Kızlar beni merak etmişsiniz, sıkıntı yok hamdolsun oğlanın iğnesiydi malum tuvalet işiydi beni çok uğraştırıyor, bayram yakın kv gil dün temizliğimi yaptılar akşamada misafirleri vardı yemeğe yardım ettim derken giremedim, oğlum sağolsun çok uykusuz bırakıyor akşam 11.30 da yatıp sabah 5.30 da kalkan başka çocuk tanıyormusunuzhaliyle bende 5-6 saatlik uykuylayım ve bu da baş ağrısı yapıyor bende, bitkinim keyifsizim,bayram telaşı malum hazırlıklar var ben gezmiycem pek hazırlıkda yapmıycam aslında ama yine de ufak tefek tülü kırlenti yıka vs. uğraştırıyor beni, evimi baştan sona temizledi sağolsun kv görümce çok tuhafmış başkasının evimi temizlemesi:) Allah razı olsun onlardan, kendi ailemede selam olsun bir sormadılar ya ne diyeyim, görümceme elbise aldım hediye, yaptığına karşılık olmaz ama sevindi:)) ablamlara özellikle diyeceğim anlarlarsa bebeğimi hissetmiyorum diye korkuyordum hamdolsun arada hafif belli ediyor, kasılmalarım aynı yarın doktora sorucam artık.
Hepinizi seviyorum geçmişi çok okuyamadım bu aralar merak etmeyin beni
Rabb'im kolaylik versin ablam ....
Tuvalet egitimi oldukca zormus ...
Bununda ustesinden gelirsin ins.
Ayrica kendi ailemdwn bende sikayetciyim ablam...
Hamile hamile azar azar kendi isimi kendim gordum hep...
4 kiz kardesimden biride gelip yardima ihtiyacin var mi demedi...
Acil sezeryana alindim o arada sagolsun kv ile yengem evimi temizlemisler...
Evimiz 5 dk yurume mesafesi...
Su ana kadar 2 kere geldiler...
2.5 ay oldu ki ben her hafta 2-3 kere giderdim ...
Kardes ya ozlenmez mi demek ki ben abartiyormusum...
Dogumdan sonra sadece bir kere babanneme gittim...
Annemlere ugramadim hic ayni apartmandalar...
Bundan sonrada bayramda seyranda giderim ...
Sevilmiyormusum onu anladim bende
Nereden nereye ablam bende amma dolmusum konu ne iken ne ettim kusuruma bakma
kızlar ben son zamanlarda gündüz uykusu için bir şeyler arıyordum. ama ilerde mama sandalyesiydi, anakucağıydı da alıcaktım.
derken iki seçenek buldum.
biri bu http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3032
diğeri de bu:http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg-kirmizi_TLO-1801006830
ben ilk başta kaliteli olsun diye tiny love almaya karar verdim. ama diğeri gibi yükselip mama sandalyesi olmuyor. diğerinin de kumaş kalitesi pek bi naylon geldi. kararsız kaldım en son arkadaşım gidip bakmış ankaradan gayet de güzel diyor. ama her ikisinin de içine minik singer ya da pamuk yatak desteği şart tam uyku halindeyken. ben de 149 luk olanı sipariş verdim. sonuçta maksimum 6 ay kullanıcak. memnun kalmazsam iade ederim kullanmadan. tiny love alırım dedim. için de carefuran sandalye singeri almıştım kocaman onu koyarım zaten maksimum bir kaç kaat uyucak.
kızlar ben son zamanlarda gündüz uykusu için bir şeyler arıyordum. ama ilerde mama sandalyesiydi, anakucağıydı da alıcaktım.
derken iki seçenek buldum.
biri bu http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3032
diğeri de bu:http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg-kirmizi_TLO-1801006830
ben ilk başta kaliteli olsun diye tiny love almaya karar verdim. ama diğeri gibi yükselip mama sandalyesi olmuyor. diğerinin de kumaş kalitesi pek bi naylon geldi. kararsız kaldım en son arkadaşım gidip bakmış ankaradan gayet de güzel diyor. ama her ikisinin de içine minik singer ya da pamuk yatak desteği şart tam uyku halindeyken. ben de 149 luk olanı sipariş verdim. sonuçta maksimum 6 ay kullanıcak. memnun kalmazsam iade ederim kullanmadan. tiny love alırım dedim. için de carefuran sandalye singeri almıştım kocaman onu koyarım zaten maksimum bir kaç kaat uyucak.
canım 149 luk olan benim çok hoşuma gitti.daha kaliteli duruyo diğerine göre.hemde daha şık :)
senin gösterdiklerine bakıyım derken bütün siteyi gezmişim.
hayallere daldım gittim :)
bebeğimi doğurdum hastane çıkışı aldım bebek arabası aldım her akşam sahilllere parklara gittik kuzumla vs vs
ah ah annelikten mahrum kalmak çok zor bi kadın için.gün geçtikçe daha iyi anlıyorum
kızlar nasılsınız? bu aralar iftardı evin eksikleriydi derken giremiyorum.bugün medipolu aradım rahim filmi için.hala çekilemedim.
bu tayin işi çıkınca çocuk işine ara verdik zaten.bayramdan sonra medipolde tedaviye başlıcam.aradım rahim filminin ücreti 300 müş anestezi kullanmıyolarmış.dç dr.ların muayne ücreti 100, op. dr ların 30 muş.
şimdilik op. dr la tedaviye başlıcam.eğer aşılama tüp bebek aşamasına girersek dç. tercih ederim.
hastanede tüp bebekte yapılıyomuş.çok kanım kaynadı bu hastaneye herşey var
canım 149 luk olan benim çok hoşuma gitti.daha kaliteli duruyo diğerine göre.hemde daha şık :)
senin gösterdiklerine bakıyım derken bütün siteyi gezmişim.
hayallere daldım gittim :)
bebeğimi doğurdum hastane çıkışı aldım bebek arabası aldım her akşam sahilllere parklara gittik kuzumla vs vs
ah ah annelikten mahrum kalmak çok zor bi kadın için.gün geçtikçe daha iyi anlıyorum
baba evinden ilk karelerbebişimin ananesini şaşırtması babam bile hamilelik çok yakışmış sana kötü durmamış dedi
Eki Görüntüle 1197704 Eki Görüntüle 1197719 Eki Görüntüle 1197704 Eki Görüntüle 1197719
Canim tedavin bebegini getirsin inş tüp e gerek kalmadan mujden seninle olsun.
evet canim zor ama rabbim cok buyuk hepinize de nasip edecek ins inan vaktini bekliyr demekki edilen dualarin vakti dolmamış . allahım cok bekletmeden sana ve aysegul, azap, cikolata isteyen tum kardeslerime mübarek gunler hürmetine kadir gecesi hürmetine nasip eylesin hayırlısiyla inşaallah kimseyi bu duygudan nahrum etmesin.
Cnm. Dusuncesizlik etmisler. Insan umdugunu bulamiyinca hayal kirikligi da buyuk oluyor.Ya bacilarim oda degilde esimle kv dem sana verdikleri deger bu kadar falan diyorlar...
Bende oruc oruc gelmiyorlardir diyorum ama bu seferde oruc oruc gezmeleri biliyorlar buraya mi gelemiyorlar diye soyleniyorlar haklilarda...
Neyse hatta gecenlerde babamla annem koyden geldiler oglumu kv deye birakip 1 saat ugradim gider gitmez annem pasta falan yaptirmanin pesindeydi..
Millet yanina gelecekmisde birseyler yap dedi...
Yahu oglum var benim hic mi ozlemedin beni sohbet edelim degil mi ama..
Ablam falanda evde yani...
Fazla durmadim bende babamda milletin isi gucu var birak gitsin dedi...
Beni bir yabanciymisim gibi seslendi...
Gelde o eve git bir daha..
Ayrica aynen nesdemim biz fazla deger verip karsidan da o degeri gormedigmiz icin her zaman kirilan taraf biz oluyoruz ne yazik ki
Senin siparisini verdiginde oldukca kullanisli demekte fayda var
Tiny love dan daha kullanisli bile olabilir...
Yukselebilmesi buyuk avantaj...
Allah gonlune gore versin cnm. Sakin kendini uzme. Sen annelikten mahrum degilsin. Sadece vaktini bekliyorsun cnm.kızlar nasılsınız? bu aralar iftardı evin eksikleriydi derken giremiyorum.bugün medipolu aradım rahim filmi için.hala çekilemedim.
bu tayin işi çıkınca çocuk işine ara verdik zaten.bayramdan sonra medipolde tedaviye başlıcam.aradım rahim filminin ücreti 300 müş anestezi kullanmıyolarmış.dç dr.ların muayne ücreti 100, op. dr ların 30 muş.
şimdilik op. dr la tedaviye başlıcam.eğer aşılama tüp bebek aşamasına girersek dç. tercih ederim.
hastanede tüp bebekte yapılıyomuş.çok kanım kaynadı bu hastaneye herşey var
baba evinden ilk karelerbebişimin ananesini şaşırtması babam bile hamilelik çok yakışmış sana kötü durmamış dedi
Eki Görüntüle 1197704 Eki Görüntüle 1197719 Eki Görüntüle 1197704 Eki Görüntüle 1197719
Canim tedavin bebegini getirsin inş tüp e gerek kalmadan mujden seninle olsun.
evet canim zor ama rabbim cok buyuk hepinize de nasip edecek ins inan vaktini bekliyr demekki edilen dualarin vakti dolmamış . allahım cok bekletmeden sana ve aysegul, azap, cikolata isteyen tum kardeslerime mübarek gunler hürmetine kadir gecesi hürmetine nasip eylesin hayırlısiyla inşaallah kimseyi bu duygudan nahrum etmesin.
canım yeni dr.un yeni tedavin sana meleğini getirsin en kısa zamanda.. inş o günlerde gelecek kuzum Allahın izniyle :)
maşallah canım size hep böyle mutlu olun inşş :)
maşallah Barekallah cok tatli olmussun gobusunle hep boyle gülün ins.baba evinden ilk karelerbebişimin ananesini şaşırtması babam bile hamilelik çok yakışmış sana kötü durmamış dedi
cok şükür canim iyiyim biraz halsizlik var idare ediyrum yarin ikili test ve kan sonuçlarını alıcam ins temizdir işte tedirginlik hic bitmiyr.maşallah canım size hep böyle mutlu olun inşş :)
amin canım tüm kalbimle sen nasılsın duhamm ?
maşallah Barekallah cok tatli olmussun gobusunle hep boyle gülün ins.
cok şükür canim iyiyim biraz halsizlik var idare ediyrum yarin ikili test ve kan sonuçlarını alıcam ins temizdir işte tedirginlik hic bitmiyr.
sen nasılsın?
inşaallah canım ya.bazen dua ederken utanıyorum.gazzedekiler ne derdinde sen ne derdindesin diyorum.o kadar bebek ölüyoken,o kadar annenin canı yanıyoken kendim için bişeyler istemeye çok utanıyorum
bilmiyorum düşüncem doğrumu?
amin canım.Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşaallah
Cnm. Dusuncesizlik etmisler. Insan umdugunu bulamiyinca hayal kirikligi da buyuk oluyor.
Sen yine iyi birakip 1 saat gidebilmissin kv ne. Ben henuz o asamaya gelemedim cnm.
Allah gonlune gore versin cnm. Sakin kendini uzme. Sen annelikten mahrum degilsin. Sadece vaktini bekliyorsun cnm.
Insallah sonucun tertemiz gelir cnm.
Sana tavsiyem 3 luyu yaptirma. Cunku hata payi daha yuksekmis.
Canim benim tabiki onlara dua edicez başka bişey gelmiyr elimizden ama tabiki duanda kendine de yer verebilirsin.
Kızlar beni merak etmişsiniz, sıkıntı yok hamdolsun oğlanın iğnesiydi malum tuvalet işiydi beni çok uğraştırıyor, bayram yakın kv gil dün temizliğimi yaptılar akşamada misafirleri vardı yemeğe yardım ettim derken giremedim, oğlum sağolsun çok uykusuz bırakıyor akşam 11.30 da yatıp sabah 5.30 da kalkan başka çocuk tanıyormusunuzhaliyle bende 5-6 saatlik uykuylayım ve bu da baş ağrısı yapıyor bende, bitkinim keyifsizim,bayram telaşı malum hazırlıklar var ben gezmiycem pek hazırlıkda yapmıycam aslında ama yine de ufak tefek tülü kırlenti yıka vs. uğraştırıyor beni, evimi baştan sona temizledi sağolsun kv görümce çok tuhafmış başkasının evimi temizlemesi:) Allah razı olsun onlardan, kendi ailemede selam olsun bir sormadılar ya ne diyeyim, görümceme elbise aldım hediye, yaptığına karşılık olmaz ama sevindi:)) ablamlara özellikle diyeceğim anlarlarsa bebeğimi hissetmiyorum diye korkuyordum hamdolsun arada hafif belli ediyor, kasılmalarım aynı yarın doktora sorucam artık.
Hepinizi seviyorum geçmişi çok okuyamadım bu aralar merak etmeyin beni
inşaallah canım ya.bazen dua ederken utanıyorum.gazzedekiler ne derdinde sen ne derdindesin diyorum.o kadar bebek ölüyoken,o kadar annenin canı yanıyoken kendim için bişeyler istemeye çok utanıyorum
bilmiyorum düşüncem doğrumu?
amin canım.Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşaallah
maşallah Barekallah cok tatli olmussun gobusunle hep boyle gülün ins.
cok şükür canim iyiyim biraz halsizlik var idare ediyrum yarin ikili test ve kan sonuçlarını alıcam ins temizdir işte tedirginlik hic bitmiyr.
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?