benim kalkmam lazım güzeller azcık işim var öpüyorum sizleri
Cnm. 3 kes hamile kaldim. Ilk 2 si düştü ve kürtaj oldum. Ikisinde de korunmayi biraktigim ay gebe kaldim. Bu oglumda da ilk ay adet oldum. Sonra olmadim cnm..son iki gebelike ates yontemini kullandim.
Insallah gelir yavrun.maşallah sana doğurganmışsın :) benim bu ay 4. deneme olcak bakalım sonucu bekleyip görcez inşallah daha fazla bekletmez beni bebişim.ömürlü sağlıklı olsun çocukların inşallah
Korkma canim. Ama bana da cok demislerdi uyu diye. Cok haklilarmis. Uyu kuzum sen. Gazli olmazsa bebegin benim gibi olmazsin zaten. Panik yapma. Dogumu da sata gore dusun.Naber bal sekerler??
Ayy cute senin bu halini gordum korktumdemin kocise diyorum biz acelemi ettik ne biraz gezip tozsaydikk
daha dogmadi korktummm
herkesin tek onerisi bol bol uyu sonra zamanin olmuycak diyo da ben tirsiyorum yavas yavas, kv.leremi tasinsak neee
Rabbim hepimize yardimci olsun Insallahhh...Ben daha dogurmak istemiyorummmm yaaa hic niyetim yok duruyo iste uslu uslu gobiste
Hamile olabilirsin. Ovulasyon testi her zaman gebelikte pozitif vermez. Ona bakma sen.
canım ikinci tablo eklemeyi sonra anlatayım başım ağrıyor bulantım hat safhada şu an, ama ateşin umut verici
canım bu yükselme iyiye işaret test yap sen bir tane
Benim bebis 20li haftalardan hep 10gun geriden geliyo..
Ama gelisimi iyi sukurler olsun yani sorun degil bu..sadece dk minik bebis olucak dedi..
Simdi ben 35 +2de ultrasona girdim bebis 33+6 cikti..2200grdi..simdi ben ultrasona goremi hazirlanmalimiyim yoksa sat.a goremi????
Dogum dk.um sat.a gore hesap yapti eliyle kontrol etti ultrasonsuz falan yani mak.agustosun 10na kadar dogum olucak dedi..
Diger 2dk da agustosun ilk haftasi diyo..ama bunlar sata gore soyluyo..peki ultrasona gore geride ya bebis daha da gec gele bilirmi???
olsun canım haklısın sayfalar akıp gidiyor bin bir emekle okuyup cevap yazıyorum bazı soru soranlar dönüp bir şey demiyor bende eledim artık onları:)) benimde yok da tadım tuzum tecrübe olunca bilmeyenlere yazmadan duramıyorum:)) hayırlısı bende kız hissediyorum bakalım ne çıkacak canı sağolsun sağlıklı olsunda
Kızlaarr sizin alıntılarınız bildiri olarak geliyo muu,yoksa gene mi sorun var KK'da. ??
yesinler senin prensesini. nehirime arkadaş gelsin bol bolKizlar Nasılsıniz dr dan geldim
Cok şükür iyiyz korkulacak bir aciklik yok ama ilaçlar i kullanicaz sende dinlenecek sin 10 gun rapor veriyorum dedi icim rahatladi kizlar ya :))
Buarada bakalım cinsiyetine de dedi bscak arasinabakbu ne dedi bende kiz mi dedim evet bak bacak arasi boş kiz bu gozunaydin dedi :)))))
Prenses geliyorr ins rabbim hepimize saglikki hayırlı evlatlar nadip etsin
ay canım iyi olmaya çalışıyoruz topikçek nazara geldik. ayakların nasıl oldu canım.Selam herkese kısçelerimNasılsınız ne var ne yok?
Rosechina canım gözün aydın, prensesin oluyormuşşşSağlıkla gelsin inşallah
Eflalim geçmiş olsun canım ablana, çok okuyamadım geçmişi ama:26:
Nesdoşum, sana da tekrar geçmiş olsun, daha iyisindir umarım
Herkesler iyidirler inşallah kızlar?
maşallah canım. hareketli sıpan demek. büyüyünce uyutmıcak seni kıpır kıpırNesdem iyi olmanıza sevindim.CUTE umarım sende iyisindir.ROSECHINA Ayy çok sevindim darısı bana.ASTİM canım endişem boş.ama sakın hırsına yenilerek yanlış karar verme iyi düşün.gelelim bize bugün kontrolümüzde gittik bebisime dr.taklaci güvercin adını taktı.gelişimi iyi dedi.48mm olmusuz.haftaya 2li teste gidicem
ay canım kıyamam sen progestan alıyorsun o da yapar bulantı tiksinme.bulantım hat safhada birde baş ağrısı çıktı sanırım açlıktan( canım bir şey yemek istemiyor ne zaman iştahım düzelir ya da böyle mi gider artık?
anam çok az kaldı ece. sata göre düşünceksin canım. minnakını yerim hemen tamamlar eksiğini hiç merak etme. et ye bolca.Naber bal sekerler??
Ayy cute senin bu halini gordum korktumdemin kocise diyorum biz acelemi ettik ne biraz gezip tozsaydikk
daha dogmadi korktummm
herkesin tek onerisi bol bol uyu sonra zamanin olmuycak diyo da ben tirsiyorum yavas yavas, kv.leremi tasinsak neee
Rabbim hepimize yardimci olsun Insallahhh...Ben daha dogurmak istemiyorummmm yaaa hic niyetim yok duruyo iste uslu uslu gobiste
canım benim miden bu denli ağrıyorsa artık gitmen gerekebilir haklılar. sana öneririm istersen dr. benim dr um çok iyi.Kızlar. Annem hep moral verirdi. Benim migdem 1 haftadır bu şekilde. Demin diyor ki rengin hep boz. Yediriyorum o kadar ama hep rengin atık. Hep çok yorgun, ölü balık gibi bakıyorsun. Moralim yerlere indi. Beni migde doktoruna götürmeye karar verdiler. Yavrum yine sefilleri oynayacak peşimde. Offff of... ; ((((
Kızlar. Annem hep moral verirdi. Benim migdem 1 haftadır bu şekilde. Demin diyor ki rengin hep boz. Yediriyorum o kadar ama hep rengin atık. Hep çok yorgun, ölü balık gibi bakıyorsun. Moralim yerlere indi. Beni migde doktoruna götürmeye karar verdiler. Yavrum yine sefilleri oynayacak peşimde. Offff of... ; ((((
Canim benim beni unutmuyorsun allah razi olsun sekerimle aram iyi canim ama sirt kaburga kasik agrilari gece uyku uyutmuyo bana buna sukur canim ufak ufak aliyoruz esyalarini ela nin rabbim saglikla kucagimiza almayi naslp etsin insallahKutsalimm sende geldin aklıma bak şimdi ah şu b12 eksikligim beni erken yaşta unutkan yaptı kardeşim de farketmis çok unutkan oldun abla söylediğini bir daha söylüyorsun dedinasılsın kuzu şeker problemin insaallah düzene girer Rabbim sağlık huzur versin
Canim insallah gecer ben hem istahsiz hem kusuyodum seni devamli yatmak da etkiledi belki oglusunda hastalandi uzuldun insallah guzel gunler yakinda arkadasimcanım epeydir böyleyim evimdeyim hep dışarı çıktığım yok sıcak etkilemiyor hatta üşüyorum hala:) kusmam yok ama sürekli bulantım var şikayet etmiyorum sadece ceviz vs hiç bir şey yemez oldum lokmalar ağzımda büyüyor:2:
:)) canım burda herkes yorumlar şimdi tatil zamanı çoğu aktif olamıyor, cutem var bir tane balımız o bizim tahmincimiz üstadımız o ama siparişle tahmin etmiyor bir an içine doğarsa yazıyor:)) tahmin değilde dua edeyim inşaallah vardır gebelik
Vallahi çok yorgunum yavrum. Migde agrisi ishal devam ediyr. Oglanda gece 1 den beri ayaga dikti beni. Daha demin uyudu. Bayilacagim artik ama uyuyamiyrm da ; ( perisan oldum.
Canim benim ya sen gercekten yorgun dustun ishalde zorladi seni belki doktora gitmek iyi olur ruzgar da annesine destek olur insallahKızlar. Annem hep moral verirdi. Benim migdem 1 haftadır bu şekilde. Demin diyor ki rengin hep boz. Yediriyorum o kadar ama hep rengin atık. Hep çok yorgun, ölü balık gibi bakıyorsun. Moralim yerlere indi. Beni migde doktoruna götürmeye karar verdiler. Yavrum yine sefilleri oynayacak peşimde. Offff of... ; ((((
canım epeydir böyleyim evimdeyim hep dışarı çıktığım yok sıcak etkilemiyor hatta üşüyorum hala:) kusmam yok ama sürekli bulantım var şikayet etmiyorum sadece ceviz vs hiç bir şey yemez oldum lokmalar ağzımda büyüyor:2:
:)) canım burda herkes yorumlar şimdi tatil zamanı çoğu aktif olamıyor, cutem var bir tane balımız o bizim tahmincimiz üstadımız o ama siparişle tahmin etmiyor bir an içine doğarsa yazıyor:)) tahmin değilde dua edeyim inşaallah vardır gebelik
) utandim seker.
Yavrum pirinc lapasi yesen biraz. Patates hasla. Ne yersen haslayip ye bu aralar derim.
yesinler senin prensesini. nehirime arkadaş gelsin bol bol
çok sevindim sorun olmadığına.
ay canım iyi olmaya çalışıyoruz topikçek nazara geldik. ayakların nasıl oldu canım.
maşallah canım. hareketli sıpan demek. büyüyünce uyutmıcak seni kıpır kıpır
ay canım kıyamam sen progestan alıyorsun o da yapar bulantı tiksinme.
anam çok az kaldı ece. sata göre düşünceksin canım. minnakını yerim hemen tamamlar eksiğini hiç merak etme. et ye bolca.
canım benim miden bu denli ağrıyorsa artık gitmen gerekebilir haklılar. sana öneririm istersen dr. benim dr um çok iyi.
inş sorun çıkmaz kuzum çıksa da gerçi anasını satayım aynı ilaçları verip yolluyorlar.
:)) uyuşunda büyüsün rüzgar:)Demin uyudu demistim ya iste yine kalkti haci yatmaz.
canım hiç korkma her bebek inan bir değil benimde oğlum gazlıydı ama cutem kadar sıkıntı yaşamadım ben gazı olunca dumur oluyorduk onun dışında ağlamayan tek bebektir sanırım:) ağlamazdı inan saatli emzirirdim ne erken ne geç iki saatde bir, gazlı bebeği iki saatden önce emzirince hazım güçlüğü yaşadığı için daha çok gazı olur gazı oldukça acıktım zannedip ağlar meme aranır kısır döngü olur:) hiçç gözün korkmasın senin minnoş sakin olacak pozitif düşün hep, negatif enerjini asla yansıtma panik oluncada bebeğe yansıtma inan radar gibi anlıyorlar sen stresli olunca bebekde huzursuz olur, cutemin kuzusu annesinin kucağına çok alışmış o yüzden bırakınca ağlıyor, tatlı cutem onca sıkıntının hasretin sonucu kucağından indirmek istemediği için kucak kuşu oldu onun ki( yanlışsam düzelt cutemNaber bal sekerler??
daha dogmadi korktummm
sata göre hesapla canım sende minyomsun zaten kuzunda minyom olurBenim bebis 20li haftalardan hep 10gun geriden geliyo..
Ama gelisimi iyi sukurler olsun yani sorun degil bu..sadece dk minik bebis olucak dedi..
Simdi ben 35 +2de ultrasona girdim bebis 33+6 cikti..2200grdi..simdi ben ultrasona goremi hazirlanmalimiyim yoksa sat.a goremi????
Dogum dk.um sat.a gore hesap yapti eliyle kontrol etti ultrasonsuz falan yani mak.agustosun 10na kadar dogum olucak dedi..
Diger 2dk da agustosun ilk haftasi diyo..ama bunlar sata gore soyluyo..peki ultrasona gore geride ya bebis daha da gec gele bilirmi???
hadi inşallah güzel haberini bekliyoruzTeşekkür ederim canım. Ovulasyon testiyle ilgili olumsuz bir şey bulamadım. Çoğu kişi silik çıkınca da testi pozitif olarak yorumlamış olabilir. Testler kafamı karıştırdı. Aman aman da bir belirtim olmayıp, ateşimde geçen aya benzer gidince bir türlü ümit veremedim kendime.
teşekkür ederim canım sanada. Paylaşırsan memnun olurum zira ne denediysem bir türlü yapamadım.
Umut oldunuz bana sabah idrar testi yapayım. Pozitif sonuç görürsem ve ateşim düşmezse hemen kan testi yaptırırım. İnşallah hakkımda hayırlısı olur.
geliyor canımKızlaarr sizin alıntılarınız bildiri olarak geliyo muu,yoksa gene mi sorun var KK'da. ??
babam oldu atlattı canım ablamda dün böbreğinden oldu stent takıldı o da iyi hamdolsunCanım baban ameliyat olmuş sanırım,geçmiş olsun kuzum,simdi nasıl? Ablanla ilgili de bi sorun varmış sanırım,hayırdır ? Kusuruma bakma,geçmişi takip edemedim tam.
canım git tabi annen iyi düşünmüş perişan oldun , sefil olmaz kuzun annesi sen iyi ol ki o da daha iyi olsunKızlar. Annem hep moral verirdi. Benim migdem 1 haftadır bu şekilde. Demin diyor ki rengin hep boz. Yediriyorum o kadar ama hep rengin atık. Hep çok yorgun, ölü balık gibi bakıyorsun. Moralim yerlere indi. Beni migde doktoruna götürmeye karar verdiler. Yavrum yine sefilleri oynayacak peşimde. Offff of... ; ((((
canım progestanı bıraktırdı dr risk geçmiş dedi iğneyide bırak dedi de yok ben vurunayım dedim:) bugün kendi bakacak dr inşallah bende tam görürsem bebeğin yukarı çıktığını inanıcam ama aşağıda eminim çünkü ultrason cihazıyla bakılınca sezaryen çizgimin ordan baktı dr önsesinde daha yukardaydı bebeğim zaten hareketide daha aşağıda hissediyorumyesinler senin prensesini. nehirime arkadaş gelsin bol bol
çok sevindim sorun olmadığına.
ay canım iyi olmaya çalışıyoruz topikçek nazara geldik. ayakların nasıl oldu canım.
maşallah canım. hareketli sıpan demek. büyüyünce uyutmıcak seni kıpır kıpır
ay canım kıyamam sen progestan alıyorsun o da yapar bulantı tiksinme.
anam çok az kaldı ece. sata göre düşünceksin canım. minnakını yerim hemen tamamlar eksiğini hiç merak etme. et ye bolca.
canım benim miden bu denli ağrıyorsa artık gitmen gerekebilir haklılar. sana öneririm istersen dr. benim dr um çok iyi.
inş sorun çıkmaz kuzum çıksa da gerçi anasını satayım aynı ilaçları verip yolluyorlar.
inşallah canım sağolCanim benim beni unutmuyorsun allah razi olsun sekerimle aram iyi canim ama sirt kaburga kasik agrilari gece uyku uyutmuyo bana buna sukur canim ufak ufak aliyoruz esyalarini ela nin rabbim saglikla kucagimiza almayi naslp etsin insallah
Canim insallah gecer ben hem istahsiz hem kusuyodum seni devamli yatmak da etkiledi belki oglusunda hastalandi uzuldun insallah guzel gunler yakinda arkadasim
Canim benim ya sen gercekten yorgun dustun ishalde zorladi seni belki doktora gitmek iyi olur ruzgar da annesine destek olur insallah
ohhh iyi yapmışsın canım çok sevindim senin adına hem sen mutlu olmuşsun hem kv olmuşEftalimmm♥
Bacim kusuruma bakma son yazdiklarina cevap yazmistim ama gonderilmemis...
Hani su kaynanamin ogluma bakma meselesi....
Seni dinledim ablam super anne olmaya calismiyorum artik...
Cok bitkin yorgun oldugum zamanlarda emzirip atiyorum kv ye ...
Oglundan daha cok seviyor
Sagolsun guzel ilgileniyor valla...
Hatta birkac kere emzirip gezmek icin kacamak yaptim...
O esnada ise sagolsun oglum ben gelene kadar uyumus
Abla tavsiyesi almak gercekten guzel
Bu arada baban ve ablan icin buyuk gecmis olsun ♥
Cutemmm
Ablam cok gecmis olsun ne oldu sana boyle
Nazara falan mi geldiniz ablam
Biran evvel iyilesmen dilegiyle
Rosechina
Bacim Rabb'im saglicakla kucagina almani nasip etsin prensesini♥
Bende de bir tane prens var aklinda bulunsun
Nukra
Bacim bende Seni Seviyorum ♥
Iyi ki varsiniz ♥♥♥
Yavrunla birlikte saglikli omurler sizin olsun ♥
Kizlar gece sahura kaltigim anda kirmizilari gordum :) Sabah atesi bir olctum 36.5 tamam dedim basladi bizim kirmizi.
Ya zaten ben bu aydan beklemiyodum bisey ama 20sinde catladigini duyunca tesadufi o gun iliskide olunca fena umutlanmisim meger. Bi sorun mu vardir diye kara kara dusunmeye basladim sonra. Gerci bu ay korunmasiz ilk aydi kismet diye ciktik yola ama demekki oyle korunmadan pat diye olmuyomus bu is bunu anladim. Dun secdede dua ettim Allahim eger saglikli ve hayirliysa kismet et ama suan vakti degilse tez zamanda saglikla nasip et demekki bizim varmis zamanimiz onumuzde.
Lakin dongumun duzeni bozuldu bu yuzden uzgunum ben cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?