Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ramazana girdiğimizden beri ateşimi saat 9 da ölçüyorum.bi arkadaş saat 6-8 arası olması gerek demş.zorunlu mu bu??? saat 9da ölçütüğüm değerlerim:
36.5
36.4
36.3
36.5
36.3
36.5
:26:

6-8 arası ideali canım, sahur sonrası hemen yatıyorsan zaten 8 de ölçebilirsin
peki değerler neyi gösteriyo ya ben anlamdm doğudayım sahurda 3.30 da uyuyorum.
sabah 7de ölçsem olur mu?

s.a topik canlar günaydın gününz aydın dualarımız kabul olur inş

Kızlar bir türlü toparlanip gelemedim. Sali sabah tansiyonum olculemeyecek kadar düştü. Siddetli bas donmesi sonucu ishal ve kusma başladı. 3 saat sürekli kustum. Bir yandan da bebegi emzirmeye calisiyrm. Babam yanimdaydi. Ertesi sabah yani dun yine kotu olunca acile gittik. Serumla ilac verdildr. Bir suru tahlil derken ülser baslangici dediler. Uyduruk bi ilacla eve yolladilar ve gastrolojiye git dedilrdr. Minicik bebekle kolay saniyrlar sanirim. Migdem iyi degil. Su bile icemiyrm. Gece eve sabah anneme gidiyrm. Ogluma yetemiyrm kizlar. Cok uzuluyrm. Ne yapacagim be . Ne cok hastalandim 40 miz bittikten sonra. Bunalim girdim resmen.

daha kan hapını içmeye başlamadım kompostoyuda deniyim canım saol :)

çok sevindim canım gözünüz aydın :)

inşş canım saol :)

tmm canım içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz inş :)

inş canım bu ay bebişin seninle olur :)

hg cutemim ayy canım ne zor günler geciriyorsun ALLAH yardımcın olsun birde özele gitsem bakıtsan :26:canım ya bebegin küçük kıyamam nasıl dayanıyo
as hg bacım

Bu kadarcık mı azmış canım ya

hb canım.inan kayda değer bir şey yPMADIM okul değiştirmiştim 2 hafta oraya devam ettim ramazan gelmeden temizliği bitirmeye çalıştım.bugün fırsat buldum gelip bakayım size dedim...
yeni okulun hayırlı olsun canım. İyi yapmışsın, daha sık gel

kızlar hepinize selam sık ultrasona girmenin bir sakıncası olr mu
hayır olmaz, ultrason radyasyon yaymaz, insan kulağının duyamayacağı frekansta ses dalgaları yayar sadece, bu da bebeğe zararlı değil.

erken ama bazen erken olabiliyormuş, çarpıntı da çok erken başladı bende. yani epeydir çarpıntı ve ödemim var. Holter takıldı. Tansiyonum çıkmadığı ve ödemim alt bacağıma çıkmadığı sürece sıkıntı yokmuş canım

Hamarat hatunun hali başka oluyor canım
gözün aydın, babacığın da iyiymiş, oğlun da

eşimle ortak noktada anlaşabildiğimiz tek isim bu şimdilik yoksa benim aklımda başka isimler var, en çok istediğim isim yağız aslında. Neyse kısmet bakalım..
gözün aydın canım, şekeri de atlattın hadi
Fetal ekoya da sevindim. Benimkine de öyle detaylı bakıldı, o yüzden doktorum ayrıca istemedi sanırım.

Hepinizden allah razı olsun.kızlar.valla içime sü serpiyosunuz.allahım hepimize sağlık versin.bebislerimizi Bize Bağışlasın
Aminnnn canım

Ayy tam da alerjin geçti mi nasıl oldun diye soracaktım, bu sefer de başka bişey çıkmış yaa, nldu cutem sana nazar değdi Bi kurşun döktür bari, hepsi üst üste geldi ya, çok geçmiş olsun

canım şekerin güzel çıkmasına sevindim.
peki tatlım idrardaki bu enfeksiyon seni rahatsız etmedi mi yanma, kötü koku ağrı sızı olmuyr mu?
ay allah sana sabır versin inan yaptığın işin manevi yönü bi kenara yaş gruplarının farklı olması bile ayrı bir özveri gerektiriyor.
arkadaşlar yumurta çatladıktan sonra yükselen ateşin derecesi ne kadar yükseliyor????? örneğin 36.5 ise 37.5 mi olur yoksa 36.5 ise 36.7 mi olur??????????????
hayır bazen 0.1 de artar. bazen 0.4 de artabilir.
canım arkadaşım dualarımdasın. inş geçecek bi rahatsızlıkların. hep yorgunluktan, stresten oluyor.merak etme bebeğine yetiyorsun hem rüzgar artık büyüdü kendini kurtardı annesi. ilk doğduğu kadar hassas değil. anneannesiyle beraber üstesinden geleceksiniz bu rahatsızlıkğın.

az önce nehir dora hıçkırmaya başladı. her zaman o hıçkırırken elimi koyarım hoşuma gider.
kafası aşağıda olduğu için kafasından gelir hıçkırık hareketi.
bugün yemin ederim hıçkırık sesini duydum. hık dedi yavrumallahım inanamadım. benden gelmedi o ses eee kimden gelicek?

ikincisi de kafası her zaman sola doğruydu hafif. bugün tam ortadaydı ve karnım hafif aşağı inmişti bu sabah. sizce endişe etmeli miyim.

Cutem cok gecmis olsun canim insallah hepsi gececek bebeginede yeteceksin kendinede
Deryam olabillir cunku benimkide gerek duymadi ve ben buna cok sevindim
Nesdemim hic bi sikayetim olmadi yalniz idrar tahlilimi 10 saat su icmeden verdim ayricaaffedersin cikan ilk damladan son damlaya kadar hepsini verdim acaba ondan mi bu kadar cok bakteri cikti diyorum

kıyamam ya çok geçmiş olsun stresli zor bir dönem geçiriyorsun Allah beterinden korusun kuzum tedavisi var sonuçta hiç üzülme annesi rüzgar seninle çoook mutluu

hg cutemim ayy canım ne zor günler geciriyorsun ALLAH yardımcın olsun birde özele gitsem bakıtsan :26:canım ya bebegin küçük kıyamam nasıl dayanıyo

as hg bacım

hb canım

annesine sesini bile duyurmuş ne güseellll canım bence pozisyonundan kaynaklanıyordur aşağıya inmemiş olabilir yanlış hatırlamıyorsam ablamın karnı 34 - 35. haftalarda yavaştan inmeye başlamıştı.

canım geçmiş olsun sakın su içmeyi ihmal etme

oyyy MAŞALLAH ne güzel bi duyguuu

canım 10 saat su içmeden nasıl durdun
onun etkisi çoktur çünkü beklemiş oluyor mesanede idrar.
canım nacizane tavsiyem 3 lt suyu gün içiinde tüket ama gece mutlaka yarım litre su iç tuvalete kalktıkça. ve de gece tuvalete kalkmaya çalış. idrar hiç beklemesin.
evet ben de öyle biliyorum 34-35 de iner karın. belki de posizyoneldir dediğin gibi.
oyyy MAŞALLAH ne güzel bi duyguuu
darısı başına azapcımmm

hadi bakalım iyi haberler getir bize:)
zaten ne yapacaksın işi yaa iş sevilir mi
bak bana tembellikten öleceğim
zaten çocuklarımız beğenmeyecek canım bu hep böyledir.
bizler de zamanında anne-babalarımızı beğenmedik:) buna hazırlıklı olmamız gerek.

arkadaşlar yumurta çatladıktan sonra yükselen ateşin derecesi ne kadar yükseliyor????? örneğin 36.5 ise 37.5 mi olur yoksa 36.5 ise 36.7 mi olur??????????????
36.5-36.7 genellikle ama bu kişiden kişiye değişebiliyor.
önemli olan bu artışın devamında genellikle yüksek seyretmesi. o zaman yumurta çatlamış deriz.
ramazana girdiğimizden beri ateşimi saat 9 da ölçüyorum.bi arkadaş saat 6-8 arası olması gerek demş.zorunlu mu bu??? saat 9da ölçütüğüm değerlerim:
36.5
36.4
36.3
36.5
36.3
36.5
:26:
o saatlerdeki ölçüm sağlıklı ölçümdür. diğer saatlerde vücut ısımız bizi yanıltabilir.

oyy kıyamam geçmiş olsun canım benim.
seninki hep stresten olmuş canım, hala da yetemiyorum diye yıpratıyorsun kendini.
biraz rahatla Rüzgara senden daha iyi bakabilecek kimse yok. sen en iyisini, en kalitelisini veriyorsun ona.
süt desen sende, şefkat desen sende, sevgi desen sende... hepsi sende mevcut canım.
biraz destekle atlatacaksın bu günleri, ama güçlü olman gerek bak anneciğin yanında.
hahahahhaha ayyyy çok güzel bir şey bu Allahım:)))
pozisyonunu değiştirir arada sonra yine döner.
daha var aşağıya inmez daha. ben de hep cute tan hatırladıklarımı sana satıyorum heeee, çok bildiğimden değil

inmemesi lazım evet. benimki naaptığını biliyo muki bi ordayız bi burda.
birazdan ütüye başlıcam anam 4 makine..dünden beri üzerlerine çarşaf örttüm tozlanmasın diye.bir de minik minik bıkdık bıdık eldivenler çoraplar. çok hevesliyim ama gücüm de az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…