Kuzum biz zamane gelini falan degiliz aslında bu zamanda büyükler büyüklüğünü yapmıyor o yüzden büyük olmak kahir çekmek laflarini yemek bize kalıyor biz büyük oluyoruz onları çekiyoruzdemi yani nukram cok saygısızlık etmisim kv ye işte yeni nesil gelini. kadin olsun kizim sanki sefillik yok yaz kis cok şükür Doğalgazlı bi evde hayirli zamanda gelsin demiyr da.
evet canım şurup rahatlatıyor az da olsa. şimdi kafası yukarda olduğu için iyice yakar. zamanla döndüğünde hafif rahatlarsın. ben iki gündür daha az yanıyorum mideden zira karnım azcık indi aşağı.
canım evet doğru bi teori bence de.
bence kız erkek demeden yavrularımıza sorumluluk duygusu aşılamalıyız. mesela 1 yaşından sonra hadi bezini getir altını bağlayalım.
hadi oyuncaklarını beraber toplayalım gibi.
benim kv çok pis 10 gün yıkanmadığı olur eşim dalga geçer.
Cnm. Yapabiliyrsan bi dus al. Dinlen. Hala dusmezse dr.a git.Kizlar yine halsizlestim tansiyonum 14/7 ne yapayim hastaneye gideyim mi
Cnm. Yapabiliyrsan bi dus al. Dinlen. Hala dusmezse dr.a git.
sarimsakli yogurt iyi gelir ama kucuk tansiyonun normal suan. Yeme onun icin.
cevap verecek yok muu:44::44:
Amin cnm.Aminn canım çok sağol Rabbim tüm isteyen herkese bu duyguları yasatsin :) eşime bende çok gülüyorum sonuçta günü gününe olmayabilir falan diyorum yok diyor sonuçta tahmini doğum tarihi o zaman diyor sayıyor eşim ailesinden doğru çok tekti kuzum hiç ilgi sevgi görmemiş çok istiyordu hep bi evladım olsa sırt sırta verebilecegim destegim olacak manevi anlamda diyordu hayat benim için yeni başlayacak diyor artık senden sonra bir amacım daha var diyor cabalamak hayata sıkı sıkı sarılmak için onun adına bu yüzden çok seviniyorum Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin kuzum
Anneside görür artık insaallah evladimiza sagsalim kavusalim evlat nasıl sevilir evlat sevgisi nedir görmüş olur taş yürekli bencil kadın
Rabbim daha iyi etsin canım Cutem sana akıl vermek haddim değil ama ne olur kendini bebegini eşini bu insanlar yüzünden üzme hele sen hiç üzülme bunların tantanasi bitmeezzz biri biter biri baslar bunlar bu kafada olduktan sonra bunların zihniyeti bozuk duzelmezde dualarim seninle seni çok iyi anlıyorum
Amin cnm..ama takilmam degil artik evimi huzursuz etmek bunlarinki. Benjm kv cirkeftir. Olay yaratacak bagirjp cagiracak. Yapmadigi sey degil.Sen kafana takip uzulup hasta oldukça onlar mutlu olur diyeceksinki yuh artık o kadar da değil ben kv için de o kadar da degil diyordum ama kadın resmen igrinti çıktı inan biz bunun yüzünden eslerimixle bosanalim bunun hoşuna gider hatta gelir kurulup oturur evlerimize ben bundan sonra ona inat esimle daha daha iyi olmaya çalışıcam artık catliyor mu geberiyor mu o düşünsün
Sana bi örnek eltimle kaynimin çocuğu olmadı evlerini kendilerine birsey olursa Allah korusun Hayır kurumuna bagislayacaklarmis tapuyu öyle yapmışlar bunu kv ve gorumceler duymuş vay efendim kardeşleri dururken malını Hayır kurumuna birakamazmis sevap olmazmis ya sanane adamın mali mülkü sana ne oluyor kv direk eltimin yüzüne evi istedigini söylemiş bu ev senin dersiniz diye bekliyorum demiş terbiyesiz eltimin psikolojisi boxuldu bunun yüzünden Allah korusun kaynima bisey olsa bunlar eltimi çiğ çiğ yerler o kadar insanlık ötesi bir yaratıklar
Sen de cnm.sağol kuzum iyiki varsınız
Kuzum. Son ay zor cnm. Ozellikle uykusuzlukla sicak birlesince yasiyrsun bu durumu. Allahim yardim in olsun.ah canım şükret maşallah
ben 6 aydan beri 3 kez kalkmıyorum. benim çiş seansım 7-8 kez. ama su da içyorum her kalktığımda çünkü böbreklerimi susuz bırakmamalıyım enfeksiyona çok meyilliyim. terden de uyuyamıyorum dönemiyorum. çok ağır geliyor karnım acıyor zaten yatarken. aslında azcık kilolu olmak daha iyi güçlü olunuyo. benim aldığım 9 kilonun 5-6 kilosu bebeğe ait şeyler. taşıyamıyorum. bir de bugün resmen panik atak geçirdim 1 saat sürdü. kalbim çok hızlı atıyor baygınlık geçirdim ağlama nöbeti geldi. şikayetlenmiyorum sonuçta hepsi bebeklerimiz için başınızı da şişirmek istemiyorum olumsuzluklarla ama son zamanlarım cidden beni yordu. allah herkese kolay gebelikler nasip etsin. sana da kolay doğumlar nasip etsin canım.
benim de korkum var mantardan. çok sıcak hemen ürerler. canım çamaşırını günde 3-4 kez değiş. hepsini önce sirkeli suda yıka öyle ütüle. ütüsüz çamaşır giyme hiçbir zaman. ve de elma sirkesini makyaj pamuğuna damlat cinsel bölgeni sil ama her yerini. hafif içine bile değdir. bu ara gebeler şu sirkeyi ihmal etmeyin çok sıcak tam mantar ayı.
hadi gözün aydın canım rabbim gönlüne göre verdi. sağlıkla kucağına al.
ayyy evet benden sonra sıra sende nukram. sen normal istediğin için senin bekleyiş de eceninki gibi heyecanlı olucak:)
halldeceksin canım hiç korkma oldukça toparlandın. sağlığın yerine gelmeye başladı. sakin sakin yaparsın işini gücünü. oğlan zaten ele avuca geliyor mis gibi.
Ben de sinir olmustum cnm..zaten dogunca haberiniz olur degil mi..ama buni anlamiyrlar.kizlar kimseye dogum tarihinizi soylemeyin yaaaahatta mumkunse israr edene 2ay sonrasini soyleyinnn
soran olunca agustos diyordum..dusunun agustosun ilk haftadi desem nolurmus..agustos gelmeden herkes ariyo..biliyorum herkes meraktan soruyo kimsede kotu niyet yok ama artik sıkılıyorum..anneme diyorum sen ac konus diyee..sanki herkes beni bekliyormus gibi darsliyorum..daha 1hafta 10gun var zamanina ama herkesin dediyi daha dogurmadinmi cumlesikimseye kirilmiyorum kimse kotu bisey demiyo biliyorum ama ben hergun arayanlarin cogunlugundan sıkıldim
ayni evde yasayan 2kisi ayni gunde 2side ariyo iyi tamam naber diye sor nasilsin agrin varmi diye sor ama dogurmadigimi biliyorsun niye yine daha dogurmadinmi diyorsun hepsi ayni cumle kuruyo...keske eylulde falan deseymisim
Ay duhaaaa. Sen bebegi tut icinde kv isteyince cikar isteyince geri koy icine.oh ne güzel benim koca yapmaz ki isterse ev koksun.srnin durumun belli belki benim kazma koca da karnim burnum a gelince yapar hos o zaman da anasini cagirir yaptirir.
hay bu kadinlarin var ya tam bir lüzumsuz lar yaa.dun kv bizde pardesu almistim onu gosteriyrum bi kac ay sonra giyemezsin zaten dedi dogum ne zaman sordu ocakta dedimm.himm ayni digerleri gibi (elti yi kastediyo kışın dogurmis da ikisini) tam kisin ortasi diyo böyle ama tavrini gormeniz lazim sanki zamanini ayarlayabiliyruz da olduguna sukret sen demi.
Cogumiz bu yontemle gebe kaldik. Bi kismimizda bu yontemle yumurta sorunu oldugunu gorup tedaviyle gebe kaldi.ilk sayfayi oku cnm.merhaba kızlar yardımcı olur musunuz? burdaki hamile bayanlar ateş ölçme tekniğiyle mi hamile kaldı?
Cnm..bu kadin beni o kqdar piskopata bagladiki anneme bile gelemez olmustum laf edecek kv diye. sen dusun. Hasta olunca annemden kiskanir beni. Hastanede yatarim annemle kavga eder ben kalacagim sen git diye. Kafasi nasil.calisiyr kadinin anlamiyrm.Cutem bak ortada hiçbir şey yok sen rahatsizsin ve haklı olarak annendesin çünkü annen sana bakıyor bu çok normal bir durum söyle bana insana annesi bakamiyacaksa kim bakacak bunların derdi belli sen lütfen üzülme ortada anormal bir şey yok rahat ol görme duyma tamam zor ama kendin için evladin icin bunu yap biz bunların fesatliklarina yetisemeyiz canım o yüzden sen ağırlığını korumaya çalış
Mesela ben o kadar cirkefligine rağmen sustum kv ye susmam ona en büyük ceza oldu arkamdan konuştu gazını alamadığı için eee sonuç kendini rezil etti gerçek yüzü meydana çıktı
Cnm. Cokkkkkkk kiskanc bir kadin. Hem kendini hem beni yiyr iste. Surekli pohpohlayayim, yaz kis diplerinde olayim istiyr. Evimi yonetsin ben de sus kopegi olayim istiyr.cute canim bu kadin ne yapmaya çalışıyor. canim boşver sen sessiz kal parlar parlar söner.
kutsalask canim gercekten kendin i kötü hissediyorsan bi görün dr a.
Oh masallah.Canim uzandim dinlendim uyumusum simdi dustu tansiyonum sanirim arada yukseliyo sonra dusuyor
Allahim aklimi korusun kizlar. Benim kv tam ergen cikti. Face kullaniyor kadin. Bana ordan da laf sokuyr.
Kv den inciler: "en sevdigimmis degisen.maskesi dustu"... "kirik bir sandelyey benzer kirilan kalp.ikisi de eskisi gibi tasimaz geri geleni"... seklinde ozlu sozler yaziyr. Dellendim. Sinirim tavan yapti. Pazartesi ayagina mi gidecegim bir de. Tek bir soz bile ederse agzimi acmadan alir bebegimi cikqrim ordan.
Kp de aramis kocami: kendi evinizde degilsiniz diye gelemiyrz. Davet bekliyrz demis. Hep annemleri arayip geliyrz diyen insanlar davet bekliyrlarmus. Zaten suc ben de..arayip da ben hastayim.hadi gecmis olsuna gelin diyemedim..
Yahu kendi kendine tiribe girdi kadin..blendir gibi karistirdi ortaligi. Cok fena seyler olacak gibime geliyr bayram gunu.
evet bu yöntemle gebe kaldık ilk sayfada yöntemi nasıl kullandığımız hakkında bilgi var.cevap verecek yok muu:44::44:
canım benim bile bu ay yükselmeye başladı. 12/8 oldu. normalim 10/6 dır benim. sanırım sıcaktan.Kizlar yine halsizlestim tansiyonum 14/7 ne yapayim hastaneye gideyim mi
bayramlarımızı zehir ediyolar yaaaa.
of valla afakan basıyo benimki de gelecek doğum sonrası kimbilir ne salaklıklar yapacak.
evet bu yöntemle gebe kaldık ilk sayfada yöntemi nasıl kullandığımız hakkında bilgi var.
canım benim bile bu ay yükselmeye başladı. 12/8 oldu. normalim 10/6 dır benim. sanırım sıcaktan.
cevap icin Teşekkürler. Ben gebe oldugumu dusunmuyorum sadece ates hic dusmedi ve adet gunlerinde yuksektinormalde adet olunca duser diye biliyodum progesteron yuzunden.cok karışık bu işler galiba :) hoscakalincanım hiç korkma..en basit rahim filminde bile genel anestezi veriyorlar. rabbim yanında olacak
sorma yaaaa bunca zaman reflüm olmasına rağmen hamilelikte beni zorlamadı şükür ama bu son zamanlarda delirmek üzereyim. gaviscon bile içtim bi kaç kez. bu yüzden sürekli ağzıma bir şeyler atıyorum kilo almak istemediğim halde. naneli sakız yutmuş gibiyiz. ben reflüye alışığım ama gebeliğin son denemlerindekii bi başka kızlar. zaten midem nerde onu bile anlamıyorum:)
midende olduğu için daha çok yakar canım. inince azcık rahatlarsın.
maşallah ahmet asıma.
kan serumları işe yarayacak. 11 e çıksa rahatlarsın canım.
henüz bebek yorumu yapılmaz. tüm değerler lazım bize. siz not edin.
adette ateş yüksekten aşağı düşebilir bazen yuurtlamada iyice düşer sonra çıkar tekrar. ama genel olarak adet günü düşüktür bir önceki günden. tabloları incelemenizi öneririm.
ohhh hadi bakalım yusufcuk şu gaz ayarını yapsın sen de iyileşiceksin canım. bak gör 2 ay değil bir iki haftaya kendi evine gidiceksin.
maşallah kızına.. pıtırık:)
artık çok daha eyecanlı olucak pıt pıtlar sayesinde. ama her gün olmasını bekleme. kendini yeme neden olmadı diye. bir ka. haftaya düzene giricek.
canım rabbbim yanında olsun yüzünü hep güldürsün.
canım ölçümlerin sağlıklı olmadı senin bu ay. yumurtladıysan da anlayamadık.
nazlı ferhan:)
40 ı doldur gelecek. erkekler azcık geç gelebilir.
insanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş.
gitme canım oraya. dr ların vicdansızına düşürmesin allah kimseyi.
çok güzel canım ben hiç yaptırmadığım için bilemiyorum ama iyi çıktı denmesi yeterli. 3 lü 4 lü peşine düşme artık. gereksiz testler bunlar.
cutem vallaha tam dayaklık bu karı.
geldiğini nasıl da hissettririyor. sallama boşver. yaz geldi azdı bunlar iyice. sıcak vurdu bunları.
canım bölüm iş imkanı olarak geniş. hayırlı olsun.
elbise olmadı mı şimdi?
Saol kuzum. Ama sucsuzken kadinin bunlari yapmasi zoruma gidiyr. Heleki pazartesi bayrqmda ayagina gitmek zorunda olmak iyice dellendiriyr.Cute ablam
Ablam neden kv nin yazdiklarina soylediklerine bu kadar takiyorsun...
Kadinin amaci belli zaten ablam seni cileden cikartmak ailenin huzurunu bozmak....
Sen umursama ablam sen muhattap olmadikca kendisi cileden ciksin birak
Tabi bunlari yazmak haddim degil sana illada boyle yap diyemem ama nacizane fikrim bu yonde...
Sen stres yaparak Yusuf umuzuda etkiliyorsun...
Sutunden herseyini aliyor ablam en iyi sen bilirsin bunu.
Opuyorum ikinizide
Eftalimmm
Ablam ikinci pipili geliyormus...
Hayirli olsun saglikli salih amelli evlat olsun ins.
Ece90ya (Ecemmm )
Bacim dogumuna az kalmis...
Saglicakla al kucagina ins.
Nesdemim
Bacim sayili zamanlarin kaldi az daha sabir...
Doramizi kucagina alacagini hayal et...
Saglikli bir sekilde kucagina alman dilegiyle ♥
_____
Ablalarim kardeslerim bu saat oldu uyumadimmm
Oglum masaallah uyuyor ama sivrisinekleri uzak tutmaya calisiyorum
Sineksavar losyonumuz var ama kimyasal icerikli 3 aydan sonra kullanin diyor...
Prize takilanlardan da var fakat cok koku yapiyor ki oda kimyasal icerikli diye kullanmiyorum...
Cibinlik almadigima cok pismanim cok
Ne yapicam ben simdi ::26:
geçmiş olsun canımKizlar mantar olmus bende cok asiri akintim var doktorum krem ve travazol fitil verdi bide krem
hadi gözün aydınRabbime sukurler olsun kizlar cok mutluyum bugun annemle ozele gittik veeee cinsiyetimizi ogrendik.PRENSESIM geliyor insallah.dr.yuzde yetmis dedi kiz dedi
yok yok bu aralar öyle deliyim ki hakkından gelirim onun çatacak adam arıyorumHep destegiz sana cnm. Yalniz degilsin. Bunlari da atlatacaksin.
Cok zorlama cnm.
nesdem de bdnim gibi oldu.uyuyamayangillerden.
Benim kv seni de deli eder hamile halinle. Yollamayayim cnm
gecmis olsun cnm.
1 lt kaynamis sogumus suya yarim cay bardagi sirke koy cnm. Wc de hep onunla yika. Ferahlatir ve iyilesmene yardim eder. Ben 1 kez mantar olmustum. O zaman dr demusti.
Masallah cnm.
Hey Allah'ım ona ne evinden sanki o almış evlerini densiz bunlar yaSen kafana takip uzulup hasta oldukça onlar mutlu olur diyeceksinki yuh artık o kadar da değil ben kv için de o kadar da degil diyordum ama kadın resmen igrinti çıktı inan biz bunun yüzünden eslerimixle bosanalim bunun hoşuna gider hatta gelir kurulup oturur evlerimize ben bundan sonra ona inat esimle daha daha iyi olmaya çalışıcam artık catliyor mu geberiyor mu o düşünsün
Sana bi örnek eltimle kaynimin çocuğu olmadı evlerini kendilerine birsey olursa Allah korusun Hayır kurumuna bagislayacaklarmis tapuyu öyle yapmışlar bunu kv ve gorumceler duymuş vay efendim kardeşleri dururken malını Hayır kurumuna birakamazmis sevap olmazmis ya sanane adamın mali mülkü sana ne oluyor kv direk eltimin yüzüne evi istedigini söylemiş bu ev senin dersiniz diye bekliyorum demiş terbiyesiz eltimin psikolojisi boxuldu bunun yüzünden Allah korusun kaynima bisey olsa bunlar eltimi çiğ çiğ yerler o kadar insanlık ötesi bir yaratıklar
ohhh sefan olsun:)kocam temizlik yapıyo ben yatıyorum şu an
ay evet canım ya bak birde bu durum vardı ben unuttum çok sinir bozucu oluyor anlıyorum seni, sanki onlar doğurtacak!!!kizlar kimseye dogum tarihinizi soylemeyin yaaaahatta mumkunse israr edene 2ay sonrasini soyleyinnn
soran olunca agustos diyordum..dusunun agustosun ilk haftadi desem nolurmus..agustos gelmeden herkes ariyo..biliyorum herkes meraktan soruyo kimsede kotu niyet yok ama artik sıkılıyorum..anneme diyorum sen ac konus diyee..sanki herkes beni bekliyormus gibi darsliyorum..daha 1hafta 10gun var zamanina ama herkesin dediyi daha dogurmadinmi cumlesikimseye kirilmiyorum kimse kotu bisey demiyo biliyorum ama ben hergun arayanlarin cogunlugundan sıkıldim
ayni evde yasayan 2kisi ayni gunde 2side ariyo iyi tamam naber diye sor nasilsin agrin varmi diye sor ama dogurmadigimi biliyorsun niye yine daha dogurmadinmi diyorsun hepsi ayni cumle kuruyo...keske eylulde falan deseymisim
iyi ben doğru yoldayım o zaman:)) oğluşa her şeyi yaptırıyorum, ayy geçenlerde halası demiş ki paşam annene yardım ediyormusun annen biraz hasta yardım et demiş o da hala ben yardım ediyorumda annem oyuncaklarımı toplamama hiç yardım etmiyor demişevet canım şurup rahatlatıyor az da olsa. şimdi kafası yukarda olduğu için iyice yakar. zamanla döndüğünde hafif rahatlarsın. ben iki gündür daha az yanıyorum mideden zira karnım azcık indi aşağı.
canım evet doğru bi teori bence de.
bence kız erkek demeden yavrularımıza sorumluluk duygusu aşılamalıyız. mesela 1 yaşından sonra hadi bezini getir altını bağlayalım.
hadi oyuncaklarını beraber toplayalım gibi.
benim kv çok pis 10 gün yıkanmadığı olur eşim dalga geçer.
ayyyyy çok komik canım gerçekten ergen takılıyor, cutem çok seviyesizler ne olur takma canım ne olur önemseme yoklarmış gibi davran çok oldular artık ne sanıyorlarsa kendileriniAllahim aklimi korusun kizlar. Benim kv tam ergen cikti. Face kullaniyor kadin. Bana ordan da laf sokuyr.
Kv den inciler: "en sevdigimmis degisen.maskesi dustu"... "kirik bir sandelyey benzer kirilan kalp.ikisi de eskisi gibi tasimaz geri geleni"... seklinde ozlu sozler yaziyr. Dellendim. Sinirim tavan yapti. Pazartesi ayagina mi gidecegim bir de. Tek bir soz bile ederse agzimi acmadan alir bebegimi cikqrim ordan.
Kp de aramis kocami: kendi evinizde degilsiniz diye gelemiyrz. Davet bekliyrz demis. Hep annemleri arayip geliyrz diyen insanlar davet bekliyrlarmus. Zaten suc ben de..arayip da ben hastayim.hadi gecmis olsuna gelin diyemedim..
Yahu kendi kendine tiribe girdi kadin..blendir gibi karistirdi ortaligi. Cok fena seyler olacak gibime geliyr bayram gunu.
evet çoğumuz bu yöntemle kaldıkmerhaba kızlar yardımcı olur musunuz? burdaki hamile bayanlar ateş ölçme tekniğiyle mi hamile kaldı?
Cute ablam
Kadinin amaci belli zaten ablam seni cileden cikartmak ailenin huzurunu bozmak....
Tabi bunlari yazmak haddim degil sana illada boyle yap diyemem ama nacizane fikrim bu yonde...
Opuyorum ikinizide
Eftalimmm
Ece90ya (Ecemmm )
Nesdemim
_____
Prize takilanlardan da var fakat cok koku yapiyor ki oda kimyasal icerikli diye kullanmiyorum...
hemennnn akilli bidigima yardim ediyrsun annesi ♡♡♡geçmiş olsun canım
hadi gözün aydın
yok yok bu aralar öyle deliyim ki hakkından gelirim onun çatacak adam arıyorum
Hey Allah'ım ona ne evinden sanki o almış evlerini densiz bunlar ya
ohhh sefan olsun:)
ay evet canım ya bak birde bu durum vardı ben unuttum çok sinir bozucu oluyor anlıyorum seni, sanki onlar doğurtacak!!!
iyi ben doğru yoldayım o zaman:)) oğluşa her şeyi yaptırıyorum, ayy geçenlerde halası demiş ki paşam annene yardım ediyormusun annen biraz hasta yardım et demiş o da hala ben yardım ediyorumda annem oyuncaklarımı toplamama hiç yardım etmiyor demişhain evlat bir ona toplatıyorum bir ben halbuki:)
ayyyyy çok komik canım gerçekten ergen takılıyor, cutem çok seviyesizler ne olur takma canım ne olur önemseme yoklarmış gibi davran çok oldular artık ne sanıyorlarsa kendilerini
evet çoğumuz bu yöntemle kaldık
amin canım inşaallah
Canım sivrisinek için doğal çözümler var ilki fesleğen koy odaya diğeride erkan şamcı diye biri var onu takip ederim hep doğal yöntemler anlatır, bir püskürtmeli şişeye su koy içine karbonat, limon yağı veya portakal yağı damlat karıştır onu sık eve, sivrisinekler gelmiyormuş
Rica ederim cnm. Muhtemelen donmustur Ahmet AsimInsaallah daha iyisindir...
Cutem biz dün tam 30 haftalık olduk.Dun gece sol kasigima bıçaklar saplandı sanki notlarindada okudum karnin alt tarafında adet sancısı gibi ağrı demişsin aynen öyle oldu belim çatı ağrım oldu hatta bir ara ne oluyor dogurcam herhalde dedim :)) Ahmet Asım 1haftadir olmadığı kadar çok kasildi ve döndü acaba pozisyon mu degistirdi en son 1 hafta önce başı yukaridaydi ve 1 haftadir hareketleri gayet durgundu dün geceden beri daha net hareketleri...
Kızlar benim haftamda olanlar eğer böyle şeyler yasarsaniz hatta bu ağrı geçmeyecek diye panik olursaniz korkmayın geçiyor :))) Cutem iyiki not yazdın teşekkür ederim :)
normalde düşer. ama bazen ististai durumlar olur. ama genelde düşer. biraz karışık bi yöntem ama üzerinde çalışınca öğreniliyor.cevap icin Teşekkürler. Ben gebe oldugumu dusunmuyorum sadece ates hic dusmedi ve adet gunlerinde yuksektinormalde adet olunca duser diye biliyodum progesteron yuzunden.cok karışık bu işler galiba :) hoscakalin
canım camlara tel geçirsin eşin. ben hep öyle yapıyorum. buna rağmen dış kapıdan bir iki tane de olsa giriyor ama olsun.Cute ablam
Opuyorum ikinizide
Eftalimmm
Ece90ya (Ecemmm )
Nesdemim
_____
seni gidi çakaaaaal deseydingeçmiş olsun canım
hadi gözün aydın
ay evet canım ya bak birde bu durum vardı ben unuttum çok sinir bozucu oluyor anlıyorum seni, sanki onlar doğurtacak!!!
iyi ben doğru yoldayım o zaman:)) oğluşa her şeyi yaptırıyorum, ayy geçenlerde halası demiş ki paşam annene yardım ediyormusun annen biraz hasta yardım et demiş o da hala ben yardım ediyorumda annem oyuncaklarımı toplamama hiç yardım etmiyor demişhain evlat bir ona toplatıyorum bir ben halbuki:)
ayyyyy çok komik canım gerçekten ergen takılıyor, cutem çok seviyesizler ne olur takma canım ne olur önemseme yoklarmış gibi davran çok oldular artık ne sanıyorlarsa kendilerini
amin canım inşaallah
Canım sivrisinek için doğal çözümler var ilki fesleğen koy odaya diğeride erkan şamcı diye biri var onu takip ederim hep doğal yöntemler anlatır, bir püskürtmeli şişeye su koy içine karbonat, limon yağı veya portakal yağı damlat karıştır onu sık eve, sivrisinekler gelmiyormuş
Ablam goz gore gorede yediremem ki ama :26:Saol kuzum. Ama sucsuzken kadinin bunlari yapmasi zoruma gidiyr. Heleki pazartesi bayrqmda ayagina gitmek zorunda olmak iyice dellendiriyr.
sen de takikma sivrisinege..benim oglani yediler bile. Bagisiklik olur cnm ♡
Bugun deneyecegim ablam sagol...geçmiş olsun canım
hadi gözün aydın
amin canım inşaallah
Bacim normalde camlarim kapali zaten balkonun kapisindan giriyorlarnormalde düşer. ama bazen ististai durumlar olur. ama genelde düşer. biraz karışık bi yöntem ama üzerinde çalışınca öğreniliyor.
canım camlara tel geçirsin eşin. ben hep öyle yapıyorum. buna rağmen dış kapıdan bir iki tane de olsa giriyor ama olsun.
bir de eflalin dediği gibi fesleğen koy bebeğinin odasına.
seni gidi çakaaaaal deseydin
sen de az yardım et canım dünyanın bütün yükü çocuğun omzundaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?