Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
testi attın mı?
atmadıysan fotografını çekip koyabilir misin buraya biz de bakalım.
kaç günde bir adet oluyordun bir de?

Moralim bozuldu kizlar ya. Ates yontemini duzenli uyguladim bu ay ama dususe gecti testte negatif kana gitmedim bu yuzden.

Dongum 30 gun surer genelde en fazla 32 gun. Bugun 35.gun oldu hala seffaf akintim var. Belirtiler devam allah allah korkmaya basladim en azindan duzenli dongum vardi adet oluyodum ilk defa basima geldi.

Canim testte 2.cizgiden eser yok cok net tek cizgi malesef. Ates tablom 32.gune kadar 36.9 du biliyosunuz soyle devam ediyo ne yazikki.

33.gun 36.9
34.gun 36.8
35.gun 36.7

diycem ki oruca 2 gun gec basladim sahura kalktiktan sonra uyumam uyanmam 2 2.5 saat sueuyor o yaniltti sanmam. Cok kotuyum suan. Napmaliyim sizce bekliyim mi adet sokturucu mu kullanayim?

bence bekle yada kan testı yaptır

bence bekle yada kan testı yaptır

Canim atesim dususe gecti diye cok bozuldu moralim sorma gitsin. 4 gibi uyuyup 6.40 gibi olcuyorum son 2 3 gun. 7 gibi bi daha olctum 36.9 cikti yine ama yataktan kalktim ondan herhalde. Testte kabak gibi tek cizgi .

Ya bir yerde yaziyor yumurtlamadan sonra sabit 14 gun degismez diye. Acaba her zamanki 30 gun dongum yumurta gec catladigindan mi uzadi?

Yani 20.gun catladiysa 34 gun olursa dongu bugun 1 gun gecmis oluyo. Bakayim persembeye kadar olmazsa kana gidicem cikmazsa doktora sorucam artik.

Ates idrar testi falan bana yanildigimi soyluyor ama rabbimden hayirlisi.

bazı kısılerde yumurtlamadan sonrakı sürecın 14 gunden fazla bırkac gun daha uzayabıldıgını okumustum.sana özelden bir link yollucam bakarmısın?

bazı kısılerde yumurtlamadan sonrakı sürecın 14 gunden fazla bırkac gun daha uzayabıldıgını okumustum.sana özelden bir link yollucam bakarmısın?

Tamam canim benim cok sagol ya. Bakarim hemen. Gec dollenme denen sey olabilir mi benim durum ama ates dusmezdi oyle olsa dimi

canım benim inşallah tedaviniz güzel sonuçlanacak sana ikiz gelecek
canım şimdi çıkmış ameliyatdan stent takılmış, diğerlerinin soncu çıkmadı mr tomografinin inşallah sadece böbrektendir, sen nasıl oldun ağrıların azaldı mı
maşallah hayırlı olsun, daha önce tebrik etmiş olabilirim bu aralar kafam yerinde değil:)
canım bende seni çok seviyorum sen kendine dikkat et
canım kesinlikle özelde yaptır devlete gitme, bizim burda kinden sezaryen 1000 liraymış normal 500 sanırım
Slm kizlar 2 ay ates olclme deneyimin husranla sonuclandi.cunku yumurtlamiyormusum.pkodan dolayi.simdi ovu testi yapiyorum ama ondanda umutlu degilim.nasip dualarinzda bizleride unutmayin ....
canım bebeğin çok bekletmesin seni çabuk gelsin inşaallah

canım doktora git bence hatta kan ver bakalım ne çıkacak

Amin ecmain insallah canim

hee kafa gitti benim
canım öyle devlet hastaneleri var ki özeli aratmıyor. misal benim burda ameliyat olduğum yer tek kişilik oda harika ilgi vardı. ama bazısı adamı köpek yerine koyuyor afedersin doğurturken.
bence bekle 35 gün söktürücü için erken.

aa onun da mı böbreğine stent takıldı.
inş başka bir şey çıkmasın allah şifa versin güzelim.

20.gun catladi yumurtam diye belki gec dollenme olmustur diye umuyorum ama 15 gune cikmazmiydi idrarda.

sağol canım bu sabah takıldı böbrekde büyüme çıktı işte araştırırlarken genel anestezi vermişler henüz kendine gelmedi konuşamadım, çok korkuyordu korkma hamilelere anestezisiz yapıyorlar diye teselli ettim:)

20.gun catladi yumurtam diye belki gec dollenme olmustur diye umuyorum ama 15 gune cikmazmiydi idrarda.
eğer eminsen 20. gnden çıkması lazım canım.
canım çok geçmiş olsun.
ne moda oldu arkadaş bu böbrek büyümesi. taş filan mı vardı.
canım ara sıra ayaklansın ki idrar içeri kaçmasın. bol su içsin. çişi geldiğinde hemen yapsın.
kalkarken yavaş kalksın. benim 3. gündeyim ağrılarım hafifledi. ama ablan daha kolay atlatır çünkü benim şu an mesanemde ve stentin takıldığı yerde en az 5 kilo ağırlık var bebekten dolayı.

canım benim diğer ablam da çıkmıştı diyicem o da baktırsın ne alemde, dr enfeksiyondan olur demiş özellikle çocukken geçirilince, çok su içimiyor o hep kızardım bundan sonra içer artık, söylerim canım sağol,hemen toparlanır inşallah dediğin gibi senin yükün var

ırsi sanırım babamın böbreği hep taş üretir

senin için canım inşallah görürsün:) kanguru demiştim ya bacağı için yok demiştin birde bu var canım bak istersen e bebekde indirimde, yemeğini ısıtırken falan ağlamaz kuzun:)

mycey sling yan taşıma diye geçiyor

içsin canım. allah korusun böbrek en hassas organımızmış ve yaşanan sorun böbrekten asla tamamen gitmezmiş o derece hassasnış dün bir makalede okudum.

içsin canım. allah korusun böbrek en hassas organımızmış ve yaşanan sorun böbrekten asla tamamen gitmezmiş o derece hassasnış dün bir makalede okudum.

Kesinlikle canım çok önemli şeker hastalığıda var baba tarafında o da böbreği çok etkiliyor

Tabii ki insallah dogal yoldan olur ama artik tup bebekte de cok guzel sonuclar elde ediliyor.. bulmem belki cevremde de oldugu icin hic yadirgamiyorumdur. Rabbim hayirlisini versin insallahh.. oyle ya da boyle o bebe oraya gelecekkk (insallah tabii) :))))

maşallah hayırlı olsun, daha önce tebrik etmiş olabilirim bu aralar kafam yerinde değil:)

Merhaba eflalim :) seninle ocak annerinde bir iki denk gelmistik yine tesekkur ederim oraya da pek yazdigim yok ya neyse :) bu arada senin iyi olmana da cok sevindim bebeginle.. Allah kucaginda sag salim gormeyi de nasip etsin.. ablana da cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum..

sağol canım amin sana da nasip etsin, niye gelmiyorsun ocak annelerine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…