ramazana girdiğimizden beri ateşimi saat 9 da ölçüyorum.bi arkadaş saat 6-8 arası olması gerek demş.zorunlu mu bu??? saat 9da ölçütüğüm değerlerim:
36.5
36.4
36.3
36.5
36.3
36.5
:26:
peki değerler neyi gösteriyo ya ben anlamdm6-8 arası ideali canım, sahur sonrası hemen yatıyorsan zaten 8 de ölçebilirsin
peki değerler neyi gösteriyo ya ben anlamdmdoğudayım sahurda 3.30 da uyuyorum.
sabah 7de ölçsem olur mu?
cevapların için çok tşk ederm7 de olur, henüz yorum yok daha ölçmen lazım
eflalim geçmiş olsun babana ins ameliyat guzel gecmistir epey şeyler yasamissiniz allah nazarlardan esirgesin.
rosechina canım kabızlık kan ilacına baslayinca bende de olmustu gün kurusu kayisinin kompostosunu icmistim cok iyi gelmisti.
boran canim iyi olmana sevindim ins hepten gidicek kanaman.
Eylül canim nasilsin yoktun bi süredir.
deryam canim odemlerin başlamasına erken degil mi neden oluyor aceba odem?
Kızlar hepiniz sağolun oğlum için babam için, babam ameliyat oldu lokal anesteziyle çok basitmiş konuştum bile, bugün çıkar muhtemelen yarın dr izin verirse gidicem annemlere inşallah
Oğlumda daha iyi oyun hamuruyla oyandık beraber göze aldım artık gözümün önünde yavrum mahsun mahsun durunca zoruma gidiyordu, meğer derdi kalkmammış, biraz oynadım halası geldi ben hemen yattım hiç ses çıkarmadı
hoş bulduk:)
evet inci ve havuç ayrı hazırlanıp karıştırılıp içiliyor. saraçoğlunun sitesinde var tarifi.
şifa olur inşallah.
Allah bebeğine kavuşma yolunu açık etsin canım.
doğru insanlarla karşılaştırsın seni.
canım arada böyle ağrılar oluyor diye biliyorum.
sancın falan çıkmamış bu kadar telaş yapma.
hmm bir şey çıkmaz umarım canım. allah şifa versin.
ah o kuzucuklar neler diyor beden dilleriyle:)
ohh geçmiş olsun canım.
inşallah doktorun da izin verir artık ufaktan çıkmalara.
kendini yormadan gün içinde kuzucuğunla yarım saat kaliteli zaman geçirmen ona yetecek canım.
kaliteli zamandan kastım; sadece ikinizin birlikte bir şeyler yapması, kitap okumak, oyun vs.
oğluşun çok akıllı bu durumu kabullenecektir.
inşallah canım Allah gönlüne göre versin bu mübarek günlerde
bizde iyiyiz şükürler olsun yarın kontrolümüz var
Ali Eren süper canım ben hep derdim sonra eltimin oğlunun adı Ali olunca sadece EREN olacak inşallah tabi babası kendi isminide istiyor bakalım
canım benim doktorum yapıyor ama ücretsiz dışardan hastalardan 80-110 arası almışlar çekim yapıp flaş belleğe atıyorlarmış
kuzum benşim kıyamam canım biran önce toparlar inşallah sen yatınca etkilendi bence bıdık
maşallah sosyalim çok sevindim pipili kaç gr kaç cm olmuş
canım lamictal bende yan etki yaptı o yüzden keppra ile devam ediyoruz ama doktorum aynı düzeyd bi ilaç dedi içim rahat şükür bu gittiğim şimdi doç. ben önceden gittiğimde asistanda baştan beri biliyor beni
canım ço geçmiş olsun kolaylıkla atlatsın Rabbim şifasını versin
maşallah size canım hep güzel haberlerle gel inşallah
kuzum karar senin iyice araştır başka doktorlarada sor gerekiyorsa yaptır. moralini bozmak istemiyorum ama görümcemin bebeği 32 de almak zorunda kaldılar önceden tedbir alınmamıştı doğunca ciğer geliştirici idrara çıkması için vs iğne yaptılar ama 8 saat sonra kaybettiler Rabbim kimseye vermes,n
canım nesdemin dediği gibi oleke içerdeki sıvıyı atmış oldun dinlemeye devamm et sen canım
Gecmise bakamadim kizlar umarim hersey yolundadir.malum ramazan geldi sicaklar biyandan hersey benim icin biraz zorlassada bi okadarda guzel cok sukur.kucuk kizimizla daha iyiyiz alistikca huysuzlugu azaldi.bana gelince ramazanda olsa calismalara devam ettik adetime 13 gun kaldi.buaydan umutluyum insallah gelir bebisim.benden haberler bukadar.kendinize iyi bakin allaha emanet olun
hg cutemim ayy canım ne zor günler geciriyorsun ALLAH yardımcın olsun birde özele gitsem bakıtsan :26:canım ya bebegin küçük kıyamam nasıl dayanıyoKızlar bir türlü toparlanip gelemedim. Sali sabah tansiyonum olculemeyecek kadar düştü. Siddetli bas donmesi sonucu ishal ve kusma başladı. 3 saat sürekli kustum. Bir yandan da bebegi emzirmeye calisiyrm. Babam yanimdaydi. Ertesi sabah yani dun yine kotu olunca acile gittik. Serumla ilac verdildr. Bir suru tahlil derken ülser baslangici dediler. Uyduruk bi ilacla eve yolladilar ve gastrolojiye git dedilrdr. Minicik bebekle kolay saniyrlar sanirim. Migdem iyi degil. Su bile icemiyrm. Gece eve sabah anneme gidiyrm. Ogluma yetemiyrm kizlar. Cok uzuluyrm. Ne yapacagim be . Ne cok hastalandim 40 miz bittikten sonra. Bunalim girdim resmen.
as hg bacımdaha kan hapını içmeye başlamadım kompostoyuda deniyim canım saol :)
çok sevindim canım gözünüz aydın :)
inşş canım saol :)
tmm canım içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz inş :)
inş canım bu ay bebişin seninle olur :)
Bu kadarcık mıcnm aslinda tek dk.um var o da tedavisiyla hamile kaldigim ve hamileliyimi izleyen dk.ama o dogum yaptirmiyor artik..riskli hamileleri hamile kalmak isteyen hastasi o kadar cokki dogumlara girersem bukadar hastaya yardim etmeye zamanim kalmaz diyoo..yani mecbur baska bir dogum dk.u buldum onunla da daha yeni tanistim 1defa tel.da 1defa da yani dun yuzyuze konustum tanistik yanii..diger dk.sa devletteki dk.bizde hamile doguma giderken elinde dogum belgediyle gidiyo (turkiyede boyle bisey varmi yokmu bilmiyorum biz de onu yasadigimiz yere bakan devlet hastanesinden aliyoruz ve orda benim her ay tahlillerimi yapan her hafta halimi soran gorevli dk.um var..bu dk mecburiyyetden yani ozel dk.um degil..bi de o dk.yani 3dk var..digerleri de ultrason dk.u o da tedavi eden dk.un yardimcisibu kadarcikkkk
bilmiyorum cnm 2dk dogum dk.u ve sorun yok dedi tedavi dk.u olarak da bizim bu cevrede ondan iyisi yok yani en iyisi bu dk..
yeni okulun hayırlı olsun canım. İyi yapmışsın, daha sık gelhb canım.inan kayda değer bir şey yPMADIM okul değiştirmiştim 2 hafta oraya devam ettim ramazan gelmeden temizliği bitirmeye çalıştım.bugün fırsat buldum gelip bakayım size dedim...
hayır olmaz, ultrason radyasyon yaymaz, insan kulağının duyamayacağı frekansta ses dalgaları yayar sadece, bu da bebeğe zararlı değil.kızlar hepinize selam sık ultrasona girmenin bir sakıncası olr mu
erken ama bazen erken olabiliyormuş, çarpıntı da çok erken başladı bende. yani epeydir çarpıntı ve ödemim var. Holter takıldı. Tansiyonum çıkmadığı ve ödemim alt bacağıma çıkmadığı sürece sıkıntı yokmuş canımeflalim geçmiş olsun babana ins ameliyat guzel gecmistir epey şeyler yasamissiniz allah nazarlardan esirgesin.
rosechina canım kabızlık kan ilacına baslayinca bende de olmustu gün kurusu kayisinin kompostosunu icmistim cok iyi gelmisti.
boran canim iyi olmana sevindim ins hepten gidicek kanaman.
Eylül canim nasilsin yoktun bi süredir.
deryam canim odemlerin başlamasına erken degil mi neden oluyor aceba odem?
Hamarat hatunun hali başka oluyor canımsağol canım biraz daha iyi
canı hallettin mi işlerini, sağol oğlum için
anne en güzeli canım keşke benimkide öyle olsa ne yapalım nasip:) aynen çoook döktürdüm şimdiye kadar ona saysınlarbirde klasik bayram menüsü yapmıyordum gelen bayıla bayıla yiyordu
ayy canım sağol uzman dili başka:) bugün kalktım oyun hamuruyla oynadık hamurları kurumuştu onları yumuşattım verdim o bile yetti kurtlu oğlum döndü
canım sağol minicik kitaplar seti var çok seviyor kaldırmıştım özlesin diye:) onu çıkarayım iyi hatırlattın bayılıyor ordaki nesneleri söylemeye
canım ne güzel tatilin tadını çıkar hakettin,çok sağol canım
canım ben değil ablam bayıldı bu hafta tetkikleri yapılıyor inşallah kötü bir şey çıkmaz, oğlum için sağol canım söylüyorum hasta değilim dinleniyorum diye dediğin gibi alışık değildi şoka girdi, hiç o yönden düşünmemiştim demek yanındayım diyor benim kuzum
hastane bol seç beğen git canım:))
canım o ağrılar çok normal sen bu korkuyla son aya kadar çok gidersin doktora, daha çok ağrılarında olacak alıştır kendini, daha kanala girmez erken
sağol canım hamdolsun iyi geçmiş
eşimle ortak noktada anlaşabildiğimiz tek isim bu şimdilikinşallah canım Allah gönlüne göre versin bu mübarek günlerde
bizde iyiyiz şükürler olsun yarın kontrolümüz var
Ali Eren süper canım ben hep derdim sonra eltimin oğlunun adı Ali olunca sadece EREN olacak inşallah tabi babası kendi isminide istiyor bakalım
canım benim doktorum yapıyor ama ücretsiz dışardan hastalardan 80-110 arası almışlar çekim yapıp flaş belleğe atıyorlarmış
kuzum benşim kıyamam canım biran önce toparlar inşallah sen yatınca etkilendi bence bıdık
maşallah sosyalim çok sevindim pipili kaç gr kaç cm olmuş
canım lamictal bende yan etki yaptı o yüzden keppra ile devam ediyoruz ama doktorum aynı düzeyd bi ilaç dedi içim rahat şükür bu gittiğim şimdi doç. ben önceden gittiğimde asistanda baştan beri biliyor beni
canım ço geçmiş olsun kolaylıkla atlatsın Rabbim şifasını versin
maşallah size canım hep güzel haberlerle gel inşallah
kuzum karar senin iyice araştır başka doktorlarada sor gerekiyorsa yaptır. moralini bozmak istemiyorum ama görümcemin bebeği 32 de almak zorunda kaldılar önceden tedbir alınmamıştı doğunca ciğer geliştirici idrara çıkması için vs iğne yaptılar ama 8 saat sonra kaybettiler Rabbim kimseye vermes,n
canım nesdemin dediği gibi oleke içerdeki sıvıyı atmış oldun dinlemeye devamm et sen canım
gözün aydın canım, şekeri de atlattın hadiKizlar seker yuklemem ve kan degerlerim cok guzel cikti ama idrarda bakteri eritrosit lokoslt falan bol bol var dr umda ilac verdi bol bol su icmemi soyledi bu durum biraz canimi sikti ama Rabbim beterinden korusun
Deryam fetal ekoya gerek yok dedi izmirde zaten detaylica bakilmis dedi
Yusram bebegin kilosu ve boyu hakkinda bi bilgi vermiyor haftasiyka uyumlu oldugunu soyluyor o kadar
Eflalim oglun icin kizlar herseyi soylemisler insallah ikinizde cok yakinda yine hiperaktif halinize donersiniz
Gecmisi okudum ama sicaktan ne yazacagimi unuttum affedin canlar
Aminnnn canımHepinizden allah razı olsun.kızlar.valla içime sü serpiyosunuz.allahım hepimize sağlık versin.bebislerimizi Bize Bağışlasın
Ayy tam da alerjin geçti mi nasıl oldun diye soracaktım, bu sefer de başka bişey çıkmış yaa, nldu cutem sana nazar değdiKızlar bir türlü toparlanip gelemedim. Sali sabah tansiyonum olculemeyecek kadar düştü. Siddetli bas donmesi sonucu ishal ve kusma başladı. 3 saat sürekli kustum. Bir yandan da bebegi emzirmeye calisiyrm. Babam yanimdaydi. Ertesi sabah yani dun yine kotu olunca acile gittik. Serumla ilac verdildr. Bir suru tahlil derken ülser baslangici dediler. Uyduruk bi ilacla eve yolladilar ve gastrolojiye git dedilrdr. Minicik bebekle kolay saniyrlar sanirim. Migdem iyi degil. Su bile icemiyrm. Gece eve sabah anneme gidiyrm. Ogluma yetemiyrm kizlar. Cok uzuluyrm. Ne yapacagim be . Ne cok hastalandim 40 miz bittikten sonra. Bunalim girdim resmen.
canım şekerin güzel çıkmasına sevindim.Kizlar seker yuklemem ve kan degerlerim cok guzel cikti ama idrarda bakteri eritrosit lokoslt falan bol bol var dr umda ilac verdi bol bol su icmemi soyledi bu durum biraz canimi sikti ama Rabbim beterinden korusun
Yusram bebegin kilosu ve boyu hakkinda bi bilgi vermiyor haftasiyka uyumlu oldugunu soyluyor o kadar
Eflalim oglun icin kizlar herseyi soylemisler insallah ikinizde cok yakinda yine hiperaktif halinize donersiniz
ay allah sana sabır versin inan yaptığın işin manevi yönü bi kenara yaş gruplarının farklı olması bile ayrı bir özveri gerektiriyor.iyi olmaya çalışıyorum canim sabah en az 30 tane cocukla okulöncesinden tut ortaöğretime kadar her yas gurubuyla uğraşıyorum öğleden sonra da hanimlarla ugrasiyrum işte bu halsiz halimle bugünumüze çok şükür.
hayır bazen 0.1 de artar. bazen 0.4 de artabilir.arkadaşlar yumurta çatladıktan sonra yükselen ateşin derecesi ne kadar yükseliyor????? örneğin 36.5 ise 37.5 mi olur yoksa 36.5 ise 36.7 mi olur??????????????
canım arkadaşım dualarımdasın. inş geçecek bi rahatsızlıkların. hep yorgunluktan, stresten oluyor.merak etme bebeğine yetiyorsun hem rüzgar artık büyüdü kendini kurtardı annesi. ilk doğduğu kadar hassas değil. anneannesiyle beraber üstesinden geleceksiniz bu rahatsızlıkğın.Kızlar bir türlü toparlanip gelemedim. Sali sabah tansiyonum olculemeyecek kadar düştü. Siddetli bas donmesi sonucu ishal ve kusma başladı. 3 saat sürekli kustum. Bir yandan da bebegi emzirmeye calisiyrm. Babam yanimdaydi. Ertesi sabah yani dun yine kotu olunca acile gittik. Serumla ilac verdildr. Bir suru tahlil derken ülser baslangici dediler. Uyduruk bi ilacla eve yolladilar ve gastrolojiye git dedilrdr. Minicik bebekle kolay saniyrlar sanirim. Migdem iyi degil. Su bile icemiyrm. Gece eve sabah anneme gidiyrm. Ogluma yetemiyrm kizlar. Cok uzuluyrm. Ne yapacagim be . Ne cok hastalandim miz bittikten sonra. Bunalim girdim resmen.
Kızlar bir türlü toparlanip gelemedim. Sali sabah tansiyonum olculemeyecek kadar düştü. Siddetli bas donmesi sonucu ishal ve kusma başladı. 3 saat sürekli kustum. Bir yandan da bebegi emzirmeye calisiyrm. Babam yanimdaydi. Ertesi sabah yani dun yine kotu olunca acile gittik. Serumla ilac verdildr. Bir suru tahlil derken ülser baslangici dediler. Uyduruk bi ilacla eve yolladilar ve gastrolojiye git dedilrdr. Minicik bebekle kolay saniyrlar sanirim. Migdem iyi degil. Su bile icemiyrm. Gece eve sabah anneme gidiyrm. Ogluma yetemiyrm kizlar. Cok uzuluyrm. Ne yapacagim be . Ne cok hastalandim 40 miz bittikten sonra. Bunalim girdim resmen.
hg cutemim ayy canım ne zor günler geciriyorsun ALLAH yardımcın olsun birde özele gitsem bakıtsan :26:canım ya bebegin küçük kıyamam nasıl dayanıyo
as hg bacım
az önce nehir dora hıçkırmaya başladı. her zaman o hıçkırırken elimi koyarım hoşuma gider.
kafası aşağıda olduğu için kafasından gelir hıçkırık hareketi.
bugün yemin ederim hıçkırık sesini duydum. hık dedi yavrumallahım inanamadım. benden gelmedi o ses eee kimden gelicek?
ikincisi de kafası her zaman sola doğruydu hafif. bugün tam ortadaydı ve karnım hafif aşağı inmişti bu sabah. sizce endişe etmeli miyim.
Kizlar seker yuklemem ve kan degerlerim cok guzel cikti ama idrarda bakteri eritrosit lokoslt falan bol bol var dr umda ilac verdi bol bol su icmemi soyledi bu durum biraz canimi sikti ama Rabbim beterinden korusun
Sagol canim gunde 3 lt iciyorum zaten daha ne kadar icebilirim bilemiyorum:26:canım geçmiş olsun sakın su içmeyi ihmal etme
az önce nehir dora hıçkırmaya başladı. her zaman o hıçkırırken elimi koyarım hoşuma gider.
bugün yemin ederim hıçkırık sesini duydum. hık dedi yavrumallahım inanamadım. benden gelmedi o ses eee kimden gelicek?
ikincisi de kafası her zaman sola doğruydu hafif. bugün tam ortadaydı ve karnım hafif aşağı inmişti bu sabah. sizce endişe etmeli miyim.
canım 10 saat su içmeden nasıl durdunCutem cok gecmis olsun canim insallah hepsi gececek bebeginede yeteceksin kendinede
Deryam olabillir cunku benimkide gerek duymadi ve ben buna cok sevindim
Nesdemim hic bi sikayetim olmadi yalniz idrar tahlilimi 10 saat su icmeden verdim ayricaaffedersin cikan ilk damladan son damlaya kadar hepsini verdim acaba ondan mi bu kadar cok bakteri cikti diyorum
evet ben de öyle biliyorum 34-35 de iner karın. belki de posizyoneldir dediğin gibi.kıyamam ya çok geçmiş olsun stresli zor bir dönem geçiriyorsun Allah beterinden korusun kuzum tedavisi var sonuçta hiç üzülme annesi rüzgar seninle çoook mutluu
hb canım
annesine sesini bile duyurmuş ne güseellll canım bence pozisyonundan kaynaklanıyordur aşağıya inmemiş olabilir yanlış hatırlamıyorsam ablamın karnı 34 - 35. haftalarda yavaştan inmeye başlamıştı.
darısı başına azapcımmmoyyy MAŞALLAH ne güzel bi duyguuu
Sagol canim gunde 3 lt iciyorum zaten daha ne kadar icebilirim bilemiyorum:26:
Sagol canim gunde 3 lt iciyorum zaten daha ne kadar icebilirim bilemiyorum:26:
hadi bakalım iyi haberler getir bize:)sağol canım benim, inşallah izin verir bugün belli olacak gerçi o izin versede eşim kv falan daha bir şey yaptırmazlar bana:) zaten işde gözüm yok artıksadece yemeğimi yapabileyim oğlumla dediğin gibi oyun oynayabileyim yeter, hem de ne akıllı bazen korkuyorum ilerde beğenmez bizi diye
sağol canım aynen alışık değil kuzum, bizimkiler hep bahçede iftar yapıyorlar ben o kadar organize ettim bahçeyi düzenledim ama inip bir kere yapabildim nasip olmadı asansör yok 3. kat zorlanacağım için ben evdeyim eşim ilk zamanlar inmedi dedim ben zaten o saatde yiyemiyorum oğlanın canı sıkılıyor siz inin diye şimdi iniyorlar ailecek yapıyorlar iftarı ama oğlum annem neden gelmiyor benim annem evde yalnız hasta diye yanıma gelmek istiyormuş
sevindim canım inşallah daha iyi olur aranız, bu ayın hürmetine bebeğinde sana gelir inşaallah
çok güzel canım, bol suyla atarsın o bakterileri hiç canın sıkılmasın sakın, sağol canım döndü bile sabah yatakta üstüme zıplamaya çalıştıoyuncaklar yine her yerde
amin canım
36.5-36.7 genellikle ama bu kişiden kişiye değişebiliyor.arkadaşlar yumurta çatladıktan sonra yükselen ateşin derecesi ne kadar yükseliyor????? örneğin 36.5 ise 37.5 mi olur yoksa 36.5 ise 36.7 mi olur??????????????
o saatlerdeki ölçüm sağlıklı ölçümdür. diğer saatlerde vücut ısımız bizi yanıltabilir.ramazana girdiğimizden beri ateşimi saat 9 da ölçüyorum.bi arkadaş saat 6-8 arası olması gerek demş.zorunlu mu bu??? saat 9da ölçütüğüm değerlerim:
36.5
36.4
36.3
36.5
36.3
36.5
:26:
oyy kıyamam geçmiş olsun canım benim.Kızlar bir türlü toparlanip gelemedim. Sali sabah tansiyonum olculemeyecek kadar düştü. Siddetli bas donmesi sonucu ishal ve kusma başladı. 3 saat sürekli kustum. Bir yandan da bebegi emzirmeye calisiyrm. Babam yanimdaydi. Ertesi sabah yani dun yine kotu olunca acile gittik. Serumla ilac verdildr. Bir suru tahlil derken ülser baslangici dediler. Uyduruk bi ilacla eve yolladilar ve gastrolojiye git dedilrdr. Minicik bebekle kolay saniyrlar sanirim. Migdem iyi degil. Su bile icemiyrm. Gece eve sabah anneme gidiyrm. Ogluma yetemiyrm kizlar. Cok uzuluyrm. Ne yapacagim be . Ne cok hastalandim 40 miz bittikten sonra. Bunalim girdim resmen.
hahahahhaha ayyyy çok güzel bir şey bu Allahım:)))az önce nehir dora hıçkırmaya başladı. her zaman o hıçkırırken elimi koyarım hoşuma gider.
inmemesi lazım evet. benimki naaptığını biliyo muki bi ordayız bi burda.hadi bakalım iyi haberler getir bize:)
zaten ne yapacaksın işi yaa iş sevilir mi
bak bana tembellikten öleceğim
zaten çocuklarımız beğenmeyecek canım bu hep böyledir.
bizler de zamanında anne-babalarımızı beğenmedik:) buna hazırlıklı olmamız gerek.
36.5-36.7 genellikle ama bu kişiden kişiye değişebiliyor.
önemli olan bu artışın devamında genellikle yüksek seyretmesi. o zaman yumurta çatlamış deriz.
o saatlerdeki ölçüm sağlıklı ölçümdür. diğer saatlerde vücut ısımız bizi yanıltabilir.
oyy kıyamam geçmiş olsun canım benim.
seninki hep stresten olmuş canım, hala da yetemiyorum diye yıpratıyorsun kendini.
biraz rahatla Rüzgara senden daha iyi bakabilecek kimse yok. sen en iyisini, en kalitelisini veriyorsun ona.
süt desen sende, şefkat desen sende, sevgi desen sende... hepsi sende mevcut canım.
biraz destekle atlatacaksın bu günleri, ama güçlü olman gerek bak anneciğin yanında.
hahahahhaha ayyyy çok güzel bir şey bu Allahım:)))
pozisyonunu değiştirir arada sonra yine döner.
daha var aşağıya inmez daha. ben de hep cute tan hatırladıklarımı sana satıyorum heeee, çok bildiğimden değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?