Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah iyidir canım dr yukarı çıkmış diye kendi dese ben bir görsem rahatlıycam artık doktorumu seçmem lazım, sanırım özeldekine gidicem devlette ki kalabalıktan fenalık geldi birde benim dr a randevu görünmüyor çalışma listesinde de yok tayin mi istedi nedir anlamadım, keşke özele geçse diyordum duam kabul olurmuş birde

Canım bence normaldir böbrek ağrısıda bacağa vuruyor babamdan biliyorum,çok artarsa doktorunu arayıp sorarsın, eşinde kazasız belasız gitsin gelsin inşaallah

Hic telaş yapma. Salamis o gorevli. 16 haftadan once saglik ocagindaki cihazla kalp atisi duyulmaz

Cnm soda ic. Pazara da haftaya git

Güzel haberlerle gel cnm

Cnm. Ben pierre cardin travel set aldim. 4 teker 2 si kocaman rahat sürüş için. Memnunum. Ama senin bu begendigin bence dogumdan itibaren kullanilmaz diyeyim.

canım benim ilkde Pierre cardindi ama travel değildi, bu da travel canım ana kucağıyla kullanılıyor, zaten birde ocakta olacak doğum bebek arabasıyla kışın çıkmam zor olur gerekirse eski hantalı kullanırım:) senin dediğinede bakayım çok para da vermek istemiyorum

Kizlar. Benim gazman uyudu. Azcik bende yatayim. Optum. Nes maol attim.sana.

inş eskiden de vururdu dün geceden beri böyle olunca telaş yaptım neyse sakin olmalıyım o kadar olacak sonuçta orda bir cisim var. acı gitti sayılır ağrı kaldı bi tek.inş gönlünce olur dr işi canım.
Hic telaş yapma. Salamis o gorevli. 16 haftadan once saglik ocagindaki cihazla kalp atisi duyulmaz

Cnm soda ic. Pazara da haftaya git
ay beni gören de pazar delisi sanır. ömrümde sayılı gitmişimdir hep marketten alırız eşimle. bu hafta eşim tek gitti içime sinmedi aldıkları. ondan gideyim dedim de neyse artık.

güzelmiş tipi. ama çok dik gibi yatıyor mu acaba.
ben kanz ın travel sistemini aldım canım. önü tek tekerlekli dolayısıyla uğraşmıyorsun çat diye sürüyorsun.
yalnız öğrendim ki kanz ın asıl ürünleri doll adı altında üretiliyormuş. bizim aldığımız kanz ın isim hakkını sattığı bir firmanınmış. lakin kaliteli. kumaşı da malzemesi de iyi. zaten ben kanz-kraft arasında kalmıştım. bunu seçtim.

kuzum oruç zaten tutulmamalı. bakma dr un tut dediğine senin suya ve beslenmeye ihtiyacın var bebeğine eziyet etme kuzum.
sonra telafi edersin.
tansiyonu ihmal etme. sürekli ölçüm yap.
bir de kalp atımı demişsiin aleti iyi olmayabilir canım.

Kizlar. Benim gazman uyudu. Azcik bende yatayim. Optum. Nes maol attim.sana.
iyi uykular canım

sakin ol tabi canım iyi olacaksın inşallah

canım tam yatıyor ana kucağıyla kullanılıyor, ocak annelerinde biri tavsiye etti yurt dışında iki katı fiyata satılıyormuş popülermiş kullanan tanıdıkları memnunmuş, birde fiyatı uygun 1000 lira falan veremem bebek arabasına:) ben de 3 teker çok istiyordum ama devriliyor dediler kafam karıştı bakayım kanz a da

canım bir de peg prego diye bi marka var. harika bir marka. ben yatağını ondan aldım keşke önceden bilseydim arabayı da ondan alırdım çok kaliteli. fiyat dalgası çok geniş. 400 e de var 1500e de. sen tek araba alacağın için bak istersen 400 lüklere.

evet şeker sadece benimkinin ana kucağı da var.
iyi canım fiyatıda uygun geldi, ana kucağıda yeni alırım eskisinin kulpu kırıldı:) sen benden önce kullanacaksın sorarım o zaman yine:)

tamam canım ona bakayım en fazla 400 veririm sonra bastona geçiliyor zaten:) cutemin dediğide iyi de fiyatı çok geldi aban ama çok güzel duruyor o da:)

canım birde senin aldığın arabannı ağırlığıda az 6,5 kilo yazıyor bu çok önemli, bizimki 10 kiloydu:)

Son düzenleme:
İnşallah kaymamıştır canım :26: sen bence ne olursa olsun bi git ürolojiye, bu kadar ağrı normalmiymiş baksınlar

canım benimkinin traveli 359 a düşmüş. ben 480 e filan aldım. baya indirime girmiş. ben kullanayaım derim sana güzel ya da değil diye.
İnşallah kaymamıştır canım :26: sen bence ne olursa olsun bi git ürolojiye, bu kadar ağrı normalmiymiş baksınlar
canım kaysa ağrım çok olurdu di mi. şimdi ki ağrım az düzeyde ama hep var. eskiden olan ağrıma benziyor. böbreğim değil de üreter ağrısı.

ateş düşmüş, adet geliyor. dün ümitlenmiştim.
çok şükür canım sevindim:)
demek bir prenses daha geliyor, hayırlı evlat olsun. gözün aydın öğrendin cinsiyetini, sıra bende
güvercininin iyi olmasına sevindim:) inşallah testinin sonucu da iyi çıkar canım.
Birsey daha sorabilir miyim ben cumayi bekliycektim ama orucluyum ve cok halsizim o yuzden icim hic rahat degil eger atesim 36.7 gibi devam eder daha dusmezse yarin gitsem kanda cikar mi sence cnm?
cevaplamakta geç geç kalmışım
geçecek tabi ki canım.
bu zorlu günlerini atlatınca hiç aklına bile gelmeyecek zorluklar, hep güzel yanlarını hatırlayacaksın.
çok sevindim canım, Allah şifa versin.
bulantım hat safhada birde baş ağrısı çıktı sanırım açlıktan( canım bir şey yemek istemiyor ne zaman iştahım düzelir ya da böyle mi gider artık?
benim de iştahım gitti bir ara, kilo verdim ama sonra açıldı.
şimdi iki saatte bir acıkıyorum:)
bilgim yok canım, Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin.
canım benim sen iyileş de Rüzgara daha faydalı ol.
bir iki gün rahatı bozulsa da paşanın sen iyileşince hep iyi olacak.
mide şakaya gelmez, bir an önce doktora gitmelisin.
hemencik düzelirsin de geçer bu günler canım.
hayırlara vesile olsun, üzülme daha ilkmiş.
benim de döngüm çokkk uzadı son zamanlarda. stresten oluyor sanırım.
geçmiş olsun canım, dinlen sakın gitme pazara falan.
ben de kötüyüm bugün başım çatlayacak, benim de pazara gitmem lazım, çamaşırlar, mutfak beni bekliyor ama hiç halim yok
hem duyamayabilirim deyip hem duymamız gerekirdi demesinden belli canm acemi olduğu:)
sıka canını, sağlık ocaklarındaki aletler hassas olmuyor.
karışmak istemem oruç konusunda canım ama bebeğine bu beslenme şekli hiç iyi değil.

pardon canım yanlış anlamışım demekki :) ömürlü olsun bebişin

evet canim tutamiyrum artik acikiyrum sonra tutarim ins.
tutamiyrum canım.evet bi de ben 10. hafta da gebelerimi dinliyrum dedi sen oruçlu oldugindan duyamafim diyo nabzimi bile dinleyemedi düşün artık.
sağol canım benim, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? İnşaallah olmaz canım senin daha

iyiyim çok şükür. iştahım acildi maşallah seviniyorum biraz halsizlik var idare ediyrum işte.
ama şu var ki hic endişem bitmiyr. yok saglikli mi kalbi atiyr mu devamli düşünüyorum hic istemiyorum bu halimi ama elimde değil. Rabbime siginiyrum tevekkül ediyrum ama yine dürtuyolar endişe var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…