Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
as kızlar hgnizz
hoş bulduk:)
inş canım amin teşekkür ederim :) herkese şifa olsun inş

saol kuzum söylicem oda yapsın bu incir kürü ibrahim saraçoğlunun kürü mü?
evet inci ve havuç ayrı hazırlanıp karıştırılıp içiliyor. saraçoğlunun sitesinde var tarifi.
şifa olur inşallah.
Allah bebeğine kavuşma yolunu açık etsin canım.
doğru insanlarla karşılaştırsın seni.
Kizlar benim regl agrisi gibi agrim var sabah biseyim yoktu dun doktora da gittim demezmiydi bebek dogum kanalina girmis vs derdi hersey normal bu neden oluyo nst de dun sancida cikmadi of kizlar kotuyum
canım arada böyle ağrılar oluyor diye biliyorum.
sancın falan çıkmamış bu kadar telaş yapma.
hmm bir şey çıkmaz umarım canım. allah şifa versin.
ah o kuzucuklar neler diyor beden dilleriyle:)
ohh geçmiş olsun canım.
inşallah doktorun da izin verir artık ufaktan çıkmalara.
kendini yormadan gün içinde kuzucuğunla yarım saat kaliteli zaman geçirmen ona yetecek canım.
kaliteli zamandan kastım; sadece ikinizin birlikte bir şeyler yapması, kitap okumak, oyun vs.
oğluşun çok akıllı bu durumu kabullenecektir.

ALLAH iyilik versin canım çok şükür bnde iyim adet oldum bayrmdan sonra aşılama olcam inş gerk kalmadn bu ay hamile kalırım inş melegin nasıl bu aylar nasıl geciyo
inşallah canım Allah gönlüne göre versin bu mübarek günlerde
bizde iyiyiz şükürler olsun yarın kontrolümüz var
isim çok düşünmedik aslında, ama ihtimallerden en kuvvetli olanı Ali Eren
Ali Eren süper canım ben hep derdim sonra eltimin oğlunun adı Ali olunca sadece EREN olacak inşallah tabi babası kendi isminide istiyor bakalım
Bu 4 boyutlu ultrasonu yaptiran, yaptirmayi düşünen ve fiyatlardan haberi olan varmidirr ?
canım benim doktorum yapıyor ama ücretsiz dışardan hastalardan 80-110 arası almışlar çekim yapıp flaş belleğe atıyorlarmış
sağol canım oğlum bir iyileşse ne zor annelik yediremiyorum bir şey kilo verdi hemen
kuzum benşim kıyamam canım biran önce toparlar inşallah sen yatınca etkilendi bence bıdık
maşallah sosyalim çok sevindim pipili kaç gr kaç cm olmuş
canım lamictal bende yan etki yaptı o yüzden keppra ile devam ediyoruz ama doktorum aynı düzeyd bi ilaç dedi içim rahat şükür bu gittiğim şimdi doç. ben önceden gittiğimde asistanda baştan beri biliyor beni

Kızlar yarın sabah babam ameliyat olacak duanızı bekliyorum inşallah güzle geçer, neyse ki genel anestezi değilmiş rahatladım biraz, sinir sıkışması demiş dr
canım ço geçmiş olsun kolaylıkla atlatsın Rabbim şifasını versin
maşallah size canım hep güzel haberlerle gel inşallah
kuzum karar senin iyice araştır başka doktorlarada sor gerekiyorsa yaptır. moralini bozmak istemiyorum ama görümcemin bebeği 32 de almak zorunda kaldılar önceden tedbir alınmamıştı doğunca ciğer geliştirici idrara çıkması için vs iğne yaptılar ama 8 saat sonra kaybettiler Rabbim kimseye vermes,n
canım nesdemin dediği gibi oleke içerdeki sıvıyı atmış oldun dinlemeye devamm et sen canım

canım yazını şimdi gördüm çok şükür iyi geçmiş ameliyatı Rabbim bir daha göstermesin
tabi annesi seni öyle görmeye alışık değil ki kuzu

Canim regl agrisi gibi olunca korkuyorum iste esim de bagirdi simdi tamam oruclu diye kiziyo boyle dun gittik doktora diyo hakli olarak

Su telasli halime bi hakim olsam

Gecmise bakamadim kizlar umarim hersey yolundadir.malum ramazan geldi sicaklar biyandan hersey benim icin biraz zorlassada bi okadarda guzel cok sukur.kucuk kizimizla daha iyiyiz alistikca huysuzlugu azaldi.bana gelince ramazanda olsa calismalara devam ettik adetime 13 gun kaldi.buaydan umutluyum insallah gelir bebisim.benden haberler bukadar.kendinize iyi bakin allaha emanet olun

Canim regl agrisi gibi olunca korkuyorum iste esim de bagirdi simdi tamam oruclu diye kiziyo boyle dun gittik doktora diyo hakli olarak

Su telasli halime bi hakim olsam
canım bak bir durup düşün hele. sancın yok bebeğin iyi ağrının olması normal bu durumda.
şimdi duygusal düşünüyorsun anlıyorum ama ağrın geçecek ve sen kendini ve bebeğini üzdüğünle kalacaksın.
hoş geldin canım. iyi olmana sevindim.
inşallah bu ay gelir bebişin:)

Kizlar seker yuklemem ve kan degerlerim cok guzel cikti ama idrarda bakteri eritrosit lokoslt falan bol bol var dr umda ilac verdi bol bol su icmemi soyledi bu durum biraz canimi sikti ama Rabbim beterinden korusun
Deryam fetal ekoya gerek yok dedi izmirde zaten detaylica bakilmis dedi
Yusram bebegin kilosu ve boyu hakkinda bi bilgi vermiyor haftasiyka uyumlu oldugunu soyluyor o kadar
Eflalim oglun icin kizlar herseyi soylemisler insallah ikinizde cok yakinda yine hiperaktif halinize donersiniz
Gecmisi okudum ama sicaktan ne yazacagimi unuttum affedin canlar

nesdem özeline bişi göndermiştim galiba görmedin canım

hg bacım hadi inş bu ay acılışı sen yaparsın inş arkandanda biz gelirizz

Hepinizden allah razı olsun.kızlar.valla içime sü serpiyosunuz.allahım hepimize sağlık versin.bebislerimizi Bize Bağışlasın

Benimde sonucum senin ki gibi canim amoklavin 1000 mg iciyorum mikrop cikti idrarimda

hoşgeldin canım :)
hoşbulduk canımm...
tşkr edrim nesdemim inş birgün vereceğim güzel haberi size :)
iyiym canım çok şükür sen nasılsın?

işleri bitirdim canım çok şükür artık dinlenme zamanı...

aminnnnnnn inşş bacım inş hadi sende yarın güzel haberle dön inş sevindir bizi

iyi olmaya çalışıyorum canim sabah en az 30 tane cocukla okulöncesinden tut ortaöğretime kadar her yas gurubuyla uğraşıyorum öğleden sonra da hanimlarla ugrasiyrum işte bu halsiz halimle bugünumüze çok şükür.

arkadaşlar yumurta çatladıktan sonra yükselen ateşin derecesi ne kadar yükseliyor????? örneğin 36.5 ise 37.5 mi olur yoksa 36.5 ise 36.7 mi olur??????????????

sağol canım benim, inşallah izin verir bugün belli olacak gerçi o izin versede eşim kv falan daha bir şey yaptırmazlar bana:) zaten işde gözüm yok artık sadece yemeğimi yapabileyim oğlumla dediğin gibi oyun oynayabileyim yeter, hem de ne akıllı bazen korkuyorum ilerde beğenmez bizi diye

canım yazını şimdi gördüm çok şükür iyi geçmiş ameliyatı Rabbim bir daha göstermesin
tabi annesi seni öyle görmeye alışık değil ki kuzu
sağol canım aynen alışık değil kuzum, bizimkiler hep bahçede iftar yapıyorlar ben o kadar organize ettim bahçeyi düzenledim ama inip bir kere yapabildim nasip olmadı asansör yok 3. kat zorlanacağım için ben evdeyim eşim ilk zamanlar inmedi dedim ben zaten o saatde yiyemiyorum oğlanın canı sıkılıyor siz inin diye şimdi iniyorlar ailecek yapıyorlar iftarı ama oğlum annem neden gelmiyor benim annem evde yalnız hasta diye yanıma gelmek istiyormuş
sevindim canım inşallah daha iyi olur aranız, bu ayın hürmetine bebeğinde sana gelir inşaallah
çok güzel canım, bol suyla atarsın o bakterileri hiç canın sıkılmasın sakın, sağol canım döndü bile sabah yatakta üstüme zıplamaya çalıştı oyuncaklar yine her yerde
Hepinizden allah razı olsun.kızlar.valla içime sü serpiyosunuz.allahım hepimize sağlık versin.bebislerimizi Bize Bağışlasın
amin canım

arkadaşlar yumurta çatladıktan sonra yükselen ateşin derecesi ne kadar yükseliyor????? örneğin 36.5 ise 37.5 mi olur yoksa 36.5 ise 36.7 mi olur??????????????

36.5 sa 36.7 olur ama bazen istisnalar olabiliyor

36.5 sa 36.7 olur ama bazen istisnalar olabiliyor
ramazana girdiğimizden beri ateşimi saat 9 da ölçüyorum.bi arkadaş saat 6-8 arası olması gerek demş.zorunlu mu bu??? saat 9da ölçütüğüm değerlerim:
36.5
36.4
36.3
36.5
36.3
36.5
:26:

ramazana girdiğimizden beri ateşimi saat 9 da ölçüyorum.bi arkadaş saat 6-8 arası olması gerek demş.zorunlu mu bu??? saat 9da ölçütüğüm değerlerim:
36.5
36.4
36.3
36.5
36.3
36.5
:26:

6-8 arası ideali canım, sahur sonrası hemen yatıyorsan zaten 8 de ölçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…