Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Saol.cnm.
Migde dr.una gitmedim. Daha iyi gibiyim cunku.

alerji ilaxi etkilememistir migdemi cunku onu kullanmadan once migdem diyip.duruyrdum.

Kp lere gelince. Vallahi hangi dunyada yasiyrlar ben anlayamadim. 1 degil 2 degil bu terbiyesizligi. Kendini modern saniyr sanirim. Cins. Allah bana sabir versinm çoğu hastaligimin kaynagi onlar zaten.

Olsun canım sağlığın önemli sonuçta zamanla düzene gireceksiniz çok şanslısın anenler yanındalar :)
E yuuuh artık söyleyecek söz bulamıyorum canım bu kadarıda olmaz büyük konuşmuyorum ama kesinlikle gitmezdîm insanın yüzüne bakası gelmez yaaa

İnşaallah daha iyi olursun canım, modernlik mi komik bile diyemiyorum kesinlikle onlar sebep canım hamileyken strese soktular doğumu düşündün durdun onlar yüzünden hep, doğum sonrası da rahat bırakmadılar ki seni, en hassas döneminde bencillik ettiler rahatsız ettiler seni,şimdi midenle çıkıyor acısı, zaten en çok mdie etkileniyor stresten, sende ne olur takma artık onları ağızlarının payını ver içine ata ata sen hasta oldu anlasınlar artık densizliklerini yıpratmaya hakları yok ki, şimdi sana gözünün üstün de kaşın var dense zor gelir lohusalık böyle bir şey öyle kırk gündede de geçmiyor ben bir sene çektim o psikolojiyi ama sen inşallah çabuk atlatacaksın eşim hep destekci annende yardımcın canım, tabi baba evi kendi evin gibi olmaz ama tadını çıkar keyfine bak birde canım kendine bolca okut nazarda çok etkiliyordur, hastalıkların için sadaka verdirebilirsin

Ohaaa yaa adama bak,pek çağdaş :) cuteemm Allah sana sabır ve kolaylık versin. Sonuncusunu okuduğumda ağzım temelli açık kaldı. Töbe töbeeeeeee

iyiyim canım çok şükür..masaallah size 4 aylık olmusunuz yaa nasıl gecıyo hamıslık yakında cınsıyetıde ögrenırsın
evet canım olduk vallaha ben de inanamıyorum:)
hiçbir şey anlamadım şimdiye kadar, unutuyorum bazen hamile olduğumu çok rahattım.
Allah herkese benimki gibi hamilelik nasip etsin. tabi şimdiye kadar geçen süre gibi ileride ne yaşarım bilemiyorum:)
yarın kısmetse kontrolüm var inşallah söyler artık doktor.
vay arkadaş yine mi devam ediyor bunlar ya... gerçi bu gibi insanlar için söylenmiş çooookk güzel sözler var.
"köpek b.k yemekten vazgeçer mi?" ben doğumdan sonra geçer zannettiydim ama yok karakter terbiye meselesi bu.
kv ninki kıskançlık zannediyordum ama yok yani...
sen sadece açlıktan değil bunları içine atmaktan mide hastası oldun canım. açlık da perçinledi.
artık gözünü kapat ağzını aç sakın içinde tutma lütfen.
onlar anlamayacaklar senin iyi niyetini, terbiyeni. onlara çat çat her şeyi söyleyip azarlayan bir gelin lazım.
hmm olabilir bak.
yaptırma gerek yok, ikili ile üçlünün tezat çıktığı görülmemiş zaten.

Ayy canım beniimm çok şükür herşey yolunda..sen de hamileliğin boyunca sıkıntı çektin epeyy,mükafatını alacaksındır inşallah. Sizleri okudukça annemi daha da kıymetlendiriyorum.ne kutsal bişeymiş annelik..daha karnindayken başlıyo fedakarlıklar !! Ayy bi tuhaf oldum :) nesdemimm Rabbim sağlıklı bir gebeliğin ardından hayırlı bir doğum nasip etsin sana inşallah..

Valla cnm. Ye de ne yersen ye. Ben çok acı tecrübe ile öğrendim. Sizler yasamayin.
keşke bir bilen de sana söyleseydi be güzelim...
Cnm..hani mysyling miydi. Ondan aldim. Bugun geldi. Kesinlikle almayin. Cok kullanissiz. Iade edecegim.
hımm bunu bildiğim iyi oldu. benim koca konguru almış kızını taşıycakmış babakucağı koymuş adını da. 3-4 aydan önce takılmıyormuş zaten 4o yılın başı takarım dedi. iyi dedim heves etmiş. zira bu işlerle genelde ben ilgilenirim. yalnız dünden beri çıldırıyo kızım da kızım. kendine benzediğini gördü ya deliriyor sevinçten.bebek hiç bana benzemiyo yaaaaageyik yapıyorum bu kız benden mi aşkım emin misin diyorum
sen de toparlanacaksın bir an önce canım yatış çk iyi gelir böyle durumlarda.minik cadının tekmesini tokadını yedikçe güçleneceksin.
canım ben 4 ayda verdiğim 2 kiloyu alabilmiştim sadece.
5. ayda 2 kilo
6. ayda 2 kilo
7. ayda 3 kilo
8 de 800 gr almışım o da kıza gitmiş.esasında çok az kilo almak da pek iyi değil. çok veriliyor emzirdikçe.
her biri karadeniz fıkraı gibi

canım maşallah sana..ilk 4-5 ay çok zorlamıyor zaten bulantı kusma da yoksa oh misss.
6. aydan sonra geceleri zorlanılıyor dönerken filan.
ben bu aya kadar bi biçimde her işimi hallettim işe gttim hareketliydim.
ama 32 den sonra belki ameliyatın da etkisiyle perte çıktım. inan yazarken bile kollarım ağrıyor.

ben üç ay almadım verdiklerimi geri aldım ama dördüncü ayda 1 kilo almışım neredeyse.
bakalım diğer aylar nasıl olacak...
seninki çok iyi böyle devam eder inşallah çok almak da az almak da iyi değil ortasını yakalayalım:)

ya ben halama benzerim diye çok korktum; halam hamileliği boyunca çıkarmış ve hiçbir şey yiyememiş.
yemek yapamamış vs.
benim bulantım çok az oldu hiç zorlanmadım.
4. aydan sonra ağırlığı insana zor geliyor, uykusuz geceler başlıyor falan ama her hamile bunu yaşıyor.
ameliyat haklı olarak çok etkiledi canım ama şükür sağlıklısınız atlattınız:)

s.a canlarr nasılsınızz
benim tabloma bi bakarmısınız
http://www.fertilityfriend.com/home/498352 yorumlarınızı bekliyorum
canım henüz bir şey yok. bekleyeceğiz.
senin msjını gördüm ama burda yorum yaptım diye yazmamıştım canım.
evet canım atlattık şükür.
bazısı cidden 9 ay kusuyor çok zor allah kimseye vermesin.
beni koku çok etkilemedi. yemeğimi 3 kez filan yapamadım o da halsizlikten.
allah herkese sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip etsin. gebelik başlı başına bir zorluk cidden.
misal şu an tansiyonum yerlerde..ter atıyorum bi yandan. ama işte bebeklerimiz için değer.

canım ben yum için yorum istemiştim catlamışmı ?
sen nasılsın durumlar nasıl iyimisin amaliyat oldun mu?
mesaj için anladım canım tşk ettim

şekerler nasılsınız çok uzak kaldım sizlerden neyse sınavıda atlattım buralardayım artık kızcem bana haftada yarım kilo aldırıyor hatta bir kilo..:18::18: şuanda tam 6 kilo aldık ve sanırım kızım babasına benzicek dudaklar kocaman kocaman bizde haberler böyle sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl..

Kızlar canım çok sıkkın oğlum yine kusmaya başladı ne oluyor benim kuzuma çok korkuyorum ciddi bir hastalığı mı var diye doktora götürücez yine,ağlıycak bir sürü yine kan alıcaklar, ne olur bir şeyi olmasın kuzumun korkuyorum bebekken bile kusmazdı yavrum

hgg bacımmm MAŞALLAH kuzucuna

kıyamam yaa neyi varki acaba yaz carpmasımı ki oldu ALLAH korusun annesi yawrunu

eflalim canım allahrazı olsun dualarına banada yer verdıgın için tatlım oglunada gecmiş olsun kuzum,inş önemli bişey yoktur,sıcaklardan falan üşütmüsse doktor ilaç verır düzelir inş canım

dgrpnr canım masaallah size,diğer aylarda kolaylıkla gecer inş canım,banada dua edersin degil mi...

cutem oglusun 2 ayı gecmiş kuzum masaallah size..sanada şifalar dilerim canım inş hemen toparlarsın,kp ve kv diyecek laf yok,bence cagdaşlık modernlık falan deıl özel hayata saygısızlık var..ama napıcaksın atsan atılmaz yanı takmamaya calıs canım oğluşunla ilgilen boşver

nesdem canım çok gecmiş olsun operasyon güzel gecmiş...nehırde ıyıymiş masaallah...buarada sende gayet güzel kılolar almıssın canım...inş bende hamiş olursam sızı takıp edıcem kılolar süper

azapçiçegim kuzummmm sana bana ayşegül e ,hifanur a allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın...eskılerden bız kaldık..yenıler gelmeye basladı..rabbım hepimize versın inş..

duha,nukra,missy,ece90,boran,rocehsina, tüm calar sizlerede saglıklı hamısllıkler ve dogum yapacaklarada saglıklı dogumlar canılar..unuttugum varsa kusura bakmayın kuzular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…