- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
eşimde ttailde canım cok sık gıremıyorumo yüzden birde tatili bulmuşken kızımla ilgileniyorum bol bol o yüzden cok sık gelemiyorum ama burdayım tabiiieylülmmm hg bacımmmartık burdasın demi
hb balımmm
nesdemmmmm hggg balımm
ece canım geçmiş olsun yardımcı olmayı cok isterdim ama yanlış yönlendirmek istemem senı endogru kararı almnı diliyorumKizlaaar acil Bi sorum var.. 35hafta sata goreyim..20li haftalardan beri hep 10gun geriden geliyoruz bunu takmiyorum dk.da normal diyor herseyi guzel gelisiyo.bu gecikme gec dollenmeden (19.gun) ve olcumleri yaparken basi 1hafta ileri cikti ben koca kafami dedim ult.dk.ru yok dedi sadece basinin yapisi uzun dedi hem son haftalarda kafasi vucuda gore 2hftaya kadar onde gide bilir dedi..
Simdi benim rahim boyunun hizla kisalmasindan dolayi dk bu ay da bakalim tehlike olursa ciger gelistirici igne yapariz demisti..simdi rahim boyu da kisalmamis aksine 3mm daha da uzanmis...
kendi dk.ma gule oynaya sevinmis girdim odasina defim uzamus rahim boyu...ultrason dk.un odasindaki bilgisayara baglantili o da kendi odasindan izlemis..dedim biraz koca kafa galiba dedi yok ben burdan izledim bebeginin basi yerlesmis ama bu normalde 37 38.haftalarda yerlesmesi gereken yerde.yani erken yerlesmus ve kafa yapisi bundan dolayi biraz uzun cikti..ve bu erken dogum riskinin hala oldugunu gosterir...riskin kisalmadan dolayi azaldiysa bu gelismeden yani erken yerlesmeden dolayi yine var ve ciger gelustirici igne yazdi..yarindan basla 2gun vur dedi..defa 3kapsul..
Ama benim ne dogum dk.um ne devletdeki dk.um ne ult.daki dk.lar hic biri riskim oldugunu soylemedi aksina tum boyu gezmemi denize gitmemi yuzmemi soyledi (becermesemde)
Hatta dogum dk.um eliyle bakti evet badi asahida ama yerlesmemus dedi..devletdeki dk da eliyle bakmusdi daha yukarda demisti..simdi napsam bilmiyorum kafamda kocamaaamaaannn soru var O IGNEYI YAPTIRSAMMIIIII ?????
geçmş olsun boran ....Sağol un canlar bugün akşam yine açık kahve renkte sıvı geldi.bir pedi dolduracak kadar vardı.ama allahtan dr.bugün bunlarin olabileceğini.kanamanın rahim ağzına yakın oldunu kırmızı kanama olmadıkça korkma demişti.iyiki baştan söylemiş yoksa hastaneye ucmustum.korkutan.bu dr.3 aylik olunca cinsiyeti söylüyor bende şansımı deneyim dedim olmadi.neyse hayırlısı.buarada Eflalcim sen nasıl oldun canım
sağol canım benim, öyle oldu tatlım geçen pazartesi akşam acile gittik lekem geldi iş yapmıştım azcıkbebek aşağı inmişti rahim ağzına çok yakındı, progestan proluton depot ve istirahat verdi, hastaneye yatıracaktı, biraz çıkmış yukarı bakalım perşembe nasıl olacak
eflal hem san hem babna geçmiş olsun inş ikinizede...son zamnlar zor geçmış senın için rabbim bir daha yaşatmasın zor günleri inş.Kızlar yarın sabah babam ameliyat olacak duanızı bekliyorum inşallah güzle geçer, neyse ki genel anestezi değilmiş rahatladım biraz, sinir sıkışması demiş dr
hoşgeldin canım nasılsın, neler yaptın görüşmeyeli?
şimdi oynuycaz bakalım düzelecek mikuru erik mükemmel canım en az 10 tane ye
oyy kıyamamm canım benim yaa rahatsızlıgından dolayı hala vucudu kırgın inş bir iki güne düzelir annesi inş yeni bi oyuncak alsananız belki oynamak isterr :26:
günaydın bacımmçok gecmiş olsun çakşir ve k.boynuzu çok iyi bide harbut içsin bacım benim eşim de çok büyük etki gösterdi bunlar inş o arkadaşada faydası olur
ececim 36 yı gördün çok şükür.
ciger geliştiricinin bi zararı olduğunu hiç duymadım. hatta eşimle konuştuk belki sana da yaparlar stent takılırsa demişti. onlar da hayvanlara yapıyor bir tür madde ismini unuttum. zararı olsa el kadar havyavlar da dayanamazdı kuzum. canım kafayı takma benim tontişimin de kafası 1 hafta büyük dr hiç önemsemedi. ben de önemsemedim. zaten koca kafa tüm bebekler en fazla doğum şeklini etkiler
canım oh aksın işte dağlıyor hematom.
benim dr da ya akar ya da vücut emer demişti. benimki akmadı vücut emdi. parlak kırmızı olmadıkça korkma hiç. inan o kadar çok kanama türü yaşadım ki renk yelpazesi olarak en son koyu kırmızıyı bile gördüm, düşüğümde parlak kırmızı gördüm..artık kanama diyince eskisi kadar korkmuyorum. tabi benim haftalarımda kanamanın her türü tehlike. ama ilk 4 ay sizin haftalarda rengi parlak olmadıkça gelmene gerek yok dedi dr um.
sıcaklar en fazla 0.1 derece etkiliyor. sonuçta vücudumuz kendi ısısını dışarıya göre ayarlayabiliyor.
yum öncesi olan ilişkilerde de gebelik oluşabilir ama olasılığı çok yüksek değil elbetteki.
ateşin adetten bir kaç gün önce de düşebilir adet günü de.
canım o şu an seni taklit ediyor. model alıyor. ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum diyor. elleme üsteleme sadece anlat. ben hasta değilim oğlum sadece dinlenmem gerek çok yorulmuşum dei. bu dinlenmelerim sana bir sürpriz getirecek de.
canım kabızlık için kesin çözüm aç karnına bir su bardağı kefir iç.
arkadaşımın hemaroidi var ve hamile sayemde günde iki kez çıkıyor. ben de bu sayede çıkıyorum.
ikincisi geceleri uyandığında mutlaka ama mutlaka su iç ki bağırsağın sabaha hazır olsun.
Sagol cnm sormussun da benim icin coook tesekkur ederimmm..herkes yaptir diyo burda..bugun kesinlestireyim esim gelsin bakalim cidden kararsizim cunki erken llucagina hic inanmiyorum cunki karnjm midemde inmediki..ustelik diger 2 3dk eliyle bakti basi inmemis dedi..riskin yok dedi..sadece tedavi dk.um ilt.dan izledigiyle bebegin kafa yapisina gore bi ihtimal diyor...simdi yengemle de konustum basini bacak aranda hiss ediyormusun diyo yok diyorum sksina sanki midemde bebrk asagiya hic baski yokki..inse baski hiss etmezmiyim
Senden etkilenmis miniyimmm oyy operim ben onu annesine de uzulurmuuusss.... cnm kitaplar masallar krlime oyunlati falan oynaya bilirmisiniz uzanarak..yani senin kalkmani gerektirmeyecek misal oyuncaklariyla da oynarsin yere uzanip...bilmiyorum cnm sen daha iyi bi yol bulursun bence..
igne yorumun icin de sgl cnm dun kesinlikle yaptirmiycam diyordum sma bugun bilmiyorum yaptirsammi fikrine dustum
Risk cok az cnm ben de ondan diyorum ne gerek var zaten 36yi tamamlamaya 1hafta var..ama bi tarafdanda ya erken olursa ya agri sanci birden baslarsa diye de dusunuyorum..
dufalac ben de kullandim cnm kurtaricim olduuu...daha 2gun olmus bsna 3gun etki etti 1hafta kullandim ogle duzene girdi sukur..25 26dan basladi bu sorunum..sonra duzene girdigi icin kullanmadim sma son 1hftadir yine kabizlik basliyo diye bugun yine ictim..
Ben bebisin zamanini hatta 40i geciceyine o kadar inaniyorumki cnm sanki igne yersizmis gibi geliyoo..dk.um cok agir hamileleri tedavi ettigi icin bana da onlar gibi davraniyo sanki benim sorunum rahim boyu kisalmasiydi simdi kisslmamis sksine uzamis..riskim buydu ortadan kalkti..e simdi bu nerden cikti ustelik baska dk.lar boyle bisey soylemedikiii ondan bu subhem kararsizligim...
hb canım.inan kayda değer bir şey yPMADIM okul değiştirmiştim 2 hafta oraya devam ettim ramazan gelmeden temizliği bitirmeye çalıştım.bugün fırsat buldum gelip bakayım size dedim...
ohhh sefanız olsun kızınla sanaeşimde ttailde canım cok sık gıremıyorumo yüzden birde tatili bulmuşken kızımla ilgileniyorum bol bol o yüzden cok sık gelemiyorum ama burdayım tabiii
ece canım geçmiş olsun yardımcı olmayı cok isterdim ama yanlış yönlendirmek istemem senı endogru kararı almnı diliyorum
geçmş olsun boran ....
eflal hem san hem babna geçmiş olsun inş ikinizede...son zamnlar zor geçmış senın için rabbim bir daha yaşatmasın zor günleri inş.
inş düzelir canım tmm kuru erik alıyım bugün :)
inş canım harbut u da aktardan alıcak dimi ? ve kullanımı nasıl ?
kefir i hiç içmedim onuda alıyım bugün :) gece 2 yada 3 kez wc ye kalkıyorum her kalktığımda 1 bardak su içiyorum canım saol
inş sorun olmaz canım iyi düşün iyi olsun :) bende hiç birşey fayda etmeyince duphalac içtim :)
iyi olmana sevindim canım.Ne bileyim canım Rabbim bilir iyisini beterinden korusun bence akdeniz anemisi değil benim aklıma epilepsi geldi açıkçası, dediği gibi belli olurdu şimdiye kadar, bu hafta kontroller sonucu belli olacak inşallah strestendir
sen menün olduğunu kullan tabi canım ben zaten ucuz aldım hepsini attımaynen canım bulandıkça iyi bebeğim diyorum ayakların şimi canım ondan mı acıyor, seninde az kaldı kuzum ne güzel çok merak ediyorum senin prensesi
canım anlamadım ki bence o değil epilepsi geldi aklıma inşallah kötü bir şey yoktur, babamda yarın sabah ameliyat olacak kesinleşmiş, gidemiyorum yanlarına üzülüyorum, çok sağol
çok sevindim canım umutlu ol tabi o bebek gelecek
sağol canım oğlum bir iyileşse ne zor annelik yediremiyorum bir şey kilo verdi hemen
keşke olsa burda bende istiyorum ama yok
sağol canım benim çok haklısın artık daha iyiyim
evet oldu vallaha zaman çok çabuk geçiyor geriye baktığımda:)iyiyim canım bende çok şükür uğraşıp duruyoruzbende çok yoğundum Allahtan o yoğunluğum kalmadı arada bi de kardeşimin düğünü falan derken ancak gelebildim
maşallah büyümüşsünüz sizde kocaman olmuş minnoşun
hemen not alıyorum nesdoşum sağol canım takıldığım yerde sana başvururum artıkcutenın listesini zaten almıştım
ohh süper çok sevindim:)Gelelim bana dr bebegin durumunun iyi oldugunu soyledi kizlar lzmirde yaptirdigim detaylinin sonucunu cok begendi hem degerler cok guzel dedi hemde cok detayli bakilmis diye soyledi fotokopisini cekti hastanenin yonetim kuruluna bunu soyleyecegim bizimkilerde boyle bakilsin dedi
Tetenoz asimi oldum simdilik bi agri yok ama hemsire 1 hafta kadar agri yapabilir hazirlikli ol dedi bi daha ki asi 1 agustosta
Ayrica yarin seker yuklemesi kan tahlillerim ve idrartahlillerim yapilacakinsallah o sonuclarda guzel gelir kizlar dua edin olur mu Rabbim hakkima hayirlisini versin
deryoşum fetal ekoyu sormayı unuttum heyecandan yarında gideceğim ya o zaman sorarım artık
artık için rahat etsin canım, çok şükür her şey yolundaymış bak.Kizlar kasik agrilarim ve bel agrisi icin doktora gittim ya erken dogumdan korktuk sukur nst de sanci cikmadi dinlendim butun gun gecti gibi kizimin hareketleri cok guclu uzuldum de esimide bosuna panik yaptim diye allahim yardimcimiz olsun
evet geçmiyor düşünmemeye çalışıyorum ama her gün geriye doğru sayıyorummaşallah canım ne güzel haberler şifa olsunlar tatlım inş bu ay yumurtan bebiş olsunn
geçmiş olsun canım benim ablamda epilepsi hastası o yüzden sormuştum. ablam normalde depakin 500 kullanıyordu. hamile kaldı dr.u lamictal e geçti. 2 hamileliğinde ve emzirme döneminde de lamictal kullandı çok şükür bir sıkıntısı olmadı. lamictal en düşük yan etkisi olan ilaçmış hamilelerde kullanılıyormuş genelde öyle demişti dr.
:))) benimde ayın 15 inde bu 2 hafta bize geçmez artık
maşallah canım miniğine inş diğer tahlillerinde güzel çıkar :)
bizde böyle güzel haberler alırız :)
benimde yüzümde yok ama bacaklarım çok şişiyor özellikle bu sıcak havalarda. hamileler için kilotlu varis çorabımı giyiyorum. özellikle bilek kısımlarım çok şiş( dolaşım bozukluğu yüzünden normalde şişiyordum inş sorunsuz atlatırım hamileliği çok korkuyorum bişey olacak bebeğime die her dr. gittiğimde acaba kalbi durdumu atıo mu die çok tedirgin oluyorum ((
geçmiş olsun canım.Kızlar yarın sabah babam ameliyat olacak duanızı bekliyorum inşallah güzle geçer, neyse ki genel anestezi değilmiş rahatladım biraz, sinir sıkışması demiş dr
çok güzel:) dinlenmeye devam o zaman.Nasılsınız güzeller bugün ozele gittik Esimle bebisi eşim ilk kez gördü.dr.bbebek gayet iyi deyince eşimin ilk sorusu cinsiyeti oldu dr.henüz erken dedi ddoğal olarak.henüz baş ve govdeden Ibaret dedi.kanama biraz azalmış.yatmaya devam dedi.bizde ddurumlar böyle.sizler nasılsınız
Kizlaaar acil Bi sorum var.. 35hafta sata goreyim..20li haftalardan beri hep 10gun geriden geliyoruz bunu takmiyorum dk.da normal diyor herseyi guzel gelisiyo.bu gecikme gec dollenmeden (19.gun) ve olcumleri yaparken basi 1hafta ileri cikti ben koca kafami dedim ult.dk.ru yok dedi sadece basinin yapisi uzun dedi hem son haftalarda kafasi vucuda gore 2hftaya kadar onde gide bilir dedi..
Simdi benim rahim boyunun hizla kisalmasindan dolayi dk bu ay da bakalim tehlike olursa ciger gelistirici igne yapariz demisti..simdi rahim boyu da kisalmamis aksine 3mm daha da uzanmis...
kendi dk.ma gule oynaya sevinmis girdim odasina defim uzamus rahim boyu...ultrason dk.un odasindaki bilgisayara baglantili o da kendi odasindan izlemis..dedim biraz koca kafa galiba dedi yok ben burdan izledim bebeginin basi yerlesmis ama bu normalde 37 38.haftalarda yerlesmesi gereken yerde.yani erken yerlesmus ve kafa yapisi bundan dolayi biraz uzun cikti..ve bu erken dogum riskinin hala oldugunu gosterir...riskin kisalmadan dolayi azaldiysa bu gelismeden yani erken yerlesmeden dolayi yine var ve ciger gelustirici igne yazdi..yarindan basla 2gun vur dedi..defa 3kapsul..
Ama benim ne dogum dk.um ne devletdeki dk.um ne ult.daki dk.lar hic biri riskim oldugunu soylemedi aksina tum boyu gezmemi denize gitmemi yuzmemi soyledi (becermesemde)
Hatta dogum dk.um eliyle bakti evet badi asahida ama yerlesmemus dedi..devletdeki dk da eliyle bakmusdi daha yukarda demisti..simdi napsam bilmiyorum kafamda kocamaaamaaannn soru var O IGNEYI YAPTIRSAMMIIIII ?????
hiçç bilgim yok canım bu konuda.Kararsizligimin sebebi o ignenin yan etkileri kizlarrr...bi akil verin noluuurrr kocam kv.dem ne gerek var sey normal biraz da dsha 2hafta da dikkat edersin yine yatarsin 36yi tamamlariz diyolar..ben de oyle dusunuyorum ama kendi dk.ma da guveniyorum simdi cok ortadayim
yumurtadan 3-4 gün önce de olsa yumurta döllenebiliyor, spermin kalitesine ömrüne bağlı sonuçta.Kizlar ben yumurtam catlamadan 3 4 gun once iliski oldu spermler olmustur herhalde sonrada degerlendiremedik Allah bilir tabi de. Bu ay olmadi galiba cunku adet belirtilerim var karnim agriyo falan yarin ertesi falan olucak. Atesim ne zaman dusecek? Cunku dusmuyo yukseliyo. Bide yaz sicaklari etki eder mi bu olcumlere ki? Ondan galiba.
paşa oğlun şu an seni hasta zannediyor ve sana kendi dilince yardım ediyor canım.Günaydın kızlar bana akıl verin benim paşa oğlum malum bir haftadır hasta, normalde yerinde bir dk durmazdı ama sürekli yatıyor şimdi hastalığı epey hafifledi ama hala yatmak istiyor ki normalde hasta da olsa asla yatamayan bir çocuktu ( bana çekmiş) gelin görün ki ne oyuncaklarıyla oynuyor ne başka bir şey yapıyor, oğlum kalk oyna diyorum istemiyorum yatıcam diyor, benden etkilendiği çok açık sürekli yatmama alışık değildi bütün düzeni değişti ve bu durum beni çok üzüyor, ne yapacağımı şaşırdım neşesi gitti kuzumun nasıl neşelendiricem bilemiyorum sırf o kalksın diye bende kalkıyorum, babaannesigile her gün gitmek isterdi şimdi ağlıyor gitmiycem diyor, gitsede iki dk sonra anneme gidicem diye geri dönüyor, oğlumun kurtluluğunu özlüycem aklıma gelmezdi hiç:)) akıl verin bana ne yapayım ben
çakşır ve keçiboynuzu çok güzel, bunun yanında vitaminler de kullanabilir, e vitamini mesela.canlar nasılsınız ?? bugün midem çok kötü birşey yemedim ama tıka basa doluymuş gibi .. muhtemelen rahim büyüyor ve mideme baskı yapıyor karnımda çıkmaya başladı azcık :) hem kabızlık çekiyorum 1 haftadırkayısı meyve v.s hiç birşey fayda etmiyor. 2 gündür duphalac şurup içiyorum ama nafilee ..
birde sorum olacak sizlere yardımcı olursanız çok sevinirim :)
bir arkadaşımın bebeği olmuyor ama eşinden kaynaklanıyor..eşi 2 yıl önce varikosel ameliyatı oldu. 3 kez tüp bebek denediler son tüp bebek 4 ay önce idi ve dış gebelik oluştu sol tüpü de alındıkendisi de ebe hemşire çok zor 4 yıldır bebek istiyorlar...
bugün konuştuk eşin bitkisel şeyler kullanıyormu die sordum çakşır ve keçiboynuzu içiyormuş.
bende size sormak istedim arkadaşım ve eşi bitkisel ne kullanmalılar ?
yok canım olmaz.kızlar hepinize selam sık ultrasona girmenin bir sakıncası olr mu
iyi olmana sevindim canım.
ben yine kaçırmışım ne anemisi ne epilepsisi ne oldu bayıldın mı
ben de epilepsi tedavisi gördüm çok çeşidi var ama senin belirtin neydi canım?
umarım ikisi de değildir, çok stres yaşadın ondan olmuştur.
evet oldu vallaha zaman çok çabuk geçiyor geriye baktığımda:)
ohh süper çok sevindim:)
şeker de iyi çıkar umarım canım.
benim de annneannemde ve teyzemde varben de korkuyorum bu şekerden.
artık için rahat etsin canım, çok şükür her şey yolundaymış bak.
insan endişeleniyor doğal olarak eşin de anlayışla karşılar bu durumu.
evet geçmiyor düşünmemeye çalışıyorum ama her gün geriye doğru sayıyorum
geçmiş olsun canım.
ameliyatını olmuştur babacığın herhalde, Allah şifa versin.
çok güzel:) dinlenmeye devam o zaman.
bende henüz yeni haber yok. ama iyiyiz şükür.
hiçç bilgim yok canım bu konuda.
senin içinden geçen neyse onu yap.
yumurtadan 3-4 gün önce de olsa yumurta döllenebiliyor, spermin kalitesine ömrüne bağlı sonuçta.
hamilelik ile adet belirtileri aynı olabiliyor.
ateşin hangi gün düşeceği kişiden kişiye değişiyor.
benimki adet olacağım gün düşüyordu.
paşa oğlun şu an seni hasta zannediyor ve sana kendi dilince yardım ediyor canım.
karşına al oğluşunu konuş.
hasta olmadığını, çok yorulduğunu onun için dinlendiğini söyle. gerektiğinde kalkabildiğini göster.
o da hiç alışık değil tabi atom karınca annesinin sürekli yatmasına
bunda kötü bir şey yok yani, yanında olduğunu söylemeye çalışıyor sana:)))
çakşır ve keçiboynuzu çok güzel, bunun yanında vitaminler de kullanabilir, e vitamini mesela.
arkadaşın da kaliteli yumurta oluşması için inciri ve havucu deneyebilir.
kızlar hepinize selam sık ultrasona girmenin bir sakıncası olr mu
ohhh sefanız olsun kızınla sanaöp benim yerimede bacım biz burdayızz herzamn bekleriz
bacım ben aktardan alıyordum 330 gr 11 ytl eşim almış toptancı gibi biryerden 700 ml 5 ytl harnup özü alsın çakşiri hiç ihmal etmesin dr eşime spermmin çok ii demiş eskisi biraz zayftı çok faydasını gördük biz çokkinş arkaşadında faydasını görür
iyi olmana sevindim canım.
geçmiş olsun canım.
yumurtadan 3-4 gün önce de olsa yumurta döllenebiliyor, spermin kalitesine ömrüne bağlı sonuçta.
paşa oğlun şu an seni hasta zannediyor ve sana kendi dilince yardım ediyor canım.
hasta olmadığını, çok yorulduğunu onun için dinlendiğini söyle. gerektiğinde kalkabildiğini göster.
çakşır ve keçiboynuzu çok güzel, bunun yanında vitaminler de kullanabilir, e vitamini mesela.
inş canım amin teşekkür ederim :) herkese şifa olsun inş
saol kuzum söylicem oda yapsın bu incir kürü ibrahim saraçoğlunun kürü mü?
tamam canım çok sağol evet zor durulanıyormuş ben o yüzden iki kez durulama yapayım diyorum. pişman oldum hacışakir aldığıma herkes dalan roxy diyor ama burda bulamadım. merkezde bi yerde buldum iş işten geçmiş oldu. bitince ona geçerim.
canım bende de oluyor kaç gündür.
benim de sağ bacak kasık ve kalçama vuruyor. böbreğimin yansıma ağrısı diye düşünmekteyim. ama normal bunlar büyüdü bebekler iyice.
canım çok güzel senin adına çok sevindim.
hem büyük şehir hem ailenlesin.
geriye bebek işi kalıyor. o iş de inan kafa rahat olunca kolaylaşır.
bizde haberler vizyon doğurdu çınar bebek.
sırada ece var.
tamam canım bekle, aminnn
sağol canım benim amin, yerleşebildin mi azcık
kuzum iki derecede çok ben narin programda yıkamıştım ilk, 40 ya da 30 derece, diğer türlü çekme yapabilir, deterjanı çok çok az koyacaksın şöyle ki, su bardağının dörtte biri yeterli, çamaşır üstünde kalıntı kalıyor yoksa, granül daha çok kalıntı bırakıyor toz daha az, lekeli çamaşırda bile ölçüm öyleydi, daha önce yazmıştım en zoru kaka lekesidir:) onla karşılaşınca önce beyaz banyo sabunu var ya onunla çitile sonra makinaya at yoksa sarı sarı kalır lekesi:) dalan roxy bulduğun an stokla en güzeli bence o, kolay gelsin canım yorma kendini
canım çok normal olur
ayy ne güzel canım mutluluğun daim olsun bebekle taçlansın
ohhh misss kocisle kahvaltiyi brn de cook severim..gec gec olunca oyle snlar kiymetli oluyo malum
aysegul fistik dun dogumda kimlerin ismini sayicsm diye liste yapiyordum ilk aklima gelen sendin..diyorum acaba ayaysegul happymeal hifanur azapcicegi ve s.fslanmi diycem kabul olurmu keske isimlerini bilsem diyorum sonra da ya Allah biliyo ben zaten kimleri soyliycrm diye kendimle sohbet ediyordumm
cnm kanama ve agri yoksa bisey olmamistir bence..Ama yine de dk.a gorunmekte fayda var..hani dk.lara bi yere carptim falan diyince kanama ve agri yoksa yok bisey diyolar ya ondan diyorum..Insallah korusun Rabbim minigi
anlamamkii bu testlerden..insallah gelir bebis
Hosgeldin fistikkk
yeni ev yeni duzen bi de minik melekle taclanir Insallahhh...hakkinizda hayirlisi olsun cnm
hoş geldinnn:)
çok güzel Allah ayırmasın sizi canım.
inşallah yavrun da gelecek bu mutluluğun üstüne.
bu anı bekliyordu minik
evet pozitif.
bugün yarın çatlar.
geçmiş olsun canım.
bir şey olsaydı belli ederdi kendini kanama gibi ama yine de ihmal etmesin.
ay evetttt çok güzel keşke hiç bitmese tatil:)
kolay gelsin canım.
ayy ne çabuk geçti zaman...
çok az kaldı canım ya, Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin, kolay bir doğum olur inşallah.
hehe çok gülüyorum şu hıçkırığa ben:) ilk duyduğumda çokk şaşırmıştım hissediliyor diye.
çok güzel tadını çıkar bencezararı yoktur, doğal bir şey sonuçta.
senin gazman büyümüş maaşallah.
uykusu pek hafif onun sanırım.
kulağını da bilmiyordum canım geçmiş olsun.
hoş geldinizzz:)
sana da canım.
temizlik çok yoruyor beni de. normalde bile bel ağrısı olurken hamileyken çok daha fazla oluyor maalesef.
ben iyiyim tatilin tadını çıkarıyorum. evde olmak çok güzel:)
maaşallah canım.
ne güzel yaa sizin doktorrlarınız söylüyor bir şeyler benimki söylemiyor kesin emin olana kadar
erkek olsaydı kesin söylerdi gibi geliyor.
erkeklere yeni gelin geldi:))))
hoşgeldin güzelim..özlettin kendini. güzel haberlerini bekliyoruz. yeni okulun da hayırlı olsun canım.merhaba kızlar nasılsınız?ben iyiyim çok şükür bir gelişme yok bende epeydir gelemedim herkesi iyi olmasına sevindm..
eflal oğluna geçmiş olsun canım...
geçmişe bakayım geleyim.
bak bir şey daha öğrendim sayenizde.aminn inşşş şifasını buluruzbu arada demir kaşık kullanmayacak tahta kaşık sabh akşam tatlı kaşıgı kadr
canım korkma. ağrılar çok normal. ben de çok yaşadım. hatta çok idrara sıkışınca geceleri oluyor hala.Kizlar benim regl agrisi gibi agrim var sabah biseyim yoktu dun doktora da gittim demezmiydi bebek dogum kanalina girmis vs derdi hersey normal bu neden oluyo nst de dun sancida cikmadi of kizlar kotuyum
sağol canım biraz daha iyioyy kıyamamm canım benim yaa rahatsızlıgından dolayı hala vucudu kırgın inş bir iki güne düzelir annesi inş yeni bi oyuncak alsananız belki oynamak isterr :26:
günaydın bacımmçok gecmiş olsun çakşir ve k.boynuzu çok iyi bide harbut içsin bacım benim eşim de çok büyük etki gösterdi bunlar inş o arkadaşada faydası olur
canı hallettin mi işlerini, sağol oğlum içinmerhaba kızlar nasılsınız?ben iyiyim çok şükür bir gelişme yok bende epeydir gelemedim herkesi iyi olmasına sevindm..
eflal oğluna geçmiş olsun canım...
geçmişe bakayım geleyim.
anne en güzeli canım keşke benimkide öyle olsa ne yapalım nasip:) aynen çoook döktürdüm şimdiye kadar ona saysınlarAman maşallah Allah bozmasın
Benim evime görümcemin de kv min de girdiği sayılıdır. Ne varsa kendi anneciğimde var diyorum ben de
Aman ne döktürmesi bayramda, dinlenmene bak sen, seneye döktürürsün artık
tamam canım görüşürüz
a.s. bacım hoşgeldin, aminnnn
ayy canım sağol uzman dili başka:) bugün kalktım oyun hamuruyla oynadık hamurları kurumuştu onları yumuşattım verdim o bile yetti kurtlu oğlum döndüececim 36 yı gördün çok şükür.
ciger geliştiricinin bi zararı olduğunu hiç duymadım. hatta eşimle konuştuk belki sana da yaparlar stent takılırsa demişti. onlar da hayvanlara yapıyor bir tür madde ismini unuttum. zararı olsa el kadar havyavlar da dayanamazdı kuzum. canım kafayı takma benim tontişimin de kafası 1 hafta büyük dr hiç önemsemedi. ben de önemsemedim. zaten koca kafa tüm bebekler en fazla doğum şeklini etkiler
canım oh aksın işte dağlıyor hematom.
benim dr da ya akar ya da vücut emer demişti. benimki akmadı vücut emdi. parlak kırmızı olmadıkça korkma hiç. inan o kadar çok kanama türü yaşadım ki renk yelpazesi olarak en son koyu kırmızıyı bile gördüm, düşüğümde parlak kırmızı gördüm..artık kanama diyince eskisi kadar korkmuyorum. tabi benim haftalarımda kanamanın her türü tehlike. ama ilk 4 ay sizin haftalarda rengi parlak olmadıkça gelmene gerek yok dedi dr um.
sıcaklar en fazla 0.1 derece etkiliyor. sonuçta vücudumuz kendi ısısını dışarıya göre ayarlayabiliyor.
yum öncesi olan ilişkilerde de gebelik oluşabilir ama olasılığı çok yüksek değil elbetteki.
ateşin adetten bir kaç gün önce de düşebilir adet günü de.
canım o şu an seni taklit ediyor. model alıyor. ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum diyor. elleme üsteleme sadece anlat. ben hasta değilim oğlum sadece dinlenmem gerek çok yorulmuşum dei. bu dinlenmelerim sana bir sürpriz getirecek de.
canım kabızlık için kesin çözüm aç karnına bir su bardağı kefir iç.
arkadaşımın hemaroidi var ve hamile sayemde günde iki kez çıkıyor. ben de bu sayede çıkıyorum.
ikincisi geceleri uyandığında mutlaka ama mutlaka su iç ki bağırsağın sabaha hazır olsun.
canım sağol minicik kitaplar seti var çok seviyor kaldırmıştım özlesin diye:) onu çıkarayım iyi hatırlattın bayılıyor ordaki nesneleri söylemeyeSagol cnm sormussun da benim icin coook tesekkur ederimmm..herkes yaptir diyo burda..bugun kesinlestireyim esim gelsin bakalim cidden kararsizim cunki erken llucagina hic inanmiyorum cunki karnjm midemde inmediki..ustelik diger 2 3dk eliyle bakti basi inmemis dedi..riskin yok dedi..sadece tedavi dk.um ilt.dan izledigiyle bebegin kafa yapisina gore bi ihtimal diyor...simdi yengemle de konustum basini bacak aranda hiss ediyormusun diyo yok diyorum sksina sanki midemde bebrk asagiya hic baski yokki..inse baski hiss etmezmiyim
Senden etkilenmis miniyimmm oyy operim ben onu annesine de uzulurmuuusss.... cnm kitaplar masallar krlime oyunlati falan oynaya bilirmisiniz uzanarak..yani senin kalkmani gerektirmeyecek misal oyuncaklariyla da oynarsin yere uzanip...bilmiyorum cnm sen daha iyi bi yol bulursun bence..
igne yorumun icin de sgl cnm dun kesinlikle yaptirmiycam diyordum sma bugun bilmiyorum yaptirsammi fikrine dustum
Risk cok az cnm ben de ondan diyorum ne gerek var zaten 36yi tamamlamaya 1hafta var..ama bi tarafdanda ya erken olursa ya agri sanci birden baslarsa diye de dusunuyorum..
dufalac ben de kullandim cnm kurtaricim olduuu...daha 2gun olmus bsna 3gun etki etti 1hafta kullandim ogle duzene girdi sukur..25 26dan basladi bu sorunum..sonra duzene girdigi icin kullanmadim sma son 1hftadir yine kabizlik basliyo diye bugun yine ictim..
Ben bebisin zamanini hatta 40i geciceyine o kadar inaniyorumki cnm sanki igne yersizmis gibi geliyoo..dk.um cok agir hamileleri tedavi ettigi icin bana da onlar gibi davraniyo sanki benim sorunum rahim boyu kisalmasiydi simdi kisslmamis sksine uzamis..riskim buydu ortadan kalkti..e simdi bu nerden cikti ustelik baska dk.lar boyle bisey soylemedikiii ondan bu subhem kararsizligim...
canım ne güzel tatilin tadını çıkar hakettin,çok sağol canımeşimde ttailde canım cok sık gıremıyorumo yüzden birde tatili bulmuşken kızımla ilgileniyorum bol bol o yüzden cok sık gelemiyorum ama burdayım tabiii
ece canım geçmiş olsun yardımcı olmayı cok isterdim ama yanlış yönlendirmek istemem senı endogru kararı almnı diliyorum
geçmş olsun boran ....
eflal hem san hem babna geçmiş olsun inş ikinizede...son zamnlar zor geçmış senın için rabbim bir daha yaşatmasın zor günleri inş.
canım ben değil ablam bayıldı bu hafta tetkikleri yapılıyor inşallah kötü bir şey çıkmaz, oğlum için sağol canım söylüyorum hasta değilim dinleniyorum diye dediğin gibi alışık değildi şoka girdi, hiç o yönden düşünmemiştim demek yanındayım diyor benim kuzumiyi olmana sevindim canım.
geçmiş olsun canım.
hastane bol seç beğen git canım:))Ay ne güzel hepiniz aynı duayı etmişsiniz :)
İnşaallah gelicek meleğim.
Ramazan geçsin de iyi bi hastane bulup başlıcam.
Orda bi tane hastane vardı burda hangi hastanee gitsem diye düşünüyorum :)
Rabbime şükürler olsun.
canım o ağrılar çok normal sen bu korkuyla son aya kadar çok gidersin doktora, daha çok ağrılarında olacak alıştır kendini, daha kanala girmez erkenKizlar benim regl agrisi gibi agrim var sabah biseyim yoktu dun doktora da gittim demezmiydi bebek dogum kanalina girmis vs derdi hersey normal bu neden oluyo nst de dun sancida cikmadi of kizlar kotuyum
eflalim geçmiş olsun babana ins ameliyat guzel gecmistir epey şeyler yasamissiniz allah nazarlardan esirgesin.
rosechina canım kabızlık kan ilacına baslayinca bende de olmustu gün kurusu kayisinin kompostosunu icmistim cok iyi gelmisti.
boran canim iyi olmana sevindim ins hepten gidicek kanaman.
Eylül canim nasilsin yoktun bi süredir.
deryam canim odemlerin başlamasına erken degil mi neden oluyor aceba odem?
Sen nerdesin kiz ben seni Türkiye de saniyorumcnm aslinda tek dk.um var o da tedavisiyla hamile kaldigim ve hamileliyimi izleyen dk.ama o dogum yaptirmiyor artik..riskli hamileleri hamile kalmak isteyen hastasi o kadar cokki dogumlara girersem bukadar hastaya yardim etmeye zamanim kalmaz diyoo..yani mecbur baska bir dogum dk.u buldum onunla da daha yeni tanistim 1defa tel.da 1defa da yani dun yuzyuze konustum tanistik yanii..diger dk.sa devletteki dk.bizde hamile doguma giderken elinde dogum belgediyle gidiyo (turkiyede boyle bisey varmi yokmu bilmiyorum biz de onu yasadigimiz yere bakan devlet hastanesinden aliyoruz ve orda benim her ay tahlillerimi yapan her hafta halimi soran gorevli dk.um var..bu dk mecburiyyetden yani ozel dk.um degil..bi de o dk.yani 3dk var..digerleri de ultrason dk.u o da tedavi eden dk.un yardimcisibu kadarcikkkk
bilmiyorum cnm 2dk dogum dk.u ve sorun yok dedi tedavi dk.u olarak da bizim bu cevrede ondan iyisi yok yani en iyisi bu dk..
Oyyy bu analik annenin bi lafi var "Allah taslari bile ana yapmasin"Kızlar hepiniz sağolun oğlum için babam için, babam ameliyat oldu lokal anesteziyle çok basitmiş konuştum bile, bugün çıkar muhtemelen yarın dr izin verirse gidicem annemlere inşallah
Oğlumda daha iyi oyun hamuruyla oyandık beraber göze aldım artık gözümün önünde yavrum mahsun mahsun durunca zoruma gidiyordu, meğer derdi kalkmammış, biraz oynadım halası geldi ben hemen yattım hiç ses çıkarmadı
Sen nerdesin kiz ben seni Türkiye de saniyorum
Eğer doktora guveniyorsan yaptir ozaman cnm yada doktorla tekrar konuş gerçekten gereklimi içim rahat değilfalan diye
Oyyy bu analik annenin bi lafi var "Allah taslari bile ana yapmasin"
Geçecek hepsi inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?