canım inş yerindedir de gider görürsün miniğini. benim içim rahat senden yana sorun olsa mutlaka belli ederdi kendini.
canım ayran içtim az biraz bekleyip soda içicem.
kocam da gürcistana gitti arkadaşlarını götürmeye akşam anca gelir. şu ağrım bacağıma vuruyor acaba normal mi. dr bi kaç gün ağrın olucak demişti.
Hic telaş yapma. Salamis o gorevli. 16 haftadan once saglik ocagindaki cihazla kalp atisi duyulmazeflalim canim bulantılar ins daha cok sürmeden gecer.benim yok artık inş daha da olmaz.
baban ablan için çok geçmiş olsun bi daha yaşatmasın allah.
rosechina canım gözünaydın bi prenses daha geliyor
allahim sizlere bağışlasin prensesini
cute canim oyle şeyler düşünme lutfen ruzgar gibi tatli bidiga ve daha cok iyi şeylere layiksin gecicek bu gunler de inşallah....
boran canim masallah minigin büyümüş allah gönlüne göre versin ins.
kocamlaben canim yeni dongun bebişini getirsin mübarek gunler hürmetine ins.
çok halsizim bugün.
sıcak bi yandan. tansiyonum düşüyor. çamaşırları toplayamadım çamaşırlıktan. bayılcam sandım.
halbuki bugün pazara çıkıp iki üç bir şey almak istiyordum. pazar evimin önü hemen.
unuttum bugün doktora gidicem inşallah:) akşam acilde olacak akşam gidicez tabi günü değişmediyse:) ikili soncunu göstericez netten görünmüyor sonuç sinir oldum gerçi merakda etmiyoruminşallah ultrasonla bakar da görürüm bebeğimi
bebek arabası ne aldınız? Ben yeni almak istiyorum çünkü eskisi çok hantal tekeri sağa çekiyor:) ömrümü yiyor, bir model var çok hoşuma gitti yorumlarda çok iyi
http://www.e-bebek.com/nuna-pepp-bebek-arabasi_NUN-1316
Güzel haberlerle gel cnm
Cnm. Ben pierre cardin travel set aldim. 4 teker 2 si kocaman rahat sürüş için. Memnunum. Ama senin bu begendigin bence dogumdan itibaren kullanilmaz diyeyim.
inş eskiden de vururdu dün geceden beri böyle olunca telaş yaptım neyse sakin olmalıyım o kadar olacak sonuçta orda bir cisim var. acı gitti sayılır ağrı kaldı bi tek.inş gönlünce olur dr işi canım.inşallah iyidir canım dr yukarı çıkmış diye kendi dese ben bir görsem rahatlıycamartık doktorumu seçmem lazım, sanırım özeldekine gidicem devlette ki kalabalıktan fenalık geldi birde benim dr a randevu görünmüyor çalışma listesinde de yok tayin mi istedi nedir anlamadım, keşke özele geçse diyordum duam kabul olurmuş birde
Canım bence normaldir böbrek ağrısıda bacağa vuruyor babamdan biliyorum,çok artarsa doktorunu arayıp sorarsın, eşinde kazasız belasız gitsin gelsin inşaallah
ay beni gören de pazar delisi sanır. ömrümde sayılı gitmişimdir hep marketten alırız eşimle. bu hafta eşim tek gitti içime sinmedi aldıkları. ondan gideyim dedim de neyse artık.Hic telaş yapma. Salamis o gorevli. 16 haftadan once saglik ocagindaki cihazla kalp atisi duyulmaz
Cnm soda ic. Pazara da haftaya git
bebek arabası ne aldınız? Ben yeni almak istiyorum çünkü eskisi çok hantal tekeri sağa çekiyor:) ömrümü yiyor, bir model var çok hoşuma gitti yorumlarda çok iyi
http://www.e-bebek.com/nuna-pepp-bebek-arabasi_NUN-1316
iyi uykular canımKizlar. Benim gazman uyudu. Azcik bende yatayim. Optum. Nes maol attim.sana.
inş eskiden de vururdu dün geceden beri böyle olunca telaş yaptım neyse sakin olmalıyım o kadar olacak sonuçta orda bir cisim var. acı gitti sayılır ağrı kaldı bi tek.inş gönlünce olur dr işi canım.
ay beni gören de pazar delisi sanır. ömrümde sayılı gitmişimdir hep marketten alırız eşimle. bu hafta eşim tek gitti içime sinmedi aldıkları. ondan gideyim dedim de neyse artık.
güzelmiş tipi. ama çok dik gibi yatıyor mu acaba.
ben kanz ın travel sistemini aldım canım. önü tek tekerlekli dolayısıyla uğraşmıyorsun çat diye sürüyorsun.
yalnız öğrendim ki kanz ın asıl ürünleri doll adı altında üretiliyormuş. bizim aldığımız kanz ın isim hakkını sattığı bir firmanınmış. lakin kaliteli. kumaşı da malzemesi de iyi. zaten ben kanz-kraft arasında kalmıştım. bunu seçtim.
canım dediğin bu model mi?
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kanz-kz-715-jogger-3-tekerli-bebek-arabasi-2014-118633725?keyword=&gclid=CL_ph-Wytb8CFQIYwwodZEcA1w&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
şimdiden araştırıyorum bir tek araba alıcaz bu kuzuya, hem de oğlumda pat diye bir mağazaya girdik bir tek onu araştırmamıştım aldığımıza bin pişman olduk bu sefer iyi osun diyorum
iyi canım fiyatıda uygun geldi, ana kucağıda yeni alırım eskisinin kulpu kırıldı:) sen benden önce kullanacaksın sorarım o zaman yine:)evet şeker sadece benimkinin ana kucağı da var.
canım bir de peg prego diye bi marka var. harika bir marka. ben yatağını ondan aldım keşke önceden bilseydim arabayı da ondan alırdım çok kaliteli. fiyat dalgası çok geniş. 400 e de var 1500e de. sen tek araba alacağın için bak istersen 400 lüklere.
İnşallah kaymamıştır canım :26: sen bence ne olursa olsun bi git ürolojiye, bu kadar ağrı normalmiymiş baksınlarhakkında hayırlısı olsun.
yılmak yok denemelere devamm.. bebekler en hayırlı zamanda geliyor. ben de 1 yıl bekledim.
inş şişmezler canım.
doram iyi şükür çok büyüdü çok zorluyor beni. bi de stentin takıldığı yerde kafası canım çok yanıyor.
ağrılarım azaldı ama dünden beri stentin takıldığı yer ağrıyor. çıldırcak düzeyde değil ama inş stent kaymamıştır. ya da bir sıkıntı yoktur. düşünmemeye çalışıyorum. yarın doranın kontrolü var. çok sıkıntım olursa belki ürolojye de giderim.
bence de
gazman rüzgar
canım benimkinin traveli 359 a düşmüş. ben 480 e filan aldım. baya indirime girmiş. ben kullanayaım derim sana güzel ya da değil diye.iyi canım fiyatıda uygun geldi, ana kucağıda yeni alırım eskisinin kulpu kırıldı:) sen benden önce kullanacaksın sorarım o zaman yine:)
tamam canım ona bakayım en fazla 400 veririm sonra bastona geçiliyor zaten:) cutemin dediğide iyi de fiyatı çok geldi aban ama çok güzel duruyor o da:)
canım birde senin aldığın arabannı ağırlığıda az 6,5 kilo yazıyor bu çok önemli, bizimki 10 kiloydu:)
canım kaysa ağrım çok olurdu di mi. şimdi ki ağrım az düzeyde ama hep var. eskiden olan ağrıma benziyor. böbreğim değil de üreter ağrısı.İnşallah kaymamıştır canım :26: sen bence ne olursa olsun bi git ürolojiye, bu kadar ağrı normalmiymiş baksınlar
ateş düşmüş, adet geliyor. dün ümitlenmiştim.Saol canım yükleyeyim hemen. Bu arada gebelik testinden önce ovulasyon testiyle gebelik pozitif çıkıyor diye okumuştum. O yüzden ovulasyon testide yaptım. Ama onlar negatif. Yorumun için tekrar teşekkürler.
Eki Görüntüle 1180478
çok şükür canım sevindim:)Kizlar Nasılsıniz dr dan geldim
Cok şükür iyiyz korkulacak bir aciklik yok ama ilaçlar i kullanicaz sende dinlenecek sin 10 gun rapor veriyorum dedi icim rahatladi kizlar ya :))
Buarada bakalım cinsiyetine de dedi bscak arasinabakbu ne dedi bende kiz mi dedim evet bak bacak arasi boş kiz bu gozunaydin dedi :)))))
Prenses geliyorr ins rabbim hepimize saglikki hayırlı evlatlar nadip etsin
güvercininin iyi olmasına sevindim:) inşallah testinin sonucu da iyi çıkar canım.Nesdem iyi olmanıza sevindim.CUTE umarım sende iyisindir.ROSECHINA Ayy çok sevindim darısı bana.ASTİM canım endişem boş.ama sakın hırsına yenilerek yanlış karar verme iyi düşün.gelelim bize bugün kontrolümüzde gittik bebisime dr.taklaci güvercin adını taktı.gelişimi iyi dedi.48mm olmusuz.haftaya 2li teste gidicem
cevaplamakta geç geç kalmışımBirsey daha sorabilir miyim ben cumayi bekliycektim ama orucluyum ve cok halsizim o yuzden icim hic rahat degil eger atesim 36.7 gibi devam eder daha dusmezse yarin gitsem kanda cikar mi sence cnm?
geçecek tabi ki canım.Hepinize teşekkür ederim. Inşallah geçecek bu günlerde. Ama çok yiprandim. Bebek bakmak değil hastalık bunaltti beni.
Ece canım. Ben yaşadığım her olumsuzlugu buraya yazmıyorum. Korkup paniğe katılmanızı istemiyorum çünkü. Her doğum kendi başına bir olay. Kendi başına zorlukları var canım. Korkma sakın. Bir şekilde çıkacak o kuzu içinden dimi ama
çok sevindim canım, Allah şifa versin.canım ikinci tablo eklemeyi sonra anlatayım başım ağrıyor bulantım hat safhada şu an, ama ateşin umut verici
olsun canım haklısın sayfalar akıp gidiyor bin bir emekle okuyup cevap yazıyorum bazı soru soranlar dönüp bir şey demiyor bende eledim artık onları:)) benimde yok da tadım tuzum tecrübe olunca bilmeyenlere yazmadan duramıyorum:)) hayırlısı bende kız hissediyorum bakalım ne çıkacak canı sağolsun sağlıklı olsunda
sağol canım konuştum sesi çok iyi maşaallah
canım bu yükselme iyiye işaret test yap sen bir tane
maşallah canım çok sevindim yat hep yat sadece wc ye kalk ben öyle toparlandım Allah'ın izniyle
sağol canım benim
maşallah kuzuna
canım yaptırırsan çıkar
sağol canım benim iyi konuştum
sağol balım
inşallah faydası olur hep aklımdasın canım
benim de iştahım gitti bir ara, kilo verdim ama sonra açıldı.bulantım hat safhada birde baş ağrısı çıktı sanırım açlıktan( canım bir şey yemek istemiyor ne zaman iştahım düzelir ya da böyle mi gider artık?
bilgim yok canım, Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin.Benim bebis 20li haftalardan hep 10gun geriden geliyo..
Ama gelisimi iyi sukurler olsun yani sorun degil bu..sadece dk minik bebis olucak dedi..
Simdi ben 35 +2de ultrasona girdim bebis 33+6 cikti..2200grdi..simdi ben ultrasona goremi hazirlanmalimiyim yoksa sat.a goremi????
Dogum dk.um sat.a gore hesap yapti eliyle kontrol etti ultrasonsuz falan yani mak.agustosun 10na kadar dogum olucak dedi..
Diger 2dk da agustosun ilk haftasi diyo..ama bunlar sata gore soyluyo..peki ultrasona gore geride ya bebis daha da gec gele bilirmi???
canım benim sen iyileş de Rüzgara daha faydalı ol.Kızlar. Annem hep moral verirdi. Benim migdem 1 haftadır bu şekilde. Demin diyor ki rengin hep boz. Yediriyorum o kadar ama hep rengin atık. Hep çok yorgun, ölü balık gibi bakıyorsun. Moralim yerlere indi. Beni migde doktoruna götürmeye karar verdiler. Yavrum yine sefilleri oynayacak peşimde. Offff of... ; ((((
hayırlara vesile olsun, üzülme daha ilkmiş.Kizlar gece sahura kaltigim anda kirmizilari gordum :) Sabah atesi bir olctum 36.5 tamam dedim basladi bizim kirmizi.
Ya zaten ben bu aydan beklemiyodum bisey ama 20sinde catladigini duyunca tesadufi o gun iliskide olunca fena umutlanmisim meger. Bi sorun mu vardir diye kara kara dusunmeye basladim sonra. Gerci bu ay korunmasiz ilk aydi kismet diye ciktik yola ama demekki oyle korunmadan pat diye olmuyomus bu is bunu anladim. Dun secdede dua ettim Allahim eger saglikli ve hayirliysa kismet et ama suan vakti degilse tez zamanda saglikla nasip et demekki bizim varmis zamanimiz onumuzde.
Lakin dongumun duzeni bozuldu bu yuzden uzgunum ben cok
geçmiş olsun canım, dinlen sakın gitme pazara falan.çok halsizim bugün.
sıcak bi yandan. tansiyonum düşüyor. çamaşırları toplayamadım çamaşırlıktan. bayılcam sandım.
halbuki bugün pazara çıkıp iki üç bir şey almak istiyordum. pazar evimin önü hemen.
hem duyamayabilirim deyip hem duymamız gerekirdi demesinden belli canm acemi olduğu:)dunden sağlık ocagina gittim.bi kilo vermişim tansiyon yine sinirda dedi anlamıyorum ama ben de tansiyon belirtisi yok rahstim yani şükür. kalp atışını dinlemeye çalıştı ama duyamayabilirim defi ve duyamadi strese girmedim desem yalan olur askinda zayif sin gobeginde yağ yok rahat duymamiz gerekirdi dedi iyice korkuttu beni dr a gidicem ins.
ben dun biraz kötüydüm vücudum kirgindi.
oruca niyetlenmedim tutamitcam artık galiba çünkü acikyrm istahim da acildi cok şükür.
Insallah gelir yavrun.
benim.tek cocugum var canim.ilk ikisi yasamadi karnimda öldü.
Korkma canim. Ama bana da cok demislerdi uyu diye. Cok haklilarmis. Uyu kuzum sen. Gazli olmazsa bebegin benim gibi olmazsin zaten. Panik yapma. Dogumu da sata gore dusun.
evet canim tutamiyrum artik acikiyrum sonra tutarim ins.kuzum oruç zaten tutulmamalı. bakma dr un tut dediğine senin suya ve beslenmeye ihtiyacın var bebeğine eziyet etme kuzum.
sonra telafi edersin.
tansiyonu ihmal etme. sürekli ölçüm yap.
bir de kalp atımı demişsiin aleti iyi olmayabilir canım.
tutamiyrum canım.evet bi de ben 10. hafta da gebelerimi dinliyrum dedi sen oruçlu oldugindan duyamafim diyo nabzimi bile dinleyemedi düşün artık.ateş düşmüş, adet geliyor. dün ümitlenmiştim.
çok şükür canım sevindim:)
demek bir prenses daha geliyor, hayırlı evlat olsun. gözün aydın öğrendin cinsiyetini, sıra bende
güvercininin iyi olmasına sevindim:) inşallah testinin sonucu da iyi çıkar canım.
cevaplamakta geç geç kalmışım
geçecek tabi ki canım.
bu zorlu günlerini atlatınca hiç aklına bile gelmeyecek zorluklar, hep güzel yanlarını hatırlayacaksın.
çok sevindim canım, Allah şifa versin.
benim de iştahım gitti bir ara, kilo verdim ama sonra açıldı.
şimdi iki saatte bir acıkıyorum:)
bilgim yok canım, Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin.
canım benim sen iyileş de Rüzgara daha faydalı ol.
bir iki gün rahatı bozulsa da paşanın sen iyileşince hep iyi olacak.
mide şakaya gelmez, bir an önce doktora gitmelisin.
hemencik düzelirsin de geçer bu günler canım.
hayırlara vesile olsun, üzülme daha ilkmiş.
benim de döngüm çokkk uzadı son zamanlarda. stresten oluyor sanırım.
geçmiş olsun canım, dinlen sakın gitme pazara falan.
ben de kötüyüm bugünbaşım çatlayacak, benim de pazara gitmem lazım, çamaşırlar, mutfak beni bekliyor ama hiç halim yok
hem duyamayabilirim deyip hem duymamız gerekirdi demesinden belli canm acemi olduğu:)
sıka canını, sağlık ocaklarındaki aletler hassas olmuyor.
karışmak istemem oruç konusunda canım ama bebeğine bu beslenme şekli hiç iyi değil.
sağol canım benim, sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? İnşaallah olmaz canım senin daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?