sağol canım benim, fantom çabuk bozuluyormuş o yüzden onu elemiştim canım
inşallah canım öğretirsen yapar benim sıpam şimdiden ev işinde yardım ediyor:) amin canım sağol hepimizinkini korusun
canım bende almıştım sütüm çoktu oğlum hepsini ememiyordu şişiyordu mecbur sağıyordum
sağol canım, dualarımdasın canım
sağol canım yok göstermedi oğluş hemen göstermişti oturup keyif yapıyormuş, herkes kız diyor bende öyle diyorum ama tabi emin olmadan bilemeyiz:)) erkek olursada adı hazır kız olursada:)
canım o açılma acısı açılman başlamış olabilir
oyyy maşallah canım suphanallah, ayy bildim erkek olduğunu
sağol canım inşallah sende alırsın güzel haberi
maşallah canım çok sevindim, ikinizede maşallah suphanallah bundan sonra doğum kaldı o da kolay geçer inşallah, sen 12 den fazla almazsın canım o de ideal zaten
durdagül mü
sağol canım toparlandı şükür kımıl kımıl hiç durmuyor şimdiden yandım ben:)) yok yürüyüş 20 dk anca yaparım, her gün çıkamam zaten, canım alsamda uzun bir süre süpürge yapmıycam en azından 16. haftam dolsun diyorum
canım benim inşallah geçecek senin hamileliğinde yorucu geçti o yüzden yıprandın, annecin güzelce bakar sana, miden için gitmedin mi? Gece ben hiç yemiyordum emzirirken sadece su içiyordum demek yemek lazımmış, gerçi maşallah ben bolca yediğim için geceye yerim kalmıyordur:)) canım birde mideni içtiğin ilaç etkilemiş olabilir mi?
tamam canım tüh ben dedim sana da
sağol canım
canım devlet hastanesi belki performans puanlarını etkiliyordur bilemiyorum ama asla yaptırmıycam zaten ikilide tongaya düşürdü
ayyyy yuhhhh diyorum ahlak edep anlayışı çok farklı senin kp gilin bu ne ya gerçekten şaşkınım, sakın gitme ben olsam bende gitmem haketmiyorlar ki
Olsun canım sağlığın önemli sonuçta zamanla düzene gireceksiniz çok şanslısın anenler yanındalar :)Amin cnm amin.
Cok.zor oldu boyle. Esyalar benim.evde.
Esim herguj bisi gtiriyr. Allahtan ayni semtte oturuyoruz da esim arabayla gidip alip geliyr. Ama evlendikten sonra ayni olmuyormus baba evi. Bana öyle geldi ya da bilemiyorum. Yine de çok şükür. Gelebilecegim bir ev var.
E yuuuh artık söyleyecek söz bulamıyorum canım bu kadarıda olmaz büyük konuşmuyorum ama kesinlikle gitmezdîm insanın yüzüne bakası gelmez yaaaKizlar ne zamandir yazacagik hastaliktan firsat olmadi. Benim kv ve kp bombaydi bayadir.
1) ramazinin ilk gunu kvlerdeydik. Ben oda da emziriyrm. Kp iceri daldi. Dibime kadar. Sinir oldum. Cunku emzirdigimi biliyrdu. Seker tutacakmis. Memeyi gordu.
2) kv faranjit olmjs. Benim migdeden ilk haatalandigim gun. Bebegi almaya calisiyr..nefesini veriyr. Yapma dedigim halde yapti. Hasta hasta ne geldi anlamadim. Kizdim baya. Bebege bulasacak diye..beni hic sallamadilar. Dertleri foto cekmekti. Iki gun sonra da yazliga gittiler.
3) bu bomba. Kv sipiral isini kp ye anlatmis. Neyse. Ama iftara annemleri de cagirdilar. Sen kp annemle babama: ben karima eziyet etmemek icin kendim korundum. Cocuklara da diyecektim demedim demis. O haaaa dedim. Ne ayip. Hem de benim babama diyr. Sana ne benim yatak odamdan.
Simdi de ariyr beni biz senij hasta oldugunu bilmiyrduk. Gelelim bize gel...siz olsaniz gidermisniz...
Saol.cnm.
Migde dr.una gitmedim. Daha iyi gibiyim cunku.
alerji ilaxi etkilememistir migdemi cunku onu kullanmadan once migdem diyip.duruyrdum.
Kp lere gelince. Vallahi hangi dunyada yasiyrlar ben anlayamadim. 1 degil 2 degil bu terbiyesizligi. Kendini modern saniyr sanirim. Cins. Allah bana sabir versinm çoğu hastaligimin kaynagi onlar zaten.
Kizlar ne zamandir yazacagik hastaliktan firsat olmadi. Benim kv ve kp bombaydi bayadir.
1) ramazinin ilk gunu kvlerdeydik. Ben oda da emziriyrm. Kp iceri daldi. Dibime kadar. Sinir oldum. Cunku emzirdigimi biliyrdu. Seker tutacakmis. Memeyi gordu.
2) kv faranjit olmjs. Benim migdeden ilk haatalandigim gun. Bebegi almaya calisiyr..nefesini veriyr. Yapma dedigim halde yapti. Hasta hasta ne geldi anlamadim. Kizdim baya. Bebege bulasacak diye..beni hic sallamadilar. Dertleri foto cekmekti. Iki gun sonra da yazliga gittiler.
3) bu bomba. Kv sipiral isini kp ye anlatmis. Neyse. Ama iftara annemleri de cagirdilar. Sen kp annemle babama: ben karima eziyet etmemek icin kendim korundum. Cocuklara da diyecektim demedim demis. O haaaa dedim. Ne ayip. Hem de benim babama diyr. Sana ne benim yatak odamdan.
Simdi de ariyr beni biz senij hasta oldugunu bilmiyrduk. Gelelim bize gel...siz olsaniz gidermisniz...
evet canım olduk vallaha ben de inanamıyorum:)iyiyim canım çok şükür..masaallah size 4 aylık olmusunuz yaanasıl gecıyo hamıslık yakında cınsıyetıde ögrenırsın
vay arkadaş yine mi devam ediyor bunlar ya... gerçi bu gibi insanlar için söylenmiş çooookk güzel sözler var.Kizlar ne zamandir yazacagik hastaliktan firsat olmadi. Benim kv ve kp bombaydi bayadir.
hmm olabilir bak.sağol canım benim, fantom çabuk bozuluyormuş o yüzden onu elemiştim canım
inşallah canım öğretirsen yapar benim sıpam şimdiden ev işinde yardım ediyor:) amin canım sağol hepimizinkini korusun
canım bende almıştım sütüm çoktu oğlum hepsini ememiyordu şişiyordu mecbur sağıyordum
sağol canım, dualarımdasın canım
sağol canım yok göstermedi oğluş hemen göstermişti oturup keyif yapıyormuş, herkes kız diyor bende öyle diyorum ama tabi emin olmadan bilemeyiz:)) erkek olursada adı hazır kız olursada:)
canım o açılma acısı açılman başlamış olabilir
oyyy maşallah canım suphanallah, ayy bildim erkek olduğunu
sağol canım inşallah sende alırsın güzel haberi
maşallah canım çok sevindim, ikinizede maşallah suphanallah bundan sonra doğum kaldı o da kolay geçer inşallah, sen 12 den fazla almazsın canım o de ideal zaten
durdagül mü
sağol canım toparlandı şükür kımıl kımıl hiç durmuyor şimdiden yandım ben:)) yok yürüyüş 20 dk anca yaparım, her gün çıkamam zaten, canım alsamda uzun bir süre süpürge yapmıycam en azından 16. haftam dolsun diyorum
canım benim inşallah geçecek senin hamileliğinde yorucu geçti o yüzden yıprandın, annecin güzelce bakar sana, miden için gitmedin mi? Gece ben hiç yemiyordum emzirirken sadece su içiyordum demek yemek lazımmış, gerçi maşallah ben bolca yediğim için geceye yerim kalmıyordur:)) canım birde mideni içtiğin ilaç etkilemiş olabilir mi?
tamam canım tüh ben dedim sana da
sağol canım
canım devlet hastanesi belki performans puanlarını etkiliyordur bilemiyorum ama asla yaptırmıycam zaten ikilide tongaya düşürdü
ayyyy yuhhhh diyorum ahlak edep anlayışı çok farklı senin kp gilin bu ne ya gerçekten şaşkınım, sakın gitme ben olsam bende gitmem haketmiyorlar ki
kızlar şükürler olsun nehirim sağlıklı. nst de bir şey çıkmadı. çok az sancı var önemsiz boyutta. kızım kurtlu olduğu için zor aldılar nstde kalp atışlarını. 1817 gr olmuşuz. dr çok güzel ne önde ne geride olması gerektiği gibi dedi.ve de ben hiç kilo almamışım. 1 kilo kendi tartımda fazla çıkıyordum hepsi nehire gitmiş. dr kilomu da çok beğendi. en başından bu yana 8 kilo aldım. 8. ayımdayım. bu ay fazla alırım diye düşünüyorum ama 32 yi bitirdik çünkü. 12-14 ile tamamlarsam ne mutlu bana kızlar. nehir aynı babasına benziyor. burnu filan kopyası.
geleliğim böbreğime şükürler olsun 11 mm olmuş büyüme. yani riski atlattım kızlar stent işe yaramış.
36. haftada gün verecekler. o günleri görmeden bir şey diyemem dedi. tamam dedim. 32. hafta çalışabilir raporumu verdi. kan seviyem azcık artmış ama hala yetersiz. idrar kültürümde de ameliyata bağlı ufak kan hücreleri, dokular var ama önemsiz buldu.
bende haberler böyle. geçmişe bakayım az
keşke bir bilen de sana söyleseydi be güzelim...Valla cnm. Ye de ne yersen ye. Ben çok acı tecrübe ile öğrendim. Sizler yasamayin.
hımm bunu bildiğim iyi oldu. benim koca konguru almış kızını taşıycakmış babakucağı koymuş adını da. 3-4 aydan önce takılmıyormuş zaten 4o yılın başı takarım dedi. iyi dedim heves etmiş. zira bu işlerle genelde ben ilgilenirim. yalnız dünden beri çıldırıyo kızım da kızım. kendine benzediğini gördü ya deliriyor sevinçten.bebek hiç bana benzemiyo yaaaaaCnm..hani mysyling miydi. Ondan aldim. Bugun geldi. Kesinlikle almayin. Cok kullanissiz. Iade edecegim.
sen de toparlanacaksın bir an önce canım yatış çk iyi gelir böyle durumlarda.minik cadının tekmesini tokadını yedikçe güçleneceksin.Maşallah canım oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş:)
Ohh süper haberler canım maşallah size :)) Allah im kolaylıkta kurtarsın inş
Canım benim en kısa zamanda geçecek bu sıkıntılar sende düzene gireceksin sabır gerekiyor sonu selamet olacak inş
canım ben 4 ayda verdiğim 2 kiloyu alabilmiştim sadece.ahahaaha iyiymiş bu çok güldüm:)
sen de iyi ki varsın canım:)
sevindim canım güzel haberlere ihitiyacımız var topikçek:) nazar gitsin artık üstümüzden.
ben demir hapımı yatmadan hemen önce içiyorum canım. eczacı söylemişti bunları.
kalsiyum da verdi benim doktorum onu da sabah içeceksin dedi.
bunlara dikkat ederek iç bakalım inşallah iyi olur.
hoş geldin canım, nasılsın?
ben iyiyim şükür, bir yaramazlık yok.
amin..
başka şeyler de dileseydin canım :))))
ohhhhh nazar mazar kalmadı topikte, şükür canım benim ne güzel haberler getirdin bize.
para için mi istiyor bu kadar ısrarlı üçlüyü anlamadım.
benimki de gerek yok bebek sağlıklı ama içimizde şüphe kalmasın ikiliyi yaptır istersen dedi.
ikiliden sonra üçlüyü yaptırmana gerek yok dedi iyi çıkınca.
cinsiyeti göremedi demek ya, insan merak ediyor çok.
benimki söyler inşallah artık.
merhaba canım. ben iyiyim şükür, sen nasılsın?
anammmm bir erkeğimiz daha varrrr
ne güzel erkenden öğrendiniz yaaa.. neyse bana da az kaldı:)
oo süpersin canım yaa azmine hayran kaldım.
16. haftayaa kadar kilo aldın mı peki canım?
böbreğin harika, kızçen muhteşem, kilon da süper... nazar değmesin canım.
aman canım düzeni falan boş ver sağlığından önemli mi?
iyice bir toparlan da düzeni kurmak kolay iş.
dikkat et canım benim, herkese faydalı olmak için sağlıklı, güçlü olman lazım.
her biri karadeniz fıkraı gibiKizlar ne zamandir yazacagik hastaliktan firsat olmadi. Benim kv ve kp bombaydi bayadir.
evet canım olduk vallaha ben de inanamıyorum:)
hiçbir şey anlamadım şimdiye kadar, unutuyorum bazen hamile olduğumu çok rahattım.
Allah herkese benimki gibi hamilelik nasip etsin. tabi şimdiye kadar geçen süre gibi ileride ne yaşarım bilemiyorum:)
yarın kısmetse kontrolüm var inşallah söyler artık doktor.
vay arkadaş yine mi devam ediyor bunlar ya... gerçi bu gibi insanlar için söylenmiş çooookk güzel sözler var.
"köpek b.k yemekten vazgeçer mi?" ben doğumdan sonra geçer zannettiydim ama yok karakter terbiye meselesi bu.
kv ninki kıskançlık zannediyordum ama yok yani...
sen sadece açlıktan değil bunları içine atmaktan mide hastası oldun canım. açlık da perçinledi.
artık gözünü kapat ağzını aç sakın içinde tutma lütfen.
onlar anlamayacaklar senin iyi niyetini, terbiyeni. onlara çat çat her şeyi söyleyip azarlayan bir gelin lazım.
hmm olabilir bak.
yaptırma gerek yok, ikili ile üçlünün tezat çıktığı görülmemiş zaten.
ben üç ay almadım verdiklerimi geri aldım ama dördüncü ayda 1 kilo almışım neredeyse.keşke bir bilen de sana söyleseydi be güzelim...
hımm bunu bildiğim iyi oldu. benim koca konguru almış kızını taşıycakmış babakucağı koymuş adını da. 3-4 aydan önce takılmıyormuş zaten 4o yılın başı takarım dedi. iyi dedim heves etmiş. zira bu işlerle genelde ben ilgilenirim. yalnız dünden beri çıldırıyo kızım da kızım. kendine benzediğini gördü ya deliriyor sevinçten.bebek hiç bana benzemiyo yaaaaageyik yapıyorum bu kız benden mi aşkım emin misin diyorum
sen de toparlanacaksın bir an önce canım yatış çk iyi gelir böyle durumlarda.minik cadının tekmesini tokadını yedikçe güçleneceksin.
canım ben 4 ayda verdiğim 2 kiloyu alabilmiştim sadece.
5. ayda 2 kilo
6. ayda 2 kilo
7. ayda 3 kilo
8 de 800 gr almışım o da kıza gitmiş.esasında çok az kilo almak da pek iyi değil. çok veriliyor emzirdikçe.
her biri karadeniz fıkraı gibi
canım maşallah sana..ilk 4-5 ay çok zorlamıyor zaten bulantı kusma da yoksa oh misss.
6. aydan sonra geceleri zorlanılıyor dönerken filan.
ben bu aya kadar bi biçimde her işimi hallettim işe gttim hareketliydim.
ama 32 den sonra belki ameliyatın da etkisiyle perte çıktım. inan yazarken bile kollarım ağrıyor.
canım henüz bir şey yok. bekleyeceğiz.s.a canlarrnasılsınızz
benim tabloma bi bakarmısınız
http://www.fertilityfriend.com/home/498352 yorumlarınızı bekliyorum
evet canım atlattık şükür.ben üç ay almadım verdiklerimi geri aldım ama dördüncü ayda 1 kilo almışım neredeyse.
bakalım diğer aylar nasıl olacak...
seninki çok iyi böyle devam eder inşallahçok almak da az almak da iyi değil ortasını yakalayalım:)
ya ben halama benzerim diye çok korktum; halam hamileliği boyunca çıkarmış ve hiçbir şey yiyememiş.
yemek yapamamış vs.
benim bulantım çok az oldu hiç zorlanmadım.
4. aydan sonra ağırlığı insana zor geliyor, uykusuz geceler başlıyor falan ama her hamile bunu yaşıyor.
ameliyat haklı olarak çok etkiledi canım ama şükür sağlıklısınız atlattınız:)
canım henüz bir şey yok. bekleyeceğiz.
senin msjını gördüm ama burda yorum yaptım diye yazmamıştım canım.
evet canım atlattık şükür.
bazısı cidden 9 ay kusuyor çok zor allah kimseye vermesin.
beni koku çok etkilemedi. yemeğimi 3 kez filan yapamadım o da halsizlikten.
allah herkese sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip etsin. gebelik başlı başına bir zorluk cidden.
misal şu an tansiyonum yerlerde..ter atıyorum bi yandan. ama işte bebeklerimiz için değer.
canım ben yum için yorum istemiştim catlamışmı ?
sen nasılsın durumlar nasıl iyimisin amaliyat oldun mu?
mesaj için anladım canım tşk ettim
daha yum yok canımcım. ateşin azcık düşüp öyle yükselir muhtemelen.
başarılar dilerim canım.
umarım sınavın çokk iyi geçer, her şey gönlünce olsun.
hgg bacımmmşekerler nasılsınız çok uzak kaldım sizlerdenneyse sınavıda atlattım buralardayım artık kızcem bana haftada yarım kilo aldırıyor hatta bir kilo..:18::18: şuanda tam 6 kilo aldık ve sanırım kızım babasına benzicek dudaklar kocaman kocaman bizde haberler böyle sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl..
Kızlar canım çok sıkkın oğlum yine kusmaya başladı ne oluyor benim kuzuma çok korkuyorum ciddi bir hastalığı mı var diyedoktora götürücez yine,ağlıycak bir sürü yine kan alıcaklar, ne olur bir şeyi olmasın kuzumun korkuyorum bebekken bile kusmazdı yavrum
hgg bacımmmMAŞALLAH kuzucuna
kıyamam yaa neyi varki acaba yaz carpmasımı ki oldu ALLAH korusun annesi yawrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?