Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saol pınarım inşşşşşş inşş balım inşş sen nasılsın melegin nasıl annesi
sağ ol canım iyiyim, günler kontrolü beklerken geçip gidiyor işte.
son gördüğümde çok iyiydi sıpa çok hareketliydi, doktor ense kalınlığını ölçemedi, uyumasını bekledik:)
şimdi de ayın 11 ini bekliyorum işte sabırsızlıkla.

oyyy ne güzel şeyler yaşıyorsun MAŞALLAH yigenimize
hadi inşş çok güzel haberle gelirsin bizde seviniriz ALLAHIM korusun meleklerinizi hamile canlar

ben hiç hatırlamıyorum oldum mu olmadım mı ama en son öğrenciyken olmuştum sanırım
hamilelikte olmalı mıyım?
canım ol ya da olma diyemem, doktoruna danış bence. Sadece benim doktorum gerekli görmedi, benim de gönlüm yoktu zaten
Kötü şartlarda evde tarlada doğum yapıp da bebeğin kordonunu steril olmayan makasla jiletle hatta taşla keserlermiş eskiden, o yüzden yenidoğan tetanozu yaygınmış. Şimdi çok şükür öyle bir durum yok, ama yine de önlem olarak bağışıklama yapıyorlar. Ben kendimin de bağışık olduğunu düşünüyorum canım.

oyyy ne güzel şeyler yaşıyorsun MAŞALLAH yigenimize
hadi inşş çok güzel haberle gelirsin bizde seviniriz ALLAHIM korusun meleklerinizi hamile canlar
inşallah canım.
sen de yaşayacaksın bu güzellikleri:)
hmm anladım canım sağ ol.
vakti gelince doktorum söyler o zman bana

Nesdosum bebek ihtiyaclari konusunda cok cahilim neler alacagimi bilmiyorum acaba soyle herseyi bulabilecegim hi yazi kaynak haber varsa bana linkini gonderebilir misin:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=527193
bir de cutenin albümüne bak canım.
bana da her türlü markayı sorabilirsin. zira çok araştırdım. üç aşağı bes yukarı hepsi aynı listelerin. bazıları çok gereksiz.
canım çok sevindim sağlıkla gebe kal inş bu ay:)

Ne bileyim canım Rabbim bilir iyisini beterinden korusun bence akdeniz anemisi değil benim aklıma epilepsi geldi açıkçası, dediği gibi belli olurdu şimdiye kadar, bu hafta kontroller sonucu belli olacak inşallah strestendir
sen menün olduğunu kullan tabi canım ben zaten ucuz aldım hepsini attım aynen canım bulandıkça iyi bebeğim diyorum ayakların şimi canım ondan mı acıyor, seninde az kaldı kuzum ne güzel çok merak ediyorum senin prensesi
kuzum çok gecmiş olsun ablana babana.akdeniz anemisi bu yaşta da mı çıkıyormuş.
canım anlamadım ki bence o değil epilepsi geldi aklıma inşallah kötü bir şey yoktur, babamda yarın sabah ameliyat olacak kesinleşmiş, gidemiyorum yanlarına üzülüyorum, çok sağol
çok sevindim canım umutlu ol tabi o bebek gelecek
sağol canım oğlum bir iyileşse ne zor annelik yediremiyorum bir şey kilo verdi hemen
Bu 4 boyutlu ultrasonu yaptiran, yaptirmayi düşünen ve fiyatlardan haberi olan varmidirr ?
keşke olsa burda bende istiyorum ama yok
sağol canım benim çok haklısın artık daha iyiyim

azapcım nasılsın çok şükür bak eşinde bişe çıkmamış inş. en kısa zamanda bebeğinde gelir cnm benim

canım ayaklarım gündüz şiş değil. akşama doğru azıcık şişiyor ama ayakkabılarımı hala giyebiliyorum hafif sıkıyorlar.
tabanlarımın altı ağrıyor sanki saatlerce yürümüşüm gibi. şimdi bıdığımın çamaşırını astım 20 dk filan sürüyor her şey minik mink eldivenler filan yeminle sanki 3 saat ayakta kalmış gibi bacaklarım ağrıdı.

canım babana da ablana da acil şifalar diliyorum. artık nerdeyse tüm kırıklarda ameliyat ediyorlar. eskiden 6 ay alçıda kalırdı şimdi süreyi kısaltıyorlar.
gidemiyorum diye üzülüyorsun haklısın ama elinde olsa ilk sen koşardın. onlar da bunu biliyor.

inşallah canım.

öyle tatlım, bi 20 haftayı geç de zaten doktorun eben söylerler sana

Evet epilepsi gibi anlattığın zaten, inşallah değildir, strestendir sadece canım:26:

nesdoş yazdığını görünce burnumu sokmadan edemedim yemin ederim ayaklarımın üzerine basamıyorum acısından, tabanlarım fena acıyor yaa, ödemden di mi bu?:26:
Ödemden dolayı ayak nımaram da büyüdü resmen, hiç bir ayakkabım olmuyor, haftasonu yeni ayakkabı aldım kendime 38 numara
Tansiyonum da yükselecek diye ödüm kopuyor inşallah sadece ödemle atlatırız, tansiyon yükselmez:18:

allah korusun canım yükselmesin..
idrar testi zaten veriyosundur sürekli sen.
ben de haftaya vericem.
benim ayaklarım bi kez şişti o da böcek ısırınca.
şimdi şiş değiller de akşam hafif şişiyorlar ama o zaman bile kendi ayakkabılarım oluyor ama önümüzdeki ay olmazlar asla.
benim nerem şişiyor biliyo musun üst bacağım bildiğin şişiyor sonra sabaha iniyor. alt bacağım incecik
bi de en komiği kocamın eşofmanlarını giyiyom ben artık dışarı çıkarken karnıma kadar çekiyorum çok da yakışıyo valla

iyiyim canım bende çok şükür uğraşıp duruyoruz bende çok yoğundum Allahtan o yoğunluğum kalmadı arada bi de kardeşimin düğünü falan derken ancak gelebildim
maşallah büyümüşsünüz sizde kocaman olmuş minnoşun

hemen not alıyorum nesdoşum sağol canım takıldığım yerde sana başvururum artık cutenın listesini zaten almıştım

Gelelim bana dr bebegin durumunun iyi oldugunu soyledi kizlar lzmirde yaptirdigim detaylinin sonucunu cok begendi hem degerler cok guzel dedi hemde cok detayli bakilmis diye soyledi fotokopisini cekti hastanenin yonetim kuruluna bunu soyleyecegim bizimkilerde boyle bakilsin dedi
Tetenoz asimi oldum simdilik bi agri yok ama hemsire 1 hafta kadar agri yapabilir hazirlikli ol dedi bi daha ki asi 1 agustosta
Ayrica yarin seker yuklemesi kan tahlillerim ve idrartahlillerim yapilacak insallah o sonuclarda guzel gelir kizlar dua edin olur mu Rabbim hakkima hayirlisini versin

deryoşum fetal ekoyu sormayı unuttum heyecandan yarında gideceğim ya o zaman sorarım artık

yok canım ya, idrar testi istemedi hiç doktorum kardiyolojiye gönderdi, ona da anlattım durumu o da istemedi, sadece ayaklarında var sıkıntı olmaz, ama bacaklara tibia bölgesine çıkarsa ve tansiyon yükselirse haber ver dedi.
Üst bacak mı o nasıl şişiyor ya alla alla hayret walla
İyi bari giysi masrafın olmamış bak eşinin eşofmanlar işe yaramış

hadi gözün aydın bakalım sosyalim tamam canım önemli değil, yarın unutmazsan sorarsın

canım inş şeker testin de güzel çıkacak. çok güzel haberlerle geldin maşallah kuzuna.
fetal ekoya gerek yok kızlar çünkü bir sorun olsa detaylıda o zaman çekilmesi şart.
benim detaylıda kalbindeki 4 odacık görülmedi 3 ü görüldü pozisyonu nedeniyle. dr her ihtimale karşı fetal eko istedi. ben gerek yok dedim eşim tabi korkudan yaptıralım diye tutturdu. neyseki böbrek için gittiğim radyolg gördü 4. odacığı gerek kalmadı.
giysiye cidden fazla para dökmek istemiyorum. benim bi daha doğurma şansım yok. okul da kapandı. iki aydan az bi zaman için hamile kıyafetlerimi yenileyemem valla.
canım üst baldırlar var ya bildiğin şişiyo akşamları sabah iniyo:)
idrar ver bence ordaki değerlerimiz de önemli tek başına bi anlam ifade etmiyor ödem. bir de önemli olan alt bacağın şişmemesi. yüzün şişmemesi.

haklısın nesdoşum detaylıda dr bayağı kalbini dinledi kalpte sorun yok falan dedi 4 odacıklı olduğunu söyledi belkide dr ondan gerek duymadı fetal ekoya:44: yarın ben yinede bi sorayım unutmazsam tabii yine
sağol bu arada canım yarında şekerim iyi çıkarsa çok sevineceğim malum bizim ailede herkes şeker hastası

inşallah canım.

aminnnn inşş inşş agzın bal yesinn canım benim
canımmm ALLAH razı olsun inşş balım inşş
sagol canım benim inşşş siz hamişlerin duasını bekliyorum ne güzel olur ramazan ayında dualarınız hamiş hamiş bu arada sen nasıl oldun gectimi şikayetlerin ogluşun nasıl oldu
azapcım nasılsın çok şükür bak eşinde bişe çıkmamış inş. en kısa zamanda bebeğinde gelir cnm benim
evet çok şükür bişi cıkmadı canımm inşş tez vakitte hepimiz hamile kalırız inşş

nesdemmm çok güldüm kıı

nukracım canım herşeyin yolunda olduguna çok sevindim tatlım
Maşallah Ahmet Asıma ismi de belli demek Adıyla büyüsün paşan inşallah sağlıkla huzurla
çok öpüyorum canım Allaha emanet olun

Neden kız, böbrekten dolayı mı doğurma şansın yok bir daha:26:
İşten erken çıktığım bir gün gidip vereyim bari idrar.
Çok şükür yüzümde ve alt bacağımda yok canım ya, aman olmasında zaten, sürekli ödem kontrolü yapıyorum

Kizlar kasik agrilarim ve bel agrisi icin doktora gittim ya erken dogumdan korktuk sukur nst de sanci cikmadi dinlendim butun gun gecti gibi kizimin hareketleri cok guclu uzuldum de esimide bosuna panik yaptim diye allahim yardimcimiz olsun

maşallah canım ne güzel haberler şifa olsunlar tatlım inş bu ay yumurtan bebiş olsunn

geçmiş olsun canım benim ablamda epilepsi hastası o yüzden sormuştum. ablam normalde depakin 500 kullanıyordu. hamile kaldı dr.u lamictal e geçti. 2 hamileliğinde ve emzirme döneminde de lamictal kullandı çok şükür bir sıkıntısı olmadı. lamictal en düşük yan etkisi olan ilaçmış hamilelerde kullanılıyormuş genelde öyle demişti dr.

:))) benimde ayın 15 inde bu 2 hafta bize geçmez artık

maşallah canım miniğine inş diğer tahlillerinde güzel çıkar :)
bizde böyle güzel haberler alırız :)

benimde yüzümde yok ama bacaklarım çok şişiyor özellikle bu sıcak havalarda. hamileler için kilotlu varis çorabımı giyiyorum. özellikle bilek kısımlarım çok şiş ( dolaşım bozukluğu yüzünden normalde şişiyordum inş sorunsuz atlatırım hamileliği çok korkuyorum bişey olacak bebeğime die her dr. gittiğimde acaba kalbi durdumu atıo mu die çok tedirgin oluyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…