Gecmis olsun.Gunaydin kizlar
Bobrek tAsi agrim basladi sanirim bu kalsiyum ilacini icimeye basladiktan sonra tetikledi aklinizda olsun
Boyle bi sorunu olan varsa o ilaca dikkat etsin
İnsallah bebegime bisey olmaz dua edin cok zor bobrek agrisi hamileyken dahada zor insan ilac icemiyo
İnsallah cook cok siddetlenmeden gecer gider bayag bi zorluyo
Allah herkese saglik sihhat versin
Amin kuzummm.Öncelikle hepinizi özledim yazdıklarını okuyup sizlere dua edıyorum.
EFLOŞ canım oğlud daha iyi mi Ranbim şifacısı olsun sende dikkat et
DERYA canım geçmiş olsun banada verdi içtim canım zararlı olsa vermezler ama benim hiç şikayetim yoktu testte çıkınca verdi
NESDEM canım nasılsın son dönemdeki kilo alımın harika ben yavaş kilo alıyordum ama son bi haftada 1 kilo almışım an itibari ile 6,5 kg ama her hafta 1 giderse ayvayı yedim daha 29. Haftadayım
MİSSY canım yukarda kilo alımımı yazdım ben sonumu merak ediyorum
BORAN canım Rabbim kuzunu korusun
AZAP canım sana da tüm isteyenlere de Rabbim en kısa zamanda nasip etsin
AYŞEGÜL canım yeni evinde mutlu olmana çok sevindim inşallah yeni evinde kuzuna kavuşacaksın
DENIZ ohh maşallah iyice dinlen iyi tatiller
NUKRA canım nasıl gidiyor iyi misin
ECEM demek şiştin :) Rabbim kolay doğum nasip etsin
CUTEM canım benim ya Allah'ım bu mübarek gün hürmetine yardımcın be şifacın olsun çevredekilerin seni anlamasını nasip etsin inşallah iyileşte yuvana dön mutlu ol kuzum. Evlenince baba evi eskisi gibi olmuyor isterse el üstünde tutuk yuvanın yeri başka
KUTSAL maşallah kızına Rabbim esirgesin
Unuttuğum canlar varsa affedin hepiniz gönlünüzdekine hayırlısı ile kavusun
Amin cnm.cute Rabbim bol bol sabr versin sana insallah en kisa zamanda iyilesirsin gecer bu sıkıntilarin donersin evine...
yusra sistim diye sevindim ama yine gecti gitti..2kez sistim ama bi kac saatlik bi baktim yok olmus..oda sadece ayak nileklerimde ve elimde parmaklar kisminda..
zebebek gecmis olsun arkdsim..
benden yeni bi haber yok kizlar..karnim da inmiyo baska bi belirtim de yok.sadece sicak azicik daraltiyo ve kilom basini alip gidiyoo.siz simdilerde almamaya dikkat edin..sonra kilo hizini azaltsak bile her hafta ekleniyo..14kilo (13kilo 700gr) almis gozukuyorum..bakalim bizim beyefendi ne zaman tesrif edicek..isme de karar verdik..aslinda ben tek isimqi istiyordum ama 2sine karar verdik..hem nineyi kirmak istemedik gonlunde kslmasin cok iyi biri ustelik itici de gelmedi dilimize alisti yani ailede cogunluk ugur diyodu..bizde ne onlari kirmadik hem de esimin sevdiyi isim de oldu..Ferhan Ugur olucak Insallahh.
Gun gun tum degelerinizi yazarsaniz daha saglikli yorumlariz.merhaba arkadaşlar bende ateş ölçme yöntemine başvurdum bu ay ateşim 37 den aşağıya hiç düşmüyor. sürekli ateş basıyor ve yoğun bir şekilde akıntım var. bugün 26. gündeyim ateşim 37.2 . 28 günde bir adet oluyorum. dün gebelik testi yaptım negatifti, yorumlarınızı bekliyorum.
Cnm dostum..amin kuzum.bu zor günler her zaman ilerideki güzel günlerin habercisidir. ben buna çok inanıyorum. iyileşecelsin kuzum. yavrunle ve eşinle tek başın çekeirdek ailenizzde mutlu olacaksınız.
Masallah Eren e canim.Canlarım öncelikle çok sıcak ve çalışıyorum kıyafet tam bi dert evde olsam incecik giyiniyorum ama iş yerinde ölüyorum. Ben toplamda 6,5 kg aldım ama bunun 1 kg mı son hafta böyle gitmez inşallah akşam yürüyüşüne başlayacam işten sonra yürümek zor geliyordu ama mecburum artık. Ve kötü haber bende yırtık oluştu şu iki günde( göbeğimin hemen altında 3-5 çizgi ve bacağımın üstünde kasıkların aşağısı yani anlatabildim inşallah. Kv ye de son isin mevzusundan bu yana gitmiyorum iftara çağırdı hafta içi gidecektim ama eşim yorulma dedi ama kv açıp sitem etti bende eşimin istemediğini söyledim ama kafam rahat tabi eşime yine çocuğun adı Fatih olacak demiş eşimde sen karışma diye kızmış(istihbarat eltim eşim anlatmaz)
Bide ben dün bi Dr kaçamalı yaptım Eren'imi gördüm 1264gr olmuş maşallah herşey yolunda şükürler olsun bir daha 14 Ağustos'ta kendi doktorumuza gidecem hemde 32. Hafta raporum yazılacak
İşte böyle kızlar
Saol cnm. Iste bu ailelerin yaklasimi yanlis. Herkes tutsa su cenesini olmaz sankiCanim benim uzuldum yasadiklarina ama sen guclusun o yuzden onceligini sagligini toparlamaya ver.sen tek kalsan annende daha iyi olmaz mi.ayni sekilde esin hasta olmus ve sen k.v kalmis olsan onlarda seni suclucaklardi bakamadin ogluma diye.herkesin kiymetlisi kendi yavrusu. Esin seni ailesine karsi nasil koruyosa sende aynisi yapmalisin.nekadar anne baba da olsa once kendi yuvan ve cocugun.ezdirme esini mesafeyi koy ve imkaniniz varsa o kendi evinizde kalsin.bugunlerde gecer.uzme tatli cqnini.rabbim bian once sifa versin.
Herkese guzel bir hafta sonu diliyorum.kizlar bugunle beraber dort gun oldu gelen giden yok sanci falanda yok.icimde hicbir telas acaba hamilemiyim falan gibi takintida yok.buraya girince bi hislerim kabariyo :) bakalim p.tesiye kadar olmassam bi test yapar sonucu yazarim size.oldugnu dusunmesemde test yapmakta isin gelenegi oldu artik.bu sabah aynaya bakinca moralim bozuldu cok zayifladim kilo almak istiyorum yiyorumda ama yok.bugunden itibaren gece yemek yicem cikolata tatli ne bulursam :)) ise yarar belki.neyse kizlar ben kacar.kendinize iyi bakin allaha emanet olun.
Sagol canim evet haklisin oglum saglikla dogsun hepsi gecer. Canim doktor bebegin hala donmemis dedi bende ne zamam donmesi gerekiyor ki dedim oda hic belli olmaz keyfi bilir dediCnm dostum..amin kuzum.
Masallah Eren e canim.
ben yirtiklarima her baktigimda sukrediyrm. Allahim bunlar kuzumun armagani diyrm. Sen de oyle yap cnm. O zaman moralin bozulmaz.
Saol cnm. Iste bu ailelerin yaklasimi yanlis. Herkes tutsa su cenesini olmaz sanki
Esim olmadan kalamiyrm cnm. Cunku aklim onda kaliyr. Ne yedi ne icti ustu basi temiz mi vs vs vs..
Gecmis olsun.
Amin kuzummm.
Amin cnm.
Adiyla yasasin yavrun. Cnm kilo alisin duracak. Hatta az biraz da vermeye baslayacaksin. Iste o zaman dogumun geldi demek.
Gun gun tum degelerinizi yazarsaniz daha saglikli yorumlariz.
Sagol canim evet haklisin oglum saglikla dogsun hepsi gecer. Canim doktor bebegin hala donmemis dedi bende ne zamam donmesi gerekiyor ki dedim oda hic belli olmaz keyfi bilir dedi
canım şöyle ifade edeyim ben 13. gün gece yumurtladım ve 14. gün ateşim düşüktü. 15. günden bugüne kadar yani 26. günüme kadar 37 nin altına hiç düşmedi gün gün not etmedim ama hergün ölçtüm sabah yataktan kalkmadan da gün içerisinde de sürekli ölçtüm ve hiç 37 nin altına düşmedi. eğer bu konuda yardım ederseniz sevinirim
Keske olsaydi daha rahat konusurduk. 14.gun dustuyde ates 13 de degil 14 de yumurtlamissinizdir. O zaman 12 gun olmus. Gun icindeki olcumleri onemsemiyrz. Ama olsaydi testte cikardi diy3 dusunuyrm. 2 gun daha bekleyelim bakalim. Insallah vardir bebeginizm
Cnm dostum..amin kuzum.
Masallah Eren e canim.
ben yirtiklarima her baktigimda sukrediyrm. Allahim bunlar kuzumun armagani diyrm. Sen de oyle yap cnm. O zaman moralin bozulmaz.
Saol cnm. Iste bu ailelerin yaklasimi yanlis. Herkes tutsa su cenesini olmaz sanki
Esim olmadan kalamiyrm cnm. Cunku aklim onda kaliyr. Ne yedi ne icti ustu basi temiz mi vs vs vs...
Insallah mukafatin gelmistir
Sen isini bilirsin canim ver cevaplarini sustur ailende olsa anne baba kardes bi yerde esin biyerde.oyle zamanlar oluyoki kendi ana babamizin yapmadigi fedakarligi eslerimizdrn goruyoruz.kefeyi esit tutmak lazim.ben kocamla kotude olsam kavgada etsem asla laf soyletmiyorum.kotuyse benim kotum diyorum :) ayni sekilde kocamada ailemi yargilama laf soyletme firsatini vermiyorum.seninkilerde seni boyle gorunce bi suclu arama ihtiyaci duydular sanirim hatalarini anlarlar.biz buyusekte evlenip coluk cocugada karissak onlarin gozunde hep cocuguz.sagligini dusun sadece bu meseleler gelir gecer.kilo vermen seni gucsuzlestirdi.beslenmene dikkat et canim bide firsat buldukca uyu yorgunlugunu at bi uzerinden.dogum sonrasida kv ugrastin bunlar hep yipratti seni.kirkyil dusunsen spirale alerjin olucagi aklina gelirmiydi.sonrasinda cikan birsuru rahatsizliginda cabasi.ters gidecek ya bulur boyle zamanlarda.silkelen pozitif ol ki hersey pozitif gitsin.uzun yazdim biraz ama bi sorunun oldugunda burdaki destekler cok iyi geliyor.elimizdende yazmaktan baska bisey gelmiyor :)) ve sen ruzgar icin cok caba gosterdin zorlu bi surecten gectin bi yazdiginda dusuklerini okumustum o gunleri atlatmis sen bugunlere gul gec canim benim.bidahada hic aglama.
Cnm dostum..amin kuzum.
Masallah Eren e canim.
Esim olmadan kalamiyrm cnm. Cunku aklim onda kaliyr. Ne yedi ne icti ustu basi temiz mi vs vs vs...
Insallah mukafatin gelmistir
Sen isini bilirsin canim ver cevaplarini sustur ailende olsa anne baba kardes bi yerde esin biyerde.oyle zamanlar oluyoki kendi ana babamizin yapmadigi fedakarligi eslerimizdrn goruyoruz.kefeyi esit tutmak lazim.ben kocamla kotude olsam kavgada etsem asla laf soyletmiyorum.kotuyse benim kotum diyorum :) ayni sekilde kocamada ailemi yargilama laf soyletme firsatini vermiyorum.seninkilerde seni boyle gorunce bi suclu arama ihtiyaci duydular sanirim hatalarini anlarlar.biz buyusekte evlenip coluk cocugada karissak onlarin gozunde hep cocuguz.sagligini dusun sadece bu meseleler gelir gecer.kilo vermen seni gucsuzlestirdi.beslenmene dikkat et canim bide firsat buldukca uyu yorgunlugunu at bi uzerinden.dogum sonrasida kv ugrastin bunlar hep yipratti seni.kirkyil dusunsen spirale alerjin olucagi aklina gelirmiydi.sonrasinda cikan birsuru rahatsizliginda cabasi.ters gidecek ya bulur boyle zamanlarda.silkelen pozitif ol ki hersey pozitif gitsin.uzun yazdim biraz ama bi sorunun oldugunda burdaki destekler cok iyi geliyor.elimizdende yazmaktan baska bisey gelmiyor :)) ve sen ruzgar icin cok caba gosterdin zorlu bi surecten gectin bi yazdiginda dusuklerini okumustum o gunleri atlatmis sen bugunlere gul gec canim benim.bidahada hic aglama.
Saol canim..cok tesekkur ederim.
Tahlilden oncede vermisti tahlildede biraz dusuk cikti evet canimcanım calsiyumu neden veriyor doktorun? test falan yaptı mı eksik mi çıktı? bana tek bir gece fena kramp girdi bacagıma bende yogurdu arttırdım daha çok yiyorum bidaha olmadı..
Tesekkurler cutecim senide okudum biraz Allah sabir versin huzur versin insallahGecmis olsun.
Amin kuzummm.
Amin cnm.
Adiyla yasasin yavrun. Cnm kilo alisin duracak. Hatta az biraz da vermeye baslayacaksin. Iste o zaman dogumun geldi demek.
Gun gun tum degelerinizi yazarsaniz daha saglikli yorumlariz.
Tesekkurler canim benim sagolcute Rabbim bol bol sabr versin sana insallah en kisa zamanda iyilesirsin gecer bu sıkıntilarin donersin evine...
yusra sistim diye sevindim ama yine gecti gitti..2kez sistim ama bi kac saatlik bi baktim yok olmus..oda sadece ayak nileklerimde ve elimde parmaklar kisminda..
benden yeni bi haber yok kizlar..karnim da inmiyo baska bi belirtim de yok.sadece sicak azicik daraltiyo ve kilom basini alip gidiyoo.siz simdilerde almamaya dikkat edin..sonra kilo hizini azaltsak bile her hafta ekleniyo..14kilo (13kilo 700gr) almis gozukuyorum..bakalim bizim beyefendi ne zaman tesrif edicek..isme de karar verdik..aslinda ben tek isim istiyordum ama 2sine karar verdik..hem nineyi kirmak istemedik gonlunde kslmasin cok iyi biri ustelik itici de gelmedi dilimize alisti yani ailede cogunluk ugur diyodu..bizde ne onlari kirmadik hem de esimin sevdiyi isim de oldu..Ferhan Ugur olucak Insallahh.
inşallah gerek kalmaz canım, daha iyi hamdolsunhayırlı ne ise o olsun bakalım inş benimde yüzüm güler inşş aşılamaya gerk kalmaz
senin kuzucun nasıl oldu annesi topladımı kendini :26:
deryammmm mrb nasılsın
Gunlerdir aglamamistim. Insan evlenince baba evine bile sigamiyormus. 2 haftadir buradayim her gun babamla tartisiyoruz. Surekli bebegime nasil bakacagima karisiyor. Soyledigim birseyi yanlis anlayip bagirip cagiriyr. Hatta birinde uzerime bile yurudu. Evime gidecektim annem durdurdu. Cok hasta olmasaydim annem bile tutamazdi ama mecburdum oglum icin.
Annem her aksam esimin birseyine takip bagiriyor. Esim susuyor ama mutsuz. Ben arada idare edecegim diye catliyorum. Guya bana moral lazim dimi. Nerdeeee.. dun esimde patladi. O da anneme laf soyuyor artik. Cok uzgunum cok. Esimle konustum bugun. Tamam yapmam bir daha dedi..kendi evimize gitti. Ama annem hergun her an esime arkasindan kiziyr. Sana yardim etmiyr vs vs.. o nedenle hasta oldun. Biseyi bilmiyrm diyr yapmiyr. Sen yapiyrsun herseyi hasta oluyrsun..aksama kadar dinl8yrm bunlari. Bazen he he diyorum bazen kiziyrm.
Deminde oturuyrz. Oglani zor uyuttum. Kardesim ve arkadaslari var. Annemle ikisi bir oldu bana yuklendi. Kocama laf soyluyrlar.yapmayin baskalarinin yaninda desem de dinoetemedim. Cok sinirlendim. Iki aile arasinda kalmak cok zormus cok zor. Hala bayilacak gibi olmasam evime gidecegim artik. Ama oglum icin duruyrm.
Esimin ickisi kumari kahvehanesi yok. Ne desem yapar. Yapamazsa bilemedim yardim eder misin goster yapayim der. Ama gel gor ki bunu anneme anlat. Hastalanman onun yuzunden diyr baska bisi demiyr. Kafayi yememe az kaldi.
Kizlar..kirilip darilacagjm.birsey yok. Zaten bi sizle dertlesiyrm.
deniz guzelim. Annemelre yaptiklarimi kvlere yapsam inan beni bosatitirlardi simdiye kadar.kac kere babma bana yapma bunlari. Agirima gidiyr. Uzme beni kaldiramiyrm.dedim. ama ertesi gun yine ayni. Anneme kac kere dil doktum olmadi kkzdim. Yine kar etmedi. Aksamsa bagirdim.artik. yeter anne kocaman adama.her aksam bagiriryrsun ayip artik dedim de oyle sustu milletin yaninda. Bir de cnm doguk yap daha iyi anlayacaksin. Insan artik kendinden once bebegini dusunuyr. Suan bakima muhtacim ve onun icin daha sakin davranmak zorundayim.
nukra kuzum. Annem takmis esin sana bakmiyr is guc yapmiyr evde. Ondan hastasin. Sen de anne oldun. Senin bebene de biri bakmayip hasta etse ne yaparsin diyip.duruyr. inanmiyr bana ya. Esim bana yardim ediyr desem de nafile. Cunku anneme gelonce oturuyr. Tel.le oynuyr. Yusuf o geldigin de uyumuyorsa biraz gezdiriyr. Gece de ben bakiyrm.bebege. calisiyr diye kaldirmiyrm. Annem tutturyr iste o zaman. Hep telle oynuyr bebege bakmiyr. Tek sen mi yaptin vs vs... ayyyyy imdat nukram. Cok bunaldim. Bi yandan kvler bi yandan annemler bi yandan da kocam.... bana sira gelmedi cidden.
Canım benim sana kıyamam çok bunaldın sen her şey üst üste geldi, sıkıştın kaldın anlıyorum bu duyguyu doğum sonrası çok başka oluyor insan, annenin tavrı gerçekten hoş değil açıkça söyle cutem sen benim kalmamı istemiyormusun tavrından bunu anlıyorum istesen eşime böyle davranmazsın de, gerçekten eşin maşallah iyi bir insan hamilelikte sana nasıl destek olduğunu hep yazdın her erkek yapmaz bunu, annen daha ne istiyor kaldı ki erkekler gerçekten bebek bakmayı bilmiyor zamanla öğreniyor, bilselerdi onlar anne olurdu, sanki baban sizi büyütürken yardım etmiş mi annene hiç sanmıyorum, annen bence kv sana eziyet ediyor ya onun intikamının alıyor eşine öyle davranarakSaolun kizlar. Dogum sonrasi cok zorlu geciyr benim. Umarim sizler yasamazsiniz.
Dedigim gibim suan evde tek kalacak durumda degilim. Bana birsey olursa o anda bebegimi birinin korumasi lazim. Aglamamak icin zor duruyrm.
kardesim ozur diledi. Haklisin milletin icinde yapmamam lazimdi dedi. Ben sana hic yardim etmiyr sandim.. onun icin hastala din sandim dedi.
Annemde baya yumusak davraniyr. Hatasini anlamis gibi.
Ama bu denli beni uzdukten sonra ne ie yarar. Allahtan dilegim hemen toparlanmak.
iyi tatiller canım güle güle gidingünaydın şekerler güzel bi gün şükürler olsun izne ayrılıyorum 20 gün.. yarın yola çıkcaz.. doktorum yolun zararı olmaz dedi saat başı durun yürü biraz dedi.. bakalım iyi gelecek bana..ailem ilk defa görcek karnımı herkes dört gözle bekliyor melegimi onun sevildigini bilmek kendimi iyi hissettiriyor bana
hamdolsun canım daha iyiÖncelikle hepinizi özledim yazdıklarını okuyup sizlere dua edıyorum.
EFLOŞ canım oğlud daha iyi mi Ranbim şifacısı olsun sende dikkat et
DERYA canım geçmiş olsun banada verdi içtim canım zararlı olsa vermezler ama benim hiç şikayetim yoktu testte çıkınca verdi
NESDEM canım nasılsın son dönemdeki kilo alımın harika ben yavaş kilo alıyordum ama son bi haftada 1 kilo almışım an itibari ile 6,5 kg ama her hafta 1 giderse ayvayı yedim daha 29. Haftadayım
MİSSY canım yukarda kilo alımımı yazdım ben sonumu merak ediyorum
BORAN canım Rabbim kuzunu korusun
AZAP canım sana da tüm isteyenlere de Rabbim en kısa zamanda nasip etsin
AYŞEGÜL canım yeni evinde mutlu olmana çok sevindim inşallah yeni evinde kuzuna kavuşacaksın
DENIZ ohh maşallah iyice dinlen iyi tatiller
NUKRA canım nasıl gidiyor iyi misin
ECEM demek şiştin :) Rabbim kolay doğum nasip etsin
CUTEM canım benim ya Allah'ım bu mübarek gün hürmetine yardımcın be şifacın olsun çevredekilerin seni anlamasını nasip etsin inşallah iyileşte yuvana dön mutlu ol kuzum. Evlenince baba evi eskisi gibi olmuyor isterse el üstünde tutuk yuvanın yeri başka
KUTSAL maşallah kızına Rabbim esirgesin
Unuttuğum canlar varsa affedin hepiniz gönlünüzdekine hayırlısı ile kavusun
canı artık kiloyu boş ver patır patır gidiyor doğumdan sonra merak etme, adıyla yaşasın oğluncute Rabbim bol bol sabr versin sana insallah en kisa zamanda iyilesirsin gecer bu sıkıntilarin donersin evine...
benden yeni bi haber yok kizlar..karnim da inmiyo baska bi belirtim de yok.sadece sicak azicik daraltiyo ve kilom basini alip gidiyoo.siz simdilerde almamaya dikkat edin..sonra kilo hizini azaltsak bile her hafta ekleniyo..14kilo (13kilo 700gr) almis gozukuyorum..bakalim bizim beyefendi ne zaman tesrif edicek..isme de karar verdik..aslinda ben tek isim istiyordum ama 2sine karar verdik..hem nineyi kirmak istemedik gonlunde kslmasin cok iyi biri ustelik itici de gelmedi dilimize alisti yani ailede cogunluk ugur diyodu..bizde ne onlari kirmadik hem de esimin sevdiyi isim de oldu..Ferhan Ugur olucak Insallahh.
canım krem sürdüğün halde çatlıyorsan yapacak bir şey yok maalesef, maşallah erenine, kv ne de iyi olmuş:)Canlarım öncelikle çok sıcak ve çalışıyorum kıyafet tam bi dert evde olsam incecik giyiniyorum ama iş yerinde ölüyorum. Ben toplamda 6,5 kg aldım ama bunun 1 kg mı son hafta böyle gitmez inşallah akşam yürüyüşüne başlayacam işten sonra yürümek zor geliyordu ama mecburum artık. Ve kötü haber bende yırtık oluştu şu iki günde( göbeğimin hemen altında 3-5 çizgi ve bacağımın üstünde kasıkların aşağısı yani anlatabildim inşallah. Kv ye de son isin mevzusundan bu yana gitmiyorum iftara çağırdı hafta içi gidecektim ama eşim yorulma dedi ama kv açıp sitem etti bende eşimin istemediğini söyledim ama kafam rahat tabi eşime yine çocuğun adı Fatih olacak demiş eşimde sen karışma diye kızmış(istihbarat eltim eşim anlatmaz)
Bide ben dün bi Dr kaçamalı yaptım Eren'imi gördüm 1264gr olmuş maşallah herşey yolunda şükürler olsun bir daha 14 Ağustos'ta kendi doktorumuza gidecem hemde 32. Hafta raporum yazılacak
İşte böyle kızlar
canım inşallah hamilesindirHerkese guzel bir hafta sonu diliyorum.kizlar bugunle beraber dort gun oldu gelen giden yok sanci falanda yok.icimde hicbir telas acaba hamilemiyim falan gibi takintida yok.buraya girince bi hislerim kabariyo :) bakalim p.tesiye kadar olmassam bi test yapar sonucu yazarim size.oldugnu dusunmesemde test yapmakta isin gelenegi oldu artik.bu sabah aynaya bakinca moralim bozuldu cok zayifladim kilo almak istiyorum yiyorumda ama yok.bugunden itibaren gece yemek yicem cikolata tatli ne bulursam :)) ise yarar belki.neyse kizlar ben kacar.kendinize iyi bakin allaha emanet olun.
merhaba arkadaşlar bende ateş ölçme yöntemine başvurdum bu ay ateşim 37 den aşağıya hiç düşmüyor. sürekli ateş basıyor ve yoğun bir şekilde akıntım var. bugün 26. gündeyim ateşim 37.2 . 28 günde bir adet oluyorum. dün gebelik testi yaptım negatifti, yorumlarınızı bekliyorum.
O zaman keyfini bekleyeceğiz paşanın Sagol bitanem sen daha iyi misinValla cnm 30-34 arasi doner genelde. Ama 38+0 da donup 38+1 de doganda biloyrm.
Canım Allah iyilik versin daha da iyi olacak minik kuzun ve sen nasılsın.hamdolsun canım daha iyi
canım krem sürdüğün halde çatlıyorsan yapacak bir şey yok maalesef, maşallah erenine, kv ne de iyi olmuş:)
Amin cnm.Tahlilden oncede vermisti tahlildede biraz dusuk cikti evet canim
Tesekkurler cutecim senide okudum biraz Allah sabir versin huzur versin insallah
Tesekkurler canim benim sagol
Cok bunaldim eflalim. Dellendim iyice. Vucudum bi toparlasa ah ahhh. Daha kac ay alir bilmiyrm. Dr 5. Ayin bitene kadsr tek kalma sana bakilsin dedi. Yani daha 2.5 ay var demek.inşallah gerek kalmaz canım, daha iyi hamdolsun
Canım benim sana kıyamam çok bunaldın sen her şey üst üste geldi, sıkıştın kaldın anlıyorum bu duyguyu doğum sonrası çok başka oluyor insan, annenin tavrı gerçekten hoş değil açıkça söyle cutem sen benim kalmamı istemiyormusun tavrından bunu anlıyorum istesen eşime böyle davranmazsın de, gerçekten eşin maşallah iyi bir insan hamilelikte sana nasıl destek olduğunu hep yazdın her erkek yapmaz bunu, annen daha ne istiyor kaldı ki erkekler gerçekten bebek bakmayı bilmiyor zamanla öğreniyor, bilselerdi onlar anne olurdu, sanki baban sizi büyütürken yardım etmiş mi annene hiç sanmıyorum, annen bence kv sana eziyet ediyor ya onun intikamının alıyor eşine öyle davranarak
babana gelince canım benim babamda aynı bıktırdı bizi inan dört kızız çocuklarımıza her söylediğimize verdiğimiz terbiyeye karışır, biz çocuğumuza kızsak kızmayın sıkmayın serbest bırakın der ama kendi hoşuna gitmeyen bir şey olursa hemen kızmayı bilir çocuklarımıza, ablamlar çok çekinir bir şey diyemezler çünkü hemen köpürür ben çocuklarıma bir şey diyemeyecekmiyim benim çocuklarım beni anlamıyor diye üste çıkar sanki kendi bizi anlamak için çaba gösteriyormuş gibi!! Bir keresinde açıkça dedim benim çocuğuma terbiyeme kimse karışamaz benden başka dedim babamda öyle mi sen kp ne de mi böyle diyorsun dedi evet aynen öyle diyorum karışamazlar herkes kendi yetiştirdiği çocuğa baksın ne kadar doğru yetişmişiz bir bakın dedim, ondan sonra benim oğluma hiç karışmaz arada der yine heee hee derim bildiğimi yaparım, canım sende babana hee de inan anlamıyorlar hem de hiç, ablamlar yazın geliyor burunlarından geliyor babamın lafından bıktılar sürekli dır dır
bir an önce toparlanırsın inşallah da evine dönersin canım inşallah, gerçekten baba evi bekarlıkta ki gibi kalmıyor,kardeşin sana gelse kalsa olmazmı gerçi çalışıyordur o, ya da annen senin evine gelip kalsın sanki daha iyi canım, keşke elimden bir şey gelse, kendi ailemi yazdım çünkü bu konuda yalnız olmadığını bil diye
iyi tatiller canım güle güle gidin
hamdolsun canım daha iyi
canı artık kiloyu boş ver patır patır gidiyor doğumdan sonra merak etme, adıyla yaşasın oğlun
canım krem sürdüğün halde çatlıyorsan yapacak bir şey yok maalesef, maşallah erenine, kv ne de iyi olmuş:)
canım inşallah hamilesindir
düzenli ölçüm olmadan yorum sağlıklı olmaz
Daha iyi sayilirim cnm. Hala cok cabuk yoruluyrm. Bitecek insallah.O zaman keyfini bekleyeceğiz paşanın Sagol bitanem sen daha iyi misin
Canım Allah iyilik versin daha da iyi olacak minik kuzun ve sen nasılsın.
Evet canım demek benim vücut çatlamaya müsait inşallah çok yoğun olmaz. Evet canım kv ile iyi oldu ama eşimle 3-5 gündür soğukluk var artık ne oldu bilmiyorum ama hiçte ne derdi var diye sorasım da gelmiyor ramazanlıktandır belki diyorum. Iftara da bu ara hep iş yerinden arkadaşlarla beraber ona sinirlendiğin için yüzüne bakasım gelmiyor
Ablam yasadiklarin gercekten cok agir seyler...Amin cnm.
Cok bunaldim eflalim. Dellendim iyice. Vucudum bi toparlasa ah ahhh. Daha kac ay alir bilmiyrm. Dr 5. Ayin bitene kadsr tek kalma sana bakilsin dedi. Yani daha 2.5 ay var demek.
cins kv de sali yazliktan geliyr. Benim anneme gittigimi biliyrdu ama esim gecede kaldigimizi soylememis olay cikarirlarsa diye. Bakalim daha beni neler bekliyr bu haftaici. Herkesten herseyden cok sikildim. Uztume ustume geliyr sanki hersey. Zaten insani etraf degil ana babalar bunalima sokuyr.
Daha iyi sayilirim cnm. Hala cok cabuk yoruluyrm. Bitecek insallah.
annem 20 gundur deli gibi yediriyr banam daha 1 kg alabilmisim ;(
Keske olsaydi daha rahat konusurduk. 14.gun dustuyde ates 13 de degil 14 de yumurtlamissinizdir. O zaman 12 gun olmus. Gun icindeki olcumleri onemsemiyrz. Ama olsaydi testte cikardi diy3 dusunuyrm. 2 gun daha bekleyelim bakalim. Insallah vardir bebeginizm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?