Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
demi yani nukram cok saygısızlık etmisim kv ye işte yeni nesil gelini. kadin olsun kizim sanki sefillik yok yaz kis cok şükür Doğalgazlı bi evde hayirli zamanda gelsin demiyr da.
Kuzum biz zamane gelini falan degiliz aslında bu zamanda büyükler büyüklüğünü yapmıyor o yüzden büyük olmak kahir çekmek laflarini yemek bize kalıyor biz büyük oluyoruz onları çekiyoruz

Nesdemim komik ama benim Karnım çok değişken eşim bile farketmis gündüz bayağı asagida sanki dogdu dogacak sekilde gecede tam midemin altinda karnimin altı bomboş oluyor yani ben karnimin indigini falanda anliyamam

cute canim bu kadin ne yapmaya çalışıyor. canim boşver sen sessiz kal parlar parlar söner.

kutsalask canim gercekten kendin i kötü hissediyorsan bi görün dr a.

Kizlar yine halsizlestim tansiyonum 14/7 ne yapayim hastaneye gideyim mi
Cnm. Yapabiliyrsan bi dus al. Dinlen. Hala dusmezse dr.a git.
sarimsakli yogurt iyi gelir ama kucuk tansiyonun normal suan. Yeme onun icin.

Amin cnm.

Amin cnm..ama takilmam degil artik evimi huzursuz etmek bunlarinki. Benjm kv cirkeftir. Olay yaratacak bagirjp cagiracak. Yapmadigi sey degil.

sağol kuzum iyiki varsınız
Sen de cnm.

Kuzum. Son ay zor cnm. Ozellikle uykusuzlukla sicak birlesince yasiyrsun bu durumu. Allahim yardim in olsun.

Ben de sinir olmustum cnm..zaten dogunca haberiniz olur degil mi..ama buni anlamiyrlar.
senin azcikkkkk kaldi ece. Bel agrin varsa acilma baslamis olabilir.
ben tarifini yazmisim notlarima. Bi bak istersen cnm.

Ay duhaaaa. Sen bebegi tut icinde kv isteyince cikar isteyince geri koy icine.

merhaba kızlar yardımcı olur musunuz? burdaki hamile bayanlar ateş ölçme tekniğiyle mi hamile kaldı?
Cogumiz bu yontemle gebe kaldik. Bi kismimizda bu yontemle yumurta sorunu oldugunu gorup tedaviyle gebe kaldi.ilk sayfayi oku cnm.
suan benim.oglum yanimda.cok.sukir.

Cnm..bu kadin beni o kqdar piskopata bagladiki anneme bile gelemez olmustum laf edecek kv diye. sen dusun. Hasta olunca annemden kiskanir beni. Hastanede yatarim annemle kavga eder ben kalacagim sen git diye. Kafasi nasil.calisiyr kadinin anlamiyrm.
Allahindan bulsun.

cute canim bu kadin ne yapmaya çalışıyor. canim boşver sen sessiz kal parlar parlar söner.

kutsalask canim gercekten kendin i kötü hissediyorsan bi görün dr a.
Cnm. Cokkkkkkk kiskanc bir kadin. Hem kendini hem beni yiyr iste. Surekli pohpohlayayim, yaz kis diplerinde olayim istiyr. Evimi yonetsin ben de sus kopegi olayim istiyr.

Canim uzandim dinlendim uyumusum simdi dustu tansiyonum sanirim arada yukseliyo sonra dusuyor
Oh masallah.
cnm tansiyonun 14/8 olursa sorun. O zaman dusermeye calis hemen. Dr.una da haber ver.

bayramlarımızı zehir ediyolar yaaaa.
of valla afakan basıyo benimki de gelecek doğum sonrası kimbilir ne salaklıklar yapacak.
cevap verecek yok muu:44::44:
evet bu yöntemle gebe kaldık ilk sayfada yöntemi nasıl kullandığımız hakkında bilgi var.
Kizlar yine halsizlestim tansiyonum 14/7 ne yapayim hastaneye gideyim mi
canım benim bile bu ay yükselmeye başladı. 12/8 oldu. normalim 10/6 dır benim. sanırım sıcaktan.

Mesaj kutuna baksanaa :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cevap icin Teşekkürler. Ben gebe oldugumu dusunmuyorum sadece ates hic dusmedi ve adet gunlerinde yuksektinormalde adet olunca duser diye biliyodum progesteron yuzunden.cok karışık bu işler galiba :) hoscakalin

Cute ablam
Ablam neden kv nin yazdiklarina soylediklerine bu kadar takiyorsun...
Kadinin amaci belli zaten ablam seni cileden cikartmak ailenin huzurunu bozmak....
Sen umursama ablam sen muhattap olmadikca kendisi cileden ciksin birak
Tabi bunlari yazmak haddim degil sana illada boyle yap diyemem ama nacizane fikrim bu yonde...
Sen stres yaparak Yusuf umuzuda etkiliyorsun...
Sutunden herseyini aliyor ablam en iyi sen bilirsin bunu.
Opuyorum ikinizide

Eftalimmm

Ablam ikinci pipili geliyormus...
Hayirli olsun saglikli salih amelli evlat olsun ins.

Ece90ya (Ecemmm )

Bacim dogumuna az kalmis...
Saglicakla al kucagina ins.

Nesdemim

Bacim sayili zamanlarin kaldi az daha sabir...
Doramizi kucagina alacagini hayal et...
Saglikli bir sekilde kucagina alman dilegiyle ♥
_____

Ablalarim kardeslerim bu saat oldu uyumadimmm
Oglum masaallah uyuyor ama sivrisinekleri uzak tutmaya calisiyorum
Sineksavar losyonumuz var ama kimyasal icerikli 3 aydan sonra kullanin diyor...
Prize takilanlardan da var fakat cok koku yapiyor ki oda kimyasal icerikli diye kullanmiyorum...
Cibinlik almadigima cok pismanim cok
Ne yapicam ben simdi ::26:

Saol kuzum. Ama sucsuzken kadinin bunlari yapmasi zoruma gidiyr. Heleki pazartesi bayrqmda ayagina gitmek zorunda olmak iyice dellendiriyr.
sen de takikma sivrisinege..benim oglani yediler bile. Bagisiklik olur cnm ♡

Kizlar mantar olmus bende cok asiri akintim var doktorum krem ve travazol fitil verdi bide krem
geçmiş olsun canım
Rabbime sukurler olsun kizlar cok mutluyum bugun annemle ozele gittik veeee cinsiyetimizi ogrendik.PRENSESIM geliyor insallah.dr.yuzde yetmis dedi kiz dedi
hadi gözün aydın
yok yok bu aralar öyle deliyim ki hakkından gelirim onun çatacak adam arıyorum
Hey Allah'ım ona ne evinden sanki o almış evlerini densiz bunlar ya
kocam temizlik yapıyo ben yatıyorum şu an
ohhh sefan olsun:)
ay evet canım ya bak birde bu durum vardı ben unuttum çok sinir bozucu oluyor anlıyorum seni, sanki onlar doğurtacak!!!
iyi ben doğru yoldayım o zaman:)) oğluşa her şeyi yaptırıyorum, ayy geçenlerde halası demiş ki paşam annene yardım ediyormusun annen biraz hasta yardım et demiş o da hala ben yardım ediyorumda annem oyuncaklarımı toplamama hiç yardım etmiyor demiş hain evlat bir ona toplatıyorum bir ben halbuki:)
ayyyyy çok komik canım gerçekten ergen takılıyor, cutem çok seviyesizler ne olur takma canım ne olur önemseme yoklarmış gibi davran çok oldular artık ne sanıyorlarsa kendilerini
merhaba kızlar yardımcı olur musunuz? burdaki hamile bayanlar ateş ölçme tekniğiyle mi hamile kaldı?
evet çoğumuz bu yöntemle kaldık

amin canım inşaallah

Canım sivrisinek için doğal çözümler var ilki fesleğen koy odaya diğeride erkan şamcı diye biri var onu takip ederim hep doğal yöntemler anlatır, bir püskürtmeli şişeye su koy içine karbonat, limon yağı veya portakal yağı damlat karıştır onu sık eve, sivrisinekler gelmiyormuş

Insaallah daha iyisindir...
Cutem biz dün tam 30 haftalık olduk.Dun gece sol kasigima bıçaklar saplandı sanki notlarindada okudum karnin alt tarafında adet sancısı gibi ağrı demişsin aynen öyle oldu belim çatı ağrım oldu hatta bir ara ne oluyor dogurcam herhalde dedim :)) Ahmet Asım 1haftadir olmadığı kadar çok kasildi ve döndü acaba pozisyon mu degistirdi en son 1 hafta önce başı yukaridaydi ve 1 haftadir hareketleri gayet durgundu dün geceden beri daha net hareketleri...
Kızlar benim haftamda olanlar eğer böyle şeyler yasarsaniz hatta bu ağrı geçmeyecek diye panik olursaniz korkmayın geçiyor :))) Cutem iyiki not yazdın teşekkür ederim :)

hemennnn akilli bidigima yardim ediyrsun annesi ♡♡♡

Benim kv nin gencliginde interenet yoktu ya onun icin ergenligini yasayamamis. Simdi yasiyor kadin

Rica ederim cnm. Muhtemelen donmustur Ahmet Asim )
O agrilarin bitecek sonra dogum geldi diyecegiz. Daha cokkkkk yasayacaksin cnm agrilari.

cevap icin Teşekkürler. Ben gebe oldugumu dusunmuyorum sadece ates hic dusmedi ve adet gunlerinde yuksektinormalde adet olunca duser diye biliyodum progesteron yuzunden.cok karışık bu işler galiba :) hoscakalin
normalde düşer. ama bazen ististai durumlar olur. ama genelde düşer. biraz karışık bi yöntem ama üzerinde çalışınca öğreniliyor.
canım camlara tel geçirsin eşin. ben hep öyle yapıyorum. buna rağmen dış kapıdan bir iki tane de olsa giriyor ama olsun.
bir de eflalin dediği gibi fesleğen koy bebeğinin odasına.
seni gidi çakaaaaal deseydin
sen de az yardım et canım dünyanın bütün yükü çocuğun omzundaymış

Saol kuzum. Ama sucsuzken kadinin bunlari yapmasi zoruma gidiyr. Heleki pazartesi bayrqmda ayagina gitmek zorunda olmak iyice dellendiriyr.
sen de takikma sivrisinege..benim oglani yediler bile. Bagisiklik olur cnm ♡
Ablam goz gore gorede yediremem ki ama :26:
Gece uyuyamadim bi turlu

Bugun deneyecegim ablam sagol...
Esim lavanta yagi almis ama limon kalmamis sanirim...
Lavantada etkiliymis bugun yapayim ise yarar ins. ♥

Bacim normalde camlarim kapali zaten balkonun kapisindan giriyorlar
Eftalimin dedigin yapayim ins. Bugun gelmez sinekler uykusuz kaldim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…