Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah canım iyi düşünelim iyi olsun

hareketlerini 3-4 haftaya kadar hissedersen o tedirginlikte kalkıyor üzerinden dr a sormuyorsun bile kalbi atıyor mu diye zaten o ben buradayım diyor

kıyamam ya ben de öyleydim işte, ama çok şükür hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri iyiyim. Sosyalin de dediği gibi artık işaretini veriyor sıpalar, biz buradayız diyorlar, o zaman için rahatlıyor. Benim en rahat gittiğim randevum bu haftaki yani 19+0 daki randevumdu darısı başına inşallah, duyunca tekmeleri pıtpıtları rahatlarsın sen de

oyy güle güle giysin annesi içini doldursun artık öyle olur canım bünyen alışık değil ya kiloya ondan çok almadın ama zaten zayıftın ağır gelmiş ayaklarına, canım kırık değil babamın ki sinir sıkışması demiş dr ağrıları şiddetliydi alçıyla deneyelim demiş dr geçmezse ameliyat demiş geçmedi çünkü babam hiç durmaz alçılı halde bile bahçeyle uğraştı sonuç bu 70 e merdiven dayadı maşallah bir dk durmaz
inşallah canım amin, snein o büyümeyi ben doğum sonrası yaşamıştım annemin ayakkabısını giymiştim
ee güzele ne yakışmaz
canım maşallah bebeğine çok güzel haberler bunlar, yarında güzel çıkacak her şey inşallah, seni çok merak etmiştim sayfana baktım orda yazdığını görünce küsmüştüm bu kız niye yazmıyor diye tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok hesabı
inşallah canım bu ay gülsün yüzün gelsin bebeğin sağlıkla
Kizlar kasik agrilarim ve bel agrisi icin doktora gittim ya erken dogumdan korktuk sukur nst de sanci cikmadi dinlendim butun gun gecti gibi kizimin hareketleri cok guclu uzuldum de esimide bosuna panik yaptim diye allahim yardimcimiz olsun
hadi gözün aydın canım olur böyle panikler
eflalim kuzum ya çok geçmiş olsun inş güzel haberler alırsın sende kendini üzme canım ..
sağol canım benim inşaallah

Kızlar yarın sabah babam ameliyat olacak duanızı bekliyorum inşallah güzle geçer, neyse ki genel anestezi değilmiş rahatladım biraz, sinir sıkışması demiş dr

Kızlar yarın sabah babam ameliyat olacak duanızı bekliyorum inşallah güzle geçer, neyse ki genel anestezi değilmiş rahatladım biraz, sinir sıkışması demiş dr

geçmiş olsun efloşum babana tabi ki dua ederim inşallah çok güzel geçecek ameliyatı
bana küsme ama valla üzülürüm aşk olsun kuzum bi ara biliyorsun çok yoğundum dosyalarım vardı iş yerinde onları yetiştirmek için gece gündüz durmadan çalıştım, daha sonra düğün hazırlıklarımız başladı sonra yolculuk düğün derken ancak kendimi bulabildim, ayrıca tablette 2 sayfayı birden idare edemedim diğer sayfaya bile ara ara yazdım ama artık buralardayım gözüm üzerinde

oyy miniğinde büyümüş kız cinsiyet tahmini falan bir şey dedi mi dr

Kişi sevdiğine küsermiş canım çok merak ettim gerçi düğünü demiştin ben bu aralar leylayım hadi barışalım özledim zaten pek sessiz kaldı burası, yok canım geçen haftadan beri derdimiz düşmemesi dr a sormayı unutuyorum görünce bebişi:) inşallah perşembe gidicem o zaman sorarım artık, yeni bir dr buldum erkek, devlette hem de mükemmel bir dr ama eşim son kez götürür ilk o baktı acilde o yüzden götürüyor şimdi bu iş sonuçlansın kendi dr ma devam ederim

Kizlar kasik agrilarim ve bel agrisi icin doktora gittim ya erken dogumdan korktuk sukur nst de sanci cikmadi dinlendim butun gun gecti gibi kizimin hareketleri cok guclu uzuldum de esimide bosuna panik yaptim diye allahim yardimcimiz olsun
aman ALLAH korusun canım dikat et kendine bebişine

çokkk gecmiş olsun bacım RABBİM şifasını versin başınızdan eksik etmesin RABBİM babanızı

Nasılsınız güzeller bugün ozele gittik Esimle bebisi eşim ilk kez gördü.dr.bbebek gayet iyi deyince eşimin ilk sorusu cinsiyeti oldu dr.henüz erken dedi ddoğal olarak.henüz baş ve govdeden Ibaret dedi.kanama biraz azalmış.yatmaya devam dedi.bizde ddurumlar böyle.sizler nasılsınız

aminn inş siz hamilelerinde melegini korusun RABBİM inş bacım

oyy canım benim ben sana küsmem ki sen küssen bile hemen barışırım ben seninle
bu arada eflalim geçmiş olsun bebeğin düşme tehlikesi mi var :26: ayy Allah korusun canım yaa inşallah annesine sımsıkı tutunmuştur ve hiç bırakmaz dr da çok önemli be efloşum eğer hoşuna gittiyse bence 2 sinde birden takibini yaptır derim ben :26:

borannn kızz nasılsın sendede mi sıkıntı var kuzum benim inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alacağız ben inanıyorum buna tekrar geçmiş olsun canım

sağol canım benim, öyle oldu tatlım geçen pazartesi akşam acile gittik lekem geldi iş yapmıştım azcık bebek aşağı inmişti rahim ağzına çok yakındı, progestan proluton depot ve istirahat verdi, hastaneye yatıracaktı, biraz çıkmış yukarı bakalım perşembe nasıl olacak

maşallah bebişine canım

efloş Allah aşkına kuzum ne işi sen gebesin hem bizlere göre çok tecrübelisin aman diyeyim bu aylar çok tehlikeli dikkat et kendine inşallah perşembede güzel haberlerle geleceksin dr ne dediyse yap artık iş falan yapmakta sana yasak

Son düzenleme:
ben de yapıyorum canım.
evet kuzum benim rahatsızlığım bende kalıcı hasar bırakıyormuş asla eski halini almazmış. şansım varsa alırmış.
bi de araştırmalarıma göre bunu yaşayan ikinci gebelikte yine yaşıyor. yani rahim meyilli oluyor sağa yatmaya. bir daha göze alamam gibi geliyor allah esirgesin. stresi bile yetiyor her hafta her hafta.zaten hepimizin rahmi hafif sağa yatar gebelikte çünkü solda bağırsaklar daha yoğun. ama benimki fazlaca yatmış. üstelik normalde rahmim geriye ve sola yatıktır.allah kazara verirse elbette kıyamam ama bilinçli bi biçimde gebe kalamam gibime geliyor. en azından şimdilik böyle. zaten çok da istekli değildim hiç ikinci çocuğa.
geçmiş olsun canım genelde bu ağrılar dinlenince geçer.
oh çok şükür. sağlıkla çıksın ameliyattan.
evet erken henüz. ama bak kanaman azalmş bir kaç haftaya iyice dağılır. geçmiş olsun canım.

ne güzel haberle dönmüşsün MAŞALLAH melegine ALLAH korusun bol bol yat dinlen canım

Gecti cok sukur canim ama baya korktum yani doguruyom sandim allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…