Merhaba bende geçen ay korunmayı bıraktığımda ateş ölçme yontemiyle hamile kalmıştım.ama malesef 5. haftada şiddetli bi sancıyla doktora gittiğimde dış gebelik geçirdiğimi söyleyip acil ameliyata aldılar 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diyeminiğim bekletmeden gelmişti ama sevinçimiz yarım kaldı
Buyuk ihtimal adete yakin bir zamnindasin bacim...Bugun karnimda ufak kasilmalar var acaba normal adet dongumun zamani oldugu icinmi yoksa bi sorunmu var
Cok gecmis olsun bacim...Merhaba bende geçen ay korunmayı bıraktığımda ateş ölçme yontemiyle hamile kalmıştım.ama malesef 5. haftada şiddetli bi sancıyla doktora gittiğimde dış gebelik geçirdiğimi söyleyip acil ameliyata aldılar 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diyeminiğim bekletmeden gelmişti ama sevinçimiz yarım kaldı
Bence bu iyiye isaret gibiGeçmiş olsun canım inşaallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun. bende yarın adet günüm ateşimi ölçüyorum hergün ve son gün olmasına rağmen ateşim 37.1 senin yorumunuda almak isterim ...
Buyuk ihtimal adete yakin bir zamnindasin bacim...
Bende 4 ay belirli gunler cektim o agriyi...
Doktorum normal demisti...
Cok gecmis olsun bacim...
Bence korkmani gerektirecek bir durum yok..
Yengemde dis gebelik gecirmisti 3 ay sonunda ise hamile oldugunu ogrendi...
Dunyalar tatlisi bir kizi oldu.
Bence bu iyiye isaret gibi
Hadi ins. Gelsin melegin
Tahlilden oncede vermisti tahlildede biraz dusuk cikti evet canim
Tesekkurler cutecim senide okudum biraz Allah sabir versin huzur versin insallah
Tesekkurler canim benim sagol
Hadi ins. Gelsin melegin
o belli olmaz, eskilerin söylemleri bugüne pek uymuyor:) Allah sağlıklı evlat nasip etsin.Allah razi olsun kizlar Rabbim inşallah kuzumu esirgeyecek,ben allahima sigindim inanarak bekliyorum,bu arada galiba nasipse tabi bi oğlum daha olacak hani derler ya erken kimildayan erkek bebektir diye buda erkenden hoplamaya basladi
oy maaşallah size:) inşallah ölçümün de gerektiği gibi çıkar canım.Kizlar merhaba bugun kontrolum vardi elam 28+0 gununu tamamlamis satla tam uyumlu 1145 gr 36 cm suyumu begendi olculer cok guzel dedi hersey yolunda dedi bebegimin yuzunu goremedim plasenta yuzunu ortmus altda kalmis olsun saglikli olsunda haftaya idrara sikisik gel rahim agzini olcelim dedi cok sukur ya rabbi
offff hepsi bir araya gelmiş sıkıntılarınhiç keyfim yok. uyuyamıyorum. midem yanıyor cayır cayır. yılların reflü hastasıyım ama bu çok başka bi yanma. allerjilerim arttı sıcaklardan kaşınmaktan bi hal oldum. karnımı taşıyamıyorum. gece sürekli taş gibi karnım ne yana dönsem canım yanıyo.
hayırlı olsun canım.kızlar nasılsınız dün işe başladım
biras daha iyiyim ama kasık ağrılarım ara ara devam ediyor
dr. kontrolüm vardı çok şükür iyiyz
çok bitgin ve yorgun hissediyorum kendimi sıcaklar çok etkiliyor
Nesdem missy kutsal sizi düşünemiyorum bile son aylar çok zor Allah yardımcınız olsun
geçmiş olsun canım, ben takip edemiyorum birkaç gündür, ne yaptın bilmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu şakaya gelmez ilacı iç bence.Selam kısçelerim, hayırlı cumalar
Benim kasıklarımda hafif batmalar vardı dün akşamdan beri. Bir de çok sık wc gidiyorum.Bir de sanki hafiften yanma var gibi. İdraryolu enf.dan şüphelendim, ama test aptırmadım, işteyim çünkü. Doktorumu aradım. Kontrolum haftaya cumartesi normalde. Geleyim mi hemen dedim, yoksa bekleyeyim mi? Bu gece 1 tane monurol içip yat, yarın da bol bol su iç, antiseptiktir o, temizlesin idrar yollarını dedi. Bi gözlemle, geçmezse görüşürüz, geçerse haftaya görüşürüz dedi. Monurolu hamilelerin içtiğini duymuştum, zaten zararlı olsa doktorum da vermezdi. Ama nihayetinde ilaç. Biraz tedirgin oldum. Gilaburuyu şimdi imkanı yok buralarda bulamamsirkeyle silinmeye ve bol su içmeye devam ediyorum. Başka ne yapayım, sizce monurolu içeyim mi?
ya kıyamam sanaGunlerdir aglamamistim. Insan evlenince baba evine bile sigamiyormus. 2 haftadir buradayim her gun babamla tartisiyoruz. Surekli bebegime nasil bakacagima karisiyor. Soyledigim birseyi yanlis anlayip bagirip cagiriyr. Hatta birinde uzerime bile yurudu. Evime gidecektim annem durdurdu. Cok hasta olmasaydim annem bile tutamazdi ama mecburdum oglum icin.
Annem her aksam esimin birseyine takip bagiriyor. Esim susuyor ama mutsuz. Ben arada idare edecegim diye catliyorum. Guya bana moral lazim dimi. Nerdeeee.. dun esimde patladi. O da anneme laf soyuyor artik. Cok uzgunum cok. Esimle konustum bugun. Tamam yapmam bir daha dedi..kendi evimize gitti. Ama annem hergun her an esime arkasindan kiziyr. Sana yardim etmiyr vs vs.. o nedenle hasta oldun. Biseyi bilmiyrm diyr yapmiyr. Sen yapiyrsun herseyi hasta oluyrsun..aksama kadar dinl8yrm bunlari. Bazen he he diyorum bazen kiziyrm.
Deminde oturuyrz. Oglani zor uyuttum. Kardesim ve arkadaslari var. Annemle ikisi bir oldu bana yuklendi. Kocama laf soyluyrlar.yapmayin baskalarinin yaninda desem de dinoetemedim. Cok sinirlendim. Iki aile arasinda kalmak cok zormus cok zor. Hala bayilacak gibi olmasam evime gidecegim artik. Ama oglum icin duruyrm.
Esimin ickisi kumari kahvehanesi yok. Ne desem yapar. Yapamazsa bilemedim yardim eder misin goster yapayim der. Ama gel gor ki bunu anneme anlat. Hastalanman onun yuzunden diyr baska bisi demiyr. Kafayi yememe az kaldi.
geçmiş olsun canım, Allahım şifa versin.Gunaydin kizlar
Bobrek tAsi agrim basladi sanirim bu kalsiyum ilacini icimeye basladiktan sonra tetikledi aklinizda olsun
Boyle bi sorunu olan varsa o ilaca dikkat etsin
İnsallah bebegime bisey olmaz dua edin cok zor bobrek agrisi hamileyken dahada zor insan ilac icemiyo
İnsallah cook cok siddetlenmeden gecer gider bayag bi zorluyo
Allah herkese saglik sihhat versin
çok heyecanlı:) iyi tatiller canım.günaydın şekerler güzel bi gün şükürler olsun izne ayrılıyorum 20 gün.. yarın yola çıkcaz.. doktorum yolun zararı olmaz dedi saat başı durun yürü biraz dedi.. bakalım iyi gelecek bana..ailem ilk defa görcek karnımı herkes dört gözle bekliyor melegimi onun sevildigini bilmek kendimi iyi hissettiriyor bana
çatlaklar için ne kullanıyordun canım?Canlarım öncelikle çok sıcak ve çalışıyorum kıyafet tam bi dert evde olsam incecik giyiniyorum ama iş yerinde ölüyorum. Ben toplamda 6,5 kg aldım ama bunun 1 kg mı son hafta böyle gitmez inşallah akşam yürüyüşüne başlayacam işten sonra yürümek zor geliyordu ama mecburum artık. Ve kötü haber bende yırtık oluştu şu iki günde( göbeğimin hemen altında 3-5 çizgi ve bacağımın üstünde kasıkların aşağısı yani anlatabildim inşallah. Kv ye de son isin mevzusundan bu yana gitmiyorum iftara çağırdı hafta içi gidecektim ama eşim yorulma dedi ama kv açıp sitem etti bende eşimin istemediğini söyledim ama kafam rahat tabi eşime yine çocuğun adı Fatih olacak demiş eşimde sen karışma diye kızmış(istihbarat eltim eşim anlatmaz)
Bide ben dün bi Dr kaçamalı yaptım Eren'imi gördüm 1264gr olmuş maşallah herşey yolunda şükürler olsun bir daha 14 Ağustos'ta kendi doktorumuza gidecem hemde 32. Hafta raporum yazılacak
İşte böyle kızlar
hayırlı olsun ismi:) ismiyle yaşasın.cute Rabbim bol bol sabr versin sana insallah en kisa zamanda iyilesirsin gecer bu sıkıntilarin donersin evine...
yusra sistim diye sevindim ama yine gecti gitti..2kez sistim ama bi kac saatlik bi baktim yok olmus..oda sadece ayak nileklerimde ve elimde parmaklar kisminda..
zebebek gecmis olsun arkdsim..
benden yeni bi haber yok kizlar..karnim da inmiyo baska bi belirtim de yok.sadece sicak azicik daraltiyo ve kilom basini alip gidiyoo.siz simdilerde almamaya dikkat edin..sonra kilo hizini azaltsak bile her hafta ekleniyo..14kilo (13kilo 700gr) almis gozukuyorum..bakalim bizim beyefendi ne zaman tesrif edicek..isme de karar verdik..aslinda ben tek isim istiyordum ama 2sine karar verdik..hem nineyi kirmak istemedik gonlunde kslmasin cok iyi biri ustelik itici de gelmedi dilimize alisti yani ailede cogunluk ugur diyodu..bizde ne onlari kirmadik hem de esimin sevdiyi isim de oldu..Ferhan Ugur olucak Insallahh.
inşallah hamilesindir, haber ver mutlaka.Herkese guzel bir hafta sonu diliyorum.kizlar bugunle beraber dort gun oldu gelen giden yok sanci falanda yok.icimde hicbir telas acaba hamilemiyim falan gibi takintida yok.buraya girince bi hislerim kabariyo :) bakalim p.tesiye kadar olmassam bi test yapar sonucu yazarim size.oldugnu dusunmesemde test yapmakta isin gelenegi oldu artik.bu sabah aynaya bakinca moralim bozuldu cok zayifladim kilo almak istiyorum yiyorumda ama yok.bugunden itibaren gece yemek yicem cikolata tatli ne bulursam :)) ise yarar belki.neyse kizlar ben kacar.kendinize iyi bakin allaha emanet olun.
korkmayın, tekrar olacak diye bir şey yok.Merhaba bende geçen ay korunmayı bıraktığımda ateş ölçme yontemiyle hamile kalmıştım.ama malesef 5. haftada şiddetli bi sancıyla doktora gittiğimde dış gebelik geçirdiğimi söyleyip acil ameliyata aldılar 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diyeminiğim bekletmeden gelmişti ama sevinçimiz yarım kaldı
Gunlerdir aglamamistim. Insan evlenince baba evine bile sigamiyormus. 2 haftadir buradayim her gun babamla tartisiyoruz. Surekli bebegime nasil bakacagima karisiyor. Soyledigim birseyi yanlis anlayip bagirip cagiriyr. Hatta birinde uzerime bile yurudu. Evime gidecektim annem durdurdu. Cok hasta olmasaydim annem bile tutamazdi ama mecburdum oglum icin.
Annem her aksam esimin birseyine takip bagiriyor. Esim susuyor ama mutsuz. Ben arada idare edecegim diye catliyorum. Guya bana moral lazim dimi. Nerdeeee.. dun esimde patladi. O da anneme laf soyuyor artik. Cok uzgunum cok. Esimle konustum bugun. Tamam yapmam bir daha dedi..kendi evimize gitti. Ama annem hergun her an esime arkasindan kiziyr. Sana yardim etmiyr vs vs.. o nedenle hasta oldun. Biseyi bilmiyrm diyr yapmiyr. Sen yapiyrsun herseyi hasta oluyrsun..aksama kadar dinl8yrm bunlari. Bazen he he diyorum bazen kiziyrm.
Deminde oturuyrz. Oglani zor uyuttum. Kardesim ve arkadaslari var. Annemle ikisi bir oldu bana yuklendi. Kocama laf soyluyrlar.yapmayin baskalarinin yaninda desem de dinoetemedim. Cok sinirlendim. Iki aile arasinda kalmak cok zormus cok zor. Hala bayilacak gibi olmasam evime gidecegim artik. Ama oglum icin duruyrm.
Esimin ickisi kumari kahvehanesi yok. Ne desem yapar. Yapamazsa bilemedim yardim eder misin goster yapayim der. Ama gel gor ki bunu anneme anlat. Hastalanman onun yuzunden diyr baska bisi demiyr. Kafayi yememe az kaldi.
Deryaa'mm amiin inşallahh,dört gözle bekliyorum yavrumu.Büyükşehirli olcek benim meleğimÇok sevindim yaa, güle güle oturun canım benimYeni evin uğur getirsin, bebişin de bu evde gelsin inşallah hayırlısıyla
Zamanla çevre de edinirsin.
Ben de her gidişimde Kocatepe camiinin altındaki Beğendik'e giderdimAnkara güzel yer bee
aynen aynen, rahatsızlığın sebebini ve bebişlerin iyi olduğunu bilince insanın hoşuna bile gidiyor di miAllahım onları korusun
takvimim yok da ticker yapmıştım, göremiyorsun heralde sen. 22.haftadayız canımevet oğluşum olacak inşallah
Canım benim Allah razı olsun,inşallah diyorum tüm kalbimleeeflosum cnm bol bol sabr sana..uzme bu kadar kendini lutfen..duzelir hersey gecer en kisa zamanda tum sorunlarin Insallah..
aysegul hosgeldinherseyin gonlunce olmasina cok sevindim gez toz ve en kisa zamanda bi melek bebisle gezip tozarsin Insallah...
denizasker cnm dogru biraz sessiz burasi...ben kendi adima diyorum tel.dan int.den uzak durmaya calisiyorum esim zararlarini anlata anlata korkuttu ondan arada bir giriyorum..
kizlar nihayet ben de sisdimsbh esim sahura uyaninca ben de uyanmistim elimi yikamaya calisiyordum parmaklarim yumulmuyodu muslugu baglamak farkli geldi uykulu uykulu goremiyodum da..yuzuyun parmagimda oynamadigindan galiba sisdim doyorum edime gosterdim evet sis var defi ama ayaklarim elimden cox daha sisdi..uyudum sabaha yoktu..gitmisti hepsi..simdi ayaklarim yine azicik sismis... seviniyorum sisti nihayet diye
Valla Cute'mm ben de çok sevdim Ankara'yı.Ben doğma büyüme İzmir'liyim ama burda deniz olmaması bi eksiklik değil bence.Sosyallik var,hastanesi postanesi herşey burda.Allah hayırlı insanlarla da karşılaştırsın inşallahDaha iyiyim kizlar cok sukur. Alerji ilacini degistirttim ve nihayet 30 gun sonra ilk kez bugun kasinmiyrm. Kizarmiyrm.
Migdem eh iste. Arada bunaltiyr ama buna sukur. Hala annemdeyim.
Oglum iyi cok sukur. Gazmanliga devam. Baya yoruyr beni. Duzelecek insallah ama daha vakit var sanirim.
Aysegul cnm gez kuzum. Ben de Ankara asigiyimdir. Yerlisiyim ben. Cok severim ama deniz kenarinda yasayanlar bu sevgimizi anlayamiyrlar.
Ece cnm. Yuzuk vs kullanma artik. Bir de cnm esine deki tel ve internetin zarari; annenin ruh sagliginin bozulmasindan daha az zqrar verir bebege. Birak da kafami dagitayim de gel cnm.
Efloşuumm güldürdün beni,allah iyiliğini versincanım 9-12 ay alabilirsin, ah canım gerekçesi ne çok komik onun söyleceğini biz zaten yapıyormuşuz, bende iyi o zaman herkese o diplomadan versinler dedim, ohhhh babasının yanında döktüm ya içimi rahatladım şişirdi beni artık
sağol canım
ohhh çok güzel canım sevindim alışmana sevmene, gez tabi bulmuşsun Ankarayı:) o kadar içinden geçtimde bir gezdirmedi benim odun.....
inşallah canım, kız şiştim diye sevineni yeni gördüm:)
oh canım ne iyi yapmışsın sıra midende o da düzelecek inşallah sonra gazmanımızın gazları doğaya karışacak:)) ohh rahat nir nefesi hakettin
Çok şükür Nesdoşuumm,şimdi tek gayem yavruma kavuşmakila. değil güzelim meyve suyu. gilaburu suyu diye alıcaksın. meyvesini değil. gitti gidiyorda satılıyor günde yarım su bardağı içiceksin. içini temizleyecek. ben hep içiyorum.
canım eskiden daha mı hareketliydi dark mı hissetttin.
iyiyz tatlım valla sıcaktan bunaldık kendimi suya sokmaktan bi hal oldum. deniz evimin önünde ama enfeksiyondan korkuyorum. anca duş:) sen nasılsın şekerim
ah canım yaaa. sizin yardım almanız şart. fiziksel bozukluktan değil zannımca. mutlaka destek alınması lazım. tutma eğiliminın nedeni muhtemelen kakasını kendinden bir parça olarak görüyor değerli bir parçasını yitiriyor gibi hissediyor kakası onun için anlamlı. bu dönem özerklik dönemi. anal dönem dediğimiz bir dönem. yani kakayı tutma ya da bırakma olayı arasında çelişkiler yaşar çocuklar bu dönemde ve anneyle çok sık inatlaşırlar. bir şeye tepki olarak da kakasını tutabilirler. yani milyon tane nedeni olabilir incelenmesi lazımbir profesyonel tarafından.
ay ne güzel..gez tatlım gez. benim için de gez. evini sevmene çok sevindim.
canım nete gelene kadar tüm gün tv den aldığımız radyasyon, saçımızı kuruturken doğrudan aldığımız radyasyon yetiyor:)
ben araştırdım doğrudan bununla ilgili bi bulgu yok. zaten aylarımız ilerledikçe başında saatlerce duramıyoruz belimiz bacağımız ağrıyor. misal ben çok zorlanıyorum yazarken kucağımda.
şiştin demek sonunda. benim ayaklarım indi şükür ama ellerim hala şiş.
Kuzuummm buralar çok sıcaaak,heryer gibiaynen öyle dedi diyorum ben de :)
ilk aylar kilo verilmesi normalmiş. sonra alırsın hepsini merak etme
ay maaşallah ona. ikna oluyor, alışıyor da tabi iğneye.
aynen yaa.. annem de paso çalışmış hayvanlar, tarla falan...
Allah yardımcımız olsun.
henüz yumurta yok canım.
hehehe gözümün önüne geldi o tombik anlar:)
yardım edecekler artık yapacak bir şey yok.
geçmiş olsun canım. iyi olmanıza sevindim.
hiç kalkmadan yat. geçecek inşallah.
magnezyumu iç sen canım. madem biliyorsun kasılmanın nasıl olduğunu, yanılma payın çok azdır.
benden iyilik, sağlık:)
sen anlat nasıl gidiyor bakalım, memnun musun oralardan?
test yapsana:)
evet daha sakin yaz dönemi.
kışın kimse dışarı da çıkamıyor ya evde yapacak bir şey yok pc başında geçiyor günler.
Ablam gecmis olsun...
Kucuk Bey hastalanmis...
Yahu bu ara ne kadar cok hastalanan duydum ben
Ignelerini olsun iyilessin hemencecik ins.
Ayrica diskisini yapmamasi psikolojik olabiliyor muymus hic duymamistim gercekten...
Rabb'im bu donrmlerini hizlica atlatmanizi nasip etsin ♥
Ecemmm
Hadi gozun aydin sismeye baslamissin ♥
Saglicakla dogur yavrunu ins.
Aysegulll
Bacim yeni evin hayirli olsun....
Benimde artik su Istanbul dan gidesim var
Az nufuslu bol agaclikli bir yerde yasamimi surdurmek istiyorum ama nerdeee
Gez dolas keyfine bak ohhh mis seneye miniginle birlikte gezmen nasip olsun ins.
Geçmiş olsun canım inşaallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun. bende yarın adet günüm ateşimi ölçüyorum hergün ve son gün olmasına rağmen ateşim 37.1 senin yorumunuda almak isterim ...
Hadi ins. Gelsin melegin
Rabb'im yardimcisi olsun ...Kizlar. Nesdemi suan dr hastaneye yatirdi. Bobregi stentle 11 olmusken uan 18.5 olmus. O nedenle erken dogum riski var. Ciger gelistirici igne yapacaklar. Dualarinizi esirgemeyin lutfen.
Yok alinmamisti bacim...Sagolun. Yengenizin tüpü alınmışmiydi acaba biliyomusunuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu ay da olmadıyine adet oldum....ateş ölçere başladm yne.doktor klomeni bu ay günde 4e çıkardı:26:arkadaşlar muhtemelen adedn kaçncı günü yumurta çatlar acep?bayram tatiline denk gelyo dye adam yumurta takbne gekme bu ay dedi...
planlar güzel:) inşallah gönlünüze göre verir Allah canım.Deryaa'mm amiin inşallahh,dört gözle bekliyorum yavrumu.Büyükşehirli olcek benim meleğimBeğendik'e girmedim daha,ikidir namaz kılmaya giriyorum,bi girip de bakmadım biliyo musun
Canım benim Allah razı olsun,inşallah diyorum tüm kalbimleeSen nasılsın,doğum ne zaman nasipse
Valla Cute'mm ben de çok sevdim Ankara'yı.Ben doğma büyüme İzmir'liyim ama burda deniz olmaması bi eksiklik değil bence.Sosyallik var,hastanesi postanesi herşey burda.Allah hayırlı insanlarla da karşılaştırsın inşallahRüzgar nasıl,düzeldi mi gaz problemi ?
Efloşuumm güldürdün beni,allah iyiliğini versinKocalar hep odun.İyi bişi olsalardı adları koca değil gonca olurdu Sen bi gel Ankara'ya,Cute'm de Rüzgar'ı alır daha bi keyifle gezeriizz kuzummmm
Çok şükür Nesdoşuumm,şimdi tek gayem yavruma kavuşmak
Kuzuummm buralar çok sıcaaak,heryer gibiHerşey yolunda çok şükür.Ramazandan sonra Kaan hoca'ya gitcez muhtemelen.Bi yerden başlamak lazım,zamanı geldi
Amiiiinn Azerii'mm,amiinnnİstanbull çok kalabalık,karışık biyer.Gezmeye gitcen oraya.Yaşamaya da Ankara'yaa gelceenn Ben de buralı oldum iyice
hadi yaaaKizlar. Nesdemi suan dr hastaneye yatirdi. Bobregi stentle 11 olmusken uan 18.5 olmus. O nedenle erken dogum riski var. Ciger gelistirici igne yapacaklar. Dualarinizi esirgemeyin lutfen.
üzülmek yok, yola devam:) kaç günde bir adet oluyorsun? yumurtlama değişkenlik gösteriyor kişiden kişiye.bu ay da olmadıyine adet oldum....ateş ölçere başladm yne.doktor klomeni bu ay günde 4e çıkardı:26:arkadaşlar muhtemelen adedn kaçncı günü yumurta çatlar acep?bayram tatiline denk gelyo dye adam yumurta takbne gekme bu ay dedi...
canim benim yaa Rabbim yardimcin olsun..en azindsn agrilarin hafiflesin insallah..doracik gelisimini tamamlamissa 39 40i beklemeden gelsin minik prenses...Insallah hersey yolunda ilerler birazcik da durur icerde...hastanden yaziyorum esimin telden.dun cok sancim vardi vajinamda kasiklarimda ve bebek cok kasiyordu kendini.benim geldigim ozel hast de baska bi dr nobetciymis univ hast a gitmektense ozele geleyim istedik soncta bir sey olsa kendi dr burda calisiyo.rahim kapali.nst temiz surekli cekiliyo.lakin kizim cok hizli buyumus kizlar.dr cok cok iri bi bebek dedi.resmen seker hastalarinin bebekleri kadar olmus. daha 10gun once gununde gidiyodu.oyle hizli buyuynce bobregim de hizla buyumus stent olmasa demel mahvolmustum.dr erken.dogum riskin var stentten dolay olmadi erken alinir bu bebek zaten olmus dedi.sadece cigerlerini gelistircez dedi.igne basladi.kadin durmadan agri kesici vermek istiyo ben daha buyuk agrilar cektim ama almadim agri kesici.malum ozel hast hemen yatis yapti daha da aksam cikaririm diyo.delircem burda.salak salak kadinlar gelip gidip bakiyo nst deyken.bok var ne bakiyosun.karnimi acmisim cok mu meraklisin.ben.kimseye soru sormam hastanede yormam ve uzmek istemem bi de muhabbet ariyolar.yuru git kardesim cekemem seni:))neyse konu dagildi.kisaca agrim cok fazla ama doguma akincak bir sanci ya da acilma yok cok sukur rabbime.kizim cok buyumus tasiyamiyorum.anormal bi durum degildir ins.boyle buyurse erken alirlar.ama cutem artik yavas buyur dedi.
hastanden yaziyorum esimin telden.dun cok sancim vardi vajinamda kasiklarimda ve bebek cok kasiyordu kendini.benim geldigim ozel hast de baska bi dr nobetciymis univ hast a gitmektense ozele geleyim istedik soncta bir sey olsa kendi dr burda calisiyo.rahim kapali.nst temiz surekli cekiliyo.lakin kizim cok hizli buyumus kizlar.dr cok cok iri bi bebek dedi.resmen seker hastalarinin bebekleri kadar olmus. daha 10gun once gununde gidiyodu.oyle hizli buyuynce bobregim de hizla buyumus stent olmasa demel mahvolmustum.dr erken.dogum riskin var stentten dolay olmadi erken alinir bu bebek zaten olmus dedi.sadece cigerlerini gelistircez dedi.igne basladi.kadin durmadan agri kesici vermek istiyo ben daha buyuk agrilar cektim ama almadim agri kesici.malum ozel hast hemen yatis yapti daha da aksam cikaririm diyo.delircem burda.salak salak kadinlar gelip gidip bakiyo nst deyken.bok var ne bakiyosun.karnimi acmisim cok mu meraklisin.ben.kimseye soru sormam hastanede yormam ve uzmek istemem bi de muhabbet ariyolar.yuru git kardesim cekemem seni:))neyse konu dagildi.kisaca agrim cok fazla ama doguma akincak bir sanci ya da acilma yok cok sukur rabbime.kizim cok buyumus tasiyamiyorum.anormal bi durum degildir ins.boyle buyurse erken alirlar.ama cutem artik yavas buyur dedi.
canim benim yaa Rabbim yardimcin olsun..en azindsn agrilarin hafiflesin insallah..doracik gelisimini tamamlamissa 39 40i beklemeden gelsin minik prenses...Insallah hersey yolunda ilerler birazcik da durur icerde...
sen de sinirlenme cnm bos ver uzme kendini...Annenleri falan cagirdinmi cnm evde yardima ihtiyacin olur...
aayyyy heyecan yaptim sirami sanami vericem neeebizimkinden gelmek diye bi isaret yok daaa
gobek midede hoplaya ziplaya geziyorum 45haftalik gelicek
ha bu arada kizlar catlak olmadi diye neredeyse gobek atiyordum gogsumde vardi da 4 aydan vardi onlar alismistim.gobekte hic yoktu..bu sbh gobek etrafindaki suprizle uyandim..dogurana kadar heran supriz ola bilir..sevinmek erkenmishem kasintidan 1 2hafta yuze sonra cikiyo catlaklar..amaannn olsun artik takmiyorum..goguste gorunce cok moralim bozulmustu ama artik alistim..annem onlar senin gururun diyice sevip oksayasim var catlaklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?