Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Senin canını yerim. Sağol canım benim. Bir bakayım

Azcık sakın olmaya çalış güzelim. Son günlerde tam sağlıklı ölcememişşin anladığım kadariyla. Hamile bile olsan adette yasadiginntum belirtileri yasayacaksin. Yani birbirlerinden farki yok. O nedenle hic belirtilere takilma derim.yaniltir seni. Hem oruc tuttugun icin susuzluktan da halsiz olursun.
20.gun yumurtladigin icin 30_36 gun arasinda adet olursun. O nedenle bekleyelim bakalim.

kızlar umut var mı?
http://www.fertilityfriend.com/home/50759d
bir önceki ayı ekleyemedim bir türlü? 2 takvimi birden nasıl yüklendiğini de söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
canım ikinci tablo eklemeyi sonra anlatayım başım ağrıyor bulantım hat safhada şu an, ama ateşin umut verici
olsun canım haklısın sayfalar akıp gidiyor bin bir emekle okuyup cevap yazıyorum bazı soru soranlar dönüp bir şey demiyor bende eledim artık onları:)) benimde yok da tadım tuzum tecrübe olunca bilmeyenlere yazmadan duramıyorum:)) hayırlısı bende kız hissediyorum bakalım ne çıkacak canı sağolsun sağlıklı olsunda
sağol canım konuştum sesi çok iyi maşaallah
canım bu yükselme iyiye işaret test yap sen bir tane
maşallah canım çok sevindim yat hep yat sadece wc ye kalk ben öyle toparlandım Allah'ın izniyle
sağol canım benim
maşallah kuzuna
Birsey daha sorabilir miyim ben cumayi bekliycektim ama orucluyum ve cok halsizim o yuzden icim hic rahat degil eger atesim 36.7 gibi devam eder daha dusmezse yarin gitsem kanda cikar mi sence cnm?
canım yaptırırsan çıkar
sağol canım benim iyi konuştum
Canım çok geçmiş olsun.insallah herşey yoluna girer.
sağol balım
Senin canını yerim. Sağol canım benim. Bir bakayım

inşallah faydası olur hep aklımdasın canım

Sagol kuzum. Inan o kadar rahattim ki eylule kadar kasmiycaktim hatta. Zaten adet bekliyodum ama gaz idrar kasik bel bacak beni karmakarisik etti ya. Heleki regl gecikince ustune. Ama bak ben hic yumurtlamadan sonraya degil genel dongume gore bakiyodum 4 5 gun gecti hesabi. Aslinda yarin 1 gun gecmis olucak demekki. Ya yine hic takmazdim da su icememe aliskanligim ve oruc korkutuyo beni eger bi ihtimal mucize verdiyse rabbim. Bekleyip gorucez insallah rabbim hepimizin yuzunu guldurur. Su son 1 hafta fena hisler icindeyim engel olamiyorum.

bulantım hat safhada birde baş ağrısı çıktı sanırım açlıktan( canım bir şey yemek istemiyor ne zaman iştahım düzelir ya da böyle mi gider artık?

bizim prenseslere arkadas bı prenses daha mı gelıyorr gozun aydın canımm saglıkla al kucagına

yazmayı unutmuşum canım hayırlı olsun kızın tahminim tuttu

bulantım hat safhada birde baş ağrısı çıktı sanırım açlıktan( canım bir şey yemek istemiyor ne zaman iştahım düzelir ya da böyle mi gider artık?

canım sanırım sıcaktan ama benı bılıyosun ben 16. haftama kadar kustum insallahh senın en kısa zamanda gecer bulantılar

Kuzum eline saglik hic esirgemiyosun yorumlarini. Allah razi olsun saglikla nasip etsin insallah. Tahminlerin iyiymis bana da tahminde bulun gebemiyim acep

Saol cnmm hemen sipariş ettim

Duzelir insallah cnmm
Griseni yesen. Bulantini alir.

canım sanırım sıcaktan ama benı bılıyosun ben 16. haftama kadar kustum insallahh senın en kısa zamanda gecer bulantılar
canım epeydir böyleyim evimdeyim hep dışarı çıktığım yok sıcak etkilemiyor hatta üşüyorum hala:) kusmam yok ama sürekli bulantım var şikayet etmiyorum sadece ceviz vs hiç bir şey yemez oldum lokmalar ağzımda büyüyor:2:
Kuzum eline saglik hic esirgemiyosun yorumlarini. Allah razi olsun saglikla nasip etsin insallah. Tahminlerin iyiymis bana da tahminde bulun gebemiyim acep

:)) canım burda herkes yorumlar şimdi tatil zamanı çoğu aktif olamıyor, cutem var bir tane balımız o bizim tahmincimiz üstadımız o ama siparişle tahmin etmiyor bir an içine doğarsa yazıyor:)) tahmin değilde dua edeyim inşaallah vardır gebelik

sen nasılsın bugun canımm ruzgar nasıl

Vallahi çok yorgunum yavrum. Migde agrisi ishal devam ediyr. Oglanda gece 1 den beri ayaga dikti beni. Daha demin uyudu. Bayilacagim artik ama uyuyamiyrm da ; ( perisan oldum.

) utandim seker.

Yavrum pirinc lapasi yesen biraz. Patates hasla. Ne yersen haslayip ye bu aralar derim.

Saol cnmm hemen sipariş ettim

Duzelir insallah cnmm
Griseni yesen. Bulantini alir.

ayy çok sevindim cutem ağlamaz inşallah artık rüzgarın annesinin kucağında olur hep:) wc ye bile gidersin gerçi hijyenik olmaz vazgeçtim

yok balım o fayda etmedi ekmek vs bile istemiyor canım leblebi biraz bastırıyor, iştahım geri gelsin diyeceğimi hiç sanmazdım 700 gr almıştım 200 ü gitmiş 500 gr aldım şimdiye kadar

Vallahi çok yorgunum yavrum. Migde agrisi ishal devam ediyr. Oglanda gece 1 den beri ayaga dikti beni. Daha demin uyudu. Bayilacagim artik ama uyuyamiyrm da ; ( perisan oldum.
oyyy uyumaya çalış canım uyumasanda hep uzan fırsat buldukça
) utandim seker.

Yavrum pirinc lapasi yesen biraz. Patates hasla. Ne yersen haslayip ye bu aralar derim.

utanma gerçek bu canım

patates cazip geldi şu an tuzlu olacak ama:)) bu arada tansiyonumunda maşallah var yükselmiyor bu gebeliğimde kakltım bir heves yemek yaptım ama akşam herkes yer ben yine bakarım bolca salata yiyorum bende

Daha kilo almaman soruj degil zaten guzelim. Ona takilma.
Biz ruzgafla zaten wc y3 gidiyrz mecbur bebek arabasıyla. Eleman durmayinca yapcak bisi yok. Umarim sizinkiler huysuz olmaz. Cok zor gazli bebekle ugrasmak.

O zaman yaptigin yemekten kimseyi beklemeden hemen ye yavrum.

Daha kilo almaman soruj degil zaten guzelim. Ona takilma.
Biz ruzgafla zaten wc y3 gidiyrz mecbur bebek arabasıyla. Eleman durmayinca yapcak bisi yok. Umarim sizinkiler huysuz olmaz. Cok zor gazli bebekle ugrasmak.

yok canım almamam çok güzel:)) ona seviniyorum sadece faydalı şeyler yiyemiyorum ona üzüldüm ama zorluycam artık bahane yok

ayy cutem bende götürüyordum wc ye dedim şimdi yuh derler bana biliyorum güzelim o gazı o yüzden çok üzülüyorum sana bende bu şans varken ikincide gazlı olur:)) ama bu sefer yardım eden çok olacak gözüm hiç korkmuyor:) yemeğim hazır olur işimi görümce yapar ohhh:) bende bebişime bakarım inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…