Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar isme karar veremiyoruz
Esimin secimleri Ferhan Ugur Enes Nihat..
Sizce hangisi guzel bu 4unden secimi bana birakti ama karar veremiyorum..Enes arkadasimin oglunun ismi 4lukte sona koydum..eflos ferhani secmisti sizler ne diyorsunuz??

sanmam nesdoşum, ama yine de bir baktır istersen. sadece kaymadan dolayı değil, stent sonrası bir kontrol olur hazır gitmişken.

Sizce hangisi guzel bu 4unden secimi bana birakti ama karar veremiyorum..Enes arkadasimin oglunun ismi 4lukte sona koydum..eflos ferhani secmisti sizler ne diyorsunuz??
Ben bu 4ünden seçmek zorunda kalsam Uğur'u seçerdim, ikinci olarak da Enes'i seçerdim tatlım

hahaha ay çok güldüm:))) oruçlusun diye duyamamış hee Allahım yarabbim...
dördü arasından seçmek zorunda olsaydım uğur derdim canım.

Maşallah canım iyi olmanıza sevindim.
Ben idare etmeye çalışıyorum. Birkac kez fenalastim sadece. Oglumda geceden beri dikti beni. Hala ayaktayim.

Ah be canım iyi olacaksın insaallah.haketme meselesene gelince şunu unutma sen yoksan oğlunun hiçbirinde hicbir kucakta degeri yoktur.onu allahtan sonra var eden sensin.senin dışında kim ona senin verdiğin değeri verir ha. Buna eşinde dahil kimse vermez.bu yüzden onu ençok hakeden sensin.elbet toparlanicaksin

Canim doğum yapmışsın geçmiş olsun Rabbim hayırlı eylesin bebegini Rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin size bebeginize kendinize dikkat edin

Sagol canım benim darısı tum doğum yapacakların basına İnsallah herkes sağlık sıhhat içinde yavrusuna kavuşsun vakitli saatli

sagol canım benim cok zor gecen bir hamilelikden sonra doğumda erken oldu tabiii nasip böyleymiş tum doğum yapacaklarda sağlıkla alsın bebislerini kucaklarına İnsallah

Canım bende tutamiyorum.acıkmış deyilki ama ilaçlarını saatle iciyorum.birde icerdeki kanama yüzünden çok su icmeliymisim.rabbim daha sonra fırsat verir bize borcumuzu öderiz inşallah

bulantım hat safhada birde baş ağrısı çıktı sanırım açlıktan( canım bir şey yemek istemiyor ne zaman iştahım düzelir ya da böyle mi gider artık?
canim yatiyorum hep toparlanırm ins :) miden icinde tuzlu cubuk kreker leblebi iyi gelir ins biran once gecer istahsizligin
bizim prenseslere arkadas bı prenses daha mı gelıyorr gozun aydın canımm saglıkla al kucagına
Eveeet arkadaslar cogaliyor :) amin canim hepimizin kini
yazmayı unutmuşum canım hayırlı olsun kızın tahminim tuttu
Saol canim eveet kiz tuttu tahminin :)) brnce seninkide kizzzzz :))
Yaa kilo almamissin cok guzel ben 3,5 kilo aldim (

Aynen canim bende zaman zaman karamsarliga dusuyorum senin gibi :) ama sonrada allah vermis cok sukur sabrinida verir ins öyle yada boyle yaşayacağız sonuçta :)
Canim sat s gore doğumun olacak
Canim anne sonucta oda seni dusunuyor bence de git dr da ihmal etme sakin sen iyi olki ruzgar pasa da mutlu olsun :)
) saol canim nehir dora cok sansli :))
Canım tebrik ederimm,prensesin gelecekmiş,cok sevindim..
Saol canim benim darisi sana ins en kisa zamanda :))
Tesekkur ederim canim aminnn :)) evveet kizimin ilk talibi yazdim )
Yeni döngun hayirli olsun bebis getirsin sana ins

Amin canim tesekkur ederim
Canim biraz daha dinlenmelisin evden cikma bence
Aksam guzel haberletini bekliyorum canim cinsiyet tahminini de sormsyi unutma :)
Dikkat et canim kendine hic canini sikma daha cok kucuk saglik ocagindaki cihazlar la 16 haftadan once duymasi cok zor

Saol canim benim amin hepbirlikte saglicakla kucaklarimiza alalim ins
Senin kont ne zamsn ?

Canim ferhan da guzel birde ugur ismi icine hangisi siniyorsa onu koy canim
Sagol canım benim darısı tum doğum yapacakların basına İnsallah herkes sağlık sıhhat içinde yavrusuna kavuşsun vakitli saatli
Ayy allah anali babali büyütsun canim
Amin

cumartesi canım:) az kaldı.

Ayy evet az kalmış hadi hayırlısı :)
Benimde Üniversite hastanesinde Perşembe günü kont. Var bakalım oradakı dr. Um ne dicek :)
inşallah oradan da güzel haberler alacaksın canım.
bu arada benim randevum cumaymış:) şimdi daha da yakın heheh..

Anlam olarak enes güzel ferhani bilmiyorum
Bende ömer ali dusunuyodum ikisi birden agir gelir falan dediler ikisindesavasci celalli insandi diye esimde ali yi begeniyo bakalim

Ferhan..

Saol cnm. Çok güzel yazmışsın.

Anlam olarak enes güzel ferhani bilmiyorum
Bende ömer ali dusunuyodum ikisi birden agir gelir falan dediler ikisindesavasci celalli insandi diye esimde ali yi begeniyo bakalim
Ömer. ..

canım sizinde mi tayininiz çıktı.ben kendi yoğunluğumdan sizleri takip edemedim doğru düzgün.belki sende bilmiyosundur bizimde tayinimiz çıktı istanbula.
doğuda güneydoğuda kaldım 2 seneye yakın.çok zor şartlarda kaldık ama çoook şükür Rabbim öyle güzel bi ev nasib etti ki.nereye baksan şükrediyorum.
eski mutfağım tuvaletle aynı büyüklükteydi.iki kişi imkansız sığmıyodu.şimdi koltuk takımı koy o kadar büyük.Rabbim herkese nasib etsin inşaallah.
çook şükür rahara kavuştuk ayşegülüm.şimdi sıra bebişlerde.bence herşeyde bi hayr var.belki oralarda zor büyütücektik bebeklerimizi.
şahsen benim için zor olucaktı.çünkü en yakın hastane 40 dk sürüyodu.
şimdi bi üst sokağım cadde.hastaneler ayağımın altında.ramazan geçsin bende iyi bi dr bulucam.inş uğurlu gelir yeni evimiz :)
bence beşiğin yerini düşünmeye başla ben başladım bile

iyiyim canım Allah razı olsun duaların için.aynısını senin için dilerim.
sende çook seviliyosun canım benim..Allaha emanet ol.

Son düzenleme:

Canım çok sevindim senin adına rahata kavuşmuşsun :)) inş en kısa zamnda Allah'ın izniyle gelecek bebişleriniz :))

ferhan uğur olsun bence.
canım allah sana ve yavruna sağlıklı ömürler versin. inş şimdi her şey yolundadır.
Dimi ya ömer ali olsun iki sahabe adi birden sakin olur inş :18: aksam yemekten sonra bi basliyo gece 1e kadar horon var içerde tirsiyorummm:18:
sorma yaaa yatana kadar dayak yiyomhatta gece de yiyom.
şimdi yeni bi hareket öğrendi eliyle bi yandan ayağıyla bi yandan geriniyo. bunu da çapraz dururken yapabiliyo sadece. elini elimle itiyorum çekil kızım diye. o da beni itiyo yeminle çok güçlü cadı. bana kafa tutuyo. böbreğimi deldi geçti bugün. rabbim herkese nasip etsin. isteyen tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda yaramaz sıpalar nasip etsin. biz gebelere doğumda kolaylık versin.

Ferhan ♥

Oooo bacim masaallah prensine kavusmana cok az vaktin kalmis
Saglicakla al kucagina ♥

Masaallah kizina nesdemim ♥
Bende ozlemedim degil Ali Yasin in tekmelerini
Her ani yasamak guzel darisi tum isteyen arkadaslara olsun ins.
Duan icin kocaman bi AMINNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…