sanmam nesdoşum, ama yine de bir baktır istersen. sadece kaymadan dolayı değil, stent sonrası bir kontrol olur hazır gitmişken.canım benimkinin traveli 359 a düşmüş. ben 480 e filan aldım. baya indirime girmiş. ben kullanayaım derim sana güzel ya da değil diye.
canım kaysa ağrım çok olurdu di mi. şimdi ki ağrım az düzeyde ama hep var. eskiden olan ağrıma benziyor. böbreğim değil de üreter ağrısı.
Ben bu 4ünden seçmek zorunda kalsam Uğur'u seçerdim, ikinci olarak da Enes'i seçerdim tatlımKizlar isme karar veremiyoruz
Esimin secimleri Ferhan Ugur Enes Nihat..
Sizce hangisi guzel bu 4unden secimi bana birakti ama karar veremiyorum..Enes arkadasimin oglunun ismi 4lukte sona koydum..eflos ferhani secmisti sizler ne diyorsunuz??
hahaha ay çok güldüm:))) oruçlusun diye duyamamış hee Allahım yarabbim...evet canim tutamiyrum artik acikiyrum sonra tutarim ins.
tutamiyrum canım.evet bi de ben 10. hafta da gebelerimi dinliyrum dedi sen oruçlu oldugindan duyamafim diyo nabzimi bile dinleyemedi düşün artık.
iyiyim çok şükür. iştahım acildi maşallah seviniyorum biraz halsizlik var idare ediyrum işte.
ama şu var ki hic endişem bitmiyr. yok saglikli mi kalbi atiyr mu devamli düşünüyorum hic istemiyorum bu halimi ama elimde değil. Rabbime siginiyrum tevekkül ediyrum ama yine dürtuyolar endişe var.
dördü arasından seçmek zorunda olsaydım uğur derdim canım.Kizlar isme karar veremiyoruz
Sizce hangisi guzel bu 4unden secimi bana birakti ama karar veremiyorum..Enes arkadasimin oglunun ismi 4lukte sona koydum..eflos ferhani secmisti sizler ne diyorsunuz??
Maşallah canım iyi olmanıza sevindim.
Ben idare etmeye çalışıyorum. Birkac kez fenalastim sadece. Oglumda geceden beri dikti beni. Hala ayaktayim.
Canim doğum yapmışsın geçmiş olsun Rabbim hayırlı eylesin bebegini Rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin size bebeginize kendinize dikkat edin
aaa doğum mu yaptın canım hayırlı olsun iyi olmanıza sevindim
canım sağol ayaklandım artık yemeğimi yapıyorum ufak tefek makinaya çamaşır atmak gibi işleri yapıyorum ama ev süpürüp silmiyorum, koltuk eğri bile dursa düzeltmiyorum:) normalde dayanamam:) dün şeker döktüm yanlışlıkla hemen görümcemi çağırdım süpürdü:) eski ben durmazdı ama yavrumdan bende kıymetli değil, oğlum iyileşti hamdolsun babamın ameliyatı iyi geçti bu seferde bel fıtığı nüksetti, ablam yarın ameliyat olacak tek tek geçiyor zorluklar hamdolsun
canım daha iyi olmana çok sevindim, inşallah çarşamba günü dorayıda çok iyi göreceksin
benimde ablama yarın stent takılacak böbreğinde büyüme çıktı ondan bayılmış olabilir, genel anestezi yapılacak kadın doğumcuda girebilirmiş rahim de de sıkıntı var sanırım
canım kist sancısına benziyor o dediğin keşke gitseydin böyle şeyleri ihmal etme kist patlıyabiliyor, progestan tahlili çatlamadan sonra 7. gün yapılır ertesi gün nasıl öyle çıkmış anlamadım ben
canım benim gibisin sen ben oğlumda öyleydim 60 çıkmıştı açlık şekerim,dr bana da aç kalma dedi ama diyet falan bir şey dememişti, zaten aç kalmam mümkün değil hamileyken baygınlık geliyor bana
canım oğlunun bakımı için dedim yoksa senin acını sen yaşıyorsun kimin faydası olur inşallah geçecek canım sağlıkta senin sınavın bu hayatta, kv ne ne güzel demişsin tebrik ediyorum
oldum olası itici geliyor bana spiral, sen hissetmiş gibi hiç istememiştin ah dr ah! Topiğimize okumak lazım
canım biraz daha bekle bakalım tekrar yaparsın test
canım ilk başlarda malum iştahım çoktu sürekli yiyordum şimdi canım bir şey istemiyor zorla yiyorum iftar saati herkes yiyor ben bir iki kaşık zor yiyorum içim almıyor, aç kalmamak için yiyorum, tiksinme yok canım bunda sadece bulantı var tabi keskin kokulara tahammülüm yok:)
neden istememiş olunsun lohusalık çok doğal bir süreç zorlanmadım diyene şüpheyle bakarım ben hatta bırak 3-4 ayı 6. aya kadar adapte süreci kesinlikle sonrası daha kolay oluyor bence
canım ikinci tablo eklemeyi sonra anlatayım başım ağrıyor bulantım hat safhada şu an, ama ateşin umut verici
olsun canım haklısın sayfalar akıp gidiyor bin bir emekle okuyup cevap yazıyorum bazı soru soranlar dönüp bir şey demiyor bende eledim artık onları:)) benimde yok da tadım tuzum tecrübe olunca bilmeyenlere yazmadan duramıyorum:)) hayırlısı bende kız hissediyorum bakalım ne çıkacak canı sağolsun sağlıklı olsunda
sağol canım konuştum sesi çok iyi maşaallah
canım bu yükselme iyiye işaret test yap sen bir tane
maşallah canım çok sevindim yat hep yat sadece wc ye kalk ben öyle toparlandım Allah'ın izniyle
sağol canım benim
maşallah kuzuna
canım yaptırırsan çıkar
sağol canım benim iyi konuştum
sağol balım
inşallah faydası olur hep aklımdasın canım
canim yatiyorum hep toparlanırm ins :) miden icinde tuzlu cubuk kreker leblebi iyi gelir ins biran once gecer istahsizliginbulantım hat safhada birde baş ağrısı çıktı sanırım açlıktan( canım bir şey yemek istemiyor ne zaman iştahım düzelir ya da böyle mi gider artık?
Eveeet arkadaslar cogaliyor :) amin canim hepimizin kinibizim prenseslere arkadas bı prenses daha mı gelıyorr gozun aydın canımm saglıkla al kucagına
Saol canim eveet kiz tuttu tahminin :)) brnce seninkide kizzzzz :))yazmayı unutmuşum canım hayırlı olsun kızın tahminim tuttu
Yaa kilo almamissin cok guzel ben 3,5 kilo aldimayy çok sevindim cutem ağlamaz inşallah artık rüzgarın annesinin kucağında olur hep:) wc ye bile gidersingerçi hijyenik olmaz vazgeçtim
yok balım o fayda etmedi ekmek vs bile istemiyor canım leblebi biraz bastırıyor, iştahım geri gelsin diyeceğimi hiç sanmazdım700 gr almıştım 200 ü gitmiş 500 gr aldım şimdiye kadar
Benim bebis 20li haftalardan hep 10gun geriden geliyo..
Ama gelisimi iyi sukurler olsun yani sorun degil bu..sadece dk minik bebis olucak dedi..
Simdi ben 35 +2de ultrasona girdim bebis 33+6 cikti..2200grdi..simdi ben ultrasona goremi hazirlanmalimiyim yoksa sat.a goremi????
Dogum dk.um sat.a gore hesap yapti eliyle kontrol etti ultrasonsuz falan yani mak.agustosun 10na kadar dogum olucak dedi..
Diger 2dk da agustosun ilk haftasi diyo..ama bunlar sata gore soyluyo..peki ultrasona gore geride ya bebis daha da gec gele bilirmi???
Aynen canim bende zaman zaman karamsarliga dusuyorum senin gibi :) ama sonrada allah vermis cok sukur sabrinida verir ins öyle yada boyle yaşayacağız sonuçta :)Naber bal sekerler??
Ayy cute senin bu halini gordum korktumdemin kocise diyorum biz acelemi ettik ne biraz gezip tozsaydikk
daha dogmadi korktummm
herkesin tek onerisi bol bol uyu sonra zamanin olmuycak diyo da ben tirsiyorum yavas yavas, kv.leremi tasinsak neee
Rabbim hepimize yardimci olsun Insallahhh...Ben daha dogurmak istemiyorummmm yaaa hic niyetim yok duruyo iste uslu uslu gobiste
Canim anne sonucta oda seni dusunuyor bence de git dr da ihmal etme sakin sen iyi olki ruzgar pasa da mutlu olsun :)Kızlar. Annem hep moral verirdi. Benim migdem 1 haftadır bu şekilde. Demin diyor ki rengin hep boz. Yediriyorum o kadar ama hep rengin atık. Hep çok yorgun, ölü balık gibi bakıyorsun. Moralim yerlere indi. Beni migde doktoruna götürmeye karar verdiler. Yavrum yine sefilleri oynayacak peşimde. Offff of... ; ((((
yesinler senin prensesini. nehirime arkadaş gelsin bol bol
çok sevindim sorun olmadığına.
ay canım iyi olmaya çalışıyoruz topikçek nazara geldik. ayakların nasıl oldu canım.
maşallah canım. hareketli sıpan demek. büyüyünce uyutmıcak seni kıpır kıpır
ay canım kıyamam sen progestan alıyorsun o da yapar bulantı tiksinme.
anam çok az kaldı ece. sata göre düşünceksin canım. minnakını yerim hemen tamamlar eksiğini hiç merak etme. et ye bolca.
canım benim miden bu denli ağrıyorsa artık gitmen gerekebilir haklılar. sana öneririm istersen dr. benim dr um çok iyi.
inş sorun çıkmaz kuzum çıksa da gerçi anasını satayım aynı ilaçları verip yolluyorlar.
Saol canim benim darisi sana ins en kisa zamanda :))Canım tebrik ederimm,prensesin gelecekmiş,cok sevindim..
Tesekkur ederim canim aminnn :)) evveet kizimin ilk talibi yazdimEftalimmm♥
Bacim kusuruma bakma son yazdiklarina cevap yazmistim ama gonderilmemis...
Hani su kaynanamin ogluma bakma meselesi....
Seni dinledim ablam super anne olmaya calismiyorum artik...
Cok bitkin yorgun oldugum zamanlarda emzirip atiyorum kv ye ...
Oglundan daha cok seviyor
Sagolsun guzel ilgileniyor valla...
Hatta birkac kere emzirip gezmek icin kacamak yaptim...
O esnada ise sagolsun oglum ben gelene kadar uyumus
Abla tavsiyesi almak gercekten guzel
Bu arada baban ve ablan icin buyuk gecmis olsun ♥
Cutemmm
Ablam cok gecmis olsun ne oldu sana boyle
Nazara falan mi geldiniz ablam
Biran evvel iyilesmen dilegiyle
Rosechina
Bacim Rabb'im saglicakla kucagina almani nasip etsin prensesini♥
Bende de bir tane prens var aklinda bulunsun
Nukra
Bacim bende Seni Seviyorum ♥
Iyi ki varsiniz ♥♥♥
Yavrunla birlikte saglikli omurler sizin olsun ♥
Yeni döngun hayirli olsun bebis getirsin sana insKizlar gece sahura kaltigim anda kirmizilari gordum :) Sabah atesi bir olctum 36.5 tamam dedim basladi bizim kirmizi.
Ya zaten ben bu aydan beklemiyodum bisey ama 20sinde catladigini duyunca tesadufi o gun iliskide olunca fena umutlanmisim meger. Bi sorun mu vardir diye kara kara dusunmeye basladim sonra. Gerci bu ay korunmasiz ilk aydi kismet diye ciktik yola ama demekki oyle korunmadan pat diye olmuyomus bu is bunu anladim. Dun secdede dua ettim Allahim eger saglikli ve hayirliysa kismet et ama suan vakti degilse tez zamanda saglikla nasip et demekki bizim varmis zamanimiz onumuzde.
Lakin dongumun duzeni bozuldu bu yuzden uzgunum ben cok
Amin canim tesekkur ederimeflalim canim bulantılar ins daha cok sürmeden gecer.benim yok artık inş daha da olmaz.
baban ablan için çok geçmiş olsun bi daha yaşatmasın allah.
rosechina canım gözünaydın bi prenses daha geliyor
allahim sizlere bağışlasin prensesini
cute canim oyle şeyler düşünme lutfen ruzgar gibi tatli bidiga ve daha cok iyi şeylere layiksin gecicek bu gunler de inşallah....
boran canim masallah minigin büyümüş allah gönlüne göre versin ins.
kocamlaben canim yeni dongun bebişini getirsin mübarek gunler hürmetine ins.
Canim biraz daha dinlenmelisin evden cikma benceçok halsizim bugün.
sıcak bi yandan. tansiyonum düşüyor. çamaşırları toplayamadım çamaşırlıktan. bayılcam sandım.
halbuki bugün pazara çıkıp iki üç bir şey almak istiyordum. pazar evimin önü hemen.
Aksam guzel haberletini bekliyorum canim cinsiyet tahminini de sormsyi unutma :)unuttum bugün doktora gidicem inşallah:) akşam acilde olacak akşam gidicez tabi günü değişmediyse:) ikili soncunu göstericez netten görünmüyor sonuç sinir oldum gerçi merakda etmiyoruminşallah ultrasonla bakar da görürüm bebeğimi
Dikkat et canim kendine hic canini sikma daha cok kucuk saglik ocagindaki cihazlar la 16 haftadan once duymasi cok zordunden sağlık ocagina gittim.bi kilo vermişim tansiyon yine sinirda dedi anlamıyorum ama ben de tansiyon belirtisi yok rahstim yani şükür. kalp atışını dinlemeye çalıştı ama duyamayabilirim defi ve duyamadi strese girmedim desem yalan olur askinda zayif sin gobeginde yağ yok rahat duymamiz gerekirdi dedi iyice korkuttu beni dr a gidicem ins.
ben dun biraz kötüydüm vücudum kirgindi.
oruca niyetlenmedim tutamitcam artık galiba çünkü acikyrm istahim da acildi cok şükür.
ateş düşmüş, adet geliyor. dün ümitlenmiştim.
çok şükür canım sevindim:)
demek bir prenses daha geliyor, hayırlı evlat olsun. gözün aydın öğrendin cinsiyetini, sıra bende
güvercininin iyi olmasına sevindim:) inşallah testinin sonucu da iyi çıkar canım.
cevaplamakta geç geç kalmışım
geçecek tabi ki canım.
bu zorlu günlerini atlatınca hiç aklına bile gelmeyecek zorluklar, hep güzel yanlarını hatırlayacaksın.
çok sevindim canım, Allah şifa versin.
benim de iştahım gitti bir ara, kilo verdim ama sonra açıldı.
şimdi iki saatte bir acıkıyorum:)
bilgim yok canım, Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin.
canım benim sen iyileş de Rüzgara daha faydalı ol.
bir iki gün rahatı bozulsa da paşanın sen iyileşince hep iyi olacak.
mide şakaya gelmez, bir an önce doktora gitmelisin.
hemencik düzelirsin de geçer bu günler canım.
hayırlara vesile olsun, üzülme daha ilkmiş.
benim de döngüm çokkk uzadı son zamanlarda. stresten oluyor sanırım.
geçmiş olsun canım, dinlen sakın gitme pazara falan.
ben de kötüyüm bugünbaşım çatlayacak, benim de pazara gitmem lazım, çamaşırlar, mutfak beni bekliyor ama hiç halim yok
hem duyamayabilirim deyip hem duymamız gerekirdi demesinden belli canm acemi olduğu:)
sıka canını, sağlık ocaklarındaki aletler hassas olmuyor.
karışmak istemem oruç konusunda canım ama bebeğine bu beslenme şekli hiç iyi değil.
Canim ferhan da guzel birde ugur ismi icine hangisi siniyorsa onu koy canimKizlar isme karar veremiyoruz
Ayy allah anali babali büyütsun canimSagol canım benim darısı tum doğum yapacakların basına İnsallah herkes sağlık sıhhat içinde yavrusuna kavuşsun vakitli saatli
cumartesi canım:) az kaldı.canim yatiyorum hep toparlanırm ins :) miden icinde tuzlu cubuk kreker leblebi iyi gelir ins biran once gecer istahsizligin
Eveeet arkadaslar cogaliyor :) amin canim hepimizin kini
Saol canim eveet kiz tuttu tahminin :)) brnce seninkide kizzzzz :))
Yaa kilo almamissin cok guzel ben 3,5 kilo aldim(
Aynen canim bende zaman zaman karamsarliga dusuyorum senin gibi :) ama sonrada allah vermis cok sukur sabrinida verir ins öyle yada boyle yaşayacağız sonuçta :)
Canim sat s gore doğumun olacak
Canim anne sonucta oda seni dusunuyor bence de git dr da ihmal etme sakin sen iyi olki ruzgar pasa da mutlu olsun :)
) saol canim nehir dora cok sansli :))
Saol canim benim darisi sana ins en kisa zamanda :))
Tesekkur ederim canim aminnn :)) evveet kizimin ilk talibi yazdim)
Yeni döngun hayirli olsun bebis getirsin sana ins
Amin canim tesekkur ederim
Canim biraz daha dinlenmelisin evden cikma bence
Aksam guzel haberletini bekliyorum canim cinsiyet tahminini de sormsyi unutma :)
Dikkat et canim kendine hic canini sikma daha cok kucuk saglik ocagindaki cihazlar la 16 haftadan once duymasi cok zor
Saol canim benim amin hepbirlikte saglicakla kucaklarimiza alalim ins
Senin kont ne zamsn ?
cumartesi canım:) az kaldı.
inşallah oradan da güzel haberler alacaksın canım.Ayy evet az kalmış hadi hayırlısı :)
Benimde Üniversite hastanesinde Perşembe günü kont. Var bakalım oradakı dr. Um ne dicek :)
inşallah oradan da güzel haberler alacaksın canım.
bu arada benim randevum cumaymış:) şimdi daha da yakın heheh..
Kizlar isme karar veremiyoruz
Ferhan..Kizlar isme karar veremiyoruz
Saol cnm. Çok güzel yazmışsın.Ah be canım iyi olacaksın insaallah.haketme meselesene gelince şunu unutma sen yoksan oğlunun hiçbirinde hicbir kucakta degeri yoktur.onu allahtan sonra var eden sensin.senin dışında kim ona senin verdiğin değeri verir ha. Buna eşinde dahil kimse vermez.bu yüzden onu ençok hakeden sensin.elbet toparlanicaksin
Ömer. ..Anlam olarak enes güzel ferhani bilmiyorum
Bende ömer ali dusunuyodum ikisi birden agir gelir falan dediler ikisindesavasci celalli insandi diye esimde ali yi begeniyo bakalim
Ferhan..
Saol cnm. Çok güzel yazmışsın.
Ömer. ..
Herkes iyidir inşallah topikcanlarım.ben bu ramazan çok bitkinim,evim fazla güneş alıyo pişiyorum,kimseyi tanımıyorum,arabayı da sattık,gezemiyom:) kitap okuyorum bol bol. Ramazan bitsin,hemen başlıyoruz tedavi araştırmalarına.ilk işimiz iyi bir ürolog bulmak..bakalım hayırlısı artık..benden böyle...siz neler yapıyosunuz,keyifler yerindedir umarım.
Cutem Nesdemim Eflalim Dgrpnrm Pinarim Rose canım Aysegulum Yusram Sosyalim Missim Azerim Hifanurum Boranim Azapcicegim Duham Deryam Ececim Happcim Denizim Lastim Mericem Phacim Devinim Cikolatacipsim Potipotom Vizyonum Karanfilcem Yazgulum... insaallah kimseyi unutmamisimdir işte bu kadar kalabalik bir aileyiz biz uzuntuleriniz uzuntum sevincleriniz sevincim kızlar insaallah hepiniz iyisinizdir...
Rabbim tasiyamayacaginiz tasiyamayacagim yükler sıkıntılar vermesin hepimize bu günler hurmetine...
Hepinizi ayrı ayrı seviyorum her zaman isimlerinizi yazamasamda hepinizin yeri ayrı gönlümde kendinize çok dikkat edin Allah a emanetsiniz...
canım sizinde mi tayininiz çıktı.ben kendi yoğunluğumdan sizleri takip edemedim doğru düzgün.belki sende bilmiyosundur bizimde tayinimiz çıktı istanbula.
doğuda güneydoğuda kaldım 2 seneye yakın.çok zor şartlarda kaldık ama çoook şükür Rabbim öyle güzel bi ev nasib etti ki.nereye baksan şükrediyorum.
eski mutfağım tuvaletle aynı büyüklükteydi.iki kişi imkansız sığmıyodu.şimdi koltuk takımı koy o kadar büyük.Rabbim herkese nasib etsin inşaallah.
çook şükür rahara kavuştuk ayşegülüm.şimdi sıra bebişlerde.bence herşeyde bi hayr var.belki oralarda zor büyütücektik bebeklerimizi.
şahsen benim için zor olucaktı.çünkü en yakın hastane 40 dk sürüyodu.
şimdi bi üst sokağım cadde.hastaneler ayağımın altında.ramazan geçsin bende iyi bi dr bulucam.inş uğurlu gelir yeni evimiz :)
bence beşiğin yerini düşünmeye başla ben başladım bile
iyiyim canım Allah razı olsun duaların için.aynısını senin için dilerim.
sende çook seviliyosun canım benim..Allaha emanet ol.
ferhan uğur olsun bence.Kizlar isme karar veremiyoruz
canım allah sana ve yavruna sağlıklı ömürler versin. inş şimdi her şey yolundadır.Sagol canım benim darısı tum doğum yapacakların basına İnsallah herkes sağlık sıhhat içinde yavrusuna kavuşsun vakitli saatli
sorma yaaa yatana kadar dayak yiyomDimi ya ömer ali olsun iki sahabe adi birden sakin olur inş :18: aksam yemekten sonra bi basliyo gece 1e kadar horon var içerde tirsiyorummm:18:
Ferhan ♥Kizlar isme karar veremiyoruz
Masaallah kizina nesdemim ♥ferhan uğur olsun bence.
canım allah sana ve yavruna sağlıklı ömürler versin. inş şimdi her şey yolundadır.
sorma yaaa yatana kadar dayak yiyomhatta gece de yiyom.
şimdi yeni bi hareket öğrendi eliyle bi yandan ayağıyla bi yandan geriniyo. bunu da çapraz dururken yapabiliyo sadece. elini elimle itiyorum çekil kızım diye. o da beni itiyo yeminle çok güçlü cadı. bana kafa tutuyo. böbreğimi deldi geçti bugün. rabbim herkese nasip etsin. isteyen tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda yaramaz sıpalar nasip etsin. biz gebelere doğumda kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?