sağ ol canım iyiyim, günler kontrolü beklerken geçip gidiyor işte.saol pınarıminşşşşşş inşş balım inşş sen nasılsın melegin nasıl annesi
sağ ol canım iyiyim, günler kontrolü beklerken geçip gidiyor işte.
son gördüğümde çok iyiydi sıpa çok hareketliydi, doktor ense kalınlığını ölçemedi, uyumasını bekledik:)
şimdi de ayın 11 ini bekliyorum işte sabırsızlıkla.
canım ol ya da olma diyemem, doktoruna danış bence. Sadece benim doktorum gerekli görmedi, benim de gönlüm yoktu zatenben hiç hatırlamıyorum oldum mu olmadım mı ama en son öğrenciyken olmuştum sanırım
hamilelikte olmalı mıyım?
inşallah canım.oyyy ne güzel şeyler yaşıyorsunMAŞALLAH yigenimize
hadi inşş çok güzel haberle gelirsin bizde sevinirizALLAHIM korusun meleklerinizi hamile canlar
hmm anladım canım sağ ol.canım ol ya da olma diyemem, doktoruna danış bence. Sadece benim doktorum gerekli görmedi, benim de gönlüm yoktu zaten
Kötü şartlarda evde tarlada doğum yapıp da bebeğin kordonunu steril olmayan makasla jiletle hatta taşla keserlermiş eskiden, o yüzden yenidoğan tetanozu yaygınmış. Şimdi çok şükür öyle bir durum yok, ama yine de önlem olarak bağışıklama yapıyorlar. Ben kendimin de bağışık olduğunu düşünüyorum canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=527193Nesdosum bebek ihtiyaclari konusunda cok cahilim neler alacagimi bilmiyorum acaba soyle herseyi bulabilecegim hi yazi kaynak haber varsa bana linkini gonderebilir misin:26:
canım çok sevindim sağlıkla gebe kal inş bu ay:)bu gün adet oldum eşim dr gitmişti dr korkulcak birsey yok varikosel deilsin demiş çok şükür spermlerinde yüksek aşılama olmadnda çoçugunuz olur demiş RABBİM inş şu mubarek ramazan hayı hürmetine inş hamile kalırım inşşş bacılarbu ay çok ümitliyim sanki
adacayı hayt başladım bu gün RABBİM bilir gerisini inşş bu ay yüzüm güler inşş RABBİM şu mubarek ay yüzü suyu hürmetine herkezi hamile anne yapar inşş herkez burdan bagırır hamileyim diye inşş RABBİM kimseyi evlatsız bırakmasın evlat hasretiyle sınamasın
Ne bileyim canım Rabbim bilir iyisini beterinden korusun bence akdeniz anemisi değil benim aklıma epilepsi geldi açıkçası, dediği gibi belli olurdu şimdiye kadar, bu hafta kontroller sonucu belli olacak inşallah strestendirİnşallah canım hepimizin inşallah
Hehehe inatçı sıpalar bunlarBizimki de ya eliyle yüzünü kapatır, ya plasentanın arkasına saklanır ya da arkasını dönerdi Ama detaylıya gittiğimiz gün çok net gösterdi yüzünü, hatta az önce fotolarına bakıyordum yine, çok güzel yaa, doyamıyorum bakmaya ilk görüşte aşk bu olsa gerek
Bu hafta kendi doktorumuza gittik, yine yüzünü görmeye çalışırken hoppp poposunu dönüverdi bizeeliyle de sırtını gösterir gibi hareket yaptı, doktor da o anı yakalayıp foto kağıdına bastı, çok hoş bi hatıra oldu bize
Sanki benim oğlan bana benziyor gibi, seninki kime benizyor?
evet epeyce canım
Ayy hadi yaa çok geçmiş olsun, gerçekten bi kurşun mu döktürseniz acaba:26: Bu arada akdeniz anemisi olsaydı ablan evlenirken ortaya çıkardı canım ya, çok uzun yıllardır bunun testleri yapılıyor. Bende de taşıyıcılığı var. Ve bu öyle nöbet geçirmesine sebep olmaz. Elektroforez testi yapılmadıysa yapılsın mutlaka, var mı yok mu anlaşılır. Kaç yaşında ki ablan, bu yaşa kadar ciddi belirti vermemesi de ilginç bu arada. İnşallah kötü bişeyler çıkmaz canım, çok geçmiş olsun. Babana da geçmiş olsun
sen menün olduğunu kullan tabi canım ben zaten ucuz aldım hepsini attımovulasyonda bağışıklık düşer. ben 5 ay üst üste ovulasyonda hastalandım dr öyle demişti.
ateşinin sağlıklı sonuç vermesi için en az 3 saat uyuman lazım. 6-8 arası ölçüm şart.
gelsin bade hatun o halde:)
yok anam kompedan burda. anılınkini alırım yine memnunum ben o markanın ürünlerinden.
canım ben de yaptırmadım. beni de az önce izleme çağırdılar telden söyledim değerlerimi hiç çıkamam taaa sağlık ocağına.
canım arada azalır. benim de 10. haftamda bulantılarım kesildi ama öğürmem 13-14 ü bulmuştu.
kuzum çok sevindim senin adına. yavrunu emzirebilceksin. çok güzel maşallah.
hoşgeldin tatlım özlettin kendini. yavrun nasılllll adı ne olucak bıdığımızın.
canım benim de o şekilde oldu tam senin aylarında. sanırım açılma oluyor. iki güne geçer. korkulcak bir şey değil.
:)) aman tek sağlıklı olsun da geçmesin canım benim.
az kaldı geçer ama yakında.
benim de ayaklarımın altı çok acıyor. terliksiz yürürken özellikle.
yine de şükür diyorum sürekli. bizden daha ağır gebeliği olanlar var.
canım anlamadım ki bence o değil epilepsi geldi aklıma inşallah kötü bir şey yoktur, babamda yarın sabah ameliyat olacak kesinleşmiş, gidemiyorum yanlarına üzülüyorum, çok sağolkuzum çok gecmiş olsun ablana babana.akdeniz anemisi bu yaşta da mı çıkıyormuş.
çok sevindim canım umutlu ol tabi o bebek gelecekbu gün adet oldum eşim dr gitmişti dr korkulcak birsey yok varikosel deilsin demiş çok şükür spermlerinde yüksek aşılama olmadnda çoçugunuz olur demiş RABBİM inş şu mubarek ramazan hayı hürmetine inş hamile kalırım inşşş bacılarbu ay çok ümitliyim sanki
adacayı hayt başladım bu gün RABBİM bilir gerisini inşş bu ay yüzüm güler inşş RABBİM şu mubarek ay yüzü suyu hürmetine herkezi hamile anne yapar inşş herkez burdan bagırır hamileyim diye inşş RABBİM kimseyi evlatsız bırakmasın evlat hasretiyle sınamasın
sağol canım oğlum bir iyileşse ne zor annelik yediremiyorum bir şey kilo verdi hemenEVET CANIM ÇOK ŞÜKÜR RABBİM HEPİMİZE GÜZEL HABERLER ALMAYI NASİP ETSİN
ooo sosyalim özledim kuzum ya nasıl geçti düğün kontrol mü var bugün hadi güzel haberlelrle gel inşallahhhhhh
canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın Ahmet Asım nasıl
canım Ali Yasin ve sen iyi olda fırsat buldukça yazarsın
çok şkür canım iyi olsun paşa sende mecbur yatacaksın kuzum daraltma kendini geçecek bu günler rahatlayacan.
oyyy maşallah kuzuma ya kocaman olmuş isim düşündünüz mü kuzum
canım ben fokal motor epilepsi hastasyım o yüzden günlük kullanmam gereken ilaç var
a.s selam canım şükür iyiyiz sen nasılsın
keşke olsa burda bende istiyorum ama yokBu 4 boyutlu ultrasonu yaptiran, yaptirmayi düşünen ve fiyatlardan haberi olan varmidirr ?
sağol canım benim çok haklısın artık daha iyiyimcanım benim Allah beterinden korusun, sen yavrun için yatıyorsun aklına başka şeyler getirip kendini darlama.
başkalarının ihtiyacı olduğunda sen de koşar gider elinden geldiğince yardım edersin, onlar da sana yardım ediyor.
Allah kimseyi muhtaç etmesin doğru ama senin durumun çokkkk farklı.
insan her şeyini kendisi yaparken birden başkalarının senin işini yapması zoruna gitmiş evet ama yıpratma kendini ne olur. bebişini de abisini de üzme
seni mutsuz görmesin her şeyi hissediyor kuzucuklar.
oyy yesinler onun bacağını:)))
aynen kız erkek fark etmiyor sağlık en önemlisi.
benim kontrol 11 inde. daha çok var
diğer anlamını boş ver canım, niyet önemli ne niyetle koyarsan ismini odur.
içine hangisi sindiyse en çok onu koy bence
hasta olduğun gündeki ateşini discarted et.
sahurdan sonra hemen uyuyorsan 7:15 te ölçeblirsin. hatta onu 15 dk ileri alabilirsin.
ff te 20 dk lık kaymada belirgin fark olmaz diyor.
ben hiç hatırlamıyorum oldum mu olmadım mı ama en son öğrenciyken olmuştum sanırım
geçmiş olsun:) artık azalması normal.
göğüslerinin ağrıması değişir zaman zaman.
benim hiç öyle ağrımadı sadece uçlarına dokununca acıyor. kişiden kişiye de değişir.
orucunu da Allah kabul etsin canım.
güzel haberlerle geldin demek, çokk sevindim canım.
her şey yolunda süperrr:)
iyiyim canım sen nasılsın?
ben de yoğun bir trafikten çıktım:) geçmişe bakamadım ve çokk şey kaçırmışım.
yakalamaya çalışıyorum ama ramazanda da zor oluyor takip etmesi.
hoş geldin canım.
ben iyiyim şükür.
senden de güzel haberler aldık maaşallah.
demir dışardan takviye de alsan çok zor doluyor.
o yüzden serum iyi olabilir.
geçmiş olsun canım.
ağrı çok şiddetli ve dinlenince geçmiyorsa korkun diyordu cute.
eğer geçiyorsa korkulacak bir şey yokmuş. için rahat etmezse doktoruna danış istersen.
ooo süper bir haber daha:))
çok şükür canım artık kafanı yorma lütfen, ikinizde sağlıklısınız elbet olacak bebeğiniz.
en kısa zamanda hamileyimmmmmm diye yazacaksın buraya inşallah :)))
bu gün adet oldum eşim dr gitmişti dr korkulcak birsey yok varikosel deilsin demiş çok şükür spermlerinde yüksek aşılama olmadnda çoçugunuz olur demiş RABBİM inş şu mubarek ramazan hayı hürmetine inş hamile kalırım inşşş bacılarbu ay çok ümitliyim sanki
canım ayaklarım gündüz şiş değil. akşama doğru azıcık şişiyor ama ayakkabılarımı hala giyebiliyorum hafif sıkıyorlar.Ne bileyim canım Rabbim bilir iyisini beterinden korusun bence akdeniz anemisi değil benim aklıma epilepsi geldi açıkçası, dediği gibi belli olurdu şimdiye kadar, bu hafta kontroller sonucu belli olacak inşallah strestendir
sen menün olduğunu kullan tabi canım ben zaten ucuz aldım hepsini attımaynen canım bulandıkça iyi bebeğim diyorum ayakların şimi canım ondan mı acıyor, seninde az kaldı kuzum ne güzel çok merak ediyorum senin prensesi
canım anlamadım ki bence o değil epilepsi geldi aklıma inşallah kötü bir şey yoktur, babamda yarın sabah ameliyat olacak kesinleşmiş, gidemiyorum yanlarına üzülüyorum, çok sağol
çok sevindim canım umutlu ol tabi o bebek gelecek
sağol canım oğlum bir iyileşse ne zor annelik yediremiyorum bir şey kilo verdi hemen
keşke olsa burda bende istiyorum ama yok
sağol canım benim çok haklısın artık daha iyiyim
öyle tatlım, bi 20 haftayı geç de zaten doktorun eben söylerler sanainşallah canım.
sen de yaşayacaksın bu güzellikleri:)
hmm anladım canım sağ ol.
vakti gelince doktorum söyler o zman bana
Evet epilepsi gibi anlattığın zaten, inşallah değildir, strestendir sadece canım:26:Ne bileyim canım Rabbim bilir iyisini beterinden korusun bence akdeniz anemisi değil benim aklıma epilepsi geldi açıkçası, dediği gibi belli olurdu şimdiye kadar, bu hafta kontroller sonucu belli olacak inşallah strestendir
nesdoş yazdığını görünce burnumu sokmadan edemedimcanım ayaklarım gündüz şiş değil. akşama doğru azıcık şişiyor ama ayakkabılarımı hala giyebiliyorum hafif sıkıyorlar.
tabanlarımın altı ağrıyor sanki saatlerce yürümüşüm gibi. şimdi bıdığımın çamaşırını astım 20 dk filan sürüyor her şey minik mink eldivenler filan yeminle sanki 3 saat ayakta kalmış gibi bacaklarım ağrıdı.
canım babana da ablana da acil şifalar diliyorum. artık nerdeyse tüm kırıklarda ameliyat ediyorlar. eskiden 6 ay alçıda kalırdı şimdi süreyi kısaltıyorlar.
gidemiyorum diye üzülüyorsun haklısın ama elinde olsa ilk sen koşardın. onlar da bunu biliyor.
öyle tatlım, bi 20 haftayı geç de zaten doktorun eben söylerler sana
Evet epilepsi gibi anlattığın zaten, inşallah değildir, strestendir sadece canım:26:
nesdoş yazdığını görünce burnumu sokmadan edemedimyemin ederim ayaklarımın üzerine basamıyorum acısından, tabanlarım fena acıyor yaa, ödemden di mi bu?:26:
Ödemden dolayı ayak nımaram da büyüdü resmen, hiç bir ayakkabım olmuyor, haftasonu yeni ayakkabı aldım kendime 38 numara
Tansiyonum da yükselecek diye ödüm kopuyorinşallah sadece ödemle atlatırız, tansiyon yükselmez:18:
canım benim Allah beterinden korusun, sen yavrun için yatıyorsun aklına başka şeyler getirip kendini darlama.
başkalarının ihtiyacı olduğunda sen de koşar gider elinden geldiğince yardım edersin, onlar da sana yardım ediyor.
insan her şeyini kendisi yaparken birden başkalarının senin işini yapması zoruna gitmiş evet ama yıpratma kendini ne olur. bebişini de abisini de üzme
sahurdan sonra hemen uyuyorsan 7:15 te ölçeblirsin. hatta onu 15 dk ileri alabilirsin.
ben hiç hatırlamıyorum oldum mu olmadım mı ama en son öğrenciyken olmuştum sanırım
benim hiç öyle ağrımadı sadece uçlarına dokununca acıyor. kişiden kişiye de değişir.
hoş geldin canım.
ben iyiyim şükür.
geçmiş olsun canım.
eğer geçiyorsa korkulacak bir şey yokmuş. için rahat etmezse doktoruna danış istersen.
çok şükür canım artık kafanı yorma lütfen, ikinizde sağlıklısınız elbet olacak bebeğiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=527193
bir de cutenin albümüne bak canım.
bana da her türlü markayı sorabilirsin. zira çok araştırdım. üç aşağı bes yukarı hepsi aynı listelerin. bazıları çok gereksiz.
canım çok sevindim sağlıkla gebe kal inş bu ay:)
yok canım ya, idrar testi istemedi hiç doktorumallah korusun canım yükselmesin..
idrar testi zaten veriyosundur sürekli sen.
ben de haftaya vericem.
benim ayaklarım bi kez şişti o da böcek ısırınca.
şimdi şiş değiller de akşam hafif şişiyorlar ama o zaman bile kendi ayakkabılarım oluyor ama önümüzdeki ay olmazlar asla.
benim nerem şişiyor biliyo musun üst bacağım bildiğin şişiyor sonra sabaha iniyor. alt bacağım incecik
bi de en komiği kocamın eşofmanlarını giyiyom ben artık dışarı çıkarkenkarnıma kadar çekiyorum çok da yakışıyo valla
hadi gözün aydın bakalım sosyalimGelelim bana dr bebegin durumunun iyi oldugunu soyledi kizlar lzmirde yaptirdigim detaylinin sonucunu cok begendi hem degerler cok guzel dedi hemde cok detayli bakilmis diye soyledi fotokopisini cekti hastanenin yonetim kuruluna bunu soyleyecegim bizimkilerde boyle bakilsin dedi
Tetenoz asimi oldum simdilik bi agri yok ama hemsire 1 hafta kadar agri yapabilir hazirlikli ol dedi bi daha ki asi 1 agustosta
Ayrica yarin seker yuklemesi kan tahlillerim ve idrartahlillerim yapilacakinsallah o sonuclarda guzel gelir kizlar dua edin olur mu Rabbim hakkima hayirlisini versin
deryoşum fetal ekoyu sormayı unuttum heyecandan yarında gideceğim ya o zaman sorarım artık
canım inş şeker testin de güzel çıkacak. çok güzel haberlerle geldin maşallah kuzuna.Gelelim bana dr bebegin durumunun iyi oldugunu soyledi kizlar lzmirde yaptirdigim detaylinin sonucunu cok begendi hem degerler cok guzel dedi hemde cok detayli bakilmis diye soyledi fotokopisini cekti hastanenin yonetim kuruluna bunu soyleyecegim bizimkilerde boyle bakilsin dedi
Tetenoz asimi oldum simdilik bi agri yok ama hemsire 1 hafta kadar agri yapabilir hazirlikli ol dedi bi daha ki asi 1 agustosta
Ayrica yarin seker yuklemesi kan tahlillerim ve idrartahlillerim yapilacakinsallah o sonuclarda guzel gelir kizlar dua edin olur mu Rabbim hakkima hayirlisini versin
deryoşum fetal ekoyu sormayı unuttum heyecandan yarında gideceğim ya o zaman sorarım artık
giysiye cidden fazla para dökmek istemiyorum. benim bi daha doğurma şansım yok. okul da kapandı. iki aydan az bi zaman için hamile kıyafetlerimi yenileyemem valla.yok canım ya, idrar testi istemedi hiç doktorumkardiyolojiye gönderdi, ona da anlattım durumu o da istemedi, sadece ayaklarında var sıkıntı olmaz, ama bacaklara tibia bölgesine çıkarsa ve tansiyon yükselirse haber ver dedi.
Üst bacak mıo nasıl şişiyor ya alla alla hayret walla
İyi bari giysi masrafın olmamış bak eşinin eşofmanlar işe yaramış
hadi gözün aydın bakalım sosyalimtamam canım önemli değil, yarın unutmazsan sorarsın
canım inş şeker testin de güzel çıkacak. çok güzel haberlerle geldin maşallah kuzuna.
fetal ekoya gerek yok kızlar çünkü bir sorun olsa detaylıda o zaman çekilmesi şart.
benim detaylıda kalbindeki 4 odacık görülmedi 3 ü görüldü pozisyonu nedeniyle. dr her ihtimale karşı fetal eko istedi. ben gerek yok dedim eşim tabi korkudan yaptıralım diye tutturdu. neyseki böbrek için gittiğim radyolg gördü 4. odacığı gerek kalmadı.
giysiye cidden fazla para dökmek istemiyorum. benim bi daha doğurma şansım yok. okul da kapandı. iki aydan az bi zaman için hamile kıyafetlerimi yenileyemem valla.
canım üst baldırlar var ya bildiğin şişiyo akşamları sabah iniyo:)
idrar ver bence ordaki değerlerimiz de önemli tek başına bi anlam ifade etmiyor ödem. bir de önemli olan alt bacağın şişmemesi. yüzün şişmemesi.
aminnnn inşş inşş agzın bal yesinn canım beniminşallah canım.
sen de yaşayacaksın bu güzellikleri:)
hmm anladım canım sağ ol.
vakti gelince doktorum söyler o zman bana
canımmm ALLAH razı olsun inşş balım inşşhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=527193
bir de cutenin albümüne bak canım.
bana da her türlü markayı sorabilirsin. zira çok araştırdım. üç aşağı bes yukarı hepsi aynı listelerin. bazıları çok gereksiz.
canım çok sevindim sağlıkla gebe kal inş bu ay:)
sagol canım benim inşşş siz hamişlerin duasını bekliyorumNe bileyim canım Rabbim bilir iyisini beterinden korusun bence akdeniz anemisi değil benim aklıma epilepsi geldi açıkçası, dediği gibi belli olurdu şimdiye kadar, bu hafta kontroller sonucu belli olacak inşallah strestendir
sen menün olduğunu kullan tabi canım ben zaten ucuz aldım hepsini attımaynen canım bulandıkça iyi bebeğim diyorum ayakların şimi canım ondan mı acıyor, seninde az kaldı kuzum ne güzel çok merak ediyorum senin prensesi
canım anlamadım ki bence o değil epilepsi geldi aklıma inşallah kötü bir şey yoktur, babamda yarın sabah ameliyat olacak kesinleşmiş, gidemiyorum yanlarına üzülüyorum, çok sağol
çok sevindim canım umutlu ol tabi o bebek gelecek
sağol canım oğlum bir iyileşse ne zor annelik yediremiyorum bir şey kilo verdi hemen
keşke olsa burda bende istiyorum ama yok
sağol canım benim çok haklısın artık daha iyiyim
evet çok şükür bişi cıkmadı canımm inşş tez vakitte hepimiz hamile kalırız inşşazapcım nasılsın çok şükür bak eşinde bişe çıkmamış inş. en kısa zamanda bebeğinde gelir cnm benim
allah korusun canım yükselmesin..
idrar testi zaten veriyosundur sürekli sen.
ben de haftaya vericem.
benim ayaklarım bi kez şişti o da böcek ısırınca.
şimdi şiş değiller de akşam hafif şişiyorlar ama o zaman bile kendi ayakkabılarım oluyor ama önümüzdeki ay olmazlar asla.
benim nerem şişiyor biliyo musun üst bacağım bildiğin şişiyor sonra sabaha iniyor. alt bacağım incecik
bi de en komiği kocamın eşofmanlarını giyiyom ben artık dışarı çıkarkenkarnıma kadar çekiyorum çok da yakışıyo valla
Teyzelerimiz geçen hafta şeker yuklememiz yapıldı sonuclarimiz temiz çıktı hamdolsun Ahmet Asım geçen hafta tam 26 haftalik oldu kilomuz 890 gram boyumuz 33 cm doktorumuz çok güzel maasallah dedi
Benim b12 degerim ignelerle 60 dan 206ya yükselmiş igneye ara verebiliriz dedi doktorumuz kan degerim iyi ama kandaki demir depolarim bosmus doktorum bu ayda hapla duzelmezse kan serumu takabiliriz dedi.
Ahmet Asım 2gun cok hareketliydi bugün durgun tedirgin oluyorum böyle olması normal mi acaba kızlar hani bi hareketli bi durgun.
Dün gece çok fena sirt bel ve kaburga kemiklerim ağrıdı resmen ayrildi kemiklerim Cutemm seni andim ağrı çekerken diyordun ya normal bu ağrılar diye o yüzden panik olmadim ama bayağı rahatsiz ediciymis :)
Bizden de haberler böyle güzel yureklilerim artık netimiz geldi ugrarim yanınıza insaallah sık sık ...
Neden kız, böbrekten dolayı mı doğurma şansın yok bir daha:26:canım inş şeker testin de güzel çıkacak. çok güzel haberlerle geldin maşallah kuzuna.
fetal ekoya gerek yok kızlar çünkü bir sorun olsa detaylıda o zaman çekilmesi şart.
benim detaylıda kalbindeki 4 odacık görülmedi 3 ü görüldü pozisyonu nedeniyle. dr her ihtimale karşı fetal eko istedi. ben gerek yok dedim eşim tabi korkudan yaptıralım diye tutturdu. neyseki böbrek için gittiğim radyolg gördü 4. odacığı gerek kalmadı.
giysiye cidden fazla para dökmek istemiyorum. benim bi daha doğurma şansım yok. okul da kapandı. iki aydan az bi zaman için hamile kıyafetlerimi yenileyemem valla.
canım üst baldırlar var ya bildiğin şişiyo akşamları sabah iniyo:)
idrar ver bence ordaki değerlerimiz de önemli tek başına bi anlam ifade etmiyor ödem. bir de önemli olan alt bacağın şişmemesi. yüzün şişmemesi.
bu gün adet oldum eşim dr gitmişti dr korkulcak birsey yok varikosel deilsin demiş çok şükür spermlerinde yüksek aşılama olmadnda çoçugunuz olur demiş RABBİM inş şu mubarek ramazan hayı hürmetine inş hamile kalırım inşşş bacılarbu ay çok ümitliyim sanki
EVET CANIM ÇOK ŞÜKÜR RABBİM HEPİMİZE GÜZEL HABERLER ALMAYI NASİP ETSİN
ooo sosyalim özledim kuzum ya nasıl geçti düğün kontrol mü var bugün hadi güzel haberlelrle gel inşallahhhhhh
canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın Ahmet Asım nasıl
canım Ali Yasin ve sen iyi olda fırsat buldukça yazarsın
çok şkür canım iyi olsun paşa sende mecbur yatacaksın kuzum daraltma kendini geçecek bu günler rahatlayacan.
oyyy maşallah kuzuma ya kocaman olmuş isim düşündünüz mü kuzum
canım ben fokal motor epilepsi hastasyım o yüzden günlük kullanmam gereken ilaç var
a.s selam canım şükür iyiyiz sen nasılsın
canım benim Allah beterinden korusun, sen yavrun için yatıyorsun aklına başka şeyler getirip kendini darlama.
hoş geldin canım.
ben iyiyim şükür.
geçmiş olsun canım.
Gelelim bana dr bebegin durumunun iyi oldugunu soyledi kizlar lzmirde yaptirdigim detaylinin sonucunu cok begendi hem degerler cok guzel dedi hemde cok detayli bakilmis diye soyledi fotokopisini cekti hastanenin yonetim kuruluna bunu soyleyecegim bizimkilerde boyle bakilsin dedi
Neden kız, böbrekten dolayı mı doğurma şansın yok bir daha:26:
İşten erken çıktığım bir gün gidip vereyim bari idrar.
Çok şükür yüzümde ve alt bacağımda yok canım ya, aman olmasında zaten, sürekli ödem kontrolü yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?