içinden gelerek sana baksa tamam dicem ama sırf kıskançlıktan yapıyor.Cnm ben de daha olmadim. Ama dogum sonrasi hemen olanlar da olabiliyr.
Amin.
Ramazan oldugu icin gelemiyr cnm. Bayramdan sonra kismetse annem gunduz bana gelecek aksam donecek. Ama kv ye annemdeyim diyecegim. Yoksa hergun gelir yine ve delirtir. Cunku annemi cokkkkk kiskaniyr.
dusuk yaptim kendi evimdeyim.annem bakiyr. Kv :bu kizlar da hep analarini istiyrm....diye sikayet etmisti gozume baka baka akrabasina.
Masallah.
Cok sukur kuzum. Evinize dondunuz.
Bitse artik su cilem cnm. Cok bunaldim.
kv ile benim saksili projem.coktan bitti cnm.
bu hastalandigimda gunduz anneme gece eve gidiyrdum ya. Aradi beni eeee biz gelelim biz de kal demisti bile...cins iste. Kiskanclik tavan....hasta oldugumu bile bile gitti annemde olunca gelelim diyr uyuzm.simdi kaldigimizi da ogrenince Allahhh senlik olacak. Kocam olay cikar diye burda kaldigimizi soyleyememis siz dusunun artik.
içinden gelerek sana baksa tamam dicem ama sırf kıskançlıktan yapıyor.
sabır yarabbim. kimi de hiç ilgilenmiyo biliyosun. kimi de böyle salça..
Cok agir sinaniyrm ben. Ona karar verdim cnm. Buna da sukur ne diyeyim.
Senin eve de bi nst cihazi alalimm.dogum sonrasi yoklugunu hissetme. Ara da baglarsin kendini
Verilmis sadakan varmis nesdemim..cutem, boran, duha, deryaw, dgrnpnr, ece, missy, ayayşegül,azerikızı, nukra, rosechina, dörtyapraklı yonca şu an çok uykusuzum aklıma gelmiyor alıntı da yapamadım hepinize çok teşekkür ederim. unuttuklarım bağışlasın.
her zamanki gibi dualarınızda yanımızdaydınız.
neyse ki güzel haberlerle geldik allah beni durduk yere yine ameliyata almak isteyen dr u da bildiği gibi yapsın.
kızlar eşim hastaya çıktı dedim ya tamı tamına hastaneye verdiğimiz onca parayı kazanıp gelmiş allah resmen geri verdi paramızı. hayır parasında değilim feda olsun yavruma, rabbim olmayana versin imkansızlık içinde olan tüm insanlara versin bana vereceğine ihtiyacı olanlara versin. ama sinir oldum durduk yere kazıkladılar bizi üzdüler yordular.
boran yavruna çok sevindim. kasılmalar bence magnezyumdan da olabilir eksikse magnezyumun.
benim kızım da 19. haftada kasılma yaptı.
ama nst de anladım ki bebeğin karnımızı yamuk yumuk yapması nst de sancı olarak görünmüyor.
asıl sancı gibi görünen tam göbek deliğinin civarında öne çıkan sertlik. benim kızım yamuk gezer hep korkuyodum top gibi çıkarıır orasını burasını. ama bugün netleştirdim deneysel olarak.
ay inanın başka kim ne yazmıştı hatırlayamıyorum cidden kafam bi milyon yarın detaylı okurum.
Ne kadar gec olsak o kadar iyi ablam 11 ay olacak neredeyse ben alistim boyle hasta olmadanCnm ben de daha olmadim. Ama dogum sonrasi hemen olanlar da olabiliyr.
Amin.
Ramazan oldugu icin gelemiyr cnm. Bayramdan sonra kismetse annem gunduz bana gelecek aksam donecek. Ama kv ye annemdeyim diyecegim. Yoksa hergun gelir yine ve delirtir. Cunku annemi cokkkkk kiskaniyr.
dusuk yaptim kendi evimdeyim.annem bakiyr. Kv :bu kizlar da hep analarini istiyrm....diye sikayet etmisti gozume baka baka akrabasina.
Masallah.
Cok sukur kuzum. Evinize dondunuz.
Bitse artik su cilem cnm. Cok bunaldim.
kv ile benim saksili projem.coktan bitti cnm.
bu hastalandigimda gunduz anneme gece eve gidiyrdum ya. Aradi beni eeee biz gelelim biz de kal demisti bile...cins iste. Kiskanclik tavan....hasta oldugumu bile bile gitti annemde olunca gelelim diyr uyuzm.simdi kaldigimizi da ogrenince Allahhh senlik olacak. Kocam olay cikar diye burda kaldigimizi soyleyememis siz dusunun artik.
kızlar ben son zamanlarda gündüz uykusu için bir şeyler arıyordum. ama ilerde mama sandalyesiydi, anakucağıydı da alıcaktım.
derken iki seçenek buldum.
biri bu http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3032
diğeri de bu:http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg-kirmizi_TLO-1801006830
ben ilk başta kaliteli olsun diye tiny love almaya karar verdim. ama diğeri gibi yükselip mama sandalyesi olmuyor. diğerinin de kumaş kalitesi pek bi naylon geldi. kararsız kaldım en son arkadaşım gidip bakmış ankaradan gayet de güzel diyor. ama her ikisinin de içine minik singer ya da pamuk yatak desteği şart tam uyku halindeyken. ben de 149 luk olanı sipariş verdim. sonuçta maksimum 6 ay kullanıcak. memnun kalmazsam iade ederim kullanmadan. tiny love alırım dedim. için de carefuran sandalye singeri almıştım kocaman onu koyarım zaten maksimum bir kaç kaat uyucak.
aynen dediğin gibi değişiyor, onun için bebeğine göre davranacaksın canım.bilmiyorum kizlar gercekten kararsizim emzik konusunda.. misal ben hic emzik istememisim ilk gunden annem diyo cok huysuzdun herseye agliyordun ne kadar kurtarici diye agzina tikssm da geri cikardin..ama ablam da cok huysuzmus emzik kurtaricim oluyodu diyo..disi cikdikta yirtdigi icin yutar falan diye vermedim istemedi de diyo..
ama kuzenimin bebusi misal 3yasi var emzik vermedi cocuk hala parmagini emerek uyuyo..aglasa parmak agzina giriyo..dk yeni dogani gunde belirli saatlerde ver cok huysuz zamanind diyo..yani tum gunu agizda olmasin slismasin..memd gibi saatle falan yani..cok aglayinca ve ya isin cok oldugu zaman..
maaşallah size:)Kizlar hani kasilma oluyorduyaa dr.a gittim bebis iyi sukur 72mm olmus.yarin ikili yapilacak.agrilar devam ederse cerraha git fitik olabilir dedi solda olan kasilmalarda bazen karsilasiyoruz dedi.
her şeyde bir hayır vardır canım, bu sıkıntılı süreç mutlaka bir hayra vesile olmuştur.kızlar özet geçicem zira geberiyorum uykusuzluktan yorgunluktan ağrılardan.
bu gerizekalı hastanenin radyoloğu benim stendi göremedi eşim bile görmüş ama ukalalık etmek istememiş.
neyse ürolog da bu stent kaymış ya da çıkmış ya yenisini takıcaz acil ya da böbrek zarar görür dedim. burası benim kadın doğum için gittiğim özel hastane gitmez olaydım anamızı ağlattılar oralara hiç girmiycem.
dedim ben göze alamam çok acılar çektim. yok neden anestezi vermemiş nasıl dayanmışım bilmem ne. sorun o an değil ki sonrası neyse adama lafları çaktım.
sinir oldu bizeç o sırada eşim kendi üroloğumun numarasını aldı. adam mümkün değil kayması ama gelsin çaresine bakarız siz neden başkasına gittiniz bana gelmediniz vs dedi. dedik biz kadın doğuma gittik soluğu ürolojide aldık.
geldim kızlar şans eseri iki günlüğüne görevlendirme radyolog gelmiş zira normalde radyoloğumuz yoktu gitmişti ben ortada kalmıştım ameliyat araya girince soluk alabilmiştim.
kabak gibi belki 30 belki 40 cm içerde kablo var. ve ne kayma ne bişey. taaa mesaneden başlıyo böbreğin içinde bitiyor. gözümüzle gördük. yalnız böbrek bu sefer 18.5 tan 24.5 mm e çıkmış görnüyüo. dr hiç önemli değil durdurduk biz sorunu dedi. bebek ne kadar büyürse büyüsün bizim orda önlemimiz var dedi. haaa kayabilirdi elbette ama ben hiç görmedim kayanı dedi:)))
doğum sonrası görmek istiyormuş beni. gitme o hastaneye orda doğurma dedi. ama burdaki dr çok küçük yeni mezunç önce bağırta bağırta normal deniycek sonra olmayınca sezaryen dicek sonra stent anestezisiz çıkcak falan pek düşünmüyorum ama inanın iki gündür yeme içme uyku sıfır. yavrumu üzdüm.
belki tüm bunlar ciğer geliştirici için vesile oldu. belki erken doğum riskim olduğu için doğum durdurucular işe yarayacak bilmiyorum ama en son kapıdan çıkarken nöbetçi kadın doğumcu dr zillisi sen doğursan da içim rahatç iğne etkisini göstercek bebeğin kilo almış sen hiç böbreği dert etme kendi dr un ne diyosa onu yap dedi.
paraları akıttık geldik kızlar. zavallı kocam yorgun ve aç haliyle hastaya gitti azcık para kazanayım da sinirimiz bozulmasın o aptal hastaneye diye
iyi bari, o da farkına varmış yaptığının.Allah razi olsun dualarin icin cnm.
Amin cnm.
bugunku yazij var mi bilemiyrm dahaa bakamadim. Ama adet sabahi bile atesin duser ve olursun.
allau sabir ve mis kokulu bir evlat versin.
Amin cnmm
cok haklisin herkes saldirdi. Annemle konustuk. Ozur diledi. Esimi cok sevdigini ama iftar yaklastiginda ne yaptiginin farkinda olmadigini soyledi.
Saol kuzum. Senin de guzel haberini okudum. Masallah.
Amij cnm.
arara gaz fena yapiyr.
ama masallah artik uykusu duzene girmeye basladi. Gaz oyle kotu ki bazen aglayarak uyaniyr yavrum.
helal paraymış, geri gelmişcutem, boran, duha, deryaw, dgrnpnr, ece, missy, ayayşegül,azerikızı, nukra, rosechina, dörtyapraklı yonca şu an çok uykusuzum aklıma gelmiyor alıntı da yapamadım hepinize çok teşekkür ederim. unuttuklarım bağışlasın.
neyse ki güzel haberlerle geldik allah beni durduk yere yine ameliyata almak isteyen dr u da bildiği gibi yapsın.
kızlar eşim hastaya çıktı dedim ya tamı tamına hastaneye verdiğimiz onca parayı kazanıp gelmiş allah resmen geri verdi paramızı. hayır parasında değilim feda olsun yavruma, rabbim olmayana versin imkansızlık içinde olan tüm insanlara versin bana vereceğine ihtiyacı olanlara versin. ama sinir oldum durduk yere kazıkladılar bizi üzdüler yordular.
boran yavruna çok sevindim. kasılmalar bence magnezyumdan da olabilir eksikse magnezyumun.
ama nst de anladım ki bebeğin karnımızı yamuk yumuk yapması nst de sancı olarak görünmüyor.
asıl sancı gibi görünen tam göbek deliğinin civarında öne çıkan sertlik. benim kızım yamuk gezer hep korkuyodum top gibi çıkarıır orasını burasını. ama bugün netleştirdim deneysel olarak.
ay inanın başka kim ne yazmıştı hatırlayamıyorum cidden kafam bi milyon yarın detaylı okurum.
aa böyle bir şeyin var olduğundan bile haberim yoktu:)))kızlar ben son zamanlarda gündüz uykusu için bir şeyler arıyordum. ama ilerde mama sandalyesiydi, anakucağıydı da alıcaktım.
biri bu http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3032
diğeri de bu:http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg-kirmizi_TLO-1801006830
ben ilk başta kaliteli olsun diye tiny love almaya karar verdim. ama diğeri gibi yükselip mama sandalyesi olmuyor. diğerinin de kumaş kalitesi pek bi naylon geldi. kararsız kaldım en son arkadaşım gidip bakmış ankaradan gayet de güzel diyor. ama her ikisinin de içine minik singer ya da pamuk yatak desteği şart tam uyku halindeyken. ben de 149 luk olanı sipariş verdim. sonuçta maksimum 6 ay kullanıcak. memnun kalmazsam iade ederim kullanmadan. tiny love alırım dedim. için de carefuran sandalye singeri almıştım kocaman onu koyarım zaten maksimum bir kaç kaat uyucak.
Nerdesim yavrum?
Haber alan var mi kizlar?
kızlar özet geçicem zira geberiyorum uykusuzluktan yorgunluktan ağrılardan.
bu gerizekalı hastanenin radyoloğu benim stendi göremedi eşim bile görmüş ama ukalalık etmek istememiş.
neyse ürolog da bu stent kaymış ya da çıkmış ya yenisini takıcaz acil ya da böbrek zarar görür dedim. burası benim kadın doğum için gittiğim özel hastane gitmez olaydım anamızı ağlattılar oralara hiç girmiycem.
dedim ben göze alamam çok acılar çektim. yok neden anestezi vermemiş nasıl dayanmışım bilmem ne. sorun o an değil ki sonrası neyse adama lafları çaktım.
sinir oldu bizeç o sırada eşim kendi üroloğumun numarasını aldı. adam mümkün değil kayması ama gelsin çaresine bakarız siz neden başkasına gittiniz bana gelmediniz vs dedi. dedik biz kadın doğuma gittik soluğu ürolojide aldık.
geldim kızlar şans eseri iki günlüğüne görevlendirme radyolog gelmiş zira normalde radyoloğumuz yoktu gitmişti ben ortada kalmıştım ameliyat araya girince soluk alabilmiştim.
kabak gibi belki 30 belki 40 cm içerde kablo var. ve ne kayma ne bişey. taaa mesaneden başlıyo böbreğin içinde bitiyor. gözümüzle gördük. yalnız böbrek bu sefer 18.5 tan 24.5 mm e çıkmış görnüyüo. dr hiç önemli değil durdurduk biz sorunu dedi. bebek ne kadar büyürse büyüsün bizim orda önlemimiz var dedi. haaa kayabilirdi elbette ama ben hiç görmedim kayanı dedi:)))
doğum sonrası görmek istiyormuş beni. gitme o hastaneye orda doğurma dedi. ama burdaki dr çok küçük yeni mezunç önce bağırta bağırta normal deniycek sonra olmayınca sezaryen dicek sonra stent anestezisiz çıkcak falan pek düşünmüyorum ama inanın iki gündür yeme içme uyku sıfır. yavrumu üzdüm.
belki tüm bunlar ciğer geliştirici için vesile oldu. belki erken doğum riskim olduğu için doğum durdurucular işe yarayacak bilmiyorum ama en son kapıdan çıkarken nöbetçi kadın doğumcu dr zillisi sen doğursan da içim rahatç iğne etkisini göstercek bebeğin kilo almış sen hiç böbreği dert etme kendi dr un ne diyosa onu yap dedi.
paraları akıttık geldik kızlar. zavallı kocam yorgun ve aç haliyle hastaya gitti azcık para kazanayım da sinirimiz bozulmasın o aptal hastaneye diye
Kizlar. Nesdemi suan dr hastaneye yatirdi. Bobregi stentle 11 olmusken uan 18.5 olmus. O nedenle erken dogum riski var. Ciger gelistirici igne yapacaklar. Dualarinizi esirgemeyin lutfen.
hastanden yaziyorum esimin telden.dun cok sancim vardi vajinamda kasiklarimda ve bebek cok kasiyordu kendini.benim geldigim ozel hast de baska bi dr nobetciymis univ hast a gitmektense ozele geleyim istedik soncta bir sey olsa kendi dr burda calisiyo.rahim kapali.nst temiz surekli cekiliyo.lakin kizim cok hizli buyumus kizlar.dr cok cok iri bi bebek dedi.resmen seker hastalarinin bebekleri kadar olmus. daha 10gun once gununde gidiyodu.oyle hizli buyuynce bobregim de hizla buyumus stent olmasa demel mahvolmustum.dr erken.dogum riskin var stentten dolay olmadi erken alinir bu bebek zaten olmus dedi.sadece cigerlerini gelistircez dedi.igne basladi.kadin durmadan agri kesici vermek istiyo ben daha buyuk agrilar cektim ama almadim agri kesici.malum ozel hast hemen yatis yapti daha da aksam cikaririm diyo.delircem burda.salak salak kadinlar gelip gidip bakiyo nst deyken.bok var ne bakiyosun.karnimi acmisim cok mu meraklisin.ben.kimseye soru sormam hastanede yormam ve uzmek istemem bi de muhabbet ariyolar.yuru git kardesim cekemem seni:))neyse konu dagildi.kisaca agrim cok fazla ama doguma akincak bir sanci ya da acilma yok cok sukur rabbime.kizim cok buyumus tasiyamiyorum.anormal bi durum degildir ins.boyle buyurse erken alirlar.ama cutem artik yavas buyur dedi.
Kizlar. Mesaji kopyaliyrm.
Oglen vizitinde karar vericekmis nst den.sonra.agri kesici serum istemiyorum dedim ok dedi.birazdan radyoloji olcum yapcak ordan urolojiye gitcekmisim.durumuma gore de cikisim olcakmis.
ayyy soluk soluğa okudum bir gün girmedim neler olmuş, nesdem kuzum şükür şimdi iyisin canım inşallah kuzun vaktinde gelir seni üzmez annesi, iyi dr niye sayıyla arkadaş!!!Nesdemi deli ettiler. Urolog stentin kaydigini eger yeniden takilmazsa bobreginin zarar gorecdgini soylemis. Ozel hastane burasi.
Birazdan kendi dr.una gidecek insallah.
bilmiyorum kizlar gercekten kararsizim emzik konusunda.. misal ben hic emzik istememisim ilk gunden annem diyo cok huysuzdun herseye agliyordun ne kadar kurtarici diye agzina tikssm da geri cikardin..ama ablam da cok huysuzmus emzik kurtaricim oluyodu diyo..disi cikdikta yirtdigi icin yutar falan diye vermedim istemedi de diyo..
ama kuzenimin bebusi misal 3yasi var emzik vermedi cocuk hala parmagini emerek uyuyo..aglasa parmak agzina giriyo..dk yeni dogani gunde belirli saatlerde ver cok huysuz zamanind diyo..yani tum gunu agizda olmasin slismasin..memd gibi saatle falan yani..cok aglayinca ve ya isin cok oldugu zaman..
canım ben oğluma sadece uyuturken kullandım onun dışında keyfi vermedim hiç o yüzden sorun olmadı, bırakmayı kara kara düşünüyordum onu da bir gün ablama gidince unutmuşum dedim oğlum gitmiş emzikde tülbentte tülbentte uyku arkadaşıydı:) ondan sonra sordu bir kaç kere unuttu hamdolsun, çene yapısında sıkıntı olmadı çünkü akşama kadar emzikle gezmedi, ben memnunum şahsen yine kullanıcam tabi bebeğim tuıtarsaeflalim hic ugramadimi benmi rastlamdim:26:
eflosum nerdesin cnm
canım şükür evindesin çok sevindim, yavrun rızkınıda getirmişcutem, boran, duha, deryaw, dgrnpnr, ece, missy, ayayşegül,azerikızı, nukra, rosechina, dörtyapraklı yonca şu an çok uykusuzum aklıma gelmiyor alıntı da yapamadım hepinize çok teşekkür ederim. unuttuklarım bağışlasın.
canım çok yoğunum, kv gil temizliğimi yapıyor oğlum bu aralar beni çok oyalıyor hiç fırsatım olmuyorNerdesim yavrum?
Haber alan var mi kizlar?
canım birinci hoşuma gitti benimde aklımı çelme ana dizide var mama sandalyeside ama bu da pek güzelmiş:))kızlar ben son zamanlarda gündüz uykusu için bir şeyler arıyordum. ama ilerde mama sandalyesiydi, anakucağıydı da alıcaktım.
Hakketten eflal nerdesin kiiiiizzz ????????
Kızlar beni merak etmişsiniz, sıkıntı yok hamdolsun oğlanın iğnesiydi malum tuvalet işiydi beni çok uğraştırıyor, bayram yakın kv gil dün temizliğimi yaptılar akşamada misafirleri vardı yemeğe yardım ettim derken giremedim, oğlum sağolsun çok uykusuz bırakıyor akşam 11.30 da yatıp sabah 5.30 da kalkan başka çocuk tanıyormusunuzhaliyle bende 5-6 saatlik uykuylayım ve bu da baş ağrısı yapıyor bende, bitkinim keyifsizim,bayram telaşı malum hazırlıklar var ben gezmiycem pek hazırlıkda yapmıycam aslında ama yine de ufak tefek tülü kırlenti yıka vs. uğraştırıyor beni, evimi baştan sona temizledi sağolsun kv görümce çok tuhafmış başkasının evimi temizlemesi:) Allah razı olsun onlardan, kendi ailemede selam olsun bir sormadılar ya ne diyeyim, görümceme elbise aldım hediye, yaptığına karşılık olmaz ama sevindi:)) ablamlara özellikle diyeceğim anlarlarsa bebeğimi hissetmiyorum diye korkuyordum hamdolsun arada hafif belli ediyor, kasılmalarım aynı yarın doktora sorucam artık.
Hepinizi seviyorum geçmişi çok okuyamadım bu aralar merak etmeyin beni
ah güzelim seni çok iyi anlıyorum. bazen biz çok fedakar olduğumuz için karşımızdakileri de öyle istiyoruz.Rabb'im kolaylik versin ablam ....
Tuvalet egitimi oldukca zormus ...
Bununda ustesinden gelirsin ins.
Ayrica kendi ailemdwn bende sikayetciyim ablam...
Hamile hamile azar azar kendi isimi kendim gordum hep...
4 kiz kardesimden biride gelip yardima ihtiyacin var mi demedi...
Acil sezeryana alindim o arada sagolsun kv ile yengem evimi temizlemisler...
Evimiz 5 dk yurume mesafesi...
Su ana kadar 2 kere geldiler...
2.5 ay oldu ki ben her hafta 2-3 kere giderdim ...
Kardes ya ozlenmez mi demek ki ben abartiyormusum...
Dogumdan sonra sadece bir kere babanneme gittim...
Annemlere ugramadim hic ayni apartmandalar...
Bundan sonrada bayramda seyranda giderim ...
Sevilmiyormusum onu anladim bende
Nereden nereye ablam bende amma dolmusum konu ne iken ne ettim kusuruma bakma
canım gönlüm tiny den yana çok kalite duruyor işte öbürü 30 cm yükselip mama sandalyesi oluyormuş. iki güne elimde olur içime sinmezse tiny alırım artık.Verilmis sadakan varmis nesdemim..
Guzel haberlerle donmenize sevindim
Ne kadar gec olsak o kadar iyi ablam 11 ay olacak neredeyse ben alistim boyle hasta olmadan
Tiny love i ben kullaniyorum nesdemim...
Titresim ozelligide var...
Benim oglum kucaktan kucaga gezmektense koyuyorum onun icine aciyorum muzigi oyun oynuyor kendi kendine...
Yatma yeri biraz sert oldugu icin ben alt acma minderimizi koydum icine...
Cok rahat uyuyor icinde....
Ileride yemek yedirmek icinde guzel kullanisli ama yuksek olmuyor iste...
canım yavaştan başla en azından kabalar bitsin. bak doğumuma bir ay var hala çıkıyor eksikler.aynen dediğin gibi değişiyor, onun için bebeğine göre davranacaksın canım.
al kenarda dursun, lazım olursa kullanırsın.
maaşallah size:)
şu kasılmayı tarif edebilecek misin? tarif edilebilir bir şey mi onu da bilmiyorum ya neyse:)
her şeyde bir hayır vardır canım, bu sıkıntılı süreç mutlaka bir hayra vesile olmuştur.
tekrar aynı acıları yaşamadığına da ayrıca sevindim, geçmiş olsun.
iyi bari, o da farkına varmış yaptığının.
artık daha dikkati davranır en azından.
helal paraymış, geri gelmiş
aa böyle bir şeyin var olduğundan bile haberim yoktu:)))
o pahalı olan çokk güzel görünüyor ama mama sandalyesi olmaması kötü.
diğeri daha kullanışlı.
ben daha bir iğne bile almadım ve nereden başlayacağımı bilmiyorum
adet güni ateş düşer. ama ne zaman yumurtladığımız döngümüzün günü de önemliç daha detaylı yazın yardımcı olmaya çalışalım.Merhabalar ben birşey sormak istiyorum umarım tecrübeli arkadaşlardan cevap alırım.benim bu ay ateşim hiç düşmedi adet günlerinde hep 36.8 36.6 36.5 civarında adet günlerinde ateş düşmesi gerekmezmiydi şimdiden teşekkürler
ayy kuzum çok sağol sizler de burda merakta kaldınız sağolsun cutem haber vermiş sizlere. çok şükür evimizdeyiz böbrek de iyi. azcık salak insanlara denk gelince olaylar büyüdü.Ay ben okurken ayar oldum,siz kimbilir ne haldeydiniz.kıyamam yaa.ama şükürler olsun sonucu mutlu etti..Rabbim her daim yardımcın olsun kuzummm.Eşin de yazık panik olmuştur..neyse geçti gitti ohh :) bu haberi almak icin 07.30 da uyandım ayol
ayyy soluk soluğa okudum bir gün girmedim neler olmuş, nesdem kuzum şükür şimdi iyisin canım inşallah kuzun vaktinde gelir seni üzmez annesi, iyi dr niye sayıyla arkadaş!!!
canım ben oğluma sadece uyuturken kullandım onun dışında keyfi vermedim hiç o yüzden sorun olmadı, bırakmayı kara kara düşünüyordum onu da bir gün ablama gidince unutmuşum dedim oğlum gitmiş emzikde tülbentte tülbentte uyku arkadaşıydı:) ondan sonra sordu bir kaç kere unuttu hamdolsun, çene yapısında sıkıntı olmadı çünkü akşama kadar emzikle gezmedi, ben memnunum şahsen yine kullanıcam tabi bebeğim tuıtarsa
canım şükür evindesin çok sevindim, yavrun rızkınıda getirmiş
canım çok yoğunum, kv gil temizliğimi yapıyor oğlum bu aralar beni çok oyalıyor hiç fırsatım olmuyor
canım birinci hoşuma gitti benimde aklımı çelme ana dizide var mama sandalyeside ama bu da pek güzelmiş:))
evimdeyim canım az sonra yazıyorum:)
Tum.degerlerinizi yazarsaniz yardimci olabiliriz.Merhabalar ben birşey sormak istiyorum umarım tecrübeli arkadaşlardan cevap alırım.benim bu ay ateşim hiç düşmedi adet günlerinde hep 36.8 36.6 36.5 civarında adet günlerinde ateş düşmesi gerekmezmiydi şimdiden teşekkürler
Tamam cnm.Kızlar beni merak etmişsiniz, sıkıntı yok hamdolsun oğlanın iğnesiydi malum tuvalet işiydi beni çok uğraştırıyor, bayram yakın kv gil dün temizliğimi yaptılar akşamada misafirleri vardı yemeğe yardım ettim derken giremedim, oğlum sağolsun çok uykusuz bırakıyor akşam 11.30 da yatıp sabah 5.30 da kalkan başka çocuk tanıyormusunuzhaliyle bende 5-6 saatlik uykuylayım ve bu da baş ağrısı yapıyor bende, bitkinim keyifsizim,bayram telaşı malum hazırlıklar var ben gezmiycem pek hazırlıkda yapmıycam aslında ama yine de ufak tefek tülü kırlenti yıka vs. uğraştırıyor beni, evimi baştan sona temizledi sağolsun kv görümce çok tuhafmış başkasının evimi temizlemesi:) Allah razı olsun onlardan, kendi ailemede selam olsun bir sormadılar ya ne diyeyim, görümceme elbise aldım hediye, yaptığına karşılık olmaz ama sevindi:)) ablamlara özellikle diyeceğim anlarlarsa bebeğimi hissetmiyorum diye korkuyordum hamdolsun arada hafif belli ediyor, kasılmalarım aynı yarın doktora sorucam artık.
kocaman aminnn.Canım kv de geliyormuş inşallah şu mübarek günde duam kabul olsun, kazasız belasız sıkıntısız geçsin bundan sonra ki günlerin canım, canı gönülden diliyorum Allah güç kuvvet versin sana,kv ninde seni üzenlerinde dilini kötü söze bağlasın.
Kiyamam sana ben..canim benim. Uzme diyecegim kendini ama mumkun degil.biliyrm.Rabb'im kolaylik versin ablam ....
cutem, boran, duha, deryaw, dgrnpnr, ece, missy, ayayşegül,azerikızı, nukra, rosechina, dörtyapraklı yonca şu an çok uykusuzum aklıma gelmiyor alıntı da yapamadım hepinize çok teşekkür ederim. unuttuklarım bağışlasın.
Canım merhaba seninde benim gibi geç yumurtlama olmuştu şuan bebeğin gelişimi son adet tarihine göre mi gidiyor cevap verirsen sevinirim
kolay gelsin yorma canım ütü de zor iş valla hic sevmen utuyu ve yorar da.ikili de temiz cikar inş saglikka gelsin miniklerimiz.Canim karnimin sol tarafına doğru kayiyor ve yumruk oluşturuyor resmen elimle karnimi yoklayincada diğer taraflar bomboş ama orasi elime geliyor ve yumruklasi sa sanci yapiyor.allaha su!ur bugün olmadi hic.sabahtan gittim ikiliyi verdim yarin öğleden sonra alican inşallah herşey yolundadıevde kadin var mecbur temizlikçi aldim halklarda yikandii geldi ayy ev resmen bana batiyordu pislik içindeydi biseye benzedi şükür.bende oturduğun yerde perdeleri u5uluyorum.allahim kimseyi elden ayaktn etmesin
oyy canim ya insan üzüluyr tabi anne ve kardeşler olunca konu ama rabbim sana saglik afiyet versin kimseye muhtaç etmesin yardimcin allah olsunRabb'im kolaylik versin ablam ....
Kızlar beni merak etmişsiniz, sıkıntı yok hamdolsun oğlanın iğnesiydi malum tuvalet işiydi beni çok uğraştırıyor, bayram yakın kv gil dün temizliğimi yaptılar akşamada misafirleri vardı yemeğe yardım ettim derken giremedim, oğlum sağolsun çok uykusuz bırakıyor akşam 11.30 da yatıp sabah 5.30 da kalkan başka çocuk tanıyormusunuzhaliyle bende 5-6 saatlik uykuylayım ve bu da baş ağrısı yapıyor bende, bitkinim keyifsizim,bayram telaşı malum hazırlıklar var ben gezmiycem pek hazırlıkda yapmıycam aslında ama yine de ufak tefek tülü kırlenti yıka vs. uğraştırıyor beni, evimi baştan sona temizledi sağolsun kv görümce çok tuhafmış başkasının evimi temizlemesi:) Allah razı olsun onlardan, kendi ailemede selam olsun bir sormadılar ya ne diyeyim, görümceme elbise aldım hediye, yaptığına karşılık olmaz ama sevindi:)) ablamlara özellikle diyeceğim anlarlarsa bebeğimi hissetmiyorum diye korkuyordum hamdolsun arada hafif belli ediyor, kasılmalarım aynı yarın doktora sorucam artık.
ah güzelim seni çok iyi anlıyorum. bazen biz çok fedakar olduğumuz için karşımızdakileri de öyle istiyoruz.
bazen de inan en yakınımız çenesiyle davranışlarıyla yoruyor. en güzeli beklenti olmaması. bekleme yardım. ama sen de koşma eskisi gibi. ailemiz de olsa bi mesafa lazım. dinimiz bile önce kendi yuvan diyor.
canım gönlüm tiny den yana çok kalite duruyor işte öbürü 30 cm yükselip mama sandalyesi oluyormuş. iki güne elimde olur içime sinmezse tiny alırım artık.
canım yavaştan başla en azından kabalar bitsin. bak doğumuma bir ay var hala çıkıyor eksikler.
tiny love cidden güzel reknleri de kumaşı da güzel. bu yatakları en fazla 6-7 ay kullanabiliriyoruz boyları kısa çünkü sığmıyor kuzular. ama üç ayrı şey almaktansa hepsi bir arada olması güzel. ben bi ucuz olanı alayım size söylerim. boşa tiny love iki katı vermezsiniz tabi isteyenler:)
adet güni ateş düşer. ama ne zaman yumurtladığımız döngümüzün günü de önemliç daha detaylı yazın yardımcı olmaya çalışalım.
ayy kuzum çok sağol sizler de burda merakta kaldınız sağolsun cutem haber vermiş sizlere. çok şükür evimizdeyiz böbrek de iyi. azcık salak insanlara denk gelince olaylar büyüdü.
sağol canım. sen de iyi ol aman yorma kendini. oğlun nasıl oldu tekrar test vercek misiniz.
kasılmaları ihmal etme sor mutlaka.
Tum.degerlerinizi yazarsaniz yardimci olabiliriz.
Tamam cnm.
kocaman aminnn.
Kiyamam sana ben..canim benim. Uzme diyecegim kendini ama mumkun degil.biliyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?