Ben boyle bise görmedim yaa ilkinde boyle değildibu mmübarek sanki redbull içmiş gibi tepiniyo valla saçma gelecekte bazen " bi dur daa" diyorumferhan uğur olsun bence.
canım allah sana ve yavruna sağlıklı ömürler versin. inş şimdi her şey yolundadır.
sorma yaaa yatana kadar dayak yiyomhatta gece de yiyom.
şimdi yeni bi hareket öğrendi eliyle bi yandan ayağıyla bi yandan geriniyo. bunu da çapraz dururken yapabiliyo sadece. elini elimle itiyorum çekil kızım diye. o da beni itiyo yeminle çok güçlü cadı. bana kafa tutuyo. böbreğimi deldi geçti bugün. rabbim herkese nasip etsin. isteyen tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda yaramaz sıpalar nasip etsin. biz gebelere doğumda kolaylık versin.
Ömer Ömer Ömerrrrr..Eşimin adı diye demiyorum,çok seviyorum bu ismiiiiii
aminnnn canım inşaallahCanım çok sevindim senin adına rahata kavuşmuşsun :)) inş en kısa zamnda Allah'ın izniyle gelecek bebişleriniz :))
Ayy aynı durumdayız kısmen biliyo musunn canııımm.Benim de evim tam gönlüme göre oldu,pazar kapımın önünde,bi üst caddem çarşı,herşey elimin altında.Bi de geniş,güneş görüyoooZaten hep diyodum,Tokat'ta çocuk büyütmek istemem diye Şimdi sıra geldi meleğimin rahmime düşmesine..Allah'ın izniyle yakında hayallerime kavuşcam inşallah.Umutlarım tavan Sana da hayırlı uğurlu olsun kuzum,çok sevindim adına gerçekten..İnşallah güzel haberleri ard arda veririzzz
Ben ''Uğur'' diyorum canım..Uğur getirsinFerhan da çok karizmatik bi isim
tamam canım fiyatıda iyiymiş inşallah istediğim gibi alırım bu sefer:)canım benimkinin traveli 359 a düşmüş. ben 480 e filan aldım. baya indirime girmiş. ben kullanayaım derim sana güzel ya da değil diye.
canım kaysa ağrım çok olurdu di mi. şimdi ki ağrım az düzeyde ama hep var. eskiden olan ağrıma benziyor. böbreğim değil de üreter ağrısı.
canım acıkıyorum ama içim almıyor inanamıyorum bu halime en sevdiğim kahvaltıdır zorla yiyorumçok sevindim canım, Allah şifa versin.
benim de iştahım gitti bir ara, kilo verdim ama sonra açıldı.
şimdi iki saatte bir acıkıyorum:)
canım o endişeler bitmiyor çok haklısın senden farkım yok dediğin gibi tevekkül ediyorum iyi diye telkinde bulunuyorum kendimeiyiyim çok şükür. iştahım acildi maşallah seviniyorum biraz halsizlik var idare ediyrum işte.
ama şu var ki hic endişem bitmiyr. yok saglikli mi kalbi atiyr mu devamli düşünüyorum hic istemiyorum bu halimi ama elimde değil. Rabbime siginiyrum tevekkül ediyrum ama yine dürtuyolar endişe var.
ferhan diyorum hala:)Kizlar isme karar veremiyoruz
Esimin secimleri Ferhan Ugur Enes Nihat..
Sizce hangisi guzel bu 4unden secimi bana birakti ama karar veremiyorum..Enes arkadasimin oglunun ismi 4lukte sona koydum..eflos ferhani secmisti sizler ne diyorsunuz??
amin canımsagol canım benim cok zor gecen bir hamilelikden sonra doğumda erken oldu tabiii nasip böyleymiş tum doğum yapacaklarda sağlıkla alsın bebislerini kucaklarına İnsallah
toparlanırsın canım dr bana dün çok iyi dinlenmişsin aferin dedi:)) hayırlısı göstermedi cinsiyetini, canım bende oğluşda almıştım şimdi zaten kiloluyum o yüzden almamışımdırcanim yatiyorum hep toparlanırm ins :) miden icinde tuzlu cubuk kreker leblebi iyi gelir ins biran once gecer istahsizligin
Saol canim eveet kiz tuttu tahminin :)) brnce seninkide kizzzzz :))
Yaa kilo almamissin cok guzel ben 3,5 kilo aldim(
ömer çok güzel kaynımın adı ömer işli güçlü pek hamaratAnlam olarak enes güzel ferhani bilmiyorum
Bende ömer ali dusunuyodum ikisi birden agir gelir falan dediler ikisindesavasci celalli insandi diye esimde ali yi begeniyo bakalim
ferhan uğur olsun bence.
canım allah sana ve yavruna sağlıklı ömürler versin. inş şimdi her şey yolundadır.
şimdi yeni bi hareket öğrendi eliyle bi yandan ayağıyla bi yandan geriniyo. bunu da çapraz dururken yapabiliyo sadece. elini elimle itiyorum çekil kızım diye. o da beni itiyo yeminle çok güçlü cadı. bana kafa tutuyo. böbreğimi deldi geçti bugün. rabbim herkese nasip etsin. isteyen tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda yaramaz sıpalar nasip etsin. biz gebelere doğumda kolaylık versin.
canım çok sevindim sanırım bende özele geçicem artıkDediginizi yaptım vee dün özel hastahaneye gittim doktor çok ilgilendi kızlar tatilde olsa geliyormuş istanbul dışına cikmazsa her durumda dogumu yaptiriyormus daha o güne var takibi yapalım duruma göre hareket ederiz suan durumun güzel dedi :)
Kanda demirim ilaca rağmen yukselmemisti bu doktor hemen dahiliyeye sevketti sagolsun dahiliye uzmanıda çok alakalı bir bayandi bana liste verdi ilaclarimi değiştirdi takip edeceğim bu ay nasıl olacak dedi b12 ignemede devam dedi demir yukselmeden birakamazsin dedi
Ömer Ömer Ömerrrrr..Eşimin adı diye demiyorum,çok seviyorum bu ismiiiiii
sağol canım bilgi için yeni başladım öyle kullanıyorum dikkat ederim, roka yesene canım oğluşda dokuz ay her gün yedim kanım çok iyiydiKızlar sizinle de paylaşmak istedim
Ben demir hapimi hep kahvaltıdan sonra icerdim çok yanlış dedi bu doktor kahvaltıda yedigim yumurta peynir demir hapimin faydasını direk çöp yapıyormuş doktor kedinlikle kalsiyum iceren hiçbir gıda ile demir hapini yanyana alma en az 2saat olmalı arasında dedi mesela et yerken ayran içme etteki demiri vücudun emmeden kalsiyum devre dışı bırakıyor dedi şimdi listeye uyarak bu ay böyle deneyeceğim doktor takip edecekmis bu arada demir eksikliği için hurma vişne kiraz haftada bir mutlaka bakliyat kırmızı veya beyaz et kusburnu çayı bezelye gibi yiyecekler ve içecekler önerdi bakalım bu sefer degisecek mi ilac kullandigim halde yukselicegine dahada düştü kandaki demir degerim
amin canım sen nasılsın?merhaba nasılsınız kuzularımramazan nasıl gidiyo diyecem aklıma geldı hamişler ve anneler var
anne olan arkadaslarıma bebeklerıne saglıklar dılerrım...hamiş arkadaslarıma da saglıklı dogumlar...benım gıbı bebegını bekleyenlerede allahım kısa zamanda kavusmaalarını dilerim meleklerine
gittim canım az sonraKızlar Eflalim bugün gidecekti değil mi doktora inşaallah güzel haberlerle gelsin
Kızlar telefonun şarjı bitiyor kapanmak üzere hepinizi öpüyorum hayırlı geceler Rabbim rahatlik versin...
Eflos gozun aydin canim cok guzel haberlerle gelmissinsen yinede dikkat et kendine is yapayim falan deme
O iyi olur eflosum senin icin bide senin bi tane bidigin var sana kesin sart canim bende ondan almayi dusunuyorum
Haklisin hele bide bebek surunmeye baslayinca daha cok ihtiyac olacak
Hoşgeldin canım kocaman amin diyorum :)merhaba nasılsınız kuzularımramazan nasıl gidiyo diyecem aklıma geldı hamişler ve anneler var
anne olan arkadaslarıma bebeklerıne saglıklar dılerrım...hamiş arkadaslarıma da saglıklı dogumlar...benım gıbı bebegını bekleyenlerede allahım kısa zamanda kavusmaalarını dilerim meleklerine
Güzel haberler ve bilgiler almışsın canım belkide Demir hapının bu yüzden etkisi olmamıştır inş yükselirKızlar sizinle de paylaşmak istedim
Ben demir hapimi hep kahvaltıdan sonra icerdim çok yanlış dedi bu doktor kahvaltıda yedigim yumurta peynir demir hapimin faydasını direk çöp yapıyormuş doktor kedinlikle kalsiyum iceren hiçbir gıda ile demir hapini yanyana alma en az 2saat olmalı arasında dedi mesela et yerken ayran içme etteki demiri vücudun emmeden kalsiyum devre dışı bırakıyor dedi şimdi listeye uyarak bu ay böyle deneyeceğim doktor takip edecekmis bu arada demir eksikliği için hurma vişne kiraz haftada bir mutlaka bakliyat kırmızı veya beyaz et kusburnu çayı bezelye gibi yiyecekler ve içecekler önerdi bakalım bu sefer degisecek mi ilac kullandigim halde yukselicegine dahada düştü kandaki demir degerim
Amin. CAnım Adıyla büyüsün inşTeyzesiii benimde yegenimin adı Muhammed Ömer çok bicirik bir yegenim var 6aylik olacak bu ay Rabbim sizlerede böyle kuzular nasip etsin bu mübarek günler hurmetine
Canım Benim çok sevindim ne güzel haberler almışsın maşallah meleğine :))Kimsecikler yok ama yazıyorum, dün gittik acile dr un başı kalabalık değildi bu sefer, ikili sonucum iyi çıkmış, zorla yaptırmıştı dr, ultrasonla bakmıycakmısınız dedim baktı sağolsun bekleyen hasta yoktu, epey ayrıntılı baktı başına karnına boyun posuna:)maşaallahı var bebeğimingelişimi çok iyi kıpır kıpırdı tam hissettiğim yerdeydi orda hissediyorum dedim başı burda dedi solumda duruyor bebişimin ayakları sağa doğru, cinsiyeti sordum baktı ama göremedi oturuyormuş hanım diyesim geldi 18. haftada söylerim dedi neee 18 mi dedim tamam 16 olsun dedi organ taraması için üniversite hastanesinden gün alıcam bir daha ki konrtolüm 16. haftada ama bu doktora gitmem sanırım daha, çok iyi ama erkek eşimde yok diyor artık gerçi bende bayanda rahat ediyorum
Riskimi sordum artık yokmuş bebek yukarı epey çıkmış korktuğum gibi değilmiş hamdolsuneski durduğu yeri gösterdi bak burası boşalmış başı burdaydı rahim ağzındaydı dedi, çok iyi dinlenmişsin aferin dedi yürüyüş yapabilirmiyim dedim yap dedi benden haberler böyle maalesef cihaz çok eski net fotosu yok zaten başını femur kemiğini karnını ayrı ayrı çekti bütün fotosu yok kuzumun
Birde 16. haftada 3 lü tarama dedi yooookk dedim onu yaptırmam artık, herkesden istiyoruz dedi ama hayır dedim bu sefer zorlayamaz
Canım bende fantom 1200 var çok memnunun çekiş gücü süpersağol canım yok iş yapmam daha:)) keyfime bakıyorum , şu fakirin dikey süpürgesinden alıcam hafifçe rahat olur
Ayyy hayalimdeki evlat zaten kizimda yok yardim eder iste banatamam canım fiyatıda iyiymiş inşallah istediğim gibi alırım bu sefer:)
ömer çok güzel kaynımın adı ömer işli güçlü pek hamarathalı yıkar cam siler
senin kız karateci çıktı, annesi gibi karakteri güçlü ne istediğini biliyor
canım çok sevindim sanırım bende özele geçicem artık
tabi canım
sağol canım bilgi için yeni başladım öyle kullanıyorum dikkat ederim, roka yesene canım oğluşda dokuz ay her gün yedim kanım çok iyiydi
amin canım sen nasılsın?
gittim canım az sonra
Kimsecikler yok ama yazıyorum, dün gittik acile dr un başı kalabalık değildi bu sefer, ikili sonucum iyi çıkmış, zorla yaptırmıştı dr, ultrasonla bakmıycakmısınız dedim baktı sağolsun bekleyen hasta yoktu, epey ayrıntılı baktı başına karnına boyun posuna:)maşaallahı var bebeğimingelişimi çok iyi kıpır kıpırdı tam hissettiğim yerdeydi orda hissediyorum dedim başı burda dedi solumda duruyor bebişimin ayakları sağa doğru, cinsiyeti sordum baktı ama göremedi oturuyormuş hanım diyesim geldi 18. haftada söylerim dedi neee 18 mi dedim tamam 16 olsun dedi organ taraması için üniversite hastanesinden gün alıcam bir daha ki konrtolüm 16. haftada ama bu doktora gitmem sanırım daha, çok iyi ama erkek eşimde yok diyor artık gerçi bende bayanda rahat ediyorum
Riskimi sordum artık yokmuş bebek yukarı epey çıkmış korktuğum gibi değilmiş hamdolsuneski durduğu yeri gösterdi bak burası boşalmış başı burdaydı rahim ağzındaydı dedi, çok iyi dinlenmişsin aferin dedi yürüyüş yapabilirmiyim dedim yap dedi benden haberler böyle maalesef cihaz çok eski net fotosu yok zaten başını femur kemiğini karnını ayrı ayrı çekti bütün fotosu yok kuzumun
Birde 16. haftada 3 lü tarama dedi yooookk dedim onu yaptırmam artık, herkesden istiyoruz dedi ama hayır dedim bu sefer zorlayamaz
tamam canım fiyatıda iyiymiş inşallah istediğim gibi alırım bu sefer:)
Canım korkma hiç kaymamıştır inşallah, bir kontrole gitsen rahatlarsın
canım acıkıyorum ama içim almıyor inanamıyorum bu halime en sevdiğim kahvaltıdır zorla yiyorumeee ben istedim iştahım gitsin kilo almıyım dedim durdum
canım o endişeler bitmiyor çok haklısın senden farkım yok dediğin gibi tevekkül ediyorum iyi diye telkinde bulunuyorum kendime
ferhan diyorum hala:)
amin canım
toparlanırsın canım dr bana dün çok iyi dinlenmişsin aferin dedi:)) hayırlısı göstermedi cinsiyetini, canım bende oğluşda almıştım şimdi zaten kiloluyum o yüzden almamışımdır
ömer çok güzel kaynımın adı ömer işli güçlü pek hamarathalı yıkar cam siler
senin kız karateci çıktı, annesi gibi karakteri güçlü ne istediğini biliyor
canım çok sevindim sanırım bende özele geçicem artık
tabi canım
sağol canım bilgi için yeni başladım öyle kullanıyorum dikkat ederim, roka yesene canım oğluşda dokuz ay her gün yedim kanım çok iyiydi
amin canım sen nasılsın?
gittim canım az sonra
Hoşgeldin canım kocaman amin diyorum :)
Güzel haberler ve bilgiler almışsın canım belkide Demir hapının bu yüzden etkisi olmamıştır inş yükselir
Amin. CAnım Adıyla büyüsün inş
Canım Benim çok sevindim ne güzel haberler almışsın maşallah meleğine :))
Canım bende fantom 1200 var çok memnunun çekiş gücü süper
Anlam olarak enes güzel ferhani bilmiyorum
Bende ömer ali dusunuyodum ikisi birden agir gelir falan dediler ikisindesavasci celalli insandi diye esimde ali yi begeniyo bakalim
Ferhan..
Saol cnm. Çok güzel yazmışsın.
Ömer. ..
ferhan uğur olsun bence.
Ferhan ♥
Oooo bacim masaallah prensine kavusmana cok az vaktin kalmis
Saglicakla al kucagina ♥
Masaallah kizina nesdemim ♥
Bende ozlemedim degil Ali Yasin in tekmelerini
Her ani yasamak guzel darisi tum isteyen arkadaslara olsun ins.
Duan icin kocaman bi AMINNNNN
sanmam nesdoşum, ama yine de bir baktır istersen. sadece kaymadan dolayı değil, stent sonrası bir kontrol olur hazır gitmişken.
Ben bu 4ünden seçmek zorunda kalsam Uğur'u seçerdim, ikinci olarak da Enes'i seçerdim tatlım
hahaha ay çok güldüm:))) oruçlusun diye duyamamış hee Allahım yarabbim...
dördü arasından seçmek zorunda olsaydım uğur derdim canım.
Canim ferhan da guzel birde ugur ismi icine hangisi siniyorsa onu koy canim
Ayy allah anali babali büyütsun canim
Amin
Sagolun kizlarAyy aynı durumdayız kısmen biliyo musunn canııımm.Benim de evim tam gönlüme göre oldu,pazar kapımın önünde,bi üst caddem çarşı,herşey elimin altında.Bi de geniş,güneş görüyoooZaten hep diyodum,Tokat'ta çocuk büyütmek istemem diye Şimdi sıra geldi meleğimin rahmime düşmesine..Allah'ın izniyle yakında hayallerime kavuşcam inşallah.Umutlarım tavan Sana da hayırlı uğurlu olsun kuzum,çok sevindim adına gerçekten..İnşallah güzel haberleri ard arda veririzzz
Ben ''Uğur'' diyorum canım..Uğur getirsinFerhan da çok karizmatik bi isim
Oyy aglamasini yerim ben onuunn😁 komik oluyorlar baya canim.
acikinca "meeeee" diye agliyor.
meme gec gelirse vuruyor.
mutsuzsa "diiiii" diye agliyor
keyifliyse de "agu" lar geliyor.
Ben fena değilim cnm.
Tatlim. Demir hapini ic 30 dk bekle sonra ye.
Bebek cekiyr demiri hizla. Benimde gittijce dustu. 19 filandi hapla. Bi dogurdum 160 olmus. Ömrümde ilk kez.
Hadi gozun aydin cnm..guzel gecmis hersey..merakla cinsiyyeti oyrendimi diye okudum ama biraz daha sabr edicez galibaa..gonlunden gecen neyse sagligiyla o olsun Insallah..Kimsecikler yok ama yazıyorum, dün gittik acile dr un başı kalabalık değildi bu sefer, ikili sonucum iyi çıkmış, zorla yaptırmıştı dr, ultrasonla bakmıycakmısınız dedim baktı sağolsun bekleyen hasta yoktu, epey ayrıntılı baktı başına karnına boyun posuna:)maşaallahı var bebeğimingelişimi çok iyi kıpır kıpırdı tam hissettiğim yerdeydi orda hissediyorum dedim başı burda dedi solumda duruyor bebişimin ayakları sağa doğru, cinsiyeti sordum baktı ama göremedi oturuyormuş hanım diyesim geldi 18. haftada söylerim dedi neee 18 mi dedim tamam 16 olsun dedi organ taraması için üniversite hastanesinden gün alıcam bir daha ki konrtolüm 16. haftada ama bu doktora gitmem sanırım daha, çok iyi ama erkek eşimde yok diyor artık gerçi bende bayanda rahat ediyorum
calisanlar ve gogus ucu sorunu olanlar icin ideal bence cnm.ben gerek duymadimKızlar bu göğüs pompasini neden aliyorlar
Ben ilkindede emzirdim ama lazim olmadi simdi bakiyorum herkes listesine eklemiş nedenikii??
Sagolun kizlarsoyle bir eleme yaptik..Enes kocamin sevdiyi isim ama azer.da cok kulanilan hatta hic kullanilmayan bi isim simdiye kadar tek arkadasim oglunda duydum ve babasi turk ondan..soyadimizla yakismiyo da...Uguru cok seviyorum ama turkce seslenince zor olmuyo azerice "ğ" harfi farkli sesleniyo yazili anlatamam yani..o yuzden cok sevsen de seslenisi cok zor oluyo sanki boguluyomus gibii..Ferhan ve Nihat arasindayiz..Nihati sizler cok sevmiyosunuz galiba ama bizim buralarda cok kullanisli modern isim gibi geciyo ama ferhan sanki daha cok icime yatiyoo..bakalim benim icin 1.ferhan 2.nihat..
fikirleriniz iciin coook sagolun canlar.
Missy Ali ismini ben de cok seviyorum abimin ismi..olmasaydi Ali olurdu Yusuf da cok seviyorum onu da koyamiyoruz..
Oyy aglamasini yerim ben onuunn
bebek videolari falan izliyorum cute..banyo dogum masaj falan videolari..onlar aglayinca ben agliyorum nasil aglama nasil ses Ya Rabbim tuylerim diken oluyo...
sen de ne guzel cozmussun aglamayine istedigini kolayca anlarsin artik
Hadi gozun aydin cnm..guzel gecmis hersey..merakla cinsiyyeti oyrendimi diye okudum ama biraz daha sabr edicez galibaa..gonlunden gecen neyse sagligiyla o olsun Insallah..
calisanlar ve gogus ucu sorunu olanlar icin ideal bence cnm.ben gerek duymadim
yusufta oğlumun adı
sen azerbaycandasın galiba dayım bi ara orda çalışmıştı bi arkadaşı vardı adı Akbar benim çok hoşuma gitmişti ismi anlamını bilmiyom ama
şimdi kardeşimin nişanlısı orada baküde çalışıyo
pompayıda tam anlamadıydım neden herkes alıyo diye ihtiyacı olanda olmayanda yazmış mesela listesine ondan sorduydum
çalışanlar için ideal demekk
Kizlar hani sormustum ya alt bolgemde iyne batma gibi biseyler oluyo..dediniz bebek kanala giriyo ondan..onda bazen oluyodu arada yani..ama 3gundur cok fazla var ayaga kalkmaya korkuyorum bikac afim atsam hemen o garip iyne batmasi gibimi desem ciziliyormus gibimi desem anlatamiyorum ama o an sanki oldugum yerde bacagimi makas yapip bukulup kaliyorum agridan deyil sadece o an bisey yirtilicak su gelicekmis gibi endiseye dusuyorum..dk.a gidecek agri yok sanci yok..tel.la sorsam anlatamam....dolasmak istiyorum yurumek istiyorum ama ayaga kalkinca hep oluyo korkuyorum 38e kadar dayansin diyorum ama agrim sizim yok boyle olup da cidden su falan gele bilirmiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?