efloşum kusura bakma canım gelen giden çok oldu yazamadaım. İdrarda esbl pozitif çıkması, daha dirençli bir enfeksiyon olduğunu, bu yüzden daha kuvvetli antibiyotikler kullanılması gerektiğini gösterir bildiğim kadarıyla. Bu oğluşunun sonucu mu?
canım güvenliyse al ama ben olsam almazdım sanırım. kulpu elimde kaldı diyo eflal. allah korusun bebeği taşıycaz.Sırf bu yüzden netten bise pek alamiyorum nasi cikar diye ama Nasi olursa olsun ben içine ayriyeten bi kilif dilerim zaten penyeden
Yaa aynen daha şimdiden ayaklar patates oldu bendede seninkide sis bide ayakta durup yorulunca hepten hobbit ayagi gibi oluyodurnormalde 38 giyerim gittim 39 numara ayakkabi aldim o bile sıkıyo ayagimi yaa
ah güzelim yapıyorum ama bi saat sonra yine aynı. iki günde şiştim kilom bile artt ödem tuttu vücudum.Ilık tuzlu suya koyun ayaklarınızı kızlar. Sıcak yordu sizi.
yordum evet ctesi abarttım cidden. ama evim temiz olunca her şeyi unutuyorum. çok sıcak anacım ne yesek ödeme çeviriyor. kışın hamile olsak bu aylarda bu kadar ödem tutmazdık bence.iki gün sonra düşmezse testi tekrarlayın.
sağ ol canım, inşallah.
yumurta takibimize nasıl bağlı olabilir canım anlamadım
benim evimi görsen durmaz kaçarsın.
üstten süpürüyorum sadece
eşim oruç tutuyor yardım isteyemiyorum ondan, hemen susar diye.
öylee yaşayıp gidiyoruz:)
sen çokk yormuşsun ama kendini canım benim, yüklenme bu kadar, hepsini birden yapmaya çalışma öyle.
dik bacaklarını yat. bir de cute yazmış zaten tuzlu su da iyi gelir.
evet sık ilişki kız demek. biz de 3 gün üst üste çalışmıştık. gün aşırılar genelde erkek oluyor. bir de üç gün filan bekletmiyoruz spermi gün aşırılarda erkekler koşuyor gidiyor.canim ya yormussun kendini ama evi temizleyince de kendini temizlemis kadar rahat oluyr. ben de misafir bahanesine evimi temizledim oh rahatladim.toz aldım sildim kuruladm diyorsun ya valla ben su mikrofiber bezlerle tanistigimdan beri cok rahatim kurulama gerektirmiyr iz de birakmiyo salon kapi tozu alıyorum cam silmeye de cok memnunum
canim bir yerde okumustum genelde üst üste ilişki de kiz olasılığı yüksek oluyr. gun aşırı seyrekte de erkek olasiligi yüksek dogruluk payi oldugunu düşünüyorum genelde gun aşırı calisiyrduk ya bebiş calismalarinda.yanlisim varsa duzeltin.
ben de kızımı çok özlüyorum yaaa. bazen ayağını yakalıyorum böyle hissediyorum minicik ısırasım geliyor. zamanında gelsinler ama hiç acelem yok. sıkılmadım gebelikten. asıl şimdi stressiz günlerim başladı tadını çıkarayım bebeğimin.günaydın şekerlerbebişlerinizi yerime kocamaaaaan öpün.. bebek özledim resmen yumuşacık kucagına alsan koklasan mis gibi.. saglıkla gelsin kızım çok özledim onu
bence de kontrollü iliikide erkek oluyor genelde. biz de burda kontrollü ilişki uygulatıyruz aslında gün aşırılar vs ler.Merhaba fistiklar
Hepimiz icin hayirli hafta olsun Insallah..
Nesdem sisler gecer en kisa zamanda cnm..ya benim hic sis yok ama ayakkabi normal 36 37giyerdim..dun almak istedim 37de 38 de olmuyordu..39oldu anca..ama ayaklarimda hic bi yerimde kesinlikle sis yok..ama neden olmadi onlar bilemefim cok kilo alsak ta ayak numarasi buyumezki..anlamadim:44::44::44:
kizlar bu yumyum gunleriyle cinsiyyet belirleme pek tutmuyo ama bu topikte gercekten erkek cogunlugu da subheye saldi..dk.da dedi niyeyse yumurta takibi yapilanlarin cogu erkek..
Rabbim herkesin gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin Insallah...
evet canım her şey siliyorum. koznetiklerin üzerindeki tozdan tut, peçeteliğe kadar siliyorum. evimde çok biblo yok ama bardak çerçeve çok. önüm arkam inşaat benim evde toz bulutu oluyor resmen.canım bunlar kullanışlı olmuyor tentesi kulpundan ayrı olan modellerden al, bende oğluma bu tarz aldım en sonunda kulpu elimde kaldı:)) yeni alıcam artık
geçmiş ama kolay gelsin diyeyim:)
ateşiniz düşmüş bugün
bir iyi bit kötü canım iştah sıfır, tahlilin hepsi çıkmış dr ne diyecek bakalım
ohhhh 1,5 saat toz mu ne yaptın sen kuzu tabi şişer
günaydın canım, benim büyümüyor hamileyken doğumdan sonra şişiyorumbakalım bundan sonra ne olacak:))
yok canım ne kusuru, gerçekten mi( neresinde enfeksiyon acaba nasıl anlaşılır midesindemi ki (( af Yarabbim inşallah kötü bir şey değildir ( dr ne diyecek bakalım, evet oğluşumun (
Yok zaten bakmadan alamicam ama aldigimda ne kadar iyi olsa da ben bi kilif ayarlarim yine penyeden hatta bebek arabasi aldim içine lacivert cizgifilm karakterli kumaştan ince minder gibi bi şey diktim bide yastik kilifi rahat olur yakmaz hem koyu renkli yaptimki çabuk kirlenmesine lekeli şeyler deli ediyor beni sirf fbu yyüzden acilrenkli bise giydirmek hic istemiyorum oglumacanım güvenliyse al ama ben olsam almazdım sanırım. kulpu elimde kaldı diyo eflal. allah korusun bebeği taşıycaz.
benim ayakkabılarım oluyor ama sıkıyor baya. benimki yanlamasına genişledi. terlik giycem valla hiç ayakkabı alamam şimdi taaa merkeze gidip.
bence de kontrollü iliikide erkek oluyor genelde. biz de burda kontrollü ilişki uygulatıyruz aslında gün aşırılar vs ler.
ececim senin yaklar uzunlamasına benimki yanlamasına. ben hala eski ayakkabılarımı giyiyorum ama babaanne ayağı gibi dolma dolma.
ayy sana az kaldı ama bence de 40 tan önce olmayacak. karnın yukarda baya. ama sen 41-42 yi bekletme kuzum kakasını filan yer sıpan
evet canım her şey siliyorum. koznetiklerin üzerindeki tozdan tut, peçeteliğe kadar siliyorum. evimde çok biblo yok ama bardak çerçeve çok. önüm arkam inşaat benim evde toz bulutu oluyor resmen.
canım üriner dediğine göre idrar yolu civarı.
kusma yapar idrar yolu. bol su içir kuzuna. rabbim şifa versin. zannımca bu kaka sorunundan oldu. kakayı tuttukça içerde enfeksiyon arttı. artınca da idrar deliğinden içeri girdi. çünkü dr um idrar yolu enfeksiyonları en çok kendi gaitamızdaki mikrooptan idrar deliğine girer demişti.
tatlım bu idrar kültürü değil mi? idrar yollarındadır enfeksiyon. KOrkma hemen, yine aynı şekilde ama farklı ilaçlarla tedavi olacak, bolbol da su içecek yakışıklı, hiç bişeyciği kamayacak annesiyok canım ne kusuru, gerçekten mi( neresinde enfeksiyon acaba nasıl anlaşılır midesindemi ki (( af Yarabbim inşallah kötü bir şey değildir ( dr ne diyecek bakalım, evet oğluşumun (
bilemedim canım:) biz bu tezi çürütenlerdeniz.:):):)
benim de gün aşırı hatta daha seyrek.e ne o zaman cinsiyet i belirleyen şey. nesdeeemm soyle canim
yum günlerinden kasıt ne?.
ayyy ben de bugün coştum, bebeğimi koklamak sevmek istedim hepppp..günaydın şekerlerbebişlerinizi yerime kocamaaaaan öpün.. bebek özledim resmen yumuşacık kucagına alsan koklasan mis gibi.. saglıkla gelsin kızım çok özledim onu
seninki tutmuş:) benim tam tersi erkek geliyor:)dogru olabilir biz yum haftası hergün deniyorduk kaçırmıyorduk kızcem geliyor
hakikaten öyle. erkek nüfus patlaması yaratacağız :))))Merhaba fistiklar
Nesdem sisler gecer en kisa zamanda cnm..ya benim hic sis yok ama ayakkabi normal 36 37giyerdim..dun almak istedim 37de 38 de olmuyordu..39oldu anca..ama ayaklarimda hic bi yerimde kesinlikle sis yok..ama neden olmadi onlar bilemefim cok kilo alsak ta ayak numarasi buyumezki..anlamadim:44::44::44:
kizlar bu yumyum gunleriyle cinsiyyet belirleme pek tutmuyo ama bu topikte gercekten erkek cogunlugu da subheye saldi..dk.da dedi niyeyse yumurta takibi yapilanlarin cogu erkek..
benim niye hiçbir yerim genişlemiyor yawwww:)))Günaydın güzeller sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah
Benim bulantılar hala aynı ilaç bir müddet idare ediyor, iştahım sıfır, göbeğim çıktı kalça genişledi ama hala aynı kiloyumnasıl oluyor anlamadım bu işi, 69,300 le başladım 70 kiloyum, hala 700 gr almış bulunuyorum, buna seviniyorum tabi oğluşda en baştan almaya başlamıştım:)) bu sefer az alıcam sanırım çok güzel zaten desenize nerene alacaksın zaten tombiksin
Eve hapsolmaktan sıyırmak üzereyim sıcaklardan sinirim alt üst oldu, hala perde diktiricem bayram geldihalılar yıkamaya gidecek,mutfak dolapları temizlenecek, hiç birini ben yapmıycam tabi
hem yaramazlık yapıp hem beğeniyorsun ne diyeyim hhahha...canım güvenliyse al ama ben olsam almazdım sanırım. kulpu elimde kaldı diyo eflal. allah korusun bebeği taşıycaz.
benim ayakkabılarım oluyor ama sıkıyor baya. benimki yanlamasına genişledi. terlik giycem valla hiç ayakkabı alamam şimdi taaa merkeze gidip.
ah güzelim yapıyorum ama bi saat sonra yine aynı. iki günde şiştim kilom bile artt ödem tuttu vücudum.
yordum evet ctesi abarttım cidden. ama evim temiz olunca her şeyi unutuyorum. çok sıcak anacım ne yesek ödeme çeviriyor. kışın hamile olsak bu aylarda bu kadar ödem tutmazdık bence.
evet sık ilişki kız demek. biz de 3 gün üst üste çalışmıştık. gün aşırılar genelde erkek oluyor. bir de üç gün filan bekletmiyoruz spermi gün aşırılarda erkekler koşuyor gidiyor.
kuzum bezlerim mikrofiber ama ben azcık manyağım. kurulayınca daha az toz yapışıyor. mikrofiberle kuruluyorum.
ben de kızımı çok özlüyorum yaaa. bazen ayağını yakalıyorum böyle hissediyorum minicik ısırasım geliyor. zamanında gelsinler ama hiç acelem yok. sıkılmadım gebelikten. asıl şimdi stressiz günlerim başladı tadını çıkarayım bebeğimin.
bence de kontrollü iliikide erkek oluyor genelde. biz de burda kontrollü ilişki uygulatıyruz aslında gün aşırılar vs ler.
ececim senin yaklar uzunlamasına benimki yanlamasına. ben hala eski ayakkabılarımı giyiyorum ama babaanne ayağı gibi dolma dolma.
ayy sana az kaldı ama bence de 40 tan önce olmayacak. karnın yukarda baya. ama sen 41-42 yi bekletme kuzum kakasını filan yer sıpan
evet canım her şey siliyorum. koznetiklerin üzerindeki tozdan tut, peçeteliğe kadar siliyorum. evimde çok biblo yok ama bardak çerçeve çok. önüm arkam inşaat benim evde toz bulutu oluyor resmen.
canım üriner dediğine göre idrar yolu civarı.
kusma yapar idrar yolu. bol su içir kuzuna. rabbim şifa versin. zannımca bu kaka sorunundan oldu. kakayı tuttukça içerde enfeksiyon arttı. artınca da idrar deliğinden içeri girdi. çünkü dr um idrar yolu enfeksiyonları en çok kendi gaitamızdaki mikrooptan idrar deliğine girer demişti.
kolay gelsin canım.Ya bugün pazartesi ya, işler çok, fazla bakamıyorum, fazla yazamıyorum kısçelerim, ama aklım kalbim sizinle
ateşiniz düşmüş bugün
Hamislikte kilo alinmasa bile bel genisler kalca genisler diye biliyorfum ama ayak buyuduyunu ilk defa duydum cnmhani sis olsa diycem sis gecince eski numaraya doner ama simdi sis de yok yeniden kuculurmukiii???
Allahin izniyle hepiniz goruceksiniz cnm..ilk haftalarda saniyordum 20li haftalara geldiyimde zaman az kaldi diye telas yapicam 20lere geldim aa daha cok var 30u gorsem telas yaparim az kaldi diye dedim 30a geldim yine daha ne cok var dedim..her halde 36yi falan gorunce az kaldigini anlarim defim ama nafileeehalaaa koskocaman daha 3hafta var diyorum..o kadar uzun geliyoki o 20gun sanki gecmiycekmis gibi...ha bide niyeyse 40haftayi geciceyimize inaniyorum..sanki 41 42de gelicekmis gibi..
Cabuk dogsun istiyormuyum bilmiyorum..hep hayir daha dogurmak istemiyorum diyince herkes son ayda artik ciksin diye yalvaricaksin diyordu..ama daha o modda degilim evet dogru geceler agrilarim oluyo mideme kaburgalarima oturuyo bazen esimin elini sıkıp bagirarak uyaniyorum..nefes almam zor oluyo oturamiyorum uzanamiyorum yani onceki rahatimdan eser yok ama yine de sikauetci degilim ciksin istemiyorum..sanki 1parca olmuycakmisiz sanki benim olmuycak daha..paylasmakmi korkutuyo ona bakamama korkusumu bilmiyorum..hamilelik cok ozel nirsey gercekten..Rabbim isteyen herkese nasip etsin Insallah...
ben de kızımı çok özlüyorum yaaa. bazen ayağını yakalıyorum böyle hissediyorum minicik ısırasım geliyor. zamanında gelsinler ama hiç acelem yok. sıkılmadım gebelikten. asıl şimdi stressiz günlerim başladı tadını çıkarayım bebeğimin.
.
bilemedim canım:) biz bu tezi çürütenlerdeniz.
ayyy ben de bugün coştum, bebeğimi koklamak sevmek istedim hepppp..
gelsinler de sevelim. daha da çok var benim
seninki tutmuş:) benim tam tersi erkek geliyor:)
.
canım bunların hepsi mi aynı ya benim başımı yerdi kaynana her yerde arkamdan laf edermiş hamile kalınca hiçte öenmsemedi neyse bu gece rahat uyuyorum oğlumunda çocuğu olacak dedi sonra bide cinsiyetin üstüne düştü erkek erkek diye bi hayırlısı demedi erkek olduğunu öğrenincede isim konusunda kafamı yemeye başladı çok görüşmüyorum artıkesimin halası beni duymus gozaydinligi icin kv yi aramış
tedavi falan mi gordu diye sormuş o da yok allah verdi doğal yoldan demis.ve zaten duhaya yillarca dogum k. hapi kullandirdilar deyince tepem atti.herkes bizi 4yildir cocuk istiyr saniyo ama esim bi buçuk yıldir ilac kullanıyo baslarda istemiyrdu ben istiyrfum da dedim.
sen de kac srne hap kullandin ya diyo.anne ben hapi 4 sene icmedim ya ancak dr larin kist var diye yanlis teshidinden belirli aralikla ictim toplasan belki bi yil eder dedim.neyse aman bosver kimseye birşey söylemene gerek yok allah verdi oldu dersin diyo ama kendi beni hersorana ifşa ediyo yalan yalnis.nasil bi zihniyet guya oglunun tedavi gordunu kimse bilmiycek yani ikisi de tedavi gordu dese ne olacak ayip mi ki ben de söyleyen biri olsam inanin kendi annem bile bilmiyo igne kullandigini damadinin.cok zoruma gidiyo kadinin tavırları. bazen diyorum bu kadin bana iyilik mi yapiyr kötülük mü aslında beni kizi yok ya kizi gibi sever güya..
çok doldum kizlar inanin.
sağol teyzesi senin paşan gibi yakışıklı olur mu acabaayy maşallah bu mu çirkin kutu gibi ağız burun
sağol bitanem darısı başına senin ve tüm bekleyenllerin canım daha çokkk var 2,5 ay diyeyim yine deoyyyy MAŞALLAHH nekadarda belli agzı yüzü MAŞALLAHyerim ben oni yerrr
RABBİM kucagına almayıda nasip eder inş az kaldı demi canım
maşallah size canım iyi olmanıza çok sevindim gazı da azalacak inşallah sende daha iyi olacan mis gibi. öpüyoruz siziBugün kontrolu vardı kuzumun. Çok şükür herşeyi yolundaymis. Biraz tosun benim oglum. Boyu da uzun yasitlarina gore. Dr sadece anne sutumu dedi evet dedim)
Kalça usg si tertemiz çok şükür.
Simdik. Aklinzda olsun. Yeni anneler kafanizi hemsireler dahil herkes karistiracak. Yeni doğduğunda her yarim saatte mutlaka emzirin. Hem sutunuz cogalir hem bebegin sekeri dusmez. 2 ayi bitene kadar da ne zaman isterse emzirin. Her memeyi 15 dakika emecek. Bazen 20 dk ya da 10 dk da olabiliyr.
Dr. Bu sefer artik emzirme arasini ac dedi. 3 saatte bir emzir dedi ama ben o kadar acmam daha. Hemen kesemem o sekilde. Kilo alisi filan durmasin kuzumun diye.yavas yavas acarim arayi.
Bir de bu sicaklardan dolayi gunde birkac sefer 1 tatli kasigi kaynayip sogumus su veriyrm. Dr. Da ver dedi. Akliniz da olsun.
Kangurular var ya. Onu yarim saatten fazla kullanma dedi. Zararliymis. Ben de almadim.
oyyyyyyyyy maşallah kuzuya demek bi prens daha Allah'ım sağlıkla kucaklamanı nasip etsinbebeğim sağlıklı 137 gr olmuş:)
gelişimi gayet iyi dedi doktor.
topiğimizin geleneğini bozmadım ben de:) erkek geliyor bir tane daha:)
canım 12. gün gibi ama sen çalışmaya devam etkıslarrr benim tabloma kimse bişi demicekmi
http://www.fertilityfriend.com/home/498352 hiç kimse yukmuuuu
canım bende telefondan yapamıyorum bilgisayardan yap istersenYa fotoğraf yüklemeye calistim olmadi telden yaptigim icinmi acep
sağol bitanem seninde yakında böyle resimlerini görecezamannn maaşallah onaa:)) çok güzel görünüyor
sağol bitanem prensesine talip olurduk ama Rüzgar abimiz kızardgrpnr canım oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin pipilin.
bu topikte erkek doğurmak gelenek şekerim. ben bunu yumurta takiplerimize bağlıyorum.
efoş oğlun nasıl oldu güzelim.
yusra canım oğlun çok yakışıklı yumurta gibi çocuk dediklerinden yerim onu
merhaba canım ama benim arkadaşlarımda 2 numara büyük aldık dediler normal benceMerhaba fistiklar
canım senin biraz erken mi büyüdü sankimHerkese günaydınlar, iyi haftalar
Eceeeebenim de ayaklarım büyüdü, 36-37 giyerdim, en son 38 zor oldu Normalmiş hamilelikte ayak büyümesi, teyzemin fln da büyümüş vakti zamanında
canım bende bugüne kadar 6 kilo oldum ama omuzlarım falan baya genişledi sanki çok çok almıım gibi görünüyor. bu arada sende kendine kilolu demeye ya manken gibisin.Günaydın güzeller sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah
Benim bulantılar hala aynı ilaç bir müddet idare ediyor, iştahım sıfır, göbeğim çıktı kalça genişledi ama hala aynı kiloyumnasıl oluyor anlamadım bu işi, 69,300 le başladım 70 kiloyum, hala 700 gr almış bulunuyorum, buna seviniyorum tabi oğluşda en baştan almaya başlamıştım:)) bu sefer az alıcam sanırım çok güzel zaten desenize nerene alacaksın zaten tombiksin
Eve hapsolmaktan sıyırmak üzereyim sıcaklardan sinirim alt üst oldu, hala perde diktiricem bayram geldihalılar yıkamaya gidecek,mutfak dolapları temizlenecek, hiç birini ben yapmıycam tabi
[TD="class: style16, bgcolor: #ffffff"]Ön Tanı[/TD]
[TD="bgcolor: #ffffff"]:[/TD]
[TD="class: style17, bgcolor: #ffffff, colspan: 8"]N39.9 - Üriner sistemin bozukluğu, tanımlanmamış[/TD]
[TD="bgcolor: #ffffff, colspan: 2"][/TD]
[TD="bgcolor: #ffffff, colspan: 7"][/TD]
[TD="bgcolor: #ffffff"][/TD]
[TD="align: left"] MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI
Tetkik Adı
[TD="width: 115, bgcolor: #6699ff"]Sonuç[/TD]
[TD="width: 145, bgcolor: #6699ff"]Durumu [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #6699ff"]Normal Değerler[/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #6699ff"]Birimi[/TD]
[/TD]
BOYALI M.İ. İDRAR
[TD="width: 115, bgcolor: #ffffff"][/TD]GR(-) BAKTERİ GÖRÜLDÜ
[TD="width: 145, bgcolor: #ffffff"][/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffffff"][/TD]
[TD="width: 112, bgcolor: #ffffff"][/TD]
[TD="width: 230, bgcolor: #ffffff"]İDRAR KÜLTÜRÜ [/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #ffffff"][/TD]ÜREME OLDU
[TD="width: 230, bgcolor: #ffffff"]BAKTERİ TANIMLANMASI VE DUYARLILIK TESTİ [/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #ffffff"][/TD]GRAM NEGATİF BAKTERİ ÜREDİ
[TD="width: 230, bgcolor: #ffffff"]ANT.DUYARLILIK [/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #ffffff"][/TD]GRAM NEGATİF BAKTERİ ANTİBİOGRAMI YAPILDI
[TD="width: 230, bgcolor: #ffffff"]ESBL [/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #ffffff"][/TD]POZİTİF
Nasılsınız kısslar ??
Dün gece geçmişi okudum alıntı yaptım çok yazdım ama uzun sürdüğü için mi bilmem hata verdi(( bütün yazdıklarım gitti çok sinirim bozulduuuuuu
Çok güzel bilgiler paylaşmamışsınız arkadaşlar not aldım :)
Eflal kuzum çok geçmiş olsun oğluşuna inş yeni tedavide iyileşir paşan
Dgrpnr canıııımmmmm oğluş geliyormuş çok sevindim Gözünaydın sağlıcakla gelsin inş
Darısı diğer arkadaşlarıma inşş :))
Kaç gündür bakamadım size bu pregestan hapı beni mahfediyor içiyorum tam 45 dk sonra salak oluyorum konuşmaya Halim kalmıo uyku uyuşukluk yapıo bende yrn kont.var Dr. Sölicem.
Perşembe günü Üniversitesi Hast. Gittim ayrıntılı usg için gün verdiler şükür bir sorun yok ama meleğim kıpır kıpır Dr. Uçuo resmen dedi :)) kelebek olacak benim kızım :))
Yarında 3 lü tarama var sabh Hast. Olucam inş birde açılmaya tekrar bakacak inş sorun yoktur kıslar
Daha birsürü yazdıklarım vardı ama unuttumkusura bakmayın
Hepinizi kocaman muckladım :)
vücudun gayet duzgun canim. Kilolu degilsin sen.Günaydın güzeller sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah
Geçmiş olsun canım. Inşallah hemen geçer.
[TD="class: style16, bgcolor: #ffffff"]Ön Tanı[/TD]
[TD="bgcolor: #ffffff"]:[/TD]
[TD="class: style17, bgcolor: #ffffff, colspan: 8"]N39.9 - Üriner sistemin bozukluğu, tanımlanmamış [/TD]
[TD="bgcolor: #ffffff, colspan: 2"][/TD]
[TD="bgcolor: #ffffff, colspan: 7"] [/TD]
[TD="bgcolor: #ffffff"] [/TD]
[TD="width: 755"]
[TD="width: 755, bgcolor: #0066ff, align: left"] MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI
[/TD]
[TD="width: 230, bgcolor: #6699ff"]Tetkik Adı[/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #6699ff"]Sonuç[/TD]
[TD="width: 145, bgcolor: #6699ff"]Durumu [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #6699ff"]Normal Değerler[/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #6699ff"]Birimi[/TD]
[/TD]
[TD="width: 230, bgcolor: #ffffff"]BOYALI M.İ. İDRAR [/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #ffffff"][/TD]GR(-) BAKTERİ GÖRÜLDÜ
[TD="width: 230, bgcolor: #ffffff"]İDRAR KÜLTÜRÜ [/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #ffffff"][/TD]ÜREME OLDU
[TD="width: 230, bgcolor: #ffffff"]BAKTERİ TANIMLANMASI VE DUYARLILIK TESTİ [/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #ffffff"][/TD]GRAM NEGATİF BAKTERİ ÜREDİ
[TD="width: 230, bgcolor: #ffffff"]ANT.DUYARLILIK [/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #ffffff"][/TD]GRAM NEGATİF BAKTERİ ANTİBİOGRAMI YAPILDI
[TD="width: 230, bgcolor: #ffffff"]ESBL [/TD]
[TD="width: 115, bgcolor: #ffffff"][/TD]POZİTİF
canim ya yormussun kendini ama evi temizleyince de kendini temizlemis kadar rahat oluyr. ben de misafir bahanesine evimi temizledim oh rahatladim.toz aldım sildim kuruladm diyorsun ya valla ben su mikrofiber bezlerle tanistigimdan beri cok rahatim kurulama gerektirmiyr iz de birakmiyo salon kapi tozu alıyorum cam silmeye de cok memnunum
canim bir yerde okumustum genelde üst üste ilişki de kiz olasılığı yüksek oluyr. gun aşırı seyrekte de erkek olasiligi yüksek dogruluk payi oldugunu düşünüyorum genelde gun aşırı calisiyrduk ya bebiş calismalarinda.yanlisim varsa duzeltin.
Atesi aynen yaz ama olcum saatini degistir cnm.s.a canlar bilgili kişilere yine ihtiyacım var ben her gün saat 06. 10 ateşimi ölçüyodum sahura kalktıgım için uyuya kalmışım saat 07.05 ölçtüm ateşim 35.9 du ne yazmam gerek acaba yardım cı olurmusun aynı dereceyimi yazayım bilemedim :26:
Geçmiş olsun cnm.duhacım
inşallahh canım benim vaktiyle sağlıkla kucaklarımıza gelsinler inşallah
kızzlar dün neler yaşadım neler
dün boyle devamlı bas donmesi halsizlik kafamın içinde sanki atlar koşturuyor du arada da kulak çınlaması vardı tansiyonum 12/8 gibiydi
akşam iftarda 13/8 oldu hala kötüyüm ama bir saat sonra 14/8 oldu tansiyonum halsizliğim hat safhada eşim acile gidelim dedi geldik eğitim araştırmaya tansiyonum ölçüldü 14/8 yine kan aldılar idrar felan doğumhane katında asistan size bekliyor dedi acilde ki pratisyen çıktım yukarı kartla açılan bi kapı var adımımı bi attım bir çığlık hemen geri bastım eşime seslendim bagırıyorlar dedim o dışarda kaldı beni aldılar aman allahım nasıl çığlıklar nasıl bagırmalar hala kulaklarımdan gitmiyor doğum yapan 2 kişi vardı beni nst ye bağladılar yattım odada sancısı olup ebe muayenesi için bekleyen de bir kadın vardı tabi ben ağlıyorum nasıl allahım diyorum yardım et çığlık çığlık bebek ağlaması sesi orda nasıl bir duygu yaşadığımı anlatamam yanımda telefonum yok eşimi arayamıyorum adam korkudan öldü velhasılı nst de sorun yok kızım durmuyor ama anladı üzüldüğümü sanırım sonra doğuran kız gelmesin mi odaya ufak tefek bir kız cağız donuyorum diyo neyse benim nst bitti su verdim kıza kalkamıyo bile sonra mı allahım cennetten bir melek geldi ebenin kucağında pespembe ama ben hala ağlıyorum ebe geldi tansiyonumu ölçtü 11/6 olmus tansiyonum korkudan ama beni tam 3 saat orda tuttular
idraryollarımda ki intihapdan kurtulamıyorum 1000 mg antibiotic içtiğimi de soyledim ure düşük çıkmış bişiler daha cuma kendi dr gidicem ama kızlar inanamazsınız şuan da da çok garibim ve sanırım normal doğum düşünmüyorum ve o kadar istiyordum çok korktum çok korktum
Atesi aynen yaz ama olcum saatini degistir cnm.
Geçmiş olsun cnm.
sezeryanla dogum yapmış biri olarak normal dogurmani tavsiye ederim. Ama fiziksel ve ruhsal hazirsanm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?