senin için canım inşallah görürsün:) kanguru demiştim ya bacağı için yok demiştin birde bu var canım bak istersen e bebekde indirimde, yemeğini ısıtırken falan ağlamaz kuzun:)
Eki Görüntüle 1180357
mycey sling yan taşıma diye geçiyor
Canim ates isine cok kafam takildi benim dune kadar 36.9 devam ediyodum dun de ardarda 36.8 36.9 olctum ama uyku olayindan guvenemedim. Bugun 36.7 sence adet mi gelir cunku 10gundur yasadigim belirtiler devam ediyo yaniltir mi su idrar gaz olaylari falan kasilma bacak uyusmasi falan bunlar adette de olur mu acaba. 36.4 36.5 araliginda devam etti adet sonrasi atesim gecen ay. Ama ilk kontrollu ayim ve hic bilmiyorum ben biseyi ya
canım ikinci tablo eklemeyi sonra anlatayım başım ağrıyor bulantım hat safhada şu an, ama ateşin umut vericikızlar umut var mı?
http://www.fertilityfriend.com/home/50759d
bir önceki ayı ekleyemedim bir türlü? 2 takvimi birden nasıl yüklendiğini de söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
olsun canım haklısın sayfalar akıp gidiyor bin bir emekle okuyup cevap yazıyorum bazı soru soranlar dönüp bir şey demiyor bende eledim artık onları:)) benimde yok da tadım tuzum tecrübe olunca bilmeyenlere yazmadan duramıyorum:)) hayırlısı bende kız hissediyorum bakalım ne çıkacak canı sağolsun sağlıklı olsundaInsallah eflalimm insallah :) oraya hic yetisemiyorum, o kadar hizli ilerliyor ki :) arada bakiyorum yine kim neler yapmis herkes iyi mi diye.. bulantilar biraz fazla yordu beni, tadim tuzum da yoktu hic.. bahane degil tabii bunlarama heyecanla cinsiyetleri takip ediyorum, benim velet de gosterse de ben de soylesem diye :))
Senin kizin olcak gibime geliyor bu arada
sağol canım konuştum sesi çok iyi maşaallahbirincisi sen bu ay geç yumurtladın, yumurtadan sonra 10-15 gün sonra adet olunuyor ( istisnalar olabilir).
onun için sordum kaç gün sürüyor diye. sen 20. gün yumurtladığın için 30-35 gün sonra adet olman gerekiyordu.
ateşinde çok büyük bir düşüş yok henüz adet görünmüyor ama yüksek ateşle de adet olanlar var.
bir sürü tablon olsaydı daha rahat yorum yapardık ama olasılıklar bunlar.
şimdi adet söktürücü için çokk erken. iki gün daha bekle ve gelmezse doktoruna git.
geçmiş olsun canım, hemen ayaklanır inşallah.
yükselme hoşuma gitti, normalde bir önceki ay da görünüyordu ama seninki niye görünmemiş bilmiyorum.
onun da ekran görüntüsü painte atıp fotograf olarak buraya yükleyebilirsin.
daha iyi yorum yaparız. bir de test yapsam çıkar artık
canım bu yükselme iyiye işaret test yap sen bir taneSaol canım yükleyeyim hemen. Bu arada gebelik testinden önce ovulasyon testiyle gebelik pozitif çıkıyor diye okumuştum. O yüzden ovulasyon testide yaptım. Ama onlar negatif. Yorumun için tekrar teşekkürler.
Eki Görüntüle 1180478
maşallah canım çok sevindim yat hep yat sadece wc ye kalk ben öyle toparlandım Allah'ın izniyleKizlar Nasılsıniz dr dan geldim
Cok şükür iyiyz korkulacak bir aciklik yok ama ilaçlar i kullanicaz sende dinlenecek sin 10 gun rapor veriyorum dedi icim rahatladi kizlar ya :))
Buarada bakalım cinsiyetine de dedi bscak arasinabakbu ne dedi bende kiz mi dedim evet bak bacak arasi boş kiz bu gozunaydin dedi :)))))
Prenses geliyorr ins rabbim hepimize saglikki hayırlı evlatlar nadip etsin
sağol canım benimSelam herkese kısçelerimNasılsınız ne var ne yok?
Rosechina canım gözün aydın, prensesin oluyormuşşşSağlıkla gelsin inşallah
Eflalim geçmiş olsun canım ablana, çok okuyamadım geçmişi ama:26:
Nesdoşum, sana da tekrar geçmiş olsun, daha iyisindir umarım
Herkesler iyidirler inşallah kızlar?
maşallah kuzunaNesdem iyi olmanıza sevindim.CUTE umarım sende iyisindir.ROSECHINA Ayy çok sevindim darısı bana.ASTİM canım endişem boş.ama sakın hırsına yenilerek yanlış karar verme iyi düşün.gelelim bize bugün kontrolümüzde gittik bebisime dr.taklaci güvercin adını taktı.gelişimi iyi dedi.48mm olmusuz.haftaya 2li teste gidicem
canım yaptırırsan çıkarBirsey daha sorabilir miyim ben cumayi bekliycektim ama orucluyum ve cok halsizim o yuzden icim hic rahat degil eger atesim 36.7 gibi devam eder daha dusmezse yarin gitsem kanda cikar mi sence cnm?
sağol canım benim iyi konuştumAmin kızlar çok teşekkür ederim darısı tüm isteyen bekleyen arkadaşlarıma inş.
Borancım inş senin bebişte prenses olur :)
Eflalim çok geçmiş olsun telden girdiğim için geçmişe tam bakamadım.
Ablan iyidir inş canım
sağol balımCanım çok geçmiş olsun.insallah herşey yoluna girer.
Senin canını yerim. Sağol canım benim. Bir bakayım
Azcık sakın olmaya çalış güzelim. Son günlerde tam sağlıklı ölcememişşin anladığım kadariyla. Hamile bile olsan adette yasadiginntum belirtileri yasayacaksin. Yani birbirlerinden farki yok. O nedenle hic belirtilere takilma derim.yaniltir seni. Hem oruc tuttugun icin susuzluktan da halsiz olursun.
20.gun yumurtladigin icin 30_36 gun arasinda adet olursun. O nedenle bekleyelim bakalim.
Kizlar Nasılsıniz dr dan geldim
Cok şükür iyiyz korkulacak bir aciklik yok ama ilaçlar i kullanicaz sende dinlenecek sin 10 gun rapor veriyorum dedi icim rahatladi kizlar ya :))
Buarada bakalım cinsiyetine de dedi bscak arasinabakbu ne dedi bende kiz mi dedim evet bak bacak arasi boş kiz bu gozunaydin dedi :)))))
Kizlar Nasılsıniz dr dan geldim
bulantım hat safhada birde baş ağrısı çıktı sanırım açlıktan( canım bir şey yemek istemiyor ne zaman iştahım düzelir ya da böyle mi gider artık?
canım ikinci tablo eklemeyi sonra anlatayım başım ağrıyor bulantım hat safhada şu an, ama ateşin umut verici
olsun canım haklısın sayfalar akıp gidiyor bin bir emekle okuyup cevap yazıyorum bazı soru soranlar dönüp bir şey demiyor bende eledim artık onları:)) benimde yok da tadım tuzum tecrübe olunca bilmeyenlere yazmadan duramıyorum:)) hayırlısı bende kız hissediyorum bakalım ne çıkacak canı sağolsun sağlıklı olsunda
sağol canım konuştum sesi çok iyi maşaallah
canım bu yükselme iyiye işaret test yap sen bir tane
maşallah canım çok sevindim yat hep yat sadece wc ye kalk ben öyle toparlandım Allah'ın izniyle
sağol canım benim
maşallah kuzuna
canım yaptırırsan çıkar
sağol canım benim iyi konuştum
sağol balım
inşallah faydası olur hep aklımdasın canım
Saol cnmm hemen sipariş ettimcanım ikinci tablo eklemeyi sonra anlatayım başım ağrıyor bulantım hat safhada şu an, ama ateşin umut verici
olsun canım haklısın sayfalar akıp gidiyor bin bir emekle okuyup cevap yazıyorum bazı soru soranlar dönüp bir şey demiyor bende eledim artık onları:)) benimde yok da tadım tuzum tecrübe olunca bilmeyenlere yazmadan duramıyorum:)) hayırlısı bende kız hissediyorum bakalım ne çıkacak canı sağolsun sağlıklı olsunda
sağol canım konuştum sesi çok iyi maşaallah
canım bu yükselme iyiye işaret test yap sen bir tane
maşallah canım çok sevindim yat hep yat sadece wc ye kalk ben öyle toparlandım Allah'ın izniyle
sağol canım benim
maşallah kuzuna
canım yaptırırsan çıkar
sağol canım benim iyi konuştum
sağol balım
inşallah faydası olur hep aklımdasın canım
bulantım hat safhada birde baş ağrısı çıktı sanırım açlıktan( canım bir şey yemek istemiyor ne zaman iştahım düzelir ya da böyle mi gider artık?
canım epeydir böyleyim evimdeyim hep dışarı çıktığım yok sıcak etkilemiyor hatta üşüyorum hala:) kusmam yok ama sürekli bulantım var şikayet etmiyorum sadece ceviz vs hiç bir şey yemez oldum lokmalar ağzımda büyüyor:2:canım sanırım sıcaktan ama benı bılıyosun ben 16. haftama kadar kustum insallahh senın en kısa zamanda gecer bulantılar
Kuzum eline saglik hic esirgemiyosun yorumlarini. Allah razi olsun saglikla nasip etsin insallah. Tahminlerin iyiymis bana da tahminde bulun gebemiyim acep
sen nasılsın bugun canımm ruzgar nasıl
canım epeydir böyleyim evimdeyim hep dışarı çıktığım yok sıcak etkilemiyor hatta üşüyorum hala:) kusmam yok ama sürekli bulantım var şikayet etmiyorum sadece ceviz vs hiç bir şey yemez oldum lokmalar ağzımda büyüyor:2:
:)) canım burda herkes yorumlar şimdi tatil zamanı çoğu aktif olamıyor, cutem var bir tane balımız o bizim tahmincimiz üstadımız o ama siparişle tahmin etmiyor bir an içine doğarsa yazıyor:)) tahmin değilde dua edeyim inşaallah vardır gebelik
Saol cnmm hemen sipariş ettim
Duzelir insallah cnmm
Griseni yesen. Bulantini alir.
oyyy uyumaya çalış canım uyumasanda hep uzan fırsat buldukçaVallahi çok yorgunum yavrum. Migde agrisi ishal devam ediyr. Oglanda gece 1 den beri ayaga dikti beni. Daha demin uyudu. Bayilacagim artik ama uyuyamiyrm da ; ( perisan oldum.
) utandim seker.
Yavrum pirinc lapasi yesen biraz. Patates hasla. Ne yersen haslayip ye bu aralar derim.
ayy çok sevindim cutem ağlamaz inşallah artık rüzgarın annesinin kucağında olur hep:) wc ye bile gidersingerçi hijyenik olmaz vazgeçtim
yok balım o fayda etmedi ekmek vs bile istemiyor canım leblebi biraz bastırıyor, iştahım geri gelsin diyeceğimi hiç sanmazdım700 gr almıştım 200 ü gitmiş 500 gr aldım şimdiye kadar
oyyy uyumaya çalış canım uyumasanda hep uzan fırsat buldukça
utanma gerçek bu canım
patates cazip geldi şu an tuzlu olacak ama:)) bu arada tansiyonumunda maşallah var yükselmiyor bu gebeliğimdekakltım bir heves yemek yaptım ama akşam herkes yer ben yine bakarım bolca salata yiyorum bende
Daha kilo almaman soruj degil zaten guzelim. Ona takilma.
Biz ruzgafla zaten wc y3 gidiyrz mecbur bebek arabasıyla. Eleman durmayinca yapcak bisi yok. Umarim sizinkiler huysuz olmaz. Cok zor gazli bebekle ugrasmak.
O zaman yaptigin yemekten kimseyi beklemeden hemen ye yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?