- 17 Haziran 2013
- 2.304
- 355
- 198
canım lireac diye bi krem onu önermişlerdi ama düzenli kullanmadım aklım estikçe kullanıyorumçatlaklar için ne kullanıyordun canım?
her gün sürüyor musun?
Eren paşaya da maaşallah:) ben de 11 ağustosta göreceğim paşamıgeçmek bilmiyor günler.
bende 14 ağustosta görecem tekrar hemde 32. hafta raporumu alacam
canım benim ya neler atlattın sen şükürler olsun ki ikinizde iyisiniz bir daha böyle zor günlerin olmaz inşalah canımhastanden yaziyorum esimin telden.dun cok sancim vardi vajinamda kasiklarimda ve bebek cok kasiyordu kendini.benim geldigim ozel hast de baska bi dr nobetciymis univ hast a gitmektense ozele geleyim istedik soncta bir sey olsa kendi dr burda calisiyo.rahim kapali.nst temiz surekli cekiliyo.lakin kizim cok hizli buyumus kizlar.dr cok cok iri bi bebek dedi.resmen seker hastalarinin bebekleri kadar olmus. daha 10gun once gununde gidiyodu.oyle hizli buyuynce bobregim de hizla buyumus stent olmasa demel mahvolmustum.dr erken.dogum riskin var stentten dolay olmadi erken alinir bu bebek zaten olmus dedi.sadece cigerlerini gelistircez dedi.igne basladi.kadin durmadan agri kesici vermek istiyo ben daha buyuk agrilar cektim ama almadim agri kesici.malum ozel hast hemen yatis yapti daha da aksam cikaririm diyo.delircem burda.salak salak kadinlar gelip gidip bakiyo nst deyken.bok var ne bakiyosun.karnimi acmisim cok mu meraklisin.ben.kimseye soru sormam hastanede yormam ve uzmek istemem bi de muhabbet ariyolar.yuru git kardesim cekemem seni:))neyse konu dagildi.kisaca agrim cok fazla ama doguma akincak bir sanci ya da acilma yok cok sukur rabbime.kizim cok buyumus tasiyamiyorum.anormal bi durum degildir ins.boyle buyurse erken alirlar.ama cutem artik yavas buyur dedi.
canım hadi az kaldı sağlıkla doğumun gerçekleşir inşallah normal olacak dediler demi bu bekleyiş daha bi heyecanlı olurben de dk.a gittim kizlar.36 37hftada cikarmali olduklari serviks bagini 38de cikaririz zaman kazaniriz demisdi..cikartdi bugun....dk hersey yolunda dedi..acilma falan yok..dedim gobek inmiyo cok gecikirmi dedi gobegin inmesine takma 1gun once de ine bilir.sen doguma hazirsin..sancin olunca gel..iste boyle herseyimiz hazir biraz heyecan biraz panikle bekliycez artik..Herkesin bebisi zamaninda saglikli bir sekilde gelsin Insallah..
birde emzik konusunda kim ne dusunuyor kizlar?? vermelimiyim acaba?? aldik ama verme zarar damaga diyen de var ver alissin aglayinca sakinlestirecek bisey diyen de var cok kararsizim..yani emzikten zarar goren yok ki damak sorunu yazayan yani...ne dusunuyordunuz??
canım ben aldım verecem büyük ihtimal çalışıyorum çünkü annem ağlayınca onunla kurtarsın. tabi bizim paşa alırsa her çocuk emzik almıyor
Kizlar hani kasilma oluyorduyaa dr.a gittim bebis iyi sukur 72mm olmus.yarin ikili yapilacak.agrilar devam ederse cerraha git fitik olabilir dedi solda olan kasilmalarda bazen karsilasiyoruz dedi.
kuzum iyi olmanıza sevindim iğnelerde bitmiş tekrar test yapılacak mı. kv delerede maşallahhh canım ne güzel yanındalar allah daim etsinKızlar beni merak etmişsiniz, sıkıntı yok hamdolsun oğlanın iğnesiydi malum tuvalet işiydi beni çok uğraştırıyor, bayram yakın kv gil dün temizliğimi yaptılar akşamada misafirleri vardı yemeğe yardım ettim derken giremedim, oğlum sağolsun çok uykusuz bırakıyor akşam 11.30 da yatıp sabah 5.30 da kalkan başka çocuk tanıyormusunuzhaliyle bende 5-6 saatlik uykuylayım ve bu da baş ağrısı yapıyor bende, bitkinim keyifsizim,bayram telaşı malum hazırlıklar var ben gezmiycem pek hazırlıkda yapmıycam aslında ama yine de ufak tefek tülü kırlenti yıka vs. uğraştırıyor beni, evimi baştan sona temizledi sağolsun kv görümce çok tuhafmış başkasının evimi temizlemesi:) Allah razı olsun onlardan, kendi ailemede selam olsun bir sormadılar ya ne diyeyim, görümceme elbise aldım hediye, yaptığına karşılık olmaz ama sevindi:)) ablamlara özellikle diyeceğim anlarlarsa bebeğimi hissetmiyorum diye korkuyordum hamdolsun arada hafif belli ediyor, kasılmalarım aynı yarın doktora sorucam artık.
Hepinizi seviyorum geçmişi çok okuyamadım bu aralar merak etmeyin beni
canım inşallah bu hastane uğrur getirir sana ve bebişin gelir hayırlısı ile sende tüm bekleyenlerde kavuşur yavrularınakızlar nasılsınız? bu aralar iftardı evin eksikleriydi derken giremiyorum.bugün medipolu aradım rahim filmi için.hala çekilemedim.
bu tayin işi çıkınca çocuk işine ara verdik zaten.bayramdan sonra medipolde tedaviye başlıcam.aradım rahim filminin ücreti 300 müş anestezi kullanmıyolarmış.dç dr.ların muayne ücreti 100, op. dr ların 30 muş.
şimdilik op. dr la tedaviye başlıcam.eğer aşılama tüp bebek aşamasına girersek dç. tercih ederim.
hastanede tüp bebekte yapılıyomuş.çok kanım kaynadı bu hastaneye herşey var
maşallahhh siz çok tatlısınızbaba evinden ilk karelerbebişimin ananesini şaşırtması babam bile hamilelik çok yakışmış sana kötü durmamış dedi
Eki Görüntüle 1197704 Eki Görüntüle 1197719 Eki Görüntüle 1197704 Eki Görüntüle 1197719