İyi hadii,şükürler olsun..Yani şimdi bi tehlike kalmadı dimi.Nehir Dora da iyi..Ağrıların hafiftir inşallah..Ben de iyiyim çok şükür kuzumm
Kaan Aydos değil,Kocatepe öyle mii..Araştırayım ozmn yaa,bu çok önemli bizim için.Sağoll canım beniimm
Tmm tatlım simdi ilaclari yazan dr aradim proluton haftada birmis eczacilara da guven yok gunde 1 yazmis dediben o doktoru bırak derim. internette nerede okursan oku aynı şey yazar. progesteron değeri 10 un üzerinde ise yumurta çatlamış denir.
benim değerim tam hatırlamıyorum ama 15 miydi neydi.
yani bu değere göre senin yumurtan çatlamamış denir ki zaten 4 ünde henüz çatladı.
7 gün sonra tekrar yaptırıp emin olabilirsin.
geçmiş olsun canım, verdiği ilaçların hiçbir zararı yok aksine faydası var.
ben kullan derim. kendi doktoruna da git mutlaka.
Amin canım ins tesekkur ederim bu arada sen nasilsin bulantilar devam mi?cutem canım zor sınavlardan geciyrsun kolay degil.
ama inan rabbim seni cok seviyor ve kendini bu aralar fazlaca hatirlattiriyr ins sinavi basariyla geçiceksin bu gunlerde gececek feraha ericen rahatliycan.sakin umudunu kaybetme.
Canim cok gecmis olsun dikkat et kuzucugin zamaninda gelicek ins ikizleri kucagina almissin canim dikkat et henüz riskli donemin bitmedi sayilir.bol bol istirahat et inş.
Saol canim yrn sabah gidicem dr.uma.Erken dogum riski n var biraz acilman var dedi. Ilaclarimi kullanıyorum ins geçer.Amin canım Hayir olsun gercekten nazara geldikcanım ilaçların her riskli gebeye verilen cinsten.
decavit mulitvitamin onu ben 12. haftadan beri alıyorum.
magnezyum rahim kasılmalarını azaltır 6. aydan beri alıyorum.
proluton progesteron iğnesi dün bana da vurcaklardı sonradan nidilata karar kılındı erken doğumu önler.
progestan zaten meşhur.
lütfen dr una git çalışmaman lazım açılma varsa. rabbim meleğini ve seni korusun. nazara geldik biz yaaaaaa
Tmm tatlım simdi ilaclari yazan dr aradim proluton haftada birmis eczacilara da guven yok gunde 1 yazmis dedi
Amin canım ins tesekkur ederim bu arada sen nasilsin bulantilar devam mi?
Saol canim yrn sabah gidicem dr.uma.Erken dogum riski n var biraz acilman var dedi. Ilaclarimi kullanıyorum ins geçer.Amin canım Hayir olsun gercekten nazara geldik(
hadi yaa iyi ki aradın canım doktoru. hakikaten eczaneler dikkatsiz olabiliyor çoğu zaman.Tmm tatlım simdi ilaclari yazan dr aradim proluton haftada birmis eczacilara da guven yok gunde 1 yazmis dedi
Amin canım ins tesekkur ederim bu arada sen nasilsin bulantilar devam mi?
Saol canim yrn sabah gidicem dr.uma.Erken dogum riski n var biraz acilman var dedi. Ilaclarimi kullanıyorum ins geçer.Amin canım Hayir olsun gercekten nazara geldik(
güneş iyidir iyiiii:)) güneş giren eve dr girmezmiş.Herkes iyidir inşallah topikcanlarım.ben bu ramazan çok bitkinim,evim fazla güneş alıyo pişiyorum,kimseyi tanımıyorum,arabayı da sattık,gezemiyom:) kitap okuyorum bol bol. Ramazan bitsin,hemen başlıyoruz tedavi araştırmalarına.ilk işimiz iyi bir ürolog bulmak..bakalım hayırlısı artık..benden böyle...siz neler yapıyosunuz,keyifler yerindedir umarım.
Geçmiş olsun güzelim. Bence de seni yatırması lazımdı. Ben o iğneden sabah akşam 5gun oldum cnm. Korkma yaptir.
hadi yaa iyi ki aradın canım doktoru. hakikaten eczaneler dikkatsiz olabiliyor çoğu zaman.
sakın hiçbir iş yapma. yat, tuvalete kalk sadece.
güneş iyidir iyiiii:)) güneş giren eve dr girmezmiş.
canım şaka bir yana benim de evim sabahtan akşama kadar güneş alır o yüzden güneş neredeyse oranın perdelerini kapatıyorum. iyi oluyor, tavsiye ederim.
nesdem yazmış zaten, kaan aydostan mutlaka randevu almalısın. zaten randevuları 1-2 ay sonraya veriyor. şimdiden ara öğren yoğunluğu bence
Sizi genelde görüyorum,ama hiç yazdığınızı görmedim..Merhabaaa
Ben de google amcadan sordum,alla alla diyom kadın doğum değil benim aradığım. Kocişim sıkıntılıkafa gitti. aydos güzelim. kocatepe kadındoğumcuydı
Merhabaa :)) uzun zaman once ates olcme yontemi sayesinde tanistim topiginizle. Arada yazip fikir alip hamile kalmaya calistim.. sonra baktim uzerine dustukce gozumu belirtilerden ayirmadikca daha cok uzuluyorum, takibi biraktim. Ama arada zamanla okuyarak bir cogunuzu tanidim.. yazmasam da uzuntulerinizi de paylastim sevinclerinizi de. kendi kendime tabii :) nasil bir bagimlilik yaptiysaniz hala birakamadim bu topigiama yazmiyorum nedense ben de bilmiyorum :)
Bu arada ankara umarim ugurlu gelir size, tez vakitte cekirdek ailenizi kurarsiniz hayirlisiyla insallah :)
Nasılsın kuzummmm,görüşemedik seninle de epeydir..
Ben de google amcadan sordum,alla alla diyom kadın doğum değil benim aradığım. Kocişim sıkıntılıKaan Aydos aklımda ya,msj da atmıştım,cvp vermişti. Muhtemelen ona gideriz.ayy heyecanlandım.hemen başlamak istiyorum artık biyerlerden
Canım benim,çok iyi anlıyorum seni.ben de bi süre ateş ölçtüm,baktım sapıtıyorum;bıraktım :) zaten problemin kaynağı da bulununca gerek duymadım bi daha. Sen de mucizeni bekliyosun yanii.katıl sohbetlerimize.beraber bekleyelim :) çok iyi gözlemcisin bu aradaankara bana uğurlu gelcek inanıyorum tüm kalbimle.allah isteyen herkesin yuvasını minik kalplerle taçlandırsın inşallah..
Cutem Nesdemim Eflalim Dgrpnrm Pinarim Rose canım Aysegulum Yusram Sosyalim Missim Azerim Hifanurum Boranim Azapcicegim Duham Deryam Ececim Happcim Denizim Lastim Mericem Phacim Devinim Cikolatacipsim Potipotom Vizyonum Karanfilcem Yazgulum... insaallah kimseyi unutmamisimdir işte bu kadar kalabalik bir aileyiz biz uzuntuleriniz uzuntum sevincleriniz sevincim kızlar insaallah hepiniz iyisinizdir...
Rabbim tasiyamayacaginiz tasiyamayacagim yükler sıkıntılar vermesin hepimize bu günler hurmetine...
Hepinizi ayrı ayrı seviyorum her zaman isimlerinizi yazamasamda hepinizin yeri ayrı gönlümde kendinize çok dikkat edin Allah a emanetsiniz...
Canımsınn..evimden memnunum bacım,geniş,ferah çok şükür. Azcık sıcak :) şimdilik yalnız hissediyorum kendimi ama zamanla arkadaş edinirim inşallah. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın..bi gelse meleğim,bi düşse şu rahme,ozmn benden mutlusu olmayacak.o günü bekliyorum sabırla,duayla..Iyiyim hamdolsun kuzum yuvarlanip gidiyoruz iste
Sen nasılsın evinden memnun musun yeni yeriniz eviniz size hayırlı gelsin insaallah
8 ay bekledikten sonra 12 haftadir benimle minigimm :) insallah sen de bu topikte bebisini bekleyen herkes de bir gun yasayacaksiniz bunu.. ben hep Allah vermeyecegi seyi bu denli gonlume dusurmezdi, elbet vardir bi zamani diye dua ederek bekledim.. bu kadar caba sarfederek gonulden diliyosun ya ben inaniyorum senin de vuslatin cok yakinn :) hem en azindan sorun belli.. benim en buyuk korkum sebepsiz infertiliteydi.. cok sukur oyle bisey degil dimi ama
Cutem Nesdemim Eflalim Dgrpnrm Pinarim Rose canım Aysegulum Yusram Sosyalim Missim Azerim Hifanurum Boranim Azapcicegim Duham Deryam Ececim Happcim Denizim Lastim Mericem Phacim Devinim Cikolatacipsim Potipotom Vizyonum Karanfilcem Yazgulum... insaallah kimseyi unutmamisimdir işte bu kadar kalabalik bir aileyiz biz uzuntuleriniz uzuntum sevincleriniz sevincim kızlar insaallah hepiniz iyisinizdir...
Rabbim tasiyamayacaginiz tasiyamayacagim yükler sıkıntılar vermesin hepimize bu günler hurmetine...
Hepinizi ayrı ayrı seviyorum her zaman isimlerinizi yazamasamda hepinizin yeri ayrı gönlümde kendinize çok dikkat edin Allah a emanetsiniz...
Slm kizlar 2 ay ates olclme deneyimin husranla sonuclandi.cunku yumurtlamiyormusum.pkodan dolayi.simdi ovu testi yapiyorum ama ondanda umutlu degilim.nasip dualarinzda bizleride unutmayin ....
Cnm imkanin varsa kesinlikle özelde yap doğumunu devlette ne kadar iyice olsa ozeldeki gibi dikkat edilmiyor mahtemiyetine maalesefKızlar ben bu zamana kadar kontrollere bana yakın olduğu için bir tipmerkezine gitmistim bu doktor dogum yaptiramiyor merkezin bünyesinde dogumhane yok.
Bu aralar doğum doktoru arayışına girdim dua edin ne olur hayırlı bir doktor bulayim.Bugun bir tanidigimiz benim tupbebek yaptirdigim hastahanenin kardes hastahanesini tavsiye etti doktor çok iyi mutlaka tavsiye ederim dedi.Biraz internette arastirdim doktor için gayet güzel yorumlar var benim aklimdaki soru acaba tatile geceye denk gelirse doğum doktor gelir mi bunları görüşmek için gideyim diyorum.
Bu hastahane özel ama çok uçuk fiyatlar değil makul fiyatlarla hizmet veriyor sizce ne yapayım illa devletin doğum hastahanesi mi yoksa doktor iyiyse özel mi dersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?