Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba arkadaşlar bende ateş ölçme yöntemine başvurdum bu ay ateşim 37 den aşağıya hiç düşmüyor. sürekli ateş basıyor ve yoğun bir şekilde akıntım var. bugün 26. gündeyim ateşim 37.2 . 28 günde bir adet oluyorum. dün gebelik testi yaptım negatifti, yorumlarınızı bekliyorum.

Gecmis olsun.

Amin kuzummm.

Amin cnm.
Adiyla yasasin yavrun. Cnm kilo alisin duracak. Hatta az biraz da vermeye baslayacaksin. Iste o zaman dogumun geldi demek.

Gun gun tum degelerinizi yazarsaniz daha saglikli yorumlariz.

bu zor günler her zaman ilerideki güzel günlerin habercisidir. ben buna çok inanıyorum. iyileşecelsin kuzum. yavrunle ve eşinle tek başın çekeirdek ailenizzde mutlu olacaksınız.
Cnm dostum..amin kuzum.

Masallah Eren e canim.
ben yirtiklarima her baktigimda sukrediyrm. Allahim bunlar kuzumun armagani diyrm. Sen de oyle yap cnm. O zaman moralin bozulmaz.

Saol cnm. Iste bu ailelerin yaklasimi yanlis. Herkes tutsa su cenesini olmaz sanki
Esim olmadan kalamiyrm cnm. Cunku aklim onda kaliyr. Ne yedi ne icti ustu basi temiz mi vs vs vs...

Insallah mukafatin gelmistir cnm.

Sagol canim evet haklisin oglum saglikla dogsun hepsi gecer. Canim doktor bebegin hala donmemis dedi bende ne zamam donmesi gerekiyor ki dedim oda hic belli olmaz keyfi bilir dedi

Gecmis olsun.

Amin kuzummm.

Amin cnm.
Adiyla yasasin yavrun. Cnm kilo alisin duracak. Hatta az biraz da vermeye baslayacaksin. Iste o zaman dogumun geldi demek.

canım şöyle ifade edeyim ben 13. gün gece yumurtladım ve 14. gün ateşim düşüktü. 15. günden bugüne kadar yani 26. günüme kadar 37 nin altına hiç düşmedi gün gün not etmedim ama hergün ölçtüm sabah yataktan kalkmadan da gün içerisinde de sürekli ölçtüm ve hiç 37 nin altına düşmedi. eğer bu konuda yardım ederseniz sevinirim

Sagol canim evet haklisin oglum saglikla dogsun hepsi gecer. Canim doktor bebegin hala donmemis dedi bende ne zamam donmesi gerekiyor ki dedim oda hic belli olmaz keyfi bilir dedi

Valla cnm 30-34 arasi doner genelde. Ama 38+0 da donup 38+1 de doganda biloyrm.

Keske olsaydi daha rahat konusurduk. 14.gun dustuyde ates 13 de degil 14 de yumurtlamissinizdir. O zaman 12 gun olmus. Gun icindeki olcumleri onemsemiyrz. Ama olsaydi testte cikardi diy3 dusunuyrm. 2 gun daha bekleyelim bakalim. Insallah vardir bebeginizm

doğru canım 14 ünde yumrtlamışımdır. ama bir arkadaş testte benimde hiç çıkmadı kanda çıktı deyince ümitlendim. ama bende senin gibi düşünüyorum bu ayda olmadı . Allah hayırlısını versin canım hepimize meleklerimizi hayırlı zamanlarda versin inşaallah :)

canım calsiyumu neden veriyor doktorun? test falan yaptı mı eksik mi çıktı? bana tek bir gece fena kramp girdi bacagıma bende yogurdu arttırdım daha çok yiyorum bidaha olmadı..
Tahlilden oncede vermisti tahlildede biraz dusuk cikti evet canim
Gecmis olsun.

Amin kuzummm.

Amin cnm.

Tesekkurler cutecim senide okudum biraz Allah sabir versin huzur versin insallah
Tesekkurler canim benim sagol

hayırlı ne ise o olsun bakalım inş benimde yüzüm güler inşş aşılamaya gerk kalmaz
senin kuzucun nasıl oldu annesi topladımı kendini :26:

deryammmm mrb nasılsın
inşallah gerek kalmaz canım, daha iyi hamdolsun

Canım benim sana kıyamam çok bunaldın sen her şey üst üste geldi, sıkıştın kaldın anlıyorum bu duyguyu doğum sonrası çok başka oluyor insan, annenin tavrı gerçekten hoş değil açıkça söyle cutem sen benim kalmamı istemiyormusun tavrından bunu anlıyorum istesen eşime böyle davranmazsın de, gerçekten eşin maşallah iyi bir insan hamilelikte sana nasıl destek olduğunu hep yazdın her erkek yapmaz bunu, annen daha ne istiyor kaldı ki erkekler gerçekten bebek bakmayı bilmiyor zamanla öğreniyor, bilselerdi onlar anne olurdu, sanki baban sizi büyütürken yardım etmiş mi annene hiç sanmıyorum, annen bence kv sana eziyet ediyor ya onun intikamının alıyor eşine öyle davranarak
babana gelince canım benim babamda aynı bıktırdı bizi inan dört kızız çocuklarımıza her söylediğimize verdiğimiz terbiyeye karışır, biz çocuğumuza kızsak kızmayın sıkmayın serbest bırakın der ama kendi hoşuna gitmeyen bir şey olursa hemen kızmayı bilir çocuklarımıza, ablamlar çok çekinir bir şey diyemezler çünkü hemen köpürür ben çocuklarıma bir şey diyemeyecekmiyim benim çocuklarım beni anlamıyor diye üste çıkar sanki kendi bizi anlamak için çaba gösteriyormuş gibi!! Bir keresinde açıkça dedim benim çocuğuma terbiyeme kimse karışamaz benden başka dedim babamda öyle mi sen kp ne de mi böyle diyorsun dedi evet aynen öyle diyorum karışamazlar herkes kendi yetiştirdiği çocuğa baksın ne kadar doğru yetişmişiz bir bakın dedim, ondan sonra benim oğluma hiç karışmaz arada der yine heee hee derim bildiğimi yaparım, canım sende babana hee de inan anlamıyorlar hem de hiç, ablamlar yazın geliyor burunlarından geliyor babamın lafından bıktılar sürekli dır dır

bir an önce toparlanırsın inşallah da evine dönersin canım inşallah, gerçekten baba evi bekarlıkta ki gibi kalmıyor,kardeşin sana gelse kalsa olmazmı gerçi çalışıyordur o, ya da annen senin evine gelip kalsın sanki daha iyi canım, keşke elimden bir şey gelse, kendi ailemi yazdım çünkü bu konuda yalnız olmadığını bil diye
iyi tatiller canım güle güle gidin
hamdolsun canım daha iyi
canı artık kiloyu boş ver patır patır gidiyor doğumdan sonra merak etme, adıyla yaşasın oğlun
canım krem sürdüğün halde çatlıyorsan yapacak bir şey yok maalesef, maşallah erenine, kv ne de iyi olmuş:)
canım inşallah hamilesindir

düzenli ölçüm olmadan yorum sağlıklı olmaz

Valla cnm 30-34 arasi doner genelde. Ama 38+0 da donup 38+1 de doganda biloyrm.
O zaman keyfini bekleyeceğiz paşanın Sagol bitanem sen daha iyi misin
hamdolsun canım daha iyi

canım krem sürdüğün halde çatlıyorsan yapacak bir şey yok maalesef, maşallah erenine, kv ne de iyi olmuş:)
Canım Allah iyilik versin daha da iyi olacak minik kuzun ve sen nasılsın.
Evet canım demek benim vücut çatlamaya müsait inşallah çok yoğun olmaz. Evet canım kv ile iyi oldu ama eşimle 3-5 gündür soğukluk var artık ne oldu bilmiyorum ama hiçte ne derdi var diye sorasım da gelmiyor ramazanlıktandır belki diyorum. Iftara da bu ara hep iş yerinden arkadaşlarla beraber ona sinirlendiğin için yüzüne bakasım gelmiyor

Tahlilden oncede vermisti tahlildede biraz dusuk cikti evet canim

Tesekkurler cutecim senide okudum biraz Allah sabir versin huzur versin insallah

Tesekkurler canim benim sagol
Amin cnm.

Cok bunaldim eflalim. Dellendim iyice. Vucudum bi toparlasa ah ahhh. Daha kac ay alir bilmiyrm. Dr 5. Ayin bitene kadsr tek kalma sana bakilsin dedi. Yani daha 2.5 ay var demek.

cins kv de sali yazliktan geliyr. Benim anneme gittigimi biliyrdu ama esim gecede kaldigimizi soylememis olay cikarirlarsa diye. Bakalim daha beni neler bekliyr bu haftaici. Herkesten herseyden cok sikildim. Uztume ustume geliyr sanki hersey. Zaten insani etraf degil ana babalar bunalima sokuyr.

Daha iyi sayilirim cnm. Hala cok cabuk yoruluyrm. Bitecek insallah.
annem 20 gundur deli gibi yediriyr banam daha 1 kg alabilmisim ;(

Ablam yasadiklarin gercekten cok agir seyler...
Dua etmekten baska birsey elimden gelmez....
Rabb'im acil sifalar versin sana ....
Carcabucak toparlanir donersin yuvana ins.

Canım benim Allah herşeyi gönlüne göre versin. Biraz sıkıntılısın sanırım.
Ben sana son durmumu söyleyecektim. sahurda sancım oldu adet oluyorum sandım ama olmamışım . bugün son gün ateşim 37.1 ve sancım da yok şuan yarın sabah adet olmam gerekiyor. Ama forumdan okuduğum kadarıyla 1 gün öncesinden ateş düşermiş benim düşmedi. bu konudaki fikrin nedir ?

DERYACIM canim ilaci bosver simdilik beendede ayni sey oluyor ama hissettigim an herzammanki ictigim suyun enaz bir kat fazlasini iciyorum ve bir damlada olsa idrarimi gidip yapiyorum hemen toparliyom boyle yapinca.AZAPCIM ah canim ne lekesi altima tas tutsam dolar kanama oldugunda dusun yani.

Bugun karnimda ufak kasilmalar var acaba normal adet dongumun zamani oldugu icinmi yoksa bi sorunmu var

Merhaba bende geçen ay korunmayı bıraktığımda ateş ölçme yontemiyle hamile kalmıştım.ama malesef 5. haftada şiddetli bi sancıyla doktora gittiğimde dış gebelik geçirdiğimi söyleyip acil ameliyata aldılar 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye miniğim bekletmeden gelmişti ama sevinçimiz yarım kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…