Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eylülmmm hg bacımmm artık burdasın demi

hb balımmm

nesdemmmmm hggg balımm
eşimde ttailde canım cok sık gıremıyorumo yüzden birde tatili bulmuşken kızımla ilgileniyorum bol bol o yüzden cok sık gelemiyorum ama burdayım tabiii
ece canım geçmiş olsun yardımcı olmayı cok isterdim ama yanlış yönlendirmek istemem senı endogru kararı almnı diliyorum
geçmş olsun boran ....

Kızlar yarın sabah babam ameliyat olacak duanızı bekliyorum inşallah güzle geçer, neyse ki genel anestezi değilmiş rahatladım biraz, sinir sıkışması demiş dr
eflal hem san hem babna geçmiş olsun inş ikinizede...son zamnlar zor geçmış senın için rabbim bir daha yaşatmasın zor günleri inş.

şimdi oynuycaz bakalım düzelecek mi kuru erik mükemmel canım en az 10 tane ye

inş düzelir canım tmm kuru erik alıyım bugün :)

inş canım harbut u da aktardan alıcak dimi ? ve kullanımı nasıl ?

kefir i hiç içmedim onuda alıyım bugün :) gece 2 yada 3 kez wc ye kalkıyorum her kalktığımda 1 bardak su içiyorum canım saol

inş sorun olmaz canım iyi düşün iyi olsun :) bende hiç birşey fayda etmeyince duphalac içtim :)

ohhh sefanız olsun kızınla sana öp benim yerimede bacım biz burdayızz herzamn bekleriz

bacım ben aktardan alıyordum 330 gr 11 ytl eşim almış toptancı gibi biryerden 700 ml 5 ytl harnup özü alsın çakşiri hiç ihmal etmesin dr eşime spermmin çok ii demiş eskisi biraz zayftı çok faydasını gördük biz çokk inş arkaşadında faydasını görür

iyi olmana sevindim canım.
ben yine kaçırmışım ne anemisi ne epilepsisi ne oldu bayıldın mı
ben de epilepsi tedavisi gördüm çok çeşidi var ama senin belirtin neydi canım?
umarım ikisi de değildir, çok stres yaşadın ondan olmuştur.

evet oldu vallaha zaman çok çabuk geçiyor geriye baktığımda:)
ohh süper çok sevindim:)
şeker de iyi çıkar umarım canım.
benim de annneannemde ve teyzemde var ben de korkuyorum bu şekerden.
Kizlar kasik agrilarim ve bel agrisi icin doktora gittim ya erken dogumdan korktuk sukur nst de sanci cikmadi dinlendim butun gun gecti gibi kizimin hareketleri cok guclu uzuldum de esimide bosuna panik yaptim diye allahim yardimcimiz olsun
artık için rahat etsin canım, çok şükür her şey yolundaymış bak.
insan endişeleniyor doğal olarak eşin de anlayışla karşılar bu durumu.
evet geçmiyor düşünmemeye çalışıyorum ama her gün geriye doğru sayıyorum
Kızlar yarın sabah babam ameliyat olacak duanızı bekliyorum inşallah güzle geçer, neyse ki genel anestezi değilmiş rahatladım biraz, sinir sıkışması demiş dr
geçmiş olsun canım.
ameliyatını olmuştur babacığın herhalde, Allah şifa versin.
çok güzel:) dinlenmeye devam o zaman.
bende henüz yeni haber yok. ama iyiyiz şükür.

hiçç bilgim yok canım bu konuda.
senin içinden geçen neyse onu yap.

yumurtadan 3-4 gün önce de olsa yumurta döllenebiliyor, spermin kalitesine ömrüne bağlı sonuçta.
hamilelik ile adet belirtileri aynı olabiliyor.
ateşin hangi gün düşeceği kişiden kişiye değişiyor.
benimki adet olacağım gün düşüyordu.
paşa oğlun şu an seni hasta zannediyor ve sana kendi dilince yardım ediyor canım.
karşına al oğluşunu konuş.
hasta olmadığını, çok yorulduğunu onun için dinlendiğini söyle. gerektiğinde kalkabildiğini göster.
o da hiç alışık değil tabi atom karınca annesinin sürekli yatmasına
bunda kötü bir şey yok yani, yanında olduğunu söylemeye çalışıyor sana:)))
çakşır ve keçiboynuzu çok güzel, bunun yanında vitaminler de kullanabilir, e vitamini mesela.
arkadaşın da kaliteli yumurta oluşması için inciri ve havucu deneyebilir.

kızlar hepinize selam sık ultrasona girmenin bir sakıncası olr mu

as kızlar hgnizz

inş canım amin teşekkür ederim :) herkese şifa olsun inş

saol kuzum söylicem oda yapsın bu incir kürü ibrahim saraçoğlunun kürü mü?

Kizlar sagolun alintilamaya calistim olmadi anlamadim ya.. Yazanlara tsk ederim regl gunumu bekliyorum rabbimden hayirlisi insallah

inş canım amin teşekkür ederim :) herkese şifa olsun inş

saol kuzum söylicem oda yapsın bu incir kürü ibrahim saraçoğlunun kürü mü?

aminn inşşş şifasını buluruz bu arada demir kaşık kullanmayacak tahta kaşık sabh akşam tatlı kaşıgı kadr

Ay ne güzel hepiniz aynı duayı etmişsiniz :)
İnşaallah gelicek meleğim.
Ramazan geçsin de iyi bi hastane bulup başlıcam.
Orda bi tane hastane vardı burda hangi hastanee gitsem diye düşünüyorum :)
Rabbime şükürler olsun.

Kizlar benim regl agrisi gibi agrim var sabah biseyim yoktu dun doktora da gittim demezmiydi bebek dogum kanalina girmis vs derdi hersey normal bu neden oluyo nst de dun sancida cikmadi of kizlar kotuyum

merhaba kızlar nasılsınız?ben iyiyim çok şükür bir gelişme yok bende epeydir gelemedim herkesi iyi olmasına sevindm..
eflal oğluna geçmiş olsun canım...
geçmişe bakayım geleyim.
hoşgeldin güzelim..özlettin kendini. güzel haberlerini bekliyoruz. yeni okulun da hayırlı olsun canım.
aminn inşşş şifasını buluruz bu arada demir kaşık kullanmayacak tahta kaşık sabh akşam tatlı kaşıgı kadr
bak bir şey daha öğrendim sayenizde.
Kizlar benim regl agrisi gibi agrim var sabah biseyim yoktu dun doktora da gittim demezmiydi bebek dogum kanalina girmis vs derdi hersey normal bu neden oluyo nst de dun sancida cikmadi of kizlar kotuyum
canım korkma. ağrılar çok normal. ben de çok yaşadım. hatta çok idrara sıkışınca geceleri oluyor hala.
bunlar hep rahmin doğuma hazırlıkları. bir şeyin doğum sancıı olması için hiç bir türlü geçmemesi lazım. dinlenince ve zamanla geçen ağrılar doğum sancısı olamaz.

eflalim geçmiş olsun babana ins ameliyat guzel gecmistir epey şeyler yasamissiniz allah nazarlardan esirgesin.

rosechina canım kabızlık kan ilacına baslayinca bende de olmustu gün kurusu kayisinin kompostosunu icmistim cok iyi gelmisti.

boran canim iyi olmana sevindim ins hepten gidicek kanaman.

Eylül canim nasilsin yoktun bi süredir.

deryam canim odemlerin başlamasına erken degil mi neden oluyor aceba odem?

sağol canım biraz daha iyi
merhaba kızlar nasılsınız?ben iyiyim çok şükür bir gelişme yok bende epeydir gelemedim herkesi iyi olmasına sevindm..
eflal oğluna geçmiş olsun canım...
geçmişe bakayım geleyim.
canı hallettin mi işlerini, sağol oğlum için
anne en güzeli canım keşke benimkide öyle olsa ne yapalım nasip:) aynen çoook döktürdüm şimdiye kadar ona saysınlar birde klasik bayram menüsü yapmıyordum gelen bayıla bayıla yiyordu
ayy canım sağol uzman dili başka:) bugün kalktım oyun hamuruyla oynadık hamurları kurumuştu onları yumuşattım verdim o bile yetti kurtlu oğlum döndü
canım sağol minicik kitaplar seti var çok seviyor kaldırmıştım özlesin diye:) onu çıkarayım iyi hatırlattın bayılıyor ordaki nesneleri söylemeye
canım ne güzel tatilin tadını çıkar hakettin,çok sağol canım
canım ben değil ablam bayıldı bu hafta tetkikleri yapılıyor inşallah kötü bir şey çıkmaz, oğlum için sağol canım söylüyorum hasta değilim dinleniyorum diye dediğin gibi alışık değildi şoka girdi, hiç o yönden düşünmemiştim demek yanındayım diyor benim kuzum
hastane bol seç beğen git canım:))
canım o ağrılar çok normal sen bu korkuyla son aya kadar çok gidersin doktora, daha çok ağrılarında olacak alıştır kendini, daha kanala girmez erken

sağol canım hamdolsun iyi geçmiş

Kızlar hepiniz sağolun oğlum için babam için, babam ameliyat oldu lokal anesteziyle çok basitmiş konuştum bile, bugün çıkar muhtemelen yarın dr izin verirse gidicem annemlere inşallah

Oğlumda daha iyi oyun hamuruyla oyandık beraber göze aldım artık gözümün önünde yavrum mahsun mahsun durunca zoruma gidiyordu, meğer derdi kalkmammış, biraz oynadım halası geldi ben hemen yattım hiç ses çıkarmadı

Sen nerdesin kiz ben seni Türkiye de saniyorum
Eğer doktora guveniyorsan yaptir ozaman cnm yada doktorla tekrar konuş gerçekten gereklimi içim rahat değilfalan diye
Oyyy bu analik annenin bi lafi var "Allah taslari bile ana yapmasin"
Geçecek hepsi inş

çok doğru bir söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…