Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Geçmiş olsun canım inşaallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun. bende yarın adet günüm ateşimi ölçüyorum hergün ve son gün olmasına rağmen ateşim 37.1 senin yorumunuda almak isterim ...

Bugun karnimda ufak kasilmalar var acaba normal adet dongumun zamani oldugu icinmi yoksa bi sorunmu var
Buyuk ihtimal adete yakin bir zamnindasin bacim...
Bende 4 ay belirli gunler cektim o agriyi...
Doktorum normal demisti...

Cok gecmis olsun bacim...
Bence korkmani gerektirecek bir durum yok..
Yengemde dis gebelik gecirmisti 3 ay sonunda ise hamile oldugunu ogrendi...
Dunyalar tatlisi bir kizi oldu .

Geçmiş olsun canım inşaallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun. bende yarın adet günüm ateşimi ölçüyorum hergün ve son gün olmasına rağmen ateşim 37.1 senin yorumunuda almak isterim ...
Bence bu iyiye isaret gibi
Hadi ins. Gelsin melegin

Dün test yapmıştım negatif çıkmıştı ama gelen giden yok bekliyorum meleğimi inşaallah gelir

Tahlilden oncede vermisti tahlildede biraz dusuk cikti evet canim

Tesekkurler cutecim senide okudum biraz Allah sabir versin huzur versin insallah

Tesekkurler canim benim sagol

canım benimmm demek hamilesin çok sevindimmmmmm
uzun zamandır denk gelmemiştim sana
nasılsın umarım herşey yolundadır? bebişin kızmı erkekmi.
sağlıkla kucagına alırsın inşallah

Evet ayin 20 siadet gunumdu normalde

Allah razi olsun kizlar Rabbim inşallah kuzumu esirgeyecek,ben allahima sigindim inanarak bekliyorum,bu arada galiba nasipse tabi bi oğlum daha olacak hani derler ya erken kimildayan erkek bebektir diye buda erkenden hoplamaya basladi
o belli olmaz, eskilerin söylemleri bugüne pek uymuyor:) Allah sağlıklı evlat nasip etsin.
oy maaşallah size:) inşallah ölçümün de gerektiği gibi çıkar canım.

offff hepsi bir araya gelmiş sıkıntıların Allahım şifa, sabır versin canım, sıcaklar çok zorluyor insanı.
hayırlı olsun canım.
iyi olmanıza sevindim:)
geçmiş olsun canım, ben takip edemiyorum birkaç gündür, ne yaptın bilmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu şakaya gelmez ilacı iç bence.
fayda-zarar hesabı yapıldığında enfeksiyonun ilerlemesi bebeğe daha çok zarar verir.
umarım atlatmışsındır.
ya kıyamam sana
hepsi saldıraya geçmiş anlam veremiyorum.
senin iyi olman için uğraşmaları gerekirken onlar seni psikolojik olarak bitiriyor
az daha sabret canım, duyma bazı şeyleri. eşinin yanında ol ezdirme, onunla aynı yastığa baş koyuyorsun nihayetinde.
Allahtan şifa, güç, kuvvet, sabır diliyorum sana.
geçmiş olsun canım, Allahım şifa versin.
çok heyecanlı:) iyi tatiller canım.
çatlaklar için ne kullanıyordun canım?
her gün sürüyor musun?
Eren paşaya da maaşallah:) ben de 11 ağustosta göreceğim paşamı geçmek bilmiyor günler.
hayırlı olsun ismi:) ismiyle yaşasın.
inşallah hamilesindir, haber ver mutlaka.
ben de çok zayıfım yemek yemeyi sevmiyorum. şimdilerde anca 47 kilo oldum, boyum 1.58
korkmayın, tekrar olacak diye bir şey yok.
dış gebelikten sonra sağlıklı bebekler doğuran nice insan var.
umarım bir an önce gelir miniğiniz.

Canim allah yardimcin olsun umarim biran önce toparlarsin kendinide evine kavuşurdum.bence ilk işiniz esinlekuzunla tatile cikmak olsun.

Kizlar. Nesdemi suan dr hastaneye yatirdi. Bobregi stentle 11 olmusken uan 18.5 olmus. O nedenle erken dogum riski var. Ciger gelistirici igne yapacaklar. Dualarinizi esirgemeyin lutfen.

Deryaa'mm amiin inşallahh,dört gözle bekliyorum yavrumu.Büyükşehirli olcek benim meleğim Beğendik'e girmedim daha,ikidir namaz kılmaya giriyorum,bi girip de bakmadım biliyo musun
Canım benim Allah razı olsun,inşallah diyorum tüm kalbimlee Sen nasılsın,doğum ne zaman nasipse
Valla Cute'mm ben de çok sevdim Ankara'yı.Ben doğma büyüme İzmir'liyim ama burda deniz olmaması bi eksiklik değil bence.Sosyallik var,hastanesi postanesi herşey burda.Allah hayırlı insanlarla da karşılaştırsın inşallah Rüzgar nasıl,düzeldi mi gaz problemi ?
Efloşuumm güldürdün beni,allah iyiliğini versin Kocalar hep odun.İyi bişi olsalardı adları koca değil gonca olurdu Sen bi gel Ankara'ya,Cute'm de Rüzgar'ı alır daha bi keyifle gezeriizz kuzummmm
Çok şükür Nesdoşuumm,şimdi tek gayem yavruma kavuşmak
Kuzuummm buralar çok sıcaaak,heryer gibi Herşey yolunda çok şükür.Ramazandan sonra Kaan hoca'ya gitcez muhtemelen.Bi yerden başlamak lazım,zamanı geldi

Amiiiinn Azerii'mm,amiinnn İstanbull çok kalabalık,karışık biyer.Gezmeye gitcen oraya.Yaşamaya da Ankara'yaa gelceenn Ben de buralı oldum iyice

Nesdem ile ilgili gelişmeleri haberdar et olur muu kuzum,dualarım onunlaa.Hayırlısıyla,zamanında gelsin yavrusu inşallaahh

Âmin inşallah 37.1 iyi bir değer ama tablonu görmeden yorum yapamam canım benimde regl gününe 1 gun varken 36.9 du.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagolun. Yengenizin tüpü alınmışmiydi acaba biliyomusunuz

bu ay da olmadı yine adet oldum....ateş ölçere başladm yne.doktor klomeni bu ay günde 4e çıkardı:26:arkadaşlar muhtemelen adedn kaçncı günü yumurta çatlar acep?bayram tatiline denk gelyo dye adam yumurta takbne gekme bu ay dedi...

Kizlar. Nesdemi suan dr hastaneye yatirdi. Bobregi stentle 11 olmusken uan 18.5 olmus. O nedenle erken dogum riski var. Ciger gelistirici igne yapacaklar. Dualarinizi esirgemeyin lutfen.
Rabb'im yardimcisi olsun ...
Ramazan ayi hurmetine hastaneden nesdem bacimizin ve kizinin sagliklari yerinde olsn...
Ins. Nehir Dora miz erken gelmez ins: .

Sagolun. Yengenizin tüpü alınmışmiydi acaba biliyomusunuz

Yok alinmamisti bacim...
Tek tupun varsa bile hamile kalabiliyorsun ...
Biraz arastir icin rahat etsin istersen...
Bu olayi sakin kendine stres yapma...
Hamile kalmak istiyorsan eger , stresten uzak olman en onemli faktorlerden biri....
Umarim melegin fazla bekletmeden gelir

Hayirlisi boyleymis diyelim bacim...
Hr canlinin gelecegi vakit elbet vardir ...
Umarim fazla beklemeyenlerden biride sen olursun
Ayrica yumurtlama tarihin siklusuna gore degisir kisiden kisiye...
Kac gunde bir adet olmana bagli yani...

Bu arada ablalarim dogum yapali 2.5 ay oldu...
Bugun seffaf uzayan akintim geldi....
14 gun sonra adet mi gorecegim simdi :26:
Cevremde birkac sene adet gormeyenler var dogumdan sonra...
Bende onlar gibi uzun bir sure olmam saniyordum

planlar güzel:) inşallah gönlünüze göre verir Allah canım.
hadi yaaa( neden oldu ki acaba, iyi olacak derken daha da büyümüş demek
Allahım yardımcısı olsun, kuzucuk erken gelmez inşallah.
üzülmek yok, yola devam:) kaç günde bir adet oluyorsun? yumurtlama değişkenlik gösteriyor kişiden kişiye.
ateş ölçer sana yumurtanı gösteriyor zaten, doktora gitmesen de yumurtanı birlikte takip ederiz.

hastanden yaziyorum esimin telden.dun cok sancim vardi vajinamda kasiklarimda ve bebek cok kasiyordu kendini.benim geldigim ozel hast de baska bi dr nobetciymis univ hast a gitmektense ozele geleyim istedik soncta bir sey olsa kendi dr burda calisiyo.rahim kapali.nst temiz surekli cekiliyo.lakin kizim cok hizli buyumus kizlar.dr cok cok iri bi bebek dedi.resmen seker hastalarinin bebekleri kadar olmus. daha 10gun once gununde gidiyodu.oyle hizli buyuynce bobregim de hizla buyumus stent olmasa demel mahvolmustum.dr erken.dogum riskin var stentten dolay olmadi erken alinir bu bebek zaten olmus dedi.sadece cigerlerini gelistircez dedi.igne basladi.kadin durmadan agri kesici vermek istiyo ben daha buyuk agrilar cektim ama almadim agri kesici.malum ozel hast hemen yatis yapti daha da aksam cikaririm diyo.delircem burda.salak salak kadinlar gelip gidip bakiyo nst deyken.bok var ne bakiyosun.karnimi acmisim cok mu meraklisin.ben.kimseye soru sormam hastanede yormam ve uzmek istemem bi de muhabbet ariyolar.yuru git kardesim cekemem seni:))neyse konu dagildi.kisaca agrim cok fazla ama doguma akincak bir sanci ya da acilma yok cok sukur rabbime.kizim cok buyumus tasiyamiyorum.anormal bi durum degildir ins.boyle buyurse erken alirlar.ama cutem artik yavas buyur dedi.

canim benim yaa Rabbim yardimcin olsun..en azindsn agrilarin hafiflesin insallah..doracik gelisimini tamamlamissa 39 40i beklemeden gelsin minik prenses...Insallah hersey yolunda ilerler birazcik da durur icerde...
sen de sinirlenme cnm bos ver uzme kendini...Annenleri falan cagirdinmi cnm evde yardima ihtiyacin olur...
aayyyy heyecan yaptim sirami sanami vericem neee bizimkinden gelmek diye bi isaret yok daaa
gobek midede hoplaya ziplaya geziyorum 45haftalik gelicek

ha bu arada kizlar catlak olmadi diye neredeyse gobek atiyordum gogsumde vardi da 4 aydan vardi onlar alismistim.gobekte hic yoktu..bu sbh gobek etrafindaki suprizle uyandim..dogurana kadar heran supriz ola bilir..sevinmek erkenmis hem kasintidan 1 2hafta yuze sonra cikiyo catlaklar..amaannn olsun artik takmiyorum..goguste gorunce cok moralim bozulmustu ama artik alistim..annem onlar senin gururun diyice sevip oksayasim var catlaklari

Kizlar. Mesaji kopyaliyrm.

Oglen vizitinde karar vericekmis nst den.sonra.agri kesici serum istemiyorum dedim ok dedi.birazdan radyoloji olcum yapcak ordan urolojiye gitcekmisim.durumuma gore de cikisim olcakmis.

Eflalim - canım geçmiş olsun inş bu sıkıntıları en kısa zamanda atlatırsınız ..
cuteheart - canım benim üzme kendini demek çok kolay keşke elimizden daha fazlası gelse sizinki tam iç çatışma olmuş.. burada önemli olan sensin ailenin yaptığı çok yanlış kuzum bu günler geçecek dua edicem Allah sana güç kuvvet sabır versin biran önce düzenini kurasın inş
boran - canım çok geçmiş olsun stres yapma sakın Rabbim bebeğini bağışlasın...
ayayşegül - ohh ohh gez bakalım Ankara güzel ben çok severim.. uğur getirsin yeni evin kuzum :))

canım çok geçmiş olsun ağrıların biran önce geçsin inş... maşallah prensesine demekki stent tam zamanında takılmış ..sn sinirlerini bozma kzum bakalım dr gelsin ne söyleyecek ?

onlarda nazar boncuğu olsun canım :)

kızlar unuttuklarım olabilir lütfen kusura bakmayın hafta sonu sadece yattım arada baktım okudum ama yazamadım.. hiç halim yok neden böyle oldum anlamadım akşam yemek bile yapamadım midem çok kötüydü ve sürekli sulu akıntım olduu çok korktum su mu geliyor acaba die ama resmen su geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…