hoş bulduk:)as kızlar hgnizz
evet inci ve havuç ayrı hazırlanıp karıştırılıp içiliyor. saraçoğlunun sitesinde var tarifi.inş canım amin teşekkür ederim :) herkese şifa olsun inş
saol kuzum söylicem oda yapsın bu incir kürü ibrahim saraçoğlunun kürü mü?
Allah bebeğine kavuşma yolunu açık etsin canım.Ay ne güzel hepiniz aynı duayı etmişsiniz :)
İnşaallah gelicek meleğim.
Ramazan geçsin de iyi bi hastane bulup başlıcam.
Orda bi tane hastane vardı burda hangi hastanee gitsem diye düşünüyorum :)
Rabbime şükürler olsun.
canım arada böyle ağrılar oluyor diye biliyorum.Kizlar benim regl agrisi gibi agrim var sabah biseyim yoktu dun doktora da gittim demezmiydi bebek dogum kanalina girmis vs derdi hersey normal bu neden oluyo nst de dun sancida cikmadi of kizlar kotuyum
hmm bir şey çıkmaz umarım canım. allah şifa versin.sağol canım biraz daha iyi
canı hallettin mi işlerini, sağol oğlum için
anne en güzeli canım keşke benimkide öyle olsa ne yapalım nasip:) aynen çoook döktürdüm şimdiye kadar ona saysınlarbirde klasik bayram menüsü yapmıyordum gelen bayıla bayıla yiyordu
ayy canım sağol uzman dili başka:) bugün kalktım oyun hamuruyla oynadık hamurları kurumuştu onları yumuşattım verdim o bile yetti kurtlu oğlum döndü
canım sağol minicik kitaplar seti var çok seviyor kaldırmıştım özlesin diye:) onu çıkarayım iyi hatırlattın bayılıyor ordaki nesneleri söylemeye
canım ne güzel tatilin tadını çıkar hakettin,çok sağol canım
canım ben değil ablam bayıldı bu hafta tetkikleri yapılıyor inşallah kötü bir şey çıkmaz, oğlum için sağol canım söylüyorum hasta değilim dinleniyorum diye dediğin gibi alışık değildi şoka girdi, hiç o yönden düşünmemiştim demek yanındayım diyor benim kuzum
hastane bol seç beğen git canım:))
canım o ağrılar çok normal sen bu korkuyla son aya kadar çok gidersin doktora, daha çok ağrılarında olacak alıştır kendini, daha kanala girmez erken
sağol canım hamdolsun iyi geçmiş
ohh geçmiş olsun canım.Kızlar hepiniz sağolun oğlum için babam için, babam ameliyat oldu lokal anesteziyle çok basitmiş konuştum bile, bugün çıkar muhtemelen yarın dr izin verirse gidicem annemlere inşallah
Oğlumda daha iyi oyun hamuruyla oyandık beraber göze aldım artık gözümün önünde yavrum mahsun mahsun durunca zoruma gidiyordu, meğer derdi kalkmammış, biraz oynadım halası geldi ben hemen yattım hiç ses çıkarmadı
inşallah canım Allah gönlüne göre versin bu mübarek günlerdeALLAH iyilik versin canım çok şükür bnde iyim adet oldum bayrmdan sonra aşılama olcam inş gerk kalmadn bu ay hamile kalırım inşmelegin nasıl bu aylar nasıl geciyo
Ali Eren süper canım ben hep derdim sonra eltimin oğlunun adı Ali olunca sadece EREN olacak inşallah tabi babası kendi isminide istiyor bakalımisim çok düşünmedik aslında, ama ihtimallerden en kuvvetli olanı Ali Eren
canım benim doktorum yapıyor ama ücretsiz dışardan hastalardan 80-110 arası almışlar çekim yapıp flaş belleğe atıyorlarmışBu 4 boyutlu ultrasonu yaptiran, yaptirmayi düşünen ve fiyatlardan haberi olan varmidirr ?
kuzum benşim kıyamam canım biran önce toparlar inşallah sen yatınca etkilendi bence bıdıksağol canım oğlum bir iyileşse ne zor annelik yediremiyorum bir şey kilo verdi hemen
maşallah sosyalim çok sevindim pipili kaç gr kaç cm olmuşGelelim bana dr bebegin durumunun iyi oldugunu soyledi kizlar lzmirde yaptirdigim detaylinin sonucunu cok begendi hem degerler cok guzel dedi hemde cok detayli bakilmis diye soyledi fotokopisini cekti hastanenin yonetim kuruluna bunu soyleyecegim bizimkilerde boyle bakilsin dedi
Tetenoz asimi oldum simdilik bi agri yok ama hemsire 1 hafta kadar agri yapabilir hazirlikli ol dedi bi daha ki asi 1 agustosta
Ayrica yarin seker yuklemesi kan tahlillerim ve idrartahlillerim yapilacakinsallah o sonuclarda guzel gelir kizlar dua edin olur mu Rabbim hakkima hayirlisini versin
deryoşum fetal ekoyu sormayı unuttum heyecandan yarında gideceğim ya o zaman sorarım artık
canım lamictal bende yan etki yaptı o yüzden keppra ile devam ediyoruz ama doktorum aynı düzeyd bi ilaç dedi içim rahat şükür bu gittiğim şimdi doç. ben önceden gittiğimde asistanda baştan beri biliyor benigeçmiş olsun canım benim ablamda epilepsi hastası o yüzden sormuştum. ablam normalde depakin 500 kullanıyordu. hamile kaldı dr.u lamictal e geçti. 2 hamileliğinde ve emzirme döneminde de lamictal kullandı çok şükür bir sıkıntısı olmadı. lamictal en düşük yan etkisi olan ilaçmış hamilelerde kullanılıyormuş genelde öyle demişti dr.
canım ço geçmiş olsun kolaylıkla atlatsın Rabbim şifasını versinKızlar yarın sabah babam ameliyat olacak duanızı bekliyorum inşallah güzle geçer, neyse ki genel anestezi değilmiş rahatladım biraz, sinir sıkışması demiş dr
maşallah size canım hep güzel haberlerle gel inşallahNasılsınız güzeller bugün ozele gittik Esimle bebisi eşim ilk kez gördü.dr.bbebek gayet iyi deyince eşimin ilk sorusu cinsiyeti oldu dr.henüz erken dedi ddoğal olarak.henüz baş ve govdeden Ibaret dedi.kanama biraz azalmış.yatmaya devam dedi.bizde ddurumlar böyle.sizler nasılsınız
kuzum karar senin iyice araştır başka doktorlarada sor gerekiyorsa yaptır. moralini bozmak istemiyorum ama görümcemin bebeği 32 de almak zorunda kaldılar önceden tedbir alınmamıştı doğunca ciğer geliştirici idrara çıkması için vs iğne yaptılar ama 8 saat sonra kaybettiler Rabbim kimseye vermes,nKizlaaar acil Bi sorum var.. 35hafta sata goreyim..20li haftalardan beri hep 10gun geriden geliyoruz bunu takmiyorum dk.da normal diyor herseyi guzel gelisiyo.bu gecikme gec dollenmeden (19.gun) ve olcumleri yaparken basi 1hafta ileri cikti ben koca kafami dedim ult.dk.ru yok dedi sadece basinin yapisi uzun dedi hem son haftalarda kafasi vucuda gore 2hftaya kadar onde gide bilir dedi..
Simdi benim rahim boyunun hizla kisalmasindan dolayi dk bu ay da bakalim tehlike olursa ciger gelistirici igne yapariz demisti..simdi rahim boyu da kisalmamis aksine 3mm daha da uzanmis...
kendi dk.ma gule oynaya sevinmis girdim odasina defim uzamus rahim boyu...ultrason dk.un odasindaki bilgisayara baglantili o da kendi odasindan izlemis..dedim biraz koca kafa galiba dedi yok ben burdan izledim bebeginin basi yerlesmis ama bu normalde 37 38.haftalarda yerlesmesi gereken yerde.yani erken yerlesmus ve kafa yapisi bundan dolayi biraz uzun cikti..ve bu erken dogum riskinin hala oldugunu gosterir...riskin kisalmadan dolayi azaldiysa bu gelismeden yani erken yerlesmeden dolayi yine var ve ciger gelustirici igne yazdi..yarindan basla 2gun vur dedi..defa 3kapsul..
Ama benim ne dogum dk.um ne devletdeki dk.um ne ult.daki dk.lar hic biri riskim oldugunu soylemedi aksina tum boyu gezmemi denize gitmemi yuzmemi soyledi (becermesemde)
Hatta dogum dk.um eliyle bakti evet badi asahida ama yerlesmemus dedi..devletdeki dk da eliyle bakmusdi daha yukarda demisti..simdi napsam bilmiyorum kafamda kocamaaamaaannn soru var O IGNEYI YAPTIRSAMMIIIII ?????
canım nesdemin dediği gibi oleke içerdeki sıvıyı atmış oldun dinlemeye devamm et sen canımSağol un canlar bugün akşam yine açık kahve renkte sıvı geldi.bir pedi dolduracak kadar vardı.ama allahtan dr.bugün bunlarin olabileceğini.kanamanın rahim ağzına yakın oldunu kırmızı kanama olmadıkça korkma demişti.iyiki baştan söylemiş yoksa hastaneye ucmustum.korkutan.bu dr.3 aylik olunca cinsiyeti söylüyor bende şansımı deneyim dedim olmadi.neyse hayırlısı.buarada Eflalcim sen nasıl oldun canım
Kızlar hepiniz sağolun oğlum için babam için, babam ameliyat oldu lokal anesteziyle çok basitmiş konuştum bile, bugün çıkar muhtemelen yarın dr izin verirse gidicem annemlere inşallah
Oğlumda daha iyi oyun hamuruyla oyandık beraber göze aldım artık gözümün önünde yavrum mahsun mahsun durunca zoruma gidiyordu, meğer derdi kalkmammış, biraz oynadım halası geldi ben hemen yattım hiç ses çıkarmadı
hoşgeldin güzelim..özlettin kendini. güzel haberlerini bekliyoruz. yeni okulun da hayırlı olsun canım.
bak bir şey daha öğrendim sayenizde.
canım korkma. ağrılar çok normal. ben de çok yaşadım. hatta çok idrara sıkışınca geceleri oluyor hala.
bunlar hep rahmin doğuma hazırlıkları. bir şeyin doğum sancıı olması için hiç bir türlü geçmemesi lazım. dinlenince ve zamanla geçen ağrılar doğum sancısı olamaz.
hoş bulduk:)
evet inci ve havuç ayrı hazırlanıp karıştırılıp içiliyor. saraçoğlunun sitesinde var tarifi.
şifa olur inşallah.
Allah bebeğine kavuşma yolunu açık etsin canım.
doğru insanlarla karşılaştırsın seni.
canım arada böyle ağrılar oluyor diye biliyorum.
sancın falan çıkmamış bu kadar telaş yapma.
hmm bir şey çıkmaz umarım canım. allah şifa versin.
ah o kuzucuklar neler diyor beden dilleriyle:)
ohh geçmiş olsun canım.
inşallah doktorun da izin verir artık ufaktan çıkmalara.
kendini yormadan gün içinde kuzucuğunla yarım saat kaliteli zaman geçirmen ona yetecek canım.
kaliteli zamandan kastım; sadece ikinizin birlikte bir şeyler yapması, kitap okumak, oyun vs.
oğluşun çok akıllı bu durumu kabullenecektir.
canım bak bir durup düşün hele. sancın yok bebeğin iyi ağrının olması normal bu durumda.Canim regl agrisi gibi olunca korkuyorum iste esim de bagirdi simdi tamam oruclu diye kiziyo boyle dun gittik doktora diyo hakli olarak
Su telasli halime bi hakim olsam
hoş geldin canım. iyi olmana sevindim.Gecmise bakamadim kizlar umarim hersey yolundadir.malum ramazan geldi sicaklar biyandan hersey benim icin biraz zorlassada bi okadarda guzel cok sukur.kucuk kizimizla daha iyiyiz alistikca huysuzlugu azaldi.bana gelince ramazanda olsa calismalara devam ettik adetime 13 gun kaldi.buaydan umutluyum insallah gelir bebisim.benden haberler bukadar.kendinize iyi bakin allaha emanet olun
nesdem özeline bişi göndermiştim galiba görmedin canımhoşgeldin güzelim..özlettin kendini. güzel haberlerini bekliyoruz. yeni okulun da hayırlı olsun canım.
canım korkma. ağrılar çok normal. ben de çok yaşadım. hatta çok idrara sıkışınca geceleri oluyor hala.
bunlar hep rahmin doğuma hazırlıkları. bir şeyin doğum sancıı olması için hiç bir türlü geçmemesi lazım. dinlenince ve zamanla geçen ağrılar doğum sancısı olamaz.
Gecmise bakamadim kizlar umarim hersey yolundadir.malum ramazan geldi sicaklar biyandan hersey benim icin biraz zorlassada bi okadarda guzel cok sukur.kucuk kizimizla daha iyiyiz alistikca huysuzlugu azaldi.bana gelince ramazanda olsa calismalara devam ettik adetime 13 gun kaldi.buaydan umutluyum insallah gelir bebisim.benden haberler bukadar.kendinize iyi bakin allaha emanet olun
nesdem özeline bişi göndermiştim galiba görmedin canım
hg bacım hadi inş bu ay acılışı sen yaparsın inş arkandanda biz gelirizz
Canim oncelik benden cok bekleyenlere olsun insallah :)))
Kizlar seker yuklemem ve kan degerlerim cok guzel cikti ama idrarda bakteri eritrosit lokoslt falan bol bol var dr umda ilac verdi bol bol su icmemi soyledi bu durum biraz canimi sikti ama Rabbim beterinden korusun
Deryam fetal ekoya gerek yok dedi izmirde zaten detaylica bakilmis dedi
Yusram bebegin kilosu ve boyu hakkinda bi bilgi vermiyor haftasiyka uyumlu oldugunu soyluyor o kadar
Eflalim oglun icin kizlar herseyi soylemisler insallah ikinizde cok yakinda yine hiperaktif halinize donersiniz
Gecmisi okudum ama sicaktan ne yazacagimi unuttum affedin canlar
hoşbulduk canımm...hoşgeldin canım :)
tşkr edrim nesdemim inş birgün vereceğim güzel haberi size :)hoşgeldin güzelim..özlettin kendini. güzel haberlerini bekliyoruz. yeni okulun da hayırlı olsun canım.
iyiym canım çok şükür sen nasılsın?eflalim geçmiş olsun babana ins ameliyat guzel gecmistir epey şeyler yasamissiniz allah nazarlardan esirgesin.
rosechina canım kabızlık kan ilacına baslayinca bende de olmustu gün kurusu kayisinin kompostosunu icmistim cok iyi gelmisti.
boran canim iyi olmana sevindim ins hepten gidicek kanaman.
Eylül canim nasilsin yoktun bi süredir.
deryam canim odemlerin başlamasına erken degil mi neden oluyor aceba odem?
sağol canım biraz daha iyi
canı hallettin mi işlerini, sağol oğlum için
anne en güzeli canım keşke benimkide öyle olsa ne yapalım nasip:) aynen çoook döktürdüm şimdiye kadar ona saysınlarbirde klasik bayram menüsü yapmıyordum gelen bayıla bayıla yiyordu
ayy canım sağol uzman dili başka:) bugün kalktım oyun hamuruyla oynadık hamurları kurumuştu onları yumuşattım verdim o bile yetti kurtlu oğlum döndü
canım sağol minicik kitaplar seti var çok seviyor kaldırmıştım özlesin diye:) onu çıkarayım iyi hatırlattın bayılıyor ordaki nesneleri söylemeye
canım ne güzel tatilin tadını çıkar hakettin,çok sağol canım
canım ben değil ablam bayıldı bu hafta tetkikleri yapılıyor inşallah kötü bir şey çıkmaz, oğlum için sağol canım söylüyorum hasta değilim dinleniyorum diye dediğin gibi alışık değildi şoka girdi, hiç o yönden düşünmemiştim demek yanındayım diyor benim kuzum
hastane bol seç beğen git canım:))
canım o ağrılar çok normal sen bu korkuyla son aya kadar çok gidersin doktora, daha çok ağrılarında olacak alıştır kendini, daha kanala girmez erken
sağol canım hamdolsun iyi geçmiş
aminnnnnnn inşş bacım inş hadi sende yarın güzel haberle dön inş sevindir biziinşallah canım Allah gönlüne göre versin bu mübarek günlerde
bizde iyiyiz şükürler olsun yarın kontrolümüz var
Ali Eren süper canım ben hep derdim sonra eltimin oğlunun adı Ali olunca sadece EREN olacak inşallah tabi babası kendi isminide istiyor bakalım
canım benim doktorum yapıyor ama ücretsiz dışardan hastalardan 80-110 arası almışlar çekim yapıp flaş belleğe atıyorlarmış
kuzum benşim kıyamam canım biran önce toparlar inşallah sen yatınca etkilendi bence bıdık
maşallah sosyalim çok sevindim pipili kaç gr kaç cm olmuş
canım lamictal bende yan etki yaptı o yüzden keppra ile devam ediyoruz ama doktorum aynı düzeyd bi ilaç dedi içim rahat şükür bu gittiğim şimdi doç. ben önceden gittiğimde asistanda baştan beri biliyor beni
canım ço geçmiş olsun kolaylıkla atlatsın Rabbim şifasını versin
maşallah size canım hep güzel haberlerle gel inşallah
kuzum karar senin iyice araştır başka doktorlarada sor gerekiyorsa yaptır. moralini bozmak istemiyorum ama görümcemin bebeği 32 de almak zorunda kaldılar önceden tedbir alınmamıştı doğunca ciğer geliştirici idrara çıkması için vs iğne yaptılar ama 8 saat sonra kaybettiler Rabbim kimseye vermes,n
canım nesdemin dediği gibi oleke içerdeki sıvıyı atmış oldun dinlemeye devamm et sen canım
aminn inş hepimiz hamile kalaım şu hayr mubarek günü inşnesdem özeline bişi göndermiştim galiba görmedin canım
hg bacım hadi inş bu ay acılışı sen yaparsın inş arkandanda biz gelirizz
Canim oncelik benden cok bekleyenlere olsun insallah :)))cifte bayram olur ne güzel
Hepinizden allah razı olsun.kızlar.valla içime sü serpiyosunuz.allahım hepimize sağlık versin.bebislerimizi Bize Bağışlasın
aminnnn ALLAH sendende razı olsun inş bacım
hoşbulduk canımm...
tşkr edrim nesdemim inş birgün vereceğim güzel haberi size :)
iyiym canım çok şükür sen nasılsın?
işleri bitirdim canım çok şükür artık dinlenme zamanı...
hoşbulduk canımm...
tşkr edrim nesdemim inş birgün vereceğim güzel haberi size :)
iyiym canım çok şükür sen nasılsın?
işleri bitirdim canım çok şükür artık dinlenme zamanı...
sağol canım benim, inşallah izin verir bugün belli olacak gerçi o izin versede eşim kv falan daha bir şey yaptırmazlar bana:) zaten işde gözüm yok artıkhoş bulduk:)
evet inci ve havuç ayrı hazırlanıp karıştırılıp içiliyor. saraçoğlunun sitesinde var tarifi.
şifa olur inşallah.
Allah bebeğine kavuşma yolunu açık etsin canım.
doğru insanlarla karşılaştırsın seni.
canım arada böyle ağrılar oluyor diye biliyorum.
sancın falan çıkmamış bu kadar telaş yapma.
hmm bir şey çıkmaz umarım canım. allah şifa versin.
ah o kuzucuklar neler diyor beden dilleriyle:)
ohh geçmiş olsun canım.
inşallah doktorun da izin verir artık ufaktan çıkmalara.
kendini yormadan gün içinde kuzucuğunla yarım saat kaliteli zaman geçirmen ona yetecek canım.
kaliteli zamandan kastım; sadece ikinizin birlikte bir şeyler yapması, kitap okumak, oyun vs.
oğluşun çok akıllı bu durumu kabullenecektir.
inşallah canım Allah gönlüne göre versin bu mübarek günlerde
bizde iyiyiz şükürler olsun yarın kontrolümüz var
Ali Eren süper canım ben hep derdim sonra eltimin oğlunun adı Ali olunca sadece EREN olacak inşallah tabi babası kendi isminide istiyor bakalım
canım benim doktorum yapıyor ama ücretsiz dışardan hastalardan 80-110 arası almışlar çekim yapıp flaş belleğe atıyorlarmış
kuzum benşim kıyamam canım biran önce toparlar inşallah sen yatınca etkilendi bence bıdık
maşallah sosyalim çok sevindim pipili kaç gr kaç cm olmuş
canım lamictal bende yan etki yaptı o yüzden keppra ile devam ediyoruz ama doktorum aynı düzeyd bi ilaç dedi içim rahat şükür bu gittiğim şimdi doç. ben önceden gittiğimde asistanda baştan beri biliyor beni
canım ço geçmiş olsun kolaylıkla atlatsın Rabbim şifasını versin
maşallah size canım hep güzel haberlerle gel inşallah
kuzum karar senin iyice araştır başka doktorlarada sor gerekiyorsa yaptır. moralini bozmak istemiyorum ama görümcemin bebeği 32 de almak zorunda kaldılar önceden tedbir alınmamıştı doğunca ciğer geliştirici idrara çıkması için vs iğne yaptılar ama 8 saat sonra kaybettiler Rabbim kimseye vermes,n
canım nesdemin dediği gibi oleke içerdeki sıvıyı atmış oldun dinlemeye devamm et sen canım
sağol canım aynen alışık değil kuzum, bizimkiler hep bahçede iftar yapıyorlar ben o kadar organize ettim bahçeyi düzenledim ama inip bir kere yapabildim nasip olmadı asansör yok 3. kat zorlanacağım için ben evdeyim eşim ilk zamanlar inmedi dedim ben zaten o saatde yiyemiyorum oğlanın canı sıkılıyor siz inin diye şimdi iniyorlar ailecek yapıyorlar iftarı ama oğlum annem neden gelmiyor benim annem evde yalnız hasta diye yanıma gelmek istiyormuşcanım yazını şimdi gördüm çok şükür iyi geçmiş ameliyatı Rabbim bir daha göstermesin
tabi annesi seni öyle görmeye alışık değil ki kuzu
sevindim canım inşallah daha iyi olur aranız, bu ayın hürmetine bebeğinde sana gelir inşaallahGecmise bakamadim kizlar umarim hersey yolundadir.malum ramazan geldi sicaklar biyandan hersey benim icin biraz zorlassada bi okadarda guzel cok sukur.kucuk kizimizla daha iyiyiz alistikca huysuzlugu azaldi.bana gelince ramazanda olsa calismalara devam ettik adetime 13 gun kaldi.buaydan umutluyum insallah gelir bebisim.benden haberler bukadar.kendinize iyi bakin allaha emanet olun
çok güzel canım, bol suyla atarsın o bakterileri hiç canın sıkılmasın sakın, sağol canım döndü bile sabah yatakta üstüme zıplamaya çalıştıKizlar seker yuklemem ve kan degerlerim cok guzel cikti ama idrarda bakteri eritrosit lokoslt falan bol bol var dr umda ilac verdi bol bol su icmemi soyledi bu durum biraz canimi sikti ama Rabbim beterinden korusun
Deryam fetal ekoya gerek yok dedi izmirde zaten detaylica bakilmis dedi
Yusram bebegin kilosu ve boyu hakkinda bi bilgi vermiyor haftasiyka uyumlu oldugunu soyluyor o kadar
Eflalim oglun icin kizlar herseyi soylemisler insallah ikinizde cok yakinda yine hiperaktif halinize donersiniz
Gecmisi okudum ama sicaktan ne yazacagimi unuttum affedin canlar
amin canımHepinizden allah razı olsun.kızlar.valla içime sü serpiyosunuz.allahım hepimize sağlık versin.bebislerimizi Bize Bağışlasın
arkadaşlar yumurta çatladıktan sonra yükselen ateşin derecesi ne kadar yükseliyor????? örneğin 36.5 ise 37.5 mi olur yoksa 36.5 ise 36.7 mi olur??????????????
ramazana girdiğimizden beri ateşimi saat 9 da ölçüyorum.bi arkadaş saat 6-8 arası olması gerek demş.zorunlu mu bu??? saat 9da ölçütüğüm değerlerim:36.5 sa 36.7 olur ama bazen istisnalar olabiliyor
ramazana girdiğimizden beri ateşimi saat 9 da ölçüyorum.bi arkadaş saat 6-8 arası olması gerek demş.zorunlu mu bu??? saat 9da ölçütüğüm değerlerim:
36.5
36.4
36.3
36.5
36.3
36.5
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?