Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
deryammmm mrb nasılsın
iyiyim bacım sen nasılsın

Kıyamam sana, bu durumda nasıl iyileşebilirsin ki sen cutem... Aslında sen evine gelsen, gündüzleri annen gelip sana baksa, akşam eşin gelince o evine dönse. Bence kendi ortamında daha huzurlu olup daha hızlı toparlanırsın.

içmedim ilacı, sirke ve bol suya devam ettim daha iyiyim, benim biraz akıntım da var, gerçi fizyolojik akıntı gibi ama. Vajinal enfeksiyon da olabilir diye düşündüm. Bi muayenemi olayım da öyle ilaca karar veririz diye düşündüm canım. Sıkıntım da azalınca içmedim.

çok geçmiş olsun canım

iyi yolculuklar iyi tatiller canım

sağol canım benim, içmedim ilacı, ama daha iyiyim şükür. Senin kuzuna da maşallah, kocaman olmuş be

Adınız hayırlı olsun, uzun ömürlü olsun kuzucuk

İnşallah bebişin seninledir tatlım, sonucu yaz bize.

Bu şekilde tablo olmadan yorum yapamayız.

içmedim borancım, aynen dediğin gibi yaptım. Bol su içtim, sirkeyle silindim, sık sık boşalttım mesanemi, şimdi daha iyiyim. Doktorum cumartesi bi muayene etsin, test falan yapsın, ona göre bişeyler yaparız.

Geçmiş olsun Allah sabır versin, korkularını çok iyi anlıyorum. Hamile jkalınca da o korkular bitmiyor, ama Allah sabrını mükafatını veriyor. En hayırlı zamanda gelsin inşallah bebişin.

Evet haklısın canım, ama kullanmadım ilacı. Eğer enfeksiyon varsa da uyguladığım yöntemlerle en azından ilerlemesini durdurmuşumdur. Muayene olana kadar da idare eder bu beni.

Deryaa'mm amiin inşallahh,dört gözle bekliyorum yavrumu.Büyükşehirli olcek benim meleğim Beğendik'e girmedim daha,ikidir namaz kılmaya giriyorum,bi girip de bakmadım biliyo musun
Büyükşehirli olacak hemide başkentli olacak inşallah Allah kabul etsin namazlarını da. Olsun bundan sonra oralardasın, elbet girersin bir gün

Hayırlısı olsun cnm, klomen bittikten sonra gün aşırı çalışma yapın, ateş ölçmeye de deavm et, tablonu paylaş, anlarız o zaman ne zaman çatladığını.

Bu arada ablalarim dogum yapali 2.5 ay oldu...
Bugun seffaf uzayan akintim geldi....
14 gun sonra adet mi gorecegim simdi :26:
Cevremde birkac sene adet gormeyenler var dogumdan sonra...
Bende onlar gibi uzun bir sure olmam saniyordum
canım belli olmaz ki, hemen adet olan da var, olmayan da bekleyip göreceğiz

canım ben,im çok geçm,ş olsun, dualarım seninle

Benim de akıntılarım sulu, miktarının artması da normalmiş sanırım. Ama aşırıysa dikkatli ol cnım, bol su iç, suyun azalmasın.

tmm canım teşekkür ederim bu arada sanada geçmiş olsun banada ilaç verdi dr.um bende içmedim sınırda çıkmıştı değer. bol su içiyorum

Bugun karnimda ufak kasilmalar var acaba normal adet dongumun zamani oldugu icinmi yoksa bi sorunmu var

Canim benim de regl donenlerinde hep adet sancim oluyordu ki arada hala oluyo
Cok saol canimm
Kizlar. Nesdemi suan dr hastaneye yatirdi. Bobregi stentle 11 olmusken uan 18.5 olmus. O nedenle erken dogum riski var. Ciger gelistirici igne yapacaklar. Dualarinizi esirgemeyin lutfen.

Masallahhh prensese tatlim insallahh vaktini beklesin kuzucuk dualarimiz seninle

Nesdemi deli ettiler. Urolog stentin kaydigini eger yeniden takilmazsa bobreginin zarar gorecdgini soylemis. Ozel hastane burasi.
Birazdan kendi dr.una gidecek insallah.

Nesdemi deli ettiler. Urolog stentin kaydigini eger yeniden takilmazsa bobreginin zarar gorecdgini soylemis. Ozel hastane burasi.
oyy nesdos canim yaaa nasil dayanicak yeniden o agrilara..uff cok kotu oldum ((( Allah yardimcisi olsun...

canım çok çok tşk edrmpkolu olduğum için ilaçsız adet olamyrm.klomen kullandığım aylar adet olurm.o zaman da 31-32 gibi günde olrm

Kizlar. Nesdemi suan dr hastaneye yatirdi. Bobregi stentle 11 olmusken uan 18.5 olmus. O nedenle erken dogum riski var. Ciger gelistirici igne yapacaklar. Dualarinizi esirgemeyin lutfen.

Ayy Allahim düşündükçe bana agrilar giriyor yeminle Allah yardimcisi olsun çok çekti yaw inş bebegide kendi desaglikli bi sşekilde atlatir bu gunleri

merhaba canım teşekkürler ilgilendiğin için seni seviyorum kendine iyi bak batlarımızda yakın herhalde senle benim 29 temmuz :26::26::26:

ben de dk.a gittim kizlar.36 37hftada cikarmali olduklari serviks bagini 38de cikaririz zaman kazaniriz demisdi..cikartdi bugun....dk hersey yolunda dedi..acilma falan yok..dedim gobek inmiyo cok gecikirmi dedi gobegin inmesine takma 1gun once de ine bilir.sen doguma hazirsin..sancin olunca gel..iste boyle herseyimiz hazir biraz heyecan biraz panikle bekliycez artik..Herkesin bebisi zamaninda saglikli bir sekilde gelsin Insallah..

birde emzik konusunda kim ne dusunuyor kizlar?? vermelimiyim acaba?? aldik ama verme zarar damaga diyen de var ver alissin aglayinca sakinlestirecek bisey diyen de var cok kararsizim..yani emzikten zarar goren yok ki damak sorunu yazayan yani...ne dusunuyordunuz??

canım accık kalmış doğuma Masallah
ben emzik verme taraftarıyıö tanı bu benim fikrim hem anne ıcın bazen kurtarıcı oluyor ama benim için en önemlisi kızım parmak emdi ve hala emiyor bıraktıramıyorum hala ve cok bşirsey ama emzik oylemi en kot ihtimal atarım 1 hafta ağlar derim tabı bu benim fikrim
esas parmak emenlerin cene yapısı bozuluyor emziği zamanında bırakırsan sorun olmaz bence tabı bunlar tamamen benim fikrim

canım cok geçmiş olsun ama madem buyumus erken dogumdanda hiiic korkma helede ciğer geliştirici iğne olmuşsun sen sakin ol ve biraz daha sabır
Allah yardımcınız olsun

canım benimmm demek hamilesin çok sevindimmmmmm
uzun zamandır denk gelmemiştim sana
nasılsın umarım herşey yolundadır? bebişin kızmı erkekmi.
sağlıkla kucagına alırsın inşallah

aaa canım evet hamileyim kistim vardı ameliyattan sonra oldu şükür tek sorun kistmiş demek boşuna uğraştık okadar hayırlsıı bu zamanaymış kısmet
eskilerden kimse yok arada bir karanfilceyle konuşuyodum oda yok son zamanlarda
çok şükür herşey yolunda bebişimiz kız hayırlısıyla değişmez umarım kaptırdık bayağ
sen nasılsın seninki bayağ büyümüştür belkide ikinciyi bile yaptın :)
kızlardan görüştüğün varmı ayy nicklerini bile unutmuşum rusyada olan vardı everything Şenay nisbhr nasıllar acaba

teşekkürler canım sağol

saol deryacım geçer inşallah

Cok sukur masallah size cnm.

Emzik ben vermedim. Vermem de. Ben acisini hala cekiyrm. Annemi hic emmeyince emzik vermisler. 31 yasima geldim. Hala dalgin bir animda farkinda olmadan dilimi emiyrm. Inan yasanan utanci anlatamam insanlarin yaninda.

tmm canım geçmiş olsun.
bebiş erken gelirim kaygısından hemen geliştirmiş kendini nesdem, çok akıllı kızın var:)
maaşallah ona.
şaka bir yana maden gelişmiş canı ne zaman isterse gelsin artık korkacak bir şey kalmamış.
Kizlar. Mesaji kopyaliyrm.

Oglen vizitinde karar vericekmis nst den.sonra.agri kesici serum istemiyorum dedim ok dedi.birazdan radyoloji olcum yapcak ordan urolojiye gitcekmisim.durumuma gore de cikisim olcakmis.

ay kıyamam ona yine aynı ağrılarla boğuşacak

canım çok çok tşk edrmpkolu olduğum için ilaçsız adet olamyrm.klomen kullandığım aylar adet olurm.o zaman da 31-32 gibi günde olrm
hmm şimdi hatırladım, kusura bakma hafızam hiç iyi değil.
ilacını yine kullan ateşini de ölç yumurtanı takip ederiz.
emzik her çocukta farklı etki yaratıyor.
çocuğun psikolojisi de çok önemli bu konuda.
emzik vermezsin çocuk eksikliğini parmağıyla tamamlamaya çalışır.
emzik verirsin ayrılmak istemez falan. yani çocuğa bağlı o.
eğer emziği de zamanında bırakırsa çenesine bir zararı olmaz. sürekli vermemek lazım.

Cok sukur masallah size cnm.

Emzik ben vermedim. Vermem de. Ben acisini hala cekiyrm. Annemi hic emmeyince emzik vermisler. 31 yasima geldim. Hala dalgin bir animda farkinda olmadan dilimi emiyrm. Inan yasanan utanci anlatamam insanlarin yaninda.

bilmiyorum kizlar gercekten kararsizim emzik konusunda.. misal ben hic emzik istememisim ilk gunden annem diyo cok huysuzdun herseye agliyordun ne kadar kurtarici diye agzina tikssm da geri cikardin..ama ablam da cok huysuzmus emzik kurtaricim oluyodu diyo..disi cikdikta yirtdigi icin yutar falan diye vermedim istemedi de diyo..
ama kuzenimin bebusi misal 3yasi var emzik vermedi cocuk hala parmagini emerek uyuyo..aglasa parmak agzina giriyo..dk yeni dogani gunde belirli saatlerde ver cok huysuz zamanind diyo..yani tum gunu agizda olmasin slismasin..memd gibi saatle falan yani..cok aglayinca ve ya isin cok oldugu zaman..

Canım arkadaşım allah yardımcın olsun,hayırlısıyla sağlıcakla çıkın o hastaneden.insallah kızın da seni Üzmez de zamanında gelir :) Dualarımız hep seninle..

hay Allah yaa inş kaymamıştır Allah yardımcısı olsun

bu arada cutem sen nasılsın?

canım benim hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inş :)
emzik çocuktan çocuğa değişio canım sen vermek istesende bazı çocuk hiç emmek istemio denemeden bilemezsin :)

Valla cnm idare etmeye calisiyrm. Daha iyi gibiyim. Henuz tek kalamiyrm ama daha iyiyim.
Yarinda sevgili kv yazliktan donuyr bakalim neler olacak. Anam da kaldigimi bilmiyr da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…