Valla cnm idare etmeye calisiyrm. Daha iyi gibiyim. Henuz tek kalamiyrm ama daha iyiyim.
Yarinda sevgili kv yazliktan donuyr bakalim neler olacak. Anam da kaldigimi bilmiyr da
ona da mı karışacak yaa, tövbe tövbeeeValla cnm idare etmeye calisiyrm. Daha iyi gibiyim. Henuz tek kalamiyrm ama daha iyiyim.
Yarinda sevgili kv yazliktan donuyr bakalim neler olacak. Anam da kaldigimi bilmiyr da
Kizlar hani kasilma oluyorduyaa dr.a gittim bebis iyi sukur 72mm olmus.yarin ikili yapilacak.agrilar devam ederse cerraha git fitik olabilir dedi solda olan kasilmalarda bazen karsilasiyoruz dedi.
geçmiş olsun canım maşallah miniğine :)inş normal ağrılardır canm
gecmis olsun nesdemcim hayırlısiyla bi kurtulsaydin maşallah doraya nasıl da büyümüş. son durumun ne aceba inş stent kaymamistir o aciyi yasamazsin.hastanden yaziyorum esimin telden.dun cok sancim vardi vajinamda kasiklarimda ve bebek cok kasiyordu kendini.benim geldigim ozel hast de baska bi dr nobetciymis univ hast a gitmektense ozele geleyim istedik soncta bir sey olsa kendi dr burda calisiyo.rahim kapali.nst temiz surekli cekiliyo.lakin kizim cok hizli buyumus kizlar.dr cok cok iri bi bebek dedi.resmen seker hastalarinin bebekleri kadar olmus. daha 10gun once gununde gidiyodu.oyle hizli buyuynce bobregim de hizla buyumus stent olmasa demel mahvolmustum.dr erken.dogum riskin var stentten dolay olmadi erken alinir bu bebek zaten olmus dedi.sadece cigerlerini gelistircez dedi.igne basladi.kadin durmadan agri kesici vermek istiyo ben daha buyuk agrilar cektim ama almadim agri kesici.malum ozel hast hemen yatis yapti daha da aksam cikaririm diyo.delircem burda.salak salak kadinlar gelip gidip bakiyo nst deyken.bok var ne bakiyosun.karnimi acmisim cok mu meraklisin.ben.kimseye soru sormam hastanede yormam ve uzmek istemem bi de muhabbet ariyolar.yuru git kardesim cekemem seni:))neyse konu dagildi.kisaca agrim cok fazla ama doguma akincak bir sanci ya da acilma yok cok sukur rabbime.kizim cok buyumus tasiyamiyorum.anormal bi durum degildir ins.boyle buyurse erken alirlar.ama cutem artik yavas buyur dedi.
halsizlik bende de var canim akıntın da normal olsa gerek kırmızı olmadigi surece.Eflalim - canım geçmiş olsun inş bu sıkıntıları en kısa zamanda atlatırsınız ..
cuteheart - canım benim üzme kendini demek çok kolay keşke elimizden daha fazlası gelse sizinki tam iç çatışma olmuş.. burada önemli olan sensin ailenin yaptığı çok yanlış kuzum bu günler geçecek dua edicem Allah sana güç kuvvet sabır versin biran önce düzenini kurasın inş
boran - canım çok geçmiş olsun stres yapma sakın Rabbim bebeğini bağışlasın...
ayayşegül - ohh ohh gez bakalım Ankara güzel ben çok severim.. uğur getirsin yeni evin kuzum :))
canım çok geçmiş olsun ağrıların biran önce geçsin inş... maşallah prensesinedemekki stent tam zamanında takılmış ..sn sinirlerini bozma kzum bakalım dr gelsin ne söyleyecek ?
onlarda nazar boncuğu olsun canım :)
kızlar unuttuklarım olabilir lütfen kusura bakmayın hafta sonu sadece yattım arada baktım okudum ama yazamadım.. hiç halim yok neden böyle oldum anlamadım akşam yemek bile yapamadımmidem çok kötüydü ve sürekli sulu akıntım olduu çok korktum su mu geliyor acaba die ama resmen su geldi
Nesdemi deli ettiler. Urolog stentin kaydigini eger yeniden takilmazsa bobreginin zarar gorecdgini soylemis. Ozel hastane burasi.
Birazdan kendi dr.una gidecek insallah.
gecmis olsun canım ins fıtık falan yoktur.masallah bebise ikiliyi ben de yaptirdim stresten oluyrum desrm yeridir ins sonuç temizdir.Kizlar hani kasilma oluyorduyaa dr.a gittim bebis iyi sukur 72mm olmus.yarin ikili yapilacak.agrilar devam ederse cerraha git fitik olabilir dedi solda olan kasilmalarda bazen karsilasiyoruz dedi.
Ah canim insallah ya.ha bu arada icerdeki kanamayi goremedi buyuk ihtimal bitmis yada bitmek uzeredir dedi.15 gun dahadikkat et dedi ay nasi sevindim bi bilsen
boşver naparsa yapsın kuzum sen kendi sağlığına ve bebeğine bakıcaksın kendi evinde kalabilecek durumda olsan zaten kalırdın.. bu durumu anlayışla karşılaması gerekiyor inş öyle olur canım
ona da mı karışacak yaa, tövbe tövbeee
boşver naparsa yapsın kuzum sen kendi sağlığına ve bebeğine bakıcaksın kendi evinde kalabilecek durumda olsan zaten kalırdın.. bu durumu anlayışla karşılaması gerekiyor inş öyle olur canım
kızlar özet geçicem zira geberiyorum uykusuzluktan yorgunluktan ağrılardan.
bu gerizekalı hastanenin radyoloğu benim stendi göremedi eşim bile görmüş ama ukalalık etmek istememiş.
neyse ürolog da bu stent kaymış ya da çıkmış ya yenisini takıcaz acil ya da böbrek zarar görür dedim. burası benim kadın doğum için gittiğim özel hastane gitmez olaydım anamızı ağlattılar oralara hiç girmiycem.
dedim ben göze alamam çok acılar çektim. yok neden anestezi vermemiş nasıl dayanmışım bilmem ne. sorun o an değil ki sonrası neyse adama lafları çaktım.
sinir oldu bizeç o sırada eşim kendi üroloğumun numarasını aldı. adam mümkün değil kayması ama gelsin çaresine bakarız siz neden başkasına gittiniz bana gelmediniz vs dedi. dedik biz kadın doğuma gittik soluğu ürolojide aldık.
geldim kızlar şans eseri iki günlüğüne görevlendirme radyolog gelmiş zira normalde radyoloğumuz yoktu gitmişti ben ortada kalmıştım ameliyat araya girince soluk alabilmiştim.
kabak gibi belki 30 belki 40 cm içerde kablo var. ve ne kayma ne bişey. taaa mesaneden başlıyo böbreğin içinde bitiyor. gözümüzle gördük. yalnız böbrek bu sefer 18.5 tan 24.5 mm e çıkmış görnüyüo. dr hiç önemli değil durdurduk biz sorunu dedi. bebek ne kadar büyürse büyüsün bizim orda önlemimiz var dedi. haaa kayabilirdi elbette ama ben hiç görmedim kayanı dedi:)))
doğum sonrası görmek istiyormuş beni. gitme o hastaneye orda doğurma dedi. ama burdaki dr çok küçük yeni mezunç önce bağırta bağırta normal deniycek sonra olmayınca sezaryen dicek sonra stent anestezisiz çıkcak falan pek düşünmüyorum ama inanın iki gündür yeme içme uyku sıfır. yavrumu üzdüm.
belki tüm bunlar ciğer geliştirici için vesile oldu. belki erken doğum riskim olduğu için doğum durdurucular işe yarayacak bilmiyorum ama en son kapıdan çıkarken nöbetçi kadın doğumcu dr zillisi sen doğursan da içim rahatç iğne etkisini göstercek bebeğin kilo almış sen hiç böbreği dert etme kendi dr un ne diyosa onu yap dedi.
paraları akıttık geldik kızlar. zavallı kocam yorgun ve aç haliyle hastaya gitti azcık para kazanayım da sinirimiz bozulmasın o aptal hastaneye diye
yasadiklarin hic hos olmasa da okuyunca yeniden o acilari yasamiycagin icin sevindim cnm oh sukur diyip rahatladim...hersey bi kenara da sinirini bozmakla kalicak bugunun..Insallah son endisen olur zamaninda gelir doracik ve baska hic bi sorun yasamazsin cnm.vardir bunda da bi hayir..kızlar özet geçicem zira geberiyorum uykusuzluktan yorgunluktan ağrılardan.
bu gerizekalı hastanenin radyoloğu benim stendi göremedi eşim bile görmüş ama ukalalık etmek istememiş.
neyse ürolog da bu stent kaymış ya da çıkmış ya yenisini takıcaz acil ya da böbrek zarar görür dedim. burası benim kadın doğum için gittiğim özel hastane gitmez olaydım anamızı ağlattılar oralara hiç girmiycem.
dedim ben göze alamam çok acılar çektim. yok neden anestezi vermemiş nasıl dayanmışım bilmem ne. sorun o an değil ki sonrası neyse adama lafları çaktım.
sinir oldu bizeç o sırada eşim kendi üroloğumun numarasını aldı. adam mümkün değil kayması ama gelsin çaresine bakarız siz neden başkasına gittiniz bana gelmediniz vs dedi. dedik biz kadın doğuma gittik soluğu ürolojide aldık.
geldim kızlar şans eseri iki günlüğüne görevlendirme radyolog gelmiş zira normalde radyoloğumuz yoktu gitmişti ben ortada kalmıştım ameliyat araya girince soluk alabilmiştim.
kabak gibi belki 30 belki 40 cm içerde kablo var. ve ne kayma ne bişey. taaa mesaneden başlıyo böbreğin içinde bitiyor. gözümüzle gördük. yalnız böbrek bu sefer 18.5 tan 24.5 mm e çıkmış görnüyüo. dr hiç önemli değil durdurduk biz sorunu dedi. bebek ne kadar büyürse büyüsün bizim orda önlemimiz var dedi. haaa kayabilirdi elbette ama ben hiç görmedim kayanı dedi:)))
doğum sonrası görmek istiyormuş beni. gitme o hastaneye orda doğurma dedi. ama burdaki dr çok küçük yeni mezunç önce bağırta bağırta normal deniycek sonra olmayınca sezaryen dicek sonra stent anestezisiz çıkcak falan pek düşünmüyorum ama inanın iki gündür yeme içme uyku sıfır. yavrumu üzdüm.
belki tüm bunlar ciğer geliştirici için vesile oldu. belki erken doğum riskim olduğu için doğum durdurucular işe yarayacak bilmiyorum ama en son kapıdan çıkarken nöbetçi kadın doğumcu dr zillisi sen doğursan da içim rahatç iğne etkisini göstercek bebeğin kilo almış sen hiç böbreği dert etme kendi dr un ne diyosa onu yap dedi.
paraları akıttık geldik kızlar. zavallı kocam yorgun ve aç haliyle hastaya gitti azcık para kazanayım da sinirimiz bozulmasın o aptal hastaneye diye
insallah sorun yasamazsiniz ya cute...cektigin yeter zaten bide kv sarmasin basini...insallah saksili haliyle doner sevmistik o haliniiiYanlis anlasilmasin guya okumus calisan ekonomik ozgurlugu olan kadinlariz. Ama hala kv derdini yasisyrs. O benim herseyime maydonoz olur. Yazarim maceralarimizi artik
Allah razi olsun dualarin icin cnm.Ablam yasadiklarin gercekten cok agir seyler...
Dua etmekten baska birsey elimden gelmez....
Rabb'im acil sifalar versin sana ....
Carcabucak toparlanir donersin yuvana ins.
Amin cnm.Canım benim Allah herşeyi gönlüne göre versin. Biraz sıkıntılısın sanırım.
Ben sana son durmumu söyleyecektim. sahurda sancım oldu adet oluyorum sandım ama olmamışım . bugün son gün ateşim 37.1 ve sancım da yok şuan yarın sabah adet olmam gerekiyor. Ama forumdan okuduğum kadarıyla 1 gün öncesinden ateş düşermiş benim düşmedi. bu konudaki fikrin nedir ?
allau sabir ve mis kokulu bir evlat versin.Merhaba bende geçen ay korunmayı bıraktığımda ateş ölçme yontemiyle hamile kalmıştım.ama malesef 5. haftada şiddetli bi sancıyla doktora gittiğimde dış gebelik geçirdiğimi söyleyip acil ameliyata aldılar 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diyeminiğim bekletmeden gelmişti ama sevinçimiz yarım kaldı
Amin cnmmo belli olmaz, eskilerin söylemleri bugüne pek uymuyor:) Allah sağlıklı evlat nasip etsin.
oy maaşallah size:) inşallah ölçümün de gerektiği gibi çıkar canım.
offff hepsi bir araya gelmiş sıkıntılarınAllahım şifa, sabır versin canım, sıcaklar çok zorluyor insanı.
hayırlı olsun canım.
iyi olmanıza sevindim:)
geçmiş olsun canım, ben takip edemiyorum birkaç gündür, ne yaptın bilmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu şakaya gelmez ilacı iç bence.
fayda-zarar hesabı yapıldığında enfeksiyonun ilerlemesi bebeğe daha çok zarar verir.
umarım atlatmışsındır.
ya kıyamam sana
hepsi saldıraya geçmiş anlam veremiyorum.
senin iyi olman için uğraşmaları gerekirken onlar seni psikolojik olarak bitiriyor
az daha sabret canım, duyma bazı şeyleri. eşinin yanında ol ezdirme, onunla aynı yastığa baş koyuyorsun nihayetinde.
Allahtan şifa, güç, kuvvet, sabır diliyorum sana.
geçmiş olsun canım, Allahım şifa versin.
çok heyecanlı:) iyi tatiller canım.
çatlaklar için ne kullanıyordun canım?
her gün sürüyor musun?
Eren paşaya da maaşallah:) ben de 11 ağustosta göreceğim paşamıgeçmek bilmiyor günler.
hayırlı olsun ismi:) ismiyle yaşasın.
inşallah hamilesindir, haber ver mutlaka.
ben de çok zayıfımyemek yemeyi sevmiyorum. şimdilerde anca 47 kilo oldum, boyum 1.58
korkmayın, tekrar olacak diye bir şey yok.
dış gebelikten sonra sağlıklı bebekler doğuran nice insan var.
umarım bir an önce gelir miniğiniz.
Saol kuzum. Senin de guzel haberini okudum. Masallah.Canim allah yardimcin olsun umarim biran önce toparlarsin kendinide evine kavuşurdum.bence ilk işiniz esinlekuzunla tatile cikmak olsun.
Amij cnm.Deryaa'mm amiin inşallahh,dört gözle bekliyorum yavrumu.Büyükşehirli olcek benim meleğimBeğendik'e girmedim daha,ikidir namaz kılmaya giriyorum,bi girip de bakmadım biliyo musun
Canım benim Allah razı olsun,inşallah diyorum tüm kalbimleeSen nasılsın,doğum ne zaman nasipse
Valla Cute'mm ben de çok sevdim Ankara'yı.Ben doğma büyüme İzmir'liyim ama burda deniz olmaması bi eksiklik değil bence.Sosyallik var,hastanesi postanesi herşey burda.Allah hayırlı insanlarla da karşılaştırsın inşallahRüzgar nasıl,düzeldi mi gaz problemi ?
Efloşuumm güldürdün beni,allah iyiliğini versinKocalar hep odun.İyi bişi olsalardı adları koca değil gonca olurdu Sen bi gel Ankara'ya,Cute'm de Rüzgar'ı alır daha bi keyifle gezeriizz kuzummmm
Çok şükür Nesdoşuumm,şimdi tek gayem yavruma kavuşmak
Kuzuummm buralar çok sıcaaak,heryer gibiHerşey yolunda çok şükür.Ramazandan sonra Kaan hoca'ya gitcez muhtemelen.Bi yerden başlamak lazım,zamanı geldi
Amiiiinn Azerii'mm,amiinnnİstanbull çok kalabalık,karışık biyer.Gezmeye gitcen oraya.Yaşamaya da Ankara'yaa gelceenn Ben de buralı oldum iyice
Cnm ben de daha olmadim. Ama dogum sonrasi hemen olanlar da olabiliyr.Bu arada ablalarim dogum yapali 2.5 ay oldu...
Bugun seffaf uzayan akintim geldi....
14 gun sonra adet mi gorecegim simdi :26:
Cevremde birkac sene adet gormeyenler var dogumdan sonra...
Bende onlar gibi uzun bir sure olmam saniyordum
Amin.Eflalim - canım geçmiş olsun inş bu sıkıntıları en kısa zamanda atlatırsınız ..
cuteheart - canım benim üzme kendini demek çok kolay keşke elimizden daha fazlası gelse sizinki tam iç çatışma olmuş.. burada önemli olan sensin ailenin yaptığı çok yanlış kuzum bu günler geçecek dua edicem Allah sana güç kuvvet sabır versin biran önce düzenini kurasın inş
boran - canım çok geçmiş olsun stres yapma sakın Rabbim bebeğini bağışlasın...
ayayşegül - ohh ohh gez bakalım Ankara güzel ben çok severim.. uğur getirsin yeni evin kuzum :))
canım çok geçmiş olsun ağrıların biran önce geçsin inş... maşallah prensesinedemekki stent tam zamanında takılmış ..sn sinirlerini bozma kzum bakalım dr gelsin ne söyleyecek ?
onlarda nazar boncuğu olsun canım :)
kızlar unuttuklarım olabilir lütfen kusura bakmayın hafta sonu sadece yattım arada baktım okudum ama yazamadım.. hiç halim yok neden böyle oldum anlamadım akşam yemek bile yapamadımmidem çok kötüydü ve sürekli sulu akıntım olduu çok korktum su mu geliyor acaba die ama resmen su geldi
Ramazan oldugu icin gelemiyr cnm. Bayramdan sonra kismetse annem gunduz bana gelecek aksam donecek. Ama kv ye annemdeyim diyecegim. Yoksa hergun gelir yine ve delirtir. Cunku annemi cokkkkk kiskaniyr.iyiyim bacım sen nasılsın
Kıyamam sana, bu durumda nasıl iyileşebilirsin ki sen cutem... Aslında sen evine gelsen, gündüzleri annen gelip sana baksa, akşam eşin gelince o evine dönse. Bence kendi ortamında daha huzurlu olup daha hızlı toparlanırsın.
içmedim ilacı, sirke ve bol suya devam ettim daha iyiyim, benim biraz akıntım da var, gerçi fizyolojik akıntı gibi ama. Vajinal enfeksiyon da olabilir diye düşündüm. Bi muayenemi olayım da öyle ilaca karar veririz diye düşündüm canım. Sıkıntım da azalınca içmedim.
çok geçmiş olsun canım
iyi yolculuklar iyi tatiller canım
sağol canım benim, içmedim ilacı, ama daha iyiyim şükür. Senin kuzuna da maşallah, kocaman olmuş be
Adınız hayırlı olsun, uzun ömürlü olsun kuzucuk
İnşallah bebişin seninledir tatlım, sonucu yaz bize.
Bu şekilde tablo olmadan yorum yapamayız.
içmedim borancım, aynen dediğin gibi yaptım. Bol su içtim, sirkeyle silindim, sık sık boşalttım mesanemi, şimdi daha iyiyim. Doktorum cumartesi bi muayene etsin, test falan yapsın, ona göre bişeyler yaparız.
Geçmiş olsun Allah sabır versin, korkularını çok iyi anlıyorum. Hamile jkalınca da o korkular bitmiyor, ama Allah sabrını mükafatını veriyor. En hayırlı zamanda gelsin inşallah bebişin.
Evet haklısın canım, ama kullanmadım ilacı. Eğer enfeksiyon varsa da uyguladığım yöntemlerle en azından ilerlemesini durdurmuşumdur. Muayene olana kadar da idare eder bu beni.
Büyükşehirli olacak hemide başkentli olacak inşallahAllah kabul etsin namazlarını da. Olsun bundan sonra oralardasın, elbet girersin bir gün
Hayırlısı olsun cnm, klomen bittikten sonra gün aşırı çalışma yapın, ateş ölçmeye de deavm et, tablonu paylaş, anlarız o zaman ne zaman çatladığını.
canım belli olmaz ki, hemen adet olan da var, olmayan dabekleyip göreceğiz
canım ben,im çok geçm,ş olsun, dualarım seninle
Benim de akıntılarım sulu, miktarının artması da normalmiş sanırım. Ama aşırıysa dikkatli ol cnım, bol su iç, suyun azalmasın.
Masallah.Ah canim insallah ya.ha bu arada icerdeki kanamayi goremedi buyuk ihtimal bitmis yada bitmek uzeredir dedi.15 gun dahadikkat et dedi ay nasi sevindim bi bilsen
Cok sukur kuzum. Evinize dondunuz.kızlar özet geçicem zira geberiyorum uykusuzluktan yorgunluktan ağrılardan.
Bitse artik su cilem cnm. Cok bunaldim.yasadiklarin hic hos olmasa da okuyunca yeniden o acilari yasamiycagin icin sevindim cnm oh sukur diyip rahatladim...hersey bi kenara da sinirini bozmakla kalicak bugunun..Insallah son endisen olur zamaninda gelir doracik ve baska hic bi sorun yasamazsin cnm.vardir bunda da bi hayir..
insallah sorun yasamazsiniz ya cute...cektigin yeter zaten bide kv sarmasin basini...insallah saksili haliyle doner sevmistik o haliniiihadi bakalin hosgelsin de guzel macerali gelsin bakalim...
Coo sukur cnm.cutem, boran, duha, deryaw, dgrnpnr, ece, missy, ayayşegül,azerikızı, nukra, rosechina, dörtyapraklı yonca şu an çok uykusuzum aklıma gelmiyor alıntı da yapamadım hepinize çok teşekkür ederim. unuttuklarım bağışlasın.
her zamanki gibi dualarınızda yanımızdaydınız.
neyse ki güzel haberlerle geldik allah beni durduk yere yine ameliyata almak isteyen dr u da bildiği gibi yapsın.
kızlar eşim hastaya çıktı dedim ya tamı tamına hastaneye verdiğimiz onca parayı kazanıp gelmiş allah resmen geri verdi paramızı. hayır parasında değilim feda olsun yavruma, rabbim olmayana versin imkansızlık içinde olan tüm insanlara versin bana vereceğine ihtiyacı olanlara versin. ama sinir oldum durduk yere kazıkladılar bizi üzdüler yordular.
boran yavruna çok sevindim. kasılmalar bence magnezyumdan da olabilir eksikse magnezyumun.
benim kızım da 19. haftada kasılma yaptı.
ama nst de anladım ki bebeğin karnımızı yamuk yumuk yapması nst de sancı olarak görünmüyor.
asıl sancı gibi görünen tam göbek deliğinin civarında öne çıkan sertlik. benim kızım yamuk gezer hep korkuyodum top gibi çıkarıır orasını burasını. ama bugün netleştirdim deneysel olarak.
ay inanın başka kim ne yazmıştı hatırlayamıyorum cidden kafam bi milyon yarın detaylı okurum.
Allah razi olsun dualarin icin cnm.
Amin cnm.
bugunku yazij var mi bilemiyrm dahaa bakamadim. Ama adet sabahi bile atesin duser ve olursun.
allau sabir ve mis kokulu bir evlat versin.
Amin cnmm
cok haklisin herkes saldirdi. Annemle konustuk. Ozur diledi. Esimi cok sevdigini ama iftar yaklastiginda ne yaptiginin farkinda olmadigini soyledi.
Saol kuzum. Senin de guzel haberini okudum. Masallah.
Amij cnm.
arara gaz fena yapiyr.
ama masallah artik uykusu duzene girmeye basladi. Gaz oyle kotu ki bazen aglayarak uyaniyr yavrum.
Coo sukur cnm.
dineln sen.
benim.nst ornekleri var.
ayrica nst de bebek hareket edince ya da sen kimildaninca ya da oksurursen vs sanci gibi pik yapar. Asil kasilmayi hissetmiyrsun bile cunku benim son nst dde dogum sancim cikmisti ve ben hicccccc hissetmemistim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?