Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım hep normal doğurcam ben diyordum ama dün çok korktum

Kendini hiç korkutma canım. Ilk şok etkisi sendeki. Benim de başıma gelmişti. Ama hep normal demiştim. Hiç vazgecmemistim. Şu catim normal ciksaydi keske.

s.aleykum cnm nasılsın görüşemiyoruz hiç

aminn inş cümlemizin göbüşleri kucakları dolar inş canım calışıyom bacım gına geldi ama calışıyom
Atesi aynen yaz ama olcum saatini degistir cnm.

Geçmiş olsun cnm.
sezeryanla dogum yapmış biri olarak normal dogurmani tavsiye ederim. Ama fiziksel ve ruhsal hazirsanm

ohh gene yetiştin hızır gibi ALLAH razı olsun sana zahmet canım bide tabloma yorum yapsan çok mu oluyorum ki
http://www.fertilityfriend.com/home/498352

wayşş bacım hg ogluşun oluyomuş RABBİM sana bagışlasın inş derruşum benim tabloma bi el atıverin mi kıı

sağol tatlım, naber nasılsın? oğluşun mu oluyor senin de bakiyim

walla erken mi geç mi bilmiyorum yusram ama kilo almamda sorun yok, 3,5 kilo anca aldım. ben de erken şiştşiğimi düşünüyordum ama geçen kuzenimin eşiyle konuştuk, ben de ilk hamileliğimde bu aylarda aşırı ödemliydim ayaklarım büyümüştü, senden çok çok fenaydım hatırlarsan dedi. Düşündüm de onun ayakları fil ayağı gibiydi
ama ikinci hamileliğinde hiç ödem olmadı son ayına kadar. İşte her hamilelik birbirinden farklı oluyor.
kutsalcım evet biraz ürkütücü olabilir ama emin ol sezeryan da görsen, sezeryandan da vazgeçersin ikisini de çokça gçrmüş biri olarak seçim hakkını bebeğime bırakıyorum ben canım ikisinden de az çok korkuyorum ama bir şekilde çıkacak elbet bu kuzucuklar dışarı. O yüzden kendi keyifleri nasıl gelmek istiyorsa, en hayırlısı en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun diye dua edelim canım benim

sırasıyla hepsini yaz her seferinde canım, böyle yorum yapmak zor oluyor.
evet canım sağol:)
inşallah hepimizinki sağlıkla gelir.
özlenmez mi ya geçen albüm aldım prensesime ultrasyon fotograflarını koycam önce
hehe süper:)
yine kaydt ama kaçta ölçtüysen o saati yaz. bu arada yumurta yok henüz.
amin canım hepimize...
evet canım inşallah.
ne diye sokmuşlar seni doğum yapanların yanına. düşüncesizlik ama bu
herkes korkar yani bu durumda
umarım iyileşirsin hemen canım.
sağ ol canım, iyiyim Allaha şükür sen nasılsın?
evet oğlum olacak Allah nasip ederse.

öyle yaptım canım tşk ederim ama yum olmamış yum olmadıgı ay olurmu?? neden olmadı ki ala ala

bende şimdiden sonra şoku bi atlatayım güzel güzel doğum hikayelerini okuyacağım

aynen bende ona şok oldum ya

maşallah hamaratsın canım:)

ay canım sağol bu açıklama için neden neden diyorum sabahtan beri başımın ağrısı arttı moralim sıfır( açıklaman öyle mantıklı geldi ki benim hatam mı diye kafayı yiyecektim(
evet canım öyleymiş kafam gitti kusma sebebiyle yapıldıya mideyle alakalı sandım değilmiş hamdolsun, hepsi ondanmış nasıl canı yanıyormuş meğer benim gibi canı çok yavrumun
Ya bugün pazartesi ya, işler çok, fazla bakamıyorum, fazla yazamıyorum kısçelerim, ama aklım kalbim sizinle
kolay gelsin canım
sıcaklardan olabilir
canım çok sağol
canım ateşi gir ölçtüğün saatide gir
olur tabi yakışıklı:)

canım sende göstermiyorsun gayet fitsin çokta almamışsın

sağol canım bir de araştırmışsın
ay sağol canım :)

inşallah geçer çabucak
sağol canım benim

canım çok geçmiş olsun ama inan normal doğumda bağıran var evet ama bende çektim sancı hiçde bağırmadım, emin ol sezaryanın acısı daha çok normalde sancı çekiyorsun bebek doğunca kuş gibi oluyorsun sezaryende bebek doğduktan sonra başlıyor sıkıntı iyi düşün, bebek için en güzel yöntem normal doğum

son durumu yazayım dr iğne vermiş hem de 14 tane sabah akşam kızlar çok kötüyüm Rabbim dermansız dert verme dedim hamdolsun buna da isyan etmiyorum haşa, benim kuzu çok çok aşırı korkuyor dr dan, anlattım iğne olman gerekecek diye henüz idrak edemedi, sabah akşam ağlayacak, tek iyi olsunda ağlasın diyorum dayanırız ama dr iğneyle bile geçmesi zor oluyor demiş moralim alt üst oldu, ne oluyor bize böyle anlamıyorum, benim sabah akşam başım ağrıyor midem zaten hep bulanıyor hiç keyfim yok eve tıkanıp kaldım olsun dedim bebeğim için ama oğlum böyle oldukça keyfim tamamen gitti, ne olur dua edin bana çok ihtiyacım var

dualarımız seninle canım inşallah iğneler şifa versin evet ağlıcak korkacak canım benim inşallahh herşey güzel olucak şifa olucak

dualarımız seninle canım inşallah iğneler şifa versin evet ağlıcak korkacak canım benim inşallahh herşey güzel olucak şifa olucak

sağol canım inşallah tek şifa olsun katlanıcaz

canım geçmiş olsunç kötü bir tecrübe olmuş ama şöyle düşün o an geldiğinde sadece doğuma odaklanıcaksın.
ben de normal doğum istemiyorum ama doğum esnası acılardan vs değil. ben doğum sonrası dikişlerden iç dikişten tedigin oluyorum. yoksa o anki acı sorun değil.
http://www.fertilityfriend.com/home/498352 gene tabloyu koymayı unutmuşum bi baksan yum olmuşmu merk ettim canım benim :18:
canım bence henüz yum olmadı sen gün aşırıya devam et. olduysa da henüz ateş yükselmediği için bi kaç gün sonra analrız.

ah kuzum kıyamam. inş gececek iğneyle annesi. sıcaklarda bakteriler çok çabuk ürer. bol su içsin mutlaka. sık idrar yapması lazım.
dualarımız seninle ve yavrularınla. bugünler de gececek kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…