hadi inşallah güzel haberini bekliyoruz
Ateşim düştü maalesef. Gebelik testi yaptım oda negatif. Hayırlısı artık umut gelecek aylara kaldı.
canımmmmm, gastroenteroloji bölümüne gitmen lazım o zaman. Bozma moralini, herşey düzelecek. Sen tedavini ol ve toparla kendini, yoksa böyle daha çok sefil olacaksınız ikiniz birden. Anneannesi yanında olacak Rüzgar'ın, inan senin şu durumundakinden daha sefil olmaz. Hem geçici bir durum bu. Kendini toparla ki, oğluna faydan olsun kuzumKızlar. Annem hep moral verirdi. Benim migdem 1 haftadır bu şekilde. Demin diyor ki rengin hep boz. Yediriyorum o kadar ama hep rengin atık. Hep çok yorgun, ölü balık gibi bakıyorsun. Moralim yerlere indi. Beni migde doktoruna götürmeye karar verdiler. Yavrum yine sefilleri oynayacak peşimde. Offff of... ; ((((
Evet yaa nazara mı geldik ne topikcek, Allah beterinden saklasın tabiyesinler senin prensesini. nehirime arkadaş gelsin bol bol
çok sevindim sorun olmadığına.
ay canım iyi olmaya çalışıyoruz topikçek nazara geldik. ayakların nasıl oldu canım.
maşallah canım. hareketli sıpan demek. büyüyünce uyutmıcak seni kıpır kıpır
ay canım kıyamam sen progestan alıyorsun o da yapar bulantı tiksinme.
anam çok az kaldı ece. sata göre düşünceksin canım. minnakını yerim hemen tamamlar eksiğini hiç merak etme. et ye bolca.
canım benim miden bu denli ağrıyorsa artık gitmen gerekebilir haklılar. sana öneririm istersen dr. benim dr um çok iyi.
inş sorun çıkmaz kuzum çıksa da gerçi anasını satayım aynı ilaçları verip yolluyorlar.
tüh canım dünkü yükselme umut vermişti bana nasip
:)) uyuşunda büyüsün rüzgar:)
canım hiç korkma her bebek inan bir değil benimde oğlum gazlıydı ama cutem kadar sıkıntı yaşamadım ben gazı olunca dumur oluyorduk onun dışında ağlamayan tek bebektir sanırım:) ağlamazdı inan saatli emzirirdim ne erken ne geç iki saatde bir, gazlı bebeği iki saatden önce emzirince hazım güçlüğü yaşadığı için daha çok gazı olur gazı oldukça acıktım zannedip ağlar meme aranır kısır döngü olur:) hiçç gözün korkmasın senin minnoş sakin olacak pozitif düşün hep, negatif enerjini asla yansıtma panik oluncada bebeğe yansıtma inan radar gibi anlıyorlar sen stresli olunca bebekde huzursuz olur, cutemin kuzusu annesinin kucağına çok alışmış o yüzden bırakınca ağlıyor, tatlı cutem onca sıkıntının hasretin sonucu kucağından indirmek istemediği için kucak kuşu oldu onun ki( yanlışsam düzelt cutem) yeni doğan tabi her ihtiyaç duyduğunda kucağa alınmalı ona sözüm yok ama çok sık alınca gerçekten alışıyor sonra olan anneye oluyor, benim doğumda ev kalabalıktı kv ler annem, zırt pırt kimsenin kucağına vermedim siz gidince ben napıcam tek başıma alıştırmayın dedim sağolsun anlayışlı oldular, seninde gözün korkmasın gerçekten, cutem hastalandığı için üst üste gelince sıkıntılar zorlandı hastalığı olmasa bu kadar yıpranmazdı
sata göre hesapla canım sende minyomsun zaten kuzunda minyom olur
hadi inşallah güzel haberini bekliyoruz
geliyor canım
babam oldu atlattı canım ablamda dün böbreğinden oldu stent takıldı o da iyi hamdolsun
canım git tabi annen iyi düşünmüş perişan oldun , sefil olmaz kuzun annesi sen iyi ol ki o da daha iyi olsun
canım progestanı bıraktırdı dr risk geçmiş dedi iğneyide bırak dedi de yok ben vurunayım dedim:) bugün kendi bakacak dr inşallah bende tam görürsem bebeğin yukarı çıktığını inanıcam ama aşağıda eminim çünkü ultrason cihazıyla bakılınca sezaryen çizgimin ordan baktı dr önsesinde daha yukardaydı bebeğim zaten hareketide daha aşağıda hissediyorum( bu da oğlum gibi aşağıda olacak sanırım inşallah tamamen çıkmıştır yukarı, alt bölgede acı baskıda var dr zaten öyle olursa iğneye devam demişti
inşallah canım sağol
ohhh iyi yapmışsın canım çok sevindim senin adına hem sen mutlu olmuşsun hem kv olmuş
canım ilk ayınmış daha endişeye gerek yok, döngünde muhtemelen stresten uzadı canım
Haklısın cnm ama bunları yaşamak zor. Çok yiprandim. Öyle ki bebegimin yuzune bakıp"ben seni hak etmiyorum" bile dedim. Hic mutlu değilim. Hep aglamakliyim.neyse...Günaydınlar canlarım
canımmmmm, gastroenteroloji bölümüne gitmen lazım o zaman. Bozma moralini, herşey düzelecek. Sen tedavini ol ve toparla kendini, yoksa böyle daha çok sefil olacaksınız ikiniz birden. Anneannesi yanında olacak Rüzgar'ın, inan senin şu durumundakinden daha sefil olmaz. Hem geçici bir durum bu. Kendini toparla ki, oğluna faydan olsun kuzum
Evet yaa nazara mı geldik ne topikcek, Allah beterinden saklasın tabi
Ayaklarım biraz daha iyi canım, en azından yürüyebiliyorumBugün çok ayakta kalacağım ve hava da çok sıcak, akşama nasıl olur ayaklarım bilemiyorum tabi:26:
Doracık nasıl? Beklemeye karar verdi mi?
Evet zordur tabiHaklısın cnm ama bunları yaşamak zor. Çok yiprandim. Öyle ki bebegimin yuzune bakıp"ben seni hak etmiyorum" bile dedim. Hic mutlu değilim. Hep aglamakliyim.neyse...
sen de ayakkabi yerine terlik filan mı kullansan acaba. belki biraz fayda eder.
hakkında hayırlısı olsun.Kizlar gece sahura kaltigim anda kirmizilari gordum :) Sabah atesi bir olctum 36.5 tamam dedim basladi bizim kirmizi.
Ya zaten ben bu aydan beklemiyodum bisey ama 20sinde catladigini duyunca tesadufi o gun iliskide olunca fena umutlanmisim meger. Bi sorun mu vardir diye kara kara dusunmeye basladim sonra. Gerci bu ay korunmasiz ilk aydi kismet diye ciktik yola ama demekki oyle korunmadan pat diye olmuyomus bu is bunu anladim. Dun secdede dua ettim Allahim eger saglikli ve hayirliysa kismet et ama suan vakti degilse tez zamanda saglikla nasip et demekki bizim varmis zamanimiz onumuzde.
Lakin dongumun duzeni bozuldu bu yuzden uzgunum ben cok
inş şişmezler canım.Günaydınlar canlarım
canımmmmm, gastroenteroloji bölümüne gitmen lazım o zaman. Bozma moralini, herşey düzelecek. Sen tedavini ol ve toparla kendini, yoksa böyle daha çok sefil olacaksınız ikiniz birden. Anneannesi yanında olacak Rüzgar'ın, inan senin şu durumundakinden daha sefil olmaz. Hem geçici bir durum bu. Kendini toparla ki, oğluna faydan olsun kuzum
Evet yaa nazara mı geldik ne topikcek, Allah beterinden saklasın tabi
Ayaklarım biraz daha iyi canım, en azından yürüyebiliyorumBugün çok ayakta kalacağım ve hava da çok sıcak, akşama nasıl olur ayaklarım bilemiyorum tabi:26:
Doracık nasıl? Beklemeye karar verdi mi?
bence deYok kuzum. Ben alistirmadim. Hastaneden eve geldik. Hemen besigine yatirdim. 1 dakika durmadi cnm. Oyle bir gazi var ki morariyor sesi gidiyor. Gun de en az 3 gecede en az 2 kez. O zamanda mecbur kucagima aldim.dr. bizim gobek bagini kesmeyi unutmus ben e)
tabi canım hayırlısı buymuşBeni de heyecanlandırmıştı, heyecanı bile güzel dün resmen uyuyamadım düşünmekten. Allah var üzülmedim hayırlısı böyleymiş, sağlıklı olsun da bebeğim ben beklerim.
Yok kuzum. Ben alistirmadim. Hastaneden eve geldik. Hemen besigine yatirdim. 1 dakika durmadi cnm. Oyle bir gazi var ki morariyor sesi gidiyor. Gun de en az 3 gecede en az 2 kez. O zamanda mecbur kucagima aldim.dr. bizim gobek bagini kesmeyi unutmus ben e)
Haklısın cnm ama bunları yaşamak zor. Çok yiprandim. Öyle ki bebegimin yuzune bakıp"ben seni hak etmiyorum" bile dedim. Hic mutlu değilim. Hep aglamakliyim.neyse...
sen de ayakkabi yerine terlik filan mı kullansan acaba. belki biraz fayda eder.
efloş dediğin gibi bazı bebekler aşağı konuşlanır.
dr öyle demişti büyüdükçe sıkıntı azalır demişti
benim sıpam en tepedeydi. tam rahim ağzında kan kitlem vardı. arkadaşımınki aşağıda ve kesesinin bi kısmı yapışmamış olmasına rağmen şu an 35. haftadalar şükür.
eflalim canim bulantılar ins daha cok sürmeden gecer.benim yok artık inş daha da olmaz.
baban ablan için çok geçmiş olsun bi daha yaşatmasın allah.
rosechina canım gözünaydın bi prenses daha geliyor
allahim sizlere bağışlasin prensesini
cute canim oyle şeyler düşünme lutfen ruzgar gibi tatli bidiga ve daha cok iyi şeylere layiksin gecicek bu gunler de inşallah....
boran canim masallah minigin büyümüş allah gönlüne göre versin ins.
kocamlaben canim yeni dongun bebişini getirsin mübarek gunler hürmetine ins.
çok halsizim bugün.
sıcak bi yandan. tansiyonum düşüyor. çamaşırları toplayamadım çamaşırlıktan. bayılcam sandım.
halbuki bugün pazara çıkıp iki üç bir şey almak istiyordum. pazar evimin önü hemen.
Canım tuzlu ayran iç bolca maden suyu dinlen azcık toparlanınca yaparsın
unuttum bugün doktora gidicem inşallah:) akşam acilde olacak akşam gidicez tabi günü değişmediyse:) ikili soncunu göstericez netten görünmüyor sonuç sinir oldum gerçi merakda etmiyoruminşallah ultrasonla bakar da görürüm bebeğimi
dunden sağlık ocagina gittim.bi kilo vermişim tansiyon yine sinirda dedi anlamıyorum ama ben de tansiyon belirtisi yok rahstim yani şükür. kalp atışını dinlemeye çalıştı ama duyamayabilirim defi ve duyamadi strese girmedim desem yalan olur askinda zayif sin gobeginde yağ yok rahat duymamiz gerekirdi dedi iyice korkuttu beni dr a gidicem ins.
ben dun biraz kötüydüm vücudum kirgindi.
oruca niyetlenmedim tutamitcam artık galiba çünkü acikyrm istahim da acildi cok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?