Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay canım benim ben atlamışım senin yazdığını kusura bakma.
hakikaten kocaman bir aileyiz ne kadar güzel demişsin:)
amin canım amin..

Sen bi de çıkınca gör. Şimdi benimki direk dovuyor memeyi gec verirsem

Dediginizi yaptım vee dün özel hastahaneye gittim doktor çok ilgilendi kızlar tatilde olsa geliyormuş istanbul dışına cikmazsa her durumda dogumu yaptiriyormus daha o güne var takibi yapalım duruma göre hareket ederiz suan durumun güzel dedi :)
Kanda demirim ilaca rağmen yukselmemisti bu doktor hemen dahiliyeye sevketti sagolsun dahiliye uzmanıda çok alakalı bir bayandi bana liste verdi ilaclarimi değiştirdi takip edeceğim bu ay nasıl olacak dedi b12 ignemede devam dedi demir yukselmeden birakamazsin dedi

Sen bi de çıkınca gör. Şimdi benimki direk dovuyor memeyi gec verirsem

Cutem nasılsın.Benim yegenimde süt az gelirse bi eliyle annesinin yakasina yapisiyor oda yetmezse kendi kafasina elini yumruk yapıp vurmaya calisiyormus :)

Ayy aynı durumdayız kısmen biliyo musunn canııımm.Benim de evim tam gönlüme göre oldu,pazar kapımın önünde,bi üst caddem çarşı,herşey elimin altında.Bi de geniş,güneş görüyooo Zaten hep diyodum,Tokat'ta çocuk büyütmek istemem diye Şimdi sıra geldi meleğimin rahmime düşmesine..Allah'ın izniyle yakında hayallerime kavuşcam inşallah.Umutlarım tavan Sana da hayırlı uğurlu olsun kuzum,çok sevindim adına gerçekten..İnşallah güzel haberleri ard arda veririzzz
Kizlar isme karar veremiyoruz
Esimin secimleri Ferhan Ugur Enes Nihat..
Sizce hangisi guzel bu 4unden secimi bana birakti ama karar veremiyorum..Enes arkadasimin oglunun ismi 4lukte sona koydum..eflos ferhani secmisti sizler ne diyorsunuz??

Ben ''Uğur'' diyorum canım..Uğur getirsin Ferhan da çok karizmatik bi isim

Anlam olarak enes güzel ferhani bilmiyorum
Bende ömer ali dusunuyodum ikisi birden agir gelir falan dediler ikisindesavasci celalli insandi diye esimde ali yi begeniyo bakalim

Ömer Ömer Ömerrrrr..Eşimin adı diye demiyorum,çok seviyorum bu ismiiiiii

Kızlar sizinle de paylaşmak istedim
Ben demir hapimi hep kahvaltıdan sonra icerdim çok yanlış dedi bu doktor kahvaltıda yedigim yumurta peynir demir hapimin faydasını direk çöp yapıyormuş doktor kedinlikle kalsiyum iceren hiçbir gıda ile demir hapini yanyana alma en az 2saat olmalı arasında dedi mesela et yerken ayran içme etteki demiri vücudun emmeden kalsiyum devre dışı bırakıyor dedi şimdi listeye uyarak bu ay böyle deneyeceğim doktor takip edecekmis bu arada demir eksikliği için hurma vişne kiraz haftada bir mutlaka bakliyat kırmızı veya beyaz et kusburnu çayı bezelye gibi yiyecekler ve içecekler önerdi bakalım bu sefer degisecek mi ilac kullandigim halde yukselicegine dahada düştü kandaki demir degerim

merhaba nasılsınız kuzularım ramazan nasıl gidiyo diyecem aklıma geldı hamişler ve anneler var
anne olan arkadaslarıma bebeklerıne saglıklar dılerrım...hamiş arkadaslarıma da saglıklı dogumlar...benım gıbı bebegını bekleyenlerede allahım kısa zamanda kavusmaalarını dilerim meleklerine

Çok şükür,herşey yolunda yanii Nukra'mmm..Maşallah subhanallahh diyeliimm

Ömer Ömer Ömerrrrr..Eşimin adı diye demiyorum,çok seviyorum bu ismiiiiii

Teyzesiii benimde yegenimin adı Muhammed Ömer çok bicirik bir yegenim var 6aylik olacak bu ay Rabbim sizlerede böyle kuzular nasip etsin bu mübarek günler hurmetine

Amiiiinn çukulatamm cipsiimmmm,kavuşcaz inşallahhh
Bu topiikte hamiş olmayan kalmıcakkkk inşallahh

Teyzesiii benimde yegenimin adı Muhammed Ömer çok bicirik bir yegenim var 6aylik olacak bu ay Rabbim sizlerede böyle kuzular nasip etsin bu mübarek günler hurmetine

Oyy maşallahhh,adıyla yaşasınn kuzucuuuk
Ayy amiiin diyorum tüm kalbimleeee,sağolasın canım beniimmm

ay canım benim ben atlamışım senin yazdığını kusura bakma.
hakikaten kocaman bir aileyiz ne kadar güzel demişsin:)
amin canım amin..

Ne kusuru canım Estağfurullah asıl ben takip edemiyorum sizleri sizler hiçbir zaman cevapsız birakmadiniz beni iyiki varsınız :) eşim bile çok seviniyor sizlerden öğrendiğim güzel bilgilere geçen gün diyor ki yaa seni kim tanistirmisti bu kızlarla

Cutem nasılsın.Benim yegenimde süt az gelirse bi eliyle annesinin yakasina yapisiyor oda yetmezse kendi kafasina elini yumruk yapıp vurmaya calisiyormus :)
😁 komik oluyorlar baya canim.
acikinca "meeeee" diye agliyor.
meme gec gelirse vuruyor.
mutsuzsa "diiiii" diye agliyor
keyifliyse de "agu" lar geliyor.

Ben fena değilim cnm.

Tatlim. Demir hapini ic 30 dk bekle sonra ye.
Bebek cekiyr demiri hizla. Benimde gittijce dustu. 19 filandi hapla. Bi dogurdum 160 olmus. Ömrümde ilk kez.

Ismi ağır olmuş canim. Adıyla yaşasın.

Ismi ağır olmuş canim. Adıyla yaşasın.

Bende ismi ağır diyorum ama öyle istedi annesiyle babası sadece Ömer ismini kullaniyorlar kardeşim Muhammed ismini rüyasında görünce koymak istedi 3kez düşük yaşamıştı peşine bu kuzu geldi :)

Tam bir melekler yaa anneye muhtaclar anne kuxulari Rabbim hepsine sağlık rahatlik versin hayırlı uzun ömür versin
Kuzum yaa senin demirde çok dusukmus benimki 30 40 arası gidip geliyor

Kızlar Eflalim bugün gidecekti değil mi doktora inşaallah güzel haberlerle gelsin
Kızlar telefonun şarjı bitiyor kapanmak üzere hepinizi öpüyorum hayırlı geceler Rabbim rahatlik versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…