maşallah canım ne güzel haberler şifa olsunlar tatlım inş bu ay yumurtan bebiş olsunn
geçmiş olsun canım benim ablamda epilepsi hastası o yüzden sormuştum. ablam normalde depakin 500 kullanıyordu. hamile kaldı dr.u lamictal e geçti. 2 hamileliğinde ve emzirme döneminde de lamictal kullandı çok şükür bir sıkıntısı olmadı. lamictal en düşük yan etkisi olan ilaçmış hamilelerde kullanılıyormuş genelde öyle demişti dr.
:))) benimde ayın 15 inde bu 2 hafta bize geçmez artık
maşallah canım miniğine inş diğer tahlillerinde güzel çıkar :)
bizde böyle güzel haberler alırız :)
benimde yüzümde yok ama bacaklarım çok şişiyor özellikle bu sıcak havalarda. hamileler için kilotlu varis çorabımı giyiyorum. özellikle bilek kısımlarım çok şiş( dolaşım bozukluğu yüzünden normalde şişiyordum inş sorunsuz atlatırım hamileliği çok korkuyorum bişey olacak bebeğime die her dr. gittiğimde acaba kalbi durdumu atıo mu die çok tedirgin oluyorum ((
kıyamam yamaşallah canım ne güzel haberler şifa olsunlar tatlım inş bu ay yumurtan bebiş olsunn
geçmiş olsun canım benim ablamda epilepsi hastası o yüzden sormuştum. ablam normalde depakin 500 kullanıyordu. hamile kaldı dr.u lamictal e geçti. 2 hamileliğinde ve emzirme döneminde de lamictal kullandı çok şükür bir sıkıntısı olmadı. lamictal en düşük yan etkisi olan ilaçmış hamilelerde kullanılıyormuş genelde öyle demişti dr.
benimde yüzümde yok ama bacaklarım çok şişiyor özellikle bu sıcak havalarda. hamileler için kilotlu varis çorabımı giyiyorum. özellikle bilek kısımlarım çok şiş( dolaşım bozukluğu yüzünden normalde şişiyordum inş sorunsuz atlatırım hamileliği çok korkuyorum bişey olacak bebeğime die her dr. gittiğimde acaba kalbi durdumu atıo mu die çok tedirgin oluyorum ((
oyy güle güle giysin annesi içini doldursuncanım ayaklarım gündüz şiş değil. akşama doğru azıcık şişiyor ama ayakkabılarımı hala giyebiliyorum hafif sıkıyorlar.
tabanlarımın altı ağrıyor sanki saatlerce yürümüşüm gibi. şimdi bıdığımın çamaşırını astım 20 dk filan sürüyor her şey minik mink eldivenler filan yeminle sanki 3 saat ayakta kalmış gibi bacaklarım ağrıdı.
canım babana da ablana da acil şifalar diliyorum. artık nerdeyse tüm kırıklarda ameliyat ediyorlar. eskiden 6 ay alçıda kalırdı şimdi süreyi kısaltıyorlar.
gidemiyorum diye üzülüyorsun haklısın ama elinde olsa ilk sen koşardın. onlar da bunu biliyor.
inşallah canım amin, snein o büyümeyi ben doğum sonrası yaşamıştım annemin ayakkabısını giymiştimöyle tatlım, bi 20 haftayı geç de zaten doktorun eben söylerler sana
Evet epilepsi gibi anlattığın zaten, inşallah değildir, strestendir sadece canım:26:
nesdoş yazdığını görünce burnumu sokmadan edemedimyemin ederim ayaklarımın üzerine basamıyorum acısından, tabanlarım fena acıyor yaa, ödemden di mi bu?:26:
Ödemden dolayı ayak nımaram da büyüdü resmen, hiç bir ayakkabım olmuyor, haftasonu yeni ayakkabı aldım kendime 38 numara
Tansiyonum da yükselecek diye ödüm kopuyorinşallah sadece ödemle atlatırız, tansiyon yükselmez:18:
ee güzele ne yakışmazallah korusun canım yükselmesin..
idrar testi zaten veriyosundur sürekli sen.
ben de haftaya vericem.
benim ayaklarım bi kez şişti o da böcek ısırınca.
şimdi şiş değiller de akşam hafif şişiyorlar ama o zaman bile kendi ayakkabılarım oluyor ama önümüzdeki ay olmazlar asla.
benim nerem şişiyor biliyo musun üst bacağım bildiğin şişiyor sonra sabaha iniyor. alt bacağım incecik
bi de en komiği kocamın eşofmanlarını giyiyom ben artık dışarı çıkarkenkarnıma kadar çekiyorum çok da yakışıyo valla
canım maşallah bebeğine çok güzel haberler bunlar, yarında güzel çıkacak her şey inşallah, seni çok merak etmiştim sayfana baktım orda yazdığını görünce küsmüştüm bu kız niye yazmıyor diyeGelelim bana dr bebegin durumunun iyi oldugunu soyledi kizlar lzmirde yaptirdigim detaylinin sonucunu cok begendi hem degerler cok guzel dedi hemde cok detayli bakilmis diye soyledi fotokopisini cekti hastanenin yonetim kuruluna bunu soyleyecegim bizimkilerde boyle bakilsin dedi
Tetenoz asimi oldum simdilik bi agri yok ama hemsire 1 hafta kadar agri yapabilir hazirlikli ol dedi bi daha ki asi 1 agustosta
Ayrica yarin seker yuklemesi kan tahlillerim ve idrartahlillerim yapilacakinsallah o sonuclarda guzel gelir kizlar dua edin olur mu Rabbim hakkima hayirlisini versin
deryoşum fetal ekoyu sormayı unuttum heyecandan yarında gideceğim ya o zaman sorarım artık
inşallah canım bu ay gülsün yüzün gelsin bebeğin sağlıklaaminnnn inşş inşş agzın bal yesinn canım benim
canımmm ALLAH razı olsun inşş balım inşş
sagol canım benim inşşş siz hamişlerin duasını bekliyorumne güzel olur ramazan ayında dualarınız hamiş hamiş bu arada sen nasıl oldun gectimi şikayetlerin ogluşun nasıl oldu
evet çok şükür bişi cıkmadı canımm inşş tez vakitte hepimiz hamile kalırız inşş
nesdemmm çok güldüm kıı
hadi gözün aydın canım olur böyle paniklerKizlar kasik agrilarim ve bel agrisi icin doktora gittim ya erken dogumdan korktuk sukur nst de sanci cikmadi dinlendim butun gun gecti gibi kizimin hareketleri cok guclu uzuldum de esimide bosuna panik yaptim diye allahim yardimcimiz olsun
sağol canım benim inşaallaheflalim kuzum ya çok geçmiş olsun inş güzel haberler alırsın sende kendini üzme canım ..
Kızlar yarın sabah babam ameliyat olacak duanızı bekliyorum inşallah güzle geçer, neyse ki genel anestezi değilmiş rahatladım biraz, sinir sıkışması demiş dr
Kızlar yarın sabah babam ameliyat olacak duanızı bekliyorum inşallah güzle geçer, neyse ki genel anestezi değilmiş rahatladım biraz, sinir sıkışması demiş dr
geçmiş olsun efloşum babana tabi ki dua ederim inşallah çok güzel geçecek ameliyatı
bana küsme ama valla üzülürüm aşk olsunkuzum bi ara biliyorsun çok yoğundum dosyalarım vardı iş yerinde onları yetiştirmek için gece gündüz durmadan çalıştım, daha sonra düğün hazırlıklarımız başladı sonra yolculuk düğün derken ancak kendimi bulabildim, ayrıca tablette 2 sayfayı birden idare edemedim diğer sayfaya bile ara ara yazdım ama artık buralardayım gözüm üzerinde
oyy miniğinde büyümüş kız cinsiyet tahmini falan bir şey dedi mi dr
aman ALLAH korusun canım dikat et kendine bebişineKizlar kasik agrilarim ve bel agrisi icin doktora gittim ya erken dogumdan korktuk sukur nst de sanci cikmadi dinlendim butun gun gecti gibi kizimin hareketleri cok guclu uzuldum de esimide bosuna panik yaptim diye allahim yardimcimiz olsun
maşallah canım ne güzel haberler şifa olsunlar tatlım inş bu ay yumurtan bebiş olsunn
tşk ederim bacımaminn inşş inşş bu ay yüzüm güler hamişler dua edin yer gök dua üstüne
bacım 2 hafta sonra kontrolun var sanırım hayrlı haberlerle dönersin güzel haberler alırsın inş
Rabbim şifa versin insallahh canim
çokkk gecmiş olsun bacım RABBİM şifasını versin başınızdan eksik etmesin RABBİM babanızı
oyy güle güle giysin annesi içini doldursunartık öyle olur canım bünyen alışık değil ya kiloya ondan çok almadın ama zaten zayıftın ağır gelmiş ayaklarına, canım kırık değil babamın ki sinir sıkışması demiş dr ağrıları şiddetliydi alçıyla deneyelim demiş dr geçmezse ameliyat demiş geçmedi çünkü babam hiç durmaz alçılı halde bile bahçeyle uğraştı sonuç bu 70 e merdiven dayadı maşallah bir dk durmaz
inşallah canım amin, snein o büyümeyi ben doğum sonrası yaşamıştım annemin ayakkabısını giymiştim
ee güzele ne yakışmaz
canım maşallah bebeğine çok güzel haberler bunlar, yarında güzel çıkacak her şey inşallah, seni çok merak etmiştim sayfana baktım orda yazdığını görünce küsmüştüm bu kız niye yazmıyor diyetavşan dağa küsmüş dağın haberi yok hesabı
inşallah canım bu ay gülsün yüzün gelsin bebeğin sağlıkla
hadi gözün aydın canım olur böyle panikler
sağol canım benim inşaallah
Kişi sevdiğine küsermiş canımçok merak ettim gerçi düğünü demiştin ben bu aralar leylayım hadi barışalım özledim zaten pek sessiz kaldı burası, yok canım geçen haftadan beri derdimiz düşmemesi dr a sormayı unutuyorum görünce bebişi:) inşallah perşembe gidicem o zaman sorarım artık, yeni bir dr buldum erkek, devlette hem de mükemmel bir dr ama eşim son kez götürür ilk o baktı acilde o yüzden götürüyor şimdi bu iş sonuçlansın kendi dr ma devam ederim
Nasılsınız güzeller bugün ozele gittik Esimle bebisi eşim ilk kez gördü.dr.bbebek gayet iyi deyince eşimin ilk sorusu cinsiyeti oldu dr.henüz erken dedi ddoğal olarak.henüz baş ve govdeden Ibaret dedi.kanama biraz azalmış.yatmaya devam dedi.bizde ddurumlar böyle.sizler nasılsınız
oyy canım benim ben sana küsmem ki sen küssen bile hemen barışırım ben seninle
bu arada eflalim geçmiş olsun bebeğin düşme tehlikesi mi var :26: ayy Allah korusun canım yaa inşallah annesine sımsıkı tutunmuştur ve hiç bırakmazdr da çok önemli be efloşum eğer hoşuna gittiyse bence 2 sinde birden takibini yaptır derim ben :26:
borannn kızz nasılsın sendede mi sıkıntı var kuzum benim inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alacağız ben inanıyorum bunatekrar geçmiş olsun canım
Nasılsınız güzeller bugün ozele gittik Esimle bebisi eşim ilk kez gördü.dr.bbebek gayet iyi deyince eşimin ilk sorusu cinsiyeti oldu dr.henüz erken dedi ddoğal olarak.henüz baş ve govdeden Ibaret dedi.kanama biraz azalmış.yatmaya devam dedi.bizde ddurumlar böyle.sizler nasılsınız
sağol canım benim, öyle oldu tatlım geçen pazartesi akşam acile gittik lekem geldi iş yapmıştım azcıkbebek aşağı inmişti rahim ağzına çok yakındı, progestan proluton depot ve istirahat verdi, hastaneye yatıracaktı, biraz çıkmış yukarı bakalım perşembe nasıl olacak
ben de yapıyorum canım.Neden kız, böbrekten dolayı mı doğurma şansın yok bir daha:26:
İşten erken çıktığım bir gün gidip vereyim bari idrar.
Çok şükür yüzümde ve alt bacağımda yok canım ya, aman olmasında zaten, sürekli ödem kontrolü yapıyorum
geçmiş olsun canım genelde bu ağrılar dinlenince geçer.Kizlar kasik agrilarim ve bel agrisi icin doktora gittim ya erken dogumdan korktuk sukur nst de sanci cikmadi dinlendim butun gun gecti gibi kizimin hareketleri cok guclu uzuldum de esimide bosuna panik yaptim diye allahim yardimcimiz olsun
oh çok şükür. sağlıkla çıksın ameliyattan.Kızlar yarın sabah babam ameliyat olacak duanızı bekliyorum inşallah güzle geçer, neyse ki genel anestezi değilmiş rahatladım biraz, sinir sıkışması demiş dr
evet erken henüz. ama bak kanaman azalmş bir kaç haftaya iyice dağılır. geçmiş olsun canım.Nasılsınız güzeller bugün ozele gittik Esimle bebisi eşim ilk kez gördü.dr.bbebek gayet iyi deyince eşimin ilk sorusu cinsiyeti oldu dr.henüz erken dedi ddoğal olarak.henüz baş ve govdeden Ibaret dedi.kanama biraz azalmış.yatmaya devam dedi.bizde ddurumlar böyle.sizler nasılsınız
ben de yapıyorum canım.
evet kuzum benim rahatsızlığım bende kalıcı hasar bırakıyormuş asla eski halini almazmış. şansım varsa alırmış.
bi de araştırmalarıma göre bunu yaşayan ikinci gebelikte yine yaşıyor. yani rahim meyilli oluyor sağa yatmaya. bir daha göze alamam gibi geliyor allah esirgesin. stresi bile yetiyor her hafta her hafta.zaten hepimizin rahmi hafif sağa yatar gebelikte çünkü solda bağırsaklar daha yoğun. ama benimki fazlaca yatmış. üstelik normalde rahmim geriye ve sola yatıktır.allah kazara verirse elbette kıyamam ama bilinçli bi biçimde gebe kalamam gibime geliyor. en azından şimdilik böyle. zaten çok da istekli değildim hiç ikinci çocuğa.
geçmiş olsun canım genelde bu ağrılar dinlenince geçer.
oh çok şükür. sağlıkla çıksın ameliyattan.
evet erken henüz. ama bak kanaman azalmş bir kaç haftaya iyice dağılır. geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?