Kıyamam ya karnındakini mi düşüneceksin, yanındakini mi... Ne zor anneliksağol canım evet basitmiş çok korkmuştum henüz haber gelmedi bekliyorum:18: oyun hamuru oynuycaz şimdi pek sevindi, iyi olsun kuzum alışık değilim böyle görmeye, sen nasılsın?
kuzum yaa seni böyle görmeye alışkın değil tabi paşa çok etkilenmiş oturduğunuz yerde oyun oynayabilirsiniz canım
kan hapı kullanmıyorum canım normalde de düzgün çalışmıyor metabolizmam zaten .. birde onları deniyim kuzum saol
Kıyamam ya karnındakini mi düşüneceksin, yanındakini mi... Ne zor annelik
İnşallah geçici bir durumdur da hemencik eski haşere haline geri döner
Ben de ne yapayım canım, işe geldim biraz işlerimi toparlayıp buraya bakayım dedim. İyiyim, ama çok yorgun hissediyorum kendimi, sıcaklardan sanırım. Onun haricinde ödemlerim, oğlum ve ben iyiyiz
hahahah içindeki oynayan kurtları yerim ben onunsorma canım birde demiştim ki yok iyice büyüsünde yapayım kardeşi düşük riskim olursa ne yaparım diye.. haşeriliğinide özledim yaoğlum içinde ne var senin diyordum kurt var oynuyor diyordu
sıcaklar fena canım ama olsun her şey mevsiminde olsun, inşallah gücün kuvvetin gelir tatlım
Maşallah kv'ye walla, darısı her çocuğun başına, böyle babaanneye can kurbanyazmayı unutmuşum babanesine deli olur oyun arkadaşım diyor babannesinebir kere hastaydı kv amcanla oyna oğlum dedi ama o benle oynamıyor ben seninle oynamak istiyorum diyor kadın kovalamaç oynar saklambaç oynar hiç sıkılmaz çocuktan yedi tane doğumuş hala sever
Allah yardımcın olsun canım gerçekten zor işhahahah içindeki oynayan kurtları yerim ben onun
İnşallah canım, sıcaklar ödemimi de arttırıyor. Neyseki evimiz serin, eve gidip yatınca rahatlıyorum. İşyerinde de otururken iyi, klima fln var ama dışarda işlerim oldu mu fena, hiç gözüm yemiyor, gidip yapmam gereken işler var dışarıda
Maşallah kv'ye walla, darısı her çocuğun başına, böyle babaanneye can kurban
oyy kıyamamm canım benim yaa rahatsızlıgından dolayı hala vucudu kırgın inş bir iki güne düzelir annesi inş yeni bi oyuncak alsananız belki oynamak isterr :26:Günaydın kızlar bana akıl verin benim paşa oğlum malum bir haftadır hasta, normalde yerinde bir dk durmazdı ama sürekli yatıyor şimdi hastalığı epey hafifledi ama hala yatmak istiyor ki normalde hasta da olsa asla yatamayan bir çocuktu ( bana çekmiş) gelin görün ki ne oyuncaklarıyla oynuyor ne başka bir şey yapıyor, oğlum kalk oyna diyorum istemiyorum yatıcam diyor, benden etkilendiği çok açık sürekli yatmama alışık değildi bütün düzeni değişti ve bu durum beni çok üzüyor, ne yapacağımı şaşırdım neşesi gitti kuzumun nasıl neşelendiricem bilemiyorum sırf o kalksın diye bende kalkıyorum, babaannesigile her gün gitmek isterdi şimdi ağlıyor gitmiycem diyor, gitsede iki dk sonra anneme gidicem diye geri dönüyor, oğlumun kurtluluğunu özlüycem aklıma gelmezdi hiç:)) akıl verin bana ne yapayım ben
günaydın bacımmcanlar nasılsınız ?? bugün midem çok kötü birşey yemedim ama tıka basa doluymuş gibi .. muhtemelen rahim büyüyor ve mideme baskı yapıyor karnımda çıkmaya başladı azcık :) hem kabızlık çekiyorum 1 haftadırkayısı meyve v.s hiç birşey fayda etmiyor. 2 gündür duphalac şurup içiyorum ama nafilee ..
birde sorum olacak sizlere yardımcı olursanız çok sevinirim :)
bir arkadaşımın bebeği olmuyor ama eşinden kaynaklanıyor..eşi 2 yıl önce varikosel ameliyatı oldu. 3 kez tüp bebek denediler son tüp bebek 4 ay önce idi ve dış gebelik oluştu sol tüpü de alındıkendisi de ebe hemşire çok zor 4 yıldır bebek istiyorlar...
bugün konuştuk eşin bitkisel şeyler kullanıyormu die sordum çakşır ve keçiboynuzu içiyormuş.
bende size sormak istedim arkadaşım ve eşi bitkisel ne kullanmalılar ?
Aman maşallah Allah bozmasınAllah yardımcın olsun canım gerçekten zor iş
amin canım darısı başına, severim kendisini Allah razı olsun ondan görümcemden kendi annemler el gibi gelip gittilergerçi gelişme var her gün arıyor annem, başı kalabalık diye teselli ediyorum kendimi, sağolsun burda ki ablam diyor gelicem temizliğine diye, bende ona bakmıştım ayağı kırıkken vefalıymış ama çağırmam onu kızıyla oğlum anlaşamıyor oğlum anlaşıyorda kız naz yapıyor bu kafayla onların kavgasını çekemem bir mutfak dolabım birde perdelerim kaldım görümcem silecek onu da sağolsun belki ablam gelir yine de belli olmaz, bayramda döktüremiycem ne güzel çeşit yapardım gezmemde zaten bu sefer
tamam canım görüşürüzben çıkayım sonra uğrarım kızlar
a.s. bacım hoşgeldin, aminnnns.a canlar gününüz aydın dualarımız kabul olur inşşş
gecmis olsun babsna cnm benim...Insalllaaahh cookk kolay atlatir..hersey guzel gecer..
Daha da guzel haberlerle gelmeyin dileyiyle ablacimm
ececim 36 yı gördün çok şükür.Aslinda hic yaptirmak fikrim yoktu kesinlikle yani..ama demin bi ard.la konustum soyledim boyle boyle sms ben yaptirmiycam diyee..kiz o kadar israr ettiki yaptir kesinlikle diyee....beni korkutmsmak icin soylemedi biliyorum ama onun kati israrinin sebebi etken dogumdan kaybetdiyi bebeginden dolayi..cookkk israr etti yaptir yan etkisi yok dogarsa sorun olmaz diye..ama onun erken dogum sebebi ve kaybinin sebebi baska..sadece icindeki korkusundan dolayi bana israr ediyo...ben de ortada kaldim simdi
canım oh aksın işte dağlıyor hematom.Sağol un canlar bugün akşam yine açık kahve renkte sıvı geldi.bir pedi dolduracak kadar vardı.ama allahtan dr.bugün bunlarin olabileceğini.kanamanın rahim ağzına yakın oldunu kırmızı kanama olmadıkça korkma demişti.iyiki baştan söylemiş yoksa hastaneye ucmustum.korkutan.bu dr.3 aylik olunca cinsiyeti söylüyor bende şansımı deneyim dedim olmadi.neyse hayırlısı.buarada Eflalcim sen nasıl oldun canım
sıcaklar en fazla 0.1 derece etkiliyor. sonuçta vücudumuz kendi ısısını dışarıya göre ayarlayabiliyor.Kizlar ben yumurtam catlamadan 3 4 gun once iliski oldu spermler olmustur herhalde sonrada degerlendiremedik Allah bilir tabi de. Bu ay olmadi galiba cunku adet belirtilerim var karnim agriyo falan yarin ertesi falan olucak. Atesim ne zaman dusecek? Cunku dusmuyo yukseliyo. Bide yaz sicaklari etki eder mi bu olcumlere ki? Ondan galiba.
canım o şu an seni taklit ediyor. model alıyor. ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum diyor. elleme üsteleme sadece anlat. ben hasta değilim oğlum sadece dinlenmem gerek çok yorulmuşum dei. bu dinlenmelerim sana bir sürpriz getirecek de.Günaydın kızlar bana akıl verin benim paşa oğlum malum bir haftadır hasta, normalde yerinde bir dk durmazdı ama sürekli yatıyor şimdi hastalığı epey hafifledi ama hala yatmak istiyor ki normalde hasta da olsa asla yatamayan bir çocuktu ( bana çekmiş) gelin görün ki ne oyuncaklarıyla oynuyor ne başka bir şey yapıyor, oğlum kalk oyna diyorum istemiyorum yatıcam diyor, benden etkilendiği çok açık sürekli yatmama alışık değildi bütün düzeni değişti ve bu durum beni çok üzüyor, ne yapacağımı şaşırdım neşesi gitti kuzumun nasıl neşelendiricem bilemiyorum sırf o kalksın diye bende kalkıyorum, babaannesigile her gün gitmek isterdi şimdi ağlıyor gitmiycem diyor, gitsede iki dk sonra anneme gidicem diye geri dönüyor, oğlumun kurtluluğunu özlüycem aklıma gelmezdi hiç:)) akıl verin bana ne yapayım ben
canım kabızlık için kesin çözüm aç karnına bir su bardağı kefir iç.canlar nasılsınız ?? bugün midem çok kötü birşey yemedim ama tıka basa doluymuş gibi .. muhtemelen rahim büyüyor ve mideme baskı yapıyor karnımda çıkmaya başladı azcık :) hem kabızlık çekiyorum 1 haftadırkayısı meyve v.s hiç birşey fayda etmiyor. 2 gündür duphalac şurup içiyorum ama nafilee ..
bir arkadaşımın bebeği olmuyor ama eşinden kaynaklanıyor..eşi 2 yıl önce varikosel ameliyatı oldu. 3 kez tüp bebek denediler son tüp bebek 4 ay önce idi ve dış gebelik oluştu sol tüpü de alındıkendisi de ebe hemşire çok zor 4 yıldır bebek istiyorlar...
bugün konuştuk eşin bitkisel şeyler kullanıyormu die sordum çakşır ve keçiboynuzu içiyormuş.
hoşgeldin canım nasılsın, neler yaptın görüşmeyeli?merhaba kızlar nasılsınız?ben iyiyim çok şükür bir gelişme yok bende epeydir gelemedim herkesi iyi olmasına sevindm..
eflal oğluna geçmiş olsun canım...
geçmişe bakayım geleyim.
Sagol cnm sormussun da benim icin coook tesekkur ederimmm..herkes yaptir diyo burda..bugun kesinlestireyim esim gelsin bakalim cidden kararsizim cunki erken llucagina hic inanmiyorum cunki karnjm midemde inmediki..ustelik diger 2 3dk eliyle bakti basi inmemis dedi..riskin yok dedi..sadece tedavi dk.um ilt.dan izledigiyle bebegin kafa yapisina gore bi ihtimal diyor...simdi yengemle de konustum basini bacak aranda hiss ediyormusun diyo yok diyorum sksina sanki midemde bebrk asagiya hic baski yokki..inse baski hiss etmezmiyimEcecim simdi bahsettigim ablayla görüştüm bebekler 27 haftalikken bu igne yapılmış 35 haftadada dogmuslar kendisi doğum hastahanesinde yatmıştı doktorlar erken doğum riski taşıyan çoğu hastaya bu igneyi yaptı dedi dogumun ne zaman olacağını anliyamayiz riske atamayiz diyorlarmis sen yinede araştır içine sineni yap kuzum Rabbim yardimcin olsun
Senden etkilenmis miniyimmm oyy operim ben onu annesine de uzulurmuuusss.... cnm kitaplar masallar krlime oyunlati falan oynaya bilirmisiniz uzanarak..yani senin kalkmani gerektirmeyecek misal oyuncaklariyla da oynarsin yere uzanip...bilmiyorum cnm sen daha iyi bi yol bulursun bence..Günaydın kızlar bana akıl verin benim paşa oğlum malum bir haftadır hasta, normalde yerinde bir dk durmazdı ama sürekli yatıyor şimdi hastalığı epey hafifledi ama hala yatmak istiyor ki normalde hasta da olsa asla yatamayan bir çocuktu ( bana çekmiş) gelin görün ki ne oyuncaklarıyla oynuyor ne başka bir şey yapıyor, oğlum kalk oyna diyorum istemiyorum yatıcam diyor, benden etkilendiği çok açık sürekli yatmama alışık değildi bütün düzeni değişti ve bu durum beni çok üzüyor, ne yapacağımı şaşırdım neşesi gitti kuzumun nasıl neşelendiricem bilemiyorum sırf o kalksın diye bende kalkıyorum, babaannesigile her gün gitmek isterdi şimdi ağlıyor gitmiycem diyor, gitsede iki dk sonra anneme gidicem diye geri dönüyor, oğlumun kurtluluğunu özlüycem aklıma gelmezdi hiç:)) akıl verin bana ne yapayım ben
Risk cok az cnm ben de ondan diyorum ne gerek var zaten 36yi tamamlamaya 1hafta var..ama bi tarafdanda ya erken olursa ya agri sanci birden baslarsa diye de dusunuyorum..ne güzell ozaman bende rahatlarım inşş :)) çünkü bu tedirginlik beni mahvediyor...
tabiki dua ederim canım çok geçmiş olsun şimdiden Allah şifa versin
maşallah canım ne güzel haberler almışsın kanaman da inş 1-2 haftaya biter :)
canım bence dr.una güven az bir riskin olsa da dr.un göze almak istemiyor demek ki yine de sen bilirsin kuzum...
dufalac ben de kullandim cnm kurtaricim olduuu...daha 2gun olmus bsna 3gun etki etti 1hafta kullandim ogle duzene girdi sukur..25 26dan basladi bu sorunum..sonra duzene girdigi icin kullanmadim sma son 1hftadir yine kabizlik basliyo diye bugun yine ictim..canlar nasılsınız ?? bugün midem çok kötü birşey yemedim ama tıka basa doluymuş gibi .. muhtemelen rahim büyüyor ve mideme baskı yapıyor karnımda çıkmaya başladı azcık :) hem kabızlık çekiyorum 1 haftadırkayısı meyve v.s hiç birşey fayda etmiyor. 2 gündür duphalac şurup içiyorum ama nafilee ..
Ben bebisin zamanini hatta 40i geciceyine o kadar inaniyorumki cnm sanki igne yersizmis gibi geliyoo..dk.um cok agir hamileleri tedavi ettigi icin bana da onlar gibi davraniyo sanki benim sorunum rahim boyu kisalmasiydi simdi kisslmamis sksine uzamis..riskim buydu ortadan kalkti..e simdi bu nerden cikti ustelik baska dk.lar boyle bisey soylemedikiii ondan bu subhem kararsizligim...Çok iyi geçsin inşallah ameliyatı canım, benim teyzem de aynı ameliyatı olmuştu, basit bir ameliyat, inşallah güzel geçer sizinki de
Gözün aydın borancım, inşallah azalıp azalıp bitsin kanamanBizler de iyiyiz çok şükür
Hımm anladım canım, hayırlısı o zaman. Aman 1 tane olsun, iyi olsun sağlıklı olsun bizim olsun di miBen de tek çocuğum Biraz zorlukları var ama olsun..
Canım walla ne desem bilemedim ama sanki ben olsam yaptırırdım iğneyi, çünkü doğumun ne zaman olacağını bilemezsin. Sen 36yı tamamlarız yatarak dersin ama bakalım ufaklık tamamlamak isteyecek mi
Benim kuzenimin eşi erken doğum yaptı, risk vardı ve hastanede yatıyordu. Bu ciğer geliştiriciyi yaptılar önlem olarak. Hani nasılsa hastanede, yatar dinlenir, erken doğum olmaz fln deniliyordu. Ama iyi ki de yapmışlar iğneyi, 29-30 haftada fln doğdu bizim kız. aylarca yoğun bakımda kaldı ama nihayetinde büyüdü ve beklenendene rken çıktı hastaneden :) iyi ki o iğneleri olmuş diyoruz şimdi. Ama yine de sen bilirsin tabi:26: yan etkisi neymiş ki iğnelerin, yani doğduktan sonra makinaya bağlı yaşamasından daha ciddi bir yan etki mi ki?
Kıyamam ya, çok etkilenmiş demek. Bide babaannesinde acaba sıkılıyor mu ki?
Oturduğunuz yerde oyun oynasanız, hani yataktan kaldırmadan, sonra yavaş yavaş açılır kendisi çıkar belki yataktan
inşallah canım inşallah
eylülmmm hg bacımmmmerhaba kızlar nasılsınız?ben iyiyim çok şükür bir gelişme yok bende epeydir gelemedim herkesi iyi olmasına sevindm..
eflal oğluna geçmiş olsun canım...
geçmişe bakayım geleyim.
hb balımmmAman maşallah Allah bozmasın
Benim evime görümcemin de kv min de girdiği sayılıdır. Ne varsa kendi anneciğimde var diyorum ben de
Aman ne döktürmesi bayramda, dinlenmene bak sen, seneye döktürürsün artık
tamam canım görüşürüz
a.s. bacım hoşgeldin, aminnnn
nesdemmmmm hggg balımmececim 36 yı gördün çok şükür.
ciger geliştiricinin bi zararı olduğunu hiç duymadım. hatta eşimle konuştuk belki sana da yaparlar stent takılırsa demişti. onlar da hayvanlara yapıyor bir tür madde ismini unuttum. zararı olsa el kadar havyavlar da dayanamazdı kuzum. canım kafayı takma benim tontişimin de kafası 1 hafta büyük dr hiç önemsemedi. ben de önemsemedim. zaten koca kafa tüm bebekler en fazla doğum şeklini etkiler
canım oh aksın işte dağlıyor hematom.
benim dr da ya akar ya da vücut emer demişti. benimki akmadı vücut emdi. parlak kırmızı olmadıkça korkma hiç. inan o kadar çok kanama türü yaşadım ki renk yelpazesi olarak en son koyu kırmızıyı bile gördüm, düşüğümde parlak kırmızı gördüm..artık kanama diyince eskisi kadar korkmuyorum. tabi benim haftalarımda kanamanın her türü tehlike. ama ilk 4 ay sizin haftalarda rengi parlak olmadıkça gelmene gerek yok dedi dr um.
sıcaklar en fazla 0.1 derece etkiliyor. sonuçta vücudumuz kendi ısısını dışarıya göre ayarlayabiliyor.
yum öncesi olan ilişkilerde de gebelik oluşabilir ama olasılığı çok yüksek değil elbetteki.
ateşin adetten bir kaç gün önce de düşebilir adet günü de.
canım o şu an seni taklit ediyor. model alıyor. ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum diyor. elleme üsteleme sadece anlat. ben hasta değilim oğlum sadece dinlenmem gerek çok yorulmuşum dei. bu dinlenmelerim sana bir sürpriz getirecek de.
canım kabızlık için kesin çözüm aç karnına bir su bardağı kefir iç.
arkadaşımın hemaroidi var ve hamile sayemde günde iki kez çıkıyor. ben de bu sayede çıkıyorum.
ikincisi geceleri uyandığında mutlaka ama mutlaka su iç ki bağırsağın sabaha hazır olsun.
canım sen daha iyi bilirsin tabi, nasıl hissediyorsan öyle hareket et. Sen niye bu kadar çok doktora gidiyorsun pekiSagol cnm sormussun da benim icin coook tesekkur ederimmm..herkes yaptir diyo burda..bugun kesinlestireyim esim gelsin bakalim cidden kararsizim cunki erken llucagina hic inanmiyorum cunki karnjm midemde inmediki..ustelik diger 2 3dk eliyle bakti basi inmemis dedi..riskin yok dedi..sadece tedavi dk.um ilt.dan izledigiyle bebegin kafa yapisina gore bi ihtimal diyor...simdi yengemle de konustum basini bacak aranda hiss ediyormusun diyo yok diyorum sksina sanki midemde bebrk asagiya hic baski yokki..inse baski hiss etmezmiyim
Senden etkilenmis miniyimmm oyy operim ben onu annesine de uzulurmuuusss.... cnm kitaplar masallar krlime oyunlati falan oynaya bilirmisiniz uzanarak..yani senin kalkmani gerektirmeyecek misal oyuncaklariyla da oynarsin yere uzanip...bilmiyorum cnm sen daha iyi bi yol bulursun bence..
igne yorumun icin de sgl cnm dun kesinlikle yaptirmiycam diyordum sma bugun bilmiyorum yaptirsammi fikrine dustum
Risk cok az cnm ben de ondan diyorum ne gerek var zaten 36yi tamamlamaya 1hafta var..ama bi tarafdanda ya erken olursa ya agri sanci birden baslarsa diye de dusunuyorum..
dufalac ben de kullandim cnm kurtaricim olduuu...daha 2gun olmus bsna 3gun etki etti 1hafta kullandim ogle duzene girdi sukur..25 26dan basladi bu sorunum..sonra duzene girdigi icin kullanmadim sma son 1hftadir yine kabizlik basliyo diye bugun yine ictim..
Ben bebisin zamanini hatta 40i geciceyine o kadar inaniyorumki cnm sanki igne yersizmis gibi geliyoo..dk.um cok agir hamileleri tedavi ettigi icin bana da onlar gibi davraniyo sanki benim sorunum rahim boyu kisalmasiydi simdi kisslmamis sksine uzamis..riskim buydu ortadan kalkti..e simdi bu nerden cikti ustelik baska dk.lar boyle bisey soylemedikiii ondan bu subhem kararsizligim...
ececim 36 yı gördün çok şükür.
ciger geliştiricinin bi zararı olduğunu hiç duymadım. hatta eşimle konuştuk belki sana da yaparlar stent takılırsa demişti. onlar da hayvanlara yapıyor bir tür madde ismini unuttum. zararı olsa el kadar havyavlar da dayanamazdı kuzum. canım kafayı takma benim tontişimin de kafası 1 hafta büyük dr hiç önemsemedi. ben de önemsemedim. zaten koca kafa tüm bebekler en fazla doğum şeklini etkiler
canım oh aksın işte dağlıyor hematom.
benim dr da ya akar ya da vücut emer demişti. benimki akmadı vücut emdi. parlak kırmızı olmadıkça korkma hiç. inan o kadar çok kanama türü yaşadım ki renk yelpazesi olarak en son koyu kırmızıyı bile gördüm, düşüğümde parlak kırmızı gördüm..artık kanama diyince eskisi kadar korkmuyorum. tabi benim haftalarımda kanamanın her türü tehlike. ama ilk 4 ay sizin haftalarda rengi parlak olmadıkça gelmene gerek yok dedi dr um.
sıcaklar en fazla 0.1 derece etkiliyor. sonuçta vücudumuz kendi ısısını dışarıya göre ayarlayabiliyor.
yum öncesi olan ilişkilerde de gebelik oluşabilir ama olasılığı çok yüksek değil elbetteki.
ateşin adetten bir kaç gün önce de düşebilir adet günü de.
canım o şu an seni taklit ediyor. model alıyor. ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum diyor. elleme üsteleme sadece anlat. ben hasta değilim oğlum sadece dinlenmem gerek çok yorulmuşum dei. bu dinlenmelerim sana bir sürpriz getirecek de.
canım kabızlık için kesin çözüm aç karnına bir su bardağı kefir iç.
arkadaşımın hemaroidi var ve hamile sayemde günde iki kez çıkıyor. ben de bu sayede çıkıyorum.
ikincisi geceleri uyandığında mutlaka ama mutlaka su iç ki bağırsağın sabaha hazır olsun.
Bi yerden okudum cnm hayvanlar uzerinde bu ignelerin yan etkisi arastirilmis begine gorulur yan etkisi varmis..ams insanlarda daha rastlanilmamis..ysptiran kimseden de yan etki duymadim sadece 2 3gun bebegin haraketi cok azaliyormys..hatta hic hrkt etmiyormus..ee yan etkisi yoksa igneden bebek niye haraketsiz kalsin bilemiyorum..dur bakayim bunla ilgili topik falan varmi
cnm aslinda tek dk.um var o da tedavisiyla hamile kaldigim ve hamileliyimi izleyen dk.ama o dogum yaptirmiyor artik..riskli hamileleri hamile kalmak isteyen hastasi o kadar cokki dogumlara girersem bukadar hastaya yardim etmeye zamanim kalmaz diyoo..yani mecbur baska bir dogum dk.u buldum onunla da daha yeni tanistim 1defa tel.da 1defa da yani dun yuzyuze konustum tanistik yanii..diger dk.sa devletteki dk.bizde hamile doguma giderken elinde dogum belgediyle gidiyo (turkiyede boyle bisey varmi yokmu bilmiyorum biz de onu yasadigimiz yere bakan devlet hastanesinden aliyoruz ve orda benim her ay tahlillerimi yapan her hafta halimi soran gorevli dk.um var..bu dk mecburiyyetden yani ozel dk.um degil..bi de o dk.yani 3dk var..digerleri de ultrason dk.u o da tedavi eden dk.un yardimcisicanım sen daha iyi bilirsin tabi, nasıl hissediyorsan öyle hareket et. Sen niye bu kadar çok doktora gidiyorsun peki
bilmiyorum cnm 2dk dogum dk.u ve sorun yok dedi tedavi dk.u olarak da bizim bu cevrede ondan iyisi yok yani en iyisi bu dk..Cnm bana sorarsan imkanin varsa başka bi doktora daha görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?