Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Maşallah kuzum size.
Bu ay 3 kg alirsin cnm. Max 11 bence senin de ulasacagin kilo.

bugun saglik ocagina asiya gittim.tarihi sasirmisim.neyse gitmisken ben gorundum. Ishalle ulser alakasiz gastrittir dedi. Ilaca devam 3 ay dedi. Alerji icinde 3 ay ic. Tam gecmezse bu kez kortizon verilir dedi. Derken seni pek iyi gormedim. 6 aya kadar depresyona giriliyr dikkat et.seninki hastalik kaynakili oldugu icin gecici gorunuyor. Cok iyi bakilman lazim. 3 ay daha bakilsin sana. Tam alis dedi. icim hic rahat değil. 3 ay daha duzenim bozuk olacak. Esim uzulme dedi. Ben hic dert etmiyrm. Yeterki sen iyi ol dedi. Umarim cabuk atlatirz bu zamani.

Buarada dr.da gece mutlaka 2 bardak sut icmeliydin dedi. Emzirirken aklinizda olsun. Geceleri yemek yiyeceksiniz hafif olsun. Sakin benim gibi ac kalmayin. Eger kilo verisim durmazsa o zaman gastro gidip endoskopi yaptir dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
sagol canim. doranin da maşallahi var rabbim hayirlica kurtarsin seni kolay dogumlar olsun ins.
amin canım bu günleri görmek sizlere de nasip olsun. eskiden 5. ayımı bile hayal edemezdim korkudan. 32 ye girmek mucizeydi. şimdi 32 yi bitirdik yarın 33 oluyoruz.
bence de allah olmayanlara versin. bizlere de kısmetimizde varsa verir zaten.
Nesdoss guzel haberlerle gelmissin herseyin yolunda olduguna cok sevindim insallah bep boyle gider sonuna kadar
sağol balımmm.. valla üstümden yük kalkmış gibi oldu.
Maşallah kuzum size.
Bu ay 3 kg alirsin cnm. Max 11 bence senin de ulasacagin kilo.
inş canım 11 kilo benim için mükemmel:) nasıl azmettiysem dr çok beğendi. ama işte tatlıyı kesemiyorum. allahtan masum tatlılar yiyorum.
canım demek ki gece yenmeli mutlaka bunu da öğrendik. ben süt hiç içemiyorum. hamileliğimde de içemedim. ancak yoğur kefir ayran sütlü tatlı.

Valla cnm. Ye de ne yersen ye. Ben çok acı tecrübe ile öğrendim. Sizler yasamayin.

Cnm..hani mysyling miydi. Ondan aldim. Bugun geldi. Kesinlikle almayin. Cok kullanissiz. Iade edecegim.

Masallah masallah. Ne güzel haberler cnm.

Cnm. Baktim ben.37+0 da dedigin batmalar baslamis.37+5 de 1 cm acilmam varmis.38+0da tum aci gitti.38+3de sezeryan. Yoksa daha dururdu.

Dimi kiz benimki bi garip hamilelik zaten hala bile niye her yerim sis niye karnim acikiyo falan çocuk doğacak ancak ahada 2. Oldu dicem dualarin için yürekten amin senin oglusada saglikli hayirli uzuuuuun ömürler nasip etsin Allahm
Çok şükür cnm inş daha hic sorun yasamicaksin vakti gelince de Durdagulu alip gelceksiniz
Oyleymiss ben ihtiyaç duymadiydim çok sukur

He öyleymiş bide dedim bende biraz sut fazlaligi vardi bi taraftan emzirirken bi taraf akardi sussürekli dedim onami kullaniliyo Acep ama gerekmez ona

Maşallah canım oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş:)
Ohh süper haberler canım maşallah size :)) Allah im kolaylıkta kurtarsın inş

Canım benim en kısa zamanda geçecek bu sıkıntılar sende düzene gireceksin sabır gerekiyor sonu selamet olacak inş

Amin cnm amin.
Cok.zor oldu boyle. Esyalar benim.evde.
Esim herguj bisi gtiriyr. Allahtan ayni semtte oturuyoruz da esim arabayla gidip alip geliyr. Ama evlendikten sonra ayni olmuyormus baba evi. Bana öyle geldi ya da bilemiyorum. Yine de çok şükür. Gelebilecegim bir ev var.

ahahaaha iyiymiş bu çok güldüm:)
sen de iyi ki varsın canım:)
sevindim canım güzel haberlere ihitiyacımız var topikçek:) nazar gitsin artık üstümüzden.
ben demir hapımı yatmadan hemen önce içiyorum canım. eczacı söylemişti bunları.
kalsiyum da verdi benim doktorum onu da sabah içeceksin dedi.
bunlara dikkat ederek iç bakalım inşallah iyi olur.
hoş geldin canım, nasılsın?
ben iyiyim şükür, bir yaramazlık yok.
amin..
başka şeyler de dileseydin canım :))))
ohhhhh nazar mazar kalmadı topikte, şükür canım benim ne güzel haberler getirdin bize.
para için mi istiyor bu kadar ısrarlı üçlüyü anlamadım.
benimki de gerek yok bebek sağlıklı ama içimizde şüphe kalmasın ikiliyi yaptır istersen dedi.
ikiliden sonra üçlüyü yaptırmana gerek yok dedi iyi çıkınca.
cinsiyeti göremedi demek ya, insan merak ediyor çok.
benimki söyler inşallah artık.
merhaba canım. ben iyiyim şükür, sen nasılsın?
anammmm bir erkeğimiz daha varrrr
ne güzel erkenden öğrendiniz yaaa.. neyse bana da az kaldı:)
oo süpersin canım yaa azmine hayran kaldım.
16. haftayaa kadar kilo aldın mı peki canım?
böbreğin harika, kızçen muhteşem, kilon da süper... nazar değmesin canım.
aman canım düzeni falan boş ver sağlığından önemli mi?
iyice bir toparlan da düzeni kurmak kolay iş.
dikkat et canım benim, herkese faydalı olmak için sağlıklı, güçlü olman lazım.

Kizlar ne zamandir yazacagik hastaliktan firsat olmadi. Benim kv ve kp bombaydi bayadir.

1) ramazinin ilk gunu kvlerdeydik. Ben oda da emziriyrm. Kp iceri daldi. Dibime kadar. Sinir oldum. Cunku emzirdigimi biliyrdu. Seker tutacakmis. Memeyi gordu.
2) kv faranjit olmjs. Benim migdeden ilk haatalandigim gun. Bebegi almaya calisiyr..nefesini veriyr. Yapma dedigim halde yapti. Hasta hasta ne geldi anlamadim. Kizdim baya. Bebege bulasacak diye..beni hic sallamadilar. Dertleri foto cekmekti. Iki gun sonra da yazliga gittiler.
3) bu bomba. Kv sipiral isini kp ye anlatmis. Neyse. Ama iftara annemleri de cagirdilar. Sen kp annemle babama: ben karima eziyet etmemek icin kendim korundum. Cocuklara da diyecektim demedim demis. O haaaa dedim. Ne ayip. Hem de benim babama diyr. Sana ne benim yatak odamdan.

Simdi de ariyr beni biz senij hasta oldugunu bilmiyrduk. Gelelim bize gel...siz olsaniz gidermisniz...

iyiyim canım çok şükür..masaallah size 4 aylık olmusunuz yaa nasıl gecıyo hamıslık yakında cınsıyetıde ögrenırsın

Afedersin ama sadece Ohaaaa diyebiliyorum ömrümde boyle şey görmedim kiiiiiiiz

ay cutem senin kp aşmış anacim utanma falan kalmamış diyecekmis diyememis bi de annene babana söylüyor da size mi söyleyemiyr.kv de her zaman ki gibi halini muhafaza ediyr yani yapicani yapiyr.

Bende iyiyim cok sukur canim sagol

Afedersin ama sadece Ohaaaa diyebiliyorum ömrümde boyle şey görmedim kiiiiiiiz
valla cnm ben de ohaaaa dedim sadece.

ay cutem senin kp aşmış anacim utanma falan kalmamış diyecekmis diyememis bi de annene babana söylüyor da size mi söyleyemiyr.kv de her zaman ki gibi halini muhafaza ediyr yani yapicani yapiyr.

Cnm. Nasil bir anlayis ve yasayis tarzlari var ben cozemedim zaten. Toplam da 10 yil oldu bizim her yaşadığım kötü olayda yeni bir yönlerini görüyorum.

sağol canım benim, fantom çabuk bozuluyormuş o yüzden onu elemiştim canım
Ayyy hayalimdeki evlat zaten kizimda yok yardim eder iste bana

Cook şükür masallahh bebisine Allah korusun her turlu hastalıktan ins
inşallah canım öğretirsen yapar benim sıpam şimdiden ev işinde yardım ediyor:) amin canım sağol hepimizinkini korusun
Kızlar bu göğüs pompasini neden aliyorlar
Ben ilkindede emzirdim ama lazim olmadi simdi bakiyorum herkes listesine eklemiş nedenikii??
canım bende almıştım sütüm çoktu oğlum hepsini ememiyordu şişiyordu mecbur sağıyordum
sağol canım, dualarımdasın canım
sağol canım yok göstermedi oğluş hemen göstermişti oturup keyif yapıyormuş, herkes kız diyor bende öyle diyorum ama tabi emin olmadan bilemeyiz:)) erkek olursada adı hazır kız olursada:)

canım o açılma acısı açılman başlamış olabilir
oyyy maşallah canım suphanallah, ayy bildim erkek olduğunu
sağol canım inşallah sende alırsın güzel haberi
maşallah canım çok sevindim, ikinizede maşallah suphanallah bundan sonra doğum kaldı o da kolay geçer inşallah, sen 12 den fazla almazsın canım o de ideal zaten
durdagül mü

sağol canım toparlandı şükür kımıl kımıl hiç durmuyor şimdiden yandım ben:)) yok yürüyüş 20 dk anca yaparım, her gün çıkamam zaten, canım alsamda uzun bir süre süpürge yapmıycam en azından 16. haftam dolsun diyorum
canım benim inşallah geçecek senin hamileliğinde yorucu geçti o yüzden yıprandın, annecin güzelce bakar sana, miden için gitmedin mi? Gece ben hiç yemiyordum emzirirken sadece su içiyordum demek yemek lazımmış, gerçi maşallah ben bolca yediğim için geceye yerim kalmıyordur:)) canım birde mideni içtiğin ilaç etkilemiş olabilir mi?
Cnm..hani mysyling miydi. Ondan aldim. Bugun geldi. Kesinlikle almayin. Cok kullanissiz. Iade edecegim.
tamam canım tüh ben dedim sana da
Masallah masallah. Ne güzel haberler cnm.
sağol canım
canım devlet hastanesi belki performans puanlarını etkiliyordur bilemiyorum ama asla yaptırmıycam zaten ikilide tongaya düşürdü

ayyyy yuhhhh diyorum ahlak edep anlayışı çok farklı senin kp gilin bu ne ya gerçekten şaşkınım, sakın gitme ben olsam bende gitmem haketmiyorlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…