Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol canım evet basitmiş çok korkmuştum henüz haber gelmedi bekliyorum:18: oyun hamuru oynuycaz şimdi pek sevindi, iyi olsun kuzum alışık değilim böyle görmeye, sen nasılsın?
Kıyamam ya karnındakini mi düşüneceksin, yanındakini mi... Ne zor annelik
İnşallah geçici bir durumdur da hemencik eski haşere haline geri döner
Ben de ne yapayım canım, işe geldim biraz işlerimi toparlayıp buraya bakayım dedim. İyiyim, ama çok yorgun hissediyorum kendimi, sıcaklardan sanırım. Onun haricinde ödemlerim, oğlum ve ben iyiyiz

şimdi oynuycaz bakalım düzelecek mi kuru erik mükemmel canım en az 10 tane ye

sorma canım birde demiştim ki yok iyice büyüsünde yapayım kardeşi düşük riskim olursa ne yaparım diye.. haşeriliğinide özledim ya oğlum içinde ne var senin diyordum kurt var oynuyor diyordu

sıcaklar fena canım ama olsun her şey mevsiminde olsun, inşallah gücün kuvvetin gelir tatlım

yazmayı unutmuşum babanesine deli olur oyun arkadaşım diyor babannesine bir kere hastaydı kv amcanla oyna oğlum dedi ama o benle oynamıyor ben seninle oynamak istiyorum diyor kadın kovalamaç oynar saklambaç oynar hiç sıkılmaz çocuktan yedi tane doğumuş hala sever

hahahah içindeki oynayan kurtları yerim ben onun
İnşallah canım, sıcaklar ödemimi de arttırıyor. Neyseki evimiz serin, eve gidip yatınca rahatlıyorum. İşyerinde de otururken iyi, klima fln var ama dışarda işlerim oldu mu fena, hiç gözüm yemiyor, gidip yapmam gereken işler var dışarıda

Maşallah kv'ye walla, darısı her çocuğun başına, böyle babaanneye can kurban

Allah yardımcın olsun canım gerçekten zor iş
Maşallah kv'ye walla, darısı her çocuğun başına, böyle babaanneye can kurban

amin canım darısı başına, severim kendisini Allah razı olsun ondan görümcemden kendi annemler el gibi gelip gittiler gerçi gelişme var her gün arıyor annem, başı kalabalık diye teselli ediyorum kendimi, sağolsun burda ki ablam diyor gelicem temizliğine diye, bende ona bakmıştım ayağı kırıkken vefalıymış ama çağırmam onu kızıyla oğlum anlaşamıyor oğlum anlaşıyorda kız naz yapıyor bu kafayla onların kavgasını çekemem bir mutfak dolabım birde perdelerim kaldım görümcem silecek onu da sağolsun belki ablam gelir yine de belli olmaz, bayramda döktüremiycem ne güzel çeşit yapardım gezmemde zaten bu sefer

Son düzenleme:
ben çıkayım sonra uğrarım kızlar

oyy kıyamamm canım benim yaa rahatsızlıgından dolayı hala vucudu kırgın inş bir iki güne düzelir annesi inş yeni bi oyuncak alsananız belki oynamak isterr :26:
günaydın bacımm çok gecmiş olsun çakşir ve k.boynuzu çok iyi bide harbut içsin bacım benim eşim de çok büyük etki gösterdi bunlar inş o arkadaşada faydası olur

merhaba kızlar nasılsınız?ben iyiyim çok şükür bir gelişme yok bende epeydir gelemedim herkesi iyi olmasına sevindm..
eflal oğluna geçmiş olsun canım...
geçmişe bakayım geleyim.

Aman maşallah Allah bozmasın
Benim evime görümcemin de kv min de girdiği sayılıdır. Ne varsa kendi anneciğimde var diyorum ben de
Aman ne döktürmesi bayramda, dinlenmene bak sen, seneye döktürürsün artık

ben çıkayım sonra uğrarım kızlar
tamam canım görüşürüz

s.a canlar gününüz aydın dualarımız kabul olur inşşş
a.s. bacım hoşgeldin, aminnnn

gecmis olsun babsna cnm benim...Insalllaaahh cookk kolay atlatir..hersey guzel gecer..

Daha da guzel haberlerle gelmeyin dileyiyle ablacimm

ececim 36 yı gördün çok şükür.
ciger geliştiricinin bi zararı olduğunu hiç duymadım. hatta eşimle konuştuk belki sana da yaparlar stent takılırsa demişti. onlar da hayvanlara yapıyor bir tür madde ismini unuttum. zararı olsa el kadar havyavlar da dayanamazdı kuzum. canım kafayı takma benim tontişimin de kafası 1 hafta büyük dr hiç önemsemedi. ben de önemsemedim. zaten koca kafa tüm bebekler en fazla doğum şeklini etkiler
canım oh aksın işte dağlıyor hematom.
benim dr da ya akar ya da vücut emer demişti. benimki akmadı vücut emdi. parlak kırmızı olmadıkça korkma hiç. inan o kadar çok kanama türü yaşadım ki renk yelpazesi olarak en son koyu kırmızıyı bile gördüm, düşüğümde parlak kırmızı gördüm..artık kanama diyince eskisi kadar korkmuyorum. tabi benim haftalarımda kanamanın her türü tehlike. ama ilk 4 ay sizin haftalarda rengi parlak olmadıkça gelmene gerek yok dedi dr um.
sıcaklar en fazla 0.1 derece etkiliyor. sonuçta vücudumuz kendi ısısını dışarıya göre ayarlayabiliyor.
yum öncesi olan ilişkilerde de gebelik oluşabilir ama olasılığı çok yüksek değil elbetteki.
ateşin adetten bir kaç gün önce de düşebilir adet günü de.
canım o şu an seni taklit ediyor. model alıyor. ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum diyor. elleme üsteleme sadece anlat. ben hasta değilim oğlum sadece dinlenmem gerek çok yorulmuşum dei. bu dinlenmelerim sana bir sürpriz getirecek de.
canım kabızlık için kesin çözüm aç karnına bir su bardağı kefir iç.
arkadaşımın hemaroidi var ve hamile sayemde günde iki kez çıkıyor. ben de bu sayede çıkıyorum.
ikincisi geceleri uyandığında mutlaka ama mutlaka su iç ki bağırsağın sabaha hazır olsun.

merhaba kızlar nasılsınız?ben iyiyim çok şükür bir gelişme yok bende epeydir gelemedim herkesi iyi olmasına sevindm..
geçmişe bakayım geleyim.
hoşgeldin canım nasılsın, neler yaptın görüşmeyeli?

Sagol cnm sormussun da benim icin coook tesekkur ederimmm..herkes yaptir diyo burda..bugun kesinlestireyim esim gelsin bakalim cidden kararsizim cunki erken llucagina hic inanmiyorum cunki karnjm midemde inmediki..ustelik diger 2 3dk eliyle bakti basi inmemis dedi..riskin yok dedi..sadece tedavi dk.um ilt.dan izledigiyle bebegin kafa yapisina gore bi ihtimal diyor...simdi yengemle de konustum basini bacak aranda hiss ediyormusun diyo yok diyorum sksina sanki midemde bebrk asagiya hic baski yokki..inse baski hiss etmezmiyim
Senden etkilenmis miniyimmm oyy operim ben onu annesine de uzulurmuuusss.... cnm kitaplar masallar krlime oyunlati falan oynaya bilirmisiniz uzanarak..yani senin kalkmani gerektirmeyecek misal oyuncaklariyla da oynarsin yere uzanip...bilmiyorum cnm sen daha iyi bi yol bulursun bence..
igne yorumun icin de sgl cnm dun kesinlikle yaptirmiycam diyordum sma bugun bilmiyorum yaptirsammi fikrine dustum
Risk cok az cnm ben de ondan diyorum ne gerek var zaten 36yi tamamlamaya 1hafta var..ama bi tarafdanda ya erken olursa ya agri sanci birden baslarsa diye de dusunuyorum..
dufalac ben de kullandim cnm kurtaricim olduuu...daha 2gun olmus bsna 3gun etki etti 1hafta kullandim ogle duzene girdi sukur..25 26dan basladi bu sorunum..sonra duzene girdigi icin kullanmadim sma son 1hftadir yine kabizlik basliyo diye bugun yine ictim..

Ben bebisin zamanini hatta 40i geciceyine o kadar inaniyorumki cnm sanki igne yersizmis gibi geliyoo..dk.um cok agir hamileleri tedavi ettigi icin bana da onlar gibi davraniyo sanki benim sorunum rahim boyu kisalmasiydi simdi kisslmamis sksine uzamis..riskim buydu ortadan kalkti..e simdi bu nerden cikti ustelik baska dk.lar boyle bisey soylemedikiii ondan bu subhem kararsizligim...

geçmişe bakayım geleyim.
eylülmmm hg bacımmm artık burdasın demi
hb balımmm
nesdemmmmm hggg balımm

canım sen daha iyi bilirsin tabi, nasıl hissediyorsan öyle hareket et. Sen niye bu kadar çok doktora gidiyorsun peki

Bi yerden okudum cnm hayvanlar uzerinde bu ignelerin yan etkisi arastirilmis begine gorulur yan etkisi varmis..ams insanlarda daha rastlanilmamis..ysptiran kimseden de yan etki duymadim sadece 2 3gun bebegin haraketi cok azaliyormys..hatta hic hrkt etmiyormus..ee yan etkisi yoksa igneden bebek niye haraketsiz kalsin bilemiyorum..dur bakayim bunla ilgili topik falan varmi

Cnm bana sorarsan imkanin varsa başka bi doktora daha görün

canım sen daha iyi bilirsin tabi, nasıl hissediyorsan öyle hareket et. Sen niye bu kadar çok doktora gidiyorsun peki
cnm aslinda tek dk.um var o da tedavisiyla hamile kaldigim ve hamileliyimi izleyen dk.ama o dogum yaptirmiyor artik..riskli hamileleri hamile kalmak isteyen hastasi o kadar cokki dogumlara girersem bukadar hastaya yardim etmeye zamanim kalmaz diyoo..yani mecbur baska bir dogum dk.u buldum onunla da daha yeni tanistim 1defa tel.da 1defa da yani dun yuzyuze konustum tanistik yanii..diger dk.sa devletteki dk.bizde hamile doguma giderken elinde dogum belgediyle gidiyo (turkiyede boyle bisey varmi yokmu bilmiyorum biz de onu yasadigimiz yere bakan devlet hastanesinden aliyoruz ve orda benim her ay tahlillerimi yapan her hafta halimi soran gorevli dk.um var..bu dk mecburiyyetden yani ozel dk.um degil..bi de o dk.yani 3dk var..digerleri de ultrason dk.u o da tedavi eden dk.un yardimcisi bu kadarcikkkk

Cnm bana sorarsan imkanin varsa başka bi doktora daha görün
bilmiyorum cnm 2dk dogum dk.u ve sorun yok dedi tedavi dk.u olarak da bizim bu cevrede ondan iyisi yok yani en iyisi bu dk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…