sağol canım amin sana da nasip etsin, niye gelmiyorsun ocak annelerine:)
birincisi sen bu ay geç yumurtladın, yumurtadan sonra 10-15 gün sonra adet olunuyor ( istisnalar olabilir).Moralim bozuldu kizlar ya. Ates yontemini duzenli uyguladim bu ay ama dususe gecti testte negatif kana gitmedim bu yuzden.
Dongum 30 gun surer genelde en fazla 32 gun. Bugun 35.gun oldu hala seffaf akintim var. Belirtiler devam allah allah korkmaya basladim en azindan duzenli dongum vardi adet oluyodum ilk defa basima geldi.
Canim testte 2.cizgiden eser yok cok net tek cizgi malesef. Ates tablom 32.gune kadar 36.9 du biliyosunuz soyle devam ediyo ne yazikki.
33.gun 36.9
34.gun 36.8
35.gun 36.7
diycem ki oruca 2 gun gec basladim sahura kalktiktan sonra uyumam uyanmam 2 2.5 saat sueuyor o yaniltti sanmam. Cok kotuyum suan. Napmaliyim sizce bekliyim mi adet sokturucu mu kullanayim?
geçmiş olsun canım, hemen ayaklanır inşallah.sağol canım bu sabah takıldı böbrekde büyüme çıktı işte araştırırlarken genel anestezi vermişler henüz kendine gelmedi konuşamadım, çok korkuyordu korkma hamilelere anestezisiz yapıyorlar diye teselli ettim:)
yükselme hoşuma gitti, normalde bir önceki ay da görünüyordu ama seninki niye görünmemiş bilmiyorum.kızlar umut var mı?
http://www.fertilityfriend.com/home/50759d
bir önceki ayı ekleyemedim bir türlü? 2 takvimi birden nasıl yüklendiğini de söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
birincisi sen bu ay geç yumurtladın, yumurtadan sonra 10-15 gün sonra adet olunuyor ( istisnalar olabilir).
onun için sordum kaç gün sürüyor diye. sen 20. gün yumurtladığın için 30-35 gün sonra adet olman gerekiyordu.
ateşinde çok büyük bir düşüş yok henüz adet görünmüyor ama yüksek ateşle de adet olanlar var.
bir sürü tablon olsaydı daha rahat yorum yapardık ama olasılıklar bunlar.
şimdi adet söktürücü için çokk erken. iki gün daha bekle ve gelmezse doktoruna git.
geçmiş olsun canım, hemen ayaklanır inşallah.
yükselme hoşuma gitti, normalde bir önceki ay da görünüyordu ama seninki niye görünmemiş bilmiyorum.
onun da ekran görüntüsü painte atıp fotograf olarak buraya yükleyebilirsin.
daha iyi yorum yaparız. bir de test yapsam çıkar artık
kızlar umut var mı?
bir önceki ayı ekleyemedim bir türlü? 2 takvimi birden nasıl yüklendiğini de söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
yükselme hoşuma gitti, normalde bir önceki ay da görünüyordu ama seninki niye görünmemiş bilmiyorum.
onun da ekran görüntüsü painte atıp fotograf olarak buraya yükleyebilirsin. daha iyi yorum yaparız. bir de test yapsam çıkar artık
kızlar umut var mı?
Hamile olabilirsin. Ovulasyon testi her zaman gebelikte pozitif vermez. Ona bakma sen.Saol canım yükleyeyim hemen. Bu arada gebelik testinden önce ovulasyon testiyle gebelik pozitif çıkıyor diye okumuştum. O yüzden ovulasyon testide yaptım. Ama onlar negatif. Yorumun için tekrar teşekkürler.
Eki Görüntüle 1180478
Kizlar Nasılsıniz dr dan geldim
Cok şükür iyiyz korkulacak bir aciklik yok ama ilaçlar i kullanicaz sende dinlenecek sin 10 gun rapor veriyorum dedi icim rahatladi kizlar ya :))
Buarada bakalım cinsiyetine de dedi bscak arasinabakbu ne dedi bende kiz mi dedim evet bak bacak arasi boş kiz bu gozunaydin dedi :)))))
Prenses geliyorr ins rabbim hepimize saglikki hayırlı evlatlar nadip etsin
Nesdem iyi olmanıza sevindim.CUTE umarım sende iyisindir.ROSECHINA Ayy çok sevindim darısı bana.ASTİM canım endişem boş.ama sakın hırsına yenilerek yanlış karar verme iyi düşün.gelelim bize bugün kontrolümüzde gittik bebisime dr.taklaci güvercin adını taktı.gelişimi iyi dedi.48mm olmusuz.haftaya 2li teste gidicem
birincisi sen bu ay geç yumurtladın, yumurtadan sonra 10-15 gün sonra adet olunuyor ( istisnalar olabilir).
onun için sordum kaç gün sürüyor diye. sen 20. gün yumurtladığın için 30-35 gün sonra adet olman gerekiyordu.
ateşinde çok büyük bir düşüş yok henüz adet görünmüyor ama yüksek ateşle de adet olanlar var.
bir sürü tablon olsaydı daha rahat yorum yapardık ama olasılıklar bunlar.
şimdi adet söktürücü için çokk erken. iki gün daha bekle ve gelmezse doktoruna git.
geçmiş olsun canım, hemen ayaklanır inşallah.
onun da ekran görüntüsü painte atıp fotograf olarak buraya yükleyebilirsin.
daha iyi yorum yaparız. bir de test yapsam çıkar artık
Selam herkese kısçelerimNasılsınız ne var ne yok?
Rosechina canım gözün aydın, prensesin oluyormuşşşSağlıkla gelsin inşallah
Eflalim geçmiş olsun canım ablana, çok okuyamadım geçmişi ama:26:
Nesdoşum, sana da tekrar geçmiş olsun, daha iyisindir umarım
Herkesler iyidirler inşallah kızlar?
Nesdem iyi olmanıza sevindim.CUTE umarım sende iyisindir.ROSECHINA Ayy çok sevindim darısı bana.ASTİM canım endişem boş.ama sakın hırsına yenilerek yanlış karar verme iyi düşün.gelelim bize bugün kontrolümüzde gittik bebisime dr.taklaci güvercin adını taktı.gelişimi iyi dedi.48mm olmusuz.haftaya 2li teste gidicem
Hamile olabilirsin. Ovulasyon testi her zaman gebelikte pozitif vermez. Ona bakma sen.
Gozun aydın cnm. Sağlıkla gelsin kızın.
Birsey daha sorabilir miyim ben cumayi bekliycektim ama orucluyum ve cok halsizim o yuzden icim hic rahat degil eger atesim 36.7 gibi devam eder daha dusmezse yarin gitsem kanda cikar mi sence cnm?
sağol canım bu sabah takıldı böbrekde büyüme çıktı işte araştırırlarken genel anestezi vermişler henüz kendine gelmedi konuşamadım, çok korkuyordu korkma hamilelere anestezisiz yapıyorlar diye teselli ettim:)
Ateşin kademeli olarak düşmeye başlamış. Sanki adetin geliyor bana göre. Ama söktürücü içme daha bekle. Kan da bugün bile çıkar eger varsa. Ama idrarda çıkmadan kana gitme derim. Kendini delik deşik ettirme derim.
Ateşin kademeli olarak düşmeye başlamış. Sanki adetin geliyor bana göre. Ama söktürücü içme daha bekle. Kan da bugün bile çıkar eger varsa. Ama idrarda çıkmadan kana gitme derim. Kendini delik deşik ettirme derim.
cute kaçıncı ayda hamile kaldın canım?
Ben de seni seviyorum canım.Cutem Nesdemim Eflalim Dgrpnrm Pinarim Rose canım Aysegulum Yusram Sosyalim Missim Azerim Hifanurum Boranim Azapcicegim Duham Deryam Ececim Happcim Denizim Lastim Mericem Phacim Devinim Cikolatacipsim Potipotom Vizyonum Karanfilcem Yazgulum... insaallah kimseyi unutmamisimdir işte bu kadar kalabalik bir aileyiz biz uzuntuleriniz uzuntum sevincleriniz sevincim kızlar insaallah hepiniz iyisinizdir...
Rabbim tasiyamayacaginiz tasiyamayacagim yükler sıkıntılar vermesin hepimize bu günler hurmetine...
Hepinizi ayrı ayrı seviyorum her zaman isimlerinizi yazamasamda hepinizin yeri ayrı gönlümde kendinize çok dikkat edin Allah a emanetsiniz...
Kızlar ben bu zamana kadar kontrollere bana yakın olduğu için bir tipmerkezine gitmistim bu doktor dogum yaptiramiyor merkezin bünyesinde dogumhane yok.
Bu aralar doğum doktoru arayışına girdim dua edin ne olur hayırlı bir doktor bulayim.Bugun bir tanidigimiz benim tupbebek yaptirdigim hastahanenin kardes hastahanesini tavsiye etti doktor çok iyi mutlaka tavsiye ederim dedi.Biraz internette arastirdim doktor için gayet güzel yorumlar var benim aklimdaki soru acaba tatile geceye denk gelirse doğum doktor gelir mi bunları görüşmek için gideyim diyorum.
Bu hastahane özel ama çok uçuk fiyatlar değil makul fiyatlarla hizmet veriyor sizce ne yapayım illa devletin doğum hastahanesi mi yoksa doktor iyiyse özel mi dersiniz...
Ben de seni seviyorum canım.
Dr. Iyiysa ozele de gidebilirsin cnm. Tabiki hastane de yeni dogan yogun bakim unitesi de olmali. Dogum da olusabilecek terslikler icin lazim cnm. Tedbir amaçlı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?