Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

heeee ekber in soylenişi değişik hali ok şimdi anladım
aynen evde durup emzireceksen hiç gerek yok ozaman dedim milletin bildiği vardamı alıyo benmi bilmiyom

heeee ekber in soylenişi değişik hali ok şimdi anladım
aynen evde durup emzireceksen hiç gerek yok ozaman dedim milletin bildiği vardamı alıyo benmi bilmiyom

Bende dogumdan sonra mecbur aldim bacim...
Erken dogum oldugu icin emme refleksi guclenmemisti sutu cekemiyordu sagip veriyordum bende ....

Maaaallah missy im hamile haberini daha yeni almis gibiyim ...
28. Haftanin oncerisine gelmissin ...
Saglicakla al kucagina melegini ♥

Son düzenleme:

Cnm. Bu dedigin agri aci diyeyim ben de kesildikten sonra acilma baslamisti. O aci bittikden sonra her an dogurabilirsij şeker

Amin cnm tesekekur ederim.

nasilsin fistik???
bebis nasil???
Annelik nasil bi duygu??

Cnm. Bu dedigin agri aci diyeyim ben de kesildikten sonra acilma baslamisti. O aci bittikden sonra her an dogurabilirsij şeker
Ciddimisin sevinsenmi telasmi yapsam bilemedim
iyi o zaman 2hafta da agrisin raziyim annem gelmeden dogurmammm

Merhaba canlar
dr a gittim bugun cok şükür hersey yolunda 10+5 yiz 11+2 yi gösteriyor gelişimi dr gayet sağlıklı dedi eli ve ayakları falan bebise benzemis artik
vee dr erkek bebek bu dedi kesin konuştu eger kısmetse
oglusum oluyr kızlarrr.....

eflalim canim maşallah cok guzel haberlerle gelmişsin darisi bana ins haftaya teste gidicem

ece valla canim dedigin agriyi tecrübeliler bilir ikerde de biz sana sorariz neyin nesidir diye. bebisin zamaninda gelsin ins.

çikolata canım nasılsın yokdun ne zamandir nasıl gidiyr
bebis çalışmaları son durum nedir rabbim sizleri de daha fazla bekletmeden gondersin mucizesini inşallah...

nasilsin fistik???
bebis nasil???
Annelik nasil bi duygu??

Guzel soru anneligin nasil bir duygu oldugu anlatilmaz yasanir be guzelim
Yakindir bu duyguyu tatman..
Rabb'im herkese bu duyguyu tattirmayi nasip etsin

Ben oldukca iyiyim ...
Cok sukur oglum uzmuyor annesini ...
Bir cocuk daha dusunebilirim boyle uslu olacaksa

Senin de agrilarin baslamis ...
O tarz agrilar ben yasamadim bacim...
Erken dogum olmasinin avantajlarindan
Zamaninda gelsin yakisiklin ins. ♥♥♥l

Masaallah ogluna duham ♥♥♥
Oh oh gelsin bizimkilere arkadaslar
Saglicakla al kucagina ♥♥♥

Oyy Masallah bebisine cnm...ileride gitmesi iyi bisey Insallah hep oyle gider..bende hep geriden geliyo dk sadece minyon bebek olucak yoksa hic sorun yok diyo ben de inaniyorum ama insan ister istemez dusunuyo geriden gelmesini.ilerde olmasi cok iyiii...
cinsiyyet erken oyrenenlerdensin duhacim..sagligiyla gelsin oglusun..erken tahminlerde yanilma payi oluyor ama cnm biliyorsun dimi...bizim gibi alistirma kendini cnm degisince insan garip oluyo istememek degil kesinlikle sadece alistirmistik kendimiziii.
ben bi kac hafta daha kizim fistigim diye seviyordum agiz aliskanligi olmustuuu..Insallah gonlundeki nasip olur.

Eveeett o zaman Insallah ben de artik her agrinin ne oldugunu bilcem..tecrube konusuyo diycem bu agri aci degil cnm garip sekilde sanki bisey yirtilip bisey dokulcek saniyosun..ustelik disa dogru olmasi garibime geliyo ayiptir soylemesi elimi tutuyorum bazen sanki su gelse elimle tuta bilicem refleks iste

2ciyi dusunduyune gore iyi bisey galibaaa
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin Insallah
Azerim sen kac.da dogum yaptin?? Unuttum:44: 36damiydi??

2ciyi dusunduyune gore iyi bisey galibaaa
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin Insallah
Azerim sen kac.da dogum yaptin?? Unuttum:44: 36damiydi??
35+1 de yaptim bacim ...
Masaallahi var valla ilk zamanlar gaz sancisi cektik ama buyudukce azaldi sukur
Kendi kendine pirtliyo
2 sene sonra ins. Rabb'im nasip ederse isterim bakalim nasip ..
Once isteyen bacilarima nasip olsun ♥

iyiyim canım sen nasılsın..masallah oglun oluyomus coookkk sevındım kuzum
napalım bızı zorlu bır sürec beklıyor..amelıyat ılac tedavısı..hakkımızda hayırlı olsun canım..demek kı görecegımız varmıs

kızlar şükürler olsun nehirim sağlıklı. nst de bir şey çıkmadı. çok az sancı var önemsiz boyutta. kızım kurtlu olduğu için zor aldılar nstde kalp atışlarını. 1817 gr olmuşuz. dr çok güzel ne önde ne geride olması gerektiği gibi dedi.ve de ben hiç kilo almamışım. 1 kilo kendi tartımda fazla çıkıyordum hepsi nehire gitmiş. dr kilomu da çok beğendi. en başından bu yana 8 kilo aldım. 8. ayımdayım. bu ay fazla alırım diye düşünüyorum ama 32 yi bitirdik çünkü. 12-14 ile tamamlarsam ne mutlu bana kızlar. nehir aynı babasına benziyor. burnu filan kopyası.

geleliğim böbreğime şükürler olsun 11 mm olmuş büyüme. yani riski atlattım kızlar stent işe yaramış.

36. haftada gün verecekler. o günleri görmeden bir şey diyemem dedi. tamam dedim. 32. hafta çalışabilir raporumu verdi. kan seviyem azcık artmış ama hala yetersiz. idrar kültürümde de ameliyata bağlı ufak kan hücreleri, dokular var ama önemsiz buldu.

bende haberler böyle. geçmişe bakayım az

Sen bi de çıkınca gör. Şimdi benimki direk dovuyor memeyi gec verirsem
benim cadıdan hiç şüphem yok
canım çok güzel kendini emanet edeceğin dr un oldu.
bu kansızlıktan ne çektik yaaaaa.
ben kan ilçalarını yemeklerden 2 saat sonra alıyrum. aksi halde tokken de fayda etmiyor. günde iki kez içiyorum zar zor yükselmiş
aaa benim kızın göbek adı durdagül
karete kid
oh çok şükür güzelim çok sevindim. maşallah kuzuna. aferin toparlandı. kendini sakın yorma. yürüyüşü de abartma.
sağol canım yok iş yapmam daha:)) keyfime bakıyorum , şu fakirin dikey süpürgesinden alıcam hafifçe rahat olur
onunla da halıları bastıra bastıra çekme. hafif hafif çek. parkeler kolay da halılar kasıklara sancı veriri.
Kızlar bu göğüs pompasini neden aliyorlar
Ben ilkindede emzirdim ama lazim olmadi simdi bakiyorum herkes listesine eklemiş nedenikii??
canım bazen bebek doğar doğmaz ememiyor. sütü boşaltmak gerekiyor. bazen de süt fazlası oluyor. tıkanmaları azaltıyor. bir de tabiki biz işe gidince yavrumuz için sağıcaz.
ececim bende de var o dediğin sancılar. yürürken oluyor. yürüdükçe açılıyor denedim bugün. yürüyemem sandım ama yürüdükçe açıldı. gerçi 10 dk anca yürüyebildim mesaneme çok baskı oluyor. ben zaten 32 den sonra perte çıktım
hey maşallah pipiliyeeee

sagol canim. doranin da maşallahi var rabbim hayirlica kurtarsin seni kolay dogumlar olsun ins.

sagol canim aminn.
evet canım dr kesin konustu ben de zaten onemli degil hocam saglikli olsun da farketmez ikisine de ihtiyacimiz var dedim . hayırlısı neyse o olsun öncelikle saglikli olsun.

Kızlar bu göğüs pompasini neden aliyorlar
Ben ilkindede emzirdim ama lazim olmadi simdi bakiyorum herkes listesine eklemiş nedenikii??
Cnm. Çalışanlar aliyr. Bir de Allah korusun göğüs sisiyor ya bazen o zaman kullanılıyor. Ben arkadasimdan ödünç alıp sterileze ettim. Daha kullanmadkm.

Bi iyileseyim de cnm..tadini cikaracagim.
nasilsin fistik???
bebis nasil???
Annelik nasil bi duygu??

Telas yok. Benim notlafa baksrmisin bi. Ozet dedigime. Oraya yazmis olmam lazim.

Maşallah cnm. Cok.sukur.
benim kuzu da 10+5 de erkek denmisti..dogru çıktı; )
Ben cocuk manyagimdir. Ama bir daha dogurmam canimm Allah isteyenlere versin.

Nesdoss guzel haberlerle gelmissin herseyin yolunda olduguna cok sevindim insallah bep boyle gider sonuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…