Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım yaa Allah yardımcın olsun.. ne güzel eşinin ailesi yanındalar destekler :) sen yinede çok iş yapma abartma dikkat et kendine (;
işte herkesin şansı farklı oluyor kimi kv şikayetçi kimi kendi ailesinden neyse ki bitaraf destek bile olsa yinede çok güzel
tabiki herkes kendi ailesinin yanında olmasını ister ama buna şükür kuzum...

benim annem de bana yetişemiyor ablamdan dolayı 1,5 yaşında ikizler ve 5 yaşında 3 oğlu var her gün ablamda annemede hak veriyorum tabi nasıl yetişsin kadın hepimize ablam malum o hiç gelemio ama ablam ilk doğum yaptığında inanın 1 yıl boyunca 2 gün evimde kaldıysam 4-5 gün hep ablamda kaldım çok emeğim var ama karşılıkta beklemiyorum herzaman koşarım o benim ablam sonuçta :) ...
kv herzaman sorar sağolsun sakın yapma etme biz gelir yaparız ihtiyacın olduğunda söyle fln der.
şimdilik çok şükür kendim herşeime yetişmeye çalışıyorum bi yandan iş güç bi yandan ev yemek v.s kolay olmuyor tabi ...

canım işte herkesi kendimiz gibi zannediyoruz ama maalesef kardeşte olsa değişmiyor bu... sevilmiyorum die düşünme tabiki seviyorlardır ama onlar yaşamadıkları için seni anlamıyor olabilirler. yinede kötü düşünme sende bundan sonra ona göre davranırsın canım üzme kendini sakın

canım sonuçta kısa bir süre kullanacağı için en kullanışlı olana bakacaksın
bencede baby plus daha kullanışlı ve oda güzel :)
tiny love görsel olarak güzel tabi :)

kızlar nasılsınız? bu aralar iftardı evin eksikleriydi derken giremiyorum.bugün medipolu aradım rahim filmi için.hala çekilemedim.
bu tayin işi çıkınca çocuk işine ara verdik zaten.bayramdan sonra medipolde tedaviye başlıcam.aradım rahim filminin ücreti 300 müş anestezi kullanmıyolarmış.dç dr.ların muayne ücreti 100, op. dr ların 30 muş.
şimdilik op. dr la tedaviye başlıcam.eğer aşılama tüp bebek aşamasına girersek dç. tercih ederim.
hastanede tüp bebekte yapılıyomuş.çok kanım kaynadı bu hastaneye herşey var

canım 149 luk olan benim çok hoşuma gitti.daha kaliteli duruyo diğerine göre.hemde daha şık :)
senin gösterdiklerine bakıyım derken bütün siteyi gezmişim.
hayallere daldım gittim :)
bebeğimi doğurdum hastane çıkışı aldım bebek arabası aldım her akşam sahilllere parklara gittik kuzumla vs vs

ah ah annelikten mahrum kalmak çok zor bi kadın için.gün geçtikçe daha iyi anlıyorum

Canim tedavin bebegini getirsin inş tüp e gerek kalmadan mujden seninle olsun.
evet canim zor ama rabbim cok buyuk hepinize de nasip edecek ins inan vaktini bekliyr demekki edilen dualarin vakti dolmamış . allahım cok bekletmeden sana ve aysegul, azap, cikolata isteyen tum kardeslerime mübarek gunler hürmetine kadir gecesi hürmetine nasip eylesin hayırlısiyla inşaallah kimseyi bu duygudan nahrum etmesin.

canım yeni dr.un yeni tedavin sana meleğini getirsin en kısa zamanda.. inş o günlerde gelecek kuzum Allahın izniyle :)

maşallah canım size hep böyle mutlu olun inşş :)

amin canım tüm kalbimle sen nasılsın duhamm ?

Cnm. Dusuncesizlik etmisler. Insan umdugunu bulamiyinca hayal kirikligi da buyuk oluyor.
Sen yine iyi birakip 1 saat gidebilmissin kv ne. Ben henuz o asamaya gelemedim cnm.

Allah gonlune gore versin cnm. Sakin kendini uzme. Sen annelikten mahrum degilsin. Sadece vaktini bekliyorsun cnm.

inşaallah canım ya.bazen dua ederken utanıyorum.gazzedekiler ne derdinde sen ne derdindesin diyorum.o kadar bebek ölüyoken,o kadar annenin canı yanıyoken kendim için bişeyler istemeye çok utanıyorum
bilmiyorum düşüncem doğrumu?

canım yeni dr.un yeni tedavin sana meleğini getirsin en kısa zamanda.. inş o günlerde gelecek kuzum Allahın izniyle :)

amin canım.Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşaallah

maşallah Barekallah cok tatli olmussun gobusunle hep boyle gülün ins.
maşallah canım size hep böyle mutlu olun inşş :)

amin canım tüm kalbimle sen nasılsın duhamm ?
cok şükür canim iyiyim biraz halsizlik var idare ediyrum yarin ikili test ve kan sonuçlarını alıcam ins temizdir işte tedirginlik hic bitmiyr.
sen nasılsın?

Insallah sonucun tertemiz gelir cnm.
Sana tavsiyem 3 luyu yaptirma. Cunku hata payi daha yuksekmis.

Canim benim tabiki onlara dua edicez başka bişey gelmiyr elimizden ama tabiki duanda kendine de yer verebilirsin.

inşaallah canım.kendimi yıpratmamaya çalışıyorum ama fazla duygusallaşıyorum bu konuda. elimde değil.

Insallah sonucun tertemiz gelir cnm.
Sana tavsiyem 3 luyu yaptirma. Cunku hata payi daha yuksekmis.

inşallah cutem. üçlüyu hic düşünmüyorum zaten. bunu da yaptirmiycaktim dr yapalim deyince ses cijarmadim.
sanki mecbur musuz gibi hic ister misin istemez misin diye sormuyrlar.

canım Allah kolaylık versin sana. bende harketlerini hissetmiyorum diye korkuyorum arada sanki hareket ediyor tam anlayamıyorum yani 16 haftalık oldumi inş. doktor elevit ve gyne ferro diye bir ilaç verdi sen hangi ilaçları kullanıyorsun şuan

canım üzülmemk elde değil inan hergün haberlerde onları izlerken gözlerim doluyor ağlıyorum
tabiki onlarada dua edices kuzum kendimize de...

halsizlik bende de var canım sıcaklarda çok yoruyor.. gönlünü ferah tut güzelim temiz gelecek inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…