- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
iyiyim bacım sen nasılsınderyammmm mrb nasılsın
Kıyamam sana, bu durumda nasıl iyileşebilirsin ki sen cutem... Aslında sen evine gelsen, gündüzleri annen gelip sana baksa, akşam eşin gelince o evine dönse. Bence kendi ortamında daha huzurlu olup daha hızlı toparlanırsın.Gunlerdir aglamamistim. Insan evlenince baba evine bile sigamiyormus. 2 haftadir buradayim her gun babamla tartisiyoruz. Surekli bebegime nasil bakacagima karisiyor. Soyledigim birseyi yanlis anlayip bagirip cagiriyr. Hatta birinde uzerime bile yurudu. Evime gidecektim annem durdurdu. Cok hasta olmasaydim annem bile tutamazdi ama mecburdum oglum icin.
Annem her aksam esimin birseyine takip bagiriyor. Esim susuyor ama mutsuz. Ben arada idare edecegim diye catliyorum. Guya bana moral lazim dimi. Nerdeeee.. dun esimde patladi. O da anneme laf soyuyor artik. Cok uzgunum cok. Esimle konustum bugun. Tamam yapmam bir daha dedi..kendi evimize gitti. Ama annem hergun her an esime arkasindan kiziyr. Sana yardim etmiyr vs vs.. o nedenle hasta oldun. Biseyi bilmiyrm diyr yapmiyr. Sen yapiyrsun herseyi hasta oluyrsun..aksama kadar dinl8yrm bunlari. Bazen he he diyorum bazen kiziyrm.
Deminde oturuyrz. Oglani zor uyuttum. Kardesim ve arkadaslari var. Annemle ikisi bir oldu bana yuklendi. Kocama laf soyluyrlar.yapmayin baskalarinin yaninda desem de dinoetemedim. Cok sinirlendim. Iki aile arasinda kalmak cok zormus cok zor. Hala bayilacak gibi olmasam evime gidecegim artik. Ama oglum icin duruyrm.
Esimin ickisi kumari kahvehanesi yok. Ne desem yapar. Yapamazsa bilemedim yardim eder misin goster yapayim der. Ama gel gor ki bunu anneme anlat. Hastalanman onun yuzunden diyr baska bisi demiyr. Kafayi yememe az kaldi.
içmedim ilacı, sirke ve bol suya devam ettim daha iyiyim, benim biraz akıntım da var, gerçi fizyolojik akıntı gibi ama. Vajinal enfeksiyon da olabilir diye düşündüm. Bi muayenemi olayım da öyle ilaca karar veririz diye düşündüm canım. Sıkıntım da azalınca içmedim.küvetim yok kiii
oh çok şükür canım iyi olduğunuza sevindim. allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.
canım bana hafif idrar yolu gibi geldi. zira defalarca kez yaşadım bilirsin:)
bence monurolunu iç ilerde daha güçlü bi antibiyotik kullanmaktansa monurol masum bi antiseptik.
ben de ilk antibiyotiğimi 32. haftada kullandım, ilk gavisconumu 32. haftada kullandım ama inan bizim her gün aldığımız decavitler, magnormlar, kan ilaçlarının hepsi B grubu zaten.
sorma tatlım yazın daha bi zor. sabah 6 da uyandım daha da uyuyamadım. kızımın favori bi şekli var onu yaptığı an ben mümkün değil uyuyamıyorum. her yanım batıyor.
ah güzelim ahh...seni çok iyi anlıyorum. bazen kv ye, kp e kızıyoruz ama bizim aileler de pek farksız davranmıyor.
senin yapacağın şey kesinlikle kocanı kollamak adam bütün gün çalışıyor, evinde barkında, sana kötü sözü yok, ilgili, böyle damadı bulmuşlar da bunuyorlar. ben babama hep derim eğer kocam seni saymasa sana güzel davranmasa yaranırdı. kibar olduğu için yaranamıyorlar. valla diyorum ya öncelik kocan yuvan. annen de baban da yanlış davranıp seni üzüyorlar. sabret güzelim şu zor günler geçsin, allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
haa değişirler mi aslaaa. değiştirmeye çalışma. sadece mesafeli olmak lazım. daha dün eşimle konuştuk ne zaman ki ailelere mesafe koyduk o zaman huzuru bulduk. öbür türlü arada kalınıyor. elbette anne baba çok kıymetli asla sözüm yok ama biz dört duvar arasında kendi yuvamızdayız. dinimizde bile önce kendi yuvanı düşün der.
çok geçmiş olsun canımGunaydin kizlar
Bobrek tAsi agrim basladi sanirim bu kalsiyum ilacini icimeye basladiktan sonra tetikledi aklinizda olsun
Boyle bi sorunu olan varsa o ilaca dikkat etsin
İnsallah bebegime bisey olmaz dua edin cok zor bobrek agrisi hamileyken dahada zor insan ilac icemiyo
İnsallah cook cok siddetlenmeden gecer gider bayag bi zorluyo
Allah herkese saglik sihhat versin
iyi yolculuklar iyi tatiller canımgünaydın şekerler güzel bi gün şükürler olsun izne ayrılıyorum 20 gün.. yarın yola çıkcaz.. doktorum yolun zararı olmaz dedi saat başı durun yürü biraz dedi.. bakalım iyi gelecek bana..ailem ilk defa görcek karnımı herkes dört gözle bekliyor melegimi onun sevildigini bilmek kendimi iyi hissettiriyor bana
sağol canım benim, içmedim ilacı, ama daha iyiyim şükür. Senin kuzuna da maşallah, kocaman olmuş beÖncelikle hepinizi özledim yazdıklarını okuyup sizlere dua edıyorum.
EFLOŞ canım oğlud daha iyi mi Ranbim şifacısı olsun sende dikkat et
DERYA canım geçmiş olsun banada verdi içtim canım zararlı olsa vermezler ama benim hiç şikayetim yoktu testte çıkınca verdi
NESDEM canım nasılsın son dönemdeki kilo alımın harika ben yavaş kilo alıyordum ama son bi haftada 1 kilo almışım an itibari ile 6,5 kg ama her hafta 1 giderse ayvayı yedim daha 29. Haftadayım
MİSSY canım yukarda kilo alımımı yazdım ben sonumu merak ediyorum
BORAN canım Rabbim kuzunu korusun
AZAP canım sana da tüm isteyenlere de Rabbim en kısa zamanda nasip etsin
AYŞEGÜL canım yeni evinde mutlu olmana çok sevindim inşallah yeni evinde kuzuna kavuşacaksın
DENIZ ohh maşallah iyice dinlen iyi tatiller
NUKRA canım nasıl gidiyor iyi misin
ECEM demek şiştin :) Rabbim kolay doğum nasip etsin
CUTEM canım benim ya Allah'ım bu mübarek gün hürmetine yardımcın be şifacın olsun çevredekilerin seni anlamasını nasip etsin inşallah iyileşte yuvana dön mutlu ol kuzum. Evlenince baba evi eskisi gibi olmuyor isterse el üstünde tutuk yuvanın yeri başka
KUTSAL maşallah kızına Rabbim esirgesin
Unuttuğum canlar varsa affedin hepiniz gönlünüzdekine hayırlısı ile kavusun
Adınız hayırlı olsun, uzun ömürlü olsun kuzucukcute Rabbim bol bol sabr versin sana insallah en kisa zamanda iyilesirsin gecer bu sıkıntilarin donersin evine...
yusra sistim diye sevindim ama yine gecti gitti..2kez sistim ama bi kac saatlik bi baktim yok olmus..oda sadece ayak nileklerimde ve elimde parmaklar kisminda..
zebebek gecmis olsun arkdsim..
benden yeni bi haber yok kizlar..karnim da inmiyo baska bi belirtim de yok.sadece sicak azicik daraltiyo ve kilom basini alip gidiyoo.siz simdilerde almamaya dikkat edin..sonra kilo hizini azaltsak bile her hafta ekleniyo..14kilo (13kilo 700gr) almis gozukuyorum..bakalim bizim beyefendi ne zaman tesrif edicek..isme de karar verdik..aslinda ben tek isim istiyordum ama 2sine karar verdik..hem nineyi kirmak istemedik gonlunde kslmasin cok iyi biri ustelik itici de gelmedi dilimize alisti yani ailede cogunluk ugur diyodu..bizde ne onlari kirmadik hem de esimin sevdiyi isim de oldu..Ferhan Ugur olucak Insallahh.
İnşallah bebişin seninledir tatlım, sonucu yaz bize.Herkese guzel bir hafta sonu diliyorum.kizlar bugunle beraber dort gun oldu gelen giden yok sanci falanda yok.icimde hicbir telas acaba hamilemiyim falan gibi takintida yok.buraya girince bi hislerim kabariyo :) bakalim p.tesiye kadar olmassam bi test yapar sonucu yazarim size.oldugnu dusunmesemde test yapmakta isin gelenegi oldu artik.bu sabah aynaya bakinca moralim bozuldu cok zayifladim kilo almak istiyorum yiyorumda ama yok.bugunden itibaren gece yemek yicem cikolata tatli ne bulursam :)) ise yarar belki.neyse kizlar ben kacar.kendinize iyi bakin allaha emanet olun.
Bu şekilde tablo olmadan yorum yapamayız.merhaba arkadaşlar bende ateş ölçme yöntemine başvurdum bu ay ateşim 37 den aşağıya hiç düşmüyor. sürekli ateş basıyor ve yoğun bir şekilde akıntım var. bugün 26. gündeyim ateşim 37.2 . 28 günde bir adet oluyorum. dün gebelik testi yaptım negatifti, yorumlarınızı bekliyorum.
içmedim borancım, aynen dediğin gibi yaptım. Bol su içtim, sirkeyle silindim, sık sık boşalttım mesanemi, şimdi daha iyiyim. Doktorum cumartesi bi muayene etsin, test falan yapsın, ona göre bişeyler yaparız.DERYACIM canim ilaci bosver simdilik beendede ayni sey oluyor ama hissettigim an herzammanki ictigim suyun enaz bir kat fazlasini iciyorum ve bir damlada olsa idrarimi gidip yapiyorum hemen toparliyom boyle yapinca.AZAPCIM ah canim ne lekesi altima tas tutsam dolar kanama oldugunda dusun yani.
Geçmiş olsun Allah sabır versin, korkularını çok iyi anlıyorum. Hamile jkalınca da o korkular bitmiyor, ama Allah sabrını mükafatını veriyor. En hayırlı zamanda gelsin inşallah bebişin.Merhaba bende geçen ay korunmayı bıraktığımda ateş ölçme yontemiyle hamile kalmıştım.ama malesef 5. haftada şiddetli bi sancıyla doktora gittiğimde dış gebelik geçirdiğimi söyleyip acil ameliyata aldılar 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diyeminiğim bekletmeden gelmişti ama sevinçimiz yarım kaldı
Evet haklısın canım, ama kullanmadım ilacı. Eğer enfeksiyon varsa da uyguladığım yöntemlerle en azından ilerlemesini durdurmuşumdur. Muayene olana kadar da idare eder bu beni.o
geçmiş olsun canım, ben takip edemiyorum birkaç gündür, ne yaptın bilmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu şakaya gelmez ilacı iç bence.
fayda-zarar hesabı yapıldığında enfeksiyonun ilerlemesi bebeğe daha çok zarar verir.
umarım atlatmışsındır.
Büyükşehirli olacak hemide başkentli olacak inşallahDeryaa'mm amiin inşallahh,dört gözle bekliyorum yavrumu.Büyükşehirli olcek benim meleğimBeğendik'e girmedim daha,ikidir namaz kılmaya giriyorum,bi girip de bakmadım biliyo musun
Hayırlısı olsun cnm, klomen bittikten sonra gün aşırı çalışma yapın, ateş ölçmeye de deavm et, tablonu paylaş, anlarız o zaman ne zaman çatladığını.bu ay da olmadıyine adet oldum....ateş ölçere başladm yne.doktor klomeni bu ay günde 4e çıkardı:26:arkadaşlar muhtemelen adedn kaçncı günü yumurta çatlar acep?bayram tatiline denk gelyo dye adam yumurta takbne gekme bu ay dedi...
canım belli olmaz ki, hemen adet olan da var, olmayan daBu arada ablalarim dogum yapali 2.5 ay oldu...
Bugun seffaf uzayan akintim geldi....
14 gun sonra adet mi gorecegim simdi :26:
Cevremde birkac sene adet gormeyenler var dogumdan sonra...
Bende onlar gibi uzun bir sure olmam saniyordum
canım ben,im çok geçm,ş olsun, dualarım seninlehastanden yaziyorum esimin telden.dun cok sancim vardi vajinamda kasiklarimda ve bebek cok kasiyordu kendini.benim geldigim ozel hast de baska bi dr nobetciymis univ hast a gitmektense ozele geleyim istedik soncta bir sey olsa kendi dr burda calisiyo.rahim kapali.nst temiz surekli cekiliyo.lakin kizim cok hizli buyumus kizlar.dr cok cok iri bi bebek dedi.resmen seker hastalarinin bebekleri kadar olmus. daha 10gun once gununde gidiyodu.oyle hizli buyuynce bobregim de hizla buyumus stent olmasa demel mahvolmustum.dr erken.dogum riskin var stentten dolay olmadi erken alinir bu bebek zaten olmus dedi.sadece cigerlerini gelistircez dedi.igne basladi.kadin durmadan agri kesici vermek istiyo ben daha buyuk agrilar cektim ama almadim agri kesici.malum ozel hast hemen yatis yapti daha da aksam cikaririm diyo.delircem burda.salak salak kadinlar gelip gidip bakiyo nst deyken.bok var ne bakiyosun.karnimi acmisim cok mu meraklisin.ben.kimseye soru sormam hastanede yormam ve uzmek istemem bi de muhabbet ariyolar.yuru git kardesim cekemem seni:))neyse konu dagildi.kisaca agrim cok fazla ama doguma akincak bir sanci ya da acilma yok cok sukur rabbime.kizim cok buyumus tasiyamiyorum.anormal bi durum degildir ins.boyle buyurse erken alirlar.ama cutem artik yavas buyur dedi.
Benim de akıntılarım sulu, miktarının artması da normalmiş sanırım. Ama aşırıysa dikkatli ol cnım, bol su iç, suyun azalmasın.Eflalim - canım geçmiş olsun inş bu sıkıntıları en kısa zamanda atlatırsınız ..
cuteheart - canım benim üzme kendini demek çok kolay keşke elimizden daha fazlası gelse sizinki tam iç çatışma olmuş.. burada önemli olan sensin ailenin yaptığı çok yanlış kuzum bu günler geçecek dua edicem Allah sana güç kuvvet sabır versin biran önce düzenini kurasın inş
boran - canım çok geçmiş olsun stres yapma sakın Rabbim bebeğini bağışlasın...
ayayşegül - ohh ohh gez bakalım Ankara güzel ben çok severim.. uğur getirsin yeni evin kuzum :))
canım çok geçmiş olsun ağrıların biran önce geçsin inş... maşallah prensesinedemekki stent tam zamanında takılmış ..sn sinirlerini bozma kzum bakalım dr gelsin ne söyleyecek ?
onlarda nazar boncuğu olsun canım :)
kızlar unuttuklarım olabilir lütfen kusura bakmayın hafta sonu sadece yattım arada baktım okudum ama yazamadım.. hiç halim yok neden böyle oldum anlamadım akşam yemek bile yapamadımmidem çok kötüydü ve sürekli sulu akıntım olduu çok korktum su mu geliyor acaba die ama resmen su geldi