Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy kimseye bahsetmedim sizinle paylaşmak istedim bu sene YGS ye girmiştim baraji astiydim çok sukur
Evli bide çocuklu bide üstüne hamile olunca " yahu nene gerek üniversite" gibi yorumlar oluyordu tercih yapmayacaktim ne bilim sonra dedim boşver yaa nasipte varsa oda olur gerçi bebekle nasil okunur bilmiim ama

Tercihlerin
1. Eczane hizmetleri (tutmasi zor)
2.ilahiyat ( olabilitesi var)
3. Tibbi dokümantasyon ve sekreterlik( baya rahat tutar)

Puanlarin yettiği banada uygun olanlar bunlar bakalim neler olcek

canım sen nasıl oldun diye sormuştum merak ettim amaliyt oldun mu? :26:
yani bu ay yum olmaz mı diyosun ? :26:
neden olmasın ki..sadece henüz erken. yine başladı paniklerin azap yapma güzelim. bak ne güzel eşin de sağlıklı sen de ...azcık sabret gün aşırıyı ihmal etme yeter. ameliyat oldum tatlım. şükür iyi geçti. zorlandım ama sonuç şimdilik güzel.
sagol canım :) sınavda bitti şükür artık hamileligimin geri kalanını mutlu mesut geçirebilcem
hadi hayırlı olsun. inş gönlünden geçen olsun canım.
bizim kızlar hep babaya çekiyor demek ki:)
bebeklerimiz de iyi canım. biraz sıkıntılarımız oldu hepimizin ama inş yoluna giriyor yavaş yavaş.
ah canım geçmiş olsun. yaz sıcakları herkeste aynı sorunu yaşatıyor. inş sağlıkla güzel haberlerle döneceksiniz. sakin ol karnındaki kuzunu da düşün çok hızlı hareket etme canım.
sağol güzelim..atlattık şükür.
inş sen de o günleri yaşayacaksın..biz de sana rehberlik yaparım:)))
hadi bakalım hayırlı olsun canım.sen çevreye aldırma bence.okumak isteyen her şekilde okur.
üçü de güzel.

Saol cnm ben ilkokul mexunuydum ortayi liseyi hep zamanından önce bitirdim aciktan okuyarak çok şükür bide bunu baSarirsam kendimle gurur duyacagim dediğin gibi sıktınmı oluyor

Saol cnm ben ilkokul mexunuydum ortayi liseyi hep zamanından önce bitirdim aciktan okuyarak çok şükür bide bunu baSarirsam kendimle gurur duyacagim dediğin gibi sıktınmı oluyor

biliyorum canım azmine hep hayran olmuşumdur o konuda.
inş üniv de biter böyle giderse:)
canım bu hafta baya zor geçti. ağrılarım var hala eskisi kadar olmasa da. bazen çok iyi oluyorum bazen sancım artıyor. böbreğim ağrıyor bazen. bi de dün ebe karnımı salladı benim kız dursun diye çok kızdım canım çok yandı stent var bende kaydırcaksın dedim. genel hamilelik sıkıntılarını saymıyorum bile:) evim çok pis gözüme batıyor kadın almam lazım. yemek yapıyorum sadece bu aralar.

dün bi de salak gibi o kadar yorulmama rağmen akşamın köründe yaylaya gittik misafirlerimiz vardı ankaradan gelen onlara otel ayarladık. ben de gittim. azcık yol sarstı. yolda fare ya da sincap gibi bi hayvanı ezdik. çıkan ses kulaklarımdan gitmiyor.daha töbe dışarı çıkmam.

Ayyy Allah iyiliğini caninin acisi yetmiyomu kuzum sana bide misafir agirliyon yaaa evde yokuz desene
Bi hatun cagir eve artik zaten sen yapma bisey ne kadar dinlenirken o kadar kar
Ben bile dedim eşime kusura bakma kimseyi alamam iftara zaten evde müsait ddeğil dun bi carsida gezdim bbelinin bacaklarmin agrisindan uyuyamadim cnmdan kiynetli değil ya alamam misafir falan

selem şeker nasılsın. yavrucuk nasıl
iyiyim nesdoşum sen nasılsın? gittin mi kontrole? yavrucuk da iyi çok şükür salı günü ilk giysisini aldım kuzumun, nihayet tabularımı yıktım birtane de zıbın takımı beğendim, ama biraz pahalı gibi geldi kararsız kaldım. Başka hiç bir yerde de bulamadım aynısını. Şimdi hala onun fotosuna bakıyorum alsam mı almasam mı diye
Senin yavrucuk nasıl

yok kız evde ağırlamadım. ne işi var misafirin evimde. zaten 3 erkek gelmişler burayı gezmeye. almam ki eve 3 tane erkeği eşim de istemez. aydere otele yerleştirdik onları sadece. 2 gün de gürcüstanda gezdirdi eşim. ben hiç muhattap olmadım kısacası.

kadın alıcam canım en son 3 ay önce almıştım. ağustos başına cam kapı halı olayını halletsin. eşim de hafta sonu evi temizlesin. toz alcak gücüm bile yok artık.

Son düzenleme:

güle güle sağlıkla giysin oğluşun:)
canım ben hastane çıkışlarının çoğunu gereksiz buluyorum. misal içine atlet kilot bile koyorlar gerek yok ki. ayrı ayrı da alıyoruz zaten.
ama çok beğendiysen mutlaka olsun canım bi tane içine sinen. diğerlerini orta halli alırsın. bebek kıyafetleri çok güzel ama eğer %100 pamuksa ve bilinen bi markaysa çok para dökmeye gerek yok. çocuğun yediği helal giydiği haram derler. iki üç kez giyicek küçülcek. onun yerine ben bolca aldım orta hallilerden. iki de bir makineyi açmam dedim. bir tane çıtçıtlı body ye 36 tl vermem misal. 7-8 tl lik alırım 10 tane alırım.

yavrucum iyi teyzesi. böbreğim ağrıyor şu an. dün ölçüm yapıldı 11 mm olmuş yani yarıdan fazla düşmüş çok şükür canım. ağrılar normalmiş ama işte artıyor bazen. bazen de kuş gibi oluyorum.

n
bizim kızlar hep babaya çekiyor demek ki:)
bebeklerimiz de iyi canım. biraz sıkıntılarımız oldu hepimizin ama inş yoluna giriyor yavaş yavaş.
.

sana da çok geçmiş olsun canım... atlatmışsın sorunsuz çok şükür saglıkla gelsinlerde ne yapalım babalarına benzesinler yapcak bişey yok

sana da çok geçmiş olsun canım... atlatmışsın sorunsuz çok şükür saglıkla gelsinlerde ne yapalım babalarına benzesinler yapcak bişey yok

japon olsun çok istedim babasına benzesin japonluğu diye hepten benzetmişçok tatlı ama yaaa. kafası sıkışmış aşağıya yerim ben bunları

He öyle ok anladim
Ya ev temizliği tmmda çok çok afedersiniz bu bikini bölgesi hakkında ne yapmaya düşünüyorsun doğuma giderken malum görüş alanından cikiyor ben son bi hafta kala kuaföre gitsemmi dedim ama çok utaniyorum yawww ameliyattan sonrada uzun bi sure bise yapilamiyorya baya bi sure temiz kalir kalir diye dusunuyorim

Ben simdiden gurur duydum senke. Masallah canimm Allahim hakkinda hayirli olani versin.

Cnmm beebgine cokkkk beğendiğin herseyi imkanin dahilinde al. icinde kalmasin. B3n hep aldim. Hep de kullandim cnm.

canım o kısım bende 4 aydan sonra hiç yokkendisini hiç görmüyorum
ben lazerliyim canım ama ayva tüylerim var az da olsa. bugüne dek 3 kez eşime traş ettirdim. en son ameliyat öncesi ettirdim doğuma kadar götürür beni çünkü çok ince ve güçsüz. kendim zaten yapamam bugün ayak tırnaklarımı bile zor kestim.

canım ağda erken doğumu tetiklediği için bence de doğuma kadar traş doğuma az bi zaman kala ağda yaptır. açıver nolcak insan alışıyor zamanla.
ben de şime traş ettirirken çok utandım ama çarem yoktu. şimdi alıştım

amin canım inşallah :)
iç dış zıbın, çıtçıtlı body, patikli alt, battaniye, şapka, eldiven, mendil, mama önlüğü var içinde, 70 tl. Bilemedim walla:26:
Böbreğine çok sevindim canım, inşallah daha da iyi olursunuz. Hep ağrısız ve kuş gibi olursun inşallah

Ohhh lazerli olmanin keyfi diyorsun
Yok ben hala agdayi kendim yapabiliyorum erken doğum tehditi yok ya pek sanmiyom tetiklesin bilmem :44:
Ayyy eşime yaptiracagima kuaföre giderim yaa bilmem takintiliyim okonuda biraz

Bebusum 70 hastane cikisi için çok bana sorarsan bi gorsen isik hiziyla buyuyolar bebis onu ancak 15 gün giyecek benim fiyat araligim en fazla 30-35 10lu takımlarda bide saklayayim desen de olmuyor oglumunkileri sakladim güya gecen sene bi vaktim hep sararmis lekelenmiş durduğu yerde attim mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…