Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
içinden gelerek sana baksa tamam dicem ama sırf kıskançlıktan yapıyor.
sabır yarabbim. kimi de hiç ilgilenmiyo biliyosun. kimi de böyle salça..

içinden gelerek sana baksa tamam dicem ama sırf kıskançlıktan yapıyor.
sabır yarabbim. kimi de hiç ilgilenmiyo biliyosun. kimi de böyle salça..

Cok agir sinaniyrm ben. Ona karar verdim cnm. Buna da sukur ne diyeyim.

Senin eve de bi nst cihazi alalimm.dogum sonrasi yoklugunu hissetme. Ara da baglarsin kendini

Cok agir sinaniyrm ben. Ona karar verdim cnm. Buna da sukur ne diyeyim.

Senin eve de bi nst cihazi alalimm.dogum sonrasi yoklugunu hissetme. Ara da baglarsin kendini

ay benim bir de her hafta ultrason tecrübem var:)
hele eşim zaten mesleki olarak ultrasonu rahat algılar ama artık beşeri tıp konusunda bile aştı:)
stendi görmüş radyoloğun görmedim dediği.
bugün ikinci radyolog demeden ahanda stent boylu boyunca dedi:)

evde ultrasonsuz nstsiz napıcaksam 10 gün

canım gelince böyle üst üste oluyor cidden. seni çok iyi anlıyorum.
canım sana yarın mail atıcam şimdi beynim yanık analiz etmek istediklerim var çünkü aklım yettiğince.

kızlar ben son zamanlarda gündüz uykusu için bir şeyler arıyordum. ama ilerde mama sandalyesiydi, anakucağıydı da alıcaktım.
derken iki seçenek buldum.

biri bu http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3032

diğeri de bu:http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg-kirmizi_TLO-1801006830

ben ilk başta kaliteli olsun diye tiny love almaya karar verdim. ama diğeri gibi yükselip mama sandalyesi olmuyor. diğerinin de kumaş kalitesi pek bi naylon geldi. kararsız kaldım en son arkadaşım gidip bakmış ankaradan gayet de güzel diyor. ama her ikisinin de içine minik singer ya da pamuk yatak desteği şart tam uyku halindeyken. ben de 149 luk olanı sipariş verdim. sonuçta maksimum 6 ay kullanıcak. memnun kalmazsam iade ederim kullanmadan. tiny love alırım dedim. için de carefuran sandalye singeri almıştım kocaman onu koyarım zaten maksimum bir kaç kaat uyucak.

Verilmis sadakan varmis nesdemim..
Guzel haberlerle donmenize sevindim

Ne kadar gec olsak o kadar iyi ablam 11 ay olacak neredeyse ben alistim boyle hasta olmadan

Tiny love i ben kullaniyorum nesdemim...
Titresim ozelligide var...
Benim oglum kucaktan kucaga gezmektense koyuyorum onun icine aciyorum muzigi oyun oynuyor kendi kendine...
Yatma yeri biraz sert oldugu icin ben alt acma minderimizi koydum icine...
Cok rahat uyuyor icinde....
Ileride yemek yedirmek icinde guzel kullanisli ama yuksek olmuyor iste...

Son düzenleme:
aynen dediğin gibi değişiyor, onun için bebeğine göre davranacaksın canım.
al kenarda dursun, lazım olursa kullanırsın.
Kizlar hani kasilma oluyorduyaa dr.a gittim bebis iyi sukur 72mm olmus.yarin ikili yapilacak.agrilar devam ederse cerraha git fitik olabilir dedi solda olan kasilmalarda bazen karsilasiyoruz dedi.
maaşallah size:)
şu kasılmayı tarif edebilecek misin? tarif edilebilir bir şey mi onu da bilmiyorum ya neyse:)
her şeyde bir hayır vardır canım, bu sıkıntılı süreç mutlaka bir hayra vesile olmuştur.
tekrar aynı acıları yaşamadığına da ayrıca sevindim, geçmiş olsun.
iyi bari, o da farkına varmış yaptığının.
artık daha dikkati davranır en azından.
helal paraymış, geri gelmiş
aa böyle bir şeyin var olduğundan bile haberim yoktu:)))
o pahalı olan çokk güzel görünüyor ama mama sandalyesi olmaması kötü.
diğeri daha kullanışlı.
ben daha bir iğne bile almadım ve nereden başlayacağımı bilmiyorum

Merhabalar ben birşey sormak istiyorum umarım tecrübeli arkadaşlardan cevap alırım.benim bu ay ateşim hiç düşmedi adet günlerinde hep 36.8 36.6 36.5 civarında adet günlerinde ateş düşmesi gerekmezmiydi şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

Ay ben okurken ayar oldum,siz kimbilir ne haldeydiniz.kıyamam yaa.ama şükürler olsun sonucu mutlu etti..Rabbim her daim yardımcın olsun kuzummm.Eşin de yazık panik olmuştur..neyse geçti gitti ohh :) bu haberi almak icin 07.30 da uyandım ayol

Kizlar. Nesdemi suan dr hastaneye yatirdi. Bobregi stentle 11 olmusken uan 18.5 olmus. O nedenle erken dogum riski var. Ciger gelistirici igne yapacaklar. Dualarinizi esirgemeyin lutfen.

Kizlar. Mesaji kopyaliyrm.

Oglen vizitinde karar vericekmis nst den.sonra.agri kesici serum istemiyorum dedim ok dedi.birazdan radyoloji olcum yapcak ordan urolojiye gitcekmisim.durumuma gore de cikisim olcakmis.

Nesdemi deli ettiler. Urolog stentin kaydigini eger yeniden takilmazsa bobreginin zarar gorecdgini soylemis. Ozel hastane burasi.
Birazdan kendi dr.una gidecek insallah.
ayyy soluk soluğa okudum bir gün girmedim neler olmuş, nesdem kuzum şükür şimdi iyisin canım inşallah kuzun vaktinde gelir seni üzmez annesi, iyi dr niye sayıyla arkadaş!!!

eflalim hic ugramadimi benmi rastlamdim:26:
eflosum nerdesin cnm
canım ben oğluma sadece uyuturken kullandım onun dışında keyfi vermedim hiç o yüzden sorun olmadı, bırakmayı kara kara düşünüyordum onu da bir gün ablama gidince unutmuşum dedim oğlum gitmiş emzikde tülbentte tülbentte uyku arkadaşıydı:) ondan sonra sordu bir kaç kere unuttu hamdolsun, çene yapısında sıkıntı olmadı çünkü akşama kadar emzikle gezmedi, ben memnunum şahsen yine kullanıcam tabi bebeğim tuıtarsa

canım şükür evindesin çok sevindim, yavrun rızkınıda getirmiş
Nerdesim yavrum?
Haber alan var mi kizlar?
canım çok yoğunum, kv gil temizliğimi yapıyor oğlum bu aralar beni çok oyalıyor hiç fırsatım olmuyor
canım birinci hoşuma gitti benimde aklımı çelme ana dizide var mama sandalyeside ama bu da pek güzelmiş:))
Hakketten eflal nerdesin kiiiiizzz ????????

evimdeyim canım az sonra yazıyorum:)

Kızlar beni merak etmişsiniz, sıkıntı yok hamdolsun oğlanın iğnesiydi malum tuvalet işiydi beni çok uğraştırıyor, bayram yakın kv gil dün temizliğimi yaptılar akşamada misafirleri vardı yemeğe yardım ettim derken giremedim, oğlum sağolsun çok uykusuz bırakıyor akşam 11.30 da yatıp sabah 5.30 da kalkan başka çocuk tanıyormusunuz haliyle bende 5-6 saatlik uykuylayım ve bu da baş ağrısı yapıyor bende, bitkinim keyifsizim,bayram telaşı malum hazırlıklar var ben gezmiycem pek hazırlıkda yapmıycam aslında ama yine de ufak tefek tülü kırlenti yıka vs. uğraştırıyor beni, evimi baştan sona temizledi sağolsun kv görümce çok tuhafmış başkasının evimi temizlemesi:) Allah razı olsun onlardan, kendi ailemede selam olsun bir sormadılar ya ne diyeyim, görümceme elbise aldım hediye, yaptığına karşılık olmaz ama sevindi:)) ablamlara özellikle diyeceğim anlarlarsa bebeğimi hissetmiyorum diye korkuyordum hamdolsun arada hafif belli ediyor, kasılmalarım aynı yarın doktora sorucam artık.

Hepinizi seviyorum geçmişi çok okuyamadım bu aralar merak etmeyin beni

Canım kv de geliyormuş inşallah şu mübarek günde duam kabul olsun, kazasız belasız sıkıntısız geçsin bundan sonra ki günlerin canım, canı gönülden diliyorum Allah güç kuvvet versin sana,kv ninde seni üzenlerinde dilini kötü söze bağlasın.

Rabb'im kolaylik versin ablam ....
Tuvalet egitimi oldukca zormus ...
Bununda ustesinden gelirsin ins.
Ayrica kendi ailemdwn bende sikayetciyim ablam...
Hamile hamile azar azar kendi isimi kendim gordum hep...
4 kiz kardesimden biride gelip yardima ihtiyacin var mi demedi...
Acil sezeryana alindim o arada sagolsun kv ile yengem evimi temizlemisler...
Evimiz 5 dk yurume mesafesi...
Su ana kadar 2 kere geldiler...
2.5 ay oldu ki ben her hafta 2-3 kere giderdim ...
Kardes ya ozlenmez mi demek ki ben abartiyormusum...
Dogumdan sonra sadece bir kere babanneme gittim...
Annemlere ugramadim hic ayni apartmandalar...
Bundan sonrada bayramda seyranda giderim ...
Sevilmiyormusum onu anladim bende
Nereden nereye ablam bende amma dolmusum konu ne iken ne ettim kusuruma bakma

ah güzelim seni çok iyi anlıyorum. bazen biz çok fedakar olduğumuz için karşımızdakileri de öyle istiyoruz.
bazen de inan en yakınımız çenesiyle davranışlarıyla yoruyor. en güzeli beklenti olmaması. bekleme yardım. ama sen de koşma eskisi gibi. ailemiz de olsa bi mesafa lazım. dinimiz bile önce kendi yuvan diyor.
canım gönlüm tiny den yana çok kalite duruyor işte öbürü 30 cm yükselip mama sandalyesi oluyormuş. iki güne elimde olur içime sinmezse tiny alırım artık.
canım yavaştan başla en azından kabalar bitsin. bak doğumuma bir ay var hala çıkıyor eksikler.
tiny love cidden güzel reknleri de kumaşı da güzel. bu yatakları en fazla 6-7 ay kullanabiliriyoruz boyları kısa çünkü sığmıyor kuzular. ama üç ayrı şey almaktansa hepsi bir arada olması güzel. ben bi ucuz olanı alayım size söylerim. boşa tiny love iki katı vermezsiniz tabi isteyenler:)
adet güni ateş düşer. ama ne zaman yumurtladığımız döngümüzün günü de önemliç daha detaylı yazın yardımcı olmaya çalışalım.
ayy kuzum çok sağol sizler de burda merakta kaldınız sağolsun cutem haber vermiş sizlere. çok şükür evimizdeyiz böbrek de iyi. azcık salak insanlara denk gelince olaylar büyüdü.

sağol canım. sen de iyi ol aman yorma kendini. oğlun nasıl oldu tekrar test vercek misiniz.
kasılmaları ihmal etme sor mutlaka.

Canim karnimin sol tarafına doğru kayiyor ve yumruk oluşturuyor resmen elimle karnimi yoklayincada diğer taraflar bomboş ama orasi elime geliyor ve yumruklasi sa sanci yapiyor.allaha su!ur bugün olmadi hic.sabahtan gittim ikiliyi verdim yarin öğleden sonra alican inşallah herşey yolundadıevde kadin var mecbur temizlikçi aldim halklarda yikandii geldi ayy ev resmen bana batiyordu pislik içindeydi biseye benzedi şükür.bende oturduğun yerde perdeleri u5uluyorum.allahim kimseyi elden ayaktn etmesin

Tum.degerlerinizi yazarsaniz yardimci olabiliriz.

Tamam cnm.

kocaman aminnn.

Kiyamam sana ben..canim benim. Uzme diyecegim kendini ama mumkun degil.biliyrm.

canım o kasılma değil. ben de aynı şikayetle gittim. kaç kere hem de. o bebek hareketi. bebek kendini itiyor. o esnada sancı da çıkmıyor nst de.
asıl kasılma göbek deliği civarında yuvarlak sertlik.

kıyamam ya 2-3 saatin içinde ne sıkıntılar yaşamışsın çok şükür ki iyisiniz eve dönmüşsünüz :) bu son olsun inş canım Allahım birdaha yaşatmasın..
bereketli Dora cık :)

Canım merhaba seninde benim gibi geç yumurtlama olmuştu şuan bebeğin gelişimi son adet tarihine göre mi gidiyor cevap verirsen sevinirim

canım ben hamile kaldığım ay değilde ondan önceki ay geç yumurtlamıştım adetimin 20. günü çatlamıştı yumurtam o ay olmadı.
bir sonraki nisan ayında adetimin 15. günü yumurtam çatladı ve meleğim geldi Allahın izniyle :) darısı en kısa zamanda tüm arkadaşlarıma

kolay gelsin yorma canım ütü de zor iş valla hic sevmen utuyu ve yorar da.ikili de temiz cikar inş saglikka gelsin miniklerimiz.
oyy canim ya insan üzüluyr tabi anne ve kardeşler olunca konu ama rabbim sana saglik afiyet versin kimseye muhtaç etmesin yardimcin allah olsun

canim kolay gelsin aman iyi olun da siz tek işin olsun malum bayram geliyr cok şükür ama yorma kendini canim dikkat et kendine.

Tum.degerlerinizi yazarsaniz yardimci olabiliriz.

Tamam cnm.

kocaman aminnn.

Kiyamam sana ben..canim benim. Uzme diyecegim kendini ama mumkun degil.biliyrm.

Ya bacilarim oda degilde esimle kv dem sana verdikleri deger bu kadar falan diyorlar...
Bende oruc oruc gelmiyorlardir diyorum ama bu seferde oruc oruc gezmeleri biliyorlar buraya mi gelemiyorlar diye soyleniyorlar haklilarda...
Neyse hatta gecenlerde babamla annem koyden geldiler oglumu kv deye birakip 1 saat ugradim gider gitmez annem pasta falan yaptirmanin pesindeydi..
Millet yanina gelecekmisde birseyler yap dedi...
Yahu oglum var benim hic mi ozlemedin beni sohbet edelim degil mi ama..
Ablam falanda evde yani...
Fazla durmadim bende babamda milletin isi gucu var birak gitsin dedi...
Beni bir yabanciymisim gibi seslendi...
Gelde o eve git bir daha..
Ayrica aynen nesdemim biz fazla deger verip karsidan da o degeri gormedigmiz icin her zaman kirilan taraf biz oluyoruz ne yazik ki

Senin siparisini verdiginde oldukca kullanisli demekte fayda var
Tiny love dan daha kullanisli bile olabilir...
Yukselebilmesi buyuk avantaj...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…