Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yok canım ne kusuru, gerçekten mi ( neresinde enfeksiyon acaba nasıl anlaşılır midesindemi ki(( af Yarabbim inşallah kötü bir şey değildir( dr ne diyecek bakalım, evet oğluşumun(

canım güvenliyse al ama ben olsam almazdım sanırım. kulpu elimde kaldı diyo eflal. allah korusun bebeği taşıycaz.
benim ayakkabılarım oluyor ama sıkıyor baya. benimki yanlamasına genişledi. terlik giycem valla hiç ayakkabı alamam şimdi taaa merkeze gidip.
Ilık tuzlu suya koyun ayaklarınızı kızlar. Sıcak yordu sizi.
ah güzelim yapıyorum ama bi saat sonra yine aynı. iki günde şiştim kilom bile artt ödem tuttu vücudum.
yordum evet ctesi abarttım cidden. ama evim temiz olunca her şeyi unutuyorum. çok sıcak anacım ne yesek ödeme çeviriyor. kışın hamile olsak bu aylarda bu kadar ödem tutmazdık bence.
evet sık ilişki kız demek. biz de 3 gün üst üste çalışmıştık. gün aşırılar genelde erkek oluyor. bir de üç gün filan bekletmiyoruz spermi gün aşırılarda erkekler koşuyor gidiyor.
kuzum bezlerim mikrofiber ama ben azcık manyağım. kurulayınca daha az toz yapışıyor. mikrofiberle kuruluyorum.
günaydın şekerler bebişlerinizi yerime kocamaaaaan öpün.. bebek özledim resmen yumuşacık kucagına alsan koklasan mis gibi.. saglıkla gelsin kızım çok özledim onu
ben de kızımı çok özlüyorum yaaa. bazen ayağını yakalıyorum böyle hissediyorum minicik ısırasım geliyor. zamanında gelsinler ama hiç acelem yok. sıkılmadım gebelikten. asıl şimdi stressiz günlerim başladı tadını çıkarayım bebeğimin.
bence de kontrollü iliikide erkek oluyor genelde. biz de burda kontrollü ilişki uygulatıyruz aslında gün aşırılar vs ler.
ececim senin yaklar uzunlamasına benimki yanlamasına. ben hala eski ayakkabılarımı giyiyorum ama babaanne ayağı gibi dolma dolma.
ayy sana az kaldı ama bence de 40 tan önce olmayacak. karnın yukarda baya. ama sen 41-42 yi bekletme kuzum kakasını filan yer sıpan
evet canım her şey siliyorum. koznetiklerin üzerindeki tozdan tut, peçeteliğe kadar siliyorum. evimde çok biblo yok ama bardak çerçeve çok. önüm arkam inşaat benim evde toz bulutu oluyor resmen.
yok canım ne kusuru, gerçekten mi ( neresinde enfeksiyon acaba nasıl anlaşılır midesindemi ki(( af Yarabbim inşallah kötü bir şey değildir( dr ne diyecek bakalım, evet oğluşumun(

canım üriner dediğine göre idrar yolu civarı.
kusma yapar idrar yolu. bol su içir kuzuna. rabbim şifa versin. zannımca bu kaka sorunundan oldu. kakayı tuttukça içerde enfeksiyon arttı. artınca da idrar deliğinden içeri girdi. çünkü dr um idrar yolu enfeksiyonları en çok kendi gaitamızdaki mikrooptan idrar deliğine girer demişti.

Yok zaten bakmadan alamicam ama aldigimda ne kadar iyi olsa da ben bi kilif ayarlarim yine penyeden hatta bebek arabasi aldim içine lacivert cizgifilm karakterli kumaştan ince minder gibi bi şey diktim bide yastik kilifi rahat olur yakmaz hem koyu renkli yaptimki çabuk kirlenmesine lekeli şeyler deli ediyor beni sirf fbu yyüzden acilrenkli bise giydirmek hic istemiyorum ogluma

tatlım bu idrar kültürü değil mi? idrar yollarındadır enfeksiyon. KOrkma hemen, yine aynı şekilde ama farklı ilaçlarla tedavi olacak, bolbol da su içecek yakışıklı, hiç bişeyciği kamayacak annesi kusmaları bu yüzden olabilir canım. Huysuzluğu da karın ağrısı mide bulantısı fln yapar idrar yolu enfeksiyonları, demek kuzucuğun derdi buymuş

Ya bugün pazartesi ya, işler çok, fazla bakamıyorum, fazla yazamıyorum kısçelerim, ama aklım kalbim sizinle

:):):)
benim de gün aşırı hatta daha seyrek.e ne o zaman cinsiyet i belirleyen şey. nesdeeemm soyle canim
yum günlerinden kasıt ne?.
bilemedim canım:) biz bu tezi çürütenlerdeniz.
günaydın şekerler bebişlerinizi yerime kocamaaaaan öpün.. bebek özledim resmen yumuşacık kucagına alsan koklasan mis gibi.. saglıkla gelsin kızım çok özledim onu
ayyy ben de bugün coştum, bebeğimi koklamak sevmek istedim hepppp..
gelsinler de sevelim. daha da çok var benim
dogru olabilir biz yum haftası hergün deniyorduk kaçırmıyorduk kızcem geliyor
seninki tutmuş:) benim tam tersi erkek geliyor:)
hakikaten öyle. erkek nüfus patlaması yaratacağız :))))
benim niye hiçbir yerim genişlemiyor yawwww:)))
inşallah gönlüne göre olur bu hamileliğin canım:)
aferin sen yapma
hem yaramazlık yapıp hem beğeniyorsun ne diyeyim hhahha...
sıcaklardan oluyor canım ödemler, ne yapsan ne yesen olur yani.
hareket lazım düzenli ama abartmadan.
Ya bugün pazartesi ya, işler çok, fazla bakamıyorum, fazla yazamıyorum kısçelerim, ama aklım kalbim sizinle
kolay gelsin canım.

çok iyi anlıyorum seni emin ol ama özlemedin mi annesi sarılıp uyumak istemez misin ben bu aralar öyle çok özledim ki hormonlar mı çoştu bilmiyorum gözümün önünde kollarımda olsun istiyorum eşimle geceleyin olsaydı da uyutmasaydı bile dedik yani düşün saglıkla gelir inşallah bebişin darısı bizlere olsun

Kizlar benim gecen ay ates tablomu yorumlamistiniz ama hatirlatayim adet donemi 36.4 36.5 bu aralikta gittim yumurtlama zamanina kadar. Yumurtam catladiginda kademeli olarak 36.7 36.8 36.9 a cikti oyle devam etti sonra da adet gunumde kademeli dustu 36.5 e Ama 2 gundur 36.7 devam ediyo. 7.gun bugun acaba bu ay daha yuksek mi devam edecek cok sıcak zaten hava etkisi olabilir mi sizce kizlar?

hadi ya ayagına dokundun oluyor mu öyle ne güzel ya aklı gider babasının bizim ki öyle olsa bu arada bende sıkılmadım hiç gebelikten musmutluyuz kızcemle ama yinede tulumların içinde onu hayal edince kucagımda olsun çok istiyorum

Nasılsınız kısslar ??
Dün gece geçmişi okudum alıntı yaptım çok yazdım ama uzun sürdüğü için mi bilmem hata verdi (( bütün yazdıklarım gitti çok sinirim bozulduuuuuu
Çok güzel bilgiler paylaşmamışsınız arkadaşlar not aldım :)
Eflal kuzum çok geçmiş olsun oğluşuna inş yeni tedavide iyileşir paşan
Dgrpnr canıııımmmmm oğluş geliyormuş çok sevindim Gözünaydın sağlıcakla gelsin inş
Darısı diğer arkadaşlarıma inşş :))
Kaç gündür bakamadım size bu pregestan hapı beni mahfediyor içiyorum tam 45 dk sonra salak oluyorum konuşmaya Halim kalmıo uyku uyuşukluk yapıo bende yrn kont.var Dr. Sölicem.
Perşembe günü Üniversitesi Hast. Gittim ayrıntılı usg için gün verdiler şükür bir sorun yok ama meleğim kıpır kıpır Dr. Uçuo resmen dedi :)) kelebek olacak benim kızım :))
Yarında 3 lü tarama var sabh Hast. Olucam inş birde açılmaya tekrar bakacak inş sorun yoktur kıslar
Daha birsürü yazdıklarım vardı ama unuttum kusura bakmayın
Hepinizi kocaman muckladım :)

Son düzenleme:
bilemedim canım:) biz bu tezi çürütenlerdeniz.

ayyy ben de bugün coştum, bebeğimi koklamak sevmek istedim hepppp..
gelsinler de sevelim. daha da çok var benim

seninki tutmuş:) benim tam tersi erkek geliyor:)
.

özlenmez mi ya geçen albüm aldım prensesime ultrasyon fotograflarını koycam önce

s.a canlar bilgili kişilere yine ihtiyacım var ben her gün saat 06. 10 ateşimi ölçüyodum sahura kalktıgım için uyuya kalmışım saat 07.05 ölçtüm ateşim 35.9 du ne yazmam gerek acaba yardım cı olurmusun aynı dereceyimi yazayım bilemedim :26:

canım bunların hepsi mi aynı ya benim başımı yerdi kaynana her yerde arkamdan laf edermiş hamile kalınca hiçte öenmsemedi neyse bu gece rahat uyuyorum oğlumunda çocuğu olacak dedi sonra bide cinsiyetin üstüne düştü erkek erkek diye bi hayırlısı demedi erkek olduğunu öğrenincede isim konusunda kafamı yemeye başladı çok görüşmüyorum artık
ayy maşallah bu mu çirkin kutu gibi ağız burun
sağol teyzesi senin paşan gibi yakışıklı olur mu acaba
oyyyy MAŞALLAHH nekadarda belli agzı yüzü MAŞALLAH yerim ben oni yerrr
RABBİM kucagına almayıda nasip eder inş az kaldı demi canım
sağol bitanem darısı başına senin ve tüm bekleyenllerin canım daha çokkk var 2,5 ay diyeyim yine de
maşallah size canım iyi olmanıza çok sevindim gazı da azalacak inşallah sende daha iyi olacan mis gibi. öpüyoruz sizi
bebeğim sağlıklı 137 gr olmuş:)
gelişimi gayet iyi dedi doktor.
topiğimizin geleneğini bozmadım ben de:) erkek geliyor bir tane daha:)
oyyyyyyyyy maşallah kuzuya demek bi prens daha Allah'ım sağlıkla kucaklamanı nasip etsin
kıslarrr benim tabloma kimse bişi demicekmi
http://www.fertilityfriend.com/home/498352 hiç kimse yukmuuuu
canım 12. gün gibi ama sen çalışmaya devam et
Ya fotoğraf yüklemeye calistim olmadi telden yaptigim icinmi acep
canım bende telefondan yapamıyorum bilgisayardan yap istersen
amannn maaşallah onaa:)) çok güzel görünüyor
sağol bitanem seninde yakında böyle resimlerini görecez

sağol bitanem prensesine talip olurduk ama Rüzgar abimiz kızar
merhaba canım ama benim arkadaşlarımda 2 numara büyük aldık dediler normal bence
Herkese günaydınlar, iyi haftalar

Eceeee benim de ayaklarım büyüdü, 36-37 giyerdim, en son 38 zor oldu Normalmiş hamilelikte ayak büyümesi, teyzemin fln da büyümüş vakti zamanında
canım senin biraz erken mi büyüdü sankim
canım bende bugüne kadar 6 kilo oldum ama omuzlarım falan baya genişledi sanki çok çok almıım gibi görünüyor. bu arada sende kendine kilolu demeye ya manken gibisin.

kuzum derya yazmış bende netten baktım aktif enfeksiyon olduğunu daha etkili antibiyotik tedavisi gerekir yaıyordu. korkma ama ondan kuzum kusuyodu demek tedavi olur iyileşir annesi Allah şifa versin kuzuya

kelebek demek yesinler o kelebeği canım inşallah açılma olmamıştır. zamanında sağlıkla kucakla prensesi

vücudun gayet duzgun canim. Kilolu degilsin sen.

Geçmiş olsun canım. Inşallah hemen geçer.

Canım.bizde ust uste 2 gun oldu. 3.gun yum gunuydu ve erkek oldu.

Ben bu konuyu arastirmistim. Hicbir yonteml cinsiyet belirlenemez diyordu. Sadec3 tup bebekte belirlenebiliyor ama o da ulkemiz de yasal degil cnm. embriyo disarida dollendigi icin cinsiyeti biliniyor istenirse

merhabalar
eflal canim kuzucuga geçmiş olsun kızların da dedigi gibi onemli birsey yokmus antibiyotik icer geçer ins
allah şifasinı versin.bulantilarin da gecmenis allah yardımcın olsun

nesdem ben kurulamiyrum valla canim sen kendine iş çıkarıyon yani.

rosechina canim maşallah kuzuna hersey yolunda gitsin yarin sonuçların da temiz ciksin ins.

kutsalask dgrpnr kizlar yalniz degilmisim ben de bebişim hemen dogsun aramızda olsun istiyorum sipami görmedim ama özlüyorum. tabi yine de kuzucuklar zamaninda gelsin hamileliğimiz cok rahat gecsin de nasıl gectigini bilmeyelim

ece canim erkek bebekler gec doguyrmus seninki de haftasını doldurcak heralde sağlıkla gelsin ins.

duhacım
inşallahh canım benim vaktiyle sağlıkla kucaklarımıza gelsinler inşallah

kızzlar dün neler yaşadım neler

dün boyle devamlı bas donmesi halsizlik kafamın içinde sanki atlar koşturuyor du arada da kulak çınlaması vardı tansiyonum 12/8 gibiydi
akşam iftarda 13/8 oldu hala kötüyüm ama bir saat sonra 14/8 oldu tansiyonum halsizliğim hat safhada eşim acile gidelim dedi geldik eğitim araştırmaya tansiyonum ölçüldü 14/8 yine kan aldılar idrar felan doğumhane katında asistan size bekliyor dedi acilde ki pratisyen çıktım yukarı kartla açılan bi kapı var adımımı bi attım bir çığlık hemen geri bastım eşime seslendim bagırıyorlar dedim o dışarda kaldı beni aldılar aman allahım nasıl çığlıklar nasıl bagırmalar hala kulaklarımdan gitmiyor doğum yapan 2 kişi vardı beni nst ye bağladılar yattım odada sancısı olup ebe muayenesi için bekleyen de bir kadın vardı tabi ben ağlıyorum nasıl allahım diyorum yardım et çığlık çığlık bebek ağlaması sesi orda nasıl bir duygu yaşadığımı anlatamam yanımda telefonum yok eşimi arayamıyorum adam korkudan öldü velhasılı nst de sorun yok kızım durmuyor ama anladı üzüldüğümü sanırım sonra doğuran kız gelmesin mi odaya ufak tefek bir kız cağız donuyorum diyo neyse benim nst bitti su verdim kıza kalkamıyo bile sonra mı allahım cennetten bir melek geldi ebenin kucağında pespembe ama ben hala ağlıyorum ebe geldi tansiyonumu ölçtü 11/6 olmus tansiyonum korkudan ama beni tam 3 saat orda tuttular
idraryollarımda ki intihapdan kurtulamıyorum 1000 mg antibiotic içtiğimi de soyledim ure düşük çıkmış bişiler daha cuma kendi dr gidicem ama kızlar inanamazsınız şuan da da çok garibim ve sanırım normal doğum düşünmüyorum ve o kadar istiyordum çok korktum çok korktum

Atesi aynen yaz ama olcum saatini degistir cnm.

Geçmiş olsun cnm.
sezeryanla dogum yapmış biri olarak normal dogurmani tavsiye ederim. Ama fiziksel ve ruhsal hazirsanm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…