca günümü anlatayım:
bugün benim üniversite hastanesinde nöroloji kontorülüm vardı çok yoruldum eeg falan derken sabahtan saat 2 de işim bitti ordanda işe mahvoldum başım patlıyor
ama nöroloji sonuçlarım iyi doğumu ve emzirmeyi sordum şuan için normal bile olsa olur sıkıntı yok ama kadın doğumcun kara verecek dedi ve bebeğimi ialç kullanıdığım için emzirememekten korkuyordum emzirebilirmişim gerekirse dozu doğum sonrası azaltırız dedi.
tabi gitmişken ordada kadın doğumcuya uğramadan edemezdim (asistanlar acaip gıcıklar hiç bişey göstermediler) sağlıklı bi bebek haftasıyla uyumlu dediler yolladılar gıcıklar
iyiyim canım sen nasılsın?Yogun bi trafigin ardindan buradayim nasilsiniz guzellerrrrrherkesler iyidir insallah gecmise bakmaya kalkarsam 3 aydan once gelemem yaniniza
Esimin neti bitti 10 gündür yazamadım
Nasılsıniz güzel yureklilerim Cutem Nesdemim Eflalim Azapcicegim Sosyalim Aysegulum Hifanurum Pinarim Rose canım Deryam Denizim Yusram Baranim Miissim Ececim Kutsalim Happcim Duham Azerim...vee her zaman yuregimde duamda olup suanlik hatirima gelmeyen tüm güzel yureklilerim insaallah hepiniz iyisinizdir Rabbim bu mübarek günlerde gonlunuzun isteklerini hakkinizda hayırlı eylesin...
hoş geldin canım.Teyzelerimiz geçen hafta şeker yuklememiz yapıldı sonuclarimiz temiz çıktı hamdolsun Ahmet Asım geçen hafta tam 26 haftalik oldu kilomuz 890 gram boyumuz 33 cm doktorumuz çok güzel maasallah dedi
Benim b12 degerim ignelerle 60 dan 206ya yükselmiş igneye ara verebiliriz dedi doktorumuz kan degerim iyi ama kandaki demir depolarim bosmus doktorum bu ayda hapla duzelmezse kan serumu takabiliriz dedi.
Ahmet Asım 2gun cok hareketliydi bugün durgun tedirgin oluyorum böyle olması normal mi acaba kızlar hani bi hareketli bi durgun.
Dün gece çok fena sirt bel ve kaburga kemiklerim ağrıdı resmen ayrildi kemiklerim Cutemm seni andim ağrı çekerken diyordun ya normal bu ağrılar diye o yüzden panik olmadim ama bayağı rahatsiz ediciymis :)
Bizden de haberler böyle güzel yureklilerim artık netimiz geldi ugrarim yanınıza insaallah sık sık ...
geçmiş olsun canım.Kizlar gece sahura kadar bel bacak ve regl agrisi gibi bir agri cektim resmen kivrandim hala daha da regl agrisi gibi var ilk kez bu kadar siddetli oldu
ooo süper bir haber daha:))bu gün adet oldum eşim dr gitmişti dr korkulcak birsey yok varikosel deilsin demiş çok şükür spermlerinde yüksek aşılama olmadnda çoçugunuz olur demiş RABBİM inş şu mubarek ramazan hayı hürmetine inş hamile kalırım inşşş bacılarbu ay çok ümitliyim sanki
adacayı hayt başladım bu gün RABBİM bilir gerisini inşş bu ay yüzüm güler inşş RABBİM şu mubarek ay yüzü suyu hürmetine herkezi hamile anne yapar inşş herkez burdan bagırır hamileyim diye inşş RABBİM kimseyi evlatsız bırakmasın evlat hasretiyle sınamasın
canım benim Allah beterinden korusun, sen yavrun için yatıyorsun aklına başka şeyler getirip kendini darlama.
başkalarının ihtiyacı olduğunda sen de koşar gider elinden geldiğince yardım edersin, onlar da sana yardım ediyor.
Allah kimseyi muhtaç etmesin doğru ama senin durumun çokkkk farklı.
insan her şeyini kendisi yaparken birden başkalarının senin işini yapması zoruna gitmiş evet ama yıpratma kendini ne olur. bebişini de abisini de üzme
seni mutsuz görmesin her şeyi hissediyor kuzucuklar.
oyy yesinler onun bacağını:)))
aynen kız erkek fark etmiyor sağlık en önemlisi.
benim kontrol 11 inde. daha çok var
diğer anlamını boş ver canım, niyet önemli ne niyetle koyarsan ismini odur.
içine hangisi sindiyse en çok onu koy bence
hasta olduğun gündeki ateşini discarted et.
sahurdan sonra hemen uyuyorsan 7:15 te ölçeblirsin. hatta onu 15 dk ileri alabilirsin.
ff te 20 dk lık kaymada belirgin fark olmaz diyor.
ben hiç hatırlamıyorum oldum mu olmadım mı ama en son öğrenciyken olmuştum sanırım
hamilelikte olmalı mıyım?
geçmiş olsun:) artık azalması normal.
göğüslerinin ağrıması değişir zaman zaman.
benim hiç öyle ağrımadı sadece uçlarına dokununca acıyor. kişiden kişiye de değişir.
orucunu da Allah kabul etsin canım.
güzel haberlerle geldin demek, çokk sevindim canım.
her şey yolunda süperrr:)
iyiyim canım sen nasılsın?
ben de yoğun bir trafikten çıktım:) geçmişe bakamadım ve çokk şey kaçırmışım.
yakalamaya çalışıyorum ama ramazanda da zor oluyor takip etmesi.
hoş geldin canım.
ben iyiyim şükür.
senden de güzel haberler aldık maaşallah.
demir dışardan takviye de alsan çok zor doluyor.
o yüzden serum iyi olabilir.
geçmiş olsun canım.
ağrı çok şiddetli ve dinlenince geçmiyorsa korkun diyordu cute.
eğer geçiyorsa korkulacak bir şey yokmuş. için rahat etmezse doktoruna danış istersen.
ooo süper bir haber daha:))
çok şükür canım artık kafanı yorma lütfen, ikinizde sağlıklısınız elbet olacak bebeğiniz.
en kısa zamanda hamileyimmmmmm diye yazacaksın buraya inşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?