Akber dediyin isim cnm Allahin adi..ondan dogru degil bence..evet cogu kisi kullaniyo ama ben cok dogru bulmuyorum..
Sut pompasi hani calisan anneler isde falan olunca sutunu duzenli olarak sagiyo evde olmayinca sagdigi sutle besliyolar bebisi..ama ben hep evde olucagim icin gerek duymadim..
heeee ekber in soylenişi değişik hali ok şimdi anladım
aynen evde durup emzireceksen hiç gerek yok ozaman dedim milletin bildiği vardamı alıyo benmi bilmiyom
Kizlar hani sormustum ya alt bolgemde iyne batma gibi biseyler oluyo..dediniz bebek kanala giriyo ondan..onda bazen oluyodu arada yani..ama 3gundur cok fazla var ayaga kalkmaya korkuyorum bikac afim atsam hemen o garip iyne batmasi gibimi desem ciziliyormus gibimi desem anlatamiyorum ama o an sanki oldugum yerde bacagimi makas yapip bukulup kaliyorum agridan deyil sadece o an bisey yirtilicak su gelicekmis gibi endiseye dusuyorum..dk.a gidecek agri yok sanci yok..tel.la sorsam anlatamam....dolasmak istiyorum yurumek istiyorum ama ayaga kalkinca hep oluyo korkuyorum 38e kadar dayansin diyorum ama agrim sizim yok boyle olup da cidden su falan gele bilirmiki..
merhabalar kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben pek fazla yazamıyorum ama arada gelip okuyorum sizleri
cutecim sanada çok geçmiş olsun spiral alerji yapmış Allahım acil şifalar versin canım
benim ablamda taktırdı taktıralı adet dönemleri acaip çok ve uzun kanamalı geçiyo
nasilsin fistik???Bende dogumdan sonra mecbur aldim bacim...
Erken dogum oldugu icin emme refleksi guclenmemisti sutu cekemiyordu sagip veriyordum bende ....
Maaaallah missy im hamile haberini daha yeni almis gibiyim ...
28. Haftanin oncerisine gelmissin ...
Saglicakla al kucagina melegini ♥
CiddimisinCnm. Bu dedigin agri aci diyeyim ben de kesildikten sonra acilma baslamisti. O aci bittikden sonra her an dogurabilirsij şeker
Guzel soru anneligin nasil bir duygu oldugu anlatilmaz yasanir be guzelimnasilsin fistik???
bebis nasil???
Annelik nasil bi duygu??
Ciddimisinsevinsenmi telasmi yapsam bilemedim
iyi o zaman 2hafta da agrisin raziyimannem gelmeden dogurmammm
Masaallah ogluna duham ♥♥♥Merhaba canlar
dr a gittim bugun cok şükür hersey yolunda 10+5 yiz 11+2 yi gösteriyor gelişimi dr gayet sağlıklı dedi eli ve ayakları falan bebise benzemis artik
vee dr erkek bebek bu dedi kesin konuştu eger kısmetse
oglusum oluyr kızlarrr.....
Oyy Masallah bebisine cnm...ileride gitmesi iyi bisey Insallah hep oyle gider..bende hep geriden geliyo dk sadece minyon bebek olucak yoksa hic sorun yok diyo ben de inaniyorum ama insan ister istemez dusunuyo geriden gelmesini.ilerde olmasi cok iyiii...Merhaba canlar
dr a gittim bugun cok şükür hersey yolunda 10+5 yiz 11+2 yi gösteriyor gelişimi dr gayet sağlıklı dedi eli ve ayakları falan bebise benzemis artik
eflalim canim maşallah cok guzel haberlerle gelmişsin darisi bana ins haftaya teste gidicem
ece valla canim dedigin agriyi tecrübeliler bilir ikerde de biz sana sorariz neyin nesidir diye. bebisin zamaninda gelsin ins.
çikolata canım nasılsın yokdun ne zamandir nasıl gidiyr
bebis çalışmaları son durum nedir rabbim sizleri de daha fazla bekletmeden gondersin mucizesini inşallah...
2ciyi dusunduyune gore iyi bisey galibaaaGuzel soru anneligin nasil bir duygu oldugu anlatilmaz yasanir be guzelim
Yakindir bu duyguyu tatman..
Rabb'im herkese bu duyguyu tattirmayi nasip etsin
Ben oldukca iyiyim ...
Cok sukur oglum uzmuyor annesini ...
Bir cocuk daha dusunebilirim boyle uslu olacaksa
Senin de agrilarin baslamis ...
O tarz agrilar ben yasamadim bacim...
Erken dogum olmasinin avantajlarindan
Zamaninda gelsin yakisiklin ins. ♥♥♥l
Masaallah ogluna duham ♥♥♥
Oh oh gelsin bizimkilere arkadaslar
Saglicakla al kucagina ♥♥♥
35+1 de yaptim bacim ...2ciyi dusunduyune gore iyi bisey galibaaa
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin Insallah
Azerim sen kac.da dogum yaptin?? Unuttum:44: 36damiydi??
Merhaba canlar
eflalim canim maşallah cok guzel haberlerle gelmişsin darisi bana ins haftaya teste gidicem
ece valla canim dedigin agriyi tecrübeliler bilir ikerde de biz sana sorariz neyin nesidir diye. bebisin zamaninda gelsin ins.
çikolata canım nasılsın yokdun ne zamandir nasıl gidiyr
bebis çalışmaları son durum nedir rabbim sizleri de daha fazla bekletmeden gondersin mucizesini inşallah...
benim cadıdan hiç şüphem yokSen bi de çıkınca gör. Şimdi benimki direk dovuyor memeyi gec verirsem
canım çok güzel kendini emanet edeceğin dr un oldu.Dediginizi yaptım vee dün özel hastahaneye gittim doktor çok ilgilendi kızlar tatilde olsa geliyormuş istanbul dışına cikmazsa her durumda dogumu yaptiriyormus daha o güne var takibi yapalım duruma göre hareket ederiz suan durumun güzel dedi :)
Kanda demirim ilaca rağmen yukselmemisti bu doktor hemen dahiliyeye sevketti sagolsun dahiliye uzmanıda çok alakalı bir bayandi bana liste verdi ilaclarimi değiştirdi takip edeceğim bu ay nasıl olacak dedi b12 ignemede devam dedi demir yukselmeden birakamazsin dedi
ben kan ilçalarını yemeklerden 2 saat sonra alıyrum. aksi halde tokken de fayda etmiyor. günde iki kez içiyorum zar zor yükselmişKızlar sizinle de paylaşmak istedim
Ben demir hapimi hep kahvaltıdan sonra icerdim çok yanlış dedi bu doktor kahvaltıda yedigim yumurta peynir demir hapimin faydasını direk çöp yapıyormuş doktor kedinlikle kalsiyum iceren hiçbir gıda ile demir hapini yanyana alma en az 2saat olmalı arasında dedi mesela et yerken ayran içme etteki demiri vücudun emmeden kalsiyum devre dışı bırakıyor dedi şimdi listeye uyarak bu ay böyle deneyeceğim doktor takip edecekmis bu arada demir eksikliği için hurma vişne kiraz haftada bir mutlaka bakliyat kırmızı veya beyaz et kusburnu çayı bezelye gibi yiyecekler ve içecekler önerdi bakalım bu sefer degisecek mi ilac kullandigim halde yukselicegine dahada düştü kandaki demir degerim
aaa benim kızın göbek adı durdagülBen boyle bise görmedim yaa ilkinde boyle değildibu mmübarek sanki redbull içmiş gibi tepiniyo valla saçma gelecekte bazen " bi dur daa" diyorum
Bende seviyorum ömer ismini babasida ali istiyor ömer ali olsun dedim bende bakiim inş kafam karismaz yine
karete kidtamam canım fiyatıda iyiymiş inşallah istediğim gibi alırım bu sefer:)
Canım korkma hiç kaymamıştır inşallah, bir kontrole gitsen rahatlarsın
canım acıkıyorum ama içim almıyor inanamıyorum bu halime en sevdiğim kahvaltıdır zorla yiyorumeee ben istedim iştahım gitsin kilo almıyım dedim durdum
canım o endişeler bitmiyor çok haklısın senden farkım yok dediğin gibi tevekkül ediyorum iyi diye telkinde bulunuyorum kendime
ferhan diyorum hala:)
amin canım
toparlanırsın canım dr bana dün çok iyi dinlenmişsin aferin dedi:)) hayırlısı göstermedi cinsiyetini, canım bende oğluşda almıştım şimdi zaten kiloluyum o yüzden almamışımdır
ömer çok güzel kaynımın adı ömer işli güçlü pek hamarathalı yıkar cam siler
senin kız karateci çıktı, annesi gibi karakteri güçlü ne istediğini biliyor
canım çok sevindim sanırım bende özele geçicem artık
tabi canım
sağol canım bilgi için yeni başladım öyle kullanıyorum dikkat ederim, roka yesene canım oğluşda dokuz ay her gün yedim kanım çok iyiydi
amin canım sen nasılsın?
gittim canım az sonra
oh çok şükür güzelim çok sevindim. maşallah kuzuna. aferin toparlandı. kendini sakın yorma. yürüyüşü de abartma.Kimsecikler yok ama yazıyorum, dün gittik acile dr un başı kalabalık değildi bu sefer, ikili sonucum iyi çıkmış, zorla yaptırmıştı dr, ultrasonla bakmıycakmısınız dedim baktı sağolsun bekleyen hasta yoktu, epey ayrıntılı baktı başına karnına boyun posuna:)maşaallahı var bebeğimingelişimi çok iyi kıpır kıpırdı tam hissettiğim yerdeydi orda hissediyorum dedim başı burda dedi solumda duruyor bebişimin ayakları sağa doğru, cinsiyeti sordum baktı ama göremedi oturuyormuş hanım diyesim geldi 18. haftada söylerim dedi neee 18 mi dedim tamam 16 olsun dedi organ taraması için üniversite hastanesinden gün alıcam bir daha ki konrtolüm 16. haftada ama bu doktora gitmem sanırım daha, çok iyi ama erkek eşimde yok diyor artık gerçi bende bayanda rahat ediyorum
Riskimi sordum artık yokmuş bebek yukarı epey çıkmış korktuğum gibi değilmiş hamdolsuneski durduğu yeri gösterdi bak burası boşalmış başı burdaydı rahim ağzındaydı dedi, çok iyi dinlenmişsin aferin dedi yürüyüş yapabilirmiyim dedim yap dedi benden haberler böyle maalesef cihaz çok eski net fotosu yok zaten başını femur kemiğini karnını ayrı ayrı çekti bütün fotosu yok kuzumun
Birde 16. haftada 3 lü tarama dedi yooookk dedim onu yaptırmam artık, herkesden istiyoruz dedi ama hayır dedim bu sefer zorlayamaz
onunla da halıları bastıra bastıra çekme. hafif hafif çek. parkeler kolay da halılar kasıklara sancı veriri.sağol canım yok iş yapmam daha:)) keyfime bakıyorum , şu fakirin dikey süpürgesinden alıcam hafifçe rahat olur
canım bazen bebek doğar doğmaz ememiyor. sütü boşaltmak gerekiyor. bazen de süt fazlası oluyor. tıkanmaları azaltıyor. bir de tabiki biz işe gidince yavrumuz için sağıcaz.Kızlar bu göğüs pompasini neden aliyorlar
Ben ilkindede emzirdim ama lazim olmadi simdi bakiyorum herkes listesine eklemiş nedenikii??
ececim bende de var o dediğin sancılar. yürürken oluyor. yürüdükçe açılıyor denedim bugün. yürüyemem sandım ama yürüdükçe açıldı. gerçi 10 dk anca yürüyebildim mesaneme çok baskı oluyor. ben zaten 32 den sonra perte çıktımKizlar hani sormustum ya alt bolgemde iyne batma gibi biseyler oluyo..dediniz bebek kanala giriyo ondan..onda bazen oluyodu arada yani..ama 3gundur cok fazla var ayaga kalkmaya korkuyorum bikac afim atsam hemen o garip iyne batmasi gibimi desem ciziliyormus gibimi desem anlatamiyorum ama o an sanki oldugum yerde bacagimi makas yapip bukulup kaliyorum agridan deyil sadece o an bisey yirtilicak su gelicekmis gibi endiseye dusuyorum..dk.a gidecek agri yok sanci yok..tel.la sorsam anlatamam....dolasmak istiyorum yurumek istiyorum ama ayaga kalkinca hep oluyo korkuyorum 38e kadar dayansin diyorum ama agrim sizim yok boyle olup da cidden su falan gele bilirmiki..
hey maşallah pipiliyeeeeMerhaba canlar
benim cadıdan hiç şüphem yok
canım çok güzel kendini emanet edeceğin dr un oldu.
bu kansızlıktan ne çektik yaaaaa.
ben kan ilçalarını yemeklerden 2 saat sonra alıyrum. aksi halde tokken de fayda etmiyor. günde iki kez içiyorum zar zor yükselmiş
aaa benim kızın göbek adı durdagül
karete kid
oh çok şükür güzelim çok sevindim. maşallah kuzuna. aferin toparlandı. kendini sakın yorma. yürüyüşü de abartma.
onunla da halıları bastıra bastıra çekme. hafif hafif çek. parkeler kolay da halılar kasıklara sancı veriri.
canım bazen bebek doğar doğmaz ememiyor. sütü boşaltmak gerekiyor. bazen de süt fazlası oluyor. tıkanmaları azaltıyor. bir de tabiki biz işe gidince yavrumuz için sağıcaz.
ececim bende de var o dediğin sancılar. yürürken oluyor. yürüdükçe açılıyor denedim bugün. yürüyemem sandım ama yürüdükçe açıldı. gerçi 10 dk anca yürüyebildim mesaneme çok baskı oluyor. ben zaten 32 den sonra perte çıktım
hey maşallah pipiliyeeee
sagol canim aminn.Guzel soru anneligin nasil bir duygu oldugu anlatilmaz yasanir be guzelim
Ben oldukca iyiyim ...
evet canım dr kesin konustu ben de zaten onemli degil hocam saglikli olsun da farketmez ikisine de ihtiyacimiz var dedim . hayırlısı neyse o olsun öncelikle saglikli olsun.Oyy Masallah bebisine cnm...ileride gitmesi iyi bisey Insallah hep oyle gider..bende hep geriden geliyo dk sadece minyon bebek olucak yoksa hic sorun yok diyo ben de inaniyorum ama insan ister istemez dusunuyo geriden gelmesini.ilerde olmasi cok iyiii...
cinsiyyet erken oyrenenlerdensin duhacim..sagligiyla gelsin oglusun..erken tahminlerde yanilma payi oluyor ama cnm biliyorsun dimi...bizim gibi alistirma kendini cnm degisince insan garip oluyo istememek degil kesinlikle sadece alistirmistik kendimiziii.
ben bi kac hafta daha kizim fistigim diye seviyordum agiz aliskanligi olmustuuu..Insallah gonlundeki nasip olur.
Eveeett o zaman Insallah ben de artik her agrinin ne oldugunu bilcem..tecrube konusuyo diycembu agri aci degil cnm garip sekilde sanki bisey yirtilip bisey dokulcek saniyosun..ustelik disa dogru olmasi garibime geliyo ayiptir soylemesi elimi tutuyorum bazen sanki su gelse elimle tuta bilicem refleks iste
Cnm. Çalışanlar aliyr. Bir de Allah korusun göğüs sisiyor ya bazen o zaman kullanılıyor. Ben arkadasimdan ödünç alıp sterileze ettim. Daha kullanmadkm.Kızlar bu göğüs pompasini neden aliyorlar
Ben ilkindede emzirdim ama lazim olmadi simdi bakiyorum herkes listesine eklemiş nedenikii??
Bi iyileseyim de cnm..tadini cikaracagim.Sagolun kizlarsoyle bir eleme yaptik..Enes kocamin sevdiyi isim ama azer.da cok kulanilan hatta hic kullanilmayan bi isim simdiye kadar tek arkadasim oglunda duydum ve babasi turk ondan..soyadimizla yakismiyo da...Uguru cok seviyorum ama turkce seslenince zor olmuyo azerice "ğ" harfi farkli sesleniyo yazili anlatamam yani..o yuzden cok sevsen de seslenisi cok zor oluyo sanki boguluyomus gibii..Ferhan ve Nihat arasindayiz..Nihati sizler cok sevmiyosunuz galiba ama bizim buralarda cok kullanisli modern isim gibi geciyo ama ferhan sanki daha cok icime yatiyoo..bakalim benim icin 1.ferhan 2.nihat..
fikirleriniz iciin coook sagolun canlar.
Missy Ali ismini ben de cok seviyorum abimin ismi..olmasaydi Ali olurdu Yusuf da cok seviyorum onu da koyamiyoruz..
Oyy aglamasini yerim ben onuunn
bebek videolari falan izliyorum cute..banyo dogum masaj falan videolari..onlar aglayinca ben agliyorum nasil aglama nasil ses Ya Rabbim tuylerim diken oluyo...
sen de ne guzel cozmussun aglamayine istedigini kolayca anlarsin artik
Hadi gozun aydin cnm..guzel gecmis hersey..merakla cinsiyyeti oyrendimi diye okudum ama biraz daha sabr edicez galibaa..gonlunden gecen neyse sagligiyla o olsun Insallah..
calisanlar ve gogus ucu sorunu olanlar icin ideal bence cnm.ben gerek duymadim
Telas yok. Benim notlafa baksrmisin bi. Ozet dedigime. Oraya yazmis olmam lazim.nasilsin fistik???
bebis nasil???
Annelik nasil bi duygu??
Ciddimisinsevinsenmi telasmi yapsam bilemedim
iyi o zaman 2hafta da agrisin raziyimannem gelmeden dogurmammm
Maşallah cnm. Cok.sukur.Merhaba canlar
Ben cocuk manyagimdir. Ama bir daha dogurmam canimm Allah isteyenlere versin.Guzel soru anneligin nasil bir duygu oldugu anlatilmaz yasanir be guzelim
Ben oldukca iyiyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?