Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nesdosum bebek ihtiyaclari konusunda cok cahilim neler alacagimi bilmiyorum acaba soyle herseyi bulabilecegim hi yazi kaynak haber varsa bana linkini gonderebilir misin:26:

Bugun ne derse dr ona gore yaptiracagim canim burada sadece devlet hastanesinde yapiliyormus, detaylida benimkininde kalbini dinledi ritmi falan iyi kalbi 4 odacikli gibi seyler soyledi dr dan cikarsam yazarim kuzum neler istedigini

Bugun ne derse dr ona gore yaptiracagim canim burada sadece devlet hastanesinde yapiliyormus, detaylida benimkininde kalbini dinledi ritmi falan iyi kalbi 4 odacikli gibi seyler soyledi dr dan cikarsam yazarim kuzum neler istedigini

Tamam canım sor öğren bakalım, bana da haber ver

sahurdan sonra uyuyorum o yüzden ölçüm saatlerini değiştirdim.en az 3-4 saat uyuyayım da öyle ölçüm yapayım diye.3.30 da uyuyorum ve sabah 9 da yatakta ateşimi ölçüyorum.doktorumun verdiği talimat.

bu gün adet oldum eşim dr gitmişti dr korkulcak birsey yok varikosel deilsin demiş çok şükür spermlerinde yüksek aşılama olmadnda çoçugunuz olur demiş RABBİM inş şu mubarek ramazan hayı hürmetine inş hamile kalırım inşşş bacılar bu ay çok ümitliyim sanki
adacayı hayt başladım bu gün RABBİM bilir gerisini inşş bu ay yüzüm güler inşş RABBİM şu mubarek ay yüzü suyu hürmetine herkezi hamile anne yapar inşş herkez burdan bagırır hamileyim diye inşş RABBİM kimseyi evlatsız bırakmasın evlat hasretiyle sınamasın

Ohhh maşallah canim. Ne güzel haberlerle gelmissin.
EVET CANIM ÇOK ŞÜKÜR RABBİM HEPİMİZE GÜZEL HABERLER ALMAYI NASİP ETSİN
Yogun bi trafigin ardindan buradayim nasilsiniz guzellerrrrr herkesler iyidir insallah gecmise bakmaya kalkarsam 3 aydan once gelemem yaniniza
ooo sosyalim özledim kuzum ya nasıl geçti düğün kontrol mü var bugün hadi güzel haberlelrle gel inşallahhhhhh
canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın Ahmet Asım nasıl
canım Ali Yasin ve sen iyi olda fırsat buldukça yazarsın
paşam daha iyi canım hamdolsun bende yatıştayım hala:) güzel haberlerine çok sevindim canım
çok şkür canım iyi olsun paşa sende mecbur yatacaksın kuzum daraltma kendini geçecek bu günler rahatlayacan.
yusram biz iyiyiz kuzum, paşa da iyi büyümüş maşallah 294gr olmuş
oyyy maşallah kuzuma ya kocaman olmuş isim düşündünüz mü kuzum

canım sen ne ilacı kullanıyordun ?
canım ben fokal motor epilepsi hastasyım o yüzden günlük kullanmam gereken ilaç var

s.a topik canlarr nasılsınızz
a.s selam canım şükür iyiyiz sen nasılsın

ALLAH iyilik versin canım çok şükür bnde iyim adet oldum bayrmdan sonra aşılama olcam inş gerk kalmadn bu ay hamile kalırım inş melegin nasıl bu aylar nasıl geciyo

deryam nasıl gecti konturolunüz yigenimz nasılmış
çok şükür iyiydi bacım, sıpamızın poposunu görüp geldik

çok sevindim ablammm, hadi inşallah hayırlısıyla aşılamasız tüpsüz gelsin bebişler

evet canım çok şükür büyüyor
isim çok düşünmedik aslında, ama ihtimallerden en kuvvetli olanı Ali Eren

yerim senin sıpayı kıı MAŞALLH çok şükür hep böyle güzel haberler aalasın inş bacım
çok tşk ederim balım sagol inşş inş gerek kalmz inşşş

Bu 4 boyutlu ultrasonu yaptiran, yaptirmayi düşünen ve fiyatlardan haberi olan varmidirr ?

canım benim Allah beterinden korusun, sen yavrun için yatıyorsun aklına başka şeyler getirip kendini darlama.
başkalarının ihtiyacı olduğunda sen de koşar gider elinden geldiğince yardım edersin, onlar da sana yardım ediyor.
Allah kimseyi muhtaç etmesin doğru ama senin durumun çokkkk farklı.
insan her şeyini kendisi yaparken birden başkalarının senin işini yapması zoruna gitmiş evet ama yıpratma kendini ne olur. bebişini de abisini de üzme
seni mutsuz görmesin her şeyi hissediyor kuzucuklar.
oyy yesinler onun bacağını:)))
aynen kız erkek fark etmiyor sağlık en önemlisi.
benim kontrol 11 inde. daha çok var
diğer anlamını boş ver canım, niyet önemli ne niyetle koyarsan ismini odur.
içine hangisi sindiyse en çok onu koy bence
hasta olduğun gündeki ateşini discarted et.
sahurdan sonra hemen uyuyorsan 7:15 te ölçeblirsin. hatta onu 15 dk ileri alabilirsin.
ff te 20 dk lık kaymada belirgin fark olmaz diyor.
ben hiç hatırlamıyorum oldum mu olmadım mı ama en son öğrenciyken olmuştum sanırım
hamilelikte olmalı mıyım?
geçmiş olsun:) artık azalması normal.
göğüslerinin ağrıması değişir zaman zaman.
benim hiç öyle ağrımadı sadece uçlarına dokununca acıyor. kişiden kişiye de değişir.
orucunu da Allah kabul etsin canım.
güzel haberlerle geldin demek, çokk sevindim canım.
her şey yolunda süperrr:)
Yogun bi trafigin ardindan buradayim nasilsiniz guzellerrrrr herkesler iyidir insallah gecmise bakmaya kalkarsam 3 aydan once gelemem yaniniza
iyiyim canım sen nasılsın?
ben de yoğun bir trafikten çıktım:) geçmişe bakamadım ve çokk şey kaçırmışım.
yakalamaya çalışıyorum ama ramazanda da zor oluyor takip etmesi.

hoş geldin canım.
ben iyiyim şükür.
senden de güzel haberler aldık maaşallah.
demir dışardan takviye de alsan çok zor doluyor.
o yüzden serum iyi olabilir.
Kizlar gece sahura kadar bel bacak ve regl agrisi gibi bir agri cektim resmen kivrandim hala daha da regl agrisi gibi var ilk kez bu kadar siddetli oldu
geçmiş olsun canım.
ağrı çok şiddetli ve dinlenince geçmiyorsa korkun diyordu cute.
eğer geçiyorsa korkulacak bir şey yokmuş. için rahat etmezse doktoruna danış istersen.

ooo süper bir haber daha:))
çok şükür canım artık kafanı yorma lütfen, ikinizde sağlıklısınız elbet olacak bebeğiniz.
en kısa zamanda hamileyimmmmmm diye yazacaksın buraya inşallah :)))

saol pınarım inşşşşşş inşş balım inşş sen nasılsın melegin nasıl annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…