kızlar şükürler olsun nehirim sağlıklı. nst de bir şey çıkmadı. çok az sancı var önemsiz boyutta. kızım kurtlu olduğu için zor aldılar nstde kalp atışlarını. 1817 gr olmuşuz. dr çok güzel ne önde ne geride olması gerektiği gibi dedi.ve de ben hiç kilo almamışım. 1 kilo kendi tartımda fazla çıkıyordum hepsi nehire gitmiş. dr kilomu da çok beğendi. en başından bu yana 8 kilo aldım. 8. ayımdayım. bu ay fazla alırım diye düşünüyorum ama 32 yi bitirdik çünkü. 12-14 ile tamamlarsam ne mutlu bana kızlar. nehir aynı babasına benziyor. burnu filan kopyası.
geleliğim böbreğime şükürler olsun 11 mm olmuş büyüme. yani riski atlattım kızlar stent işe yaramış.
36. haftada gün verecekler. o günleri görmeden bir şey diyemem dedi. tamam dedim. 32. hafta çalışabilir raporumu verdi. kan seviyem azcık artmış ama hala yetersiz. idrar kültürümde de ameliyata bağlı ufak kan hücreleri, dokular var ama önemsiz buldu.
bende haberler böyle. geçmişe bakayım az
amin canım bu günleri görmek sizlere de nasip olsun. eskiden 5. ayımı bile hayal edemezdim korkudan. 32 ye girmek mucizeydi. şimdi 32 yi bitirdik yarın 33 oluyoruz.sagol canim. doranin da maşallahi var rabbim hayirlica kurtarsin seni kolay dogumlar olsun ins.
bence de allah olmayanlara versin. bizlere de kısmetimizde varsa verir zaten.Cnm. Çalışanlar aliyr. Bir de Allah korusun göğüs sisiyor ya bazen o zaman kullanılıyor. Ben arkadasimdan ödünç alıp sterileze ettim. Daha kullanmadkm.
Bi iyileseyim de cnm..tadini cikaracagim.
Telas yok. Benim notlafa baksrmisin bi. Ozet dedigime. Oraya yazmis olmam lazim.
Maşallah cnm. Cok.sukur.
benim kuzu da 10+5 de erkek denmisti..dogru çıktı; )
Ben cocuk manyagimdir. Ama bir daha dogurmam canimm Allah isteyenlere versin.
sağol balımmm.. valla üstümden yük kalkmış gibi oldu.Nesdoss guzel haberlerle gelmissin herseyin yolunda olduguna cok sevindim insallah bep boyle gider sonuna kadar
inş canım 11 kilo benim için mükemmel:) nasıl azmettiysem dr çok beğendi. ama işte tatlıyı kesemiyorum. allahtan masum tatlılar yiyorum.Maşallah kuzum size.
Bu ay 3 kg alirsin cnm. Max 11 bence senin de ulasacagin kilo.
canım demek ki gece yenmeli mutlaka bunu da öğrendik. ben süt hiç içemiyorum. hamileliğimde de içemedim. ancak yoğur kefir ayran sütlü tatlı.bugun saglik ocagina asiya gittim.tarihi sasirmisim.neyse gitmisken ben gorundum. Ishalle ulser alakasiz gastrittir dedi. Ilaca devam 3 ay dedi. Alerji icinde 3 ay ic. Tam gecmezse bu kez kortizon verilir dedi. Derken seni pek iyi gormedim. 6 aya kadar depresyona giriliyr dikkat et.seninki hastalik kaynakili oldugu icin gecici gorunuyor. Cok iyi bakilman lazim. 3 ay daha bakilsin sana. Tam alis dedi. icim hic rahat değil. 3 ay daha duzenim bozuk olacak. Esim uzulme dedi. Ben hic dert etmiyrm. Yeterki sen iyi ol dedi. Umarim cabuk atlatirz bu zamani.
Buarada dr.da gece mutlaka 2 bardak sut icmeliydin dedi. Emzirirken aklinizda olsun. Geceleri yemek yiyeceksiniz hafif olsun. Sakin benim gibi ac kalmayin. Eger kilo verisim durmazsa o zaman gastro gidip endoskopi yaptir dedi.
Valla cnm. Ye de ne yersen ye. Ben çok acı tecrübe ile öğrendim. Sizler yasamayin.amin canım bu günleri görmek sizlere de nasip olsun. eskiden 5. ayımı bile hayal edemezdim korkudan. 32 ye girmek mucizeydi. şimdi 32 yi bitirdik yarın 33 oluyoruz.
bence de allah olmayanlara versin. bizlere de kısmetimizde varsa verir zaten.
sağol balımmm.. valla üstümden yük kalkmış gibi oldu.
inş canım 11 kilo benim için mükemmel:) nasıl azmettiysem dr çok beğendi. ama işte tatlıyı kesemiyorum. allahtan masum tatlılar yiyorum.
canım demek ki gece yenmeli mutlaka bunu da öğrendik. ben süt hiç içemiyorum. hamileliğimde de içemedim. ancak yoğur kefir ayran sütlü tatlı.
Kimsecikler yok ama yazıyorum, dün gittik acile dr un başı kalabalık değildi bu sefer, ikili sonucum iyi çıkmış, zorla yaptırmıştı dr, ultrasonla bakmıycakmısınız dedim baktı sağolsun bekleyen hasta yoktu, epey ayrıntılı baktı başına karnına boyun posuna:)maşaallahı var bebeğimingelişimi çok iyi kıpır kıpırdı tam hissettiğim yerdeydi orda hissediyorum dedim başı burda dedi solumda duruyor bebişimin ayakları sağa doğru, cinsiyeti sordum baktı ama göremedi oturuyormuş hanım diyesim geldi 18. haftada söylerim dedi neee 18 mi dedim tamam 16 olsun dedi organ taraması için üniversite hastanesinden gün alıcam bir daha ki konrtolüm 16. haftada ama bu doktora gitmem sanırım daha, çok iyi ama erkek eşimde yok diyor artık gerçi bende bayanda rahat ediyorum
Riskimi sordum artık yokmuş bebek yukarı epey çıkmış korktuğum gibi değilmiş hamdolsuneski durduğu yeri gösterdi bak burası boşalmış başı burdaydı rahim ağzındaydı dedi, çok iyi dinlenmişsin aferin dedi yürüyüş yapabilirmiyim dedim yap dedi benden haberler böyle maalesef cihaz çok eski net fotosu yok zaten başını femur kemiğini karnını ayrı ayrı çekti bütün fotosu yok kuzumun
Birde 16. haftada 3 lü tarama dedi yooookk dedim onu yaptırmam artık, herkesden istiyoruz dedi ama hayır dedim bu sefer zorlayamaz
Dimi kiz benimki bi garip hamilelik zaten hala bile niye her yerim sis niye karnim acikiyo falan çocuk doğacak ancak ahada 2. Oldu dicemBende dogumdan sonra mecbur aldim bacim...
Erken dogum oldugu icin emme refleksi guclenmemisti sutu cekemiyordu sagip veriyordum bende ....
Maaaallah missy im hamile haberini daha yeni almis gibiyim ...
28. Haftanin oncerisine gelmissin ...
Saglicakla al kucagina melegini ♥
Çok şükür cnm inş daha hic sorun yasamicaksin vakti gelince de Durdagulu alip gelceksinizkızlar şükürler olsun nehirim sağlıklı. nst de bir şey çıkmadı. çok az sancı var önemsiz boyutta. kızım kurtlu olduğu için zor aldılar nstde kalp atışlarını. 1817 gr olmuşuz. dr çok güzel ne önde ne geride olması gerektiği gibi dedi.ve de ben hiç kilo almamışım. 1 kilo kendi tartımda fazla çıkıyordum hepsi nehire gitmiş. dr kilomu da çok beğendi. en başından bu yana 8 kilo aldım. 8. ayımdayım. bu ay fazla alırım diye düşünüyorum ama 32 yi bitirdik çünkü. 12-14 ile tamamlarsam ne mutlu bana kızlar. nehir aynı babasına benziyor. burnu filan kopyası.
geleliğim böbreğime şükürler olsun 11 mm olmuş büyüme. yani riski atlattım kızlar stent işe yaramış.
36. haftada gün verecekler. o günleri görmeden bir şey diyemem dedi. tamam dedim. 32. hafta çalışabilir raporumu verdi. kan seviyem azcık artmış ama hala yetersiz. idrar kültürümde de ameliyata bağlı ufak kan hücreleri, dokular var ama önemsiz buldu.
Oyleymiss ben ihtiyaç duymadiydim çok sukurbenim cadıdan hiç şüphem yok
canım çok güzel kendini emanet edeceğin dr un oldu.
bu kansızlıktan ne çektik yaaaaa.
ben kan ilçalarını yemeklerden 2 saat sonra alıyrum. aksi halde tokken de fayda etmiyor. günde iki kez içiyorum zar zor yükselmiş
aaa benim kızın göbek adı durdagül
karete kid
oh çok şükür güzelim çok sevindim. maşallah kuzuna. aferin toparlandı. kendini sakın yorma. yürüyüşü de abartma.
onunla da halıları bastıra bastıra çekme. hafif hafif çek. parkeler kolay da halılar kasıklara sancı veriri.
canım bazen bebek doğar doğmaz ememiyor. sütü boşaltmak gerekiyor. bazen de süt fazlası oluyor. tıkanmaları azaltıyor. bir de tabiki biz işe gidince yavrumuz için sağıcaz.
ececim bende de var o dediğin sancılar. yürürken oluyor. yürüdükçe açılıyor denedim bugün. yürüyemem sandım ama yürüdükçe açıldı. gerçi 10 dk anca yürüyebildim mesaneme çok baskı oluyor. ben zaten 32 den sonra perte çıktım
hey maşallah pipiliyeeee
Cnm. Çalışanlar aliyr. Bir de Allah korusun göğüs sisiyor ya bazen o zaman kullanılıyor. Ben arkadasimdan ödünç alıp sterileze ettim. Daha kullanmadkm.
Bi iyileseyim de cnm..tadini cikaracagim.
Telas yok. Benim notlafa baksrmisin bi. Ozet dedigime. Oraya yazmis olmam lazim.
Maşallah cnm. Cok.sukur.
benim kuzu da 10+5 de erkek denmisti..dogru çıktı; )
Ben cocuk manyagimdir. Ama bir daha dogurmam canimm Allah isteyenlere versin.
Maşallah canım oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş:)Merhaba canlar
dr a gittim bugun cok şükür hersey yolunda 10+5 yiz 11+2 yi gösteriyor gelişimi dr gayet sağlıklı dedi eli ve ayakları falan bebise benzemis artik
vee dr erkek bebek bu dedi kesin konuştu eger kısmetse
oglusum oluyr kızlarrr.....
Ohh süper haberler canım maşallah size :)) Allah im kolaylıkta kurtarsın inşkızlar şükürler olsun nehirim sağlıklı. nst de bir şey çıkmadı. çok az sancı var önemsiz boyutta. kızım kurtlu olduğu için zor aldılar nstde kalp atışlarını. 1817 gr olmuşuz. dr çok güzel ne önde ne geride olması gerektiği gibi dedi.ve de ben hiç kilo almamışım. 1 kilo kendi tartımda fazla çıkıyordum hepsi nehire gitmiş. dr kilomu da çok beğendi. en başından bu yana 8 kilo aldım. 8. ayımdayım. bu ay fazla alırım diye düşünüyorum ama 32 yi bitirdik çünkü. 12-14 ile tamamlarsam ne mutlu bana kızlar. nehir aynı babasına benziyor. burnu filan kopyası.
bugun saglik ocagina asiya gittim.tarihi sasirmisim.neyse gitmisken ben gorundum. Ishalle ulser alakasiz gastrittir dedi. Ilaca devam 3 ay dedi. Alerji icinde 3 ay ic. Tam gecmezse bu kez kortizon verilir dedi. Derken seni pek iyi gormedim. 6 aya kadar depresyona giriliyr dikkat et.seninki hastalik kaynakili oldugu icin gecici gorunuyor. Cok iyi bakilman lazim. 3 ay daha bakilsin sana. Tam alis dedi. icim hic rahat değil. 3 ay daha duzenim bozuk olacak. Esim uzulme dedi. Ben hic dert etmiyrm. Yeterki sen iyi ol dedi. Umarim cabuk atlatirz bu zamani.
Buarada dr.da gece mutlaka 2 bardak sut icmeliydin dedi. Emzirirken aklinizda olsun. Geceleri yemek yiyeceksiniz hafif olsun. Sakin benim gibi ac kalmayin. Eger kilo verisim durmazsa o zaman gastro gidip endoskopi yaptir dedi.
Maşallah canım oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş:)
Ohh süper haberler canım maşallah size :)) Allah im kolaylıkta kurtarsın inş
Canım benim en kısa zamanda geçecek bu sıkıntılar sende düzene gireceksin sabır gerekiyor sonu selamet olacak inş
ahahaaha iyiymiş bu çok güldüm:)Ne kusuru canım Estağfurullah asıl ben takip edemiyorum sizleri sizler hiçbir zaman cevapsız birakmadiniz beni iyiki varsınız :) eşim bile çok seviniyor sizlerden öğrendiğim güzel bilgilere geçen gün diyor ki yaa seni kim tanistirmisti bu kızlarla
sevindim canım güzel haberlere ihitiyacımız var topikçek:) nazar gitsin artık üstümüzden.Dediginizi yaptım vee dün özel hastahaneye gittim doktor çok ilgilendi kızlar tatilde olsa geliyormuş istanbul dışına cikmazsa her durumda dogumu yaptiriyormus daha o güne var takibi yapalım duruma göre hareket ederiz suan durumun güzel dedi :)
Kanda demirim ilaca rağmen yukselmemisti bu doktor hemen dahiliyeye sevketti sagolsun dahiliye uzmanıda çok alakalı bir bayandi bana liste verdi ilaclarimi değiştirdi takip edeceğim bu ay nasıl olacak dedi b12 ignemede devam dedi demir yukselmeden birakamazsin dedi
ben demir hapımı yatmadan hemen önce içiyorum canım. eczacı söylemişti bunları.Kızlar sizinle de paylaşmak istedim
Ben demir hapimi hep kahvaltıdan sonra icerdim çok yanlış dedi bu doktor kahvaltıda yedigim yumurta peynir demir hapimin faydasını direk çöp yapıyormuş doktor kedinlikle kalsiyum iceren hiçbir gıda ile demir hapini yanyana alma en az 2saat olmalı arasında dedi mesela et yerken ayran içme etteki demiri vücudun emmeden kalsiyum devre dışı bırakıyor dedi şimdi listeye uyarak bu ay böyle deneyeceğim doktor takip edecekmis bu arada demir eksikliği için hurma vişne kiraz haftada bir mutlaka bakliyat kırmızı veya beyaz et kusburnu çayı bezelye gibi yiyecekler ve içecekler önerdi bakalım bu sefer degisecek mi ilac kullandigim halde yukselicegine dahada düştü kandaki demir degerim
hoş geldin canım, nasılsın?merhaba nasılsınız kuzularımramazan nasıl gidiyo diyecem aklıma geldı hamişler ve anneler var
anne olan arkadaslarıma bebeklerıne saglıklar dılerrım...hamiş arkadaslarıma da saglıklı dogumlar...benım gıbı bebegını bekleyenlerede allahım kısa zamanda kavusmaalarını dilerim meleklerine
başka şeyler de dileseydin canım :))))tamam canım fiyatıda iyiymiş inşallah istediğim gibi alırım bu sefer:)
Canım korkma hiç kaymamıştır inşallah, bir kontrole gitsen rahatlarsın
canım acıkıyorum ama içim almıyor inanamıyorum bu halime en sevdiğim kahvaltıdır zorla yiyorumeee ben istedim iştahım gitsin kilo almıyım dedim durdum
canım o endişeler bitmiyor çok haklısın senden farkım yok dediğin gibi tevekkül ediyorum iyi diye telkinde bulunuyorum kendime
ferhan diyorum hala:)
amin canım
toparlanırsın canım dr bana dün çok iyi dinlenmişsin aferin dedi:)) hayırlısı göstermedi cinsiyetini, canım bende oğluşda almıştım şimdi zaten kiloluyum o yüzden almamışımdır
ömer çok güzel kaynımın adı ömer işli güçlü pek hamarathalı yıkar cam siler
senin kız karateci çıktı, annesi gibi karakteri güçlü ne istediğini biliyor
canım çok sevindim sanırım bende özele geçicem artık
tabi canım
sağol canım bilgi için yeni başladım öyle kullanıyorum dikkat ederim, roka yesene canım oğluşda dokuz ay her gün yedim kanım çok iyiydi
amin canım sen nasılsın?
gittim canım az sonra
ohhhhh nazar mazar kalmadı topikte, şükür canım benim ne güzel haberler getirdin bize.Kimsecikler yok ama yazıyorum, dün gittik acile dr un başı kalabalık değildi bu sefer, ikili sonucum iyi çıkmış, zorla yaptırmıştı dr, ultrasonla bakmıycakmısınız dedim baktı sağolsun bekleyen hasta yoktu, epey ayrıntılı baktı başına karnına boyun posuna:)maşaallahı var bebeğimingelişimi çok iyi kıpır kıpırdı tam hissettiğim yerdeydi orda hissediyorum dedim başı burda dedi solumda duruyor bebişimin ayakları sağa doğru, cinsiyeti sordum baktı ama göremedi oturuyormuş hanım diyesim geldi 18. haftada söylerim dedi neee 18 mi dedim tamam 16 olsun dedi organ taraması için üniversite hastanesinden gün alıcam bir daha ki konrtolüm 16. haftada ama bu doktora gitmem sanırım daha, çok iyi ama erkek eşimde yok diyor artık gerçi bende bayanda rahat ediyorum
Riskimi sordum artık yokmuş bebek yukarı epey çıkmış korktuğum gibi değilmiş hamdolsuneski durduğu yeri gösterdi bak burası boşalmış başı burdaydı rahim ağzındaydı dedi, çok iyi dinlenmişsin aferin dedi yürüyüş yapabilirmiyim dedim yap dedi benden haberler böyle maalesef cihaz çok eski net fotosu yok zaten başını femur kemiğini karnını ayrı ayrı çekti bütün fotosu yok kuzumun
Birde 16. haftada 3 lü tarama dedi yooookk dedim onu yaptırmam artık, herkesden istiyoruz dedi ama hayır dedim bu sefer zorlayamaz
merhaba canım. ben iyiyim şükür, sen nasılsın?merhabalar kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben pek fazla yazamıyorum ama arada gelip okuyorum sizleri
cutecim sanada çok geçmiş olsun spiral alerji yapmış Allahım acil şifalar versin canım
benim ablamda taktırdı taktıralı adet dönemleri acaip çok ve uzun kanamalı geçiyo
anammmm bir erkeğimiz daha varrrrMerhaba canlar
dr a gittim bugun cok şükür hersey yolunda 10+5 yiz 11+2 yi gösteriyor gelişimi dr gayet sağlıklı dedi eli ve ayakları falan bebise benzemis artik
oo süpersin canım yaa azmine hayran kaldım.kızlar şükürler olsun nehirim sağlıklı. nst de bir şey çıkmadı. çok az sancı var önemsiz boyutta. kızım kurtlu olduğu için zor aldılar nstde kalp atışlarını. 1817 gr olmuşuz. dr çok güzel ne önde ne geride olması gerektiği gibi dedi.ve de ben hiç kilo almamışım. 1 kilo kendi tartımda fazla çıkıyordum hepsi nehire gitmiş. dr kilomu da çok beğendi. en başından bu yana 8 kilo aldım. 8. ayımdayım. bu ay fazla alırım diye düşünüyorum ama 32 yi bitirdik çünkü. 12-14 ile tamamlarsam ne mutlu bana kızlar. nehir aynı babasına benziyor. burnu filan kopyası.
aman canım düzeni falan boş ver sağlığından önemli mi?bugun saglik ocagina asiya gittim.tarihi sasirmisim.neyse gitmisken ben gorundum. Ishalle ulser alakasiz gastrittir dedi. Ilaca devam 3 ay dedi. Alerji icinde 3 ay ic. Tam gecmezse bu kez kortizon verilir dedi. Derken seni pek iyi gormedim. 6 aya kadar depresyona giriliyr dikkat et.seninki hastalik kaynakili oldugu icin gecici gorunuyor. Cok iyi bakilman lazim. 3 ay daha bakilsin sana. Tam alis dedi. icim hic rahat değil. 3 ay daha duzenim bozuk olacak. Esim uzulme dedi. Ben hic dert etmiyrm. Yeterki sen iyi ol dedi. Umarim cabuk atlatirz bu zamani.
ahahaaha iyiymiş bu çok güldüm:)
sen de iyi ki varsın canım:)
sevindim canım güzel haberlere ihitiyacımız var topikçek:) nazar gitsin artık üstümüzden.
ben demir hapımı yatmadan hemen önce içiyorum canım. eczacı söylemişti bunları.
kalsiyum da verdi benim doktorum onu da sabah içeceksin dedi.
bunlara dikkat ederek iç bakalım inşallah iyi olur.
hoş geldin canım, nasılsın?
ben iyiyim şükür, bir yaramazlık yok.
amin..
başka şeyler de dileseydin canım :))))
ohhhhh nazar mazar kalmadı topikte, şükür canım benim ne güzel haberler getirdin bize.
para için mi istiyor bu kadar ısrarlı üçlüyü anlamadım.
benimki de gerek yok bebek sağlıklı ama içimizde şüphe kalmasın ikiliyi yaptır istersen dedi.
ikiliden sonra üçlüyü yaptırmana gerek yok dedi iyi çıkınca.
cinsiyeti göremedi demek ya, insan merak ediyor çok.
benimki söyler inşallah artık.
merhaba canım. ben iyiyim şükür, sen nasılsın?
anammmm bir erkeğimiz daha varrrr
ne güzel erkenden öğrendiniz yaaa.. neyse bana da az kaldı:)
oo süpersin canım yaa azmine hayran kaldım.
16. haftayaa kadar kilo aldın mı peki canım?
böbreğin harika, kızçen muhteşem, kilon da süper... nazar değmesin canım.
aman canım düzeni falan boş ver sağlığından önemli mi?
iyice bir toparlan da düzeni kurmak kolay iş.
dikkat et canım benim, herkese faydalı olmak için sağlıklı, güçlü olman lazım.
Afedersin ama sadece Ohaaaa diyebiliyorumKizlar ne zamandir yazacagik hastaliktan firsat olmadi. Benim kv ve kp bombaydi bayadir.
1) ramazinin ilk gunu kvlerdeydik. Ben oda da emziriyrm. Kp iceri daldi. Dibime kadar. Sinir oldum. Cunku emzirdigimi biliyrdu. Seker tutacakmis. Memeyi gordu.
2) kv faranjit olmjs. Benim migdeden ilk haatalandigim gun. Bebegi almaya calisiyr..nefesini veriyr. Yapma dedigim halde yapti. Hasta hasta ne geldi anlamadim. Kizdim baya. Bebege bulasacak diye..beni hic sallamadilar. Dertleri foto cekmekti. Iki gun sonra da yazliga gittiler.
3) bu bomba. Kv sipiral isini kp ye anlatmis. Neyse. Ama iftara annemleri de cagirdilar. Sen kp annemle babama: ben karima eziyet etmemek icin kendim korundum. Cocuklara da diyecektim demedim demis. O haaaa dedim. Ne ayip. Hem de benim babama diyr. Sana ne benim yatak odamdan.
Simdi de ariyr beni biz senij hasta oldugunu bilmiyrduk. Gelelim bize gel...siz olsaniz gidermisniz...
Kızlar nevar ne yok oralardaaaaa
Kizlar ne zamandir yazacagik hastaliktan firsat olmadi. Benim kv ve kp bombaydi bayadir.
1) ramazinin ilk gunu kvlerdeydik. Ben oda da emziriyrm. Kp iceri daldi. Dibime kadar. Sinir oldum. Cunku emzirdigimi biliyrdu. Seker tutacakmis. Memeyi gordu.
2) kv faranjit olmjs. Benim migdeden ilk haatalandigim gun. Bebegi almaya calisiyr..nefesini veriyr. Yapma dedigim halde yapti. Hasta hasta ne geldi anlamadim. Kizdim baya. Bebege bulasacak diye..beni hic sallamadilar. Dertleri foto cekmekti. Iki gun sonra da yazliga gittiler.
3) bu bomba. Kv sipiral isini kp ye anlatmis. Neyse. Ama iftara annemleri de cagirdilar. Sen kp annemle babama: ben karima eziyet etmemek icin kendim korundum. Cocuklara da diyecektim demedim demis. O haaaa dedim. Ne ayip. Hem de benim babama diyr. Sana ne benim yatak odamdan.
Simdi de ariyr beni biz senij hasta oldugunu bilmiyrduk. Gelelim bize gel...siz olsaniz gidermisniz...
ahahaaha iyiymiş bu çok güldüm:)
sen de iyi ki varsın canım:)
sevindim canım güzel haberlere ihitiyacımız var topikçek:) nazar gitsin artık üstümüzden.
ben demir hapımı yatmadan hemen önce içiyorum canım. eczacı söylemişti bunları.
kalsiyum da verdi benim doktorum onu da sabah içeceksin dedi.
bunlara dikkat ederek iç bakalım inşallah iyi olur.
hoş geldin canım, nasılsın?
ben iyiyim şükür, bir yaramazlık yok.
amin..
başka şeyler de dileseydin canım :))))
ohhhhh nazar mazar kalmadı topikte, şükür canım benim ne güzel haberler getirdin bize.
benimki de gerek yok bebek sağlıklı ama içimizde şüphe kalmasın ikiliyi yaptır istersen dedi.
merhaba canım. ben iyiyim şükür, sen nasılsın?
anammmm bir erkeğimiz daha varrrr
ne güzel erkenden öğrendiniz yaaa.. neyse bana da az kaldı:)
oo süpersin canım yaa azmine hayran kaldım.
16. haftayaa kadar kilo aldın mı peki canım?
böbreğin harika, kızçen muhteşem, kilon da süper... nazar değmesin canım.
aman canım düzeni falan boş ver sağlığından önemli mi?
iyice bir toparlan da düzeni kurmak kolay iş.
dikkat et canım benim, herkese faydalı olmak için sağlıklı, güçlü olman lazım.
valla cnm ben de ohaaaa dedim sadece.Afedersin ama sadece Ohaaaa diyebiliyorumömrümde boyle şey görmedim kiiiiiiiz
ay cutem senin kp aşmış anacim utanma falan kalmamış diyecekmis diyememis bi de annene babana söylüyor da size mi söyleyemiyr.kv de her zaman ki gibi halini muhafaza ediyr yani yapicani yapiyr.
sağol canım benim, fantom çabuk bozuluyormuş o yüzden onu elemiştim canımHoşgeldin canım kocaman amin diyorum :)
Güzel haberler ve bilgiler almışsın canım belkide Demir hapının bu yüzden etkisi olmamıştır inş yükselir
Amin. CAnım Adıyla büyüsün inş
Canım Benim çok sevindim ne güzel haberler almışsın maşallah meleğine :))
Canım bende fantom 1200 var çok memnunun çekiş gücü süper
inşallah canım öğretirsen yapar benim sıpam şimdiden ev işinde yardım ediyor:) amin canım sağol hepimizinkini korusunAyyy hayalimdeki evlat zaten kizimda yok yardim eder iste bana
Cook şükür masallahh bebisine Allah korusun her turlu hastalıktan ins
canım bende almıştım sütüm çoktu oğlum hepsini ememiyordu şişiyordu mecbur sağıyordumKızlar bu göğüs pompasini neden aliyorlar
Ben ilkindede emzirdim ama lazim olmadi simdi bakiyorum herkes listesine eklemiş nedenikii??
sağol canım, dualarımdasın canımiyiyim canım şükür...masaallah bebegınınden güzel haberler var,iyice yukarı cıkmıs annesı korkmasın artık
eflalcim benıde dualarında unutma olur mu
hoşbuldum canım...prenses gelıyomus hayırlı olsun kuzum...
sağol canım yok göstermedi oğluş hemen göstermişti oturup keyif yapıyormuş, herkes kız diyor bende öyle diyorum ama tabi emin olmadan bilemeyiz:)) erkek olursada adı hazır kız olursada:)Sagolun kizlarsoyle bir eleme yaptik..Enes kocamin sevdiyi isim ama azer.da cok kulanilan hatta hic kullanilmayan bi isim simdiye kadar tek arkadasim oglunda duydum ve babasi turk ondan..soyadimizla yakismiyo da...Uguru cok seviyorum ama turkce seslenince zor olmuyo azerice "ğ" harfi farkli sesleniyo yazili anlatamam yani..o yuzden cok sevsen de seslenisi cok zor oluyo sanki boguluyomus gibii..Ferhan ve Nihat arasindayiz..Nihati sizler cok sevmiyosunuz galiba ama bizim buralarda cok kullanisli modern isim gibi geciyo ama ferhan sanki daha cok icime yatiyoo..bakalim benim icin 1.ferhan 2.nihat..
fikirleriniz iciin coook sagolun canlar.
Missy Ali ismini ben de cok seviyorum abimin ismi..olmasaydi Ali olurdu Yusuf da cok seviyorum onu da koyamiyoruz..
Oyy aglamasini yerim ben onuunn
bebek videolari falan izliyorum cute..banyo dogum masaj falan videolari..onlar aglayinca ben agliyorum nasil aglama nasil ses Ya Rabbim tuylerim diken oluyo...
sen de ne guzel cozmussun aglamayine istedigini kolayca anlarsin artik
Hadi gozun aydin cnm..guzel gecmis hersey..merakla cinsiyyeti oyrendimi diye okudum ama biraz daha sabr edicez galibaa..gonlunden gecen neyse sagligiyla o olsun Insallah..
calisanlar ve gogus ucu sorunu olanlar icin ideal bence cnm.ben gerek duymadim
canım o açılma acısı açılman başlamış olabilirKizlar hani sormustum ya alt bolgemde iyne batma gibi biseyler oluyo..dediniz bebek kanala giriyo ondan..onda bazen oluyodu arada yani..ama 3gundur cok fazla var ayaga kalkmaya korkuyorum bikac afim atsam hemen o garip iyne batmasi gibimi desem ciziliyormus gibimi desem anlatamiyorum ama o an sanki oldugum yerde bacagimi makas yapip bukulup kaliyorum agridan deyil sadece o an bisey yirtilicak su gelicekmis gibi endiseye dusuyorum..dk.a gidecek agri yok sanci yok..tel.la sorsam anlatamam....dolasmak istiyorum yurumek istiyorum ama ayaga kalkinca hep oluyo korkuyorum 38e kadar dayansin diyorum ama agrim sizim yok boyle olup da cidden su falan gele bilirmiki..
oyyy maşallah canım suphanallah, ayy bildim erkek olduğunuMerhaba canlar
sağol canım inşallah sende alırsın güzel haberieflalim canim maşallah cok guzel haberlerle gelmişsin darisi bana ins haftaya teste gidicem
ece valla canim dedigin agriyi tecrübeliler bilir ikerde de biz sana sorariz neyin nesidir diye. bebisin zamaninda gelsin ins.
çikolata canım nasılsın yokdun ne zamandir nasıl gidiyr
bebis çalışmaları son durum nedir rabbim sizleri de daha fazla bekletmeden gondersin mucizesini inşallah...
maşallah canım çok sevindim, ikinizede maşallah suphanallah bundan sonra doğum kaldı o da kolay geçer inşallah, sen 12 den fazla almazsın canım o de ideal zatenkızlar şükürler olsun nehirim sağlıklı. nst de bir şey çıkmadı. çok az sancı var önemsiz boyutta. kızım kurtlu olduğu için zor aldılar nstde kalp atışlarını. 1817 gr olmuşuz. dr çok güzel ne önde ne geride olması gerektiği gibi dedi.ve de ben hiç kilo almamışım. 1 kilo kendi tartımda fazla çıkıyordum hepsi nehire gitmiş. dr kilomu da çok beğendi. en başından bu yana 8 kilo aldım. 8. ayımdayım. bu ay fazla alırım diye düşünüyorum ama 32 yi bitirdik çünkü. 12-14 ile tamamlarsam ne mutlu bana kızlar. nehir aynı babasına benziyor. burnu filan kopyası.
durdagül müaaa benim kızın göbek adı durdagül
karete kid
oh çok şükür güzelim çok sevindim. maşallah kuzuna. aferin toparlandı. kendini sakın yorma. yürüyüşü de abartma.
onunla da halıları bastıra bastıra çekme. hafif hafif çek. parkeler kolay da halılar kasıklara sancı veriri.
canım benim inşallah geçecek senin hamileliğinde yorucu geçti o yüzden yıprandın, annecin güzelce bakar sana, miden için gitmedin mi? Gece ben hiç yemiyordum emzirirken sadece su içiyordum demek yemek lazımmış, gerçi maşallah ben bolca yediğim için geceye yerim kalmıyordur:)) canım birde mideni içtiğin ilaç etkilemiş olabilir mi?bugun saglik ocagina asiya gittim.tarihi sasirmisim.neyse gitmisken ben gorundum. Ishalle ulser alakasiz gastrittir dedi. Ilaca devam 3 ay dedi. Alerji icinde 3 ay ic. Tam gecmezse bu kez kortizon verilir dedi. Derken seni pek iyi gormedim. 6 aya kadar depresyona giriliyr dikkat et.seninki hastalik kaynakili oldugu icin gecici gorunuyor. Cok iyi bakilman lazim. 3 ay daha bakilsin sana. Tam alis dedi. icim hic rahat değil. 3 ay daha duzenim bozuk olacak. Esim uzulme dedi. Ben hic dert etmiyrm. Yeterki sen iyi ol dedi. Umarim cabuk atlatirz bu zamani.
tamam canım tüh ben dedim sana daCnm..hani mysyling miydi. Ondan aldim. Bugun geldi. Kesinlikle almayin. Cok kullanissiz. Iade edecegim.
sağol canımMasallah masallah. Ne güzel haberler cnm.
canım devlet hastanesi belki performans puanlarını etkiliyordur bilemiyorum ama asla yaptırmıycam zaten ikilide tongaya düşürdüohhhhh nazar mazar kalmadı topikte, şükür canım benim ne güzel haberler getirdin bize.
.
Kizlar ne zamandir yazacagik hastaliktan firsat olmadi. Benim kv ve kp bombaydi bayadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?