Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateşim düştü maalesef. Gebelik testi yaptım oda negatif. Hayırlısı artık umut gelecek aylara kaldı.

tüh canım dünkü yükselme umut vermişti bana nasip

Günaydınlar canlarım

canımmmmm, gastroenteroloji bölümüne gitmen lazım o zaman. Bozma moralini, herşey düzelecek. Sen tedavini ol ve toparla kendini, yoksa böyle daha çok sefil olacaksınız ikiniz birden. Anneannesi yanında olacak Rüzgar'ın, inan senin şu durumundakinden daha sefil olmaz. Hem geçici bir durum bu. Kendini toparla ki, oğluna faydan olsun kuzum

Evet yaa nazara mı geldik ne topikcek, Allah beterinden saklasın tabi
Ayaklarım biraz daha iyi canım, en azından yürüyebiliyorum Bugün çok ayakta kalacağım ve hava da çok sıcak, akşama nasıl olur ayaklarım bilemiyorum tabi:26:
Doracık nasıl? Beklemeye karar verdi mi?

Yok kuzum. Ben alistirmadim. Hastaneden eve geldik. Hemen besigine yatirdim. 1 dakika durmadi cnm. Oyle bir gazi var ki morariyor sesi gidiyor. Gun de en az 3 gecede en az 2 kez. O zamanda mecbur kucagima aldim.dr. bizim gobek bagini kesmeyi unutmus ben e )

Haklısın cnm ama bunları yaşamak zor. Çok yiprandim. Öyle ki bebegimin yuzune bakıp"ben seni hak etmiyorum" bile dedim. Hic mutlu değilim. Hep aglamakliyim.neyse...

sen de ayakkabi yerine terlik filan mı kullansan acaba. belki biraz fayda eder.

Evet zordur tabi ama kendine de haksızlık etme, niye haketmeyesin ki onu, sonuna kadar hakediyorsun, sen ona sahip olabilmek için neler yaşadın, ne zorluklara göğüs gerdin. Sakın öyle düşünme. Senin isteyerek yaptığın bir şey değil bu, ve geçecek kuzucum...
İşyerinde terlik sandalet yasak canım zaten genellikle o iğrenç çelik burunlu iş güvenliği ayakkabılarından giyiyoruz. Ben kaytarıyorum ve spor ayakkabılarımla duruyorum. ama üzeri kapalı, bol rahat ve arkası lastikli bir sandalet bulursam hemen alacağım işte giymek için. Dışarda zaten terlik giyiyorum, en rahatı o:26:

hakkında hayırlısı olsun.
yılmak yok denemelere devamm.. bebekler en hayırlı zamanda geliyor. ben de 1 yıl bekledim.
inş şişmezler canım.
doram iyi şükür çok büyüdü çok zorluyor beni. bi de stentin takıldığı yerde kafası canım çok yanıyor.
ağrılarım azaldı ama dünden beri stentin takıldığı yer ağrıyor. çıldırcak düzeyde değil ama inş stent kaymamıştır. ya da bir sıkıntı yoktur. düşünmemeye çalışıyorum. yarın doranın kontrolü var. çok sıkıntım olursa belki ürolojye de giderim.
bence de
gazman rüzgar

Beni de heyecanlandırmıştı, heyecanı bile güzel dün resmen uyuyamadım düşünmekten. Allah var üzülmedim hayırlısı böyleymiş, sağlıklı olsun da bebeğim ben beklerim.
tabi canım hayırlısı buymuş
bencede unutmuş tabi bulmuş senin gibi bal anneyi iner mi kucağından yanlış anlama canım haklısın bazı bebeklere ne yaparsan yap bildiğini okuyor bende bulmuşum ağlamayan sıpamı hava atıyorum

sen mi haketmiyorsun en çok hakkedenlerdensin dokuz ay ne yaşadın biz şahidiz sen bana güven canım geçecek bu günleri gülerek bile anacaksın

efloş dediğin gibi bazı bebekler aşağı konuşlanır.
dr öyle demişti büyüdükçe sıkıntı azalır demişti
benim sıpam en tepedeydi. tam rahim ağzında kan kitlem vardı. arkadaşımınki aşağıda ve kesesinin bi kısmı yapışmamış olmasına rağmen şu an 35. haftadalar şükür.

O ne saçma kuralmış ya sen hamilesin birde giyeceğin ayakkabıyı mı dayatıyorlar bu sıcakta zaten şişiyor pişer ayağın

ah ah ben ettim canım şimdi düşünüyorumda oğluşda kese ilk görününce daha doğrusu karından görünmeyince dr vajinal bakmıştı tam tepeye yerleşmiş oh demişti, o da benim hatam eminim, o zamanda her işimi kendim yapıyordum demek ki iş yapa yapa becerdim aşağı indirmeyi çünkü ilk zamanlar sıkıntım yoktu bolca yürüyorduk eşimle, sonra 10 dk yürüsem sancım olmaya altta baskı olmaya başladı dr bebek aşağıda ondan oluyor yürüyüş yok demişti( şimdi bu da böyle olunca benim temizlik marifetimden olduğunu anladım bir güzel indirdim aşağı, yine yürüyüş yapamıycam diye üzülüyorum

eflalim canim bulantılar ins daha cok sürmeden gecer.benim yok artık inş daha da olmaz.
baban ablan için çok geçmiş olsun bi daha yaşatmasın allah.

rosechina canım gözünaydın bi prenses daha geliyor
allahim sizlere bağışlasin prensesini

cute canim oyle şeyler düşünme lutfen ruzgar gibi tatli bidiga ve daha cok iyi şeylere layiksin gecicek bu gunler de inşallah....

boran canim masallah minigin büyümüş allah gönlüne göre versin ins.

kocamlaben canim yeni dongun bebişini getirsin mübarek gunler hürmetine ins.

sağol canım benim, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? İnşaallah olmaz canım senin daha

çok halsizim bugün.
sıcak bi yandan. tansiyonum düşüyor. çamaşırları toplayamadım çamaşırlıktan. bayılcam sandım.
halbuki bugün pazara çıkıp iki üç bir şey almak istiyordum. pazar evimin önü hemen.

Canım tuzlu ayran iç bolca maden suyu dinlen azcık toparlanınca yaparsın

unuttum bugün doktora gidicem inşallah:) akşam acilde olacak akşam gidicez tabi günü değişmediyse:) ikili soncunu göstericez netten görünmüyor sonuç sinir oldum gerçi merakda etmiyorum inşallah ultrasonla bakar da görürüm bebeğimi

dunden sağlık ocagina gittim.bi kilo vermişim tansiyon yine sinirda dedi anlamıyorum ama ben de tansiyon belirtisi yok rahstim yani şükür. kalp atışını dinlemeye çalıştı ama duyamayabilirim defi ve duyamadi strese girmedim desem yalan olur askinda zayif sin gobeginde yağ yok rahat duymamiz gerekirdi dedi iyice korkuttu beni dr a gidicem ins.
ben dun biraz kötüydüm vücudum kirgindi.
oruca niyetlenmedim tutamitcam artık galiba çünkü acikyrm istahim da acildi cok şükür.

Canım tuzlu ayran iç bolca maden suyu dinlen azcık toparlanınca yaparsın

canım inş yerindedir de gider görürsün miniğini. benim içim rahat senden yana sorun olsa mutlaka belli ederdi kendini.
canım ayran içtim az biraz bekleyip soda içicem.
kocam da gürcistana gitti arkadaşlarını götürmeye akşam anca gelir. şu ağrım bacağıma vuruyor acaba normal mi. dr bi kaç gün ağrın olucak demişti.

kuzum tansiyona hemen açıklık getiriyorum oraya gidince en az on dk dinlenmiş olman lazım doğru ölçüm için, şöyle ki bende ilk gittiğimde koştur koştur gittim yağmur yağıyor diye bir ölçtü 15/9 tabi ben şaşırdım çünkü benim hemen başım ağrır bilirim ağrım yoktu, dinlen yine ölçelim dediler bir 15 dk dinlendim 10/6 çıktı arada ki farka bak evde tansiyon aleti bulundur her gün aynı saatde düzenli ölçüm yap bence yüksek değil tansiyonun

kalp dinlemeye gelince 20. haftadan önce dinlenmez onunla, hiç bir sağlık ocağı yapmaz bunu, nette satılıyor mesela orda da 12. haftadan sonra diyor ama duyan olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…