Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben boyle bise görmedim yaa ilkinde boyle değildibu mmübarek sanki redbull içmiş gibi tepiniyo valla saçma gelecekte bazen " bi dur daa" diyorum
Ömer Ömer Ömerrrrr..Eşimin adı diye demiyorum,çok seviyorum bu ismiiiiii

Bende seviyorum ömer ismini babasida ali istiyor ömer ali olsun dedim bende bakiim inş kafam karismaz yine

Canım çok sevindim senin adına rahata kavuşmuşsun :)) inş en kısa zamnda Allah'ın izniyle gelecek bebişleriniz :))
aminnnn canım inşaallah

bize düşen bol bol şükredip sabırla bebeğimizi beklemek
tayinlerimiz ard arda olmuş.bakarsın hamiş haberlerinide beraber veririz

tamam canım fiyatıda iyiymiş inşallah istediğim gibi alırım bu sefer:)

Canım korkma hiç kaymamıştır inşallah, bir kontrole gitsen rahatlarsın
çok sevindim canım, Allah şifa versin.

benim de iştahım gitti bir ara, kilo verdim ama sonra açıldı.
şimdi iki saatte bir acıkıyorum:)
canım acıkıyorum ama içim almıyor inanamıyorum bu halime en sevdiğim kahvaltıdır zorla yiyorum eee ben istedim iştahım gitsin kilo almıyım dedim durdum
canım o endişeler bitmiyor çok haklısın senden farkım yok dediğin gibi tevekkül ediyorum iyi diye telkinde bulunuyorum kendime
Kizlar isme karar veremiyoruz
Esimin secimleri Ferhan Ugur Enes Nihat..
Sizce hangisi guzel bu 4unden secimi bana birakti ama karar veremiyorum..Enes arkadasimin oglunun ismi 4lukte sona koydum..eflos ferhani secmisti sizler ne diyorsunuz??
ferhan diyorum hala:)
sagol canım benim cok zor gecen bir hamilelikden sonra doğumda erken oldu tabiii nasip böyleymiş tum doğum yapacaklarda sağlıkla alsın bebislerini kucaklarına İnsallah
amin canım
toparlanırsın canım dr bana dün çok iyi dinlenmişsin aferin dedi:)) hayırlısı göstermedi cinsiyetini, canım bende oğluşda almıştım şimdi zaten kiloluyum o yüzden almamışımdır
Anlam olarak enes güzel ferhani bilmiyorum
Bende ömer ali dusunuyodum ikisi birden agir gelir falan dediler ikisindesavasci celalli insandi diye esimde ali yi begeniyo bakalim
ömer çok güzel kaynımın adı ömer işli güçlü pek hamarat halı yıkar cam siler
senin kız karateci çıktı, annesi gibi karakteri güçlü ne istediğini biliyor
canım çok sevindim sanırım bende özele geçicem artık
Ömer Ömer Ömerrrrr..Eşimin adı diye demiyorum,çok seviyorum bu ismiiiiii
tabi canım
sağol canım bilgi için yeni başladım öyle kullanıyorum dikkat ederim, roka yesene canım oğluşda dokuz ay her gün yedim kanım çok iyiydi
amin canım sen nasılsın?
Kızlar Eflalim bugün gidecekti değil mi doktora inşaallah güzel haberlerle gelsin
Kızlar telefonun şarjı bitiyor kapanmak üzere hepinizi öpüyorum hayırlı geceler Rabbim rahatlik versin...
gittim canım az sonra

Kimsecikler yok ama yazıyorum, dün gittik acile dr un başı kalabalık değildi bu sefer, ikili sonucum iyi çıkmış, zorla yaptırmıştı dr, ultrasonla bakmıycakmısınız dedim baktı sağolsun bekleyen hasta yoktu, epey ayrıntılı baktı başına karnına boyun posuna:)maşaallahı var bebeğimin gelişimi çok iyi kıpır kıpırdı tam hissettiğim yerdeydi orda hissediyorum dedim başı burda dedi solumda duruyor bebişimin ayakları sağa doğru, cinsiyeti sordum baktı ama göremedi oturuyormuş hanım diyesim geldi 18. haftada söylerim dedi neee 18 mi dedim tamam 16 olsun dedi organ taraması için üniversite hastanesinden gün alıcam bir daha ki konrtolüm 16. haftada ama bu doktora gitmem sanırım daha, çok iyi ama erkek eşimde yok diyor artık gerçi bende bayanda rahat ediyorum

Riskimi sordum artık yokmuş bebek yukarı epey çıkmış korktuğum gibi değilmiş hamdolsun eski durduğu yeri gösterdi bak burası boşalmış başı burdaydı rahim ağzındaydı dedi, çok iyi dinlenmişsin aferin dedi yürüyüş yapabilirmiyim dedim yap dedi benden haberler böyle maalesef cihaz çok eski net fotosu yok zaten başını femur kemiğini karnını ayrı ayrı çekti bütün fotosu yok kuzumun

Birde 16. haftada 3 lü tarama dedi yooookk dedim onu yaptırmam artık, herkesden istiyoruz dedi ama hayır dedim bu sefer zorlayamaz

Eflos gozun aydin canim cok guzel haberlerle gelmissin sen yinede dikkat et kendine is yapayim falan deme

Eflos gozun aydin canim cok guzel haberlerle gelmissin sen yinede dikkat et kendine is yapayim falan deme

sağol canım yok iş yapmam daha:)) keyfime bakıyorum , şu fakirin dikey süpürgesinden alıcam hafifçe rahat olur

O iyi olur eflosum senin icin bide senin bi tane bidigin var sana kesin sart canim bende ondan almayi dusunuyorum

O iyi olur eflosum senin icin bide senin bi tane bidigin var sana kesin sart canim bende ondan almayi dusunuyorum

al canım al, nesdoş kullanıyormuş memnunmuş ben epey araştırmıştım iki marka arasında kalmıştım buna karar verdim, sanırım duha da kullanıyordu yanlış yazmıyım:) zaten en çok mutfak ve oturma odası batıyor birde sert zeminde ki saçlara süper olur

Haklisin hele bide bebek surunmeye baslayinca daha cok ihtiyac olacak

oyyy emekliycekler birde bende temizlik ondan takıntı haline geldi canım benim oğluş hep yerlerde yerde büyüttüm çünkü 3 aylıkken koydum oyun halısına büyüdü orda:) şimdi bile koltukta oturmaz hep yerlerde ama şimdi ocakta doğacak inşallah, yere hemen koyamıycam 6. ayını bulur koymam maalesef

Hoşgeldin canım kocaman amin diyorum :)
Güzel haberler ve bilgiler almışsın canım belkide Demir hapının bu yüzden etkisi olmamıştır inş yükselir

Teyzesiii benimde yegenimin adı Muhammed Ömer çok bicirik bir yegenim var 6aylik olacak bu ay Rabbim sizlerede böyle kuzular nasip etsin bu mübarek günler hurmetine
Amin. CAnım Adıyla büyüsün inş

Canım Benim çok sevindim ne güzel haberler almışsın maşallah meleğine :))
sağol canım yok iş yapmam daha:)) keyfime bakıyorum , şu fakirin dikey süpürgesinden alıcam hafifçe rahat olur
Canım bende fantom 1200 var çok memnunun çekiş gücü süper

Ayyy hayalimdeki evlat zaten kizimda yok yardim eder iste bana

Cook şükür masallahh bebisine Allah korusun her turlu hastalıktan ins

Kızlar bu göğüs pompasini neden aliyorlar
Ben ilkindede emzirdim ama lazim olmadi simdi bakiyorum herkes listesine eklemiş nedenikii??

iyiyim canım şükür...masaallah bebegınınden güzel haberler var,iyice yukarı cıkmıs annesı korkmasın artık
eflalcim benıde dualarında unutma olur mu

hoşbuldum canım...prenses gelıyomus hayırlı olsun kuzum...

merhabalar kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben pek fazla yazamıyorum ama arada gelip okuyorum sizleri
cutecim sanada çok geçmiş olsun spiral alerji yapmış Allahım acil şifalar versin canım
benim ablamda taktırdı taktıralı adet dönemleri acaip çok ve uzun kanamalı geçiyo

Anlam olarak enes güzel ferhani bilmiyorum
Bende ömer ali dusunuyodum ikisi birden agir gelir falan dediler ikisindesavasci celalli insandi diye esimde ali yi begeniyo bakalim

Ferhan..

Saol cnm. Çok güzel yazmışsın.

Ömer. ..

hahaha ay çok güldüm:))) oruçlusun diye duyamamış hee Allahım yarabbim...

dördü arasından seçmek zorunda olsaydım uğur derdim canım.

Canim ferhan da guzel birde ugur ismi icine hangisi siniyorsa onu koy canim

Ayy allah anali babali büyütsun canim
Amin

Sagolun kizlar soyle bir eleme yaptik..Enes kocamin sevdiyi isim ama azer.da cok kulanilan hatta hic kullanilmayan bi isim simdiye kadar tek arkadasim oglunda duydum ve babasi turk ondan..soyadimizla yakismiyo da...Uguru cok seviyorum ama turkce seslenince zor olmuyo azerice "ğ" harfi farkli sesleniyo yazili anlatamam yani..o yuzden cok sevsen de seslenisi cok zor oluyo sanki boguluyomus gibii..Ferhan ve Nihat arasindayiz..Nihati sizler cok sevmiyosunuz galiba ama bizim buralarda cok kullanisli modern isim gibi geciyo ama ferhan sanki daha cok icime yatiyoo..bakalim benim icin 1.ferhan 2.nihat..
fikirleriniz iciin coook sagolun canlar.
Missy Ali ismini ben de cok seviyorum abimin ismi..olmasaydi Ali olurdu Yusuf da cok seviyorum onu da koyamiyoruz..
Oyy aglamasini yerim ben onuunn
bebek videolari falan izliyorum cute..banyo dogum masaj falan videolari..onlar aglayinca ben agliyorum nasil aglama nasil ses Ya Rabbim tuylerim diken oluyo...
sen de ne guzel cozmussun aglamayi ne istedigini kolayca anlarsin artik
Hadi gozun aydin cnm..guzel gecmis hersey..merakla cinsiyyeti oyrendimi diye okudum ama biraz daha sabr edicez galibaa..gonlunden gecen neyse sagligiyla o olsun Insallah..
Kızlar bu göğüs pompasini neden aliyorlar
Ben ilkindede emzirdim ama lazim olmadi simdi bakiyorum herkes listesine eklemiş nedenikii??
calisanlar ve gogus ucu sorunu olanlar icin ideal bence cnm.ben gerek duymadim

yusufta oğlumun adı
sen azerbaycandasın galiba dayım bi ara orda çalışmıştı bi arkadaşı vardı adı Akbar benim çok hoşuma gitmişti ismi anlamını bilmiyom ama
şimdi kardeşimin nişanlısı orada baküde çalışıyo
pompayıda tam anlamadıydım neden herkes alıyo diye ihtiyacı olanda olmayanda yazmış mesela listesine ondan sorduydum
çalışanlar için ideal demekk

Kizlar hani sormustum ya alt bolgemde iyne batma gibi biseyler oluyo..dediniz bebek kanala giriyo ondan..onda bazen oluyodu arada yani..ama 3gundur cok fazla var ayaga kalkmaya korkuyorum bikac afim atsam hemen o garip iyne batmasi gibimi desem ciziliyormus gibimi desem anlatamiyorum ama o an sanki oldugum yerde bacagimi makas yapip bukulup kaliyorum agridan deyil sadece o an bisey yirtilicak su gelicekmis gibi endiseye dusuyorum..dk.a gidecek agri yok sanci yok..tel.la sorsam anlatamam....dolasmak istiyorum yurumek istiyorum ama ayaga kalkinca hep oluyo korkuyorum 38e kadar dayansin diyorum ama agrim sizim yok boyle olup da cidden su falan gele bilirmiki..

Akber dediyin isim cnm Allahin adi..ondan dogru degil bence..evet cogu kisi kullaniyo ama ben cok dogru bulmuyorum..
Sut pompasi hani calisan anneler isde falan olunca sutunu duzenli olarak sagiyo evde olmayinca sagdigi sutle besliyolar bebisi..ama ben hep evde olucagim icin gerek duymadim..

gitgide bebek aşağı indikçe bağlar açılıyo heralde ondandır sanki karnının içinde bi yer kumaş gibi yırtılıyo gibi dimi doğum yaklaştı artık normaldir
bildiğim kadarıyla sancı ağrı olmadığı sürece sorun yok yada kanlı gibi akıntı
ılık suyla doldurup kuvette keyif yap biraz gevşemeye yardımcı olur ama fazla sıcak yapma suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…