Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla cnm idare etmeye calisiyrm. Daha iyi gibiyim. Henuz tek kalamiyrm ama daha iyiyim.
Yarinda sevgili kv yazliktan donuyr bakalim neler olacak. Anam da kaldigimi bilmiyr da

boşver naparsa yapsın kuzum sen kendi sağlığına ve bebeğine bakıcaksın kendi evinde kalabilecek durumda olsan zaten kalırdın.. bu durumu anlayışla karşılaması gerekiyor inş öyle olur canım

Kizlar hani kasilma oluyorduyaa dr.a gittim bebis iyi sukur 72mm olmus.yarin ikili yapilacak.agrilar devam ederse cerraha git fitik olabilir dedi solda olan kasilmalarda bazen karsilasiyoruz dedi.

gecmis olsun nesdemcim hayırlısiyla bi kurtulsaydin maşallah doraya nasıl da büyümüş. son durumun ne aceba inş stent kaymamistir o aciyi yasamazsin.
halsizlik bende de var canim akıntın da normal olsa gerek kırmızı olmadigi surece.
Nesdemi deli ettiler. Urolog stentin kaydigini eger yeniden takilmazsa bobreginin zarar gorecdgini soylemis. Ozel hastane burasi.
Birazdan kendi dr.una gidecek insallah.

Kizlar hani kasilma oluyorduyaa dr.a gittim bebis iyi sukur 72mm olmus.yarin ikili yapilacak.agrilar devam ederse cerraha git fitik olabilir dedi solda olan kasilmalarda bazen karsilasiyoruz dedi.
gecmis olsun canım ins fıtık falan yoktur.masallah bebise ikiliyi ben de yaptirdim stresten oluyrum desrm yeridir ins sonuç temizdir.
Ah canim insallah ya.ha bu arada icerdeki kanamayi goremedi buyuk ihtimal bitmis yada bitmek uzeredir dedi.15 gun dahadikkat et dedi ay nasi sevindim bi bilsen

masallah hadi gözünaydın canim.

Son düzenleme:
boşver naparsa yapsın kuzum sen kendi sağlığına ve bebeğine bakıcaksın kendi evinde kalabilecek durumda olsan zaten kalırdın.. bu durumu anlayışla karşılaması gerekiyor inş öyle olur canım

ona da mı karışacak yaa, tövbe tövbeee

Yanlis anlasilmasin guya okumus calisan ekonomik ozgurlugu olan kadinlariz. Ama hala kv derdini yasisyrs. O benim herseyime maydonoz olur. Yazarim maceralarimizi artik

kızlar özet geçicem zira geberiyorum uykusuzluktan yorgunluktan ağrılardan.
bu gerizekalı hastanenin radyoloğu benim stendi göremedi eşim bile görmüş ama ukalalık etmek istememiş.
neyse ürolog da bu stent kaymış ya da çıkmış ya yenisini takıcaz acil ya da böbrek zarar görür dedim. burası benim kadın doğum için gittiğim özel hastane gitmez olaydım anamızı ağlattılar oralara hiç girmiycem.
dedim ben göze alamam çok acılar çektim. yok neden anestezi vermemiş nasıl dayanmışım bilmem ne. sorun o an değil ki sonrası neyse adama lafları çaktım.
sinir oldu bizeç o sırada eşim kendi üroloğumun numarasını aldı. adam mümkün değil kayması ama gelsin çaresine bakarız siz neden başkasına gittiniz bana gelmediniz vs dedi. dedik biz kadın doğuma gittik soluğu ürolojide aldık.

geldim kızlar şans eseri iki günlüğüne görevlendirme radyolog gelmiş zira normalde radyoloğumuz yoktu gitmişti ben ortada kalmıştım ameliyat araya girince soluk alabilmiştim.

kabak gibi belki 30 belki 40 cm içerde kablo var. ve ne kayma ne bişey. taaa mesaneden başlıyo böbreğin içinde bitiyor. gözümüzle gördük. yalnız böbrek bu sefer 18.5 tan 24.5 mm e çıkmış görnüyüo. dr hiç önemli değil durdurduk biz sorunu dedi. bebek ne kadar büyürse büyüsün bizim orda önlemimiz var dedi. haaa kayabilirdi elbette ama ben hiç görmedim kayanı dedi:)))

doğum sonrası görmek istiyormuş beni. gitme o hastaneye orda doğurma dedi. ama burdaki dr çok küçük yeni mezunç önce bağırta bağırta normal deniycek sonra olmayınca sezaryen dicek sonra stent anestezisiz çıkcak falan pek düşünmüyorum ama inanın iki gündür yeme içme uyku sıfır. yavrumu üzdüm.

belki tüm bunlar ciğer geliştirici için vesile oldu. belki erken doğum riskim olduğu için doğum durdurucular işe yarayacak bilmiyorum ama en son kapıdan çıkarken nöbetçi kadın doğumcu dr zillisi sen doğursan da içim rahatç iğne etkisini göstercek bebeğin kilo almış sen hiç böbreği dert etme kendi dr un ne diyosa onu yap dedi.

paraları akıttık geldik kızlar. zavallı kocam yorgun ve aç haliyle hastaya gitti azcık para kazanayım da sinirimiz bozulmasın o aptal hastaneye diye

Canım merhaba seninde benim gibi geç yumurtlama olmuştu şuan bebeğin gelişimi son adet tarihine göre mi gidiyor cevap verirsen sevinirim

Hey yarabbim yaaa senin radyolog gibi ben......
Tek söyleyeceğim Allah yarim akilli bi doktora dusurmrsin insani sağlam adamida hasta eder yollarlar
Esinede Allah sabir versin cnm tez zamanda iyilesin inş doğumuncçok güzel olurda unutur bu sıkıntılari sana

yasadiklarin hic hos olmasa da okuyunca yeniden o acilari yasamiycagin icin sevindim cnm oh sukur diyip rahatladim...hersey bi kenara da sinirini bozmakla kalicak bugunun..Insallah son endisen olur zamaninda gelir doracik ve baska hic bi sorun yasamazsin cnm.vardir bunda da bi hayir..

Yanlis anlasilmasin guya okumus calisan ekonomik ozgurlugu olan kadinlariz. Ama hala kv derdini yasisyrs. O benim herseyime maydonoz olur. Yazarim maceralarimizi artik
insallah sorun yasamazsiniz ya cute...cektigin yeter zaten bide kv sarmasin basini...insallah saksili haliyle doner sevmistik o haliniii hadi bakalin hosgelsin de guzel macerali gelsin bakalim...

Ablam yasadiklarin gercekten cok agir seyler...
Dua etmekten baska birsey elimden gelmez....
Rabb'im acil sifalar versin sana ....
Carcabucak toparlanir donersin yuvana ins.
Allah razi olsun dualarin icin cnm.

Amin cnm.
bugunku yazij var mi bilemiyrm dahaa bakamadim. Ama adet sabahi bile atesin duser ve olursun.

allau sabir ve mis kokulu bir evlat versin.

Amin cnmm
cok haklisin herkes saldirdi. Annemle konustuk. Ozur diledi. Esimi cok sevdigini ama iftar yaklastiginda ne yaptiginin farkinda olmadigini soyledi.
Canim allah yardimcin olsun umarim biran önce toparlarsin kendinide evine kavuşurdum.bence ilk işiniz esinlekuzunla tatile cikmak olsun.
Saol kuzum. Senin de guzel haberini okudum. Masallah.

Amij cnm.
arara gaz fena yapiyr.
ama masallah artik uykusu duzene girmeye basladi. Gaz oyle kotu ki bazen aglayarak uyaniyr yavrum.

cutem, boran, duha, deryaw, dgrnpnr, ece, missy, ayayşegül,azerikızı, nukra, rosechina, dörtyapraklı yonca şu an çok uykusuzum aklıma gelmiyor alıntı da yapamadım hepinize çok teşekkür ederim. unuttuklarım bağışlasın.
her zamanki gibi dualarınızda yanımızdaydınız.
neyse ki güzel haberlerle geldik allah beni durduk yere yine ameliyata almak isteyen dr u da bildiği gibi yapsın.
kızlar eşim hastaya çıktı dedim ya tamı tamına hastaneye verdiğimiz onca parayı kazanıp gelmiş allah resmen geri verdi paramızı. hayır parasında değilim feda olsun yavruma, rabbim olmayana versin imkansızlık içinde olan tüm insanlara versin bana vereceğine ihtiyacı olanlara versin. ama sinir oldum durduk yere kazıkladılar bizi üzdüler yordular.

boran yavruna çok sevindim. kasılmalar bence magnezyumdan da olabilir eksikse magnezyumun.
benim kızım da 19. haftada kasılma yaptı.
ama nst de anladım ki bebeğin karnımızı yamuk yumuk yapması nst de sancı olarak görünmüyor.
asıl sancı gibi görünen tam göbek deliğinin civarında öne çıkan sertlik. benim kızım yamuk gezer hep korkuyodum top gibi çıkarıır orasını burasını. ama bugün netleştirdim deneysel olarak.

ay inanın başka kim ne yazmıştı hatırlayamıyorum cidden kafam bi milyon yarın detaylı okurum.

Son düzenleme:
Bu arada ablalarim dogum yapali 2.5 ay oldu...
Bugun seffaf uzayan akintim geldi....
14 gun sonra adet mi gorecegim simdi :26:
Cevremde birkac sene adet gormeyenler var dogumdan sonra...
Bende onlar gibi uzun bir sure olmam saniyordum
Cnm ben de daha olmadim. Ama dogum sonrasi hemen olanlar da olabiliyr.

Amin.

Ramazan oldugu icin gelemiyr cnm. Bayramdan sonra kismetse annem gunduz bana gelecek aksam donecek. Ama kv ye annemdeyim diyecegim. Yoksa hergun gelir yine ve delirtir. Cunku annemi cokkkkk kiskaniyr.
dusuk yaptim kendi evimdeyim.annem bakiyr. Kv :bu kizlar da hep analarini istiyrm....diye sikayet etmisti gozume baka baka akrabasina.

Ah canim insallah ya.ha bu arada icerdeki kanamayi goremedi buyuk ihtimal bitmis yada bitmek uzeredir dedi.15 gun dahadikkat et dedi ay nasi sevindim bi bilsen
Masallah.

Cok sukur kuzum. Evinize dondunuz.

Bitse artik su cilem cnm. Cok bunaldim.
kv ile benim saksili projem.coktan bitti cnm.
bu hastalandigimda gunduz anneme gece eve gidiyrdum ya. Aradi beni eeee biz gelelim biz de kal demisti bile...cins iste. Kiskanclik tavan....hasta oldugumu bile bile gitti annemde olunca gelelim diyr uyuzm.simdi kaldigimizi da ogrenince Allahhh senlik olacak. Kocam olay cikar diye burda kaldigimizi soyleyememis siz dusunun artik.

Coo sukur cnm.
dineln sen.

benim.nst ornekleri var.
ayrica nst de bebek hareket edince ya da sen kimildaninca ya da oksurursen vs sanci gibi pik yapar. Asil kasilmayi hissetmiyrsun bile cunku benim son nst dde dogum sancim cikmisti ve ben hicccccc hissetmemistim )

gaz cok zor bir şey canım yaaaa. biz yetişkinler bile mahvolurken o kuzu nasıl dayansın.

evet gülünce bile sancı çıkıyor:)
toplam nst sayım 10 u geçmiş..anca bastı kafam

Nerdesim yavrum?
Haber alan var mi kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…